نمايش نسخه نهائي : تخريب أحد مساجد أهل السنة في مدينة بجنورد
mm10236
Sunday 4 November 2007, 01:50AM
حي جوادية في مدينة بجنورد التابعة لمحافظة خراسان يسكنها أغلبية سنية من أصل التركمان كان لهم مسجد صغير ومع ازدياد المصلين أقدموا على توسعة المسجد ، وقد حاولوا في أخذ الفسح من الحكومة لكن بات أخذ الفسح حلماً يراودونه ، فبنوا المسجد مع ملحقاتها من البدروم وغرفاً لمدارس التحفيظ وغيره ذلك.
فجاءت الطامة الكبرى يوم الأحد الماضي الموافق 16/10/1428هـ بالأمر على الإمام والمصلين بهدم المسجد بأنفسهم ، وإلاَّ سيهدم من قبل الدولة ، فأتت قوات ليلة الثلاثاء الموافق 18/10/1428هـ وأقدموا على هدم المسجد في تمام الساعة 11 عشر ليلاً وحتى الصباح أصبح مكان المسجد ساحة خضراء .
مردم محلۀ جوادیه بجنورد که از برادران ترکمن هستند و نیاز به مسجدی برای برگزاری نماز داشتند، زمینی را خریداری و هیأتی را برای پیگیری مجوز ساخت تعیین کردند. هیأت مذکور از سال ۸۲ تمام تلاش خود را بکار برده تا اینکه مجوز ساخت مسجد صادر و برای امضای شخصی که مسئول ساخت مساجد خراسان شمالی است باقی میماند. وقتی هیات پیگیری ناامید شدند به تهران مراجعه کرده و از تهران هم نتیجهای
ادامه....:smile34::smile34::smile34::smile34:
http://eslami.mihanblog.com/Post-838.aspx
احمدfff
Sunday 4 November 2007, 02:25AM
بسم الله الرحمن الرحيم
الذِينَ اتَّخَذُواْ مَسْجِدًا ضِرَارًا وَكُفْرًا وَتَفْرِيقًا بَيْنَ الْمُؤْمِنِينَ وَإِرْصَادًا لِّمَنْ حَارَبَ اللّهَ وَرَسُولَهُ مِن قَبْلُُ ... لاَ تَقُمْ فِيهِ أَبَدًا لَّمَسْجِدٌ أُسِّسَ عَلَى التَّقْوَى مِنْ أَوَّلِ يَوْمٍ أَحَقُّ أَن تَقُومَ فِيهِ فِيهِ رِجَالٌ يُحِبُّونَ أَن يَتَطَهَّرُواْ وَاللّهُ يُحِبُّ الْمُطَّهِّرِينَ أَفَمَنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَى تَقْوَى مِنَ اللّهِ وَرِضْوَانٍ خَيْرٌ أَم مَّنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَىَ شَفَا جُرُفٍ هَارٍ فَانْهَارَ بِهِ فِي نَارِ جَهَنَّمَ وَاللّهُ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ
صدق الله العلي العظيم
hidayat
Sunday 4 November 2007, 03:37PM
واقعاً متأسفم كه عده اى بدون دانستن سبب تخريب مسجد فقط بخاطر تعلق داشتن مسجد به اهل السنة ، عمل تخريب را درست مى دانند!
اميدوارم اين افراد با هامان و فرعون محشور شوند كه نمى توانند حتى ذكر الله را تحمل كنند.
مگر خواندن نماز در اوقاتش ضررى براى حكومت دارد كه اين مسجد ضرار شود!؟
تعجب مى كنم كه حسينيه هايى كه توسط عده اى بنام مداحان آل البيت ( !!؟؟؟ ) مردمان را بسوى كفر و شرك مى خواند را درست مى دانيد در حاليكه دهها فسق و فجور نيز به سبب اختلاط دختر و پسرها در اين مراسم بوجود مى آيد !!
در مراسم سينه زنى كه شبيه به يك نمايش بيشتر نيست دختران از يكسو جوانان را تماشا مى كنند و جوانان هم با ادا و اطوار خود مثلاً براى مصيبت آل بيت دست و سر مى چرخانند!!!
