PDA

نمايش نسخه نهائي : سؤالی از اهل سنت که در جواب آن بعد از 1400 سال مانده اند !!!

خیرالبریه
Sunday 4 November 2007, 08:15AM
( وإن فريقا منهم ليكتمون الحق وهم يعلمون ) سورة البقرة : 146

با سلام خدمت همه دوستان

خداوند در قرآن کریم میفرماید :

وممن خلقناامة يهدون بالحق وبه يعدلون

یعنی در هر زمان عد ه ای از مردم هدایت شده هستند و به عدالت رفتار میکنند (فرقه ناجیه )

و لقداخذالله ميثاق بني اسرائيل و بعثنا منهم اثني عشر نقيبا

وخداوند از بنی اسراییل میثاق گرفت واز ایشان 12 نقیب مبعوث کرد و همانطور که میدانیم یکی از سنن الهی (سنّة من قد ارسلنا قبلك من رسلنا و لاتجد سنّتنا تحويلا ) که در امت مرحومه محمد (ص) نیز شیبه بنی اسراییل است همین 12 نفر امام هستند :

وأخرج مسلم أيضا وأحمد والطيالسي وابن حبان والخطيب التبريزي وغيرهم عن جابر بن سمرة ، قال : سمعت رسول الله صلى الله عليه وسلم يقول : لا يزال الإسلام عزيزا إلى اثني عشر خليفة . ثم قال كلمة لم أفهمها ، فقلت لأبي : ما قال ؟ فقال : كلهم من قريش ( 4 ) .یعنی اسلام با این 12 نفر خلیفه عزیز وسربلند است

أخرج البخاري وأحمد والبيهقي وغيرهم عن جابر بن سمرة ، قال : سمعت النبي صلى الله عليه وسلم يقول : يكون اثنا عشر أميرا ، فقال كلمة لم أسمعها ، فقال أبي : إنه قال : كلهم من قريش ( 1 ) .

قال البغوی هذا حديث متفق علی صحته

حدیث ائمه دوازده گانه از صحیحترین احادیثی است که شیعه وسنی برآن متفقند اما هنوز اکابر علمای سنی نتوانسته که بر این 12 نفربه نظر واحدی برسند:

قال السيوطي : وعلى هذا فقد وجد من الاثني عشر خليفة : الخلفاء الأربعة ، والحسن ومعاوية وابن الزبير وعمر بن عبد العزيز ، ويحتمل أن يضم إليهم المهتدي من العباسيين ، لأنه فيهم كعمر بن عبد العزيز ، وكذلك الطاهر لما أوتيه من العدل ، وبقي الاثنان المنتظران ، أحدهما المهدي ، لأنه من أهل بيت محمد صلى الله عليه وآله وسلم .

قال ابن كثير : إن إخراج علي وابنه الحسن من هؤلاء الاثني عشر خلاف ما نص عليه أئمة السنة ، بل والشيعة .

قال شيخنا العلامة أبو العباس بن تيمية : وهؤلاء المبشر بهم في حديث جابر بن سمرة ، وقرر أنهم يكونون مفرقين في الأمة ، ولا تقوم الساعة حتى يوجدوا

- رأي ابن حجر العسقلاني :

قال ابن حجر العسقلاني : الأولى أن يحمل قوله : ( يكون بعدي اثنا عشر خليفة ) على حقيقة البعدية ، فإن جميع من ولي الخلافة من الصديق إلى عمر

ابن عبد العزيز أربعة عشر نفسا ، منهم اثنان لم تصح ولايتهما ولم تطل مدتهما ، وهما معاوية بن يزيد ،
ومروان بن الحكم ، والباقون اثنا عشر نفسا على الولاء كما أخبر صلى الله عليه وسلم . إلى أن قال : ولا يقدح (قابل توجه جناب یا الله : یفرح )في ذلك قوله : ( يجتمع عليه
الناس ) ، لأنه يحمل على الأكثر الأغلب ، لأن هذه الصفة لم تفقد إلا في الحسن بن علي وعبد الله بن الزبير مع صحة ولايتهما ، والحكم بأن من خالفهما لم يثبت استحقاقه إلا بعد تسليم الحسن ، وبعد قتل ابن الزبير ، والله أعلم ( 1 ) .

