نمايش نسخه نهائي : عمر ابن الخطاب درهالت مستي رسوال خدا را ميزند از كتابهايه اهل تسنن
احمدfff
Sunday 4 November 2007, 09:51PM
اين از كتابهاي اهل سنت
عمر ابن الخطاب در هالت مستي رسول خدا را ميزند
برادران اهل سنت به من اعتراض نكنيد اينها حرفها علماء شما است نه من
http://www.up4ksa.com/uploads/f35ebb88ac.jpg
http://www.up4uae.com/upfiles/Jtg25365.jpg
سجودی
Monday 5 November 2007, 11:20AM
حضرت عمر در جاهلیت به گناه بزرگتر شرک آغشته بوده شراب خوری که چیزی نیست
شما چرا حر را که در آخرین لجظه از لشگر یزید خارج شد میستایید و اعمال سابفش را یاد نمیکنید اما کارهای حضرت عمر در جاهلیت یادتان نمیرود
اگر قرار بود مردم مکه همه فضایل اخلاقی را دارا بودند دیگر چه نیازی بود به اینکه الله پیامبر بفرستد؟
باز اگر کتاب ما را قبول داری بدان که اون روز هم آمد که پیامبر فرمود
( اگر از بعد من پیامبری میبود همانا عمر بود)
در کتاب مسترک حاکم که شما خیلی از آن دلیل میاورید آمده که حضرت علی هم قبل از منع شراب خوردند
حالا حاکم را کافر بگو اما اونجا که بنفعت حرف زد گفته اش را با آب تاب بیاور
با روش شما شیطان پرستان هم میتوانند از قران ثابت کنند که فرعون آدم خوبی بوده و موسی زبانم لال بد
بله آسان است فقط کافیست آنچه را که مطابق میلشان است را روایت کنند
LBO
Monday 5 November 2007, 12:31PM
:smile39::smile39:
اگر از بعد من پیامبری میبود همانا عمر بود
:eek::smile21::smile21::smile43::smile43:
عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mehrdad_123
Monday 5 November 2007, 12:58PM
به نام بي همتا خالق:
با سلام:
عجيب است كه يه همچين شخصي رو والاتر از مولا علي (ع) ميدونيد و به عنوان خليفه قبولش داريد در صورتي كه مولا علي (ع) از همان اول مسلمان شده بود و تحت تربيت پيامبر (ص) بود و هميشه جانش را فداي خدا و رسولش (ص) ميكرد اما جناب عمر شما كمه كم 8 سال بعد از بعثت به ظاهر اسلام رو پذيرفت ...هميشه هم طبق اسناد تاريخي در جنگها فراري بود ...
سجودی
Monday 5 November 2007, 01:17PM
مستر lbo
جالبه! در این انتر نت ،آدم راه های جالبی برای فرار از بحث یاد میگیره
یک راه اینه که از آدمک ها کمک بگیریو راه دیگه اینه که عوض جواب دادن مسخره بازی در بیاری.
اما جواب آقای مهرداد123
شنیدم حضرت لوط قبل از انکه پیامبر شوند بت پرست بود
پس ربطی ندارد
و علی زیر دست پیامبر و در خانه ایشان و کودک بود اگر مسلمان نمیشد عجیب بود اگر مسلمان نمیشد دچار دردسر میشد و شاید از خانه اخراج میشد
اما عمر که مسلمان شد دچار درد سر شد پس عمر در ابتداء بهایی سنگینتری برای ایمان خود پرداخت تا علی
اما علی هم مال ماست این حدیث عظیم درباره اوست
(فردا پرچم را بدست کسی میدهم که الله و رسولش را دوست دارد و الله و رسولش او را دوست دارند )
اما ای مهرداد123 زیاده روی نکن و از سرنوشت شوم نصارای مشرک درس بگیر
احمدfff
Monday 5 November 2007, 09:01PM
شما چرا حر را که در آخرین لجظه از لشگر یزید خارج شد میستایید و اعمال سابفش را یاد نمیکنید اما کارهای حضرت عمر در جاهلیت یادتان نمیرود
اگر قرار بود مردم مکه همه فضایل اخلاقی را دارا بودند دیگر چه نیازی بود به اینکه الله پیامبر بفرستد؟
در کتاب مسترک حاکم که شما خیلی از آن دلیل میاورید آمده که حضرت علی هم قبل از منع شراب خوردند
با روش شما شیطان پرستان هم میتوانند از قران ثابت کنند که فرعون آدم خوبی بوده و موسی زبانم لال بد
اينجا در اين كتاب نوشته شده عمر ابن الخطاب
در جنك بدر شراب خرده و به مردها مشركين ناله ميكرد
ايا در جنك بدر عمر ابن الخطاب هنوز مشرك بود
بس اين عمر شما كي مسلمان شده؟؟:smile31:
فرموده بودي كه رسول خدا فرموده اكر بيامبري بود عمر بودجرا؟؟
ايا عمر عالم بوده كه علمش از همه مسلمانان بيشتر بود؟
يا شجاع بود؟؟
دركتابهاي شما امده است كه در جنك خيبر فرار كرد
در كتابهاي شما امده است كه عمركفته اكرامام علي ع نبودعمر هلاك ميشد
يا در غدير غم رسول خدا عمر را بعدش نص كرد كه ما نشنيديم
سجودی
Tuesday 6 November 2007, 06:52AM
اگر در اسلام شراب خورده و پیامبر به او چیزی بگفته و اجازه داده هروقت دلش بخواهد بیاید به خانه وحی دیدن دخترش، دیگه تو چرا جوش میزنی ؟
اگر پیامبر به او چیزی نگفته تو چرا جوش میزنی ؟!
اگه علی به این مرد زن داده تو دیگه چرا جوش میزنی ؟!!
و اگه تو دروغ میگی آخه چرا میگی؟!
نکنه دلیلش همونه که این شاعر عجم بزرگ گفته :
بشکست عمر پشت سواران عجم را
بر باد فنا داد رگ و ریشه جم را
این عربده بر غصب خلافت زعلی نیست
با آل عمر کینه قدیم است عجم را
احمدfff
Tuesday 6 November 2007, 06:41PM
اگر در اسلام شراب خورده و پیامبر به او چیزی بگفته و اجازه داده هروقت دلش بخواهد بیاید به خانه وحی دیدن دخترش، دیگه تو چرا جوش میزنی ؟
اگر پیامبر به او چیزی نگفته تو چرا جوش میزنی ؟!
و اگه تو دروغ میگی آخه چرا میگی؟!
نکنه دلیلش همونه که این شاعر عجم بزرگ گفته :
بشکست عمر پشت سواران عجم را
بر باد فنا داد رگ و ریشه جم را
این عربده بر غصب خلافت زعلی نیست
با آل عمر کینه قدیم است عجم را
اقاي سجودي ايا شما تحقيق كردي كه نويسنده اين كتاب از علماء شما هست يا نيست؟؟
اقاي سجودي من فقط اين كتاب كه نوشته شده از علماء شما است نقل كردم من در كجا دروغ كوفتم؟
شما اكر ميتواني ثابت كن كه اين كتاب از علماء شما نيست
لطفا قبل كه به كسي تهمت دروغ بكنيد تحقيق كنيد
ما اينها را از كتابهاي شما اورديم
خدا وند مارا و شما را به راه حق هدايت كند
احمدfff
Tuesday 6 November 2007, 10:21PM
؟!
قصد شما حضرت علي امير المؤمنين ع دختر خود را به عمر داد
اولن اكر ظاهر عمر و ابو بكر و عثمان مسلمانن و از نظر شرع هيج اشكالي ندارد
و ازدواج عمر از ام كلثوم دختر مولا علي ع هيج فضيلت به عمر داده نميشود
فرعون هم با اسيا دختر مزاحم خانم مؤمن بود و بدرش هم مؤمن بود ازدواج كرد
هالا ببين نسب عبيد الله فرزند عمر ابن الخطاب
وقال إبن حجر في ( الإصابة في تمييز الصحابة - الجزء : ( 5 ) - رقم الصفحة : ( 52 ) - رقم : ( 6244 ) : ( عبيد الله بن عمر بن الخطاب القرشي العدوي مادرش أم كلثوم بنت جرول الخزاعية واو برادر حارثة بن وهب الصحابي المشهور لأمه ولد في عهد النبي (ص)) .
احمدfff
Tuesday 6 November 2007, 10:31PM
اين عمر شما 12 سال طول كشيد تا بتواند سورة البقرة را ياد بكيرد
ايا اين بنده خدا جه فضيلت داشت كه اكر بيامبري بعد حضرت رسول خدا بود عمر بود بس ابو بكر جه؟؟:smile31:
سجودی
Saturday 10 November 2007, 05:31AM
احمد fff با اینکه فارسی بلد نیست بنویسه اما مثل یک دانشمند بزرگ برای ما سندآورده ببینید سندش را:
وقال إبن حجر في ( الإصابة في تمييز الصحابة - الجزء : ( 5 ) - رقم الصفحة : ( 52 ) - رقم : ( 6244 ) : ( عبيد الله بن عمر بن الخطاب القرشي العدوي مادرش أم كلثوم بنت جرول الخزاعية واو برادر حارثة بن وهب الصحابي المشهور لأمه ولد في عهد النبي (ص)) .
