نمايش نسخه نهائي : ایاامام علی معصوم است؟
نصرمن الله
Tuesday 6 November 2007, 06:49PM
آیاامام علی از ابتدا معصوم بوده؟یا بعدا به مقام عصمت رسیده؟
مدعیان شیعه معتقدند امامان از ابتدا دارای عصمت از سوی الله هستند و همچنین درباره حتی تولد ایشان چیزهای عجیب و غریبی هم ذکر میکنند.(تولد امامان از ران راست مادران/ختنه بدنیا آمدن/از پشت سر دیدن/گفتن شهادتین در موقع بدنیا آمدن و.........)
حال سوال من از مدعیان تشیع این است که:
ایا علی بن ابیطالب کرم الله وجهه طبق آیه زیردر ضلالت آشکار بوده یا نبوده؟اگر در ضلالت نبوده
معنیش اینه که ایشان قبل از پیامبرص آیات قران را دریافت کرده(چون آیه میگوید تا آیات قران برای
آنها خوانده شودتاآنان را پاک گرداند)و اگر قبل از پیامبرص از قران خبر نداشته پس همانند دیگران
در ضلالت آشکار بوده
اما ایه مورد بحث:
هو الذي بعث في ا لاميين رسولاً منهم يتلو عليهم آياته و يزكيهم و يعلمهم الكتاب و الحكمه و إن كانوا من قبل لفي ضَلال مبين
الجمعه/2
نصرمن الله
Tuesday 6 November 2007, 08:37PM
ایا پاسخگویی نیست؟:)
صبح
Tuesday 6 November 2007, 09:58PM
ایا علی بن ابیطالب کرم الله وجهه طبق آیه زیردر ضلالت آشکار بوده یا نبوده؟اگر در ضلالت نبوده سلام علیکم
ایکاش پیش از اینکه وارد این مقوله می گشتی در معنی کرم الله وجهه دقت بیشتری می کردی !
این عبارت که برای مولای متقیان امیر مؤمنان توسط اهل سنت بکار گرفته شده و می شود ، بعنوان پاکی پیشانی علی علیه السلام ، از بت پرستی و شرک است ، چون علی (ع) در دامان پیامبر (ص) بزرگ شد و اولین کسی بود که در ده سالگی لبیک اسلام را به رسول الله (ص) عرضه داشت ...
آیه مبارکه مذکور ، مصادیق بیشتری در دیگر صحابه رسول الله می تواند داشته باشد . البته اگر تزکیه این اصحاب محقق شده باشد . .
و اما بعد دوست عزیز ... عصمت در رسالت نشانی از انتخاب راه رسول خدا و ادامه امانت رسالت است . ما شیعیان به دستور رسول الله (ص) امانت را در قرآن و عترت او یافتیم و شما و اسلاف و نیاکان شما ، در طلقاء و فرزندان طلقاء ، و مطرودین رسول الله تشخیص دادید . و آنچه ما شیعیان در عصمت عترت گفتیم ... شما همان را تحت عنوان عدالت صحابه و برگزیدگان خودتان ارزانی داشتید ... یعنی همان طلقاء .... امان داده شدگان فتح مکه که از سر ناچاری اسلام آوردند ... و فرزندانشان .
نصرمن الله
Tuesday 6 November 2007, 10:08PM
الله فهم در دین اعطایت کند. کی من درباره صحابه یا هر کس دیگر عصمت قایل شدم؟این گفته شما: آنچه ما شیعیان در عصمت عترت گفتیم ... شما همان را تحت عنوان عدالت صحابه و برگزیدگان خودتان ارزانی داشتید
شما هنوز عدالت صحابه را نمیدانید یعنی چه.
شما بجای اینکه جواب سوال مرا دهید طفره رفته اید و سخن به انتقاد نموده اید که ما این چنین و آنچنان
(درباره صحابه چی میگوییم و چه فکر میکنیم. اگر براتون مقدور است جواب سوال را دهید) جواب بیشتر از یک کلمه نیست:
آیا امام علی رض معصوم است یا نیست. و اگر معصوم است این آیه ذکر شده را چطور توجیه
میکنید؟
خیرالبریه
Wednesday 7 November 2007, 07:58AM
ایا علی بن ابیطالب کرم الله وجهه طبق آیه زیردر ضلالت آشکار بوده یا نبوده؟اگر در ضلالت نبوده
معنیش اینه که ایشان قبل از پیامبرص آیات قران را دریافت کرده(چون آیه میگوید تا آیات قران برای
آنها خوانده شودتاآنان را پاک گرداند)و اگر قبل از پیامبرص از قران خبر نداشته پس همانند دیگران
در ضلالت آشکار بوده
با سلام وتشکر از برادرگرامی جناب صبح :
برادر نصر الله : حد اقل اگر چیزی را از این وآن می شنوی بطور کامل بیاور !!
