نمايش نسخه نهائي : سفر حج!
saleh57
Monday 3 December 2007, 10:23PM
اول!
سلام:)
امروز رفتم حوله احرام خریدم تا همراه دیگر وسایل داخل ساک تحویل کاروان بدهم و یواش یواش عازم بشیم.
یک بار دیگر رفتم برای هماهنگی تالار تا برای برگشتن مختصر ولیمه ای تقدیم بستگان و اشنایان شود.
رفتم یه سری هم به مرکزی که لوازم کوه و ماهیگیری وخلاصه اردویی را می فروخت سر زدم تا اگر چیز بدرد بخوری داشت بگیرم قاشق چنگال تاشو برای جمع و جوربودن وسایل /ناخنگیر و چاقو و ...چندکاره/
این ها را برانداز کردم تا در این روز اخری تصمیم بگیرم که بگیرمشون یا نه!
خیلی دلم می خواست دفترچه خاطرات همراه ببرم تا خاطرات را ثبت کنم اما حس و حالش رو ندارم .بلکه با رفتن به یک کافی نت این کار رو درحال و هوایی دیجیتالی امتحان کنم. البته از این بروبچه هایی که رفتن کسی رو پیدانکردم که بهم بگه اصلا کافی نت در دسترس هست یا نه!
بی موخره تموم میکنم.
میبخشید.
یا علی:smile07:
مشكي
Monday 3 December 2007, 11:25PM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام،
آقا هر چی که نمی خوای ببری خوب نبر ولی خواهشا، ملتمسا و عاجزانه می خوام که دوربینتو ببری حداقل ما از راه دور یه صفایی کنیم.
kamran6026
Monday 3 December 2007, 11:54PM
التماس دعا
وصال
Tuesday 4 December 2007, 01:01AM
سلام...التماس عا...دوستان و ما رو هم از دعای خیر فراموش نکنین
اصلا کافی نت در دسترس هست یا نه!
بله کافی نت در دسترس هست....که متاسفانه خانم ها رو راه نمیدن ...حتی کاروانی هم بود که خودش اینترنت در اختیار حجاج میگذاشت...اما وقت، آن هم در حج تمتع کمی سخت بدست میاد...و نوشتن بسیاری از خاطرات در همان لحظه بسیار لذت بخشه...در مدینه و مکه کافی نت هست... اما در عرفات و منی که نیست...خلاصه اگر اهل خاطره نویسی هستین حتما دفتر چه همراهتون باشه....
سفر بخیر...
التماس دعا
saleh57
Tuesday 4 December 2007, 07:18PM
دوم!
سلام
از "مشکی"/کامران" /و جناب "وصال " متشکرم
چشم! هم دوربین می برم هم انشاالله دعاگوییم و هم از دفترچه خاطرات غفلت نمی کنم.وهم به لطف خداسعی میکنم با ارسال های خودم عرض تشکری از شما و دیگر کاربران محترم داشته باشم.
- امروز اخرین جلسه توجیهی قبل از حرکت بود.قاعدتا وقت زیادی باقی نمانده اما یواشکی ازبین دوتا کاری که امشب داشتم فرصتی پیداکردم که برای عرض تشکر و نیز نوشتن خاطرات به کافی نت بیام.
- با یکی از اشنایان که مشورت می کردم می گفتند که در مشعر الحرام فرصت خوبی برای مناجات است که ممکن است خدای ناکرده با پرخوری به خواب وچرت بگذرد و.... . لذا دنبال اینم که مقداری اجیل بگیرم که با اون رفع گرسنگی کنم و معطل توزیع غذا و... نشوم.
- یکی دیگر از دوستان خیلی سفارش می کرد که اگر به نظم کاروانتان لطمه نمی خورد سعی بین صفا و مروه را با ارامش انجام بده و در همان حال با تفکر نمودن از ان فضای معنوی بهره ببر.
- دوست دیگری می گفت :اگر توانستی در هرکدام از مکه و مدینه یک ختم قران داشته باش گرچه با صدای بلند هم نباشد و بقول معروف مثل حالت زمزمه کردن باشد.
- یکی دیگر از دوستان می گفت : صدیقه کبری سلام الله علیها هفته ای دو بار مسیر بین منزل (مسجد) تا مزار شهدای احد (مزار حضرت حمزه علیه السلام ) را پیاده طی می کردند.یعنی که اگر توانستی تو هم این کار را انجام بده.
اگر کم امدم یا چنانچه نتوانستم بیایم نگران نشوید انشاالله در اولین فرصت خدمت می رسم گرچه از داخل سالن فرودگاه باشد.!!!
دعا فراموش نشه(لطفا!):)
موفق باشید.
kamran6026
Tuesday 4 December 2007, 09:58PM
دست حق نگهدارت
saleh57
Thursday 6 December 2007, 10:24AM
سوم!
در این روز اخر قبل از حرکت باید با خیلی از بستگان و دوستان خداحافظی و طلب حلالیت کنم.
واقعیتش بجز بستگان درجه اول و بعضی از اشنایان خاص نه خیلی علاقه داشتم بقیه بدانند که دارم به حج می روم(چون خودم را قابل ان شان نمی دانم) و اگر هم دایره این اطلاع رسانی را گسترش میدادم ! وقت کافی برای رفتن به سراغ تک تک این عزیزان داشتم.