یعنی میخواد از کتب ما ثابت کنه که عمر با دختر علی عروسی نکرده نمیدونم چرا کتاب کافی خودشون قبول نداره ((کافی نوشته عروسی کرده)) ولی او دست به دامن کتابهای ما زده
اما دروغ در کجاست گوش کنید تا براتون بگم :
حضرت عمر دو زن بنام ام کلثوم داشته اولی همون بوده دومی ام کلثوم بنت علی بوده..... سایتی که این آدم باسواد از او نقل قول کرده ( خودش که ننوشته باشه چون حتی فارسی تمیتونه بنویسه ) اون سایت از همون سایت هایست که میخواد شیعه ها را فریب بده
و باز بدونین عمر از ام کلثوم بنت ابوبکر هم خواستگاری کرد ( ام کلثوم سوم!) و اما دختر گفت نه نمیخوام چون تو نرمخو نیستی
حالا بنظر شما احمد fff خجالت میکشه یا باز میره توسایتهای مغرض میگرده تا برای گمراه کردن قوم بلند گوی مفت بشه؟!
احمدfff
Saturday 10 November 2007, 11:54AM
احمد fff با اینکه فارسی بلد نیست بنویسه اما مثل یک دانشمند بزرگ برای ما سندآورده ببینید سندش را:
اقاي سجودي من اكر فارسي بلد نيستم بنويسم اين كه عيب نيست جون فارسي زبان مادري من نيست يعني فارسي را ياد كرفتم
بنده هيج وقت ادعا جيزي نكردم من فقط بعضي از رويات از كتبهاي شما نقل ميكنم
اينطور كه بيدا است رفتي تحقيق كردي افرين به شما ان شاء الله كه در تمام رويات شما تحقيق كني:smile39:
یعنی میخواد از کتب ما ثابت کنه که عمر با دختر علی عروسی نکرده نمیدونم چرا کتاب کافی خودشون قبول نداره ((کافی نوشته عروسی کرده)) ولی او دست به دامن کتابهای ما زده
اقاي سجودي حتى اكر از كتابهاي كافي و غير از از علماء ما اوردي نميتواني ثابت كني جون ما مثل شما صحاح نداري علماء ما نقل كل احاديث ميكن
اما دروغ در کجاست گوش کنید تا براتون بگم :
حضرت عمر دو زن بنام ام کلثوم داشته اولی همون بوده دومی ام کلثوم بنت علی بوده..... سایتی که این آدم باسواد از او نقل قول کرده ( خودش که ننوشته باشه چون حتی فارسی تمیتونه بنویسه ) اون سایت از همون سایت هایست که میخواد شیعه ها را فریب بده
من همقبل كوفتم حتى اكر ثابت شد كه عمر با دختر حضرت امام علي ع ازدواج كرده اين فضيلتي برايه عمر نيست
همانكه قبل كوفتم ظاهر عمر مسلمان است وامام علي ع با كسي دشمني شخصي ندارد ميدانم كه شما اين را نميتواني درك حضرت رسول خدا فرمود يا على بخدا هيجكس تو را نمشناسد جز خدا و من
و باز بدونین عمر از ام کلثوم بنت ابوبکر هم خواستگاری کرد ( ام کلثوم سوم!) و اما دختر گفت نه نمیخوام چون تو نرمخو نیستی
بس اينطور زنهاي عمر همشون اسمشون ام كلثومه
حالا بنظر شما احمد fff خجالت میکشه یا باز میره توسایتهای مغرض میگرده تا برای گمراه کردن قوم بلند گوی مفت بشه؟!
حتى اكر هم ازدواج كرده اسيا زن مؤمن و بدر اين خانم هم از صالحين بود شوهرش فرون بود
LBO
Saturday 10 November 2007, 01:25PM
اللهم صل علی محمد وآل محمد(ع)
اللهم العن جبت والطاغوت
جناب سجودی با اینکه بنده از تکرار بسیار بیزارم اما چون شما برای فهمیدن یک موضوع نیاز به توضیح بیش از یک بار دارید بازهم برایتان دلایل رد این مطلب را می آورم امیدوارم این بار موضوع را بفهمید ونیاز با تکرار مجدد نباشد!!!!
والسلام
بسم الله الرحمن الرحیم
دلایلی مبنی بر رد ازدواج حضرت ام کلثوم با...
از جمله جنایاتی که در حق اهل بیت عصمت وطهارت(ع)در طول تاریخ انجام دادند وارد ساختن احادیث جعلی ودروغ در احادیث نبوی وتحریف حقایق تاریخی به دلخواه حکام بوده است.
حکام در صدر اول ابوهریره را خریدند تا برای آنها حدیث جعل کند واتباع آنها بعدها همان سیاست جعل حدیث را با افرادی همچون زبیر بکاراسدی ادامه دادند.از جمله این احادیث موضوع حدیث سراپا دروغ وافترایی است که برای ازدواج حضرت ام کلثوم با قاتل مادر خود ساختند!!!که در پایین دلایلی مبنی بر رد این موضوع ارائه می کنم:
1)این ازدواج خلاف سنت وسیره نبوی بوده ومخالف نص صریح قرآن که فرمود«لقد کان فی رسول الله اسوة حسنة» پس این موضوع باید در همه کارها مورد توجه قرار گیرد.
سیره رسول خدا(ص) در مورد ازدواج ووصلت شیخین با دختر خاتم الانبیاء یعنی حضرت زهرا(س) این بود که حضرت از آنها روی گرداندند و آنها را به دامادی نپذیرفتند وقرآن کریم صراحتا به ما امر می کند که از سیره پیامبر تبعیت کنید واین امر قرآن به عموم مسلمین ومومنین است چه رسد به امیرالمومنین علی(ع) که«یحذوا حذو الرسول»قدم جای قدم رسول خدا میگذاشتند وطبق آیه مباهله نفس رسول خدا معرفی گشته اند وهرگز از سنت پیامبر روی گردان نبودند.
اما سیره رسول خدا در مورد وصلت با شیخین مسئله ای نیست که شیعه در آن متفرد باشد و این موضوع در کتب اهل سنت نیز به وفور یافت می شود ومنقول است که در زیر به چند نمونه اشاره می کنیم:
اول:مسند احمدبن حنبل-ج5-ص359-ابابکر وعمر از پیغمبر اکرم حضرت فاطمه (س)را خواستگاری کردند پیغمبر به آنها فرمود فاطمه کوچک است وحضرت امیر ایشان را خواستگاری کردند ورسول خدا حضرت فاطمه را به عقد علی (ع)در آوردند.
دوم:ابن اثیر جزری در اسد الغابة-ج5-ص520-ابوبکر وعمر حضرت فاطمه (س) را از پیامبر خواستگاری کردند و پیغمبر از آن دو روی گرداند واز قبول آن دو خودداری کرد.
سوم:محب طبری در ریاض النضرة-ج2-ص183-ابوبکر از نزد پیغمبر برگشت ونزد عمر آمد وگفت:هلاک شدم وهلاک کردم عمر گفت برای چه؟ ابوبکر گفت:خواستگاری کردم از پیغمبر حضرت فاطمه را که پیغمبر از من روی گرداندند واعراض کردند.
چهارم:محب طبری در زخائر العقبی ص29 ابوبکر و پس از او عمر آمدند برای خواستگاری حضرت فاطمه(س)پس پیغمبر سکوت فرمودند وبه آن دو اعتنایی نکردند.
....
2)عدم تناسب سنی:
فیروزآبادی در قاموس،در لغت لوم از عمر نقل می کند که گفت:لینکح الرجل لمته ای شکله ومثله .باید مرد با هم شکل وهم سن وسال خود ازدواج کند.حال اگر کلام خود او نیز ملاک باشد.کدام وجدان بیدار وعقل سلیمی دختر کوچک امیرالمومنین(ع)ونوه رسول خدا که از سن مبارک حضرتش بیش از پنج سال نگذشته بود را هم شکل و هم سن وسال پیر شصت واندی ساله میداند؟؟؟؟؟؟؟
3)تفاوت در حسب ونسب:
«الطیبات للطیبین»
ابن ابی الحدید در (جلد سوم شرح نهج البلاغه ص24 طبع قدیم ودر ج11 ص68 طبع جدید)در شرح فرمایش مولا در وصف حضرت خاتم که فرمودند لم یسهم فیه عاهر ولا ضرب فیه فاجر می گوید این کلام مولا اشاره است به جماعتی از صحابه که در نسبهایشان طعن واقع شده و از نسب صحیح وسالمی برخوردار نیستند وادامه میدهد تا اینکه از کتاب مفاخرات قریش از ابو عثمان جاحظ نقل می کند که:به عمر خبر رسید که عده ای شاعر و راوی به مردم عیب می گیرند ونسب نامه آنها را مخدوش می کنند وحرامزادگی مردم را به آنها اطلاع می دهند پس عمر برجست بر روی منبر وگفت:مبادا دیگر عیوب کسی را بیان کنید وریشه انساب را جستجو کنید که اگر من امروز بگویم کسی از این در مسجد خارج نشود مگر حلال زاده وصحیح النسب باشد،احدی از این مسجد خارج نمی شود پس مردی از قریش بلند شد وگفت:ای عمر اما من وتو استثنا هستیم واز مسجد خارج می شویم.پس عمر گفت ای نجاست پسر نجاست بنشین که دروغ گفتی!!
که البته در مورد نسب وحسب عمر در کتب اهل سنت بسیار مواردی اینچنین هست که بنده تنها به این یک مورد کفایت کردم که اگر خواستید باز هم به شما ارائه می دهم.