أقول : على هذا القول يكون الخلفاء الاثنا عشر هم : 1 - أبو بكر . 2 - عمر . 3 - عثمان . 4 - الإمام علي عليه السلام . 5 - الإمام الحسن عليه السلام . 6 - معاوية . 7 - يزيد بن معاوية :smile31: . 8 - عبد الله بن الزبير . 9 - عبد الملك . 10 - الوليد . 11 - سليمان . 12 - عمر بن عبد العزيز .

اختلاف أهل السنة في الخلفاء الاثنى عشر : (http://www.shiaweb.org/books/masaeil_khelafia/pa3.html)
رأي القاضي عياض والحافظ البيهقي
رأي ابن أبي العز شارح العقيدة الطحاوية
شبهة وجوابها - شبهة اخرى وجوابها (http://www.shiaweb.org/books/masaeil_khelafia/pa13.html)

واگر کسی بگوید که رسول خدا (ص) این 12 نفر را به مردم معرفی نکرد واسم نبرد پس رسول خدا را به تقصیر متهم نموده و این یعنی رسول خدا میخواسته که مردم در شک وحیران باشند !!!

حال از اهل سنت ایران اگر کسی بر این سوال ومشکل فائق آمده که مارا هم خبر کند !!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

سایت مستبصر عالی قدر که ابتدا از وهابیون تند رو بود وبعد شیعه شد دکتر عصام العماد : http://www.esam-al-emad.com/

hidayat
Sunday 4 November 2007, 04:16PM
و عليكم السلام

اتفاقاً خودت جواب شبهه ات را دادى :

قال : سمعت رسول الله صلى الله عليه وسلم يقول : لا يزال الإسلام عزيزا إلى اثني عشر خليفة . ثم قال كلمة لم أفهمها ، فقلت لأبي : ما قال ؟ فقال : كلهم من قريش ( 4 ) .یعنی اسلام با این 12 نفر خلیفه عزیز وسربلند است

حالا كداميك از امامان 12 شما خليفه و امير بودند!؟

در عهد كدامشان اسلام عزيزو سربلند بود؟

به قول خودتان همه ى امامان مظلوم بودند و اسلام منحرف شد و مردم مرتد شدند تا اينكه به سبب بى لياقتى شان امام 12 هم رفت و قايم شد !!!

در ضمن آقا اين حرفت را هم عوض كن براى اينكه جوابش مثل سؤالشه :

واگر کسی بگوید که رسول خدا (ص) این 12 نفر را به مردم معرفی نکرد واسم نبرد پس رسول خدا را به تقصیر متهم نموده و این یعنی رسول خدا میخواسته که مردم در شک وحیران باشند !!!

خوبه پس اینکه ما اسم رئیس جمهور آینده ی ایران را هم نمی دانیم یعنی ما خیلی بدبخت شدیم برای اینکه بایستی مثل انتخابات پیش معلوماتی اسمهای همه ی آنها را بدانیم !!!

آقا این برداشت شماست که خطاست!

و گرنه فهمیدن 12 خلیفه جزء اساس دین نیست!

اين فقط بشارتى ست كه درصورت تحقيقش باعث خوشنودى مسلمين مى شود و مسلماً اين حديث دليل بر اين نيست كه الآن همه ى 12 خليفه آمده باشند!!

آيا شما تا همين الآن عمر زمين را تمام شده مى دانيد كه حالا غصه خورده كه ببينم اين 12 خليفه كو؟!