جواب این شبهه را من حدود 4 ماه پیش در منتدیات بحرین داده ام :
بر طبق آیه شریفه : وانفسنا در آل عمران وروایت صحیح علی منی وانا منه که پیامبر (ص) فرمود علی (ع) از منست ومن از علیم که در صحیح بخاری ومسلم وترمذی و.... آمده است .
امام (ع) نفس و جان پیامبر است یعنی در مقام وحدت جان وروح و جدا در جسم
بنا براین این حکم شما بخود پیامبر نیز برمیگردد یعنی خود پیامبر نیز در ضلال مبین بوده :smile27:
آیا این درست است ؟؟
ولا تکونوا کالذین نسوا الله
mmz2
Wednesday 7 November 2007, 05:07PM
با سلام
اصلا شما اول ثابت کنید که امیین شامل علی علیه السلام هم میشود بعد اشکال کنید
نصرمن الله
Thursday 8 November 2007, 10:15PM
شما خرافه پرستان همیشه میخواهید علی رض را با پیامبر ص یکسان کنید. شرم کن. با چندتا خرافه و حدیث مجعول از نقاش و ثعلبی( هیزم شکن در شب) که نفس علی رض با پیامبر ص یکسان نمیشود. تورا چه شده ای جاهل؟
احمدfff
Friday 9 November 2007, 01:19AM
شما خرافه پرستان همیشه میخواهید علی رض را با پیامبر ص یکسان کنید. شرم کن. با چندتا خرافه و حدیث مجعول از نقاش و ثعلبی( هیزم شکن در شب) که نفس علی رض با پیامبر ص یکسان نمیشود. تورا چه شده ای جاهل؟
بس ما شيعان خرافات و حديث جعلي حضرت علي عليه السلام بهتر ازرسول خدا ميدانيم
اين جند حديث كه از كتابهاي شما نقل كردم دربارش تحقيق كن
ذكر حضرت علي ع عبادت است
از كتابهاي اهل تسنن
الفصل الثالث والعشرون في بيان ان النظر إليه وذكره عبادة
373 - أخبرنا الشيخ الزاهد الحافظ علي بن أحمد العاصمي ، أخبرنا القاضي الإمام شيخ القضاة اسماعيل بن أحمد الواعظ ، أخبرنا والدي شيخ السنة أبو بكر أحمد بن الحسين البيهقي اخبرنا أبو عبد الله الحافظ ، حدثنا أبو بكر محمد ابن أحمد بن يحيى الغازي ، حدثنا ، المسيب بن زهير الضبي ، حدثنا عاصم ابن على ، حدثنا المسعودي ، عن عمرو بن مرة ، عن ابراهيم ، عن علقمة ، عن عبد الله بن مسعود قال : قال لي رسول الله ( ص ): النظر إلى وجه علي عبادة ( 1 ) .
374 - وبهذا الاسناد عن أحمد بن الحسين هذا ، أخبرنا أبو علي بن شاذان البغدادي بها ، أخبرنا عبد الله بن جعفر ، حدثنا يعقوب بن سفيان ، حدثنا عمران بن خالد بن طليق بن محمد بن عمران بن حصين أبي نجيد ، حدثني أبي ، عن أبيه ، عن جده قال : مرض عمران بن حصين مرضة فدخل عليه رسول الله ( ص ) فقال له : إني لأبتئس عليك من شدة علتك ، فقال له : لا تفعل ذلك بأبي أنت وأمي فان أحب ذلك إلي أحبه إلى الله فوضع رسول الله http://www.m-alhuda.com/images/smilies/p1.gif يده على رأسه ثم قال له : لا بأس عليك يا عمران فعوفي من تلك العلة وانصرف رسول الله http://www.m-alhuda.com/images/smilies/p1.gif فأتاه علي بن أبي طالب http://www.m-alhuda.com/images/smilies/p2.gif فقال له النبي http://www.m-alhuda.com/images/smilies/p1.gif : أعدت أخاك ؟ [ عمران بن حصين ] قال لا قال لم ؟ قال [ لم ] اعمل ، قال عزمت عليك
( 1 ) رواه ابن عساكر في ترجمة الإمام علي ( ع )2 / 394 ورواه أيضا " الحاكم في المستدرك 3 / 141 وأورده أبو نعيم في حلية الأولياء 5 / 58 و 2 / 182 وللتوسع انظر مناقب ابن المغازلي / 109 . [ * ]
- ص 362 -
لما لم تقعد حتى تأتيه ، فلما قصد إلى عمران نظر عمران إليه فلم يصرف بصره عنه حتى جلس بين يديه فهوى إليه ثم قام منصرفا فأتبعه بصره حتى غاب عنه فقال أصحابه : لقد رأيناك ما صنعت قال : نعم سمعت رسول الله http://www.m-alhuda.com/images/smilies/p1.gif يقول : النظر إلى علي عبادة ( 1 ) .