اما دیشب یکی از علمای باصفا یی را که می شناختم بطور اتفاقی دیدم .از ایشان درخواست توصیه و یا نکته ای در باره سفرحج نمودم فرمودند حتما از اشنایان ودوستان خصوصا " رحم " خود خداحافظی و طلب حلالیت کنید چرا که انها حق مهمی بر گردن انسان دارند که با طلب حلالیت و بخشش کوتاهی ها از سوی انها انسان توفیق بیشتری برای بهره برداری از این مراسم معنوی خواهد داشت .
علاوه بر اینکه این سفر بهانه خوبی برای این گونه درخواست هاست. چرا که ممکن است در زمان های دیگر انسان باصطلاح خیلی رویش نشود از کوتاهی هایش عذر خواهی کند.
به هر حال در این شب اخری ما شروع کردیم به تماس گرفتن با افرادی که تلفنشان را داشتم.
انشاالله بتوانم با همه شان تماس برقرارکنم و طلب حلالیت نمایم.
موفق باشید.:)
یاعلی:smile07:
احمدfff
Friday 7 December 2007, 01:52PM
حج مبرور و سعي مشكور ، وذنب مغفور:smile34:
ان شاء الله
نسئلكم الدعاء
saleh57
Wednesday 12 December 2007, 08:33PM
چهارم!
سلام:):):)
انقدر از اينكه توانستم كافي نتي بيدا كنم خوشحالم كه نكو!كرجه سخت و دور بود اما بهش مي ارزيد.
بماند كه به اين ترتيب از علاقه مندي ام در نكارش سفرنامه انلاين! حج دور افتادم و بايد كمابيش با اين كمبود امكانات بسازيد!!! و اما
جاي همكي تان خالي
- براي بجا اوردن عمره تمتع از مسجد "جحفه" احرام بستيم . كاروان صبح را به استراحت برداخت تا با ارامش به انجام اعمال ببردازيم اما جه كنم كه ارامش بدست امده براي اينجانب كافي نبود و به همين خاطر از ان جدا شدم و عصر ان را شخصا بجا اوردم.
- دست بجه هاي ايران اير درد نكنه كه انصافا خوب از زايرا ن استقبال كردند.
< نوشتن با كيبورد عربي خيلي سخته و سرعتم را در نوشتن كرفته!>
- در اين جند روز مرتب به حرم رفته ايم و توفيق حضور در نماز جماعت هاي مسجد الحرام را بيدا كرده ايم. خصوصا كه با نزديك شدن به ايام حج روز به روز و با شتاب تندي بر جمعيت موجود افزوده مي شود شايد با نسبت 15 تا 25 درصد.
- ديشب جمعيت موجود در مسجد قابل توصيف نبود خصوصا در موقع نزديك به نماز صبح . از طبقه فوقاني اين صحنه را نظاره مي كردم . قبول كنيد انقدر باشكوه بود كه نتوانم توصيفش نمايم. فقط يك كلمه جاتون خالي مي بايست ميديد (ازخداي متعال خواستارم به زودي اين توفيق را نصيب تك تك شما عزيزان بفرمايد)
- نمي دانم خمت شما عرض كردم يا نه ؟ نام تك تك بزركواراني كه با ارسال هاي خود ما رو بدرقه نمودند را در بركه اي نوشته ام كه وظيفه دعاكويي را فراموش ننموده باشم.
همين قدر عرض ادب را ببذيريد تا فرصت بعد كه انشاالله به همين زودي ها باشد.
- راستي به توصيه يكي از كاربران كرامي (كه متاسفانه نام شريفشان را بخاطرندارم) از نوشتن خاطرات غفلت نكرده ام كرجه سعي كرده ام به حال و هواي زيارتم لطمه نزند.
- يه راستي ديكه!
از وقتي خبر احتمال حضوررييس جمهورمان دكتراحمدي نجاد(بقول عرب ها) را در جمع حجاج بيت الله الحرام شنيده ام كلي سر ذوق امده ام ! بايد مي ديديد كه مسلمانا ن ديكر كشورها جه ابراز علاقه اي به ايران و ايراني ها مي كنند. كاهي انقدر صريح مي كويند كه با محافظه كاري اي كه ماها داريم سازكار نيست و باصطلاح ما خوف مي كنيم;):cool:
اللهم صل علي محمد و ال محمد و عجل فرجهم و اجعلنا معهم و كما تحب و ترضي:smile07:
امين
موفق باشيد.:)
يا علي:smile07:
beatrice
Thursday 13 December 2007, 09:48AM
بسم الله النور
از اینکه به سلامت به سرزمین وحی پا گذاشتید و تا اینجا اعمال را به جا اوردید خوشحال و خداوند را سپاسگزارم.و ممنونم که ما را از احوالات خودتان باخبر کردید.امیدوارم که از لحظه لحظه ی بودنتان در سرزمین بهشت حد اکثر استفاده را بکنید و سیراب از الطاف مهر باری تعالی بازگردید.