بر طبق آیه ذکر شده چگونه شخصی با این حسب ونسب می تواند با نوه رسول خدا با آن حسب ونسب پاک ومطهر ازدواج کند میبینید که این موضوع در اینجا نیز با صریح قرآن تضاد دارد!
4)عدم کفویت او:
دلیل دیگر مسئله کفویت است که مراعات آن در عقد ازدواج واجب است وعمر به هیچ وجه من الوجوه کفو حضرت ام کلثوم سلام الله علیها نبوده است لذا اظهر من الشمس است که چنین ازدواج موهومی هرگز صورت نگرفته است چرا که سیره نبی مکرم اسلام واهل بیت آن حضرت آن بوده آن بوده که در ازدواج دختران مکرمه شان مراعات کفویت را می نموده وبه غیر هم کفو دختر نمی دادند.
چنانچه در بعضی کتب تاریخی وشرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید ج4 ص75 نقل شده که اشعث بن قیس که یکی از زعماءو روسای طائفه کنده بود از حضرت امیرالمومنین (ع) حضرت زینب سلام الله علیها را خواستگاری کرد. آن حضرت برآشفتند وفرمودند:این جرات را از کجا پیدا کردی که زینب را از من خواستگاری کنی؟پسر ابو قحافه تو را اینقدر گستاخ وبی شرم کرده؟
زینب شبیه خدیجه ودردامان فاطمه(س)پرورش یافته است وشیر عصمت نوشیده تورا چه لیاقت که همسر او شوی؟سوگند به آن کس که جانم در دست اوست اگر تکرار این سخن نمودی با شمشیر به تو جواب میدهم.
ازدواج امیرالمومنین(ع) با صدیقه کبری حضرت زهرا(س) وفرمایش رسول گرامی اسلام که فرمودند:«بناتنا لبنینا وبنینا لبناتنا»مبین همین حقیقت وواقعیت است.گذشته از آنکه عامه نیز کفویت را در ازدواج شرط می دانند.
و از عجائب این موضوع آن است که وجوب مسئله کفویت در ازدواج به پایه ای می رسد که حتی عمر بن خطاب در آن سختگیری و پافشاری می کند ومی گوید من از ازدواج دختران با غیر هم کفوشان جلوگیری می کنم!!!
(شمس الدین سرخسی آن را در کتاب المبسوط ج5 ص23 در کتاب النکاح آورده)
قاضی شهاب الدین بن شمس الدین دولت آبادی حنفی ملقب به ملک العلما در کتاب هدایة السعداءکه به زبان فارسی نوشته است در باب عدم جواز تزویج علویات به غیر علویین می گوید:«و تصحیح نسب واجب است تا کسی خود را به دروغ علوی نگویاند ودختران رسول خدا(ص) با غیر کفو نکاح نشوند،ودر نسب رسول الله(ص) اختلال واستحقاق روی نیاورد،ومردمان از این قول کافر نشوند ودر دعوی حرامزادگی نه افتند وتیره کار نشوند .....»
با این بیانات چند چیز دانسته شد:اول آنکه کفویت در ازدواج شرط است وازدواج با غیر هم کفو درست نیست.دوم آنکه انتساب به پیغمبر در فرزندان حضرت زهرا(س) در کفویت معتبر است.سوم آنکه عمر که حسب و نسب او در دلیل سوم گذشت به هیچ وجه هم کفو حضرت ام کلثوم نبوده است.پس این ازدواج باطل موهومی بیش نیست.
ZYGORAT
Saturday 10 November 2007, 02:23PM
باسلام خدمت دوستان عزیز
بله شراب خواری چیز مهمی نیست
زنا کردن هم مهم نیست
زنده بگور کردن دختران هم چیز مهمی نیست
قتل جگر گوشه پیامبر (حضرت زهرای مرضیه )هم نعوذ بالله مهم نیست
غصب خلافت مهم نیست .
فرار از جنگها هم اصلا مهم نیست
بیسوادی و ندانستن احکام اسلام که اصلا مهم نیست
تهمت هذیان به رسول خدا مهم نیست
حسب ونسب پست مهم نیست
وهزاران مسیله دیگر که قلم از بیان آن شرم دارد مهم نیست
اخر الامر ما ندانستیم برای جانشین پیامبر شدن چه چه چیزی مهم است .
یا للعجب از لجاجت وکج بینی
جوجو
Saturday 10 November 2007, 03:03PM
باز
با این تفاوت که هیچ پیامبری دخترپیامبر قبل از خودش را نکشت هیچ پیامبری بر خلاف حرف پیامبر ما سبق خود رفتار ننمود و به پیامبر قبل از خودش تهمت هذیان گفتن را نزد
AbAZar
Sunday 11 November 2007, 02:43AM
با سلام
این خندهدار ترین حرفی بود که من شنیده ام
واقعا برا شما متأسفم که همچین حرفی می زنید :smile21:
خود حضرت زهراء به عمر فرمودند که تو هر نماز لعنت می کنم
یا علی
سجودی
Sunday 11 November 2007, 06:02AM
دوستان گرامی!
آول آقای احمدfff
حق گفتی که ندانستن زبان فارسی عیب نیست زیرا زبان مادری شما نیست این را من نمیدانستم شما را یکی از اون دهاتی های حقه باز و متملق تصور کردم که برای طی نردبان ترقی (بحساب سب یاران پیامبر ) عجله دارید
من از طعنه خود شرمنده ام
اما شما نیز لازم است از تقلب در بحث و ازحق پوشی آشکار خود، شرمنده باشید وبیان کنید که از گناه عظیم گمراه کردن قوم، توبه کرده اید
چگونه شما را صادق بدانم در حالیکه شما کتاب عسقلانی را باز کردید رفتید به بخشی که از زنان عمر صحبت میکند، و به چشم خود دیدید عمر دو زن بنام ام کلثوم داشته اما این را فرصتی مناسب دیدید تا مردم را فریب بدهید و عروسی ام کلثوم بنت علی را با عمر منکر شوید و گفتید ابن حجر عسقلانی نوشته:
زن عمر، ام کلثوم دختر جرول بوده و و از زن دیگرش یادی نکردید
و گمان کردید که به عقل جن هم نمیرسد که کشف کند دو زن از 8 زن عمر هم نام بوده اند و در حالیکه این تعجب ندارد(( دو زن پیامبر نیز هم نام بودند ))
آقای احمد fff
آیا به مرگ و مجازت الهی عقیده دارید پس چرا .....؟!!
اما آقای lbo
در زشتی حرف شما همین بس که بگویم چگونه عمر را کفو و هم شان دختر علی نمیدانید در حالیکه قبول دارید پیامبر با دختر عمر عروسی کردند
اما بقیه آقایان!
چرا سعی در انحراف بحث دارید تا دوستتان احمد fff رانجات دهید
شما آیا متوجه تقلب دوستتان احمدfff در نقل قول مغرضانه ایشان از از کناب عسقلانی نشدید پس چرا ایشان را براین نیت وحشتناکی که دارند( پوشاندن حق و گمراه کردن مردم ) ملامت نمیکنید
ایا شما نیز گمان میکنید قیامت نخواهد آمد یا اگر امد حب علی برای نجات کافی است؟!
LBO
Sunday 11 November 2007, 10:15AM
در اصل توسط LBO نوشته شده است http://www.iranclubs.net/forums/images/khazar/buttons/viewpost.gif (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?p=194118#post194118)
بسم الله الرحمن الرحیم
از جمله جنایاتی که در حق اهل بیت عصمت وطهارت(ع)در طول تاریخ انجام دادند وارد ساختن احادیث جعلی ودروغ در احادیث نبوی وتحریف حقایق تاریخی به دلخواه حکام بوده است.
حکام در صدر اول ابوهریره را خریدند تا برای آنها حدیث جعل کند واتباع آنها بعدها همان سیاست جعل حدیث را با افرادی همچون زبیر بکاراسدی ادامه دادند.از جمله این احادیث موضوع حدیث سراپا دروغ وافترایی است که برای ازدواج حضرت ام کلثوم با قاتل مادر خود ساختند!!!که در پایین دلایلی مبنی بر رد این موضوع ارائه می کنم:
1)این ازدواج خلاف سنت وسیره نبوی بوده ومخالف نص صریح قرآن که فرمود«لقد کان فی رسول الله اسوة حسنة» پس این موضوع باید در همه کارها مورد توجه قرار گیرد.
سیره رسول خدا(ص) در مورد ازدواج ووصلت شیخین با دختر خاتم الانبیاء یعنی حضرت زهرا(س) این بود که حضرت از آنها روی گرداندند و آنها را به دامادی نپذیرفتند وقرآن کریم صراحتا به ما امر می کند که از سیره پیامبر تبعیت کنید واین امر قرآن به عموم مسلمین ومومنین است چه رسد به امیرالمومنین علی(ع) که«یحذوا حذو الرسول»قدم جای قدم رسول خدا میگذاشتند وطبق آیه مباهله نفس رسول خدا معرفی گشته اند وهرگز از سنت پیامبر روی گردان نبودند.
اما سیره رسول خدا در مورد وصلت با شیخین مسئله ای نیست که شیعه در آن متفرد باشد و این موضوع در کتب اهل سنت نیز به وفور یافت می شود ومنقول است که در زیر به چند نمونه اشاره می کنیم:
اول:مسند احمدبن حنبل-ج5-ص359-ابابکر وعمر از پیغمبر اکرم حضرت فاطمه (س)را خواستگاری کردند پیغمبر به آنها فرمود فاطمه کوچک است وحضرت امیر ایشان را خواستگاری کردند ورسول خدا حضرت فاطمه را به عقد علی (ع)در آوردند.
