نمايش نسخه نهائي : آيا كاربر وليد ماده پرست هستش؟
mehrdad_123
Saturday 3 November 2007, 09:07PM
با ياد بي همتا:
با سلام:
مدتي است كه ميبينيم كاربري با اسم وليد وارد بحث شده است ايشان از همان لحظه ي ورود لا بلاي حرفهاشان از اهل سنت دفاع كرده اند شما مي توانيد در تاپيك هايي كه ايشان بحث كرده اند وارد شويد خود به نتيجه برسيد...چند دليل در زير مي آورم تا ببينيد كه ايشان واقعا ماده پرست نيستند:
1: در وهله ي اول مي خواستم عرض كنم اگر شما با گروهي از ماده پرستها بحث كرده باشيد متوجه خواهيد شد كه جناب وليد نمي تواند يك ماده پرست باشد چرا كه اولا تمامي ماده پرستهاي واقعي همگي مسائلي مثل تله پاتيك را به هيچ عنوان قبول نمي كنند در صورتي كه جناب وليد اين مسئله را طي بحثي كه با اين حقير داشته كاملا قبول ميكند...ثانيا جناب وليد تمامي دلايلي كه مي آورد در اين دنياي پيشرفته ي امروزي معني ندارد%
2:ايشان طي بحث دلايل قانع كننده و كاملا منطقي شيعيان را قبول نمي كنند در صورتي كه دلايل و مستندات ضعيف اهل سنت از جمله جناب هدايت را به نوعي قبول مي كنند(تاپيك تناقض در قرآن)
3:ايشان در اختلافات مذهبي كه اصلا هيچ ربطي به ايشان نمي تواند داشته باشد و بايد ايشان هر دو گروه را مورد نكوهش قرار دهند وارد مي شوند و طرف اهل سنت را ميگيرند هر چند بدون دليل و فقط با ذكر نظرات دروني خودشان...
4:ايشان طي بحث با ما شيعيان در لابلاي حرفهاشان از عمر و ابوبكر و بر حق بودن اهل سنت نظرات بدون دليل مي دهند...
5:نكته ي جالبي كه هست اين است كه در اين دنياي امروزي با اين همه پيشرفت علوم مختلف (حتي غرب فاسد) از اينكه بهشون برچسب ماده پرستي بزنند بسيار گريزانند در صورتي كه ايشان با افتخار تمام و كمال ادعا ميكنند كه ماده پرست هستند...!!!
6:شما اگر به مطالب ايشان نگاه كنيد پر از افكار دماگوژي گرايانه است و هيچ مطلب قانع كننده اي براي حداقل محققين نمي تواند داشته باشد...بنده فكر ميكنم ايشان از اين طريق مي خواهد براي مسلك واقعي خود مشتري جمع كند و درآخر سر بدست جناب هدايت ايمان آورده و سني شود...
.
.
.
البته به حول قوه ي الهي بنده براي اثبات حقانيت شيعه حاضرم بدون هيچ شرط اوليه اي با ايشان در هر بابي كه بخواهند (فيزيك - شيمي -...)به بحث بنشينيم ...(ان شا ا...)
يا حق:smile07:
هژبر
Sunday 4 November 2007, 08:18AM
جناب مهرداد
دماگوژي یعنی چی؟
mehrdad_123
Sunday 4 November 2007, 11:34AM
به نام بي همتا:
با سلام:
دماگوژي يعني عوام فريبي...
Valid
Sunday 11 November 2007, 12:13PM
جناب مهرداد ... من که جلوی چشم همه عقاید خودم را گفتم..
علاوه بر این ؛اگر شما قصد مناظره دارید ؛شایسته نیست به ناظر بگویید که من را با محرومیت نوشتاری مواجه کند ...