هر چند خوب می دانم که حتما دلتان نمی اید وقت عزیزتان را به گشتن در تالارهای مختلف و پیگیری گفتگوها بگذرانید-که البته اگر غیر از این باشد برای هر زائری عجیب است-ولی شما را به خواندن دل نوشته ی زیبایی از خانم شهیدی که در تالار "نظم و نثر ادبی"و با عنوان "وای اگر فصل پروانه شدن نرسد"اوردم .دعوت میکنم.این متن به بهانه ی فرا رسیدن موسم حج نگاشته شده و با حال و هوای انجا خیلی سازگار است.مطمئنم از اینکه برای خواندنش وقت گذاشتید پشیمان نمی شوید.انشاالله.
التماس دعا
Teshneh
Sunday 16 December 2007, 05:45PM
سلام
بد نیست یه یادی از حال و هوای جناب صالح بکنیم....
به کعبه گفتم تو از خاکی من از خاک چرا باید به دور تو بگردم؟!
ندا امد تو با پا امدی باید بگردی...برو با دل بیا تا من بگردم:smile22:
saleh57
Thursday 10 January 2008, 08:28PM
پنجم!
السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین.
سلام :)
2-3 روزه که برگشته ام و تا الان که کمی سرم از بازدیدها خلوت شده نتوانسته بودم خدمت برسم. علاوه بر اینکه باید فرصتی را برای تطبیقم با محیط جدید (همان فضای قبل ازسفر) بهم بدید تا بتوانم با امادگی کافی درخدمت باشم چرا که ساعت زیستی در اینجا با ان زمین و زمان متفاوت است.
علاوه تر اینکه ایام محرم است و شرکت در مراسم بزرگداشت مقام سیدالشهدا علیه السلام کمتر وقتی برای انسان باقی می گذارد
اما قول میدهم سعی کنم در اولین فرصت پس از ایام محرم در خصوص این سفر و نکات جالبی که شاهد بوده ام گزارش مناسبی را تقدیم نمایم.
از جناب "بئاتریس" و تشنه " نیز ممنونم. گرچه دیر هنگام مطلبشان را دیدم اما بطور خاص به نشانی ای که داده شده مراجعه خواهد شد.
موفق باشید.
احمدfff
Thursday 10 January 2008, 08:34PM
السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین.
سلام :)
2-3 روزه که برگشته ام و تا الان که کمی سرم از بازدیدها خلوت شده نتوانسته بودم خدمت برسم. علاوه بر اینکه باید فرصتی را برای تطبیقم با محیط جدید (همان فضای قبل ازسفر) بهم بدید تا بتوانم با امادگی کافی درخدمت باشم چرا که ساعت زیستی در اینجا با ان زمین و زمان متفاوت است.
علاوه تر اینکه ایام محرم است و شرکت در مراسم بزرگداشت مقام سیدالشهدا علیه السلام کمتر وقتی برای انسان باقی می گذارد
اما قول میدهم سعی کنم در اولین فرصت پس از ایام محرم در خصوص این سفر و نکات جالبی که شاهد بوده ام گزارش مناسبی را تقدیم نمایم.
از جناب "بئاتریس" و تشنه " نیز ممنونم. گرچه دیر هنگام مطلبشان را دیدم اما بطور خاص به نشانی ای که داده شده مراجعه خواهد شد.
موفق باشید.
رسيدن بخير خدا اعمال شما را قبول كند
الحمد لله على سلامتكم اخي الفاضل
حج مبرور و سعي مشكور وذنب مغفور
ان شاء الله
الله يتقبل الطاعات :smile34:
Teshneh
Thursday 10 January 2008, 09:29PM
تقلب الله ان شاء الله
حاجی رسیدن به خیر...ان شاءالله اعمالتون مقبول و دعاهاتون مستجاب درگاه احدیت گردیده باشد
هیچ اشکالی نداره ان شاءالله سال دیگه شما از کاروان حجاج جا می مونین و با این بیت دلتونو خوش می کنین:D:smile28:
Karo
Friday 11 January 2008, 12:52AM
تقلب الله ان شاء الله
ببخشيد خدا مگه تقلب ميكنه؟ (نعوذ به الله)
آهان شايد منظورتون تقبل الله بوده زبونتون نچرخيده؟
در هر صورت استفراغ كنيد.
اي واي زبونم نچرخيد.ببخشيد. استفار كنيد، كفاره بديد انشا الله توبه تون قبول ميشه.
بلد نيستي مجبوري بگي؟:smile28::smile31::D
Mr.Dambalos
Friday 11 January 2008, 12:59AM
دست خودش نیست مشکلش مادر زادیه
Mr.Dambalos
Friday 11 January 2008, 01:00AM
صالح جان رسیدن بخیر منو که یادت نرفت دعا کنی؟
Teshneh
Friday 11 January 2008, 11:12AM
ببخشيد خدا مگه تقلب ميكنه؟ (نعوذ به الله)
آهان شايد منظورتون تقبل الله بوده زبونتون نچرخيده؟
در هر صورت استفراغ كنيد.
اي واي زبونم نچرخيد.ببخشيد. استفار كنيد، كفاره بديد انشا الله توبه تون قبول ميشه.