دوم:ابن اثیر جزری در اسد الغابة-ج5-ص520-ابوبکر وعمر حضرت فاطمه (س) را از پیامبر خواستگاری کردند و پیغمبر از آن دو روی گرداند واز قبول آن دو خودداری کرد.
سوم:محب طبری در ریاض النضرة-ج2-ص183-ابوبکر از نزد پیغمبر برگشت ونزد عمر آمد وگفت:هلاک شدم وهلاک کردم عمر گفت برای چه؟ ابوبکر گفت:خواستگاری کردم از پیغمبر حضرت فاطمه را که پیغمبر از من روی گرداندند واعراض کردند.
چهارم:محب طبری در زخائر العقبی ص29 ابوبکر و پس از او عمر آمدند برای خواستگاری حضرت فاطمه(س)پس پیغمبر سکوت فرمودند وبه آن دو اعتنایی نکردند.
....
2)عدم تناسب سنی:
فیروزآبادی در قاموس،در لغت لوم از عمر نقل می کند که گفت:لینکح الرجل لمته ای شکله ومثله .باید مرد با هم شکل وهم سن وسال خود ازدواج کند.حال اگر کلام خود او نیز ملاک باشد.کدام وجدان بیدار وعقل سلیمی دختر کوچک امیرالمومنین(ع)ونوه رسول خدا که از سن مبارک حضرتش بیش از پنج سال نگذشته بود را هم شکل و هم سن وسال پیر شصت واندی ساله میداند؟؟؟؟؟؟؟
3)تفاوت در حسب ونسب:
«الطیبات للطیبین»
ابن ابی الحدید در (جلد سوم شرح نهج البلاغه ص24 طبع قدیم ودر ج11 ص68 طبع جدید)در شرح فرمایش مولا در وصف حضرت خاتم که فرمودند لم یسهم فیه عاهر ولا ضرب فیه فاجر می گوید این کلام مولا اشاره است به جماعتی از صحابه که در نسبهایشان طعن واقع شده و از نسب صحیح وسالمی برخوردار نیستند وادامه میدهد تا اینکه از کتاب مفاخرات قریش از ابو عثمان جاحظ نقل می کند که:به عمر خبر رسید که عده ای شاعر و راوی به مردم عیب می گیرند ونسب نامه آنها را مخدوش می کنند وحرامزادگی مردم را به آنها اطلاع می دهند پس عمر برجست بر روی منبر وگفت:مبادا دیگر عیوب کسی را بیان کنید وریشه انساب را جستجو کنید که اگر من امروز بگویم کسی از این در مسجد خارج نشود مگر حلال زاده وصحیح النسب باشد،احدی از این مسجد خارج نمی شود پس مردی از قریش بلند شد وگفت:ای عمر اما من وتو استثنا هستیم واز مسجد خارج می شویم.پس عمر گفت ای نجاست پسر نجاست بنشین که دروغ گفتی!!
که البته در مورد نسب وحسب عمر در کتب اهل سنت بسیار مواردی اینچنین هست که بنده تنها به این یک مورد کفایت کردم که اگر خواستید باز هم به شما ارائه می دهم.
بر طبق آیه ذکر شده چگونه شخصی با این حسب ونسب می تواند با نوه رسول خدا با آن حسب ونسب پاک ومطهر ازدواج کند میبینید که این موضوع در اینجا نیز با صریح قرآن تضاد دارد!
4)عدم کفویت او:
دلیل دیگر مسئله کفویت است که مراعات آن در عقد ازدواج واجب است وعمر به هیچ وجه من الوجوه کفو حضرت ام کلثوم سلام الله علیها نبوده است لذا اظهر من الشمس است که چنین ازدواج موهومی هرگز صورت نگرفته است چرا که سیره نبی مکرم اسلام واهل بیت آن حضرت آن بوده آن بوده که در ازدواج دختران مکرمه شان مراعات کفویت را می نموده وبه غیر هم کفو دختر نمی دادند.
چنانچه در بعضی کتب تاریخی وشرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید ج4 ص75 نقل شده که اشعث بن قیس که یکی از زعماءو روسای طائفه کنده بود از حضرت امیرالمومنین (ع) حضرت زینب سلام الله علیها را خواستگاری کرد. آن حضرت برآشفتند وفرمودند:این جرات را از کجا پیدا کردی که زینب را از من خواستگاری کنی؟پسر ابو قحافه تو را اینقدر گستاخ وبی شرم کرده؟
زینب شبیه خدیجه ودردامان فاطمه(س)پرورش یافته است وشیر عصمت نوشیده تورا چه لیاقت که همسر او شوی؟سوگند به آن کس که جانم در دست اوست اگر تکرار این سخن نمودی با شمشیر به تو جواب میدهم.
ازدواج امیرالمومنین(ع) با صدیقه کبری حضرت زهرا(س) وفرمایش رسول گرامی اسلام که فرمودند:«بناتنا لبنینا وبنینا لبناتنا»مبین همین حقیقت وواقعیت است.گذشته از آنکه عامه نیز کفویت را در ازدواج شرط می دانند.
و از عجائب این موضوع آن است که وجوب مسئله کفویت در ازدواج به پایه ای می رسد که حتی عمر بن خطاب در آن سختگیری و پافشاری می کند ومی گوید من از ازدواج دختران با غیر هم کفوشان جلوگیری می کنم!!!
قاضی شهاب الدین بن شمس الدین دولت آبادی حنفی ملقب به ملک العلما در کتاب هدایة السعداءکه به زبان فارسی نوشته است در باب عدم جواز تزویج علویات به غیر علویین می گوید:«و تصحیح نسب واجب است تا کسی خود را به دروغ علوی نگویاند ودختران رسول خدا(ص) با غیر کفو نکاح نشوند،ودر نسب رسول الله(ص) اختلال واستحقاق روی نیاورد،ومردمان از این قول کافر نشوند ودر دعوی حرامزادگی نه افتند وتیره کار نشوند .....»
با این بیانات چند چیز دانسته شد:اول آنکه کفویت در ازدواج شرط است وازدواج با غیر هم کفو درست نیست.دوم آنکه انتساب به پیغمبر در فرزندان حضرت زهرا(س) در کفویت معتبر است.سوم آنکه عمر که حسب و نسب او در دلیل سوم گذشت به هیچ وجه هم کفو حضرت ام کلثوم نبوده است.پس این ازدواج باطل موهومی بیش نیست.
جناب سجودی با دلیل ومدرک حرف بزنی بهتر است
از حرفهای گزاف وبیهوده بپرهیز!!!
یا علی(ع)
سجودی
Sunday 11 November 2007, 02:29PM
آقای lbo
اگر بخواهیم به نتیجه ای برسیم باید از این شاخه به اون شاخه نپریم
مچ دوست شما احمدFFF را در حال انجام یک تقلب بزرگ گرفتم شما یا او را محکوم کنید یا از او دفاع کنید
احمدfff
Sunday 11 November 2007, 02:44PM
دوستان گرامی!
آول آقای احمدfff
حق گفتی که ندانستن زبان فارسی عیب نیست زیرا زبان مادری شما نیست این را من نمیدانستم شما را یکی از اون دهاتی های حقه باز و متملق تصور کردم که برای طی نردبان ترقی (بحساب سب یاران پیامبر ) عجله دارید
من از طعنه خود شرمنده ام
اما شما نیز لازم است از تقلب در بحث و ازحق پوشی آشکار خود، شرمنده باشید وبیان کنید که از گناه عظیم گمراه کردن قوم، توبه کرده اید
چگونه شما را صادق بدانم در حالیکه شما کتاب عسقلانی را باز کردید رفتید به بخشی که از زنان عمر صحبت میکند، و به چشم خود دیدید عمر دو زن بنام ام کلثوم داشته اما این را فرصتی مناسب دیدید تا مردم را فریب بدهید و عروسی ام کلثوم بنت علی را با عمر منکر شوید و گفتید ابن حجر عسقلانی نوشته:
زن عمر، ام کلثوم دختر جرول بوده و و از زن دیگرش یادی نکردید
و گمان کردید که به عقل جن هم نمیرسد که کشف کند دو زن از 8 زن عمر هم نام بوده اند و در حالیکه این تعجب ندارد(( دو زن پیامبر نیز هم نام بودند ))
آقای احمد fff
آیا به مرگ و مجازت الهی عقیده دارید پس چرا .....؟!!
اما آقای lbo
در زشتی حرف شما همین بس که بگویم چگونه عمر را کفو و هم شان دختر علی نمیدانید در حالیکه قبول دارید پیامبر با دختر عمر عروسی کردند
اما بقیه آقایان!
چرا سعی در انحراف بحث دارید تا دوستتان احمد fff رانجات دهید
شما آیا متوجه تقلب دوستتان احمدfff در نقل قول مغرضانه ایشان از از کناب عسقلانی نشدید پس چرا ایشان را براین نیت وحشتناکی که دارند( پوشاندن حق و گمراه کردن مردم ) ملامت نمیکنید
ایا شما نیز گمان میکنید قیامت نخواهد آمد یا اگر امد حب علی برای نجات کافی است؟!
