PDA

نمايش نسخه نهائي : چرا وهابی ها فرار میکنند؟؟؟؟

جوجو
Saturday 27 October 2007, 06:01PM
در پی رد پیشنهاد مناظره از سوی مولوی عبدالحمید
دعوت مجدد دکتر حسینی قزوینی از مولوی عبدالحمید برای مناظره و مباهله (اختصاصی)

مجدداً از جناب آقای مولوی عبدالحمید دعوت می کنیم که خود بزرگ بینی را کنار گذاشته و به این گفتگوی دوستانه پاسخ مثبت دهند و یقین کنند که احترام هریک از طرف مقابل کاملا محفوظ و مقدسات هیچیک از طرفین مورد اهانت قرار نخواهد گرفت.

http://www.shia-news.com/Img/space.gifhttp://www.shia-news.com/News/86/08/ghazvini01.jpgبه دنبال فرار مولوی عبدالحمید از مناظره با دکتر حسینی قزوینی، رئیس بخش حدیث دانشگاه بین المللی آل البیت علیهم السلام بار دیگر امام جماعت مسجد مکی را به مناظره و مباهله دعوت کرد.
به گزارش شیعه نیوز، دکتر سید محمد حسینی قزوینی، مسئول مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولیعصر(عج) با انتشار بیانیه ای به درخواست مولوی عبدالحمید جهت انجام مباهله پاسخ داد.
در این بیانیه از مولوی عبدالحمید دعوت شده است که خود بزرگ بینی را کنار گذاشته و به این مناظره که در قالب یک گفتگوی دوستانه است، پاسخ مثبت دهد و به ایشان اطمینان داده شده است که احترام هریک از طرف مقابل کاملا محفوظ و مقدسات هیچیک از طرفین مورد اهانت قرار نخواهد گرفت.
در ادامه این بیانیه اظهار امیدواری شده است که با الگو پذیری از روش پیامبر گرامی اسلام صلّی اللّه علیه وآله، در صورتی که گفتگوی دوستانه نتیجه نبخشید، نوبت به مباهله خواهد رسید.
متن بیانیه ارسالی دکتر حسینی قزوینی به شیعه نیوز بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«به دنبال دعوت این جانب از جناب مولوی عبد الحمید برای مناظره و گفتگوی دوستانه پیرامون سخنان ایشان در نماز جمعه زاهدان، در سایت ویژه حوزه علمیه زاهدان اعلام کردند که ایشان حاضر به مناظره نیست بلکه آماده مباهله می باشد و شاگردان ایشان با شرائطی، آمادگی خود را برای مناظره اعلام کرده اند. اینجانب ضمن احترام به جناب مولوی عبد الحمید اعلام می دارم:
1 ـ فرار از مناظره بر خلاف سیره أنبیاء و علمای اسلام است که در طول تاریخ در موارد اختلافی با یکدیگر به گفتگو و مناظره می پرداختند.
2 ـ ارجاع به شاگردان، نوعی فرار از مناظره و تحقیر طرف مقابل و عدم رعایت شأن علمی و دور شدن از صفا وصمیمیت است.
اگر هدف از جلو فرستادن شاگردان، جدل و مناقشه وتحریک عواطف و احساسات، وشعله ور ساختن آتش اختلاف میان شیعه و سنی می باشد، این کار نه تنها مخالف با نظر مقام معظم رهبری مدّ ظله الوارف می باشد که امسال را سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی معرفی نموده است بلکه دست زدن به چنین کاری مخالف سیره أئمّة علیهم السلام و روش بزرگان شیعه و مراجع عظام تقلید است.
در جهان امروز که دشمنان اسلام، در جهت ایجاد اختلاف و تنش های مذهبی و نابودی اسلام و مسلمانان، تمام تلاش خود را به کار می برند، جدل و مناقشه دو گروه مذهبی که تابع یک دین می باشند و مشترکات متعددی دارند، خیانت به اسلام می باشد.
3 ـ مناظره را مشروط به شرطی نمودن در مقابل کسی که هیچ شرطی قائل نیست، خلاف عدالت است.
4 ـ اگر جناب آقای مولوی عبد الحمید بر این باور هستند که یک شخصیتی شناخته شده و... می باشند، با شرکت در مناظره دوستانه و بدون جدل، عملاً راه و روش مناظره صحیح را به دیگر افراد آموزش دهند.
5 ـ مباهله در صورتی است که بحثهای علمی و منطقی به بن بست رسیده باشد، همانگونه که رسول اکرم (ص) پس از بحث و مناظره با نصاری نجران و اصرار آنان بر عناد، پیشنهاد مباهله دادند.
فَمَنْ حَاجَّکَ فِیهِ مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَکَ مِنْ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَکُمْ... آل عمران: 61.
فخر رازی از علمای بزرگ اهل سنت می گوید: (فَمَنْ حَاجَّکَ) بعد هذه الدلائل الواضحة والجوابات اللائحة فاقطع الکلام معهم وعاملهم بما یعامل به المعاند ، وهو أن تدعوهم إلی الملاعنة. تفسیر الکبیر، ج 8، ص 82.
مجدداً از جناب آقای مولوی عبد الحمید دعوت می کنیم که خود بزرگ بینی را کنار گذاشته و به این گفتگوی دوستانه پاسخ مثبت دهند و یقین کنند که احترام هریک از طرف مقابل کاملا محفوظ و مقدسات هیچیک از طرفین مورد اهانت قرار نخواهد گرفت؛ زیرا بر این عقیده هستیم که اهانت و جسارت به مقدسات اهل سنت و یا شیعه خیانت به اسلام و گناه نابخشودنی است.
بنا بر این، با الگو پذیری از روش پیامبر گرامی صلّی اللّه علیه وآله، در صورتی که گفتگوی دوستانه نتیجه نبخشید، نوبت به مباهله خواهد رسید.
وَالسَّلاَمُ عَلَی مَنْ اتَّبَعَ الْهُدَی.
دکترسید محمد حسینی قزوینی
خوانندگان گرامی می توانند پاسخ مفصل را در سایت مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولیعصر(عج) www.valiasr-aj.com (http://www.valiasr-aj.com/) مطالعه فرمایند.»