بلد نيستي مجبوري بگي؟:smile28::smile31::D
ت(بفتح) ق(بفتح) ل(بفتح)
با استناد به این عبارت اون جمله رو اوردیم
"یا مقلب القلوب و الابصار"
خب شاید به قول بعضی ها ما مادر زادی این استعداد رو داریم که بی سوادها(ی عربی)رو، رو کنیم:smile28::D
سوتش هم می یایم محض رو کم کنی!:smile31:
beatrice
Friday 11 January 2008, 03:25PM
بسم الله النور
الحمد لله الذی هدانا لهذا و ما کنا لنهتدی لو لا ان هدانا الله
رسیدن به خیر
حجتان مقبول و سعی تان مشکور
انشا الله بارها این سفر عظیم قسمتتون بشه.
Teshneh
Saturday 12 January 2008, 04:05PM
حالا حاج آقا چند تا سوال
مسجد النبی 24 ساعته باز بود؟
درسته که می گن خیلی از سنی های عربستان روز عید قربان برگشتن عرفه؟!!
عدالت آسمان
Sunday 13 January 2008, 03:54PM
سلام وتحية
السيد /saleh57 ,
تقبل الله أعمالكم,ونتمنى الحصول على ملخص لزيارتكم للحُرم الطاهرة,
وعزائنا بمناسبة ذكرى استشهاد الامام الحسين بن علي(ع) واهل بيته في ارض كربلاء.
حوا
Wednesday 16 January 2008, 12:36AM
سلام,
رسيدن بخير......قبول باشه انشاالله :)
tirana
Thursday 17 January 2008, 11:30AM
اقا صالح حجتون قبول باشه انشا الله
من الان این تاپیک دیدم
ببخشید فکر کنم دیر شد
saleh57
Thursday 17 January 2008, 11:33AM
تقلب الله ان شاء الله
حاجی رسیدن به خیر...ان شاءالله اعمالتون مقبول و دعاهاتون مستجاب درگاه احدیت گردیده باشد
هیچ اشکالی نداره ان شاءالله سال دیگه شما از کاروان حجاج جا می مونین و با این بیت دلتونو خوش می کنین:D:smile28:
سلام علیکم
-از لطفتان متشکرم.
-انشاالله این دعا ی شما در حق اینجانب مستجاب بوده باشد تا دعاهایی که در حق بزرگواران محب اهلبیت این سایت نمودم هم بالتبع مورد قبول درگاه الهی واقع گردیده باشد.بعونه وکرمه.
-ما که سفت دعا کردیم هرسال بریم حج حالا شما رو نمی دونم؟! می تونید به حسرت نرفتن ما بنشینید !:smile09:و یا اینکه دعا کنید این توفیق مکرر ا نصیبتان گردد انشاالله.
-ضمنا یک کلمه به این دوستان منتقدتان بفرمایید که شبیه " اکبر عبدی" فیلم اخراجیها مطایبه ای فرموده اید !که دست بردارند.
باز هم از شما متشکرم.
در این ایام دعا بفرمایید.
موفق باشید.
saleh57
Thursday 17 January 2008, 11:39AM
صالح جان رسیدن بخیر منو که یادت نرفت دعا کنی؟
سلام+ تشکر از لطفتان.:)
خیر . فراموش نشد و دعاگوی شما و دیگر بزرگواران بودیم.
موفق باشید.
راستی ادامه خاطرات را سعی میکنم انشاالله همانطور که عرض کردم به مرور و البته بصورت سری و با ذکر شماره ردیف! ارائه نمایم تا در میان عرض ادبم به دوستان گم نشود.
saleh57
Thursday 17 January 2008, 11:47AM
بسم الله النور
الحمد لله الذی هدانا لهذا و ما کنا لنهتدی لو لا ان هدانا الله
رسیدن به خیر
حجتان مقبول و سعی تان مشکور
انشا الله بارها این سفر عظیم قسمتتون بشه.
-سلام+ تشکر مکرر از لطف خاص تون.:)
- این ایه شریفه را به دفعات و زیاد در ان سرزمین در ذهن مرور نمودم.به قول مداح ها زبان حال ما در انجا بود . در این مورد خاطره ای هم دارم که اگر فرصت شد انشاالله تقدیم خواهم نمود.
- و اما خواسته ام از خدای متعال اینه که:
انشاالله بارها و بارها این سفر قسمت تمامی عزیزان محب و موالی قران و عترت بشه .
موفق و موید باشید.
saleh57
Thursday 17 January 2008, 12:04PM
حالا حاج آقا چند تا سوال
مسجد النبی 24 ساعته باز بود؟
درسته که می گن خیلی از سنی های عربستان روز عید قربان برگشتن عرفه؟!!
سلام
- اری مسجد النبی صلی الله علیه و علی اله الطاهرین باز بود .گرچه برنامه ام حضور شبانه نبود و نهایتا سحر ها به محضر اقا رسول الله می رسیدیم برای مهیا شدن جهت نماز صبح .
-حرفی از این قضیه نشنیدم.ولی موج انتقاد به اینکه چرا در عربستان ماه قمری طبق اسلوب واضح و دقیقی تعیین نمی شود در این طرف و ان طرف پیچیده بود.