اقاي سجودي از اين انشاء خوب شما ممنون
مشكل شما اين است كتابهاي خودن را مطالعه نميكنيد همش از اين و اون ميشنويد و انها شماها را كم راه كردن
اينقدر احاديث از علماء معتبر شما نقل ميكنيم و شما بدون اين كه حتى يك نظر كوجكي به اين كتابها اون را تكذيب ميكنيد
اكر راست ميكوئيد با دليل ثابت كن كه من تقلب كردم و اين حرفها در كتابهاي شما نبود
سجودی
Monday 12 November 2007, 11:16AM
آقای احمد اف اف اف باسلام
ببین آقا شما از کتابهای ما نصف دلیل را میاوری تازه طلبکار هم هستی آیا میخواهی با استفاده از روش شما ثابت کنم که شیطان به بهشت میرود و موسی نعوذ بالله به جهنم؟
آقا جان!! تو خود را علامه دوران وانمود کردی و آمدی از کتاب ابن حجرعسقلانی ثابت کردی که زن عمر، ام کلثوم بوده اما بنت علی نبوده بلکه دختر جرول بوده در حالیکه یقین داشتی ( چون ظاهرا به کتب ما تبحر کامل داری ) که ما میگوییم حضرت عمر 8 بار عروسی کرد و دو زنش بنام های ام کلثوم بوده اند اولی را در جاهلیت گرفته دومی دخترحضرت علی بوده
تقلب شما در این بود قول ما را درباره ام کلثوم اول آوردی و چشم خود را بر ام کلثوم دوم بستی تا از کتب ما ،حرف ما را رد کنی و رشته خویشاوندی علی و عمر را منکر شوی
اینجوری که نمیشه، بحث هم آدابی داره
احمدfff
Monday 12 November 2007, 12:01PM
ببین آقا شما از کتابهای ما نصف دلیل را میاوری تازه طلبکار هم هستی آیا میخواهی با استفاده از روش شما ثابت کنم که شیطان به بهشت میرود و موسی نعوذ بالله به جهنم؟
آقا جان!! تو خود را علامه دوران وانمود کردی و آمدی از کتاب ابن حجرعسقلانی ثابت کردی که زن عمر، ام کلثوم بوده اما بنت علی نبوده بلکه دختر جرول بوده در حالیکه یقین داشتی ( چون ظاهرا به کتب ما تبحر کامل داری ) که ما میگوییم حضرت عمر 8 بار عروسی کرد و دو زنش بنام های ام کلثوم بوده اند اولی را در جاهلیت گرفته دومی دخترحضرت علی بوده
تقلب شما در این بود قول ما را درباره ام کلثوم اول آوردی و چشم خود را بر ام کلثوم دوم بستی تا از کتب ما ،حرف ما را رد کنی و رشته خویشاوندی علی و عمر را منکر شوی
سلام اقاي سجودي الان سر كار هستم ان شاء الله شب ميام و جواب شمارا ميدم ياحق
احمدfff
Monday 12 November 2007, 08:20PM
با عرض سلام
اقاي سجودي من اين احاديث همان كه بود نقل كردم خدا شاهد است نه جيزي اضاف كردم نه جيزي كم كردم
اين هم حديث ديكري كه از كتابهاي شما ؟
قال إبن حبان في ( الثقات - الجزء : ( 5 ) - رقم الصفحة : ( 63 ) - رقم : ( 3866 ) : ( عبيد الله بن عمر بن الخطاب العدوى القرشي أمه بنت حارثة بن وهب الخزاعي قتل يوم صفين وكان مع معاوية ).
- وقال إبن حجر في ( الإصابة في تمييز الصحابة - الجزء : ( 5 ) - رقم الصفحة : ( 52 ) - رقم : ( 6244 ) : ( عبيد الله بن عمر بن الخطاب القرشي العدوي أمه أم كلثوم بنت جرول الخزاعية وهو أخو حارثة بن وهب الصحابي المشهور لأمه ولد في عهد النبي (ص))
و اما در باره اين حديث كه ازمن عكس كتاب و صفحه ان را نقل كردم
ميخاهي همه كتاب را نقل كنم تا قبول كني اين از كتابهاي شما است؟؟؟
LBO
Monday 12 November 2007, 08:37PM
آقای lbo
اگر بخواهیم به نتیجه ای برسیم باید از این شاخه به اون شاخه نپریم
مچ دوست شما احمدFFF را در حال انجام یک تقلب بزرگ گرفتم شما یا او را محکوم کنید یا از او دفاع کنید
:smile21::smile55::D
از کِی تا حالا کاراگاه شدی؟؟!!که در حین انجام تقلب مچ می گیری؟!:smile43::smile43:
سجودی
Tuesday 13 November 2007, 10:26AM
آقای و کیل مدافع مستر lbo
با خنده و نشان دادن 32 دندان نمیتوانی موکل خور را تبرئه کنی حضرت عالی اگر دلیل داری بیار
جوجو
Tuesday 13 November 2007, 10:47AM
كارا گاه گجت جواب اعمال منحصر به فرد خليفه رو بيار نميخواد اينجا بشي معلم املا و مچ بگيري در ضمن اگر مچ گرفتنه با من بيا تا يه حالي بهت بدم
قال العمر.ان الرجل ليهجر (مچ)
قال العمر.دو صفت در جاهليت در من باقي مانده كه فرقي ندارد كه ف..... باشم و يا م.... عاقلان دانند (مچ)
قال العمر. دو متعه در زمان پيامبر بود كه خليفه آن را با شجاعت تمام حرام كرد (مچ نه قلوه قلوه قلوه)
قال العمر. شراب را با آب قاطي كنيد و بخوريد (دل دل دل )
قال العمر.كان سيدنا عمر مابونا و يتداوي بماء..... (جان جان جان )
LBO
Tuesday 13 November 2007, 10:51AM
جناب کاراگاه سجودی:smile21: :بنده نیز در رد ازدواج موهومی حضرت ام کلثوم با خلیفه ثانیه دلایلی ارائه دادم اگر می توانی آنها را رد کن واز بیهوده گویی بپرهیز!!!با این کارهای کودکانه آبروی اهل سنت را بردی!!
در اصل توسط LBO نوشته شده است http://www.iranclubs.net/forums/images/khazar/buttons/viewpost.gif (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?p=194118#post194118)
بسم الله الرحمن الرحیم
....
2)عدم تناسب سنی:
3)تفاوت در حسب ونسب:
«الطیبات للطیبین»
4)عدم کفویت او:
جوجو
Tuesday 13 November 2007, 10:55AM
با این کارهای کودکانه آبروی اهل سنت را بردی!!
مگه داشتند؟؟؟؟؟؟:D:D:smile21:
سجودی
Tuesday 13 November 2007, 11:40AM
آقای عزیز احمد fff با سلام متقابل
شما در هر حال در کشور ما میهمان هستید و احترام میهمان واجب است اما پوشاندن حق غیر قابل پذیرش است
منکه نگفتم شما دروغ نوشتی عرض کردم چیزی بدتر از دروغ نوشتی بدتر از دروغ جیست؟ نقل نصف حقیقت بدتر از دروغ است
من والله اگر کتاب ((اصابه فی تمییز صحابه ))حتی اسمش را هم شنیده بودم البته اینقدر میدونستم که ابن حجر عسقلانی امیر المومنین در علم حدیث است این تویی که کتاب های ما راسطر به سطر میشناسی تو که از او نقل کردی
انگشت به دهان شدم به استاد خود زنگ زدم که این چه حکایت است
ایشان اول شروع کرد کلی دری وری گفتن که نگفته بودم وقتت را در بحث باشیعه ها تلف نکن آونها در جستجوی حقیقت نیستند ....
اصرار و خواهش مرا که دید گفت فردا زنگ بزن تا ببینم
فردا شد گفت :
نگفتم اونها دنبال حقیقت نیستند
((حضرت عمر دو تا ام کلثوم را بزنی گرفته بود و اولی را آن مردک ذکر کرده دومی را پنهان کرده تا حرف خود را ثابت کند ))
سوال من این است آقای احمد fff تو که اینقدر در کتاب های ما سنی ها خبره ای چرا ندیدی که عمر دو ام کلثوم داشته ؟؟ یا دیدی پنهان کردی ؟!!
تو هی میگویی که از کتاب تو نقل کردم منکه نمیگم نکردی میگم چرا نصفه نقل کردی
در قران نوشته لا تقربوا صلوه یعنی نماز نخوانید حالا اگر کسی همین را دلیل بگیرد که الله گفته نماز نخوانید از نظر شما او چگونه آدمی است ؟
از نظر ما شما هم همونطورید
احمدfff
Tuesday 13 November 2007, 09:33PM
آقای عزیز احمد fff با سلام متقابل
شما در هر حال در کشور ما میهمان هستید و احترام میهمان واجب است اما پوشاندن حق غیر قابل پذیرش است
منکه نگفتم شما دروغ نوشتی عرض کردم چیزی بدتر از دروغ نوشتی بدتر از دروغ جیست؟ نقل نصف حقیقت بدتر از دروغ است
من والله اگر کتاب ((اصابه فی تمییز صحابه ))حتی اسمش را هم شنیده بودم البته اینقدر میدونستم که ابن حجر عسقلانی امیر المومنین در علم حدیث است این تویی که کتاب های ما راسطر به سطر میشناسی تو که از او نقل کردی
انگشت به دهان شدم به استاد خود زنگ زدم که این چه حکایت است
ایشان اول شروع کرد کلی دری وری گفتن که نگفته بودم وقتت را در بحث باشیعه ها تلف نکن آونها در جستجوی حقیقت نیستند ....
