PDA

نمايش نسخه نهائي : حقيقت عشق واقعي ؟

علیرضا07
Wednesday 16 April 2003, 02:17PM
سلام
تا وقتي اكثر پسرها با يكديگر سر دختر بازي كورس گذاشته اند و سر بيشتر يا كمتر بودن دوست دخترهايشان جدل دارند و تا وقتي كه اكثر دخترها تيپ و ظاهر پسرها را ملاك يك عشق واقعي مي دانند كمتر كسي به حقيقت عشق دست پيدا مي كند
مگه نه!!!؟:cool:

maryam
Thursday 17 April 2003, 05:54PM
تا وقتي اين كورس بازي ها ادامه داره عشق به هيچ دردي نمي خوره.

asheghe iran_p
Wednesday 23 April 2003, 04:15PM
نوشته شده بوسيله علیرضا07
سلام
تا وقتي اكثر پسرها با يكديگر سر دختر بازي كورس گذاشته اند و سر بيشتر يا كمتر بودن دوست دخترهايشان جدل دارند و تا وقتي كه اكثر دخترها تيپ و ظاهر پسرها را ملاك يك عشق واقعي مي دانند كمتر كسي به حقيقت عشق دست پيدا مي كند
مگه نه!!!؟:cool:

اي بابا

مردم از بس از عشق گفتم

من نميگم همه پسرها بدند و همه دخترها خوبند يا نميگم دخترها بدند و پسرها خوبند

ولي يه كم منطقي فكر كنيد آيا دوست داشتن براي تيپ و قيافه است اگر اونجوريه پس عشق نباشه بهتره

خيلي آدمهاي خوشكل و خوشتيپ هستند كه مثل خر نميفهمند(البته ببخشيد منظورم با بعضي آدمهاست كه همه جا هستن سوء تفاهمي پيش نياد) من اونا رو نميگم ولي اونهايي كه واقعآ از صميم قلب يكي و دوست دارن پس اونها چي؟

چرا اونها رو در نظر نميگيريد و فقط بر ضد عشق شعار ميديد

maryam
Monday 28 April 2003, 08:04PM
راستي! دنبال عشق واقعي نگرد چون پيدا نمي كني.

asheghe iran_p
Wednesday 30 April 2003, 09:01PM
نوشته شده بوسيله maryam
راستي! دنبال عشق واقعي نگرد چون پيدا نمي كني.

من كه دارم چه كار كنم بندازمش دور:mad::confused::eek:

ساحل
Saturday 3 May 2003, 10:23AM
سلام دوستان عزيز

جميعاً خسته نباشيد

حقيقت عشق براي هر كسي يك مفهمومي داره / هركسي عشق رو چيزي براي خودش تعريف مي كنه كه به نظرش بهترين هست اما حقيقت عشق توي جامعه ما اصلا مشخص نيست يعني هر كسي به فكر خودش و منافع خودش هست مثلا عاشق ايران از كانادا هست واقعاً عاشقه؟! / عاشقي كه واقعا من كم ديدم . عشقهايي كه با هوس همراه ميشه فكر نمي كنم حقيقت عشق رو بيان كنه ولي ديدن يك عشق واقعي اون هم توي وجود آدم كلي صفا داره و من فكر مي كنم تنها عشقي كه آدم مي تونه داشته باشه همينه كه خودشو از بلاياي اين دنيا نگه داره تا به مفهوم واقعي عشق برسه.

ببخشيد سرتون رو خيلي درد آوردم.

هوا هواي بهار است و باده باده ناب
به خنده خنده بنوشيم، جرعه جرعه شراب

در اين پياله ندانم چه ريختي پيداست
كه خوش به جان هم افتاده اند آتش و آب

فرشته روي من اي آفتاب صبح بهار
مرا به جامي از اين آب آتشين درياب

به جام هستي ما اي شراب عشق بجوش
به بزم ساده ما اي چراغ ماه بتاب

گل اميد من امشب شكفته در بر من
بيا و يك نفس اي چشم سرنوشت بخواب

مگر نه خاك راه اين خرابه بايد شد
بيا كه كام بگيريم از اين جهان خراب

============
گل ياس

سراب
Sunday 4 May 2003, 03:04PM
نمی دونم چرا؟ولی هر کاری می کنم نمی تونم به خودم به قبولونم که عشق وجود داره نميگم عشق واقعی چون اگه يه عشق واقعی نباشه که اصلا عشق نيست .ميُتونه هزار تا اسم مسخره ديگه داشته باشه.

maryam
Tuesday 6 May 2003, 05:36PM
سراب جون غصه نداره.
اين خيلي عاليه كه خودت رو به اصطلاح گول!! نمي زني. چون عزيزم:
عشق وجود نََََََََََََََََ_َ__َ__َ_َ_َ_َ_دا_ا_ا_ا_ا_ا_ا_ا_ا _ا_ا_ا_ره !!!

herkul
Wednesday 7 May 2003, 09:14AM
سلام
عشق دو جوره يكي عشق حقيقي دومي عشق مجازي.
عشق حقيقي عشق به خداي يكتاست و مجازيش همينه كه همه درباره اون حرف ميزنند. عشق مجازي لازمه زندگي و ادامه حيات انسانه ولي بهر حال يه روز قصه همه اين عشقها به صفحه آخر خودش ميرسه. پس چه بهتره كه كنار اين عشق در جستجوي عشق حقيقي باشيم كه هميشه جاويدانه.عشق يعني دل سپردن در الست
از مي وصل الهي مست مست
..............يا حق

tafsir
Friday 16 May 2003, 11:51PM
به نام خدا
گر چه دوستان در این باره یه کم حرف زدند، ولی من سوال را یک بار دیگه مطرح می کنم:
آیا می توان "بدون ازدواج" به یک زمینی، عشق آسمانی و پاک داشت؟ چگونه؟
اصلا آیا درسته کسی رو که قرار نیست باهاش ازدواج کنی دوست داشته باشی؟ مثل دوستی خواهر و برادر که پاکه.
من دیدگاه شرع(اسلام) و عرف را می خوام ها! ؛)

سمانه جون
Sunday 25 May 2003, 01:38PM
نوشته شده بوسيله tafsir
به نام خدا
گر چه دوستان در این باره یه کم حرف زدند، ولی من سوال را یک بار دیگه مطرح می کنم:
اصلا آیا درسته کسی رو که قرار نیست باهاش ازدواج کنی دوست داشته باشی؟ مثل دوستی خواهر و برادر که پاکه.
من دیدگاه شرع(اسلام) و عرف را می خوام ها! ؛)

سلام علي جان:
به نظر من كه ميشه.ولي بايد بگم بستگي به اون دو نفري داره كه همديگر را دوست دارند.:smile40:
اين دوستي خيلي هم شيرينه.مثل دوست داشتن خواهر و برادر:)
وقتي نيت پاك باشه قاعدتا از نظر شرعي هم نبايد اشكالي داشته باشه:rolleyes:

tirana
Wednesday 9 April 2008, 10:23PM
به نام خدا
)
اره می شه
یعنی شده
:smile07: