نمايش نسخه نهائي : سوالي از كاربر وليد
شيفته
Saturday 3 November 2007, 07:52AM
با سلام
شماا گراعتقاد داريد قرآن از طرف خداوند نيست لطفا به چند سوال من پاسخ دهيد :
1-چرا با وجود اينكه در قرآن به صراحت اعلام شده كه تنها پيامبري كه خداوند مستقيما با او صحبت كرده است حضرت موسي(ع) بوده است و كسي هم هنگامي كه حضرت محمد (ص) وحي را در يافت مي كرده اند حضور نداشته ،چرا پيامبر (ص ) ادعا نكرده كه خود خداوند با او صحبت مي كرده و مدام در قرآن آمده كه قرآن از طريق جبرئيل بر پيامبر (ص ) نازل مي شده .
2- در جايي كه دشمنان پيامبر اسلام(ص) از جمله يهوديان زمان، منتظر فرصتي بودند تا دليلي بر عدم حقانيت رسول خدا (ص) ارائه كنند .چرا در سوره مباركه "عبس " پيامبر مورد سرزنش خداوند قرار گرفته .اگر اين آيات ساخته و پرداخته خود پيامبر (ص) بوده است آيا اين سوره بهانه اي به دست دشمنان نمي داده كه بگويند پيامبر مورد تاييد خداوند نيست .آيا شخصي كه مي خواهد خودش را مطرح نمايد هيچگاه خودش را اينچنين علني مورد سرزنش قرار مي دهد و بهانه اي به دست مخالفينش مي دهد ؟
لطفا جواب قانع كننده اي ارائه نماييد .
جوجو
Saturday 3 November 2007, 11:27AM
لطفا جواب قانع كننده اي ارائه نماييد .
عزیز من چرا بیراهه میروید دعوای اینان به خاطر قرآن و ... نیست
چرا در نوشته های این آقا به غیر از طعن بر اهل البیت (ع) چیز دیگری نمیبینید
چرا به اندازه این همه توهین به رسول الله حتی یک جمله دو پهلو در مورد عمر ننوشته است
این مسیر ادامه مسیر عمر است
ان الرجل لیهجر
حسبنا کتاب الله
قرآن به سر نیزه میرود
لا حکم الا للله
قران و همه روایات افسانه است
اللهم العن الجبت و الطاغوت و محبیهما و ابنتیهما و اعوانهم و انصارهم بعدد ما احاط بهی علمک
شيفته
Sunday 4 November 2007, 08:59AM
جواب من نرسيد :smile09::smile09::smile09:
شيفته
Sunday 4 November 2007, 11:29AM
عزیز من چرا بیراهه میروید دعوای اینان به خاطر قرآن و ... نیست
چرا در نوشته های این آقا به غیر از طعن بر اهل البیت (ع) چیز دیگری نمیبینید
چرا به اندازه این همه توهین به رسول الله حتی یک جمله دو پهلو در مورد عمر ننوشته است
این مسیر ادامه مسیر عمر است
ان الرجل لیهجر
حسبنا کتاب الله
قرآن به سر نیزه میرود
لا حکم الا للله
قران و همه روایات افسانه است
اللهم العن الجبت و الطاغوت و محبیهما و ابنتیهما و اعوانهم و انصارهم بعدد ما احاط بهی علمک آيا واقعا عمر را قبول دارند و در مورد پيامبر (ص) اين چيزهار و مي گويند ؟ من كه باور نمي كنم .اين حرفها بايد از طرفداران ابوجهل و ابولهب گفته شود .عمر هم كه خودش زماني از اصحاب پيامبر (ص) بوده است :smile09:
نيــما
Sunday 4 November 2007, 11:48AM
راستش من با نظرات وليد بسيار مشكل دارم ولي چون اين تاپيك اينجا زده شد سوال خودم رو هم اينجا مطرح مي كنم.... دليل شما دوستان در عدم تحريف قرآن چيست؟شما اثبات بفرماييد چرا كل قرآن از طرف خداست...ممنون اگه جواب من رو منطقي بديد...
بابک
Sunday 4 November 2007, 01:38PM
به نظر من زمانی بحث کردن در مورد جواب همچین افرادی اثر بخش هست که رو در رو باهاشون بحث بشه .
من میگم شاید این کاربر ولید فقط میخواد نظر کاربرای دیگه رو بدونه فقط همین .
اینم یه نوع جنگ روانیه دیگه .
mehrdad_123
Sunday 4 November 2007, 03:11PM
راستش من با نظرات وليد بسيار مشكل دارم ولي چون اين تاپيك اينجا زده شد سوال خودم رو هم اينجا مطرح مي كنم.... دليل شما دوستان در عدم تحريف قرآن چيست؟شما اثبات بفرماييد چرا كل قرآن از طرف خداست...ممنون اگه جواب من رو منطقي بديد...