منبع خبر: شیعه نیوز

hidayat
Saturday 27 October 2007, 08:11PM
بگو چرا شیعه ها اجازه ساختن يك مسجد برای اهل سنت در تهران اينقدر براشون سخت تموم شد؟!

بگو چرا شیعه ها اینقدر بر اهل سنت و علمایشان سخت می گیرند و همیشه سخت تحت مراقبتند و بسیاری از آنان را كشتند؟!

جوجو
Sunday 28 October 2007, 05:03PM
بگو چرا شیعه ها اجازه ساختن يك مسجد برای اهل سنت در تهران اينقدر براشون سخت تموم شد؟!

بگو چرا شیعه ها اینقدر بر اهل سنت و علمایشان سخت می گیرند و همیشه سخت تحت مراقبتند و بسیاری از آنان را كشتند؟!
همونطوری که در عربستان حتی یک موسسه قادر به چاب الغدیر نمیباشد و زائران شیعه فقط به جرم گریه بر مظلومیت ائمه خود کشته میشوند به عنوان نمونه این مطلب ابوی خود من در حج امسال

جوجو
Saturday 3 November 2007, 12:00PM
نگفتی چرا؟؟

ZYGORAT
Saturday 3 November 2007, 01:11PM
نگفتی چرا؟؟

با عرض سلام خدمت شما
من علت فراروهابیت را خدمتتون عرض می کنم

علت فرار آنها تاسی به خلفا است که در تمام جنگها با استفاده از بند ج فرار را بر قرار ترجیح می دادندودر هیچ غزوه ای کوچکترین خراشی هم بر نداشته اند وبه محلهای امن می گریختند!
وجالب تر اینکه مشرکین هم کاری بکار آنها نداشته اند(شاید دست شون تو یه کاسه بوده )

فرزند آدم
Saturday 3 November 2007, 02:27PM

شما مگه وهابي هستيد كه به دفاع از وهابيت برخاستيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smile09:
دوما ما كشتيم؟:eek:
كي؟(key) كجا بوده حالا ما خبر نداشتيم؟؟؟:confused:

جوجو
Thursday 8 November 2007, 02:49PM
نگفتید چرا؟؟ ما هنوز منتظر تشریف فرمایی جناب عبدالحمید هستیم البته ایشان در جواب مباهله را پیشنهاد میکنند و هنوز خبر ندارند که مباهله بعد از اعمالی مثل مناظره و مجادله میباشد
فلذا از آقای مولوی خواهشمند است که به همان کلام مباهله خود پایبند باشند بنده چند روز پیش به ایشان تلفن زدم و گفتم که ایشان در منزل خود نفرین کنند اگر ترس رویارویی با تشیع را دارند و ایشان بلافاصله اقدام به لعن نمودند و بنده اعلام میدارم که جناب مولوی اگر در مباهله به ما آسیبی نرسید احتیاج نیست که شما شیعه شوید چون تشیع تا صاحب امینی ها سید بن طاوس ها مجلسی و مقدس هاست احتیاج به وجود اشخاصی مثل شما را ندارد که خود عاملین به فعل خلیفه اند در باب روایت کان سیدنا .... مابونا و یتداوی بماءارجال

سجودی
Friday 9 November 2007, 05:22AM
1 – مولوی عبدالحمید وهابی نیست او در هر نماز جمعه از رهبر ایران تعریف میکند در حالیکه شما وهابی ها را دشمن قسم خورده شیعه میدانید
2 – در ایران مناظره در شرایطی برابر نیست یک طرف چماق دارد پس در خارج از علماء دعوت کنید و اگر مرد هستیئد آنرا کامل پخش کنید
3 – هدایت گفت چرا به سنی ها اجازه ساخت مسجد نمیدید در تهران ،، جوجو جواب داد برای اینکه عربستان به شیعه اجازه ساخت مسجد نمیده– جالبه یکبار همین جواب را منتظری در وقتی که هنوز منتظر بود تا رهبر شود به کردها گفت
کردها گفتند : ولی ما رعیت ایرانیم چرا باید انتقام اعمال آل سعود را از ما بگیرید و منتظری لا جواب و ساکت شد
اما حالا از جواب جوجو دانستیم