اصرار و خواهش مرا که دید گفت فردا زنگ بزن تا ببینم
فردا شد گفت :
نگفتم اونها دنبال حقیقت نیستند
((حضرت عمر دو تا ام کلثوم را بزنی گرفته بود و اولی را آن مردک ذکر کرده دومی را پنهان کرده تا حرف خود را ثابت کند ))
سوال من این است آقای احمد fff تو که اینقدر در کتاب های ما سنی ها خبره ای چرا ندیدی که عمر دو ام کلثوم داشته ؟؟ یا دیدی پنهان کردی ؟!!
تو هی میگویی که از کتاب تو نقل کردم منکه نمیگم نکردی میگم چرا نصفه نقل کردی
در قران نوشته لا تقربوا صلوه یعنی نماز نخوانید حالا اگر کسی همین را دلیل بگیرد که الله گفته نماز نخوانید از نظر شما او چگونه آدمی است ؟
از نظر ما شما هم همونطورید
سلام اقاي سجودي
بنده خيلي وقت بيش در اروبا زندكي ميكنم
من قبل هم كوفتم من روايات را كامل نقل كردم
حالا اكر شما ميكوئيد كم يا زياد است لطف كنيد و رويات را بصورت كامل برايه ما نقل كنيد
قبل هم اين حرفهاي را شنيدم از علماء وهابيت كه ميكوين بهتر است كسي برود مي خانه تا اين كه با شيعيان كوفتكو كند
اميد وارم در تمام رويات كه از كتابهاي شما نقل ميكنيم تحقيق كنيد
خدا وند ما را و شما را به راه حق هدايت كند
سجودی
Wednesday 14 November 2007, 01:05AM
آقای fff با علیکم
آیا وقت تلف میکنی یا بحث میکنی؟
اگر از کتاب های سنی ها دلیل بیاورم که عمر دو ام کلثوم داشته آنوقت قبول میکنی که شما در نقل قول از سنی ها تقلب کردی ؟
شما ای خبره در کتب درجه 4 و 5 ما!! چگونه است که زن گمنام عمر را میشناختی و اما در باره زن مشهور عمر ( دختر علی ) خود را به تجاهل عارفانه زدی ؟!
بلکه خواستی ما راگمراه کنی .
اگر بعد از ارائه دلیل از کتاب سنی ها به غرض ورزی خود اعتراف میکنی .... بگو تا دلیل بیاورم
اگر نه دیگر چرا وقت تلف میکنی؟!!
احمدfff
Wednesday 14 November 2007, 01:36AM
آقای fff با علیکم
آیا وقت تلف میکنی یا بحث میکنی؟
اگر از کتاب های سنی ها دلیل بیاورم که عمر دو ام کلثوم داشته آنوقت قبول میکنی که شما در نقل قول از سنی ها تقلب کردی ؟
شما ای خبره در کتب درجه 4 و 5 ما!! چگونه است که زن گمنام عمر را میشناختی و اما در باره زن مشهور عمر ( دختر علی ) خود را به تجاهل عارفانه زدی ؟!
بلکه خواستی ما راگمراه کنی .
اگر بعد از ارائه دلیل از کتاب سنی ها به غرض ورزی خود اعتراف میکنی .... بگو تا دلیل بیاورم
اگر نه دیگر چرا وقت تلف میکنی؟!!
اقاي سجودي من برات ازكتابهاي شما اوردم قبول نميكي و ميكوئي اين را ناقص نقل كردي
من اكر از شيعان رويات بيارم كه حضرت علي ع د خترش را به عمر نداده قبول ميكني؟
و من از اول هم كوفتم حتى اكر هم داده اين هيج فضلت برايه عمر نيست
و قب هم كوفتم شد زن صالح با غير صالح ازداوج كرده مثل اسيا زن مؤمن با فرعون ازدواج كرد
ما ميكوئيم ظاهر عمر مسلمان است
و حضرت علي با كسي دشمني شخصي ندارد
حضرت رسول خدا فرمود يا على بخدا هيج كس تو را نميشناسد جز خدا و من
اين است مولا الموحدين اسد الله الغالب علي ابن ابي طالب ع
ايا درباره شراب خردن عمر و ناله كردن بر مردها بدر تحقيق كردي ايا اين هم از دروغهاي شيعه است يا راستي راستي ازكتابهاي شما نقل شده؟؟؟
سجودی
Wednesday 14 November 2007, 06:31AM
أقاي fff
بحث حالا این نیست که دختر علی زن عمر بود یانه ......... بحث حالا این نیست که این وصلت اگر درست باشد هم برای عمر مفید است یا نه ....... بحث اینها نیست چرا متوجه نمیشی
بحث اینه که شما خواستی از کتب ما ثابت کنی که دختر علی، زن عمر نبوده و با سوه استفاده از تشابه اسمی زن اول عمر که در جاهلیت گرفته بود و با زن دوم عمر که همانا از نظر ما دختر علی است آمدی از کتاب انصاب عسقلانی فقط شجره نامه زن اول را نقل کردی تا دوم را منکر شوی
ما میگیم چرا این کار را کردی ایا از کتب سنی ها اطلاع کامل نداری ؟ ظاهرآ که داری
هر روز یک تاپیک جدید میزنی حتی کشف کردی سنی با مادر خود عروسی میکند
ما میگیم چرا اینطوری میکنین چرا نصفه نقل میکنی چرا به خودت و به قوم ظلم میکنی ؟ یعنی قیامت کشک است ؟
صد تا مثال برات زدم باز خودتو به اون راه میزنی
حتی برات گفتم گه به روش تو میتوانم ثابت کنم شیطان بهشتی و موسی جهنمی است
حالا باز ننویسی آقای سجودی اینطور ووو آنطور
آقای سجودی ازت میخواد جواب بدی که چرا در کتاب های سنی ها نام زن اول عمر را دیدی زن دوم را ندیدی .....
AbAZar
Wednesday 14 November 2007, 01:18PM
با سلام خدمت آقای سجودی
آقای سجودی شما میتونی ثابت کنی امیرالمومنین علی (علیه السلام) معصوم نیوده ؟
و ثابت کنی که خلیفتون آدم خوبی بوده ؟
یا علی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ
نازد به خودش خدا که حیدر دارد
دریای فضاءلی مطهر دارد
همتای علی نخواهد آمد ولله
صد بار اگر کعبه ترک بردارد
سجودی
Wednesday 14 November 2007, 01:32PM
آقای ابوذر علیکم سلام
شنا تاپیک جدیدی درست کن تا سوالت را جواب دهم
اینجا موضوع بحث ما چیز دیگری است
دوستدار هدایت شما
احمدfff
Wednesday 14 November 2007, 04:22PM
أقاي fff
هر روز یک تاپیک جدید میزنی حتی کشف کردی سنی با مادر خود عروسی میکند
ما میگیم چرا اینطوری میکنین چرا نصفه نقل میکنی چرا به خودت و به قوم ظلم میکنی ؟ یعنی
اقاي سجودي ايا اينها در فقه شما نيست شما اينهارا انكار ميكنيد ؟
:
فتوى مالك:
الا ان مالكا فرق بين الوطئ في ذلك بعقد النكاح وبين الوطئ في بعض ذلك بملك اليمين
فقال : فيمن ملك بنت اخيه .
أو بنت اخته .
وعمته .
وخالته .
وامرأة ابيه .
وامرأة ابنه بالولادة .
وامه نفسه من الرضاعة .
وابنته من الرضاعة .
وأخته من الرضاعة
(((وهو عارف بتحريمهن وعارف بقرابتهن منه ثم وطئهن كلهن عالما بما عليه في ذلك فان الولد لاحق به ولا حد عليه))) لكن يعاقب ورأي أن ملك أمه التي ولدته . وابنته وأخته بأنهن حرائر ساعة يملكهن فان وطئهن حد حد الزنا ،
وقال أبو حنيفة :
(((لا حد عليه في ذلك كله ولا حد على من تزوج
أمه التي ولدته
وابنته .
وأخته .
وجدته .
وعمته .
وخالته .
وبنت أخيه .
وبنت أخته
(((عالما بقرابتهن منه عالما بتحريمهن عليه ووطئهن كلهن فالولد لاحق به والمهر واجب لهن عليه وليس عليه الا التعزير دون الاربعين فقط ، وهو قول سفيان الثوري )))
احمدfff
Wednesday 14 November 2007, 04:25PM
أقاي fff
آقای سجودی ازت میخواد جواب بدی که چرا در کتاب های سنی ها نام زن اول عمر را دیدی زن دوم را ندیدی .....