با ياد حضرت حق:
سلام نيما جان::smile07:
دوست عزيز هر چند كه اين همه نظم و علوم كشف شده و نشده در قرآن خود دليلي است بر نزولش از طرف قدرت لايتناهي حضرت حق , ولي مسئله اي است كه فكر كنم براي ما راهگشا باشد كه آن فهم قرآن است حتي شده در اندازه ي عقل و درك خود...
دوست عزيز قرآن كليدي فهمي دارد اين كليد فقط در دست بعضي افرادي قرار ميگيرد كه بنده به چند نمونه از قرآن مبين اشاره ميكنم كه راسخين در علم ايمان باشند مثلا اولا اهل تقوي باشند ثانيابه غيب ايمان داشته باشن ثالثا نماز به پا دارند رابعا اهل انفاق باشند خامسا به آنچه كه به پيامبر و پيامبران قبل از او نازل شده ايمان بيارند...
اين ناچيز , هم خودم , هم شما و همه ي دوستان را دعوت ميكنم به نزديك شدن به صفات فوق تا هرچه بيشتر بتوانيم به حقيقت نزديك شويم بهترين راهي كه ميشود به اين صفات نزديك شد توسل و استفاده از علوم پيامبر (ص) و امامان (ع) هستش , چرا كه اينان بواسطه ي عصمت خدادادي و فهم كامل قرآن و عمل خالص به قرآن همان قرآن ناطقند...پس چه بهتر كه ما از اينان سر مشق بگيريم...
اي كاش ملعونين ميگذاشتند قرآني كه حضرت علي (ع) جمع آوري كرده بودند تكثير ميشد تا امروز مي توانستيم براحتي اسرار قرآن را بفهميم... حال كه اين ظلم در حق تمام دنيا شده است پس بايد انتظار ظهور قائم آل م ح م د (عج) را بكشيم تا ايشان كه اين قرآن مذكور هم در دست بزرگوارشان است و همچنين بواسطه ي علم و عصمت خدادادي اسرار عالم را بيان كنند...
همه با هم از ته دل و با سوز دل بگوييم:
ا...هم عجل لوليك الفرج:smile34::smile34::smile34:
يا حق:smile07:
mehrdad_123
Sunday 4 November 2007, 03:24PM
توجه:
http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=9120
شيفته
Sunday 4 November 2007, 03:36PM
نيما جان اگر كسي بدون غرض ورزي بشينه پاي قرآن و" اعوذ بالله من الشيطان الرجيم" رو هم فراموش نكنه وحداقل يك دور قرآن رو از اول تا آخر با دقت در ترجمه اش بخونه ،دچار چنان تحولي مي شه كه مي فهمه اعجاز قرآن در چيست .سعي نكن با پرسيدن از ديگرا ن قرآن را بشناسي ،قرآن را با خواندنش بشناس :smile07:
نيــما
Sunday 4 November 2007, 06:52PM
ممنون از جواباتون...
اما سوال من اين نبود كه من قرآن رو نمي شناسم يا چه طور بايد اون رو شناخت... سوال من اين هست كه آيا شما دليلي بر عدم تحريف(حتي يك آيه ) قرآن داريد؟ فرض كنيد به كسي ميخوايد جواب بديد كه تازه قصد دارد از بين اديان موجود ديني رااتخاب كند.....ممنون از توجه شما....
mehrdad_123
Sunday 4 November 2007, 07:46PM
ممنون از جواباتون...
اما سوال من اين نبود كه من قرآن رو نمي شناسم يا چه طور بايد اون رو شناخت... سوال من اين هست كه آيا شما دليلي بر عدم تحريف(حتي يك آيه ) قرآن داريد؟ فرض كنيد به كسي ميخوايد جواب بديد كه تازه قصد دارد از بين اديان موجود ديني رااتخاب كند.....ممنون از توجه شما....
به نام حضرت حق:
سلام دوست عزيز:
اگر منظور شما خود آيه هستش كه اين فراوان موجوده...توجه بفرماييد:
آيه حفظ : انا نحن نزلنا الذكر و انا له لحافظون . ( حجر , 9 ) ما خود , ذكر [ قرآن ] را نازل كرده ايم و خود نيز نگاهبان آنيم .
آيه عدم اتيان باطل : و انه لكتاب عزيز. لا ياتيه الباطل من بين يديه و لا من خلفه , تنزيل من حكيم حميد. ( فـصلت , 41 ـ 42 ) ( بيگمان آن كتابى ارجمند است كه در حال و در آينده [ دست ] باطل به آن نمى رسد , وحى نامه [ خداوند ] فرزانه ستوده است ).
ان علينا جمعه و قرآنه . ( قيامة , 19 ) ( همانا گردآوردن و بازخواندن آن بر عهده ماست .
.
.
.