موفق باشید.
MSR
Thursday 17 January 2008, 09:45PM
سلام...حجتون قبول درگاه حق...... راستی روزای اول که رسیدید ایران چه احساسی داشتین؟
وصال
Thursday 17 January 2008, 11:44PM
سلام...
حجکم مقبول...سعیکم مشکور...
انشا الله بتونین معنویاتی که از این سفر کسب کردین رو تا آخرین لحظه عمر نگه دارین و این سفر باز هم قسمت شما و بقیه دوستان بشه...
اری مسجد النبی صلی الله علیه و علی اله الطاهرین باز بود .گرچه برنامه ام حضور شبانه نبود و نهایتا سحر ها به محضر اقا رسول الله می رسیدیم برای مهیا شدن جهت نماز صبح .
سال 82 مسجد النبی 24 ساعته باز نبود....ساعتی بعد از نماز عشاء حرم رو میبستن تا قبل از نماز صبح.....اچه خوب که امسال 24 ساعته باز بوده
التماس دعا
حوا
Friday 18 January 2008, 03:43AM
سال 82 مسجد النبی 24 ساعته باز نبود....ساعتی بعد از نماز عشاء حرم رو میبستن تا قبل از نماز صبح.....اچه خوب که امسال 24 ساعته باز بوده
التماس دعا
سلام,
نه... امسال و پارسال هم مسجد النبی 24 ساعته باز نبود!!!... به نظرم جناب صالح شب ها زود استراحت مي كردند و متوجه بسته بودن مسجد النبی نمي شدند :)
صبح
Friday 18 January 2008, 09:38AM
وای وای وای ... منم دیر رسیدم :smile05: .... آقا قبول حق باشه ... حجکم مقبول/سعیکم مشکور ، یخرده از اون شدیدهائی که دعا کردید هر سال برید هم نسبت دادید به " بنده " ؟ ( نه خیلی زود می رسم ، انتظار دارم شدید هم باشه ...)
بهرحال ، منتظر بقیه ش هستیم ، هیچ جا نمی ریم ... همینجا هستیم .
یاحق
سلامم هم خوردم از بس خجالت کشیدم . سلام....!
Teshneh
Monday 21 January 2008, 12:03AM
سلام
- اری مسجد النبی صلی الله علیه و علی اله الطاهرین باز بود .گرچه برنامه ام حضور شبانه نبود و نهایتا سحر ها به محضر اقا رسول الله می رسیدیم برای مهیا شدن جهت نماز صبح .
-حرفی از این قضیه نشنیدم.ولی موج انتقاد به اینکه چرا در عربستان ماه قمری طبق اسلوب واضح و دقیقی تعیین نمی شود در این طرف و ان طرف پیچیده بود.
موفق باشید.
بله خب......به اطلاع بعضی ها برسونیم که این دستور جدیدا از شخص جناب ملک عبد الله و ایشون خودشون همچین در خواستی رو صادر کردن...شاید بیشتر از جند ماه نباشه
اما به قول بعضی از دوستان همون بهتر که بیشتر مساجد و حرمها رو دراشو شبا می بندن چون حد اقلش از اینکه شبا می خوابیم و از فرصتها استفاده نمی کنیم دیگه احساس بدی نداریم و راحت می خابیم:p
ایرانی جماعت هم که معروفه به ساز مخالف زدن حالا اگر حرم باز نبود ایشون پشت درای مسجد تا صبح دخیل می شدن و به اصل و نسب و جد و اجداد عاملین این قضیه ......بماند
حالا جناب صالح می دونین که اون قسمت روضه الجنان شبها مختص اقایون یا خانمها یا اینکه اون موقه زیارت در اون قسمت برای عموم ازاد؟
Teshneh
Monday 21 January 2008, 12:07AM
سلام علیکم
-از لطفتان متشکرم.
-انشاالله این دعا ی شما در حق اینجانب مستجاب بوده باشد تا دعاهایی که در حق بزرگواران محب اهلبیت این سایت نمودم هم بالتبع مورد قبول درگاه الهی واقع گردیده باشد.بعونه وکرمه.
-ما که سفت دعا کردیم هرسال بریم حج حالا شما رو نمی دونم؟! می تونید به حسرت نرفتن ما بنشینید !:smile09:و یا اینکه دعا کنید این توفیق مکرر ا نصیبتان گردد انشاالله.
-ضمنا یک کلمه به این دوستان منتقدتان بفرمایید که شبیه " اکبر عبدی" فیلم اخراجیها مطایبه ای فرموده اید !که دست بردارند.
باز هم از شما متشکرم.
در این ایام دعا بفرمایید.
موفق باشید.
این انتقادات اینها با این یک کلمه دو کلمه پیجوندن تموم نمی شه.....