به هر حال اين حديث بمانند دهها حديث ، روايتهايى ست كه سند قرآنى ندارد و اينست كه قبول و عدم قبولش يكى ست و سرانجام حتى در صورت صدق روايت ، تنها معناى آن اينست كه اسلام عزيز و سربلند مى شود و خليفه هايى از قريش به خوبى حكم مى كنند.

ولى اين به اين دليل نيست كه اگه حالا يك آقا از قريش اومد و خليفه شد به او نگوييم بالاى چشمت ابرو و أقا معصوم مطلق است !!

بلکه اسلام ما را امر می کند که حاکم و محکوم و شاه و رعیت همه بایستی در سایه ی عمل به شریعت اسلام در یک مقام باشند و کسی استثنا نیست.

و یکی از حقوق خليفه يا حاكم بر گردن رعيت اينست كه او را نصيحت كنند .

hidayat
Sunday 4 November 2007, 04:26PM
در ضمن عصام العماد زيدى آبروى شما اثنى عشرى را در مناظره اش با شيخ عثمان الخميس برد !!

اين آقا يك دفعه خودش را وهابى معرفى كرد بعدش اعتراف بهاينكه زيدى بوده !!

يكبار هم خودش را فارغ التحصيل دانشگاهى معرفى مى كنه كه حتى در اسمش دچار اشتباه مى شود و بعد دست آخرى اعتراف مى كند كه فارغ التحصيل نشد!!!

خیرالبریه
Sunday 4 November 2007, 06:01PM
حالا كداميكاز امامان 12 شما خليفه و امير بودند!؟در عهد كدامشان اسلام عزيزو سربلندبود؟به قول خودتان همه ى امامان مظلوم بودند و اسلام منحرف شد و مردم مرتدشدند تا اينكه به سبب بى لياقتى شان امام 12 هم رفت و قايم شد !!!
خوبست که همه میبینند !! امان از کج فهمی -اینجاست که اساس اختلاف شیعه وسنی آشکار میشود .
اگر 2 دقیقه در آیات نورانی قرآن تفکر میکردی اینچنین سخن نمیراندی ...ام علی قلوب اقفالها
این یعنی جبر یعنی ارسال پیامبران و قرآن عملی مسخره بوده است وخدا جاهل و نادان بوده واین تفکر زاییده معاویه ومنافقین بود که میگفتند خدا مارا بر امام حسین (ع) پیروز کرد و اورا کشت !!!
اگر خدا وند در قرآن میفرماید : ولا تطیعوا امر المسرفین : امر ستمکاران را اطاعت نکنید و مردم امر منافقین ومعاویه را بجای امام علی (ع) واولادش اطاعت کردند واسلام ذلیل و بدبخت گشت ... این ناشی از جبر است ؟؟؟؟
مگر خداوند نمی فرماید امر خدا ورسولش را اطاعت کنید ومخالفت با اوامر رسول (ص) نکنید که ضعیف شده و تفرقه بین شما می افتد
حال اگر مردم امر خدا ورسولش را اطاعت نکردند واسلام عزیز نشد این نشانه چیست ؟؟

مثل اینست که ما بگوییم خداوند میفرماید : ان تتقوا الله یجعل لکم فرقانا ..اگر تقوای الهی داشته باشید خداوند نیروی تمیز حق وباطل را عنایت میکند .... وامروزه که همه بی تقوا هستند پس خداوند اشتباه کرده که این آیه وآیات بسیاری در زمینه امر به تقوا ودرستکاری وعدالت وراستگویی و... فرستاده !!

رسول خدا (ص) بامر خدا فرمود بعد ازمن علی (ع) ویازده فرزندش خلیفه من هستند واسلام بوسیله آنان عزیز است ... ولی مردم نخواستند و خداوند هم طبق آیه : ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم الطاف خود را از ایشان گرفت وبدبخت شدند وامویان وعباسیان بجای اولاد نبی بر ایشان سوار شدند و آثا ر آن هنوز دامنگیر مسلمین است واسراییل با 3000000 میلیون جمعیت بر بیش از یک میلیارد مسلمان مسلط است ....