البته ما شما را به تاپيكي ارجاع ميدهيم كه اهالي غير شيعه (اهل سنت) مشبه كرده بودند كه ما شيعيان قائل به تحريف قرآنيم ولي بعد از پستها و قرايني كه به حول قوه ي الهي ما آورديم تا بحال كه نزديك سه ماه شايد باشد كسي از برادران جوابي نياورده اند...
http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=7920&page=5
از حدود پست 70 تا آخر
mehrdad_123
Sunday 4 November 2007, 07:50PM
يا همين آيات تحدي در باب قرآن دليل ديگري است از براي نزول اين كتاب پر از اسرار از طرف خداوند صاحب جلال و صاحب كرام
.
.
.
اين بنده ي ناچيز , باز هم در خدمت شماست اگر سئوالي باقي است...:)
نيــما
Sunday 4 November 2007, 08:05PM
سلام مهرداد جان...
منظور من اين نبود كه آيات قرآن رو در اين باره مي خوام....
منظور من اين هست كه شما از كجا مطمئن هستي مثلا آيه 20 سوره طه(فقط يه مثاله )دقيقا همونيه كه خداوند بر پيامبر مكرم اسلام نازل كرده؟
يا من از كجا مطمئن باشم كه اين قرآن هموني هست كه در زمان پيامبر بوده(بدون كاهش يا افزايش)....
Mr.Dambalos
Sunday 4 November 2007, 09:01PM
واقعا می خوام بدونم با چه نیتی این چرت و پرت ها رو اینجا گذاشتی؟
هر کس هر دینی و هر نظری که داره حق نداره به مقدسات ادیان دیگر بی احترامی کنه این کار یه آدم عاقل نیست کار انسانهای ابلهی مثل صهیونیسم ها(منظورم یهودیت نیست) یا افرادی مثل سازمان سیای امریکاست که جنگ روانی راه انداخته و در این راه هر ابزاری برای ضربه زدن به مسلمانان شریف استفاده میکنند این حرف های احمقانه زاده عقل ناقص آنهاست که متاسفانه یا شما در این جنگ شکست خوردید که اینه را تکرار میکنید یا از همان دسته اید
(تمام ادیان الهی و پیروان آنها نزد من قابل احترامن ولی گروه های منحرف مثل وهابیت وصهیونیست نه)
حال کاربر ولید شما از کدام گروهید؟
mehrdad_123
Monday 5 November 2007, 01:25AM
سلام مهرداد جان...
منظور من اين نبود كه آيات قرآن رو در اين باره مي خوام....
منظور من اين هست كه شما از كجا مطمئن هستي مثلا آيه 20 سوره طه(فقط يه مثاله )دقيقا همونيه كه خداوند بر پيامبر مكرم اسلام نازل كرده؟
يا من از كجا مطمئن باشم كه اين قرآن هموني هست كه در زمان پيامبر بوده(بدون كاهش يا افزايش)....
با ياد و نام حضرت حق:
نيماي عزيز:
بنده در پست 7 به حضورتون عرض كردم كه , چه جوري ميشه برخي ازاسرار قرآن رو فهميد كه اگر ما به اسرار قرآن پي ببريم خواهيم دانست كه تمام قرآن بايد بر اساس نظم بوده باشه تا بدين گونه بعد از 1400 سال تازه ميتونيم يه ذره بفهميمش...در ثاني يكي از شرايطي كه در پست 7 ذكر كرديم تا بدان طريق به اسرار قرآن پي ببريم اين بودش كه بايد به غيب و آنچه كه به پيامبر (ص) و قبل از او نازل شده ايمان بياوريم تا اين كتاب يگانه باعث هدايتمان شود و الا همونطور كه قرآن مي فرمايد باعث گمراهيمان خواهد شد...
در ضمن دوست عزيز شما انتظار نداشته باشيد كه ما به تمامي اسرار كتاب ا... بتوانيم پي ببريم و بالاخره بايد منتظر ياري باشيم از طرف خداوند تا به دست اين بزرگوار قرآن برايمان معني شود...
مثلا ما به هيچ وجه به طور دقيق نمي توانيم بگوييم كه مثلا حروف مقطعه چه معني اي دارند ...
در آخر مي خواستيم از شما خواهش كنيم كه مصداقي وارد بحث شويم تا بتوانيم بروشني منظور خود را به يكديگر برسانيم...