سجودی
Sunday 11 November 2007, 12:53PM
آقای ولید
مشتاقم بحث را با شما درباره تناقض در قران و ..... اینکه فاطمه دختر پیامبر است یا نه..... ادامه دهم
من به سهم خود (اگر) از اینکه شما را از نوشتن محروم کردند متاسفم و آن را محکوم میکنم
سایتی را آدرس بدهید تا مناظره را ادامه بدهیم
Valid
Sunday 11 November 2007, 01:30PM
جناب سجودی !؛ من همین نظر را دارم .... البته من به مدت یک هفته به خاطر آن چه «نامستدل سخن گفتن درباره آیت الله خمینی» ـ در تالار سیاسی ـ توسط آقای ناظر خوانده شده بود ؛با محدودیت نوشتاری رو به رو شدم . البته در این میان نمی توان نقش افرادی که توان استدلال صحیح ندارند ؛چون کاربر صبح ،مهرداد123 و هژبر و امثالهم را نادیده گرفت... البته در صورتی که دوباره با محدودیت نوشتاری مواجه شدم ؛آدرس سایتی که در آن جا به گفتگوها ادامه دهیم را خواهم داد ...
مسئله دیگر این است که جناب مهرداد از یک سو درخواست مناظره و گفتگو می کند و از سوی دیگر به «ناظر» می گوید که من باید با محدودیت نوشتاری مواجه شوم !!... این بسیار جای تعجب دارد...
مسئله دیگر که آن را باید جناب ناظر جواب دهد این است که به فرض که من در آن تاپیک «نامستدل» سخن گفته باشم ..؛این مسئله ـ یعنی نامستدل سخن گفتن ـ به مخاطبان و کسانی که با آن ها در حال گفتگو بودم بازمی گردد نه به گردانندگان سایت !!... مخاطبان می توانستند درخواست کنند که منبع مطالبی را که نوشته اید ؛بیاورید ... من نیز در صورتی که امکان ارجاع به منبع میسر باشد ؛منابع مطالب خود را به آن ها می گویم ... علاوه بر این ،ارایه ندادن منبع و مانند آن ،دلیل بر این نمی شود که این مطالب منبع ندارد ؛مخصوصاً این که من برخی از منابع و مستندات مطالب خود را پیش از این آورده بودم و نیازی به تکرار دوباره آن منابع نبود ... هم چنین در هیچ جای آن تاپیک که در تالار سیاسی بیان شد ؛به شخصی خواه مذهبی و خواه غیرمذهبی ،اهانت نشد ... .
مسئله دیگر که آقای ناظر باید به آن پاسخ دهند این است که در تاپیک «آیا فاطمه می تواند دختر محمد باشد ؟» تمام مطالب بر اساس مطالب نوشته شده در منابع روایی خود مسلمانان بوده است و هیچ مطلبی بدون منبع ارایه نشده بود... .
مسئله دیگر این که از آن جهت که «تاریخ» ،همه مسایل را بیان نکرده است ؛«حدس» و «گمان» کاملاً مشروع بوده و مورد پذیرش است ... شما به جرم این که من گفته ام (( لابد امام صادق به شاگردش گفته برو در آن برگه فلان و فلان بنویس... )) به من تذکر داده اید !!... این کاملاً اشتباه است ... تاریخ تمام مسایل را ارایه نداده است ؛بنا بر این برای کشف برخی روی دادها ،می بایست بنا به برخی قراین و شواهد «احتمالی عقلانی» داد نه این که به صرف این که تاریخ ،آن مسئله را نگفته ،ما نیز در خصوص آن چیزی نگوییم... .
سایر مسایل تاریخی نیز به همین شکل است و باید با آن ها به همین صورت برخورد نمود...
اما جناب مهرداد123 ؛در خصوص این که درباره چه چیزی با یک دیگر مناظره داشته باشیم ... شما شایسته است ؛ابتدا به همان مسئله ای که بیان کردم ؛پاسخ دهید ؛و سپس به موضوعی دیگر بپردازیم ... شما گفته اید که خدعه در جنگ حلال است ... من نیز گفتم پیشوایان شما در غیر جنگ نیز خدعه می نمودند و برای مثال و نمونه ،ماجرایی که میان آن مرد ساده لوح و امام صادق ،روی داده بود را بیان کردم... شما باید به این پاسخ دهید که اولاً چرا خدعه حلال است ؟!
