نمايش نسخه نهائي : فرار ابو بكر از جنگ احد
احمدfff
Saturday 29 December 2007, 02:09AM
فرار ابو بكرازجنگ احد
از عائشه نقل شده كه ابو بكر ميكويد من اولين كسي هستم كه در جنگ احد فرار كردم
وكسي را ديدم كه از رسول خدا دفاع ميكرد
أحمد بن حنبل - فضائل الصحابة - وهذه الأحاديث
242 - حدثنا عبد الله قال : حدثني أبي قال : نا يعمر ، وهو إبن بشر ، قثنا عبد الله يعني إبن المبارك قال : أنا إسحاق بن يحيى بن طلحة قال : حدثني عيسى بن طلحة ، عن عائشة قالت : أخبرني أبي قال : كنت في أول من فاء يوم أحد ، فرأيت رجلا مع رسول الله (ص) يقاتل دونه
معنا فـــاء بركشتن يا فرار كردن
اين هم وب سايد از اهل سنت
http://www.sonnhonline.com/Hadith.aspx?HadithID=128796 (http://www.sonnhonline.com/Hadith.aspx?HadithID=128796)
احمدfff
Saturday 29 December 2007, 11:53AM
فرار ابو بكرازجنگ احد
242 - حدثنا عبد الله قال : حدثني أبي قال : نا يعمر ، وهو إبن بشر ، قثنا عبد الله يعني إبن المبارك قال : أنا إسحاق بن يحيى بن طلحة قال : حدثني عيسى بن طلحة ، عن عائشة قالت : أخبرني أبي قال : كنت في أول من فاء يوم أحد ، فرأيت رجلا مع رسول الله (ص) يقاتل دونه
http://www.sonnhonline.com/Hadith.aspx?HadithID=128796 (http://www.sonnhonline.com/Hadith.aspx?HadithID=128796)
از اهل سنت كسي نيست اين روايت را تكذيب كند
حسینی
Sunday 30 December 2007, 07:04PM
[CENTER][SIZE=5]از عائشه نقل شده كه ابو بكر ميكويد من اولين كسي هستم كه در جنگ احد فرار كردم
ای ابوبکر تو کسی رو دیدی که از رسول خدا دفاع می کرد
آهان تو نفهمیدی که اون کس کی بود دیگه.؟؟؟؟؟!!!!!!!!
خوب فکر کن شاید یادت بیاد.
خیلی راحته.
توهمه جنگ ها اول یار پیامبر بود
بابا لافتی الا ........... لا سیف الا ذوالفقار
خیلی تابلوئه. یادت نمی یاد.
بابا امام علی بود دیگه.
پیامبر اسلام (ص) در یکی از فراز های خطبه غدیر می فرمایند:
معاشر الناس هذا علی انصرکم لی
ای مردم این علی یاری دهنده ترین شما نسبت به من است.
سجودی
Tuesday 1 January 2008, 10:34AM
ای ملت شیعه آیا گمان میکنید روز قیامت بگویید یا الله مردم ما را گمراه کردند الله قبول میکند مگر تفکر نمیکنید لازم نیست عربی بلد باشید تا دروغ های احمد اف اف اف و هزاران احمد اف اف اف دیگر را کشف کنید از نوشته هم دروغ معلوم میشود
میگوید ابوبکر اولین فراری در جنگ احد بود پس این سه سوال را جواب بدهد
! - عایشه چرا علیه پدر خود حرف میزند؟
! - امام حنبل چرا این حدیث را در فضایل ابوبکر نوشته مگر فرار فضیلت است؟
! - وقت فرار آدم که پشت سر خود را نگاه نمیکند تا ببیند کی دارد از رسول الله دفاع میکند؟
حالا حقیقت چیست؟
ابوبکر در صف اول بود وقتی کافران از پشت سر حمله کردند او بسوی پیامبر دوید و از دور دید یکی دارد از او دفاع میکند که طلحه بود ..خود را رساند و بقیه هم خود را رساندند تا پیامبر را نجات دادند
ای قوم شیعه از الله بترسید و فریب کسانی را نخورید که ... خودتان میدانید که چی!
احمدfff
Tuesday 1 January 2008, 12:27PM
میگوید ابوبکر اولین فراری در جنگ احد بود پس این سه سوال را جواب بدهد
! - عایشه چرا علیه پدر خود حرف میزند؟
! - امام حنبل چرا این حدیث را در فضایل ابوبکر نوشته مگر فرار فضیلت است؟
! - وقت فرار آدم که پشت سر خود را نگاه نمیکند تا ببیند کی دارد از رسول الله دفاع میکند؟
!
خب اقاي سجودي اين عجيب نيست كه شما فرار ابو بكراز جنك قضيلت ببينيد مكر نميكوفتي طلاق حفصه فضيلت بود :smile21::smile21:
بعد از حرفهايت بركشتي و كوفتي توبه كرده و در توبه باز است:smile55:
سجودی
Tuesday 1 January 2008, 01:08PM
در احد، جنگ مغلوبه شد. کفار از پشت سر حمله کردند پشت صحنه (که رسول الله در آنجا بود) صف مقدم شد ابوبکر و بقیه چون پرنده به عقب دویدند و پریدند تا رسول الله را نجات بدهند و دادند
این احمد آف اف اف باز گل کاشت اما گل بدبو و معني حديث را اصلأ نفهميد
حالا میگه
اين عجيب نيست كه شما فرار ابو بكراز جنك قضيلت ببينيد مكر نميكوفتي طلاق حفصه فضيلت بود
دروغ پشت دروغ من گفتم رجوع پیامبر به حفصه به امر الله فضیلت بود
اما خودمونیم این دفعه فکر میکردم احمد اف اف اف بد جوری گیر کرده اما انسان بی منطق هرگز در بحث شکست نمی خوره یه جوابی بلاخره داره دوباره بخوانید جوابش را
اين عجيب نيست كه شما فرار ابو بكراز جنك قضيلت ببينيد مكر نميكوفتي طلاق حفصه فضيلت بود
بر این عقل دانش بباید گریست ......................و تقلید از این مرد ، کمال بدی ست
احمدfff
Tuesday 1 January 2008, 01:21PM
در احد، جنگ مغلوبه شد. کفار از پشت سر حمله کردند پشت صحنه (که رسول الله در آنجا بود) صف مقدم شد ابوبکر و بقیه چون پرنده به عقب دویدند و پریدند تا رسول الله را نجات بدهند و دادند
ای
يا شيخ ميكويد فرار كردم كنت في أول من فاء يوم أحد ،فاء معنا عربي ان فرار يا بركشتن است شما با اين حرفهايت دل خود را خوش كن
تازه هنوز خيلي از جبن اين مرد كه هنوز نقل نكردم باشه بوقتش
خب من يك سوال از شما ميكنم شما ميكوئي ابو بكر از مردان جنك جو و شجاع بود ؟؟
منظر جواب شما هستم
احمدfff
Tuesday 1 January 2008, 01:33PM
ای ملت شیعه آیا گمان میکنید روز قیامت بگویید یا الله مردم ما را گمراه کردند الله قبول میکند مگر تفکر !
اقاي سجودي طبري شما ميكويد علي و شعيان برنده هستن
شما ميكوئيد شعيان كمراه ميكنيم
حرف شما قبول كنيم يا طبري :smile55:
طبري در تفسير قوله تعالى
إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ))...:
وَقَوْله : { إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَات } يَقُول تَعَالَى ذِكْره : إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا بِاَللَّهِ وَرَسُوله مُحَمَّد , وَعَبَدُوا اللَّه مُخْلِصِينَ لَهُ الدِّين حُنَفَاء , وَأَقَامُوا الصَّلَاة , وَآتَوْا الزَّكَاة , وَأَطَاعُوا اللَّه فِيمَا أَمَرَ وَنَهَى .
((أُولَئِكَ هُمْ خَيْرُ الْبَرِيَّةِ))...:
يَقُول : مَنْ فَعَلَ ذَلِكَ مِنْ النَّاس فَهُمْ خَيْر الْبَرِيَّة . وَقَدْ : 29208 - حَدَّثَنَا اِبْن حُمَيْد , قَالَ : ثنا عِيسَى بْن فَرْقَد , عَنْ أَبِي الْجَارُود , عَنْ مُحَمَّد بْن عَلِيّ { أُولَئِكَ هُمْ خَيْر الْبَرِيَّة } فَقَالَ النَّبِيّ صَلَّى اللَّه عَلَيْهِ وَسَلَّمَ : " شما يَا عَلِيّ وَشيعيان
اين هم دليل از كتابهاي شما
http://quran.al-islam.com/Tafseer/Di...ra=98& nAya=7 (http://quran.al-islam.com/Tafseer/DispTafsser.asp?l=arb&taf=TABARY&nType=1&nSora=98&nAya=7)
ZYGORAT
Tuesday 1 January 2008, 02:27PM
ابوبکر اولین فراری در جنگ احد بود پس این سه سوال را جواب بدهد
1- عایشه چرا علیه پدر خود حرف میزند؟
2- امام حنبل چرا این حدیث را در فضایل ابوبکر نوشته مگر فرار فضیلت است؟
3 - وقت فرار آدم که پشت سر خود را نگاه نمیکند تا ببیند کی دارد از رسول الله دفاع میکند؟
حالا حقیقت چیست؟
جناب سجودی در تایپیک خود سه سوال فرمودی ذیلا جواب عرض می گردد.
1-عایشه بارها برعلیه پدر خود حرف زده که این اولی آن نیست !
2-حتما امام حنبل فکر نمیکرده یه روزی این فضیلت تبدیل به فضیحت برای ابوبکر وطرفداران اوشود!
3-عنایت بفرمایید روش فرار راهم پیروان ابوبکر خوب بلد هستند تا جایی که میدانند موقع فرار حتی پشت سر خود را هم نباید نگاه کرد!در این موردآیه ای هم نازل شده :
اذ تصعدون ولا تلون علی احدوالرسول یدعوکم
یعنی موقع فرار به کوه احد حتی به آن یک نفر(احد) هم نگاه نمی کردید.و پیامبر شما را می خواند .
در تفاسیر آمده آن احدی که قران توصیف آن را می نماید ذات مقدس علی (ع) بوده که یک تنه از رسول خدا دفاع می کرده است .
حسینی
Tuesday 1 January 2008, 02:45PM
اذ تصعدون ولا تلون علی احدوالرسول یدعوکم
یعنی موقع فرار به کوه احد حتی به آن یک نفر(احد) هم نگاه نمی کردید.و پیامبر شما را می خواند .
در تفاسیر آمده آن احدی که قران توصیف آن را می نماید ذات مقدس علی (ع) بوده که یک تنه از رسول خدا دفاع می کرده است .
با تشکر بسیار فراوان از جناب :smile07: ZYGORAT :smile07: به خاطر این مطلب بسیار گرانبها واقعا بنده به این آیه توجه نکرده بودم خیلی لذت بردم. حق یارتان باد.
yaallah
Tuesday 1 January 2008, 03:14PM
بسم الله الرحمن الرحیم
فَسَوْفَ يَأْتِيهِمْ أَنْبَاءُ مَا كَانُوا بِهِ يَسْتَهْزِئُونَ
پس اخبار آن چیزی که به مسخره اش گرفته اند به سراغشان خواهد آمد و دامنگیرشان خواهد گردید. (تفسیر نور ، خرم دل)
عرض سلام خدمت همه ی دوستان
متاسفم. جناب احمد. شما از دو حالت خارج نیستید. یا خودت کذاب و دروغ گویی که الآن اثبات می شود و دیگر برای بنده شکی نیست. و برای هر کسی که این مقاله را بخواند. و یا این که از سایت های دروغ گو و کذاب کپی می کنی که باز هم کار اشتباهی است. اگر حالت دوم است از اهل سنت عذر خواهی کن که در آن دنیا پایت به خاطر این سخنان گیر است. والله اعلم.