راستي از شما خواستيم كه از قراين موجود در آن تاپيك مذكور استفاده كنيد..نميودنيم رجوع كرديد يا نه؟
اگر تمايل داشته باشيد چند سايت مفيد در اين باب برايتان معرفي خواهيم كرد
با تشكر از شما دوست بزرگوار:smile07::)
در پناه يكتا خداي عالمين باشيد...:smile07:
mehrdad_123
Monday 5 November 2007, 01:34AM
حال کاربر ولید شما از کدام گروهید؟
با نام حضرت حق:
سلام به حضور شما::smile07:
البته ما عقيده داريم كه همه بايد مطالب و عقايد ذهني خود را عنوان كنند تا با بحث و به چالش كشيدن اين عقايد به دست علما حقانيت مشخص تر و روشن تر شود...ولي جناب وليد همانطور كه عرض كرده ايم , از مطالبشون اينطور بر مياد كه با اين قصد تشريف نياورده اند... و قصد ايشان قصدي است شيطاني , به تاپيك زير توجه كنيد:
http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=9120 (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=9120)
شيفته
Monday 5 November 2007, 08:10AM
متاسفانه اين سوالي است كه امروزه بين همه جوانان رايج شده است .از كجا بدانيم قرآن تحريف نشده است ؟ و در ادامه آن اينكه اگر شخصي بخواهد ديني انتخاب كند چگونه مطمئن باشد كه قرآن تحريف نشده و مي تواند مسلمان شود .نيما جان ،تورات و انجيل هم تحريف شده است .پس ديگر هيچ جواني سراغ هيچ ديني نرود چون ممكن است كتاب آن دين ،تحريف شده باشد .كساني كه اين مطلب را در ذهن جوانان ايجاد كرده اند جواب بعدي را هم در آستين خود دارند .امروز كه من بگويم تحقيق كرده ام و مطمئن شده ام كه اين قرآن دقيقا همان قرآني است كه از زبان پيامبر نقل شده است به من مي گويند اصلا تو از كجا مطمئني كه حضرت محمد (ص) پيامبر بوده و حقيقت را گفته است و اين كلام حقيقتا از جانب خداست و نيما جان اين را بدان كه اين افراد به خود خدا هم اعتقاد ندارند و اگر امروز اين را به شما نمي گويند از آنجهت است كه بتوانند اعتمادت را جلب كنند و پس از مدتي شما را هم عقيده خود سازند . .و حالا نيما جان من همينجا اين سوال را از شما مي پرسم .شما كه به سندي كه هم اكنون در دست شما ست اطمينان نداري ،چگونه مي تواني به گفته شخصي در هزاران سال پيش اعتماد داشته باشي!و اگر در ذهنت اين جواب آمد كه به آن هم چندان اعتمادي ندارم .بايد بروي و تاريخ اسلام را مطالعه كني و بخواني و دريابي كه در زمان آن حضرت هم بسياري نمي خواستند حقانيت ايشان را بپذيرند و كسي كه امروز در دلت اين شك را مي اندازد از ذريه همان افراد است .براي همين است كه مي گويم بايد خود قرآن را بخواني تا لطف خداوند شامل حالت شود و به پوچي ادعاي اين افراد با تمام وجودت پي ببري .فرض كن در حال سقوط به اعماق دره اي هستي و برايت طنابي مي اندازند و مي گويند اين را بگير تا تورا بالا بكشيم و تو مي پرسي از كجا بدانم اين طناب نجاتم مي دهد .اگر در گوشه اي از آن پوسيدگي باشد و من ندانم و آنرا بگيرم و پرت شوم چه مي شود و هزاران سوال و اگر ديگر...در حاليكه وقتي به طناب بچسبي و ببيني كه چگونه باعث نجات تو شد ديگر لازم نيست كسي برايت در مورد فوايد طناب بگويد خودت با تمام وجود آنرا درك كرده اي.و از همين جهت است كه خداوند در قرآن كتاب خود را عروةالوثقي ناميده .نيما جان حرف اين خواهر كوچكت را گوش كن و براي نجات به خود طناب بچسب .:smile07:
شيفته
Monday 5 November 2007, 01:20PM
عجيب است جناب وليد كه بسيار در مباحث قرآني فعال هستند چرا در اين تاپيك در دسترس نمي باشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Mr.Dambalos
Monday 5 November 2007, 02:49PM
فقط کم آورده وترسیده همین!:smile46::smile37:
inbox
Monday 5 November 2007, 04:39PM
خیر .... کاربر ولید با محدودیت نوشتاری مواجه شده است......!!!!!!
نيــما
Monday 5 November 2007, 07:20PM
مرسي آقا مهرداد وشيفته جان ...
راستش رو بخوايد من جواب اين سوال رو با استفاده از علم منطق و مباحث عقلاني مي خواستم تا در بحث با يكي از دوستان استفاده كنم كه متاسفانه تا الان بهش نرسيدم....و برام عجيبه كه چرا علمايه دين در اين زمينه اينقدر كم كار كردند...
در هر صورت مرسي از راهنمايي هايتون ....:smile28:
mehrdad_123
Monday 5 November 2007, 07:23PM
خیر .... کاربر ولید با محدودیت نوشتاری مواجه شده است......!!!!!!
با ياد حضرت حق:
با سلام
ما كه همين صبح داشتيم داد و بيداد ميكرديم كه ايشون رو چرا تحريم نميكنيد , جناب ناظر چيزي نگفتن...