ثانیاً آیا خدعه عملی انسانی است ؟ و آیا می توان به کسی که خدعه می کند ؛نام انسان نهاد چه رسد به پیشوای یک دین یا مذهب ...
ثالثاً چرا خدعه در جنگ حلال است ؟! مبانی شما در این خصوص چیست ؟!
رابعاً: در این صورت نیز ،چرا پیشوایان شما در غیر جنگ نیز خدعه می نمودند و دیگران را فریب داده و پول آن ها را بالا می کشیدند ؟!!
جناب سجودی ؛شما انسان با منطقی به نظر می رسید ؛و گرچه اسلام گرا هستید ؛می توان با شما به صورت بهتری سخن گفت .
دلیل این که اکنون به تاپیک تناقض و جایگاه آن در قرآن پاسخ نگفتم که مشخص است ...؛اما سعی می کنم به زودی به آن پاسخ دهم ؛البته باید توجه داشته باشید که آن مطالبی که در آن تاپیک بود ؛به هیچ وجه من را قانع نکرد و من جهات قانع نشدن خود را ارایه خواهم داد.
در خصوص تاپیک آیا فاطمه می تواند دختر رسول الله باشد نیز پاسخ هایی ارایه می دهم... .
بدرود ... .
SAFA
Sunday 11 November 2007, 02:55PM
آقای ولید
مشتاقم بحث را با شما درباره تناقض در قران و ..... اینکه فاطمه دختر پیامبر است یا نه..... ادامه دهم
من به سهم خود (اگر) از اینکه شما را از نوشتن محروم کردند متاسفم و آن را محکوم میکنم
سایتی را آدرس بدهید تا مناظره را ادامه بدهیم
زهي ! علاقه شما به بحث در مورد
اینکه فاطمه دختر پیامبر است یا نه
با كاربر وليد عجيب است ... رذالت آنچه كاربر وليد جهت هجو اين شخصيت بزرگ به دهان ريخت براي همه ما روشن و واضح بود ... حتي دوست ديگر ما كاربر هيدايت كه گرايش حسبنا كتاب اللهي دارد از اين هجويات كه مستقيما شخص پيامبر را و دخت گرامي ايشان را مورد طعن و تمسخر قرار داده است بخشم آمد ..
براستي مرز گفتگو كجاست ؟ اگر بخواهيم با هم با گرايش هاي مختلف به صحبت بنشينيم و از تجربه هاي يكديگر استفاده كنيم چه اصولي را بايد رعايت كنيم ؟ من وموافق اين نيستم كه ما مسلمانان محدوده اي مشخص را بعنوان مقدسات خود معين كنيم تا هر ناپاكي دهان به الايش ان بگشايد و هميشه هدفي باشد كه ناپاكان را وسوسه به دست اندازي و تمسخر نمايد اگر چه خاك بر افتاب از جلال آفتاب نمي كاهد اما بايد تلاش كرد روش هاي آنان را به چالش كشيد
اينكه كاربري از راه نرسيده عزيزترين باورهاي مجموعه اي از كاربران را با لودگي و تمسخر طعن بزند كمكي به گفتگو و گفتمان نمي كند ... از روشهاي اعلام شده دين ستيزان كه بسيار هم به آن وابسته هستند و سابقه ارتجاعي ديرينه نيز دارد (تمامي پيامبران به عمق تاريخ ) تمسخر و طعن و لودگي در برابر باورهاي باورمندان است .