و اما رد این شبهه دروغ:
نقل از کتاب زاد المعاد:
دِفَاعُ طَلْحَةَ عَنْهُ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَسَلّمَ وَنَزْعُ أَبِي عُبَيْدَةَ
حَلْقَةَ الْمِغْفَرِ مِنْ جَبِينِهِ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَسَلّمَ
وَفِي " صَحِيحِ ابْنِ حِبّانَ " عَنْ عَائِشَةَ قَالَتْ قَالَ أَبُو بَكْرٍ الصّدّيقُ : لَمّا كَانَ يَوْمُ أُحُدٍ انْصَرَفَ النّاسُ كُلّهُمْ عَنْ النّبِيّ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَسَلّمَ فَكُنْتُ أَوّلَ مَنْ فَاءَ إلَى النّبِيّ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَسَلّمَ فَرَأَيْتُ بَيْنَ يَدَيْهِ رَجُلًا يُقَاتِلُ عَنْهُ وَيَحْمِيهِ قُلْتُ كُنْ طَلْحَةَ فِدَاكَ أَبِي وَأُمّي كُنْ طَلْحَةَ فِدَاكَ أَبِي وَأُمّي . فَلَمْ أَنْشِبْ أَنْ أَدْرَكَنِي أَبُو عُبَيْدَةَ بْنُ الْجَرّاحِ وَإِذَا هُوَ يَشْتَدّ كَأَنّهُ طَيْرٌ حَتّى لَحِقَنِي فَدَفَعْنَا إلَى النّبِيّ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَسَلّمَ فَإِذَا طَلْحَةُ بَيْنَ يَدَيْهِ صَرِيعًا فَقَالَ النّبِيّ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَسَلّمَ دُونَكُمْ أَخَاكُمْ فَقَدْ أوجب وقد رُمِيَ النّبِيّ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَسَلّمَ فِي جَبِينِهِ وَرُوِيَ فِي وَجْنَتِهِ حَتَى غَابَتْ حَلْقَةٌ مِنْ حَلَقِ الْمِغْفَرِ فِي وَجْنَتِهِ فَذَهَبْتُ لِأَنْزِعَهَا عَنْ النّبِيّ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَسَلّمَ فَقَالَ أَبُو عُبَيْدَةَ نَشَدْتُك بِاَللّهِ يَا أَبَا بَكْرٍ إلّا تَرَكْتنِي ؟ قَالَ فَأَخَذَ أَبُو عُبَيْدَةَ السّهْمَ بِفِيهِ فَجَعَلَ يُنَضْنِضُهُ كَرَاهَةَ أَنْ يُؤْذِيَ رَسُولَ اللّهِ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَسَلّمَ ثُمّ اسْتَلّ السّهْمَ بِفِيهِ فَنَدَرَتْ ثَنِيّةُ أَبِي عُبَيْدَةَ قَالَ أَبُو بَكْرٍ ثُمّ ذَهَبْتُ لِآخُذَ الْآخَرَ فَقَالَ أَبُو عُبَيْدَةَ نَشَدْتُكَ بِاَللّهِ يَا أَبَا بَكْرٍ إلّا تَرَكْتِنِي ؟ قَالَ فَأَخَذَهُ فَجَعَلَ يُنَضْنِضُهُ حَتَى اسْتَلّهُ فَنَدَرَتْ ثَنِيّةُ أَبِي عُبَيْدَةَ الْأُخْرَى ثُمّ قَالَ رَسُولُ اللّهِ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَسَلّمَ دُونَكُمْ أَخَاكُمْ فَقَدْ أَوْجَبَ قَالَ فَأَقْبَلْنَا عَلَى طَلْحَةَ نُعَالِجُهُ وَقَدْ أَصَابَتْهُ بِضْعَةَ عَشَرَ ضَرْبَةً [ ص 184 ]
و اما معنای آن:
و در صحیح ابن حبان آمده است که حضرت عایشه (رض) گفت:
ابوبکر صدیق (رض) گفت: در آن روز جنگ احد، همه لشکریان از پیامبر اکرم (ص) به دور افتادند. من نخستین کسی بودم که نزد نبی اکرم (ص) بازگشتم. از دور دیدم که مردی رزمنده در حضور ایشان می جنگد و از آن حضرت (ص) دفاع می کند. گفتم: طلحه باش؛ پدرم و مادرم فدایت باد! دیری نپایید که ابوعبیده بن جراح به من رسید. ابو عبیده مانند پرنده می تاخت تا به من رسید. شتابان به سوی نبی اکرم (ص) رفتیم؛ دیدیم طلحه در برابر آن حضرت بر زمین افتاده است. نبی اکرم (ص) فرمودند:
(دُونَكُمْ أَخَاكُمْ فَقَدْ أوجب):«برادرتان را دریابید که دارد از دست می رود!»
به صورت حضرت رسول اکرم (ص) ضربتی سخت واردشده بود که دو حلقه از حلقه های کلاه خود ایشان در صورتشان فرو رفته بود. من رفتم تا آن حلقه های کلاه خود را از صورت ایشان بیرون بکشم؛ ابو عبیده گفت: تو را به الله (جل جلاله) سوگند می دهم ای ابابکر که بگذاری که من این کار را بکنم؟! گوید: با دهانش آن حلقه ها را گرفت و آرام آرام تکان می داد که مبادا رسول الله (جل جلاله) و (ص) آزار بیش تری ببینند. سرانجام یکی از آن ها را در آورد؛ اما دندان پیشین وی افتاده بود! ابوبکر (رض) گویدآن گاه رفتم تا دومی را در بیاورم. باز هم ابوعبیده گفت: تو را به الله (جل جلاله) سوگند می دهم بگذاری من این کار را انجام بدهم؟! گوید: ابوعبیده حلقه دومی را نیز با دهانش گرفتو آرام آرام تکان داد تا در آمد.ولی دندان پیشین دیگر وی نیز افتاده بود. آن گاه رسول الله (جل جلاله) و (ص) فرمودند:
گوید: هر دو جلو رفتیم تا او را مداوا کنیم. وی ده و چند ضربت خورده بود.
الله (جل جلاله) از این اصحاب فداکار راضی و خشنود باد.
و جناب احمد.دروغگویی شما یا سایتی که از آن این مطلب را برداشتید بر همه اثبات شد. از این کار اشتباه برگشته و عذر خواهی فرمایید. مطمئن باشید بنده اولین کسی خواهم بود که از شما در صورت معذرت خواهی حمایت می کنم. با تشکر.
منبعی که از آن ترجمه نمودیم کتاب با ارزش خورشید نبوت نوشته مبارکفوری و ترجمه دکتر محمد علی لسانی فشارکی بود. این کتاب چاپ نشر احسان چاپ ایران می باشد.
والله اعلم بنده سعی نمودم در نوشتن نظر خود و نقل قول نهایت دقت را نمایم تا به کسی برنخورد و همچنین این موارد خالی از اشتباه باشد. والله اعلم ممکن است این گونه نبوده باشد.
ربنا تب علینا انک انت التواب الرحیم
اللهم اعز الاسلام والمسلمین
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
Teshneh
Tuesday 1 January 2008, 03:33PM
سلام و احسنت جناب .....یه دو روزی این طرفا بگردین امار بالاتر هم می ره:smile28:
البته گفته باشیم که مشکل اینها نیستن ها مشکل اون بزرگترهان که اینجور اکاذیب رو جمع و منتشر می کنن
yaallah
Tuesday 1 January 2008, 03:37PM
بسم الله الرحمن الرحیم
بله سرکار خانم تشنه
متاسفانه برخی با اسم تبلیغ دین افرادی که عربی ندانند را فریب می دهند و از هر چیزی را برداشت خود را کرده و آن را ترویج می دهند که این لطمه به فضای وحدت می زند. والله اعلم. جنابان احمد و سینی حداقل اگر به دنبال وحدت نیستید به دنبال تفرقه نباشید.
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
Teshneh
Tuesday 1 January 2008, 03:44PM
تبلیغ دین نه...خدارو شکر نمی تونن در دین دست ببرن
تبلیغ مذهب وراهشون و برای اینکه ثابت کنن راهشون درست تر و کامل تره دست به هر تحریفی می زنن
احمدfff
Tuesday 1 January 2008, 03:51PM
بسم الله الرحمن الرحیم
پس اخبار آن چیزی که به مسخره اش گرفته اند به سراغشان خواهد آمد و دامنگیرشان خواهد گردید. (تفسیر نور ، خرم دل)
متاسفم. جناب احمد. شما از دو حالت خارج نیستید. یا خودت کذاب و دروغ گویی که الآن اثبات می شود و دیگر برای بنده شکی نیست. و برای هر کسی که این مقاله را بخواند. و یا این که از سایت های دروغ گو و کذاب کپی می کنی که باز هم کار اشتباهی است. اگر حالت دوم است از اهل سنت عذر خواهی کن که در آن دنیا پایت به خاطر این سخنان گیر است. والله اعلم.
و اما رد این شبهه دروغ:
نقل از کتاب زاد المعاد:
و اما معنای آن:
و جناب احمد.دروغگویی شما یا سایتی که از آن این مطلب را برداشتید بر همه اثبات شد. از این کار اشتباه برگشته و عذر خواهی فرمایید. مطمئن باشید بنده اولین کسی خواهم بود که از شما در صورت معذرت خواهی حمایت می کنم. با تشکر.
منبعی که از آن ترجمه نمودیم کتاب با ارزش خورشید نبوت نوشته مبارکفوری و ترجمه دکتر محمد علی لسانی فشارکی بود. این کتاب چاپ نشر احسان چاپ ایران می باشد.
والله اعلم بنده سعی نمودم در نوشتن نظر خود و نقل قول نهایت دقت را نمایم تا به کسی برنخورد و همچنین این موارد خالی از اشتباه باشد. والله اعلم ممکن است این گونه نبوده باشد.
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
اقاي يا لات من ميخاهم ثابت كن كه شما اهل سنت مذهب باطل داريد و جوهر دين خدا ترك كرديد و جسبيديد به قشور
برخلاف دستورات رسول خدا عمل ميكنيد ودين ار از جند كسي كه هيج علمي و فضيلتي نداران ميكيريد
رسول خدا فرموده من كنت مولا فهذا علي مولا شما حضرت علي ترك كرديد و جسبيديد به ابو بكر
رسول خدا فرموده انتي تارك فيكم الثقلين كتاب الله و عترت اهل بيتي
شما از عائشه بر كوشت تبعيت ميكنيد
من تا اخرين نفس كه دارم سعي ميكنم كه اين مذهب باطل شما را حق جويان بيان كنم
اقاي يا لات اين حديث در كتابهاي شما است هم اسم كتاب و هم صفحه وهم كساني كه اين حديث نقل كردن هست
يعني راهي برايه انكار نيست
حالا من يك سوال شما ميكنم
ايا شما ابو بكر را مرد جنك جو و شجاع ميداني ؟؟
لطفا يكي يكي تا بتوانيم با هم بحث كنيم
منتظر جواب شما هستم
yaallah
Tuesday 1 January 2008, 03:55PM
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الحکم الا لله
عرض سلام
ندیدیم شما از حرف گذشته ات برگردی. معذرت خواهی چه شد. دوست عزیز حق آمد. اول اظهار معذرت خواهی به خاطر یا کذب گویی یا کذب دیگران را بازگو کردن خواستاریم بعدا در دیگر موارد صحبت می کنیم.
والسلام
یا الله
احمدfff
Tuesday 1 January 2008, 04:22PM
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الحکم الا لله
عرض سلام
ندیدیم شما از حرف گذشته ات برگردی. معذرت خواهی چه شد. دوست عزیز حق آمد. اول اظهار معذرت خواهی به خاطر یا کذب گویی یا کذب دیگران را بازگو کردن خواستاریم بعدا در دیگر موارد صحبت می کنیم.
والسلام
یا الله
كسي كه بايد معذرت بخاهد خلافا شما هستن كه سنت رسول رسول خدا را عوض كردن ولي ديكر برايه معذرت خاهي خلافا شما دير شوده جون الان نزده جبار السماوات هستن
كسي كه بايد مغذرت خاهي كند شما هستيد كه دينتم از اين خانم (عائشه) كه جز تهمت به رسول خدا
و كينه به اهل بيتش نداشت
من برايه تمام اين حرفهايم دليل دارم از كتابهاي شما
yaallah
Tuesday 1 January 2008, 04:27PM
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الحکم الا لله
عرض سلام
اتهام دروغ زدید پاسخ دهید و معذرت بخواهید
والسلام
یا الله
احمدfff
Tuesday 1 January 2008, 04:36PM
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الحکم الا لله
عرض سلام
اتهام دروغ زدید پاسخ دهید و معذرت بخواهید
والسلام
یا الله
ثابت كن كه من دروغ كوفتم
mehryar
Tuesday 1 January 2008, 08:21PM
فرار ابو بكرازجنگ احد
=حسینی;247011]
ای ابوبکر تو کسی رو دیدی که از رسول خدا دفاع می کرد
آهان تو نفهمیدی که اون کس کی بود دیگه.؟؟؟؟؟!!!!!!!!
خوب فکر کن شاید یادت بیاد.
خیلی راحته.
توهمه جنگ ها اول یار پیامبر بود
بابا لافتی الا ........... لا سیف الا ذوالفقار
خیلی تابلوئه. یادت نمی یاد.
بابا امام علی بود دیگه.
پیامبر اسلام (ص) در یکی از فراز های خطبه غدیر می فرمایند:
معاشر الناس هذا علی انصرکم لی
ای مردم این علی یاری دهنده ترین شما نسبت به من است.