آل سعود ====================== آل جوجو

جوجو
Saturday 10 November 2007, 02:32PM
بعد از گذشت یک هفته از نفرین مولوی من هنوز سالم هستم
دیروز به مولوی گفتم که برو انفسنا رو بیار
اون هم رفته با بن لادن و جورج بوش عزیز برگرده
وهابی های عزیزی که فریاد من دون الله اونها گوش فلک رو کر کرده جواب بدن که چرا در دریای عمان و خلیج فارس ناوها و نفت کش هاشون با پرچم امریکا حرکت میکنند چون میترسن از منفجر شدن و متوسل میشند به حضرت جورج بوش (جل جلاله اعلی )
پس نتیجه میگیریم هرگونه توسل به امیرالمومنین (ع) و اولادشون کفر مطلق هست اما متوسل شدن به بوش شارون رایس بلر و.... از ارکان دین مبین وهابیت

سجودی
Sunday 11 November 2007, 06:06AM
حضرت جوجو
برای کسیکه تهمت های شما را درباره ابوبکر صدیق شنیده
البته تعجب ندارد که از زبان مبارک شما بشنود بن لادن متحد بوش است
ما تا حالا فکر میکردیم علمای شما در نقل تاریخ شما را فریب داده اند اما حالا دانستیم که شما( ای نادره دوران) هرودت زمانه و پدر علم تاریخ بوده اید و از همه دو قدم پیشتر دویده اید
و کشفیاتی فرموده اید که حتی در قوطی حضرت علامه ملا محمد مجلسی نیز ندیده ایم
والسلام

ریو
Monday 12 November 2007, 08:52PM
حضرت جوجو:D

جوجو
Tuesday 13 November 2007, 09:52AM
برای کسیکه تهمت های شما را درباره ابوبکر صدیق شنیده

تهمت يا واقعيت
و مگر نه اين است كه خود ابابكر بارها گفت كه تمامي پير زنها از من افقه تر هستند

جوجو
Friday 7 December 2007, 11:16AM
بعد از گذشت یک هفته از نفرین مولوی من هنوز سالم هستم
دیروز به مولوی گفتم که برو انفسنا رو بیار
اون هم رفته با بن لادن و جورج بوش عزیز برگرده
وهابی های عزیزی که فریاد من دون الله اونها گوش فلک رو کر کرده جواب بدن که چرا در دریای عمان و خلیج فارس ناوها و نفت کش هاشون با پرچم امریکا حرکت میکنند چون میترسن از منفجر شدن و متوسل میشند به حضرت جورج بوش (جل جلاله اعلی )
پس نتیجه میگیریم هرگونه توسل به امیرالمومنین (ع) و اولادشون کفر مطلق هست اما متوسل شدن به بوش شارون رایس بلر و.... از ارکان دین مبین وهابیت
وبعد از گذشت دو ماه از نفرین مولوی عبد الحمید بنده هنوز که هنوزه حتی سرما هم نخوردم
خدا وکیلی این مباهله عبدالحمید اندازه حشره کش هم اثر نکرد :smile21::smile21:

abouzar-alavi
Friday 7 December 2007, 12:41PM
786
عزيزان فرقه ذاله وهابيت و بهاييت نيازي به معرفي و جر و بحث در مورد آن ها نداره
چون خودشون بارها اعتراف كردند كه نمي توانند در مقابل شيعه ي اثني عشري مقاومت نمايند ولي باز مي آيند داخل گود و هر باز ذليل تر از قبل برمي گردند . www.loghman.info

جوجو
Thursday 13 December 2007, 02:15PM
پس چیکار کنیم با مباهله مولوی؟/؟]

reza_110
Friday 14 December 2007, 12:39AM
با عرض سلام خدمت شما
من علت فراروهابیت را خدمتتون عرض می کنم

علت فرار آنها تاسی به خلفا است که در تمام جنگها با استفاده از بند ج فرار را بر قرار ترجیح می دادندودر هیچ غزوه ای کوچکترین خراشی هم بر نداشته اند وبه محلهای امن می گریختند!
وجالب تر اینکه مشرکین هم کاری بکار آنها نداشته اند(شاید دست شون تو یه کاسه بوده )

با سلام
نه این طور نیست بلکه فقط وفقط در یکی از جنگها در حالی که جناب خلیفه فرار میکرد یکی از مشرکین خود را به او رسانده وضربتی به ماتهت (چاک باسن)خلیفه وارد نمود تا دوباره بیاد قدیمترها یادگاری دیگری بر عقب خلیفه نقش بندد:smile21::smile21::smile21::smile21::smile21::smile21::smile21::smile21::smile21::smile21::smile21::smile21::smile21::smile21::smile21::smile21::smile21::smile21::smile21:

جوجو
Monday 28 April 2008, 02:22AM
هنوز هم.....

ghadem
Monday 28 April 2008, 04:12AM
راهی جز فرار از حقیقت ندارند ولی تا کی ؟؟؟