خوب نديدم جكار كنم اكر نديدم
AbAZar
Thursday 15 November 2007, 12:41AM
با سلام
آقای احمد fff سنی ها هرچیزی رو بخوان انکار میکنن
حتی ولایت علی بن اب طالب رو هم منکر میشوند
این که چیزی نسیت
وضوی بـــــــــــی ولایـــــــــــــــــــــــــت آب بازیست
Friday 16 November 2007, 06:22AM
احمد fff نوشته :
خوب نديدم چكار كنم اگر نديدم
چیکار کنی؟
اینقدر دیگه تاپیک نزن و برو چشمانت را علاج کن
چیکار کنی؟
عینک تعصب را از چشمانت بردار
چیکار کنی ؟
بفکر اون روز باش که که دارند ترا میشورند تا در قبر بگذارند
اما تو ای اباذر
ترسم این است با این غلوی که درباره علی میگویی کارت بجای برسد که مثل آن شیعه-- احتمالآ ملعون -- آخر کارت بجایی برسد که این شعر را در زیر نوشته هایت بنویسی
خدا یک روز ز جای خود سفر کرد
شبی را با علی تا صبح سر کرد
اگر بینی خدایی میکند او
کمال همنشین در او اثر کرد
ای اباذر درباره وضو که شرط قبولی آنرا، ولایت علی دانستی آیاتی با اسم و رسم در قران است اما این ولایت مهم در مهم شما را الله مهم ندانسته و در قران اثری از آن نمیبینی مگر آنکه تاویل کنی و آسمان را بازمین ببافی آنوقت شاید آیه ای را بتوانی در باره ولایت جا بزنی
ای اباذر غلو نکن
omidrd
Friday 16 November 2007, 09:55AM
che eshkaali dashte ke ghabl az tahrime sharab, sharab khorde bashe? mage hamze (ra) hamin karo nakard? mast kardo shamshir be shotora keshid. ke hala chi? ghable tahrim mashroob khorde...kechi beshe?
احمدfff
Friday 16 November 2007, 10:18AM
che eshkaali dashte ke ghabl az tahrime sharab, sharab khorde bashe? mage hamze (ra) hamin karo nakard? mast kardo shamshir be shotora keshid. ke hala chi? ghable tahrim mashroob khorde...kechi beshe?
شما از كجا ميداني ناله كردن عمر بر موردهاي مشركين در جنك بدر و شراب خردن ان قبل تحريم بود؟؟
شما اهل تسنن وقتي كه به بن بست ميريسد به همه تهمت ميزنيد دليل شما بر كه حمز سيد الشهدا بعد كه مسلمان شد شراب خورد جيه؟؟
احمدfff
Friday 16 November 2007, 10:26AM
احمد fff نوشته :
چیکار کنی؟
چیکار کنی؟
چیکار کنی ؟
اما تو ای اباذر
ترسم این است با این غلوی که درباره علی میگویی کارت بجای برسد که مثل آن شیعه-- احتمالآ ملعون -- آخر کارت بجایی برسد که این شعر را در زیر نوشته هایت بنویسی
اگر بینی خدایی میکند او
ای اباذر درباره وضو که شرط قبولی آنرا، ولایت علی دانستی آیاتی با اسم و رسم در قران است اما این ولایت مهم در مهم شما را الله مهم ندانسته و در قران اثری از آن نمیبینی مگر آنکه تاویل کنی و آسمان را بازمین ببافی آنوقت شاید آیه ای را بتوانی در باره ولایت جا بزنی
ای اباذر غلو نکن
جشم ميرم جشمهاي را علاج كنم
ولي از كتابهاي شما نقل ميكنم
ميخاي يك حديث از كتب صحيح شما در باره تيمم بيارم كه كسي مياد از خليفه مسلمين عمر ميبرسد
من جنب شدم و اب نيست تا غسل كنم جطوري نماز بخانم
عمر زود فتاوى داد نماز نخان
ايا اين حرف عمر برخلاف ايات خدا نيست؟
بسم الله الرحمن الرحيم
أَوْ لامَسْتُمُ النِّسَاءَ فَلَمْ تَجِدُوا مَاءً فَتَيَمَّمُوا صَعِيداً طَيِّباً فَامْسَحُوا بِوُجُوهِكُمْ وَأَيْدِيكُمْ إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَفُوّاً غَفُوراً ) النساء/
صدق الله العلي العظيم
LBO
Friday 16 November 2007, 11:07AM
اللهم العن جبت والطاغوت
با سلام وتشکر از جناب احمدfff:
مسلم ابن حجاج در باب تیمم صحیح وحمیدی در جمع بین صحیحین واحمد ابن حنبل درص265وص319جلد چهارم مسندو بیهقی درص 209جلد اول سنن وابی داوددرص53جلد اول سنن وابن ماچه در
ص200جلد اول سنن ونسائی در ص59تا61جلد اول سنن وبسیاری از بزرگان از علمای اهل سنت
بطرق مختلف و الفاظ متفاوت نقل کرده اند:
درزمان خلافت عمر مردی بنزد وی آمد و گفت من جنب شده ام ولی آبی نیافته ام تاغسل کنم ونماز بخوانم .نمی دانم چکار کنم خلیفه مسلمین (خلاف ادب است )عمر گفت : هرگاه جنب شدی وآب نیافتی
لازم نیست نماز بخوانی تا وقتی که آب پیدا کنی هرمدتی هم که طول کشید اشکال ندارد.
عمار یاسر صحابی جلیل القدر در آنجا حاضر بود گفت ای عمراین چه حکمی است که از خودت صادر می کنی ؟آیا یادت رفته در سفری من و تو برحسب اتفاق احتیاج به غسل پیدا نمودیم چون اب نبود تونماز نخواندی و من گمان کردم تیمم بدل از غسل آن است که تمام بدنم را بزمین بمالم لذا خود رابزمین غلطاندم ونماز گزاردم .
بعدا چون خدمت رسول خدا(ص) شرفیاب شدیم حضرت تبسمی کرد و فرمودند در تیمم همین قدر کافی است که کف هر دو دست را بزمین زده و بعدهر دو کف دست را باهم به پیشانی کشیده و بعد کف دست چپ را به پشت دست راست و کف دست راست را به پشت دست چپ مسح نمایند!!!!!!!!!!!!!
حال چرا می گویی نماز نخوان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smile09:
عمر چون جوابی نداشت مدتی متحیر ماند !!!:smile39::smile31:
یا علی(ع)
احمدfff
Friday 16 November 2007, 11:48AM
اللهم العن جبت والطاغوت
با سلام وتشکر از جناب احمدfff:
مسلم ابن حجاج در باب تیمم صحیح وحمیدی در جمع بین صحیحین واحمد ابن حنبل درص265وص319جلد چهارم مسندو بیهقی درص 209جلد اول سنن وابی داوددرص53جلد اول سنن وابن ماچه در
ص200جلد اول سنن ونسائی در ص59تا61جلد اول سنن وبسیاری از بزرگان از علمای اهل سنت
بطرق مختلف و الفاظ متفاوت نقل کرده اند:
درزمان خلافت عمر مردی بنزد وی آمد و گفت من جنب شده ام ولی آبی نیافته ام تاغسل کنم ونماز بخوانم .نمی دانم چکار کنم خلیفه مسلمین (خلاف ادب است )عمر گفت : هرگاه جنب شدی وآب نیافتی
لازم نیست نماز بخوانی تا وقتی که آب پیدا کنی هرمدتی هم که طول کشید اشکال ندارد.
عمار یاسر صحابی جلیل القدر در آنجا حاضر بود گفت ای عمراین چه حکمی است که از خودت صادر می کنی ؟آیا یادت رفته در سفری من و تو برحسب اتفاق احتیاج به غسل پیدا نمودیم چون اب نبود تونماز نخواندی و من گمان کردم تیمم بدل از غسل آن است که تمام بدنم را بزمین بمالم لذا خود رابزمین غلطاندم ونماز گزاردم .
بعدا چون خدمت رسول خدا(ص) شرفیاب شدیم حضرت تبسمی کرد و فرمودند در تیمم همین قدر کافی است که کف هر دو دست را بزمین زده و بعدهر دو کف دست را باهم به پیشانی کشیده و بعد کف دست چپ را به پشت دست راست و کف دست راست را به پشت دست چپ مسح نمایند!!!!!!!!!!!!!
حال چرا می گویی نماز نخوان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smile09:
عمر چون جوابی نداشت مدتی متحیر ماند !!!:smile39::smile31:
یا علی(ع)
با كمال تشكر از جناب LBO
از اين شرح مفصل
AbAZar
Saturday 17 November 2007, 03:51PM
احمد fff نوشته :
چیکار کنی؟
چیکار کنی؟
چیکار کنی ؟
اما تو ای اباذر
اگر بینی خدایی میکند او
ای اباذر غلو نکن
با سلام
من امام علی (علیه السلام)را از هرچیزس یا هرکسی که شما فکر میکنی بزرگتر میدانم
به غیر از الله و پیامبرش حضرت محمد (صل الله علیه و آله وسلم)
فکر کنم شما عمرو خیلی بزرگ میدونید
ما هم بزرگ میدونیم ولی از...........
علی علــــی یارتون
خدا نگهدارتون
صــــــــــــد بار اگر کعبه ترک بردارد
سجودی
Saturday 17 November 2007, 05:13PM
شما چون در بحث شکست خوردید فحش میدید و از یکدیگر تشکر میکنید !
همه حرکاتتان جاهلانه است
احمدfff
Saturday 17 November 2007, 05:26PM
شما چون در بحث شکست خوردید فحش میدید و از یکدیگر تشکر میکنید !