لابد شما چون inbox هستيد منظورم اينه كه داخل قضيه هستيد خبرهاي پشت پرده رو بهتر ميدونيد...
خداوند خودش نظاره گر و جزا دهنده است...:)
يا حق:)
mehrdad_123
Monday 5 November 2007, 07:49PM
مرسي آقا مهرداد وشيفته جان ...
راستش رو بخوايد من جواب اين سوال رو با استفاده از علم منطق و مباحث عقلاني مي خواستم تا در بحث با يكي از دوستان استفاده كنم كه متاسفانه تا الان بهش نرسيدم....و برام عجيبه كه چرا علمايه دين در اين زمينه اينقدر كم كار كردند...
در هر صورت مرسي از راهنمايي هايتون ....:smile28:
مرسي از شما نيما جان :
در باب منطقي و عقلايي... ميتونيد از كتاب هاي قرآن شناسي و قرآن پژوهان مجرب و بحثهاي علوم قرآني استفاده بنماييد...
و يا حتي ميتوانيد از سايتهاي مربوطه كه كم هم نيستند استفاده كنيد مثل سايت:
http://www.al-shia.com/html/far/books/quran&olum/masunyat_quran/fehrest.htm
http://www.bonyad-qoran.org/Show.php?Page=ViewQA&QAID=3
ووووو كه ميتونيد خودتون هم سرچ كنيد...
ولي مسئله اي كه هست تا خودتون هنوز قانع نشديد دو تا مسئله رو از ياد نبريد:
1:به هيچ وجه هيچ شبهه اي رو پشت گوش نندازيد و از اهل علم بپرسيد
2:زماني كه هنوز براتون مشبه هستش سعي كنيد با مخالفان بحث نكنيد
بهترين راه هم براي قانع شدن فهم قرآن هستش كه عرض كرديم...
نيــما
Monday 5 November 2007, 09:18PM
مرسي آقا مهرداد... سايت هاتون واقعا بدردم خواهد خورد...
البته من با سرچ مطالبي رو پيدا كرده بودم اما سايت نخست شما خيلي كامل تر از اون ها بود ...ممنون...
مجتبی مجتبی
Monday 5 November 2007, 09:46PM
بچه ها من دیگه حالم ازامثال ولید ونمی دونم اینهایی که نوشخارهای یک عده ادم نفهم رو برای ما می نویسند بهم می خوره ولید هم رفت وبه ورق پاره های تاریخ پیوست
mehrdad_123
Tuesday 6 November 2007, 01:46AM
مرسي آقا مهرداد... سايت هاتون واقعا بدردم خواهد خورد...
البته من با سرچ مطالبي رو پيدا كرده بودم اما سايت نخست شما خيلي كامل تر از اون ها بود ...ممنون...
به نام حق:
قربونت نيما جان...:smile07:
انشا ا... كه بدردت بخوره...
اما دوست عزيز كتابهايي رو كه گفتم رو فراموش نكن كه چه بسا كتابهاي خوبي در اين مورد هستش...
فكر كنم بتونيد از اينترنت هم كتابهايي تحت همين عناوين پيدا كنيد...
در پناه حق باشيد:smile07:
mehrdad_123
Tuesday 6 November 2007, 01:52AM
بچه ها من دیگه حالم ازامثال ولید ونمی دونم اینهایی که نوشخارهای یک عده ادم نفهم رو برای ما می نویسند بهم می خوره ولید هم رفت وبه ورق پاره های تاریخ پیوست
به نام حضرت حق::smile07:
سلام دوست عزيز::smile07::)
به نظر اين ناچيز, سئوال پرسيدن و بحث كردن به نفس وجوديشون خيلي خوبه ولي اگه كسي از طريق اين راه بخواد عوام فريبي كنه , كار بسيار زشتي انجام داده...همانطور كه ميدونيد هميشه كه قرار نيست آدم با طرف موافقش بحث كنه... بعضي وقتها هم بايد با طرف مخالف به بحث بنشينيم... البته نه هميشه ...
شيفته
Wednesday 7 November 2007, 08:24AM
دير نخواهد بود كه كاربر وليد از طرف خداوند با محدوديت نوشتاري روبرو خواهد شد
شيفته
Saturday 24 November 2007, 01:35PM
من منتظر پاسخم
Valid
Saturday 24 November 2007, 01:54PM
:قانون(1):
کاربر Valid
علیرغم تذکرات مکرر باشگاه شما به نقض قوانین توافقی ثبت نام ، اهانت به باور سایر کاربران و تهاجم غیر مستدل به باورهای ایشان اصرار می ورزید . بنا بر تذکر قبلی ، شناسه شما در باشگاه بمدت نامحدود با دسترسی نوشتاری مواجه خواهد گردید .