ولی در صورتی می تونستیم این ادعا رو کنیم که اون بخش رو من باب مزاح درج کرده باشیم که اینطور نبوده و اون دعا کاملا جدی بود ....در مورد خودمون هم همین مسئله رو خواهانیم...البته به حالت بهترش رو نه از جهت عکس
حوا
Monday 21 January 2008, 03:30AM
بله خب......به اطلاع بعضی ها برسونیم که این دستور جدیدا از شخص جناب ملک عبد الله و ایشون خودشون همچین در خواستی رو صادر کردن...شاید بیشتر از جند ماه نباشه
ا
خانم تشنه اگر از "بعضي ها" منظورتان بنده هستم, اطلاعي از دستور جدید ملک عبد الله ندارم ولي خود آنجا بودم و بر خلاف شما از شنيده هايم صحبت نكردم
Teshneh
Monday 21 January 2008, 10:31PM
خانم تشنه اگر از "بعضي ها" منظورتان بنده هستم, اطلاعي از دستور جدید ملک عبد الله ندارم ولي خود آنجا بودم و بر خلاف شما از شنيده هايم صحبت نكردم
بر خلاف ما؟!!!!
مگه ما قبل از اون از صحت این خبر توسط جناب صالح (که ایشون حضوری اونجا بودن) مطمئن نشدیم؟!....بعد از شنیده هامون صحبت کردیم.......غیر از این بود! بفرماین
خود اونجا بودین...یعنی شما هم امسال به حج مشرف شدین؟
حوا
Tuesday 22 January 2008, 08:51AM
بفرماین
خود اونجا بودین...یعنی شما هم امسال به حج مشرف شدین؟
با اجازه شما....بلي
beatrice
Tuesday 22 January 2008, 02:32PM
با اجازه شما....بلي
سلام
زیارت قبول.حجتان مقبول و سعی تان مشکور
انشاالله سفر هر ساله ی با معرفت قسمتتون بشه.
beatrice
Tuesday 22 January 2008, 02:42PM
بسم الله النور
سلام
ایام شهادت و سوگواری مولایمان حضرت حسین بن علی(ع) و یاران بی نظیرشان(س) را خدمت همه ی دوستان تسلیت عرض می کنم.انشالله عزاداری ها مورد قبول درگاه خداوند قرار گرفته باشه.
یکبار دیگه و این بار خطاب به همه ی دوستان-خصوصا حج رفته ها-خواندن نوشته ای از خانم فاطمه شهیدی با عنوان "وای اگر فصل پروانه شدن نرسد"را که در تالار نظم و نثر ادبی اوردم،دعوت می کنم.
من که از خواندنش خیلی لذت بردم.دلم نمی آد شما نخواندیش.
beatrice
Tuesday 22 January 2008, 02:43PM
دل نوشته ای از خانم شهیدی که شما رو به خواندنش دعوت کردم،از کتاب "خدا خانه دارد"ایشان است.هر چند که این تایپیک عنوان "سفر حج" رو داره ،ولی با کسب اجازه ازصاحب آن و با عذر خواهی از ایشان_و با توجه به از رمق افتادن عنوان معرفی کتاب که سابقا بر جا بود_این کتاب را به دوستان معرفی می کنم.به نظر من کتاب کم نظیری است.دل نوشته های ایشون به من که خیلی می چسبد!فکر می کنم دوستان هم از خواندنش لذت ببرند.خود خانم شهیدی در قسمتی از مقدمه ی کتاب اورده اند که:
"بعضی روزها آدم دلتنگ خدا و دوستان خدا می شود.خدا کند در آن روزها،خواندن نوشته های این کتاب،فقط به عنوان گپ زدن از عشقی مشترک به درد بخورد و حال کسی را بهتر کند."
به لطف خدا حال من رو که بهتر می کنه.اگر این کتاب رو تهیه کردید درنگ نکنید و اول بسم الله بخش اول کتاب با عنوان "وقتی برای موازی بودن راهی نیست"را که به مناسبت روز عاشورا نوشته شده بخونید و استفاده کنید انشا الله.
saleh57
Tuesday 22 January 2008, 04:23PM
سلام وتحية
السيد /saleh57 ,
تقبل الله أعمالكم,ونتمنى الحصول على ملخص لزيارتكم للحُرم الطاهرة,
وعزائنا بمناسبة ذكرى استشهاد الامام الحسين بن علي(ع) واهل بيته في ارض كربلاء.
السلام علیکم ورحمه الله
اشکرک یا اختی الکریمه لدعائک الشریف التی تفضلت.
(ترجمه:) از شما خواهربزرگوار به جهت دعای خیری که فرمودید متشکرم
دعوتکم و کل الاخوه و الاخوات الذین شرفونی بالمشارکه حول موضوع سفری الی بیت الله الحرام.
شما و تمامی برادران وخواهرانی که در تاپیک مربوط به سفرم به خانه خدا لطف نموده ومشارکت کردند دعانمودم.
الله یوفقکم
موفق باشید.
saleh57
Tuesday 22 January 2008, 04:44PM
سلام,
رسيدن بخير......قبول باشه انشاالله :)
سلام علیکم
متشکرم / و از دعای خیرتان نیز ممنونم.
خوشبختانه اینطور که معلومه جنابعالی نیز مشرف بوده اید.امیدوارم نور حج در وجود تان باقی و ساری بماند.
