PDA

نمايش نسخه نهائي : ارتباط هاي عاشقانه

ساحل
Tuesday 29 April 2003, 08:51AM
سلام دوستان عزيز

اميدوارم كه خوب و خوش باشيد و خوشحال مي شم اگر به سئوال من جواب بدين/ البته جدي مي خوام جواب بدين / پيشاپيش از همتون ممنونم

1- چرا وقتي پسرها عاشق كسي مي شن و وقتي ميونشون بهم مي خوره و وقتي هم با كس ديگه اي دوست مي شن مي گن هيچ كس مثل اولي نميشه؟

فعلا اين رو اگر به من جواب بدين ممنون ميشم

هوا هواي بهار است و باده باده ناب
به خنده خنده بنوشيم، جرعه جرعه شراب

maryam
Tuesday 29 April 2003, 12:47PM
اولين عشق هيچ گاه فراموش نمي شه البته بعيد مي دونم كه پسرا عاشق واقعي باشند.

momus
Tuesday 29 April 2003, 01:09PM
اولا سلام
دوما اونا كه عاشق نميشن دخترا هستن
اونا خيلي ديگه زور بزنن فقط دوست داشتن رو بلدن نه عاشق شدن رو.

ساحل
Tuesday 29 April 2003, 01:10PM
سلام مريم جان

ممنون از اينكه اولين نفري بودي كه به من افتخار دادي و جوابم رو دادي.
مريم جان، من فكر مي كنم يك كم داري تند مي ري ، چون همانطور كه دختر عاشق واقعي براي معشوقش هست پسر هم اگر دختر رو دوست داشته باشه عاشق واقعي مي تونه باشه و اين بيشتر در پسرها صادق هست تا دخترها. پسرها اگر يكي رو واقعاً دوست داشته باشند واقعاً دوست دارند و تن به هيچ چيزي جز كسي رو كه دوست دارن نمي دن.
مي خوام باهات راحت صحبت كنم اگر اجازه دادي به من جواب بده

بازم ممنونم

ساحل
Tuesday 29 April 2003, 01:15PM
سلام girls جان

بيين شما هم داري به قضيه منفي نگاه مي كني من براي مريم هم گفتم ولي چرا يك طرفه نگاه مي كنين / شايد من زيادي خوشبينم ولي اينو مي خوام بگم كه عاشق بودن و عاشق شدن وقتي معنا داره كه همديگر رو بخوان نه اينكه اين براي اون ادا در بياره و اون براي اين يكي. به نظر خودم عاشق شدن و عاشق موندن تا ابد خيلي خوبه ولي بايد اهلش رو پيدا كني دختر خوب. من فكر مي كنم پسرها هم دوست دارند هم عاشق مي شن يك سئوال مطرح ميشه اگر دوست نداشته باشند پس چه جوري عاشق مي شن؟

bahar
Tuesday 29 April 2003, 01:18PM
سلام به همه
عشق يعني جستجو بايد كرد در خويشتن خويش رجوع بايد كرد
رنگ عشق آبي است.

ساحل
Tuesday 29 April 2003, 01:27PM
سلام بهار عزيزم

خسته نباشي خانم

عزيز من، نگفتم كه رنگ عشق چه رنگي رنگي هست/ من گفتم چرا عاشق شدن پسرها اين جوريه؟ اگر لطف كني اينو به من جواب بدي ممنون مي شم/ البته غير از خويشتن

maryam
Tuesday 29 April 2003, 05:36PM
به نظر من دخترا هم نمي دونن عشق چيه!!
منم مي دونم همونطور كه دخترا عاشق مي شن پسرا هم عاشق ميشن. ( اه اه پسر رمانتيك!) ولي صحبت من اينه كه اصلا عشق چــــــــــــــيه؟
منم يه زماني عشق رو دوست داشتم ولي بعد از اتفاقاتي كه اطرافم افتاد به عشق كاملا بي اعتماد شدم و شك كردم كه آيا عشق زمان ما همون عشقيه كه مجنون به خاطر اون عشق سر به بيابون گذاشت؟ يا فرهاد رو به كندن بيستون وادار كرد؟ اين همــــــونه؟ حقيقت عشق چند صباحي ست فراموش شده و من اونو مي خام. و هر صحبتي در اين مورد مي كنم به من مي گن منفي نگر، بد بين و ....