[/quote]
متاسفانه این دو ست مطلب رو طوری مثله شده ونصفه نیمه بیان کردن که بهره برداری
از اون بکنن جناب سجودی و yaallah (http://www.iranclubs.net/forums/member.php?u=5671) تا حدودی اصل مطلب رو نوشتن
اما نکته ایکه باید به اون توجه داشت اینه که اگر کسانی توسط کفار غافلگیر شدند
نه ابوبکر (رض) و کسی که مانده واز پیامبر دفاع میکرد تنها علی (رض)
نبود حرف سنی ها رو قبول ندارید براتون ار لغت نامه دهخدا نقل قول میکنم که مانند یک دائره المعارف ودر کمال بی طرفی در بسیاری از مساثل به روشن شدن ذهن ما میتونه کمک کند
فصیل این اجمال آنکه خالدبن ولید دراثنای کروفر،چند نوبت قصد کرد که از کمینگاهی که عبداﷲ جبیر و جمعی دیگر از تیراندازان که در شب تار دیده ٔ مورومار برهم میدوختندی و بمحافظت آن معین شده بودند، بر سر ارباب اسلام تاختن آورده و دستبرد نمایند و در هر کرت ازتیرباران اهل قبضه (؟) دست در گردن مقصود ناکرده ،مأیوس بازگشت . چون عبده ٔ اصنام روی به انهزام نهادند، صحابه ٔ کرام به أخذ غنیمت مشغول شدند و یاران عبداﷲ جبیر چون این معنی مشاهده نمودند، عنان تمالک وتماسک از دست بدادند و جهت جمع غنایم روی بلشکرگاه نهادند وهرچند عبداﷲ ایشان را نصیحت کرد و وصیت پیغمبر بیادشان آورد، مفید نیفتاد و با عبداﷲ پنج شش کس بیش نماند. خالدبن ولید که انتهاز فرصت مینمود با عکرمةبن ابی جهل و گروهی دیگر از مشرکان برسر عبداﷲ تاخته ، او را با یارانش شهید ساختند. و از شکاف عینین سر بیرون کرده پای در میدان جلادت نهادند و خود را بمسلمانان رسانیدند. و شیطان فریاد کرد: محمد را کشتند و از این خبر، اضطرابی عظیم در لشکر اسلام پیدا شده ، صفوف ایشان بهم بر آمد و از غایت دهشتی که بر آن سعادتمندان استیلا داشت ، شمشیر در یکدیگر نهادند. کفار سراسیمگی و پریشانی ایشان ملاحظه نمودند، موجب زیادتی جرأت آن طایفه گشت وقتل اهل اسلام را، وجهه ٔ همت ساختند. چون شیطان بصورت جعیل بن سراقه درآمده بود و ندای کشته شدن رسول درداد، مسلمانان قصد قتل جعیل کردندو چون خواةبن جبیر و ابوبرده گواهی دادند که در آن زمان که نداکننده ندا میکرد، جعیل در پهلوی ما خاموش ایستاده بود، او از چنگ مرگ امان یافت . نقل است که چون حمله های مشرکان متواتر شد، بعضی از مسلمانان منهزم شده و برخی مقتول گردیدند. در تخلیص المغازی و کشف الغمه مسطور است که چهارده کس از اصحاب نزد قدوه ٔ احباب ماندند، هفت تن از انصار و هفت تن از مهاجرین . امیرالمؤمنین علی (ع ) و ابوبکر و عبدالرحمن عوف وسعدبن ابی وقاص و طلحه و زبیر و ابوعبیدةبن الجراح و ازانصار حباب بن المنذر و ابودجانه و عاصم بن ثابت و حارث بن صمه وسهل بن حنیف و اسیدبن خضیر و سعدبن معاذ و محمدبن مسلمه و هر یک از ایشان بدفع جمعی از مشرکان قیام مینمودند و با وجود کثرت اعدا، بعنایت حق عز وعلا، آسیبی بهیچیک از آنها نرسید و در آن روز اگرچه ملایک تشریف حضور ارزانی فرموده بودند، اما عامه ٔ آنها جنگ نمیکردند. و گویند که جبرئیل و میکائیل به هیأت دو مرد سفیدپوش بر یمین و یسار ایستاده آن حضرت را صیانت میکردند.
توجه کردید یعنی درست خلاف آن چیزی که بعضی قصد الغا آنرا داشتند:smile27:
منبع:
سایت رسمی لغت نامه:
http://loghatnaameh.com/dehkhodaworddetail-119808-fa.html
احمدfff
Tuesday 1 January 2008, 09:02PM
=.
متاسفانه این دو ست مطلب رو طوری مثله شده ونصفه نیمه بیان کردن که بهره برداری
از اون بکنن جناب سجودی و yaallah (http://www.iranclubs.net/forums/member.php?u=5671) تا حدودی اصل مطلب رو نوشتن
اما نکته ایکه باید به اون توجه داشت اینه که اگر کسانی توسط کفار غافلگیر شدند
نه ابوبکر (رض) و کسی که مانده واز پیامبر دفاع میکرد تنها علی (رض)
نبود حرف سنی ها رو قبول ندارید براتون ار لغت نامه دهخدا نقل قول میکنم که مانند یک دائره المعارف ودر کمال بی طرفی در بسیاری از مساثل به روشن شدن ذهن ما میتونه کمک کند
فصیل این اجمال آنکه خالدبن ولید دراثنای کروفر،چند نوبت قصد کرد که از کمینگاهی که عبداﷲ جبیر و جمعی دیگر از تیراندازان که در شب تار دیده ٔ مورومار برهم میدوختندی و بمحافظت آن معین شده بودند، بر سر ارباب اسلام تاختن آورده و دستبرد نمایند و در هر کرت ازتیرباران اهل قبضه (؟) دست در گردن مقصود ناکرده ،مأیوس بازگشت . چون عبده ٔ اصنام روی به انهزام نهادند، صحابه ٔ کرام به أخذ غنیمت مشغول شدند و یاران عبداﷲ جبیر چون این معنی مشاهده نمودند، عنان تمالک وتماسک از دست بدادند و جهت جمع غنایم روی بلشکرگاه نهادند وهرچند عبداﷲ ایشان را نصیحت کرد و وصیت پیغمبر بیادشان آورد، مفید نیفتاد و با عبداﷲ پنج شش کس بیش نماند. خالدبن ولید که انتهاز فرصت مینمود با عکرمةبن ابی جهل و گروهی دیگر از مشرکان برسر عبداﷲ تاخته ، او را با یارانش شهید ساختند. و از شکاف عینین سر بیرون کرده پای در میدان جلادت نهادند و خود را بمسلمانان رسانیدند. و شیطان فریاد کرد: محمد را کشتند و از این خبر، اضطرابی عظیم در لشکر اسلام پیدا شده ، صفوف ایشان بهم بر آمد و از غایت دهشتی که بر آن سعادتمندان استیلا داشت ، شمشیر در یکدیگر نهادند. کفار سراسیمگی و پریشانی ایشان ملاحظه نمودند، موجب زیادتی جرأت آن طایفه گشت وقتل اهل اسلام را، وجهه ٔ همت ساختند. چون شیطان بصورت جعیل بن سراقه درآمده بود و ندای کشته شدن رسول درداد، مسلمانان قصد قتل جعیل کردندو چون خواةبن جبیر و ابوبرده گواهی دادند که در آن زمان که نداکننده ندا میکرد، جعیل در پهلوی ما خاموش ایستاده بود، او از چنگ مرگ امان یافت . نقل است که چون حمله های مشرکان متواتر شد، بعضی از مسلمانان منهزم شده و برخی مقتول گردیدند. در تخلیص المغازی و کشف الغمه مسطور است که چهارده کس از اصحاب نزد قدوه ٔ احباب ماندند، هفت تن از انصار و هفت تن از مهاجرین . امیرالمؤمنین علی (ع ) و ابوبکر و عبدالرحمن عوف وسعدبن ابی وقاص و طلحه و زبیر و ابوعبیدةبن الجراح و ازانصار حباب بن المنذر و ابودجانه و عاصم بن ثابت و حارث بن صمه وسهل بن حنیف و اسیدبن خضیر و سعدبن معاذ و محمدبن مسلمه و هر یک از ایشان بدفع جمعی از مشرکان قیام مینمودند و با وجود کثرت اعدا، بعنایت حق عز وعلا، آسیبی بهیچیک از آنها نرسید و در آن روز اگرچه ملایک تشریف حضور ارزانی فرموده بودند، اما عامه ٔ آنها جنگ نمیکردند. و گویند که جبرئیل و میکائیل به هیأت دو مرد سفیدپوش بر یمین و یسار ایستاده آن حضرت را صیانت میکردند.
توجه کردید یعنی درست خلاف آن چیزی که بعضی قصد الغا آنرا داشتند:smile27:
منبع:
سایت رسمی لغت نامه:
http://loghatnaameh.com/dehkhodaworddetail-119808-fa.html[/quote]
يك سوال از جناب mehryar
ايا بنظر شما ابو بكر مرده شجاع و حنك جو بود ؟؟؟
احمدfff
Tuesday 1 January 2008, 09:03PM
يك سوال از جناب mehryar
ايا بنظر شما ابو بكر مرده شجاع و جنك جو بود ؟؟؟
احمدfff
Tuesday 1 January 2008, 09:20PM
بسم الله الرحمن الرحیم
و اما رد این شبهه دروغ:
نقل از کتاب زاد المعاد:
و اما معنای آن:
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
اقاي يا لات يك حديث ديكر از كتابهاي شما درباره فرار ابو بكراز جنك احد
إبن كثير- البداية والنهاية - الجزء : ( 4 ) - رقم الصفحة : ( 33 )
وقال أبو داود الطيالسي في مسنده : حدثنا إبن المبارك عن إسحاق عن يحيى بن طلحة بن عبيد الله أخبرني عيسى بن طلحة عن أم المؤمنين عائشة قالت : كان أبو بكر إذا ذكر يوم أحد قال : ذاك يوم كله لطلحة ، ثم أنشأ يحدث قال : كنت أول من فاء يوم أحد فرأيت رجلا يقاتل في سبيل الله دونه وأراه قال حمية ، قال فقلت : كن طلحة حيث فاتني ما فاتني ، فقلت يكون رجلا من قومي أحب إلي
درباره اين حديث دوم جه ميكوئيد اهل سنت ؟؟
احمدfff
Wednesday 2 January 2008, 12:10AM
فرار ابو بكرازجنگ خيبر
سار النبي صلى الله عليه وآله إلى خيبر ، فبعث أبا بكر إليها فسار بالناس فانهزم حتى رجع )
حديث أخرجه الحاكم في غزوة خيبر ص 37 من الجزء 3 من المستدرك بعين لفظه الذي أوردناه . ثم قال : هذا حديث صحيح الإسناد ولم يخرجاه . وأورده الذهبي بعين لفظه في تلخيصه للمستدرك مصرحا بصحته ، تاريخ دمشق لابن عساكر ج 1 / 169
مسند أحمد ج 6 / 353 ، البداية والنهاية ج 4 /
كجا هستن اهل سنت بيائيد از ابو بكر فراري دفاع كنيد :smile55:
سجودی
Wednesday 2 January 2008, 05:52AM
الله را سپاس میگویم که احمد اف اف اف را رسواتر کرد این است سزای دروغگویان
اما سزای تاویل کنندگان نیز رسوایی بود ببینید تاویلات را
همه را نمینویسم این یکی جالبتر است
ببینید اینها حتی معنی قران را هم نمیفهمند هیچکس را (علی) معنی میکنند
خب این علی که یک تنه جلوی 1000 سوار در جنگ احد ایستاد چرا وقتی زنش را میزدند ساکت بود
چرا طناب که بگردنش میانداختند نترسیدند که مبادا یک دفعه قهرمان بازی های جنگ احد را تکرار کند
قومی نادان چونان شما ندیدم حتی بودایی ها و هنود منطق بهتری برای دفاع از عقاید خود دارند تا شما
ابن علی
Wednesday 2 January 2008, 07:07AM
الله را سپاس میگویم که احمد اف اف اف را رسواتر کرد این است سزای دروغگویان
اما سزای تاویل کنندگان نیز رسوایی بود ببینید تاویلات را
همه را نمینویسم این یکی جالبتر است
ببینید اینها حتی معنی قران را هم نمیفهمند هیچکس را (علی) معنی میکنند
خب این علی که یک تنه جلوی 1000 سوار در جنگ احد ایستاد چرا وقتی زنش را میزدند ساکت بود
چرا طناب که بگردنش میانداختند نترسیدند که مبادا یک دفعه قهرمان بازی های جنگ احد را تکرار کند
قومی نادان چونان شما ندیدم حتی بودایی ها و هنود منطق بهتری برای دفاع از عقاید خود دارند تا شما
الله را سپاس که دشمنانش را احمق افرید
اللّهُ يَسْتَهْزِىءُ بِهِمْ وَيَمُدُّهُمْ فِي طُغْيَانِهِمْ يَعْمَهُونَ ﴿15﴾
خوب ابله ناصبی
ایا اجداد و پیشینیان شما نیز از پیامبر نمی ترسیدند که ایشان را همانند ماه با اشاره ایی دو نیم گرداند که اینهمه بر علیه انجناب توطئه نمودند ؟
خدا نمیخواهد که رستگار شوید واز اینرو
صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لاَ يَرْجِعُون
اگر جواب این سئوال را فهمیدی به جواب سئوالت رسیده ایی
وگرنه در جاهلیت بمیر تا امامت عمر را در جهنم ملاقات فرمایی
َ
سجودی
Wednesday 2 January 2008, 08:27AM
آقای ابن علی این چیه که نوشتی:
ایا اجداد و پیشینیان شما نیز از پیامبر نمی ترسیدند که ایشان را همانند ماه با اشاره ایی دو نیم گرداند که اینهمه بر علیه انجناب توطئه نمودند ؟
درست ( فارسی) بنویس تا بفهمم چه میگویی
اما به هر حال جواب بتو اینه: پیامبر با کافران مدارا نکرد و آخر شکستشان داد اما علی که شما در خیال ساخته اید ( علی ما نه ) به جنگ عمر و ابوبکر نرفت و مقاومتی هم نکرد
و دو چیز را از خاطر نبر
1 - فحش دادن یعنی قبول شکست
2 - ما اینجا داریم احمد اف اف اف را رسوا میکنیم که برگشت ابوبکر از خط اول نبرد را برای نجات پیامبر به فرار از جنگ ترجمه کرده در این چهار چوب اگر حرفی داری بفرما
yaallah
Wednesday 2 January 2008, 10:59AM
بسم الله الرحمن الرحيم
ان الحكم الا لله
جناب احمد ندیدیم معذرت خواهی شما را. اول از کار قبلی که دروغ محض بود حال یا کار خود شما یا سایت هایی دیگر عذر خواهی بفرما بعد مسئله جدید عنوان کن. اگر بخواهی انکار کنی که اشتباه نمودی دیگر ما را با شما کاری نیست. اعتراف به نشر دروغ و سپس معذرت خواهی شما را خواستاریم. دیگر فایده ای ندارد. هر چه بنویسی کسی برای پاسخ نیست. در یک تاپیک هم چون بنده شرکت نموده ام پاسخت را می دهم و السلام
و این که بنده نوشته ام یا الله و شما گونه ای دیگر خطاب می کند برای بنده ناراحتی پیش نمی آورد ولی برای شما شاید عقوبتی پیش آورد که نام الله (جل جلاله) را بر می داری و ... .