اگر شما نیز در این تاپیک به ارائه گزیده خاطرات ارزشمندتان بپردازید بسیار خوشوقت خواهم بود در غیر اینصورت در هر تالاری هم که باشد مهم نیست فقط ما را از ان محروم ننمایید.
- در مورد باز بودن دربها هم همانگونه که عرض کردم خودم موفق به حضور شبانگاهی در حرم شریف نبودم چرا که ماحدود یک هفته در مدینه ماندیم و در همان ایام نیز برنامه زیارتی فشرده ای داشتیم که دیگر برای شب هنگام متاسفانه رمقی باقی نمی ماند.
اما از یکی از اشنایان در روز وداعشان با مدینه شنیدم که گفتند ساعت 2 نیمه شب برای حضور در راهرو نزدیک منزل حضرت صدیقه کبری علیهاسلام و نماز در انجا وقت مناسبی است.این را ضمیمه نمایید به گفته های عموم زوار که شایع بود که 24 ساعته باز است .نتیجه اش همان برداشتی بود که تقدیم نمودم مبنی بر تاییدخبر باز بودن حرم.
از این گفت و شنود کم حاصل که بگذریم باز تقاضا می کنم از در اختیار گذاشتن خاطرات و نکاتتان ما را بی بهره نسازید.:)
موفق باشید.
زهرة القطيف
Tuesday 22 January 2008, 04:50PM
السلام علیکم ورحمه الله
حج مبرور وسعي مشكور انشاء الله وتقبل الله منكم
وعظم الله لكم الأجر بمصابنا بستشهاد الامام الحسين عليه السلام
وثبتنا على ولايتهم حتى الظهور
saleh57
Tuesday 22 January 2008, 05:06PM
اقا صالح حجتون قبول باشه انشا الله
من الان این تاپیک دیدم
ببخشید فکر کنم دیر شد
سلام به "تیرانا" ی عزیز:)
متشکرم از لطف تان .انشاالله به زودی زود این سفر الهی نصیب شما برادر گرامی نیز بشود البته به همراه هم.!
موفق باشید.
saleh57
Tuesday 22 January 2008, 05:17PM
سلام...حجتون قبول درگاه حق...... راستی روزای اول که رسیدید ایران چه احساسی داشتین؟
سلام+ تشکر از لطفتان:)
در روزهای اولی که رسیدیم تا یکی دو روز از دید و بازدید که نمی تونستم سرم رو بلند کنم وباصطلاح مشغول پذیرایی و ... بودیم. اما در همان حال مکررا به یاد می اوردم که می دانی از کدام توفیق محروم شده ای یا خیر؟!
به قول معروف این چند روزه را بدنمون گرمه و حالیمون نیست اما بعدا درد فراق خودشو نشون می ده.
- انشاالله همین امسال و نه حتی دوسال دیگه ! قسمتتان بشود.البته باهم:);)
موفق باشید.
دوستان هم تاخیر در عرض ادب به محضرشان راببخشایند و هم تاخیر در ارائه خاطرات را.
انشاالله ششمین! مطلبم را به زودی تقدیم می نمایم.
saleh57
Tuesday 22 January 2008, 05:26PM
سلام...
حجکم مقبول...سعیکم مشکور...
انشا الله بتونین معنویاتی که از این سفر کسب کردین رو تا آخرین لحظه عمر نگه دارین و این سفر باز هم قسمت شما و بقیه دوستان بشه...
التماس دعا
سلام علیکم
انشاالله همینطور بشود که شما می فرمایید.
توفیق زیارت مکرر بیت الله الحرام و مرقد پیامبر اکرم و اهلبیت گرامی شان را برای جنابعالی و دیگر دوستان خواستارم.
موفق باشید.
saleh57
Tuesday 22 January 2008, 05:51PM
وای وای وای ... منم دیر رسیدم :smile05: .... آقا قبول حق باشه ... حجکم مقبول/سعیکم مشکور ، یخرده از اون شدیدهائی که دعا کردید هر سال برید هم نسبت دادید به " بنده " ؟ ( نه خیلی زود می رسم ، انتظار دارم شدید هم باشه ...)
بهرحال ، منتظر بقیه ش هستیم ، هیچ جا نمی ریم ... همینجا هستیم .
یاحق
سلامم هم خوردم از بس خجالت کشیدم . سلام....!
سلام سید عزیز:)
متشکرم.
اگر از خدای متعال بخواهید ان هم از نوع شدیدش !چرا این توفیق نصیبتان نشه؟ خصوصا که اگر به جهت محدودیت زمان و مکان نتونستیم بریم (که انشاالله می ریم ) از ثواب عظیمی که کی بریم محروم نمی شویم(انشاالله).
راستی اون 16 تا صاد مخصوصصص...صص را در انجا هم فراموش نکردیم! و شدیدا دعاگو بودیم.
فقط اگر قسمتتان شد که برید! بی خبر نباشه که خدای ناکرده از شما دلگیر نشیم!!!;)
موفق باشید
saleh57
Tuesday 22 January 2008, 06:03PM
السلام علیکم ورحمه الله
حج مبرور وسعي مشكور انشاء الله وتقبل الله منكم
وعظم الله لكم الأجر بمصابنا بستشهاد الامام الحسين عليه السلام
وثبتنا على ولايتهم حتى الظهور
السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
اهلا بک المشارک او المشارکه الکریمه" زهره القطیف" فی هذا المنتدی
(ترجمه:) خوش امدید برادر یا خواهر /کاربر گرامی "زهره القطیف" به این انجمن.
