نمايش نسخه نهائي : سياوش رفت
siavash_ad
Saturday 19 April 2003, 08:42PM
سلام بر تمام دوستان عزيز
از اينكه كمي دير دارم خداحافظي ميكنم واقعا متاسفم. اميدوارم كه همه اعضا بدي هايي كه از من ديدند رو به بزرگي خودشون ببخشند. سياوش رفت. بدرود
صبح
Saturday 19 April 2003, 09:00PM
سلام :)
بدي كه نديديم ! اما اگه شما ديدي يا جائي از نوشته هاي بنده رنجيده شدي حلال كن ... هيچوقت من منظور بدي نداشتم :)
اميدوارم هر كجا كه باشي در راه حق و موفق و پيروز باشي ...
ديوونه
Saturday 19 April 2003, 09:12PM
سلام.
سياوش كجا ميري؟؟ نكنه جاي بهتر پيدا كردي؟ بگو ماهم بيايم ....
خلاصه خوشحال شديم از اشناييتون.
موفق و مويد باشي
بهزاد
Sunday 20 April 2003, 07:47AM
سلام رفيق!
ما كه بدي نديديم، تازه داشتيم با هم رفيق مي شديم.
ميگم، بودي حالا!
چطور هميچين بىخبر و بي توضيح.
به هر حال اميدوارم موفق باشي.
siavash_ad
Wednesday 30 April 2003, 11:30PM
بنده به این نتیجه رسیدم که از وقت و سرمایه میشود استفاده های بهتری کرد. البته منظورم این نیست که آمدن به اینجا وقت کشی به حساب میاد ولی به هر حال فکر نمیکنم که بحث های بی نتیجه و بی پایان ثمری در بر داشته باشه. یک دلیل دیگه هم داشت که میخوام دانشم رو بالاتر ببرم و بعد در بحث ها شرکت کنم تا بتونم قدرتمندانه از نظراتم دفاع کنم. فعلا ترجیح میدم که از نظرات سایرین استفاده ببرم. شاید یک روز دوباره به جمعتون ملحق شدم. به امید دیدار.
siavash_ad
Wednesday 30 April 2003, 11:43PM
از تمام دوستان و سرورانی که در مجلس ختم بنده شرکت کردند صمیمانه تشکر میکنم. آقایان صبح، دیوونه و بهزاد. البته خانم دریای آرام هم به بنده لطف داشتند که از ایشون هم تشکر میکنم. با آرزوی سلامتی و سعادت.
min
Thursday 1 May 2003, 01:44AM
واقعا حيف شد كه دوست خوبي مثل شما را از دست مي دهيم .
اميدوارم روزي دوباره شما را زيارت كنم.
دوستدار شما
مين
نگارینا
Thursday 18 December 2008, 04:29PM
بنده به این نتیجه رسیدم که از وقت و سرمایه میشود استفاده های بهتری کرد. البته منظورم این نیست که آمدن به اینجا وقت کشی به حساب میاد ولی به هر حال فکر نمیکنم که بحث های بی نتیجه و بی پایان ثمری در بر داشته باشه. یک دلیل دیگه هم داشت که میخوام دانشم رو بالاتر ببرم و بعد در بحث ها شرکت کنم تا بتونم قدرتمندانه از نظراتم دفاع کنم. فعلا ترجیح میدم که از نظرات سایرین استفاده ببرم. شاید یک روز دوباره به جمعتون ملحق شدم. به امید دیدار.
قصد مردم آزاری یا بالا اوردن تاپیک های عهد دقیانوسو نداشتم
ولی گفتم این پیام شاید برای معتادین یه جرقه باشه واسه ترک
(بیا باباییییی اینم قرصایی که من مصرف میکنم واسه ترک;):D:D)
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.