و خودم شخصاً شاهد مجلسى بودم كه مداح آل بيت ( !!؟؟؟ ) با اداهاى غير اسلامى زنان و دختران را به گريه دعوت مى كرد و وقتى متوجه شد دخترى گريه نمى كند ، با پر رویی می گفت: چرا خواهران گریه نمی کنند مگر صدایم خوب نیست !!؟؟
عدالت آسمان
Tuesday 6 November 2007, 10:43AM
مرحبا...
إن أشد ما يذهلني هو عدم تذييلكم خبركم هذا بأي مصدر موثوق؟
كيف نصدق ما كتب وبين الحق والباطل اربع أن تقول سمعت ورأيت؟!!
فإنك تحدث العاقل بما لا يعقل فإن صدق فلا عقل له,لذا نرجوا منكم ادراج الخبر من وكالة انباء موثوقة المصدر...
صبح
Tuesday 6 November 2007, 11:37AM
واقعاً متأسفم كه عده اى بدون دانستن سبب تخريب مسجد فقط بخاطر تعلق داشتن مسجد به اهل السنة ، عمل تخريب را درست مى دانند!
اميدوارم اين افراد با هامان و فرعون محشور شوند كه نمى توانند حتى ذكر الله را تحمل كنند.
تعجب مى كنم كه حسينيه هايى كه توسط عده اى بنام مداحان آل البيت ( !!؟؟؟ ) مردمان را بسوى كفر و شرك مى خواند را درست مى دانيد در حاليكه دهها فسق و فجور نيز به سبب اختلاط دختر و پسرها در اين مراسم بوجود مى آيد !!
در مراسم سينه زنى كه شبيه به يك نمايش بيشتر نيست دختران از يكسو جوانان را تماشا مى كنند و جوانان هم با ادا و اطوار خود مثلاً براى مصيبت آل بيت دست و سر مى چرخانند!!!
و خودم شخصاً شاهد مجلسى بودم كه مداح آل بيت ( !!؟؟؟ ) با اداهاى غير اسلامى زنان و دختران را به گريه دعوت مى كرد و وقتى متوجه شد دخترى گريه نمى كند ، با پر رویی می گفت: چرا خواهران گریه نمی کنند مگر صدایم خوب نیست !!؟؟
در مثل مناقشه نیست ... اما ، دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید !
اینهمه مجلس سنگین و باوقار در سطح شهر برگزار می شود ... شما از مراسم سینه زنی و عزاداری اهل بیت عصمت و طهارت ، انحرافات آن را تنها دیده اید ... ؟! :D اجازه می دهید بگوئیم مشکل شما مستقیما با اهل بیت است ... _ که هست از آنجا که اهل بیت قرآن را بر خلاف سلف خود محدود به زنان پیامبر می کنید _ ؟
کسی که گریه بر حسین (ع) که سنت پیامبر است را شرک بداند ... خود پیامبر را چه می داند ؟! ...
هذیان گو ؟! ... البته .... اینها پیرو عمرند !
صبح
Tuesday 6 November 2007, 11:44AM
اینهمه مجلس سنگین و باوقار در سطح شهر برگزار می شود ...
اینطور که خود خبر می گوید اینها بدون اجازه شهرداری به ساخت مسجد اقدام کرده اند .... شما حتی خانه خود را بدون اجازه توسعه دهید شهرداری اخطار داده و تخریب میک ند.
البته جوانب و صحت این خبر اصلا مشخص نیست و تا مادامی که از عربستان خبر می آید ، مشکل بتوان اصل آن را دریافت .
قنبر
Tuesday 6 November 2007, 12:59PM
ذکرالله؟؟؟ آیا معنای واقعی ذکرالله را می دانی؟؟؟
یا شاید به واسطه ذکر به خدا شرک می ورزید!!!
.
.
.
نماز را سر وقت خواندن امری است مستحب ...اما...در ملک غصبی ادای نماز کردن چه حکمی دارد..؟؟؟؟:smile09::smile09:
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.