شيفته
Saturday 24 November 2007, 02:25PM
شما از طرفي مي گوييد سوره عبس در مكه نازل شده و پيامبر(ص) نگراني از ايراد گرفتن نداشته اند و از طرف ديگر مي گوييد نگران صحبت يك فقير نابينا بود .در آن زمان در عربستان به فقير بينايش هم ارج و ارزشي داده نمي شد چه رسد به فقير نابينا .مثلا چه كسي مي خواست به گفته آن فقير اهميت دهد .عده اي كه طرفدار پيامبر (ص) بودن و مسلما فرمايش ايشان را بر صحبت آن فقير برتر مي دانستند .اشراف مخالف پيامبر (ص) هم كه به فقيري اجازه عرض اندام نمي دادند .مثلا پيامبر نمي توانست بفرمايد آن فقير منافق بوده و مي خواسته مانع مسلمان شدن يك فرد مشهور شود ؟ ؟؟؟
چرا مي توانست و اگر دروغگو بود يقينا همين را مي گفت در حاليكه از آن به بعد پيامبر (ص) هربار آن مرد را مي ديدند مي فرمودند :سلام بر تو كه خداوند بخاطر تو مرا سرزنش فرمود .
در ضمن متن قرآن يك متن معمولي نيست كه هر كس سواد ابتدايي داشته باشد بتواند آنرا بگويد .يكي از دوستان من كه عرب است گفت متن قرآن بسيار سنگين و ادبي است و با صحبتهاي محاوره اي اعراب بسيار متفاوت است .حتما شما الان براي من مدرك ديگري ارائه مي دهيد كه پيامبر(ص)استادادبيات عصر خود بوده است !!!!
Valid
Saturday 24 November 2007, 02:38PM
درباره اين روایت که چون آن مرد را می دید می گفت سلام بر تو که خدا مرا برای تو سرزنش کرد ...بسیاری از مفسرین و روایت شناسان این روایت را ضعیف می دانند...
شما بهتر است مطالب پیشین را با تعقل بیش تری بررسی کنید...
دیگر آن که در مکه ،پیامبر یاران بسیاری نداشته است ... علاوه بر این مشکل اصلی این بود که پیامبر اسلام ،ولید بن مغیره که یک شخص کافر بود را ارج نهاد ... چنین چیزی در میان مسلمین بسیار نامساعد جلوه می نمود..
دیگر این که من می گویم سوره عبس که در مکه نازل شده است ؛پیامبر نگرانی ای از ایراد گرفتن یهودیان نداشته است ؛زیرا این به هجرت ایشان به مدینه مربوط می شود..
اما نگرانی از فرافکنی های ولید بن مغیره یا آن مرد نابینا و یا هر دو داشته است ...
به قرآن ،ایرادات فصاحی و بلاغی و صرفی و نحوی فراوانی وارد است و می توانید در این مورد به کتاب «هل القرآن معصوم؟» مراجعه کنید ... .
دیگر این که هر شخصی ممکن است یک نوع سبک و روشی برای بیان کلمات خود اختیار کند که با سخن دیگرا نیز فرق داشته باشد .. اما آیا آن را می توان جزو معجزات دانست ؟!!
شيفته
Saturday 24 November 2007, 03:15PM
نه ولي يك فرد كم سواد چنين كتاب عظيمي را ارائه دهد غير قابل باور است
شيفته
Sunday 25 November 2007, 08:03AM
:قانون(1):
اين جمله شما را مشخص كردم تا هر كسي كه نوشته هايتان را مطالعه مي كند بداند كه شما يك محقق بي طرف نيستيد بلكه نسبت به پيامبر اكرم (ص) نفرت داريد و مغرضيد .
م اما مطلب بعدي كه من نگفتم چرا پيامبر(ص) ادعا نفرموده كه خدا را ديده بلكه گفتم چرا ادعا نفرموده كه با خداوند صحبت داشته است.شخصي كه بنا بر ادعاي شما ساليان سال بدنبال پيامبر شدن بوده قاعدتا بايد حالا كه اين فرصت را بدست آورده سنگ تمام بگذارد و خود را از هر پيامبر ديگري مهمتر جلوه دهد.
در ضمن من به هيچيك از منابعي كه شما معرفي مي كنيد اعتمادي ندارم .چه اطميناني است كه اين مطالب صحيح باشد .اگر بگوييد راوي اين مطالب شخص قابل اعتماد عصر خود بوده و عده زيادي او را تاييد كرده اند به شما مي گويم كه اگر معيارتان اين باشد يقين بدانيد كه هيچيك از اين راويان به اندازه پيامبر (ص) در عصر خود حامي و طرفدار وتاييد كننده نداشته اند و اگر معيارتان اين باشد در حقانيت پيامبر(ص) نمي توانيد شك كنيد .و برايم جالب است كه شما هر موردي را كه مي گوييد در اين زمينه اختلاف نظر وجود دارد ،به آن نظري استناد مي كنيد كه برخلاف پيامبر(ص) است .!!!!!
