PDA

نمايش نسخه نهائي : شروع آموزشهاي گوناگون به كودك 20 ماهه

nfznfz
Wednesday 7 November 2007, 03:09PM
با سلام
دختري دارم 20 ماهه مي خواهم آموزشهاي گوناگون را برايش شروع كنم ولي نمي دانم كي وقت كدام آموزش است و آيا تا 20 ماهه چيزهايي را بايد يادش مي دادم ولي وقت را گذراندم
ممنون مي شوم كمكم كنيد
آيا وسايلي براي اين آموزشها در بازار موجود است نامشان را بفرماييد

Teshneh
Saturday 10 November 2007, 12:10AM
سلام...خدا براتون نگهش داره و ان شاء الله که ریحانه ای از ریاحین بهشت باشه
بابت تاخیر در جواب معذرت می خوایم...چون ما تازه متوجه تاپیک شما شدیم
هر چند جوابمون کارشناسی انچنانی نیست.....
عارضیم خدمتتون که لازم نیست در این مرحله...(نظر شخصی ما که حتا تا هفت سالگی یه)چیزی بهش اموزش بدین و ازش فعالیتهای ذهنی و فکری بخواین...ما می گیم العقل السلیم فی جسم السلیم و به نظر من این مرحله باید روی فعالیتهای جسمی بچه بیشتر تاکید داشته باشیم......انجام حرکتهای گوناگون
چند وقت پیش یکی از کارشناسای بچه حرف جالبی می زدن (که خب ایشون هم نقل قول می کردن و از مارشناس دیگه ای شنیده بودن) که ما اصرار داریم بچه یک باره قلم رو دست بگیره و شروع کنه به نوشتن در صورتی که قبلا روی انگشتها کار نکردیم...پیش زمینه نوشتن اینه که انگشتان دست تقویت شه تا بچه زود خسته نشه و ما هم هی باهاش سرکله نزنیم که :مامان بشین بنویس
هر حرکت و فعالیت جسمی کوچکی که فکر می کنین اعضای بدن بچه رو تقویت می کنه و برای بچه خطر ناک نیست..می تونین با اونها شروع کنین

daniyal
Tuesday 20 November 2007, 07:42PM
با عرض سلام خدمت همه به خصوص مهمان عزیز و خانوم تشنه ...
فرمایشات شما کاربردی و معقولانه است . بنده صرفا به عنوان زیرنویس عرض میکنم .
مهمان عزیز پیشنهاد میکنم برای تقویت قوای حرکتی کودکتان از آرد خمیر شده مخلوط با روغن استفاده کنید ( روغن مایع خوراکی - به خاطر چسبندگی کمتر خمیر ) ...

Teshneh
Tuesday 20 November 2007, 09:52PM
فرمایشات شما کاربردی و معقولانه است

در این مورد شک نکنید:smile28:!!!

غريبه
Wednesday 26 December 2007, 03:29AM
سلام :
من هم مادرم و خيلي براي يادكيري دخترم عجله كردم و فكر كردم كه اشتباه كردم اما خيلي هم درست بود خيلي از دكترها اثبات زكردند كه بجه ها از وقتي كه بدنيا ميان همه جيز رو ميفهمند اكر هم جواب نداد دليلش نيست كه نمي فمه خيلي هم خوب ميفمه
هر جي ميخواي يادش بده جون بجه از همون سن به بالا ادب رو ياد ميكيره ونبايد هم ازاشتباهاش جشم ببندي جونكه بزركتر ميشه
بهترين تربيت از همون بجكيه
اكر هم سوال ديكه اي داري نمي كم كه من بروفسورم اما اكر كمكي از من برمياد كوتاهي نمي كنم

Teshneh
Monday 31 December 2007, 07:17PM
مسئله فهمیدن و نفهمیدن نیست مسئله اینه که اینها رو بعدا یاد می گیرن و لزومی نداره که بچه رو به زور بشونیم پای اموزش و از یادگیری زدش کنیم ضمن اینکه این یادگیریها در این سن ارزشی نداره و ناشی از یه جور تقلید که اصل مسئله رو درک نکرده

چکاوک
Friday 18 July 2008, 12:52AM
:smile09:

sina jon
Monday 28 July 2008, 10:47AM
سلام
خوبيد ؟