گمانه زني در تاريخ در راستاي يافته ها و واقعيت هايي صورت مي پذيرد كه يك مورخ منصف و بيطرف صحت آ را تاييد كرده باشد نه آنكه هر ناپاكي بخواهد هر بزرگ و پيشوايي را با حدس و گمان متهم به كلاهبرداري كند ... وي شايد مخير باشد كه در مورد ناپاكي مادر خود هر حدس و گماني داشته باشد اما اين حدس و گمان ها بي پايه درباره بزرگان ريشه در كينه و نفرت هاي سياه دارد كه هيج كمكي به گفتگوي سازنده و مفيد نمي كند
اگر چه باز مي گويم انكار كور آفتاب راتاريك نمي كند اما بايد در نظر داشت همه ما كه تا بحال همديگر را نديده ايم از چه رو گردهم در اين محفل جمع آمده ايم
براي من علت علاقه شما نسبت به گفتگو با كاربري كه اوليه ترين اصول گفتگو را در مورد رعايت ادب در مورد اعتقادات مخاطبين خود رعايت نمي كند روشن نيست . وي بدليل جعل اسناد و نشر اكاذيب در دو تاپيك متفاوت با حداقل تنبيه با يك هفته محدوديت نوشتاري مواجه شد و اين در حاليست كه مخاطب وي ( مهرداد ) قبل از وي صرفا بخاطر عدم توجه به تذكر در مورد درشت نويسي همين محدوديت را سپري نمود
آنچه وليد در سرفصلي در مورد دخت پيامبر گرامي پروردگار نگاشت مصداق كامل لودگي دين ستيزان در برابر باورهاي عزيز باورمندان است و عجبا كه اينبار اگر چه با تاخير ناظر سايت كمترين محدوديت را براي وي در نظر گرفت ...
اگر مايل به گفتگو به همان سبك در مورد عزيزترين باورهاي ما هستيد از شما دعوت مي كنم هر چه زودتر سايت ديگري براي آن روش انتخاب كنيد واگر نه طرف بحث خود ( وليد ) را موظف كنيد تا از تمسخر و لودگي و طعن دست برداشته تا آشكارا ببينيد پشت اين رقص ميانه ميدان مستي و خمودگي در نفرتي سياه بيش نيست
سجودی
Sunday 11 November 2007, 06:32PM
آقای صفا با سلام
حیرت برای چی ؟
مگر ما در اینجا با مردمی بحث نمیکنم که مدام زن پیامبر یعنی حضرت عایشه را زنا کار می نامند ( زبانم لال )
مگر با کسانی مناظره نمیکنیم که میگویند حضرت عمر به بیماریی دچار بود که درمانش ، ( خاکم بدهن ) …. مردان بود .
( نقل کفر، کفر نباشد)
آیا خبر ندارید که این دو نفر پیش ما همانقدر عزیزند که حضرت علی و فاطمه؟
حالا که با ولید که بحث میکنم چرا حیرت ، تعجب برای چه؟
آیا صبر چیز خوبی نیست؟
تازه من که او را دعوت نکردم خود ایشان ایرادی را مطرح کرد وشما مختارید او را بطریقه خودتان خاموش کنید اما من نیازی نمیبیتم که بروش شما عمل کنم حق گفت میپذیرم. باطل گفت رد میکنم
و از او خواستم بسایتی دیگر برویم
با احترام
mehrdad_123
Wednesday 14 November 2007, 10:30AM
جناب مهرداد ... من که جلوی چشم همه عقاید خودم را گفتم..
علاوه بر این ؛اگر شما قصد مناظره دارید ؛شایسته نیست به ناظر بگویید که من را با محرومیت نوشتاری مواجه کند ...
با ياد خداوند شديد العقاب:
با عرض سلام:
جناب وليد:
اينكه حضرت عالي چه ميگوييد مهم نيست اين مهم است كه حضرت عالي چه هستيد!
بنده به حول قوه ي الهي شديدا در پي مناظره با فردي مثل شما هستم تا نشان دهم كه شما سني جماعت چگونه در مقابل شيعيان كم آورده و صيغه ي الفرار را ميخوانيد... كما اينكه تاريخ پر است از اينگونه فرار ها...
اولا بنده زماني كه از ناظر ميخواستم افرادي مثل شما را تحريم كند هنوز درخواست مناظره نكرده بودم...(اسنادش موجوده)
ثانيا اين درخواست بنده از جناب ناظر فقط اشاره اي بود به بي عدالتي موجود در سايت كه مرا فقط و فقط به خاطر رنگ و سايز فونتم يك هفته تحريم ميكنند در صورتي كه شما با داشتن حدود چهار اخطار (كه ميتوانست خيلي بيشتر از اينها باشد) كه هر چهار اخطار هم بخاطر توهين كردن به شان و عقايد ديگران و مقدساتشان بوده , هيچگونه تحريمي نشده بوديد ...