مطلب بعدي اينست كه چگونه فردي كه با نيرنگ و از روي حساب و كتاب خود را پيامبر معرفي مي كند، براي اطمينان از پيامبري خود به همراه همسرش به نزد پسر عموي او مي رود.شخصي كه ادعايي كذب دارد منتظر تاييد كسي نيست و با اعتماد به نفس ادعايش را مطرح مي نمايد .در ضمن اين را نگفتيد كه حضرت خديجه (س) قبل از ازدواج با پيامبر (ص) خوابي مي بيند و وقتي براي ورقة بن نوفل بازگو مي كند ورقة به او مي گويد كه تعبير خوابش اينست كه با پيامبر موعود ازدواج مي كند و از همين بابت هم حضرت خديجه (س) پيامبر (ص) را به نزد پسر عمويش مي برد .چون پيامبر(ص)(كه به قول شما با زرنگي ادعاي دريافت وحي را كرده !!!) به هنگام دريافت وحي خودش هم باور نمي كند كه به چنين مقامي رسيده باشد .
و اما ضدو نقيض گويي شما در رابطه با پيامبر(ص) اينكه جايي ايشان را (استغفرالله ) بيمار رواني مي دانيد و جايي ايشان را در حد چرچيل سياستمدار و زرنگ معرفي مي كنيد كه با طرح نقشه اي دراز مدت حتي نام پسر عمويش را انتخاب مي كند و دختري را به فرزندي مي گيرد و... .نمي دانم اين ديگر چه مدل سياستمداري است كه از فرط احساسات بعلت ظلمي كه به برده ها و مظلومان عصر خودش مي شده زارزار گريه مي كرده و حالش منقلب گرديده است .در طول تاريخ من هيچ سياستمدار تا اين حد احساساتي و رقيق القلب را سراغ ندارم .
سوال ديگر آيا تابحال فكر كرده ايد چگونه بوده كه بين آنهمه عرب وحشي و خونخوار و شمشير كش حتي يكنفر نتوانسته پيامبر(ص) را به قتل برساند .اميدوارم برايم مدرك نياوريد كه ايشان بادي گارد شخصي داشته اند و در ماشين ضدگلوله رفت و آمد مي كرده اند!!!! حتي عمر كه به تحريك دشمنان پيامبر(ص) قصد قتل پيامبر را مي كند به محض اينكه تلاوت قرآن خواهرش را مي شنود منقلب مي شود و به اسلام ايمان مي آورد .جناب وليد اين متحول شدن ها الكي و شانسي نبوده است آن زمان عصر شعر و شاعري بوده و اگر قرآن را حتي يك كتاب شعر بدانيد دليل نداشته اينقدر روي افرادي بسيار خشن تاثير بگذارد .
و آخرين مطلب كه دشمنان متمول پيامبر(ص) در آن زمان به افراد بسياري پول مي دادند تا حديث جعلي بسازند و مطالب دروغي را منتشر كنند .ولي تمام اين مكر و حيله ها به دادشان نمي رسد و آخرش هم شكست مي خورند زيرا كه حق هميشه بر باطل پيروز است. پيش كسوتان شما همچون ابوسفيان آخرش مجبور شدند با سرافكندگي به شكست خود اعتراف كنند و اسلام را بپذيرند .پس شما هم خودتان را بيجهت خسته نكنيد چون اين همه مسلمان عاشق خدا و قرآن و پيامبر تحت تاثير سخنان مغرضانه شما قرار نمي گيرند .
والسلام .
nikmanesh
Sunday 25 November 2007, 12:24PM
اي عبد التصادف، وليد!
از تو خوشم اومده، ميدوني چرا؟
چون قرآن را خوانده اي و رد مي كني، در حاليكه خيليها قرآن را نخوانده و نفهميده، پذيرفته اند. تو انساني خردمندي كه هيچ چيز را به سادگي قبول نمي كني.
راستي چند سوال دارم:
چرا بطور تصادفي همه ميوه هاي دنيا تلخ نشده؟ چرا تصادفا ما چشم داريم؟ تصادف چطور فهميد كه موجود زنده بايد بتواند اطرافش را ببيند؟
تصادف چطور فهميد كه انسان بايد مثانه داشته باشه و ادرار داخل اون جمع بشه؟ چرا تصادف انسان را بدون مثانه درست نكرد تا به محض توليد ادرار، قطره قطره بياد بيرون؟
تصادف چطور فهميد كه موجودات بايد توليد مثل كنند و وسايل اينكار را فراهم كرد؟
تصادف چطور مزه ها را روي زبان ايجاد كرد؟ ببينم تا حالا كسي رو كه عصب چشاييش قطع شده ديدي؟ اين آدم مزه هيچ غذايي رو نميفهمه. چرا ماها تصادفا همه مون مثل اون نشديم؟
لا اله الا تصادف!!!