م منتظرالظهور
Wednesday 30 April 2003, 12:55AM
عشق چيز خيلي خوبيه به شرطي كه تداوم داشته باشه . اين روز ها عشق ها يه روز دو روز يا حداكثر يه ماهه . با اين اوضاع بهتره كه عاشق كسي نشيد چون زود سر خورده مي شيد . براي همين تا حالا من خودم رو نزديك اين موضوع نكردم چون مي دونم 3-4 روز ديگه عشق بي عشق مي شه و اعصاب خوردي شروع و عمر آدم هم كم مي شه . براي عمر طولاني عاشق كسي نشيد !!!

سراب
Wednesday 30 April 2003, 09:16AM
عشق اونقدر چيز با ارزشی هست که اين روز ها نميشه پِيداش کرد وای به حال اون روزی که عاشق بشی وبعدش ....
زندگی تامدتها برات بی ارزش ومسخره ميشه حاضری هر چی که داری بدی ولی دوباره اونوبدست بياری .
من که يه بار عاشق شدم و ديگه قرار نيست دوباره يه همچين کاری کنم.
هرچند در مورد ديگران به قول معروف:
صلاح خويش را خسروان دانند.

از دور می بينم چو (سراب)

صبح
Wednesday 30 April 2003, 02:35PM
سلام :)

به نظر من اين ارتباطها قبل از اینکه اسم عشق به خودشون بگیرن ، وابسته به شور بدون تفکر جوانی و شهوت باشه . بخاطر همین هم در شروع و بطن و انتهای ماجراهای اینطوری ، هیچ وقت تصمیم عقلانی گرفته نمیشه و معمولا احساس بر تصمیمها غلبه داره . بیشتر شبیه به خاله بازی جدید هست :) فقط سن اون فرق داره.

و به اعتقاد من اين پاسخ سوال هست كه چرا اينطور روابط ، گذرا است . اگر از همان ابتدا بدون هيجان و با عقلانيت برخورد شود ، نه اينطور آمار طلاق ميرود ... و نه اثرات رواني بر روي جامعه خواهد داشت .

خدا كند روزي بشود كه جواني ، كه وقت يادگيري و تجربه اندوزي است ، به هجوها و وقت گذراني هاي اينچنيني تلف نشود !

جواني خيلي ارزشمند است :)

حزب الله
Wednesday 30 April 2003, 03:52PM
مفاهیم عشق ... جوانی ... صداقت ... دوستی عاشقانه ... مفاهیم پیچیده اما بسیار شیرینی هستند :smile05:

هر یک از ما در تجربه کوتاه مدت زندگی خود از یک بعد و زاویه خاص به خود ( فقط خودمان ) با این موضوعات برخورد نموده ایم

حتی بعضی از کسانی که در این تاپیک نظر داده اند بعضی از آن مفاهیم را تجربه نکرد ه اند :p :smile40:

بهمین دلیل آرا متفاوتی و متناقضی مشاهده میگردد

بهر حال بهتر است قبل از اینکه وارد معقولات شوم به اصل موضوع بپردازم .:)

عشق زمینی واقعا چیست ؟ ... اولین تعریفی که به ذهن می آید دوست داشتن است ... البته دوست داشتن در حد کمال ...

کمال عشق چیست ؟ ... سوال سختی است ... اما اجازه دهید آن را بررسی کنیم ...