همه حرکاتتان جاهلانه است
اقاي سجودي ما كي فوش داديم
اصلن من با شما مشكل شخصي ندارم
شما به من كوفتي بي ادبي
ولي جطور ما شكست خرديم؟؟
سجودی
Saturday 17 November 2007, 06:18PM
اینو اباذر نوشته
این تشکر را هم تو زیر نوشته اش گذاشتی
كاربران ذيل از AbAZar بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند :
احمدfff (http://www.iranclubs.net/forums/member.php?u=6203) (2 ساعت پيش)
بازم میگی:
اقاي سجودي ما كي فحش داديم
اصلآ خر منم که وقتم را با شما نادانان هدر میدهم
حسینی
Saturday 17 November 2007, 07:50PM
با سلام به همه توصیه می کنم در مورد ازدواج عمر با دختر امام علی علیه السلام به کتاب مظلومی گم شده در سقیفه تالیف علی لباف مراجعه کنند. در این کتاب روایاتی را که در این باره می باشد آورده (البیه از منابع شیعه)
احمدfff
Saturday 17 November 2007, 08:40PM
اینو اباذر نوشته
بازم میگی:
من فحش در تايب ابو ذر نميبينم
شما كه طلبه هستيد بايد صبر و تحمل داشته باشيد
حدف ما و شما رسيدن به حقيقت است
از خدا ميخاهم مارا و شما را به راه حق هدايت كند
AbAZar
Monday 19 November 2007, 12:31AM
اینو اباذر نوشته
بازم میگی:
با سلام
:smile21:به نظر شما این فحشه ؟
من نقطه چین زدم
شما از کجا میدونید من میخواستم چی بنویسم ؟؟
یا علی
kawe arya
Thursday 13 December 2007, 03:56PM
با استناد بر اين نوشتةها باز برايم سوالى بيش امدوان:
اول:مسند احمدبن حنبل-ج5-ص359-ابابکر وعمر از پیغمبر اکرم حضرت فاطمه (س)را خواستگاری کردند پیغمبر به آنها فرمود فاطمه کوچک است وحضرت امیر ایشان را خواستگاری کردند ورسول خدا حضرت فاطمه را به عقد علی (ع)در آوردند
و
2)عدم تناسب سنی:
نوشتة اقاى LBO
بس جكونة است كة بيامبر با انكة حضرت فاطمة را بة علت سن كوجكش بة انها نداد خود ايشة 6 سالة را خواستكارى كرد؟
مكر او هم خردسال نبود يا تنها براى بيامبر مجاز بودكة فرق سنى دليل نشود؟
البتة بندة در موارد مخالفتهاى دوستان با همديكر شريك نمى شوم تنها بدنبال جوابى قانع كنندة از طرفين براى سوالهايم هستم
سجودی
Thursday 13 December 2007, 06:46PM
آقای محترم با سلام
بله رسول الله ازدواج با فا صله سنی زیاد را نپسندیدند اما منع هم نکردند
ولی چرا خودشان با عایشه عروسی کردند که تازه بسن بلوغ رسیده بود؟ نیاز مبرم به حفظ و انتقال سنت گرانبهای پیامبر به نسل بعدی سبب اصلی این عروسی بود و پیامبرنیاز داشت به زنانی که ریزه کاری های سنت بیادشان بماند بهمین دلیل:
1 با عایشه نوجوان عروسی کرد
2 – الله به عایشه فرزندی نداد تا متوجه کار خود باشد
3 – به او عمری طولانی داد تقریبآ نیم قرن بعد وفات پیامبر زنده بود
4 – اجازه نداشت دنبال زینت دنیا برود
5 – اجازه نیافت بعد از وفات پیامبر عروسی کند
همه همه این ممانعت ها به این دلیل بود که حضرت عایشه تبدیل شود به یک ضبط صوت و دوربین فیلم برداری تا وقایع زندگی پیامبر به ما برسد
علاوه بر این پیامبر ، ایشان را بیش از زنان دیگر دوست داشت و این به خوشحالی و علاقه عایشه میافزود
پس ازدواج با عایشه یک امر استثنایی بود و الله ، فداکاری عایشه را در آخرت پاداش خواهد داد و ایشان آنجا نیز زن پیامبر ما خواهند بود
آیا جواب واضح است
اما در مورد ازدواج عمر با دختر علی
عرض کردم ازدواج با فاصله سنی زیاد پسند پیامبر نبود اما منع نیست و عمر هم در این ازدواج یک مصلحت استثنایی داشت میخواست از این طریق نیز با پیامبر خویشاوند شود
و علی بخاطر گل روی عمر این خواهش او را پذیرفت و دختر هم رضایت داد خبر این ازدواج در اصول کافی نوشته شده و این های که در این باشگاه این حقیقت محکم را قبول نمیکنند ول معطلند
احمدfff
Thursday 13 December 2007, 07:11PM
آقای محترم با سلام
بله رسول الله ازدواج با فا صله سنی زیاد را نپسندیدند اما منع هم نکردند
ولی چرا خودشان با عایشه عروسی کردند که تازه بسن بلوغ رسیده بود؟ نیاز مبرم به حفظ و انتقال سنت گرانبهای پیامبر به نسل بعدی سبب اصلی این عروسی بود و پیامبرنیاز داشت به زنانی که ریزه کاری های سنت بیادشان بماند بهمین دلیل:
1 با عایشه نوجوان عروسی کرد
2 – الله به عایشه فرزندی نداد تا متوجه کار خود باشد
3 – به او عمری طولانی داد تقریبآ نیم قرن بعد وفات پیامبر زنده بود
4 – اجازه نداشت دنبال زینت دنیا برود
5 – اجازه نیافت بعد از وفات پیامبر عروسی کند
همه همه این ممانعت ها به این دلیل بود که حضرت عایشه تبدیل شود به یک ضبط صوت و دوربین فیلم برداری تا وقایع زندگی پیامبر به ما برسد
علاوه بر این پیامبر ، ایشان را بیش از زنان دیگر دوست داشت و این به خوشحالی و علاقه عایشه میافزود
پس ازدواج با عایشه یک امر استثنایی بود و الله ، فداکاری عایشه را در آخرت پاداش خواهد داد و ایشان آنجا نیز زن پیامبر ما خواهند بود
آیا جواب واضح است
اما در مورد ازدواج عمر با دختر علی
عرض کردم ازدواج با فاصله سنی زیاد پسند پیامبر نبود اما منع نیست و عمر هم در این ازدواج یک مصلحت استثنایی داشت میخواست از این طریق نیز با پیامبر خویشاوند شود
و علی بخاطر گل روی عمر این خواهش او را پذیرفت و دختر هم رضایت داد خبر این ازدواج در اصول کافی نوشته شده و این های که در این باشگاه این حقیقت محکم را قبول نمیکنند ول معطلند
اقاي سجودي ايا قبول داري كه عائشه رفت به جنك امام علي ع در جنك جمل؟؟
و هزرار مسلمان در اين جنك كشته شدن و از انها طلحه ز بير
ايا اين برخلاف دستور خدا نيست كه بايد در خانه بماند؟؟
mehrdad_123
Thursday 13 December 2007, 07:43PM
بس جكونة است كة بيامبر با انكة حضرت فاطمة را بة علت سن كوجكش بة انها نداد خود ايشة 6 سالة را خواستكارى كرد؟
مكر او هم خردسال نبود يا تنها براى بيامبر مجاز بودكة فرق سنى دليل نشود؟
البتة بندة در موارد مخالفتهاى دوستان با همديكر شريك نمى شوم تنها بدنبال جوابى قانع كنندة از طرفين براى سوالهايم هستم
اولا خيلي از حقوق در قرآن هست كه فقط خاص پيامبر (ص) نه ديگر مومنين
ثانيا حضرت رسول (ص) به مدت سه سال با خانم عايشه نامزد ماندند تا بزرگتر شود
ثالثا دلايل فقط خاص سن نيست بلكه خود روايات هم مشكل دارد هم از نظر درايه و هم از نظر رجالي و غيره
رابعا اين مضحك ترين دليلي است كه مي شود آورد تا ثابت كرد كه مولا علي (ع) با خلفا مشكل نداشتن چرا كه اين همه روايات معتبر نزد شيعه و سني همه گواه بر اين دشمني هستند
و اين مسئله به هيچ وجه بزرگتر از سكوت حضرت در باب شهيد كردن فاطمه (س) نيست
چرا كه اصلا مولا علي (ع) به مانند افراد طمع كار خاكي فكر نمي كرد كه صرف حب و بغض خود باعث از بين رفتن دين شود(شرايط آن سكوتها را مي طلبيد و اگر امام (ع) غير آن ميكرد تناقضي ميشد در امامت ايشان)
----------------------------
ا...هم عجل لوليك الفرج
يا حق:smile07:
احمدfff
Sunday 30 December 2007, 11:59PM
سجودي ميكويد رسول خدا فرموده اكر بيامبر بعد از من بود عمر ابن الخطاب بود
حالا يك نكاهي به احاديث اهل سنت كه اين را نقل كردن بكنيم
قال الهيثمي (( عن عصمة قال : قال رسول الله صلى الله عليه وسلم لو كان بعدى نبي لكان عمر . رواه الطبراني وفيه الفضل بن المختار وهو ضعيف
اينجا ميكويد سندش ضعيف است
وعن ابى سعيد الخدرى قال : قال رسول الله صلى الله عليه وسلم لو كان الله باعثا رسولا بعدى لبعث عمر بن الخطاب . رواه الطبراني في الاوسط وفيه عبد المنعم بن بشير وهو ضعيف)) مجمع الزوائد ج 9 ص
اينجا هم ميكويد سندش ضعيف است
اقاي سجودي شما كه ادعا ميكني اهل علم هستي و وسلفي اهل حديث ايا فرقه بين صحيح و ضعيف را نميداني ؟؟
كوفتم بهت شما حامل الاسفاري فقط
حالا ببينيم جه جوابي داري
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.