شعار قشنگي است نه؟ اين چطوره:
لا اله الا GOD
يا اين:
لا اله الا اهورا مزدا
خوبه نه؟
حالا هي بگو كه وليد به خدا معتقد نيست.
ميدوني وليد، قرآن براي مسلمونا يه كتاب ناقص و مرموزه كه نميشه فهميدش. از نظر مسلمونا قرآن با روايت كامل و قابل فهم ميشه!!!
مسلمونا ميگن خدا يه كتاب بطور علني فرستاد بنام قرآن كه خيلي گنگ وناقصه! و چند تا كتاب هم بطور غير علني فرستاد كه حجمشون چند برابر قرآنه! اين كتابها رو كسي تا دويست سال بعد از محمد نديده بود ونانوشته و مخفي بود. بعد يه هو و ناگهاني از طريق همين مردم بصورت كتاب منتشر شد!
اگر از يه مسلمون امروزي كتابهاي حديث و تفسير را بگيري و بسوزوني و فقط قرآن رو بهش بدي، چيزي از اسلام براش باقي نميمونه و هاج و واج ميمونه.
اما اگه فقط قرآن رو ازش بگيري و كتابهاي حديث در اختيارش باشه، هيچ مشكلي نداره!!! و اسلام رو بطور تمام وكمال در اختيار داره!!!
تو قرآن رو معجزه نميدوني، درسته؟ خوب چرا بقيه ناراحت ميشن وقتي خودشونم مثل تو فكر ميكنن؟
ميدوني اگه بخواي بيشتر ناراحت بشن چي بگو؟ بگو: قرآن كافيه!!! اونوقت بهت ميگن پيرو عمر و خوارج هستي!
يه مطلب ديگه. ميخواي ثابت كني كه محمّد، ديوانه است؟ اينكه حرف تو نيست! از اول به محمد ميگفتند ديوانه! الان هم اگه كسي بگه قرآن كافيست بهش ميگن: ديوانه.
هر قدر دوست داري به محمّد و همكاران قبلي او بگو ديوانه و مجنون! فعلا خدا ( ببخشيد! تصادف) كاري باهات نداره. اين هم مدركش:
سوره الحجر:
وَقَالُواْ يَا أَيُّهَا الَّذِي نُزِّلَ عَلَيْهِ الذِّكْرُ إِنَّكَ لَمَجْنُونٌ ﴿6﴾
و گفتند اى كسى كه قرآن بر او نازل شده است به يقين تو ديوانهاى
سوره 26: الشعراء:
قَالَ إِنَّ رَسُولَكُمُ الَّذِي أُرْسِلَ إِلَيْكُمْ لَمَجْنُونٌ ﴿27﴾
[فرعون] گفت واقعا اين پيامبرى كه به سوى شما فرستاده شده سخت ديوانه است
سوره الصافات:
وَيَقُولُونَ أَئِنَّا لَتَارِكُوا آلِهَتِنَا لِشَاعِرٍ مَّجْنُونٍ ﴿36﴾
و مىگفتند آيا ما بخاطر شاعرى ديوانه دست از خدايانمان برداريم
سوره الدخان:
ثُمَّ تَوَلَّوْا عَنْهُ وَقَالُوا مُعَلَّمٌ مَّجْنُونٌ ﴿14﴾
پس از او روى برتافتند و گفتند تعليميافتهاى ديوانه است
سوره الذاريات:
فَتَوَلَّى بِرُكْنِهِ وَقَالَ سَاحِرٌ أَوْ مَجْنُونٌ ﴿39﴾
پس [فرعون] با اركان [دولت] خود روى برتافت و گفت [اين شخص] ساحر يا ديوانهاى است
كَذَلِكَ مَا أَتَى الَّذِينَ مِن قَبْلِهِم مِّن رَّسُولٍ إِلَّا قَالُوا سَاحِرٌ أَوْ مَجْنُونٌ ﴿52﴾
بدين سان بر كسانى كه پيش از آنها بودند هيچ پيامبرى نيامد جز اينكه گفتند ساحر يا ديوانهاى است
سوره القمر:
كَذَّبَتْ قَبْلَهُمْ قَوْمُ نُوحٍ فَكَذَّبُوا عَبْدَنَا وَقَالُوا مَجْنُونٌ وَازْدُجِرَ ﴿9﴾
پيش از آنان قوم نوح [نيز] به تكذيب پرداختند و بنده ما را دروغزن خواندند و گفتند ديوانهاى است و [بسى] آزار كشيد
از تصادف بر تو درود! تصادف يار و نگهدارت باد!
شيفته
Monday 26 November 2007, 08:38AM
آقا مهرداد خدا خير دو عالم به شما عنايت فرمايد
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.