بدیهی است کمال دوست داشتن ترجیح طرف مقابل به خود است ... یعنی زمانی که عاشق حتی خود را در هویت طرف مقابل جستجو میکند و آن را میابد و او را بوجود خود ترجیح میدهد و از هر ایثاری برای حفظ او دریغ نمیکند

همانطور که دوستانی نیز گفتند مثال بارز این عشق ( کمال عشق ) عشق مادر به فرزند است ... فرزند هر چه میخواهد باشد .... در هر سنی که میخواهد باشد ... هر حالتی که هست باشد .. اما مادر عاشق اوست ... و این به همان دلیل است که پاره ای از وجود خود را ... وجود و هویت خود را در او میبیند

پاسخی برای آن سوال یافتیم ... اما حال سوال این است جایگاه روابط عاشقانه بین یک دختر و پسر کجاست :cool:

در مکانیک مفهومی به نام راندمان هست .. بهترین راندمان صد در صد هست اما ثابت شده است که راندمان ( بازدهی ) صد در صد در عمل ممکن نیست اما همه سازندگان ماشین آلات تلاش میکنند که دستگاههایی بسازند که هر آنچه ممکن به این بازدهی نزدیکتر باشند ... با پیشرفت تکنولوژی این بازدهی تا 98 یا حتی 99 درصد رسیده است

این قصه در مورد آقا پسر ها و دختر خانمها هم صادق است :smile40:

اگر چه رسیدن به آن کمال عشقی که خدا در دل مادر بودیعه نهاده ممکن نیست اما با الگو گرفتن از آن و افزایش شناخت و آگاهی میتوان به همان شباهت 98 یا 99 درصدی رسید :smile34:

به نظر من که ممکن است :p

راهکار آن هم همانطور که گفتم الگو گرفتن از عشق مادر به فرزند و تعریف هویت مورد علاقه خود در طرف مقابل فراتر از همه جذابیتهای مادی و غریزی است دقیقا به همین دلیل است که اولین تجربه عشق شیرینترین تجربه است ... چون نسبتا آن جذابیتها کمتر مورد توجه است ... افسوس که عمده این تجربه ها دقیقا به علت همان دلیل مادی و غریزی از هم میگسلد

تصور نشود جذابیتهای مادی و غریزی بد است ... بسیار هم خوب است :p:smile40: اما اتکا به آنها برای این انتخاب سبب ناپایداری این ارتباط خواهد شد ... آن جذابیتها در جایگاه حساب سپرده ای است که بعد از ایجاد آگاهانه آن ارتباط ودیعه ای خدادادی است که میتواند در استحکام و حفظ آن کانون محبت بسیار مفید باشد

اما...
راستش را بخواهید ... تعریف هویت مورد علاقه خود در طرف مقابل کار آسانی نیست ... یافتن کسی که از پیش صد در صد دارای این هویت باشد بسیار بعید است :( بماند که قبل از شناخت کامل از خود و هویت خود نمیتوان هویتی را تعریف نمود تا چه رسد که آن را جستجو یا پیاده نمود

پس چه باید کرد ؟

پاسخ باشد برای بعد :D
بعد از اینکه دوستان هم نظر دادند ..

asheghe iran_p
Wednesday 30 April 2003, 09:19PM
اولين عشق بهترين عشق

خدا رو شكر من يه عشق بيشتر ندارم:)

فقط ايران

maryam
Sunday 4 May 2003, 06:07PM
ساحل جون ، دوست خوبم:
نظر خودت در اين باره چـــــــــــــيه؟:confused:

ارزو
Tuesday 10 February 2004, 10:23PM
با سلام
براي اينكه نه پسرا ونه دخترا هيچكدوم نميتونند اولين عشقشون را فراموش كنند.وهمون عشق اوله كه زيبامقدس و هميشه بياد ماندني است.
البته اينا هم بگم پسرا نسبت به دخترا كمتر عاشق ميشن چون عاطفشون كمتره

تقديم به س
عشق را با تو تجربه كردم وبا محبت تو زندگي برايم معنا پيدا
كرد
كاش ميگفتي چيست؟ان چه اچشم تو تا عمق وجودم جاريست هنگامي كه نگاهم به نگاهت افتاد قلبم به قلبت گره خورد واين گره باز شدني نيست مگر روزي كه با مرگ پوسيده شود