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
eshragh
Wednesday 2 January 2008, 11:30AM
فقط بفهم كه تو مملكت شيعه هستي
ابن علی
Wednesday 2 January 2008, 02:07PM
آقای ابن علی این چیه که نوشتی:
درست ( فارسی) بنویس تا بفهمم چه میگویی
اما به هر حال جواب بتو اینه: پیامبر با کافران مدارا نکرد و آخر شکستشان داد اما علی که شما در خیال ساخته اید ( علی ما نه ) به جنگ عمر و ابوبکر نرفت و مقاومتی هم نکرد
و دو چیز را از خاطر نبر
بله پیامبر بر کافران پیروز شد ولی بر اجداد منافق شما نیز پیروز شد ؟
علی ما اسدالله است نه مانند خلیفه شما که در احد چنان فرار کرد که فقط 3 روز برای برگشتن زمان نیاز داشت
1 - فحش دادن یعنی قبول شکست
2 - ما اینجا داریم احمد اف اف اف را رسوا میکنیم که برگشت ابوبکر از خط اول نبرد را برای نجات پیامبر به فرار از جنگ ترجمه کرده در این چهار چوب اگر حرفی داری بفرما
نقل قول سجودی
اینها توهین است که از دهن منافقان کثیفی مانند شما می شنویم وگرنه ایکاش حضورا ملاقاتتان می نمودیم که ان لحظه جواب واقعی ودر خور شما را تسلیم تان میکردیم و در همان مثال شق القمر انچه را باید گفت گفتیم و جوابتان را گرفتید و چه حیف که شعورتان برای درک واقعیات کافی نیست و خدای عالمیان هر لحظه به عنادتان می افزاید
حسینی
Wednesday 2 January 2008, 02:53PM
یک مطلب را باید بگویم که عمر و مخصوصا ابوبکر با سیاست بودند.
و شعورشان تا این حد کشید که کاری بکنند که امثال شما را فریب دهند.
در آنجا هم مترصد یک اشتباه امام علی (ع) بودند که کوچکترین اشتباهی بکند مثلا کمی خشونت بخرج دهد تا در بوق و کرنا کنند که علی بر ضد صحابه رسول خدا و خلیفه او قیام می کند و ...... (مردم را هم که قبلا در سقیفه فریب داده بودند. همان وقتی که امام علی (ع) را مشغول کفن و دفن پیامبر دیدند و فرصت را برای فریب مردم غنیمت شمردند)
(هیچ از خود پرسیدید این اصحابی را که شما این همه دم از عدالت و بیعت رضوان و..... می زنید چه شد که حتی جنازه رسول خدا را هم رها کردند و به سقیفه رفتند)
ولی امام علی (ع) از خود و خانواده خود به خاطر حفظ اسلام می گذرد.
که اگر درآنجا هم می خواست خشونت به خرج دهد می توانست همه را یکجا از دم تیغ بگذراند.
(کسی که در خیبر را بلند می کند را دیگر چه طنابی چه ریسمانی)
ولی اگر این کار را می کرد الان من شما به جای اینکه اینجا بحث کنیم الان هردو کافر بودیم چون اسلامی نمانده بود.
و شما به جای اینکه در مقابل نام امام علی (ع) رض بنویسید الان او را تکفیر می کردید.
در پایان عرایضم جمله خود شما را در مورد خودتان بکار می برم
البته اگر در گفتگو های من با غیر از شما دقت کنید بنده به هیچ کس با این لحن صحبت نکرده ام.
ولی وقتی شما علنا قرآن خدا را رد می کنید و بر آن پافشاری می کنید. دیگر من چه بگویم.
هرچند من هنوز به شما توهین نکردم و جمله شما را به خودتان برگرداندم.
والسلام
yaallah
Wednesday 2 January 2008, 07:28PM
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الحکم الا لله
عرض سلام
جناب حسینی از شما در خواست داریم از تمامی اهل سنت به واسطه ی دفاع بی دلیل از جناب احمد در نوشته اول در این تاپیک عذر بخواهید. جناب احمد که بعد از دروغ گفتن یا دروغ نقل کردن عذر خواهی نکردند. اگر می خواهید رفتار و منش صحیح را بدیشان هم نشان دهید این کار را انجام دهید.
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
احمدfff
Wednesday 2 January 2008, 10:29PM
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الحکم الا لله
عرض سلام
والسلام
یا الله
اقاي يا لات و العزه
من اين سه حديث را از كتابهاي شما نقل كرد و با سند
اكر ناراحتي از دست علماء شما ناراحت با نه از من
هالا اين سه حديث را دوباره برايت نقل ميكنم تا كيف كني
وقال أبو داود الطيالسي في مسنده : حدثنا إبن المبارك عن إسحاق عن يحيى بن طلحة بن عبيد الله أخبرني عيسى بن طلحة عن أم المؤمنين عائشة قالت : كان أبو بكر إذا ذكر يوم أحد قال : ذاك يوم كله لطلحة ، ثم أنشأ يحدث قال : كنت أول من فاء يوم أحد فرأيت رجلا يقاتل في سبيل الله دونه وأراه قال حمية ، قال فقلت : كن طلحة حيث فاتني ما فاتني ، فقلت يكون رجلا من قومي أحب إلي
درباره اين حديث دوم جه ميكوئيد اهل سنت
اين سومي فرار از جنك خيبر است
فرار ابو بكرازجنگ خيبر
سار النبي صلى الله عليه وآله إلى خيبر ، فبعث أبا بكر إليها فسار بالناس فانهزم حتى رجع )
حديث أخرجه الحاكم في غزوة خيبر ص 37 من الجزء 3 من المستدرك بعين لفظه الذي أوردناه . ثم قال : هذا حديث صحيح الإسناد ولم يخرجاه . وأورده الذهبي بعين لفظه في تلخيصه للمستدرك مصرحا بصحته ، تاريخ دمشق لابن عساكر ج 1 / 169
مسند أحمد ج 6 / 353 ، البداية والنهاية ج
سول كرده بودم ايا شما ابو بكر را شجاع و جنج جو ميداني جرا جواب نميدي ميترسي كندش در بيايد ؟؟
yaallah
Thursday 3 January 2008, 07:44AM
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الحکم الا لله
عرض سلام
جناب احمد
242 - حدثنا عبد الله قال : حدثني أبي قال : نا يعمر ، وهو إبن بشر ، قثنا عبد الله يعني إبن المبارك قال : أنا إسحاق بن يحيى بن طلحة قال : حدثني عيسى بن طلحة ، عن عائشة قالت : أخبرني أبي قال : كنت في أول من فاء يوم أحد ، فرأيت رجلا مع رسول الله يقاتل دونه
جناب اشتباه معنا می کنی اشتباه. مگر نیاوردیم:
فقط جهت اطلاع دوستان از این که این آقا بیش تر از گذشته آبروی خودش را الآن با این نوشته برد پاسخ می دهیم:
جناب آن چه از ابوداود طیالسی نوشته ای این حدیث در مسند طیالسی است.
[ 6 ] حدثنا أبو داود قال حدثنا بن المبارك عن إسحاق بن يحيى بن طلحة بن عبيد الله قال أخبرني عيسى بن طلحة عن أم المؤمنين عائشة قالت كان أبو بكر رضى الله تعالى عنه إذا ذكر يوم أحد بكى ثم قال ذاك كله يوم طلحة ثم أنشأ يحدث قال كنت أول من فاء يوم أحد فرأيت رجلا يقاتل مع رسول الله صلى الله عليه وسلم دونه وأراه قال يحميه قال فقلت كن طلحة حيث فاتني ما فاتني فقلت يكون رجلا من قومي أحب إلي وبيني وبين المشرق رجل لا أعرفه وأنا أقرب إلى رسول الله صلى الله عليه وسلم منه وهو يخطف المشي خطفا لا أخطفه فإذا هو أبو عبيدة بن الجراح فانتهينا إلى رسول الله صلى الله عليه وسلم وقد كسرت رباعيته وشج في وجهه وقد دخل في وجنته حلقتان من حلق المغفر فقال رسول الله صلى الله عليه وسلم عليكما صاحبكما يريد طلحة وقد نزف لا يلتفت إلى قوله وذهبت لأنزع ذاك من وجهه فقال أبو عبيدة أقسمت عليك بحقي ما تركتني فتركته فكره أن يتناولهما بيده فيؤذي النبي صلى الله عليه وسلم فادم عليهما بفيه فاستخرج إحدى الحلقتين ووقعت ثنيته مع الحلقة وذهبت لأصنع ما صنع فقال أقسمت عليك بحقي إلا ما تركتني قال ففعل مثل ما فعل في المرة الأولى فوقعت ثنيته الأخرى مع الحلقة فكان أبو عبيدة من أحسن الناس هتما فأصلحنا من شأن النبي صلى الله عليه وسلم ثم أتينا طلحة في بعض تلك الجفار فإذا به بضع وسبعون أو أقل أو أكثر بين طعنة ورمية وضربة وإذا قد قطعت أصبعه فأصلحنا من شأنه
اگر آن طور که شما می گویید معنا کنیم پس این کار ها رو که رنگی کردیم چه کسی انجام داده است و مگر نمی بینی که می گوید نزد نبی اکرم (ص) برگشتیم با ابوعبیده. مگر نمی بینید راوی این اتفاقات حضرت ابوبکر (رض) است. جدا دروغ گویی شما یا سایتی که مطلب می آوید مرا به تعجب وا می دارد.
و آن چه از البدایه والنهایه آوردی این حدیث است:
وقال أبو داود الطيالسي في مسنده حدثنا ابن المبارك عن اسحاق عن يحيى بن طلحة بن عبيد الله أخبرني عيسى بن طلحة عن أم المؤمنين عائشة قالت كان أبو بكر اذا ذكر يوم أحد قال ذاك يوم كله لطلحة ثم أنشأ يحدث قال كنت أول من فاء يوم أحد فرأيت رجلا يقاتل في سبيل الله دونه وأراه قال حمية قال فقلت كن طلحة حيث فاتني ما فاتني فقلت يكون رجلا من قومي أحب الي وبيني وبين المشركين رجل
لا أعرفه وأنا أقرب الى رسول الله صلى الله عليه وسلم منه وهو يخطف المشي خطفا فإذا هو أبو عبيدة بن الجراح فانتهينا الى رسول الله صلى الله عليه وسلم وقد كسرت رباعيته وشج في وجهه وقد دخل في وجنته حلقتان من حلق المغفر قال رسول الله صلى الله عليه وسلم عليكما صاحبكما يريد طلحة وقد نزف فلم نلتفت الى قوله قال وذهبت لانزع ذاك من وجهه فقال اقسم عليك بحقي لما تركتني فتركته فكره تناولها بيده فيؤذى رسول الله صلى الله عليه وسلم فازم عليها بفيه فاستخرج احدى الحلقتين ووقعت ثنيته مع الحلقة وذهبت لاصنع ما صنع فقال أقسمت عليك بحقي لما تركتني قال ففعل مثل ما فعل في المرة الاولى فوقعت ثنيته الاخرى مع الحلقة فكان أبو عبيدة رضي الله عنه من أحسن الناس هتما فأصلحنا من شأن رسول الله صلى الله عليه وسلم ثم أتينا طلحة في بعض تلك الجفار فاذا به بضع وسبعون من بين طعنة ورمية وضربة واذا قد قطعت اصبعه فأصلحنا من شأنه
که نویسنده مطلب بالا با تمام وقاحتی که به خرج داده است (والله اعلم) فقط قسمت اول را آورده تا برداشت خود را بکند.
و آن چه در فضادل الصحابه احمد است در این باب نوشته شده است:
( سئل عن فضائل أبي بكر الصديق رحمة الله عليه ورضوانه )
( بقية قوله مروا أبا بكر يصلي بالناس )
جناب مگر نمی بینی این را از فضیلت های حضرت صدیق قرارداده است. پس آن برداشتی که که از حدیث نموده ای صد در صد غلط است. در ثانی مگر مقاله پیشین را نخواندی:
بسم الله الرحمن الرحیم
و اما رد این شبهه دروغ:
نقل از کتاب زاد المعاد:
دِفَاعُ طَلْحَةَ عَنْهُ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَسَلّمَ وَنَزْعُ أَبِي عُبَيْدَةَ
وَفِي " صَحِيحِ ابْنِ حِبّانَ " عَنْ عَائِشَةَ قَالَتْ قَالَ أَبُو بَكْرٍ الصّدّيقُ : لَمّا كَانَ يَوْمُ أُحُدٍ انْصَرَفَ النّاسُ كُلّهُمْ عَنْ النّبِيّ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَسَلّمَ فَكُنْتُ أَوّلَ مَنْ فَاءَ إلَى النّبِيّ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَسَلّمَ فَرَأَيْتُ بَيْنَ يَدَيْهِ رَجُلًا يُقَاتِلُ عَنْهُ وَيَحْمِيهِ قُلْتُ كُنْ طَلْحَةَ فِدَاكَ أَبِي وَأُمّي كُنْ طَلْحَةَ فِدَاكَ أَبِي وَأُمّي . فَلَمْ أَنْشِبْ أَنْ أَدْرَكَنِي أَبُو عُبَيْدَةَ بْنُ الْجَرّاحِ وَإِذَا هُوَ يَشْتَدّ كَأَنّهُ طَيْرٌ حَتّى لَحِقَنِي فَدَفَعْنَا إلَى النّبِيّ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَسَلّمَ فَإِذَا طَلْحَةُ بَيْنَ يَدَيْهِ صَرِيعًا فَقَالَ النّبِيّ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَسَلّمَ دُونَكُمْ أَخَاكُمْ فَقَدْ أوجب وقد رُمِيَ النّبِيّ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَسَلّمَ فِي جَبِينِهِ وَرُوِيَ فِي وَجْنَتِهِ حَتَى غَابَتْ حَلْقَةٌ مِنْ حَلَقِ الْمِغْفَرِ فِي وَجْنَتِهِ فَذَهَبْتُ لِأَنْزِعَهَا عَنْ النّبِيّ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَسَلّمَ فَقَالَ أَبُو عُبَيْدَةَ نَشَدْتُك بِاَللّهِ يَا أَبَا بَكْرٍ إلّا تَرَكْتنِي ؟ قَالَ فَأَخَذَ أَبُو عُبَيْدَةَ السّهْمَ بِفِيهِ فَجَعَلَ يُنَضْنِضُهُ كَرَاهَةَ أَنْ يُؤْذِيَ رَسُولَ اللّهِ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَسَلّمَ ثُمّ اسْتَلّ السّهْمَ بِفِيهِ فَنَدَرَتْ ثَنِيّةُ أَبِي عُبَيْدَةَ قَالَ أَبُو بَكْرٍ ثُمّ ذَهَبْتُ لِآخُذَ الْآخَرَ فَقَالَ أَبُو عُبَيْدَةَ نَشَدْتُكَ بِاَللّهِ يَا أَبَا بَكْرٍ إلّا تَرَكْتِنِي ؟ قَالَ فَأَخَذَهُ فَجَعَلَ يُنَضْنِضُهُ حَتَى اسْتَلّهُ فَنَدَرَتْ ثَنِيّةُ أَبِي عُبَيْدَةَ الْأُخْرَى ثُمّ قَالَ رَسُولُ اللّهِ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَسَلّمَ دُونَكُمْ أَخَاكُمْ فَقَدْ أَوْجَبَ قَالَ فَأَقْبَلْنَا عَلَى طَلْحَةَ نُعَالِجُهُ وَقَدْ أَصَابَتْهُ بِضْعَةَ عَشَرَ ضَرْبَةً [ ص 184 ]
و اما معنای آن:
ابوبکر صدیق (رض) گفت: در آن روز جنگ احد، همه لشکریان از پیامبر اکرم (ص) به دور افتادند. من نخستین کسی بودم که نزد نبی اکرم (ص) بازگشتم. از دور دیدم که مردی رزمنده در حضور ایشان می جنگد و از آن حضرت (ص) دفاع می کند. گفتم: طلحه باش؛ پدرم و مادرم فدایت باد! دیری نپایید که ابوعبیده بن جراح به من رسید. ابو عبیده مانند پرنده می تاخت تا به من رسید. شتابان به سوی نبی اکرم (ص) رفتیم؛ دیدیم طلحه در برابر آن حضرت بر زمین افتاده است. نبی اکرم (ص) فرمودند:
به صورت حضرت رسول اکرم (ص) ضربتی سخت واردشده بود که دو حلقه از حلقه های کلاه خود ایشان در صورتشان فرو رفته بود. من رفتم تا آن حلقه های کلاه خود را از صورت ایشان بیرون بکشم؛ ابو عبیده گفت: تو را به الله (جل جلاله) سوگند می دهم ای ابابکر که بگذاری که من این کار را بکنم؟! گوید: با دهانش آن حلقه ها را گرفت و آرام آرام تکان می داد که مبادا رسول الله (جل جلاله) و (ص) آزار بیش تری ببینند. سرانجام یکی از آن ها را در آورد؛ اما دندان پیشین وی افتاده بود! ابوبکر (رض) گویدآن گاه رفتم تا دومی را در بیاورم. باز هم ابوعبیده گفت: تو را به الله (جل جلاله) سوگند می دهم بگذاری من این کار را انجام بدهم؟! گوید: ابوعبیده حلقه دومی را نیز با دهانش گرفتو آرام آرام تکان داد تا در آمد.ولی دندان پیشین دیگر وی نیز افتاده بود. آن گاه رسول الله (جل جلاله) و (ص) فرمودند:
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
جناب شما حرفی برای گفتن نداری. عذر بخواه تا الله (جل جلاله) بر عزتت بیفزاید. با این کار ها و ادامه دروغ نقل کردن یا دروغ گفتن چیزی نمی یابی چون الله (جل جلاله) قادر مطلق است و او طرفدار صدق و راستی است.
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
احمدfff
Thursday 3 January 2008, 08:58AM
فرار ابو بكرازجنگ خيبر
مسند أحمد ج 6 / 353 ، البداية والنهاية ج
yaallah
Thursday 3 January 2008, 09:25AM
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الحکم الا لله
عرض سلام
در ابتدا معذرت بخواهید سپس پاسخ خواهد آمد. شما باید بخاطر نقل دروغ یا دروغ گویی معذرت بخواهید. برای شما متاسفم. حداقل اعتراف به اشتباه نمایید. در ضمن پاسخ چیزی که می خواهید مشهود است اما متاسفم که ... ... ... .
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
سجودی
Thursday 3 January 2008, 09:51AM
اما احمد اف اف اف همچنان بی خجالت میتازه یک دروغشو آشکار میکنیم یک دروغ دیگه میگه بدون آن که جواب قبلی را بده یا خجالت بکشه پس بینندگان ببینند که در جواب نوشته آخر برادر ما (یا الله) چه خواهد گفت ( شاید خواهد نوشت اهل سنت با کلاغ هم بستر میشوند این هم سند!!)
اما حسینی محترم
تاویلات شما در مورد سکوت علی مردود است برای درک بیشتر
شما باید این سوال را جواب بدهید .....آیا علی قدرت داشت جلوی کودتا را بگیرد ؟
اگر بله، خب میگرفت تا این فتنه تا امروز ادامه نمی یافت
اگر نه ، خب پس نگید یک نفره جلودار هزار نفر در جنگ احد شد
شما برای فرار از مخمصه عقیدتی ،میگید: میتونست اما اگر میکرد دین از بین میرفت !!
دلیل شما بر وزن این جمله است
حسین میتونست یزید را بکشه اما اگر میکشت دین از بین میرفت
دین با آمدن علی بر سرکار از بین میرفت؟مگه علی دشمن دین بود؟!!
دین با سرنگونی خلافت عمر از بین میرفت مگر عمر دوست دین بود ؟!!
حالا باز دست به دامان حضرت تاویل بزن ببینم از بارگاهش چه تحفه ای برای ما میاری
اما تو ای (ابن علی)
بدان که ناصبی و دشمن اهلبیت، قبیله توست که اهل بیت پیغمبر را فحش میدهند و ما در خیال هم به علی توهین نمیکنیم چون او مال ماست نه از شما ما علی و حسن و حسین و مادرشان را بهشتی میدانم بر اساس احادیث صحیحی که داریم اما از گفته شما تعجب نمیکنم کسیکه به ابوبکر تهمت میزنه من کی هستم که از زبانش در امان بمانم
احمدfff
Thursday 3 January 2008, 11:45AM
ما احاديث از كتابهاي اهل سنت اورديم كه ابو بكر از جنك فرار كرده ولي انها انكار ميكنم يك سوال ازاهل سنت ميكنم شما ميكوئيدابو شجاع و قهرمان بود درتمان جنكها با مشركين جنكيد ايا ميتوانيد يك نفر نام ببريد كه توسط ابو بكر كشته شده
دباره تكرار ميكنم يك نفر نام ببريد كه توسط ابو بكر كشته شده تا بعد بريم دنبال فرار كردن عمر از جنك
yaallah
Thursday 3 January 2008, 11:49AM
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الحکم الا لله
عرض سلام
ما احاديث از كتابهاي اهل سنت اورديم كه ابو بكر از جنك فرار كرده ولي انها انكار ميكنم
معذرت خواهی کنید. راه فراری ندارید
والسلام
یا الله
احمدfff
Thursday 3 January 2008, 11:49AM
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الحکم الا لله
عرض سلام
در ابتدا معذرت بخواهید سپس پاسخ خواهد آمد. شما باید بخاطر نقل دروغ یا دروغ گویی معذرت بخواهید. برای شما متاسفم. حداقل اعتراف به اشتباه نمایید. در ضمن پاسخ چیزی که می خواهید مشهود است اما متاسفم که ... ... ... .
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
اقاي يا لات جه كسي دروغ كوفته من كه ثابت كردم اين احاديث با سند از كتابهاي شما است حالا شما هي حرفت را تكرار كن اكر مردي باسند ثابت كن ابو يكي از مشركين را كشته
yaallah
Thursday 3 January 2008, 11:52AM
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الحکم الا لله
شما یا دروغ نقل قل کردید یا دروغ گفتید و چندین بار به وضوح اثبات شد. معذرت خواهی کنید.
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
احمدfff
Thursday 3 January 2008, 02:56PM
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الحکم الا لله
شما یا دروغ نقل قل کردید یا دروغ گفتید و چندین بار به وضوح اثبات شد. معذرت خواهی کنید.
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
اكر مردي باسند ثابت كن ابو بكر يكي از مشركين را كشته
احمدfff
Thursday 3 January 2008, 02:58PM
اما احمد اف اف اف همچنان بی خجالت میتازه یک دروغشو آشکار میکنیم یک دروغ دیگه میگه بدون آن که جواب قبلی را بده یا خجالت بکشه پس بینندگان ببینند که در جواب نوشته آخر برادر ما (یا الله) چه خواهد گفت ( شاید خواهد نوشت اهل سنت با کلاغ هم بستر میشوند این هم سند!!)
اما حسینی محترم
اما تو ای (ابن علی)
بدان که ناصبی و دشمن اهلبیت، قبیله توست که اهل بیت پیغمبر را فحش میدهند و ما در خیال هم به علی توهین نمیکنیم چون او مال ماست نه از شما ما علی و حسن و حسین و مادرشان را بهشتی میدانم بر اساس احادیث صحیحی که داریم اما از گفته شما تعجب نمیکنم کسیکه به ابوبکر تهمت میزنه من کی هستم که از زبانش در امان بمانم
اكر مردي باسند ثابت كن ابو بكر يكي از مشركين را كشته
yaallah
Thursday 3 January 2008, 03:28PM
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الحکم الا لله
عرض سلام
شما اگر مردید به خاطر دروغی که گفتید یا نقل کردید عذر خواهی کنید. اول عذر خواهی.
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
حسینی
Thursday 3 January 2008, 03:57PM
قدرت امام علی خدایی است.
هیچ کس منکر آن نیست
کندن در خیبر از جا چیزی نیست که بشر بتواند آن را انجام دهد
خود امام علی می فرماید که در را با قدرت بشری از جا نکندم با قدرت خدایی کندم
اما صلاح اسلام یک چیز است و تصدی خلافت چیز دیگر
برای آنهایی که خلافت را زوری می دانند و می گویند هرکس به زور روی کار آمد خلیفه پیامبر است درک این مطلب مشکل است.
اگر امام علی(ع) به زور خلیفه می شد نقض قرض اسلام بود.
اسلام بر دل ها حکومت می کند نه بر شمشیر ها
دیدید که چگونه در نهایت مردم وقتی از همه جا بریدند مثل پروانه دور امام را گرفتند.
اسلام با زور بر هیچکس حکومت نمی کند
کسی که با زور بر مردم حکومت کند بر دلهای آنها نمی تواند حکومت کند.(این را بچه های کوچک شیعه هم می دانند. سنی ها را نمی دانم. به عقل سلیم رجوع کنید)
دین با آمدن علی سر کار از بین نمی رفت با آمدن به زور علی سرکار از بیت می رفت.
خلافت، حق امام علی بود ولی چه کند که (الناس عبید الدنیا و الدین لعق علی السنتهم)
قربان مظلومیتت یا علی
قربان صبرت یا علی
راستی آقای سجودی سوالات شما بر وزن این سوال است
آیا خدا می تواند تمام مردم را به قدرت خود موحد کند و ملحدین را نابود کند
چرا نمی کند
به قدرت خدا که شک ندارید
واقعا متعجبم که این بدیهیات را متوجه نمی شوید.
سجودی
Thursday 3 January 2008, 04:34PM
سوال های پی در پی احمد اف اف اف ارزش جواب دادن نداره چون ا او دروغ میگه و بازم میگه و بازم میگه اگر خیلی گیر کنه یک سوال جدید مطرح میکنه تا در بره!! شنیده بودم در اروپا بی حیایی زیاده اما گمان نمیکردم که اصلا وجود خارجی نداره
اگر من در درک حدیث اینطور آبرو ریزی میکردم که احمد کرده یا از سایت میرفتم یا معذرت میخواستم
سجودی
Thursday 3 January 2008, 04:45PM
آقای حسینی محترم نوشتید:
راستی آقای سجودی سوالات شما بر وزن این سوال است آیا خدا می تواند تمام مردم را به قدرت خود موحد کند و ملحدین را نابود کند چرا نمی کند
به قدرت خدا که شک ندارید واقعا متعجبم که این بدیهیات را متوجه نمی شوید.
این شما هستید که متوجه نمیشوید
الله دنیا را برای امتحان ساخته و بندگانش را مهلت میده و سعی و کوشش اونها را در دنیا بها میدهد
اما حضرت علی یک بنده است او خودش در زمره بندگانی است که باید آزمایش شود نه اینکه عمر را فرصت بدهد و او را آزمایش کند و در حالیکه میتواند او را از بین ببرد (چون در احد جلوی 1000 نفر را گرفت ) دست روی دست بگزارد
البته اگر علی اللهی هستید آنوقت مثال شما قابل درک است اما اگر نیستید پس حرف شما نادرست است
اما این نوشته شما:
دین با آمدن علی سر کار از بین نمی رفت با آمدن به زور علی سرکار از بیت می رفت.
این گفته شما درست نیست آقای محترم گرفتن حق زور گویی نیست تاویل بهتری پیدا کنید
حسینی
Thursday 3 January 2008, 04:54PM
جواب شما را که چرا گرفتن به زور حق توسط امام علی باعث از بین رفتن اسلام می شد یک بار دادم.