ثالثا الآن هم ما و هم شما هستيد پس هيچ بهانه اي براي فرار طرفين از بحث نيست بنابراين لطف بفرماييد موضوع مناظره را انتخاب كنيد(البته اگر مايليد)...
رابعا : البته بنده ميدونم كه حضرت عالي بنا به اقتضاي سنتون نمي تونيد تو بحثها زبان و كلام خودتون رو پاك نگه داريد به ديگران توهين نكنيد و مجادله و منازعه راه نيندازيد...ولي از شما خواهش دارم كه به جهت حفظ آبروي ديگر مردمان اهالي غير شيعه (اهل سنت) سعي كنيد به شيوه اي علمي بحث كنيد تا به شيوه اي نوزادانه...
خامسا: نكته اي را به حضور تمامي دوستان ميخواستم عرض كنم كه طبق آمار دقيق بنده جناب وليد به هيچ عنوان يك هفته تحريم نشده اند و تحريم ايشون كمتر از پنج روز بوده...
Valid
Wednesday 14 November 2007, 11:57AM
با درود به شما .
جناب مهرداد123 ،من در همین جا آمادگی خود را برای انجام مناظره با شما ،اعلام می کنم ؛هم چنین شایسته است توجه داشته باشید که از آن رو که بنده از عامه (اهل سنت) نیستم ؛موضوع مناظره نمی بایست به موارد اختلاف میان این دو مذهب خصوصیت یابد ؛گر چه می توان در مورد آن ها نیز سخن گفت !
دیگر آن که ،من در تاپیک «تناقض و جایگاه آن در قرآن» و «آیا فاطمه می تواند دختر محمد» باشد ؛مطالبی را ارایه دادم ؛که شما می توانید در خصوص آن ها در تاپیک مذکور ،نظرات خود را ارایه دهید .
مسئله دیگر که شایسته است توجه داشته باشید ؛موضوع فرار از مناظره است ؛چنین خصلتی بیشتر با جنابعالی متناسب است نه با من ؛در این مورد به دو مورد اشاره می کنم.
1ـ شما در تاپیک «امام صادق» ؛پس از آن که پاسخی در خصوص اشتباهات تازینامه و سخنان پیشوایان خود نداشته بودید ؛با سفسطه و مغلطه ،مناظره را ترک نمودید .
2ـ در تاپیکی که خدعه امام اول شما را در جنگ مطرح کردم (میزان الحکمة ،آداب جنگ) شما در پاسخ ،به دلیل نارسایی اندیشه خود ،مطالبی اهانت آمیز را نوشته و متعاقباً به خاطر این بی احترامی ،به مدت یک هفته مورد تحریم قرار گرفتید.
مورد اخیر ،به تنهایی میزان فقر فکری و بی مودب رشد یافتن شما را به خوبی روشن می سازد.
شما نوشته اید که : این که شما چه می گویید مهم نیست ؛مهم این است که شما که هستید ... .
این عبارت حتی با مبانی اسلامی خود شما نیز در تعارض است ؛آیا شما هنوز نمی دانید که یک عبارت ،مستقل از قائل آن است ؟! البته در صورتی که یک سخن ،به گونه ای باشد که به گوینده بازگردد ؛آن مطلب چنین استقلالی ندارد ؛اما مطالبی که من ارایه می دهم به شخص خود من بستگی ندارد ؛بلکه با استناد به کتب خود شیعیان ،آن مسایل را مطرح می کنم!
