نمايش نسخه نهائي : زبان فرانسه...
نيــما
Sunday 28 October 2007, 03:12PM
از دوستان كسي هست با زبان فرانسه آشنايي داشته باشه؟
فعلا چندتا مشكل تو تلفظ ها دارم....
:smile28:
نيــما
Tuesday 30 October 2007, 04:18PM
از دوستان معلومه كسي با زبان فرانسه آشنايي نداره! فعلا چندتا مشكل تلفظم حل شد ولي بجاش كلي مشكل ديگه اضافه!!!
حوا
Wednesday 31 October 2007, 03:43AM
سلام,
مشكلتون چيه?
نگارینا
Monday 9 June 2008, 06:17PM
خوب شما که بلدین آموزش بدین
mk002007
Saturday 9 August 2008, 01:20PM
چرا اين اتاق اينقدر سوت و کوره!؟
سمانه عسگری
Saturday 7 February 2009, 11:36AM
سلام. دوستان من تازه عضو این باشگاه شدم. زبان فرانسه رو در حد کارشناسی بلدم. یعنی مترجمی زبان فرانسه خوندم. امیدوارم بتونم به کسانی که این زبان شیک رو دوست دارن کمک کنم. برای شروع و نشون دادن حسن نیتم، یه سایت معرفی می کنم که توش می تونین بیشتر آثار بزرگ ادبی فرانسه رو به صورت صوتی دریافت کنید و گوش کنید. این روش هم به بخش شنیداری زبان شما کمک می کنه هم به تلفظتون. امتحان کنید. کار جالبی که این سایت انجام میده اینه که با صدای انسان، عموما از نوع باسوادشون، کتابها رو ضبط کردن و متن فایل صوتی رو هم برای اونایی که کتاب رو ندارن تو سایت قرار دادن.
http://www.litteratureaudio.com/
*راهنمایی برای استفاده بهتر از سایت:
1. برای پیدا کردن کتاب مورد نظرتون هم می تونین اسمش رو در قسمت rechercher سرچ کنین و هم می تونین در قسمت auteurs اسم نویسنده رو پیدا کنین.
2. برای دانلود فایل های صوتی، بعد از یافتن کتاب مورد نظر، روی voir la page complète de ce livre audio کلیک کنید تا صفحه کامل مربوط به اون کتاب باز شه.
3. در صفحه ای که باز شده روی télécharger le mp3 کلیک کنین تا شروع به دانلود کنه.
4. برای دریافت متن فایل صوتی هم روی قسمت Consulter la version texte de ce livre audio کلیک کنید.
اگه سوالی هم در مورد این زبان داشتید خوشحال می شم جواب بدم.:)
shabnam_lor
Sunday 22 February 2009, 02:13PM
من هم ساکن فرانسه هستم و در خدمت دوستان .
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.