اما شما نمی بینید یا نمی خواهید ببینید
بار دیگر می آمورم شاید این بار متوجه شوید
در آنجا هم مترصد یک اشتباه امام علی بودند که کوچکترین اشتباهی بکند مثلا کمی خشونت بخرج دهد تا در بوق و کرنا کنند که علی بر ضد صحابه رسول خدا و خلیفه او قیام می کند و ...... (مردم را هم که قبلا در سقیفه فریب داده بودند. همان وقتی که امام علی را مشغول کفن و دفن پیامبر دیدند و فرصت را برای فریب مردم غنیمت شمردند)
(هیچ از خود پرسیدید این اصحابی را که شما این همه دم از عدالت و بیعت رضوان و..... می زنید چه شد که حتی جنازه رسول خدا را هم رها کردند و به سقیفه رفتند)
سجودی
Thursday 3 January 2008, 05:05PM
در آنجا هم مترصد یک اشتباه امام علی بودند که کوچکترین اشتباهی بکند مثلا کمی خشونت بخرج دهد تا در بوق و کرنا کنند که علی بر ضد صحابه رسول خدا و خلیفه او قیام می کن
1 - آیا گرفتن حق اشتباه است ؟
2 - وقتی علی، عمر و طرفدارانش را از بین میبرد چه کسی مترصد فرصت بود تا در بوق و کرنا بدمد؟
چه شد که حتی جنازه رسول خدا را هم رها کردند و به سقیفه رفتند
این موضوع گفتگوی ما در اینجا نیست
حسینی
Thursday 3 January 2008, 05:22PM
آقای سجودی چرا این قدر ساده فکر می کنید
مردم قبلا فریب داده شده بودند و با ابوبکر بیعت کرده بودند
اگر امام علی عمر را می کشت مردم او را تکفیر می کردند و بر فرض که به زور حکومت را در دست می گرفت. دیگر مردم قبولش نداشتند.
و می گفتند (امام زمان من، متاسفانه یکی از این جبابره و مستبدان فاسدی است که علیرغم میل من داره به من بزور حکومت میکنه) (این حرف برایتان آشنا نیست)
شما فکر می کنید که وقتی من می گویم که خلا فت حق امام بود یعنی به هر قیمتی باید خلافت را تصاحب کند. (اما این منطق اسلام نیست)
بلکه منظور این است که مردم باید به خلافت او تن می دادند نه اینکه او بزور خود را بر مردم تحمیل کند. (که در آن صورت دیگر بر دلهای آنها حکمرانی نمی کرد . کاری که الان می کند)
پیامبر اسلام در مورد امام علی می فرماید
مثل علی مانند کعبه است. مردم باید سراغ او بیایند نه او یراغ مردم برود
در ضمن اینکه چرا اصحاب جنازه رسول الله را رها کردند دقیقا موضوع بحث ماست
که اگر توانستید دلیل منطقی بر آن بیاورید خیلی مسائل حل می شود.
mehrdad_123
Thursday 3 January 2008, 05:29PM
1 - آیا گرفتن حق اشتباه است ؟
مولا حق را در دين ميديد نه در طمع (مثل خلفاي ...)
2 - وقتی علی، عمر و طرفدارانش را از بین میبرد چه کسی مترصد فرصت بود تا در بوق و کرنا بدمد؟
قرآن پاسخ تو را ميدهد:كه اكثر مردمان در گمراهي خواهند بود
این موضوع گفتگوی ما در اینجا نیست
چرا؟
پس چرا تو موضوع خلافت را پيش كشيدي؟
تو و امثال تو اگه مرديد جواب تاپيك رو بديد جناب!
ابوبكري كه موقع جنگ مثل شما ها الفرار و مي خوند چرا خليفه شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آيا قصد و غرض ابوبكر از اسلام آوردن طمع مادي نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا او جزء آخرين افرادي بود كه اسلام آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و هزاران چراي ديگر كه شما را در هم ميپيچد(ان شاا...)
يا حق
.
mehrdad_123
Thursday 3 January 2008, 05:38PM
شما فکر می کنید که وقتی من می گویم که خلا فت حق امام بود یعنی به هر قیمتی باید خلافت را تصاحب کند. (اما این منطق اسلام نیست)
با تشكر از جناب حسيني:
برادر بزرگوار
اينها چون زوري خلافت مي كنند و مردمان را مي كشند و حتي خود نبي و اهل بيت معصوم او را يا شهيد ميكنند يا برنامه ي ترور او را ميريزند , بنابراين حق دارن كه اينگونه فكر كنند
آخه برادر من اينا كجا و منطق اسلام كجا؟
تازه اين جناب سجودي نسبت به برخي ديگر خيلي خوبند
بنده كه از اينها نااميد شدم
.
سجودی
Thursday 3 January 2008, 08:26PM
حضرت علی کجا بود که فریب دهندگان را از بین ببرد ؟ منظورم همان علی که شما در خیال خود ساختید و گمان میکنید یک نفره جلوی 1000 نفر را در جنگ احد گرفت کجا بود چرا ساکت بود من اصلآ درک نمیکنم جواب شما را
شما مگر زبان فارسی نمیدانید؟! من چی میگم شما چه میگید؟
احمدfff
Thursday 3 January 2008, 08:43PM
يا ايها ناس ما معجزه از اهل سنت نخاستيم
انها انكار ميكنند كه ابو بكر از جنك فرار كرد و ميكوين ابو بكر شجاع بود فلان بود درتمان جنكها با مشركين شركت كرد
بس ثابت كنيد ويكي نام ببريد كه توسط ابو بكر ابن قحافه كشته شده
ولي با سند
yaallah
Thursday 3 January 2008, 10:56PM
بسم الله الرحمن الرحيم
ان الحكم الا لله
عرض سلام
يا ايها ناس ما معجزه از اهل سنت نخاستيم
انها انكار ميكنند كه ابو بكر از جنك فرار كرد و ميكوين ابو بكر شجاع بود فلان بود درتمان جنكها با مشركين شركت كرد
بس ثابت كنيد ويكي نام ببريد كه توسط ابو بكر ابن قحافه كشته شده
ولي با سند
يا ايها لعالم این آقای احمد فهمیده که دروغ گفته یا نقل کرده پس چرا عذر خواهی نمی کنه
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
حسینی
Thursday 3 January 2008, 11:41PM
حضرت علی کجا بود که فریب دهندگان را از بین ببرد ؟ منظورم همان علی که شما در خیال خود ساختید و گمان میکنید یک نفره جلوی 1000 نفر را در جنگ احد گرفت کجا بود چرا ساکت بود من اصلآ درک نمیکنم جواب شما را
شما مگر زبان فارسی نمیدانید؟! من چی میگم شما چه میگید؟
آقای سجودی شما واقعا متوجه منظور ما نمی شوید یا بنده را به بازی گرفتید؟؟؟؟؟؟
برای آخرین بار تکرار می کنم
بلکه منظور این است که مردم باید به خلافت او تن می دادند نه اینکه او بزور خود را بر مردم تحمیل کند. (که در آن صورت دیگر بر دلهای آنها حکمرانی نمی کرد . کاری که الان می کند)
شما ظاهرا غیر از خشونت هیچ منطقی را نمی شناسید.
بر مردم می شود به زور حکم کرد ولی عقاید آنها را با زور نمی شود درست کرد.
(این را به هرکس که کمترین بهره ای از منطق برده باشد عرضه کنید تایید خواهد کرد)
احمدfff
Thursday 3 January 2008, 11:48PM
بسم الله الرحمن الرحيم
ان الحكم الا لله
عرض سلام
يا ايها لعالم این آقای احمد فهمیده که دروغ گفته یا نقل کرده پس چرا عذر خواهی نمی کنه
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
اين حرف ناشي از ضعف شما است اكر مردي ثابت كن با سند ابو بكر ابن قحافه يكي فقط يكي از مشركين را كشته
اين قدر از جواب دان فرار نك با اين حرفهاي
وقت كردي برو در تايب جديد كه درباره فرار عمر از جنك حرف ميزند
yaallah
Friday 4 January 2008, 12:38AM
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الحکم الا لله
سلام
اين حرف ناشي از ضعف شما است اكر مردي ثابت كن با سند ابو بكر ابن قحافه يكي فقط يكي از مشركين را كشته
اين قدر از جواب دان فرار نك با اين حرفهاي
وقت كردي برو در تايب جديد كه درباره فرار عمر از جنك حرف ميزند
این حرف شما ناشی از ضعف شما است. جناب چند بار دروغ گفتی یا نقل کردی و ثابت شده است. پس اگر مردید معذرت بخواهید
اول عذر خواهی
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
احمدfff
Friday 4 January 2008, 12:44AM
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الحکم الا لله
سلام
این حرف شما ناشی از ضعف شما است. جناب چند بار دروغ گفتی یا نقل کردی و ثابت شده است. پس اگر مردید معذرت بخواهید
اول عذر خواهی
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
این حرف شما ناشی از ضعف شما است. اكر مردي ثابت كن ابن قحافه يكي از مشركين را كشته اكر مردي
در اين بحث ما از فرار ابن قحافه
زديم و شما انكار كردي
اكر راست ميكوئي ثابت كن ابو بكر مرد شجاع و يكي فقط فقط فقط فقط يكي از مشركين را كشته فقط همين
yaallah
Friday 4 January 2008, 12:49AM
بسم الله الرحن الرحیم
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
احمدfff
Friday 4 January 2008, 12:55AM
بسم الله الرحن الرحیم
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
اكر راست ميكوئي ثابت كن ابو بكر مرد شجاع و يكي فقط فقط فقط فقط يكي از مشركين را كشته فقط همين
سجودی
Friday 4 January 2008, 01:24AM
احمد اف اف اف شما میفرمایی!!:
من جواب ترا میدهم اما عزیز دل مهرداد ، اما ابتدا تکلیف سوال اولت را روشن بفرما!!
مگر شما حدیث نیاوردی که ابوبکر از جنگ فرار کرد؟؟
مگر ما جواب ندادیم که فهم شما برعکس است و چرندیات به همراه دروغ میفرمایید ؟
مگر اون بحث تمام شده؟؟ اگر شده اعلام بفرمایید تا جواب سوال جدید شما را بدهم
منتظر جواب شما هستم
احمدfff
Friday 4 January 2008, 01:27AM
احمد اف اف اف شما میفرمایی!!:
من جواب ترا میدهم اما عزیز دل مهرداد ، اما ابتدا تکلیف سوال اولت را روشن بفرما!!
مگر شما حدیث نیاوردی که ابوبکر از جنگ فرار کرد؟؟
مگر ما جواب ندادیم که فهم شما برعکس است و چرندیات به همراه دروغ میفرمایید ؟
مگر اون بحث تمام شده؟؟ اگر شده اعلام بفرمایید تا جواب سوال جدید شما را بدهم
منتظر جواب شما هستم
سجودی
Friday 4 January 2008, 01:37AM
من جواب هر سوال شما را میدهم بشرطیکه اول از سوال قبل ترش!! نتیجه ای بگیریم
شما که قافیه را تنگ دیدی سوال جدید مطرح میکنی اینطور که نمیشود !!
احمدfff
Friday 4 January 2008, 01:38AM
من جواب هر سوال شما را میدهم بشرطیکه اول از سوال قبل ترش!! نتیجه ای بگیریم
شما که قافیه را تنگ دیدی سوال جدید مطرح میکنی اینطور که نمیشود !!
سجودی
Friday 4 January 2008, 01:46AM
ایشون مثل بچه ها لج بازی میفرمایند پس الله حافظ همگی
احمدfff
Friday 4 January 2008, 01:47AM
ایشون مثل بچه ها لج بازی میفرمایند پس الله حافظ همگی
mehrdad_123
Friday 4 January 2008, 04:36AM
جناب سجودي فرمودند:
من جواب هر سوال شما را میدهم
ببخشيد يك سئوال:
شما جواب كدوم سئوال رو داديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
mehrdad_123
Friday 4 January 2008, 04:42AM
چي ميگي عزيز دل ابن تيميه:smile21:
.
سجودی
Friday 4 January 2008, 06:07AM
خوشحالم که رسوا شدید و جواب ندارید
احمدfff
Friday 4 January 2008, 11:46AM
اكر مردي ثابت كن با سند ابو بكر ابن قحافه يكي فقط يكي از مشركين را كشته
سجودی
Friday 4 January 2008, 01:49PM
این تاپیک را تو نوشتی نه من
در باره فرار ابوبکر نوشتی ... تو نوشتی نه من
ما فقط جواب دادیم
تو بحث جدید را پیش میکشی
ایرادی نداره اما اولی را تمام کن تا دومی را جواب بدم
دروغ میگم ؟ ای مردم شما بگید
احمدfff
Friday 4 January 2008, 03:07PM
این تاپیک را تو نوشتی نه من
در باره فرار ابوبکر نوشتی ... تو نوشتی نه من
ما فقط جواب دادیم
تو بحث جدید را پیش میکشی
ميداني اقاي سجوي من هيج ارزوي ندارم جز اين شما برايه يك بار كه شده با منطق و دليل حرف بزني
خوب اقاي سجوي من نقل كردم درست است حالا شما ثابت كن اين حرفها صحيح نيست
ولي خاهش ميكنم با دليل تا ازشما قبول كنيم
اكر دليل نداري و ميكوئي ابن قحافه مرد شجاع و جنك جو بود برايه ما يكي از مشكرين نام ببر كه توسط ابو بكر كشته شده همين
حالا اكر از من ببرسي خالد ابن الوليد جه كسي را كشته زود به شما جوب ميدم ابن الوليد با دستور ابو بكر يكي از اصحاب رسول خدا (مالك ابن نويره ) را كوشت
من تايب بعدي شما ارن تليب ميدانم اكر دليل اوردي كه اين روايات باطل هسن خوب يعني شما جواب ما را دادي
ولي اكر بدون دليل فقط انكار ميكني از شما قبول نميكنيم به اين بحث خاتمه ميابيم
1052
Friday 4 January 2008, 03:22PM
به نام مهربانترین مهربانان
ما فقط جواب دادیم
:smile21::smile21::smile21:به حق چیزهای ندیده ونشنیده ما فقط یکسری اظهار نظر های شخصی بر اساس تعصب دیدیم
ولا غیر
تو بحث جدید را پیش میکشی
نوبتی هم باشه نوبت بحث جدیده (وقتی که بحث قدیمی بدون جواب باشه););)
بحث اولی منتظر جواب با دلیل و ومدرک (دقت کنید با دلیل و مدرک نه اظهار نظرهای شخصی )
بله دروغ میگویید
می گوییم که شما فقط اظهار نظر شخصی کردید.