آیا این است عزت اسلامی که شما می پسندید !
بله منم میگم طبق فرمایش شما : خداوند اسراییل و آمریکا را قدرت داده که بر مسلمین سوار شوند !!

خوبه پس اینکه ما اسمرئیس جمهور آینده ی ایران را هم نمی دانیم یعنی ما خیلی بدبخت شدیم برای اینکهبایستی مثل انتخابات پیش معلوماتی اسمهای همه ی آنها را بدانیم !!!
امر خدا ونص بر خلافت ائمه مثل دموکراسی نیست
آقا اینبرداشت شماست که خطاست!

به هر حال اين حديث بمانند دهها حديث ، روايتهايى ست كه سندقرآنى ندارد و اينست كه قبول و عدم قبولش يكى ست و سرانجام حتى در صورت صدق روايت ،تنها معناى آن اينست كه اسلام عزيز و سربلند مى شود و خليفه هايى از قريش به خوبىحكم مى كنند.

این آیه چیه : و لقداخذالله ميثاق بني اسرائيل و بعثنا منهماثني عشر نقيباولى اين به اين دليل نيست كه اگه حالا يك آقا از قريش اومد وخليفه شد به او نگوييم بالاى چشمت ابرو و أقا معصوم مطلق است

بهمین علت به پیامبر گفتید که هذیان میگه !!!!!!!!!!!!!!!!

در آخر دوباره مثل اینکه از تمام علمای خودتان مثل امام ابن تیمیه وامام ابن کثیر وامام ابن حجر عسقلانی وامام سیوطی و امام ذهبی وابن الجوزی وقاضی عیاض و .... که در صدد تعیین این 12 خلیفه برآمدند واحتمالا از خدا ورسولش بیشتر میفهمی اینطور نیست !!!!!!!!!!!!!!

خلاصه : خداوند میفرماید : اگر همه شما به خدا کافر شوید و از اطاعت خدا ورسولش سرپیچی کنید هیچ ضرری بخدا نرسانده اید واو بی نیاز از همه عالم است و شما به او نیازمندید

در آیه دیگری میفرماید : من ابراهیم را امام مردم قرار دادم ومن یرغب عن ملة ابراهیم الا من سفه نفسه یعنی هر کس از ملت و آیین ابراهیم روی برگرداند فقط خودش را خوار وبدبخت گردانده ... وبنی اسراییل نه تنها از دین ابراهیم سر پیچی کردند بلکه رسولان خدا را نیز کشتند ( وقتلهم الانبیاء ) و خذلان وبدبختی نصبشان گریدید ودرست همین سنت بر سرپیامبر اسلام و ائمه دین جاری شد و منافقین با مخالفت امر خدا ورسول علی واولادش را کنار گذاشتند وحتی کشتند ( دقیقا مثل سامری و گوساله اش که موسی فرموده بود امر هارون را اطااعت کنید ونکردند ) وخداوند فرمود : ومن ینقلب علی عقبیه فلن یضر والله شیئا ... هرکس با نافرمانی خدا ورسولش به اعقاب جاهلیت بر گردد هرگز وابدا به خدا ضرری نرسانده ( بلکه خودش را هلاک ساخته ) وبزودی خداوند اجر مومنین وفرمانبرداران را خواهد داد ..

ای پیامبر برتو ابلاغ است وبرما حساب وعقاب

صدق الله العلی العظیم

hidayat
Sunday 4 November 2007, 06:35PM
انشايى حرف زدن آسان است ولى دروازه علمتان از بيخ كنده شده است !!

سالهاست امام علي را دروازه ى علمى مى دانيد كه از سوى او فقط و فقط دسترسى به علم ممكن است!

و بر همين اساس بعد از كشته شدن امام علي راهى بسوى علم نداريد !!