375 - وأخبرنا العلامة فخر خوارزم أبو القاسم محمود بن عمر الزمخشري الخوارزمي ، أخبرني الاستاد الأمين أبو الحسن علي بن الحسين بن مردك الرازي ، أخبرنا الحافظ أبو سعد إسماعيل بن علي بن الحسين السمان ، أخبرنا عبيدالله بن محمد بن بدر الكرخي بقراءتي عليه ، حدثنا أحمد بن محمد بن عبد الله بن زياد العطار ، حدثنا أبو الحسن علي بن سراج المصري ( 2 ) ، حدثنا عبد الرزاق ، عن معمر ، عن الزهري ، عن عروة ، عن عائشة قالت : كان أبو بكر يديم النظر إلى علي فقيل له في ذلك ، فقال : سمعت النبي http://www.m-alhuda.com/images/smilies/p1.gif يقول : النظر إلى علي http://www.m-alhuda.com/images/smilies/p2.gif عبادة ( 3 ) .
376 - وأنبأني الإمام الحافظ صدر الحافظ أبوالعلا الحسن بن أحمد العطار الهمداني والإمام الأجل نجم الدين أبو منصور محمد بن الحسين بن محمد البغدادي قالا : أنبأنا الإمام الشريف الأجل نور الهدى أبو طالب الحسين بن محمد بن على الزينبي ، عن الإمام محمد بن أحمد بن علي بن الحسن بن شاذان ، حدثنا القاضي المعافي بن زكريا - من حفظه - عن إبراهيم بن الفضل ابن يوسف ، عن الحسن بن صابر ، عن وكيع ، عن هشام بن عروة ، عن أبيه ، عن عائشة قالت : قال رسول الله http://www.m-alhuda.com/images/smilies/p1.gif : ذكر علي بن أبي طالب عبادة ( 4 ) .
( 1 ) و ( 3 ) انظر تاريخ ابن عساكر ترجمة الإمام علي http://www.m-alhuda.com/images/smilies/p2.gif 2 / 399 و 391 وفيه : يكثر النظر إلى . . مناقب ابن المغازلي / 210 ورواه الخطيب البغدادي في تاريخه 2 / 51 عن معاذ بن جبل وأخرجه من أعلامنا الإمامية ابن البطريق في عمدته / 366 بتحقيقنا - .
( 2 ) في [ و ] : أبو الحسن علي بن أحمد بن سراج المصري .
( 4 ) كتاب مائة منقبة لابن شاذان / 136 - ح / 68 . [ *
ايا در كتابهاي شما هم امدكه ذكر ابو بكر يا عمر عباده؟؟؟
mmz2
Friday 9 November 2007, 02:33AM
همونجور که گفتم اولا ثابت کنید که امیین شامل علی علیه السلام نیز می شود.
ثانیا اگر شامل شود معنی آیه این نیست که همه بدون استثنا در ضلال مبین بودند این کلیت کلیت عرفی است که عمومی بودن آنرا می رساند و آیه نمی خواسته که قاعده عقلی بیان کند که مثل دودوتا چار تا رد خور نداشته باشد بلکه عمومیت وشیوع ضلالت آشکار در آن زمان را می رساند
و ما به ادله ای که حتی از شما رسیده که دوستان متذکر شدند یقین داریم که این آیه شامل امام علی علیه السلام نمی شود و ایشان معصومند.
مجتبی مجتبی
Friday 9 November 2007, 06:46AM
اقای نصرالله اول بگو که مذهب ودین شما چیست بعد با هم به بحث می نشینیم احساس من این است که شما می خواهی شبهه بیندازی اگر ازاهل سنت هستی این کار را نکن میدانی چون که همین شیعیان بسیار حرفهای از خلیفه های شما دارند که ادعای شیعه را صحیح می داند واگر از افرادی دیگر که با منظور وارد شده اند همین جا می گویم دست از کارت بردار زیرا سایت جوانی مثل این سایت را درگیر مسائل خودت نکن شما کارهایتان با برنامه است واین مشهود است خوب بگو من دارم تبلیغ ایین خودم را میکنم چرا دین دیگران را می خواهی خراب کنی اینکه در زمان
بعضی از انها برعلیه علی وائمه معصومین حرفهایی به ناروا زدند درست است واین همان چیزی است که حالا دستمایه خودتان شده است -برو دست از این کار بردارازدینت بگو وتبلیغ انرا بکن اگر کسی به دین شما هدایت شد بروخوشحالی کن ضمن اینکه حالا فعلا معلوماتت ازدروغهایی که نسبت داده اند به ائمه وپیامبر کامل شده -دیگر بس است بچه خوبی باش وحرف گوش کن -ضمن اینکه شما بدرد مباحثه نمی خورید مباحثه اینه که رو دررو باشه واینجا هرچیزی که عزیزان جوان باشگاه بگذارند شما دوباره اراجیف خودت را می نویسی بیا ادرس بده من میام حتما هم میام با هم بحث می کنیم البته نخواسی دیگه اون یه حرف دیگه است البته بگوییم شما در مورد دین ما فقط چیزهایی را می بینی که با عقلت سازگار نیست وایراد شما همینه ضمن اینکه دینت چیست
بدرود
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.