در پایان ،به شما می گویم این مسئله که من چند روز در محدودیت نوشتاری بودم ؛ارتباط مستقیم به شما نداشته و به ناظر بازمی گردد ؛لذا شایسته است در خصوص مسایلی که به شما بازگشت داده نمی شود ؛اظهار نظر نکنید.
mehrdad_123
Wednesday 14 November 2007, 12:45PM
به نام خداوند شديد العقاب:
با سلامي دوباره:
جناب وليد:
همانطور كه عرض كرديم بنده نمي خواهم با شما مجادله و منازعه كنم و فقط تنها مناظره را ميپسنديم...پس لطف كنيد هر چه در توان داريد بكار گيريد كه تا شكست عينيتان راهي نمانده است%
جناب وليد در دو تاپيكي كه ذكر كرديد جواب شما داده شده و اتفاقا شا تنها كسي بوديد كه يكي از همين تاپيك ها از جناب ناظر درخواست تحريم اين حقير را ميكرديد ولي همه شاهد بودند كه ما با تمامي قوا و در كمال خستگي ناپذيري از طريق ديگر دوستان مطالب خود را ميفرستاديم...
كلام شما مصداق سفسطه است% پس بجاي اينها بنده تاپيكي را باز خواهم كرد كه حضرت عالي و بنده در كمال ادب (حداقل از طرف اين حقير) به مناظره بنشينيم%%%
شيعه حقيقت است و حقيقت پيروز است%
يا حق
omidrd
Thursday 15 November 2007, 08:01AM
كاربري با اسم وليد وارد بحث شده است ايشان از همان لحظه ي ورود لا بلاي حرفهاشان از اهل سنت دفاع كرده اند
agha merhdad salam, VALID be engilisi yaani DOROST. VALID baa WALID fargh dare. WALID esme ke aaraab be in soorat ne englisi minevisand w = hafe vaav
fekr nakonid VALID esme shakhsi az ahle tasannone. merci
mehrdad_123
Thursday 15 November 2007, 04:11PM
با ياد و نام حضرت حق:
با سلام:
جناب omidrd :
اولا از شما ميخواستم خواهش كنم فارسي بنويسيد تا راحت تر بخوانيم...
ثانيا دليل ما فقط اسم ايشون نيست , چرا كه اسم اصلا ملاك خوب بودن و بد بودن نيستش , در ضمن ما در هيچ جاي سخنانمان عرض نكرده ايم كه چون ايشون اسمشون وليد هستش پس حتما سني هستن...دلايل ما فراوان است...و اين را بگويم كه خدا رو شكر شيعه آنقدر تيز هوش هست كه تشخيص دهد اين جناب از كدام قماش است...
يا حق
omidrd
Saturday 17 November 2007, 12:02PM
با ياد و نام حضرت حق:
با سلام:
جناب omidrd :
اولا از شما ميخواستم خواهش كنم فارسي بنويسيد تا راحت تر بخوانيم...
ثانيا دليل ما فقط اسم ايشون نيست , چرا كه اسم اصلا ملاك خوب بودن و بد بودن نيستش , در ضمن ما در هيچ جاي سخنانمان عرض نكرده ايم كه چون ايشون اسمشون وليد هستش پس حتما سني هستن...دلايل ما فراوان است...و اين را بگويم كه خدا رو شكر شيعه آنقدر تيز هوش هست كه تشخيص دهد اين جناب از كدام قماش است...
يا حق
azizam manam doost daram farsi benevisam, vali kheili vaghte farsi naneveshtam va be ghole marof "spelling" yadam rafte va dar zemn balad nistam farsi benevisam, agar ham balad boodam fonte farsi nadaram
shoma fekr kardin in valid sunnie??
vase hamin khastam bedoonin ke WALID baa VALID fargh dare. goftam bekhatere esmesh dochare eshtebah nashin (ke zaheran shodin) be har haal...
in baba valid ke aslan dini ro ghabool nadare....chetor migin sunnie??
mehrdad_123
Saturday 17 November 2007, 06:17PM
با ياد حضرت حق:
سلام دوست عزيز:
جناب omidrd::)
بسيار متاسفم كه فونت فارسي نداريد...:(
در ضمن بنده كه عرض كردم اسم ايشون ملاك نيست...چون از اسم ايشون توي كفار ظاهري هم هست...از جمله وليد بن مغيره...و فقط وليد بن عقبه ي فاسد سني مسلك توي تاريخ نيست بلكه بسيار شايد باشند...يكيش همون وليد بن مغيره بود كه عرض كرديم...
مراد دلتان چيست؟ ا... اعلم
ما كه برخي از مسايل را عرض كرديم....
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.