يك آيه از قرآن را نمى توانيد با ارتباطش به آيات قبل و بعد ذكر كنيد ، مى دانيد علت را !؟

خودم به شما خبر مى دهم!

براى اينكه ارتباط سخنان الله تعالى ، رسوا كننده ى تمامى مذهبيت شماست !

هنوزدر فهم تقدير الهى حيران شده ايد!

تشريع الهى را با تقدير الهى در خلقت يكى مى بينيد!

اينست كه برايتان افسانه اى درست كردند بنام تطهير امامان !!

و بر اساس آن دينتان را درست مى كنيد !

و كلاً اين اعتقادات شما نتيجه ى فهم نادرستتان از آيات قرآن است كه به شما ياد داده اند كه آيات قرآن بى اربط هستند!!

و بر همين اساس تكه اى از سخنان الهى را به نام آيه بر مى داريد تا دين براى خودتان بتراشيد

خیرالبریه
Monday 5 November 2007, 07:32AM
با سلام

شکر خدارا که اینترنت شفاف ساز ورسوا کننده دروغگویان است

خوانندگان محترم میبینند چه کسی انشایی واز روی هوای شکمش سخن میراند

لطفا مغالطه نکنید واز موضوع خارج نشوید : سؤال اینست که آیا اسم این 12 خلیفه را میتوانید برای ما نام ببرید ؟؟؟

اگر هم توانایی پاسخ به سوال را ندارید با احترام به آراء دیگران کنار بنشسنید و سکوت کنید ومیدان را به دیگر اهل سنت وا گذار کنید

ان الذين ينادونك من وراء الحجرات اكثرهم لا يعقلون

ادب الاصحاب :smile39:

hidayat
Monday 5 November 2007, 08:08PM
لطفا مغالطه نکنید واز موضوع خارج نشوید : سؤال اینست که آیا اسم این 12 خلیفه را میتوانید برای ما نام ببرید ؟؟؟

مگر ديوار دين كج مى شود اگر اين حديث را اصلاً قبول هم نكنم؟!

مثل اينكه شما حتى الف باى دين اسلام را هم نمى دانيد!

آقا دين اسلام يك اساس ثابت دارد و قرار نيست مثلاً در هر زمان همه بدانند تا آخر دنيا چه مى شود!

همانطور كه براى يك ايرانى الآن اهميتى ندارد كه بداند رئيس جمهور 100 مين ايران كيست؟!

اينجاست كه دلم به حالتان مى سوزد !

دوست داريد همانطور كه بيش از 1000 سالست 12 نام را حفظ كرده و ورد زبانتان شده تا آخرين روز حياتتان خيال كنيد دين يعنى همين 12 اسم!

در حاليكه در اين مدت دهها حاكم و رئيس و رهبر و امام سرتان مسلط شده و اكنون امام خامنئي و بقيه ى مراجع عملاً شئونتان را بدست دارند ولى خيال مى كنيد امام 12 كارهايتان را روبراه مى كنه !!!

آقا !

امام يعنى رهبرى كه او را ديده و به سؤالاتتان جواب مى دهد .

حال اين رهبرتان خامنئي باشد يا سيستانى يا هر كس ديگرى !

اصلاً امام غايب يك اصطلاح غلط است !

يعنى مخلوط دو كلمه كه ارتباطشان به هم به حد صفر است !

امام يعنى رهبر و پيشواى زنده و ظاهر.

غايب يعنى كسى كه بود و نبودش تا زمان ظهورش يكى ست.

خیرالبریه
Tuesday 6 November 2007, 04:10PM
دوست داريد همانطور كه بيش از 1000 سالست 12 نام را حفظ كرده و ورد زبانتان شده تاآخرين روز حياتتان خيال كنيد دين يعنى همين 12 اسم!