اشکرک للرد و ادعوا ان یوفقکم الله بزیاره بیته الحرام و مرقد النبی و اله علیهم الصلوه و السلام کرارا انشاالله.
از شما به خاطر پاسخ متشکرم. و دعا می کنم که خدای متعال توفیق زیارت خانه خودش و مرقد پیامبر و الش را مکررا نصیب شما بفرماید.
عظم الله اجورکم ایضا بمصابنا عزاء سیدالشهداء و اولاده و اصحابه وحشرنا الله و ایاکم معهم.
خدا اجر شما را نیز در عزای سیدالشهدا و فرزندان و یارانش افزون تر نماید و ما و شما را با انها محشور نماید.
امین
موفق باشید.:)
وصال
Wednesday 16 April 2008, 11:00PM
سلام...
سفر ما هم تموم شد و به سلامتی برگشتیم....این مدت هم که مشغول پذیرایی و مهمون داری بودیم...جای همه ی شما خالی...
انشا الله کق بتونم این حج رو با دعای خیر شما دوستان به نحو احسن نگه دارم
beatrice
Thursday 17 April 2008, 11:14AM
سلام
زیارتتان قبول.حجتان مقبول و سعی تان مشکور.خدا را شکر که به سلامتی برگشتید.من رو که از دعای خیرتون فراموش نکردید؟؟؟
انشاالله این سفر عظیم روزی هرسالتون باشه.از خدا می خواهم که نور چشمهایتان و نور قلبتان که ره توشه ی سفرتان است،تا اخر عمر همراهتان باقی بماند و تاریکی غفلت ناشی از گرفتار شدن در روزمرگی ها را همواره برایتان بشکافد.الهی امین
راستی حدس می زنم که شما حج عمره ی دانشجوی مشرف شدید؟درست می گم؟
saleh57
Tuesday 22 April 2008, 02:02AM
سلام...
سفر ما هم تموم شد و به سلامتی برگشتیم....این مدت هم که مشغول پذیرایی و مهمون داری بودیم...جای همه ی شما خالی...
انشا الله که بتونم این حج رو با دعای خیر شما دوستان به نحو احسن نگه دارم
رسیدنتون به خیر.
لابد دراین چند روزه امورات جاری به روال طبیعی برگشته است که به ما این اجازه را بدهد که درخواست سوغاتی بکنیم.
خاطرات ارزشمند شما را خواستاریم.
موفق باشید.
روحی لک الفداء یا علی:smile07:
وصال
Sunday 27 April 2008, 12:29PM
سلام و تشكر. از بابت تاخير در ژاسخگويي هم معذرت ميخوام...
سلام
زیارتتان قبول.حجتان مقبول و سعی تان مشکور.خدا را شکر که به سلامتی برگشتید.من رو که از دعای خیرتون فراموش نکردید؟؟؟
انشاالله این سفر عظیم روزی هرسالتون باشه.از خدا می خواهم که نور چشمهایتان و نور قلبتان که ره توشه ی سفرتان است،تا اخر عمر همراهتان باقی بماند و تاریکی غفلت ناشی از گرفتار شدن در روزمرگی ها را همواره برایتان بشکافد.الهی امین
راستی حدس می زنم که شما حج عمره ی دانشجوی مشرف شدید؟درست می گم؟
قسمت شما باشه انشا الله...
بله.حدستون درسته...همون زماني كه خودم نام نويسي كردم در تاژيكي به همين نام به دوستان باشگاه هم اطلاع دادم. http://iranclubs.net/forums/showthread.php?t=9701
رسیدنتون به خیر.
لابد دراین چند روزه امورات جاری به روال طبیعی برگشته است که به ما این اجازه را بدهد که درخواست سوغاتی بکنیم.
خاطرات ارزشمند شما را خواستاریم.
موفق باشید.
روحی لک الفداء یا علی:smile07:
دوست گرامي...خاطره براي اينكه كسل كننده نباشه، هم بايد خود خاطره جالب باشه وهم نويسنده خوبي داشته باشه...تقريبا مثل خاطرات شما...اگر اجازه بفرماييد من خاطراتم رو به صورت چند عكسي كه از آن فضا گرفته ام در اختيار دوستان قرار بدهم...
موج
Monday 7 July 2008, 08:11PM
سلام
من این کلمه رو خیلی دوست دارم
یعنی می شه یک روز روبه روی کعبه بایستم و بگم سلام!!!
sina jon
Sunday 24 August 2008, 10:20AM
salam
sina jon
Sunday 24 August 2008, 10:20AM
سلام
sina jon
Sunday 24 August 2008, 10:22AM
سلام
خوبيد ؟
sina jon
Sunday 24 August 2008, 10:23AM
سلام
33
حجتان قبول
sina jon
Sunday 24 August 2008, 10:23AM
حجتان مقبول
sina jon
Sunday 24 August 2008, 10:24AM
خداحافظ
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.