سجودی
Friday 4 January 2008, 03:27PM
آقای محترم !!
من هنوز اصرار دارم یک بحث را تمام کنید و بحث جدید را پیش بکشید
گمان نمیکنم هیچ آدم عاقلی گفته مرا رد کند
جواب این سوال شما را هم دارم
اما فایده نداره جواب بدم شما یک حرف دیگه پیش میکشید
آزموده را آزمودن خطاست
بلاخره باید بحث کردن یاد بگیرید
سجودی
Friday 4 January 2008, 03:28PM
آقای 1052
شما همه بحث ها را نیمه تمام ول میکنید
آخر چرا؟؟
mehrdad_123
Friday 4 January 2008, 03:31PM
شماها وقتي كم مياريد معمولا خودتون و راضي ميكنيد(گول ميزنيد)
ديگران قضاوت كنند
.
mehrdad_123
Friday 4 January 2008, 03:34PM
خب! اگه داري چرا نميدي عزيز دل اخت المومنين؟
تا حالا به كدوم سئوال جواب دادي كه اين بار دومت باشه؟:smile21:
.
احمدfff
Friday 4 January 2008, 03:35PM
آقای محترم !!
من هنوز اصرار دارم یک بحث را تمام کنید و بحث جدید را پیش بکشید
گمان نمیکنم هیچ آدم عاقلی گفته مرا رد کند
اما فایده نداره جواب بدم شما یک حرف دیگه پیش میکشید
آزموده را آزمودن خطاست
بلاخره باید بحث کردن یاد بگیرید
اقاي سجودي جه اشكالي دارد جند تايب باشد و در هر تايب كه ميخاي در انجا بحث كن شما كه ماشاء الله طلبه و اهل علم يعني ميتواني در تمام بحثها شركت كني
من حتى اكر موضوع جديد اوردم شما اكر ميخاي در ان شركت نكون من خيلي از موضوعات هنوزمن به اين باشكاه نيوردم سعي ميكنم هر روز فقط دو موضوع جديد بياورم نه بيشترهركس خاست نظر خود را دهد بسم الله هركس نخاست خود داند
mehrdad_123
Friday 4 January 2008, 03:46PM
شما همه بحث ها را نیمه تمام ول میکنید
آخر چرا؟؟
ما؟
يا حضرتعالي كه به هيچ كدوم جواب منطقي نميدي(اگه ميتوني يه مثال بزن كه در اونجا جواب منطقي دادي )
.
سجودی
Saturday 5 January 2008, 03:56AM
احمد مینویسه:
من حتى اكر موضوع جديد اوردم شما اكر ميخاي در ان شركت نكون من خيلي از موضوعات هنوزمن به اين باشكاه نيوردم سعي ميكنم هر روز فقط دو موضوع جديد بياورم نه بيشترهركس خاست نظر خود را دهد بسم الله هركس نخاست خود داند
من شرکت نمیکنم اما تو بزور میگی بیا
سجودی بیا دفاع کن پس من مجبور میشم بهت بگم که الف و بای بحث کردن را بلد نیستی
اصلا روزی 2 موضوع نوشتن نشانه جهل است
آره پرگویی نشانه نادانی است
تو خودت مرا اهل علم گفتی پس از من اهل علم بشنو که تو بسیار پرگویی پس بسیار نادانی
سجودی
Saturday 5 January 2008, 03:58AM
من میخوام با تو فقط در باره این تاپیک( فرار ابوبکر) بحث کنم آماده ای بگو.... نیستی بفرما برو به فرار و پرگویی ادامه بده
احمدfff
Saturday 5 January 2008, 11:07AM
من میخوام با تو فقط در باره این تاپیک( فرار ابوبکر) بحث کنم آماده ای بگو.... نیستی بفرما برو به فرار و پرگویی ادامه بده
حتمن كه امد هستم
الان بفرما بكو كه جه جواب داري
احمدfff
Saturday 5 January 2008, 11:12AM
احمد مینویسه:
من شرکت نمیکنم اما تو بزور میگی بیا
سجودی بیا دفاع کن پس من مجبور میشم بهت بگم که الف و بای بحث کردن را بلد نیستی
اصلا روزی 2 موضوع نوشتن نشانه جهل است
آره پرگویی نشانه نادانی است
تو خودت مرا اهل علم گفتی پس از من اهل علم بشنو که تو بسیار پرگویی پس بسیار نادانی
اقاي دانه من كه روايات و احاديث را نمينويسم من فقط نقل ميكنم
بس به جهل يا غير ربطي نداره
من ديكر نميكم بيا اكر خاستي بيا اكر نخاسي خود داني
احمدfff
Saturday 5 January 2008, 12:34PM
فرار أبى بكر يوم حنين : راجع : شرح النهج للمعتزلي ج 13 / 293 ، الصحيح من سيرة النبي الأعظم ج 3 / 282 ، دلائل الصدق ج 3 ق 1 ص 360 .
( 472 ) هذا حديث أخرجه الحاكم في غزوة خيبر ص 37 من الجزء 3 من المستدرك بعين لفظه الذي أوردناه . ثم قال : هذا حديث صحيح الإسناد ولم يخرجاه . وأورده الذهبي بعين لفظه في تلخيصه للمستدرك مصرحا بصحته ( منه قدس ) .
فرار أبى بكر وعمر يوم خيبر : راجع : ترجمة الإمام على بن أبى طالب من تاريخ دمشق لابن عساكر ج 1 / 169 =>
اين هم يك دليل ديكر از فرار ابو بكر از جنك
سجودی
Saturday 5 January 2008, 01:49PM
آقا احمد خان اف اف اف
یکی یکی بریم جلو
سوال یک
چرا عایشه علیه پدر خود گواهی داد ؟ آیا این دلیل نیست که سواد شما کم است و معنی حدیث را نفهمیدی
ببینم جواب داری یا موضوع را عوض میکنی
احمدfff
Saturday 5 January 2008, 01:59PM
آقا احمد خان اف اف اف
یکی یکی بریم جلو
سوال یک
چرا عایشه علیه پدر خود گواهی داد ؟ آیا این دلیل نیست که سواد شما کم است و معنی حدیث را نفهمیدی
ببینم جواب داری یا موضوع را عوض میکنی
اقاي با سواد شما كه ميفهمي جرا ميخاي اين بحث را عوض كني
اين روايات كه از عائشه و غير عائشه نقل شده كه از فرار ابو بكر ابن قحافه حرف ميزنن
دليل داري كه ابو بكر از جنك فرار نكرده بيار اكر دليل نداري بيخود موضوع را عوض نكن
حالا ببين جند از علماء شما از فرار ابو كر از جنك حديث نقل كردن
فرار أبى بكر يوم حنين : راجع : شرح النهج للمعتزلي ج 13 / 293 ، الصحيح من سيرة النبي الأعظم ج 3 / 282 ، دلائل الصدق ج 3 ق 1 ص 360 .
( 472 ) هذا حديث أخرجه الحاكم في غزوة خيبر ص 37 من الجزء 3 من المستدرك بعين لفظه الذي أوردناه . ثم قال : هذا حديث صحيح الإسناد ولم يخرجاه . وأورده الذهبي بعين لفظه في تلخيصه للمستدرك مصرحا بصحته ( منه قدس ) .
فرار أبى بكر وعمر يوم خيبر : راجع : ترجمة الإمام على بن أبى طالب من تاريخ دمشق لابن عساكر ج 1 / 169 =>
اكر جواب نداري من از تو معجزه نميخام كه برايم دليل بياري فقط يكي از مشركين را نام ببر كه توسط ابو بكر كوشته شده فقط همين تا من قبول كنم كه ابو بكر مرد شجاع بود و از جنك فرار نكرد همين
سجودی
Saturday 5 January 2008, 02:25PM
جواب سوال را ندادی تکرارآ مینویسم:
چرا عایشه علیه پدر خود گواهی داد ؟
احمدfff
Saturday 5 January 2008, 02:31PM
جواب سوال را ندادی تکرارآ مینویسم:
چرا عایشه علیه پدر خود گواهی داد ؟
عائشه بي شعور بود عليه بدر خود كواهي داد و
خيال ميكرد اين فضيلت است برايه بدرش
از زني كه جلو نامحرم حمام ميكندجه توقعي داري
حالا برو دنباله بقيه احاديث كه از فرار ابو بكر حرف زدن
سجودی
Saturday 5 January 2008, 02:44PM
سوال 2 پدرش چرا علیه خودش گواهی داد
ZYGORAT
Saturday 5 January 2008, 02:51PM
باسلام خدمت دوستان
احمد بن حنبل مي گويد:
ابوبكر و عمر در اين جنگ فرار كردند هنگامي كه اميرالمومنين عليه السلام در تعقيب قراري هابود , عمر درحالي كه اشك چشمانش را پاك مي كرد برگشت و به اميرالمومنين عليه السلام عرض كرد مرا ببخشيد اميرالمومنين عليه السلام فرمود : ((آيا تو نبودي كه صدا زدي محمد كشته شده است به دين قبلي خود برگرديد)) عمر گفت اين كلام را ابوبكر گفته است در اينجا بود كه اين آيه نازل شد
(( إن الذين تولوا منكم يوم التقي الجمعان انما استزلهم الشيطان ))
( سوره آل عمران آيه 155 – اثبات الهداد ج 2 ص 364-365 )
امام صادق عليه السلام مي فرمايد در جنگ احد اميرالمومنين عليه السلام در حال دفاع از پيامبر بودند و ديگر اصحاب فرار مي كردند . آن حضرت همچون شير غضبناك از قفاي گريختگان رفت و اول به عمر رسيد كه به اتفاق عثمان و حارث بن حاطب و عده اي ديگر به سرعت فرار مي كردند حضرت فرياد برآورد(( اي جماعت , بيعت شكستيد و پيامبر صلي الله عليه و آله وسلم را تنها گذاشتيد و به سوي جهنم مي گريزيد ؟ ))
عمر بن خطاب مي گويد : علي را ديدم با شمشير پهني كه مرگ از آن مي چكيد و چشمهايش از خشم مانند دو قدح خون بود يا مانند دو كاسه روغني كه آتش در او افروخته بود كه جلو رفتم و عرض كردم (( يا ابالحسن تو را به خدا سوگند مي دهم دست از ما برداري كه عرب را عادت است كه گاهي مي گريزد و گاهي حمله مي كند زماني كه حمله مي كند تلافي گريختن را مي نمايد )) پس آن حضرت ما را رها كرد و به خدا قسم چنان ترسي از آن حضرت در دل من افتاد كه تاكنون از دلم خارج نشده است ( بحار الانوار ج 20 ص 53-54 قلائد النحور ج شوال ص 77 ).
یاعلی
سجودی
Saturday 5 January 2008, 03:00PM
سوال 2 پدر عایشه چرا علیه خودش گواهی داد
احمدfff
Saturday 5 January 2008, 03:04PM
سوال 2 پدرش چرا علیه خودش گواهی داد
اين را به خترش كوفت و حتى اكر نميكوت دخترش از رسول خدا ميشني جون كه راز نبود فرار ابو بكر
همه مسلمان ميدانست
حالا برو جلو
احمدfff
Saturday 5 January 2008, 03:06PM
باسلام خدمت دوستان
احمد بن حنبل مي گويد:
ابوبكر و عمر در اين جنگ فرار كردند هنگامي كه اميرالمومنين عليه السلام در تعقيب قراري هابود , عمر درحالي كه اشك چشمانش را پاك مي كرد برگشت و به اميرالمومنين عليه السلام عرض كرد مرا ببخشيد اميرالمومنين عليه السلام فرمود : ((آيا تو نبودي كه صدا زدي محمد كشته شده است به دين قبلي خود برگرديد)) عمر گفت اين كلام را ابوبكر گفته است در اينجا بود كه اين آيه نازل شد
(( إن الذين تولوا منكم يوم التقي الجمعان انما استزلهم الشيطان ))
( سوره آل عمران آيه 155 – اثبات الهداد ج 2 ص 364-365 )
امام صادق عليه السلام مي فرمايد در جنگ احد اميرالمومنين عليه السلام در حال دفاع از پيامبر بودند و ديگر اصحاب فرار مي كردند . آن حضرت همچون شير غضبناك از قفاي گريختگان رفت و اول به عمر رسيد كه به اتفاق عثمان و حارث بن حاطب و عده اي ديگر به سرعت فرار مي كردند حضرت فرياد برآورد(( اي جماعت , بيعت شكستيد و پيامبر صلي الله عليه و آله وسلم را تنها گذاشتيد و به سوي جهنم مي گريزيد ؟ ))
عمر بن خطاب مي گويد : علي را ديدم با شمشير پهني كه مرگ از آن مي چكيد و چشمهايش از خشم مانند دو قدح خون بود يا مانند دو كاسه روغني كه آتش در او افروخته بود كه جلو رفتم و عرض كردم (( يا ابالحسن تو را به خدا سوگند مي دهم دست از ما برداري كه عرب را عادت است كه گاهي مي گريزد و گاهي حمله مي كند زماني كه حمله مي كند تلافي گريختن را مي نمايد )) پس آن حضرت ما را رها كرد و به خدا قسم چنان ترسي از آن حضرت در دل من افتاد كه تاكنون از دلم خارج نشده است ( بحار الانوار ج 20 ص 53-54 قلائد النحور ج شوال ص 77 ).
یاعلی
با تشكر از جناب اقاي ZYGORAT (http://www.iranclubs.net/forums/member.php?u=6031) vbmenu_register("postmenu_250916", true);
فرار ابو بكر و عمر اهل سنت به ان اعتراف كردن و نقل ميكنن ولي بعضي از جهال انها ميخاهن حقيقت را بهنان كن
يا حق
سجودی
Saturday 5 January 2008, 03:20PM
سوال 3 روایتی که شما نقل کردی اینطور نوشته
: كنت في أول من فاء يوم أحد ، فرأيت رجلا مع رسول الله (ص) يقاتل دونه
اولین کسی بودم که در احد ( بطرف رسول الله برگشتم ) پس دیدم مردی را که از رسول الله دفاع میکرد
اگر ما جمله را (بفرار) معنی کنیم آنوقت جواب این سوال چیست:
در وقت فرار چگونه دید مردی را که در حال دفاع از رسول الله بود؟
حرف ( ف ) در (فرایت )دلالت دارد که پس از برگشتن دیده مرد را
پس معنی این است که بطرف رسول الله برگشته ....پاسخ شما چیه؟
احمدfff
Saturday 5 January 2008, 03:24PM
اولین کسی بودم که در احد ( بطرف رسول الله برگشتم ) پس دیدم مردی را که از رسول الله دفاع میکرد
ايا شما اين روايت كه با سند است قبول داري يا نه ؟
احمدfff
Saturday 5 January 2008, 03:49PM
كجا رفتي سجودي جواب بده ميام برم بيرم
احمدfff
Saturday 5 January 2008, 04:00PM
دروغ سجودي شروع شود
ابو بكر ميكويد من اولي كسي از روز احد فرار كردم
سجودي ميكويد من اولين نفر بطرف رسول خدا بركشتم :smile21:
كجا بود ابو بكر ؟؟؟
احمدfff
Saturday 5 January 2008, 06:41PM
يا ايها الناس
شما شاهد با شيد اين طلبه روحاني سلفي اهل سنت (سجودي ) جطور اينجا با دروغ اين جمله را ترجمه ميكند
توجه بفرمائيد در اول جمله حديث امده متن عربي ان كنت اول من فاء يوم احد
ترجمه ان من اولين كسي بودم از احد فراركردم
ببينيد اينجا جطور سجودي ميخاهد بادروغ و حيله كلمه( من ) كه معناش همه ميدانن ( از ) است
تغير كند سجودي( من) (به) ترجمه كرده
احمدfff
Saturday 5 January 2008, 07:01PM
يا ايها الناس
شما شاهد با شيد اين طلبه روحاني سلفي اهل سنت (سجودي ) جطور اينجا با دروغ اين جمله را ترجمه ميكند
توجه بفرمائيد در اول جمله حديث امده متن عربي ان كنت اول من فاء يوم احد
ترجمه ان من اولين كسي بودم از احد فراركردم
ببينيد اينجا جطور سجودي ميخاهد بادروغ و حيله كلمه( من ) كه معناش همه ميدانن ( از ) است
تغير كند سجودي( من) (به) ترجمه كرده
yaallah
Saturday 5 January 2008, 09:53PM
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الحکم الا لله
عرض سلام
خیر جناب احمد
كنت اول مَن فاء يوم احد.
بودم اولین کسی (که) برگشت ، روز احد.
جناب این کلمه "مِن" نیست که شما "از" ترجمه می کنی. در آن چه از زاد المعاد آوردیم و هیچ ندیدید ببینید:
بسم الله الرحمن الرحیم
و اما رد این شبهه دروغ:
نقل از کتاب زاد المعاد:
و اما معنای آن:
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
دقت کردید که:
فَكُنْتُ أَوّلَ مَنْ فَاءَ إلَى النّبِيّ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَسَلّمَ فَرَأَيْتُ بَيْنَ يَدَيْهِ رَجُلًا يُقَاتِلُ عَنْهُ
و توجه کردید که دکتر محمد علی لسانی فشارکی چگونه ترجمه کردند:
من نخستین کسی بودم که نزد نبی اکرم (ص) بازگشتم. از دور دیدم که مردی رزمنده در حضور ایشان می جنگد.
جناب اگر از عذاب الله (جل جلاله) می ترسی دست از این کار هایت بردار. تو دیگر رسوا شدی و فایده ای هم ندارد. تا حالا چندین نفر هم تایید کردند. اولین آن ها خانم تشنه و دومین آن ها مهیار بوده است. جناب معذرت بخواهید تا شامل رحمت الله (جل جلاله) شوید. مطمئن باشید با معذرت خواهی بر عزت شما افزوده خواهد شد. اگر حالا معذرت خواستید که هیچ. وگرنه خودتان دانید و اله خودتان....
بنده از یک انسان شیعه تقاضا دارم در میان ما داوری کند و بگوید که در این نوشته ها حق با کیست؟ خواهش دارم بگویید. شما را به الله (جل جلاله) حق را کتمان نکنید.
والله اعلم بنده عی نمودم در نوشتن نظرات و نقل قول اشتباه نکنم. والله اعلم ممکن است دراین نوشته ها اشتباهاتی هم باشد.
از الله (جل جلاله) می خواهیم در این نوشته ها خیر گذارد و ما را شامل رحمت خودت کند.
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
احمدfff
Saturday 5 January 2008, 10:00PM
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الحکم الا لله
عرض سلام
خیر جناب احمد
كنت اول مَن فاء يوم احد.
بودم اولین کسی (که) برگشت ، روز احد.
جناب این کلمه "مِن" نیست که شما "از" ترجمه می کنی. در آن چه از زاد المعاد آوردیم و هیچ ندیدید ببینید:
دقت کردید که:
فَكُنْتُ أَوّلَ مَنْ فَاءَ إلَى النّبِيّ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَسَلّمَ فَرَأَيْتُ بَيْنَ يَدَيْهِ رَجُلًا يُقَاتِلُ عَنْهُ
و توجه کردید که دکتر محمد علی لسانی فشارکی چگونه ترجمه کردند:
من نخستین کسی بودم که نزد نبی اکرم (ص) بازگشتم. از دور دیدم که مردی رزمنده در حضور ایشان می جنگد.
جناب اگر از عذاب الله (جل جلاله) می ترسی دست از این کار هایت بردار. تو دیگر رسوا شدی و فایده ای هم ندارد. تا حالا چندین نفر هم تایید کردند. اولین آن ها خانم تشنه و دومین آن ها مهیار بوده است. جناب معذرت بخواهید تا شامل رحمت الله (جل جلاله) شوید. مطمئن باشید با معذرت خواهی بر عزت شما افزوده خواهد شد. اگر حالا معذرت خواستید که هیچ. وگرنه خودتان دانید و اله خودتان....
بنده از یک انسان شیعه تقاضا دارم در میان ما داوری کند و بگوید که در این نوشته ها حق با کیست؟ خواهش دارم بگویید. شما را به الله (جل جلاله) حق را کتمان نکنید.
والله اعلم بنده عی نمودم در نوشتن نظرات و نقل قول اشتباه نکنم. والله اعلم ممکن است دراین نوشته ها اشتباهاتی هم باشد.
از الله (جل جلاله) می خواهیم در این نوشته ها خیر گذارد و ما را شامل رحمت خودت کند.
ان الحکم الا لله
والسلام
یا الله
اقاي يا الله
ايا شما اين حديث صحيح ميدانيد ؟؟
لطفا جواب اين سوال را بدهيد
احمدfff
Saturday 5 January 2008, 10:05PM
اقاي يا الله بعد از كه جواب بست شماره 102 را داديد لطفا اين حديث را ترجمه كنيد
لطفا اينقدر صفحه بزرك كوبي نكنيد جواب مختصر
حدثنا عبد الله قال : حدثني أبي قال : نا يعمر ، وهو إبن بشر ، قثنا عبد الله يعني إبن المبارك قال : أنا إسحاق بن يحيى بن طلحة قال : حدثني عيسى بن طلحة ، عن عائشة قالت : أخبرني أبي قال : كنت في أول من فاء يوم أحد ، فرأيت رجلا مع رسول الله (ص) يقاتل دونه
احمدfff
Saturday 5 January 2008, 10:31PM
مسند أبي داود الطيالسي
طلحة عن أم المؤمنين عائشة قالت كان أبو بكر رضى الله تعالى عنه إذا ذكر يوم أحد بكى ثم قال ذاك كله يوم طلحة ثم أنشأ يحدث قال كنت) أول من فاء يوم أحد( فرأيت رجلا يقاتل مع رسول الله صلى الله عليه وسلم دونه وأراه قال يحميه قال فقلت كن طلحة حيث فاتني ما فاتني فقلت يكون رجلا من قومي أحب إلي وبيني وبين المشرق رجل لا أعرفه وأنا أقرب إلى رسول الله صلى الله عليه وسلم منه وهو يخطف المشي خطفا لا أخطفه فإذا هو أبو عبيدة بن الجراح فانتهينا إلى رسول الله صلى الله عليه وسلم وقد كسرت رباعيته وشج في وجهه وقد دخل في وجنته حلقتان من حلق المغفر فقال رسول الله صلى الله عليه وسلم عليكما صاحبكما يريد طلحة وقد نزف لا يلتفت إلى قوله وذهبت لأنزع ذاك من وجهه فقال أبو عبيدة أقسمت عليك بحقي ما تركتني فتركته فكره أن يتناولهما بيده فيؤذي النبي صلى الله عليه وسلم فادم عليهما بفيه فاستخرج إحدى الحلقتين ووقعت ثنيته مع الحلقة وذهبت لأصنع ما صنع فقال أقسمت عليك بحقي إلا ما تركتني قال ففعل مثل ما فعل في المرة الأولى فوقعت ثنيته الأخرى مع الحلقة فكان أبو عبيدة من أحسن الناس هتما فأصلحنا من شأن النبي صلى الله عليه وسلم ثم أتينا طلحة في بعض تلك الجفار فإذا به بضع وسبعون أو أقل أو أكثر بين طعنة ورمية وضربة وإذا قد قطعت أصبعه فأصلحنا من شأنه
احمدfff
Saturday 5 January 2008, 11:24PM
اقاي يا الله قبول ميكني كسي را داوري كنيم درباره اين حديث كه من نقل كردم ؟؟
وقال أبو داود الطيالسي في مسنده حدثنا ابن المبارك عن إسحاق عن يحيى بن طلحة بن عبيد الله أخبرني عيسى بن طلحة عن أم المؤمنين عائشة قالت كان أبو بكر إذا ذكر يوم أحد قال ذاك يوم كله لطلحة ثم أنشأ يحدث قال كنت أول من فاء يوم أحد فرأيت رجلاً يقاتل في سبيل الله دونه وأراه قال حمية قال فقلت كن طلحة حيث فاتني ما فاتني فقلت يكون رجلا من قومي أحب الي وبيني وبين المشركين رجل لا أعرفه
منبع
از وب سايد اهل سنت
http://nosra.islammemo.cc/onenew.aspx?newid=2374
منتظر جواب شما هستم
yaallah
Saturday 5 January 2008, 11:38PM
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الحکم الا لله
السلام علیکم
عن عائشة قالت : أخبرني أبي قال : كنت في أول من فاء يوم أحد ، فرأيت رجلا مع رسول الله يقاتل دونه
از عایشه (رض) نقل است: پدرم مرا خبر داد و گفت: بودم در اولین کسانی که برگشتند روز احد، پس دیدم مردی را که همراه رسول الله (جل جلاله) و (ص) مبارزه می کند با دیگری.
جناب اگر کسی فرار کند که نمی تواند نبی اکرم (ص) را ببیند. "ف" در "فرایت" را ببینید.
عائشة قالت كان أبو بكر رضى الله تعالى عنه إذا ذكر يوم أحد بكى ثم قال ذاك كله يوم طلحة ثم أنشأ يحدث قال كنت) أول من فاء يوم أحد( فرأيت رجلا يقاتل مع رسول الله صلى الله عليه وسلم دونه وأراه قال يحميه .........فانتهينا إلى رسول الله صلى الله عليه وسلم وقد كسرت رباعيته وشج في وجهه وقد دخل في وجنته حلقتان من حلق المغفر فقال رسول الله صلى الله عليه وسلم عليكما صاحبكما يريد طلحة ...
عایشه (رض) گفت: حضرت ابوبکر (رضی الله عنه) وقتی یاد روز احد می افتاد گریه می کرد سپس می گفت: آن روز کلا روز طلحه بود. سپس شروع به گفتن حدیث می نمود .گفت بودم اولین کسی که روز احد برگشت. پس دیدم مردی که به همراه رسول الله (جل جلاله) و (ص) با کسی می جنگد. و می دیدم (ابوبکر (رض) گفت: از او (ص) دفاع می کند. (پس ابوبکر (رض)) گفت: ... ... ...
به سمت رسول اکرم (ص) و شکسته شده بود ... و ... و در سرش 2 حلقه از ک