ای کاش میفهمیدی که چی میگی ؟!! فکر کنم که کم کم داری مختصر ایما نت را هم در اثر تقلید از وهابیت از دست میدهی

وقتی رسول خدا (ص) امر خدا ( لا ینا ل عهدی الظالمین یعنی امامت عهد الهی است ) را مبنی بر اعلام جانشینان خود در غدیر خم به اصحابش اعلام کرد آیا من وشما میتوانیم خود را داناتر از خدا ورسولش بدانیم وبر فعل رسول خدا (ص) ایراد بگیریم ؟؟ والله من که جرأت ندارم واز گستاخی شما برایتان بیمناکم . اخاف ان یمسک عذاب من الرحمن فتکون للشیطان ولیا

امام يعنى رهبرى كه او را ديده و به سؤالاتتان جواب مى دهد.

حال اينرهبرتان خامنئي باشد يا سيستانى يا هر كس ديگرى !

ببین اگر دقت کرده بودی موضوع را خلط نمیکردی ! اگر جریان : انقلبتم علی اعقابکم : و پنج شنبه مصیبت بار و فتنه سقیفه بوجود نیامده بود الان جهان وضع دیگری داشت واسم از این وآن نبود

وشما بر اساس ما سبق اظهار نظر نمیکردی !!

بالاخره جوابی نشنیدیم !!!! این دوازده نفر اسما شون چیه ؟؟؟؟

وان لم تفعلوا ولن تفعلوا

فاتقوا الله

قنبر
Wednesday 7 November 2007, 12:13PM
ای کاش کاربر هیدایت سیری در کتب صحاح سته و همچنین مسانید احمد و ... میزد تا اینچنین کلمات مزحک را به هم نبافد و مایه آبرو ریزی اهل سنت نشود!!

hidayat
Wednesday 7 November 2007, 07:47PM
ای کاش کاربر هیدایت سیری در کتب صحاح سته و همچنین مسانید احمد و ... میزد تا اینچنین کلمات مزحک را به هم نبافد و مایه آبرو ریزی اهل سنت نشود!!

ای کاش تشیع اینقدر اظهار محبت به کتب اهل سنت نشان نمی دادند !!:smile55:

ببینید آقا !

ما تابع قرآن هستیم و قرآن همان سنت حقیقی الهی و پیامبرانش را آشکار ساخته است.

اینکه کتابهای فراوانی در نقل روایات و سخنان منسوب به رسول الله صلی الله علیه و سلم نوشته شده است در حقیقت نشان دهنده ی اینست که مسلمین به امر نقل اخبار اهمیت داده اند .

اما تمامی آن کتابها نمی تواند قرآن را که کلام الله می باشد و یقیناٌ سخن رسول الله بوده است را کنار زند.

فرق ما و شما همینجا روشن می شود!

ما می گوییم حتی اگر نقل سخنی را در کتاب بخاری و مسلم رحمهما الله دیدیم و آنرا مخالف کلام الله دیدیم بایستی به دیوار کوبیم.

و شما هر سخنی نقل قول منسوب به امام جعفر و یا باقر و یا امامان ... بود را بی چون و چرا قبول می کنید !

خیرالبریه
Thursday 8 November 2007, 07:58AM
ما می گوییم حتی اگر نقل سخنی را در کتاب بخاری و مسلم رحمهما الله دیدیم و آنرا مخالف کلام الله دیدیم بایستی به دیوار کوبیم.

خوبه که اولین بار این شجاعت را ازشما میبینیم ، فقط مواظب باش که وهابیون ترورت نکنند

و شما هر سخنی نقل قول منسوب به امام جعفر و یا باقر و یا امامان ... بود را بی چون و چرا قبول می کنید !

تهمت نزن ، اصل کلی شیعه اینست که هر سخنی مخالف کتاب الله باشد باطل وزخرف است

البته این سخن امام صادق (ع) را بی چون وچرا قبول نمیکنیم : خدا لعنت کند کسی را که در کفر دو نفر شک دارد .... شک دارد

بی چون وچرا قبول نمیکنیم :smile06: