نمايش نسخه نهائي : با سند صحح ابو هريرة درروز 12 هزار گناه ميكنه
احمدfff
Friday 26 October 2007, 02:50PM
مسند ابن راهويه ج 1 : ص 57
" ذكر ابن سعد بسند صحيح عن عكرمة أن أبا هريرة كان يسبح كل يوم اثنتي عشرة ألف تسبيحة يقول أسبح بقدر ذنبي "
وصححه ابن حجر في الإصابة ج 7 : ص 360
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
يعني اين هم احاديث كه ابو هريرة نقل ميكرد دروغه ؟؟؟؟
mehrdad_123
Friday 2 November 2007, 07:17PM
با ياد حضرت بي همتا:
با تشكر
سجودی
Sunday 4 November 2007, 05:47AM
نتیجه اینکه.....
استغفار نطلبید تا متهم نشوید
و تسبیح رب جل جلاله را نگویید تا (احمد سه اف) و مهرداد یک دو سه از شما راضی شوند
احمدfff
Sunday 4 November 2007, 09:28AM
نتیجه اینکه.....
استغفار نطلبید تا متهم نشوید
و تسبیح رب جل جلاله را نگویید تا (احمد سه اف) و مهرداد یک دو سه از شما راضی شوند
شما جرا ناراحتي اينهاكه در كتبهاي شما نوشته شد
شما با دليل ان را تكذيب كن
أبا هريرة كان يسبح كل يوم اثنتي عشرة ألف تسبيحة يقول أسبح بقدر ذنبي
او تسبيح ميكرد بعدد كناه هاش
ما نيازي به كسي نداريم كه از ما راضي بشه يانشه
اكر هم خيلي نا راحتي برو با مسند ابن راهويه ج 1 : ص 57:mad:
دعوا كن
سجودی
Sunday 4 November 2007, 10:05AM
1 - در کتاب های ما نوشته حضرت پیامبر در یک مجلس 100 بار استغفر الله میگفتند ما که نتیجه نمیگیریم این استغفار برای این بوده که آیات دروغین را بازگو میکردند
و شما که استغفار ابوهریره را ربط میدهید به اینکه او روایات دروغین نقل کرده !!
2 – من کتاب ابن راهویه را ندارم
اما یک اشکال در متن حدیث است
کی شمرده 12000 را ؟!!
اگر حضرت ابی هریره خودش گفته که ریا است!!
با این وجود نمگویم حدیث درست نیست اگر ابن حجر عسقلانی گفته حدیث صحیح است و از علمای معروف مثل آلبانی کسی با او مخالفت نکرده پس من هم میگوییم صحیح است هر چند اشکال در ذهنم باقی میماند
اما شاید منظور شما ابن حجر مکی است ؟ او یک صوفی مشرک بوده و حرفش بی ارزش است در آن صورت حدیث راست نیست
در هر حال من از علماء اشکال خود را میپرسم
اما در هرحال شما هم بدان که طعنه زدن به کسی که ذکر الله میگوید و بد تفسیر کردن کار او ، عاقلانه نیست ونشانه کینه توزی کور کورانه است
احمدfff
Sunday 4 November 2007, 10:22AM
1 - در کتاب های ما نوشته حضرت پیامبر در یک مجلس 100 بار استغفر الله میگفتند ما که نتیجه نمیگیریم این استغفار برای این بوده که آیات دروغین را بازگو میکردند
و شما که استغفار ابوهریره را ربط میدهید به اینکه او روایات دروغین نقل کرده !!
2 – من کتاب ابن راهویه را ندارم
اما یک اشکال در متن حدیث است
کی شمرده 12000 را ؟!!
اگر حضرت ابی هریره خودش گفته که ریا است!!
با این وجود نمگویم حدیث درست نیست اگر ابن حجر عسقلانی گفته حدیث صحیح است و از علمای معروف مثل آلبانی کسی با او مخالفت نکرده پس من هم میگوییم صحیح است هر چند اشکال در ذهنم باقی میماند
اما شاید منظور شما ابن حجر مکی است ؟ او یک صوفی مشرک بوده و حرفش بی ارزش است در آن صورت حدیث راست نیست
در هر حال من از علماء اشکال خود را میپرسم
اما در هرحال شما هم بدان که طعنه زدن به کسی که ذکر الله میگوید و بد تفسیر کردن کار او ، عاقلانه نیست ونشانه کینه توزی کور کورانه است
شما ظاهرن قول ابن راهویه را خوب نخاندي
ميكويد تسبيح ميكند به اندازه كناهايش
سجودی
Sunday 4 November 2007, 11:25AM
1 - نه اشتباه میفرمایید ابن راهویه نمیگوید بلکه ابی هریره خودش میگوید به اندازه گناهانم
2 - با این دید که نگاه کنید آنوقت دچار مشکل میشود چون من اگر از شما بخواهم اندازه گناهان حضرت علی را از استغغارهای ایشان فقط در دعای کمیل حساب کنید هاج و واج ( گنگ ومنگ ) میمانید
3 - بزرگان دین بیشتر مواظب حرکات خود بودند و محاسبه نفس میکردند سوء تعبیر شما نادرست است
4 - و ما میگوییم همه صحابه گناهانی داشتند حتی یکی را معصوم نمیدانیم اما آنها مثل من و شما غافل نبودند و با تسبیح و استغفار پاکش میکردند
احمدfff
Sunday 4 November 2007, 11:46AM
1 - نه اشتباه میفرمایید ابن راهویه نمیگوید بلکه ابی هریره خودش میگوید به اندازه گناهانم
2 - با این دید که نگاه کنید آنوقت دچار مشکل میشود چون من اگر از شما بخواهم اندازه گناهان حضرت علی را از استغغارهای ایشان فقط در دعای کمیل حساب کنید هاج و واج ( گنگ ومنگ ) میمانید
3 - بزرگان دین بیشتر مواظب حرکات خود بودند و محاسبه نفس میکردند سوء تعبیر شما نادرست است
4 - و ما میگوییم همه صحابه گناهانی داشتند حتی یکی را معصوم نمیدانیم اما آنها مثل من و شما غافل نبودند و با تسبیح و استغفار پاکش میکردند
يعني شما باز هم از ابوهريره دفاع ميكني خداون شما را با ابوهريره محشور كند
كناهاي ابوبكر و عمر كي ميشمارد؟؟
يا بنظر شما انها اصلاً كناه نكرده ؟؟
احمدfff
Sunday 4 November 2007, 11:55AM
شما شاداين كار عمر را كناه نشماري
بخان اين هم دليل از كتبهاي شماhttp://www.up4ksa.com/uploads/f35ebb88ac.jpg
عمر ابن الخطاب در حال مستي رسول خدا را ميزند
http://www.up4uae.com/upfiles/Jtg25365.jpg
خیرالبریه
Sunday 4 November 2007, 12:16PM
قال تعالی : ام علی قلوب اقفالها
با تشکر وسلام
چرا صحیح بخاری که صحیحترین کتبتان است نمیخوانید :
ابوهریره بصراحت میگوید این سخنان از کیسه من است ودروغ ؛ نه گفتار رسول خدا :smile39:
أخرج البخاري في صحيحه كتاب النفقات ، باب وجوب النفقة على الأهل والعيال ج5 ص 2048 ح 5040 والحديث برقم 4936(( حدثنا عمر بن حفص : حدثنا أبي : حدثنا الأعمش : حدثنا أبو صالح قال: حدثني أبو هريرة رضي الله عنه قال : قال النبي صلى الله عليه ( وآله) وسلم : أفضل الصدقة ما ترك غني ، واليد العليا خير من اليد السفلى ، وابدأ بمن تعول ، تقول المرأة : إما أن تطعمني وإما أن تطلقني ، ويقول العبد : أطعمني واستعملني’ ويقول الابن : أطعمني ، إلى من تدعني فقالوا سمعت ذلك من رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم ؟ قال : لا ، هذا من كيس أبي هريرة )
والنسائي في السنن الكبرى ج 5 ص 384 ح 92090 ط دار الكتب العلمية ط الأولى تحقيق عبد الغفار البنداري وسيد كسروي حسن والبيهقي في سننه الكبرى ج 7 ص471 ط مكتبة الباز مكة المكرمة 1414هـ تحقيق محمد عبد القادر عطا باب الرجل لا يجد نفقة
وهو موجود في مسند أحمد برقم ج 2ص 252 ط مؤسسة قرطبة مصر – القاهرة عدد الأجزاء : 6 الأحاديث مذيلة بأحكام شعيب الأرنؤوط عليها قال شعيب الأرنؤوط : إسناده صحيح على شرط الشيخين الحديث برقم 7423 وبرقم 7120 على ترقيم اسطوانة صخر ( موسوعة الحديث الشريف ) حدثنا عبد الله حدثني أبي ثنا معاوية ثنا الأعمش عن أبي صالح عن أبي هريرة قال: قال رسول الله صلى الله عليه( وآله) وسلم ثم ان أفضل الصدقة ما ترك غنى تقول امرأتك أطعمني وإلا طلقني ويقول خادمك اطعمني وإلا فبعني ويقول ولدك إلى من تكلني قالوا يا أبا هريرة هذا شيء قاله رسول الله أم هذا من كيسك قال بل هذا من كيسي ))
أخرج الإمام أحمد بن حنبل باقي مسند المكثرين ، مسند أبي هريرة ، الحديث برقم 7635 ط العالمية ج 2 ص 299 ح 7963 ط مؤسسة قرطبة مصر – القاهرة عدد الأجزاء : 6 الأحاديث مذيلة بأحكام شعيب الأرنؤوط عليها قال شعيب الأرنؤوط : إسناده صحيح على شرط الشيخين (( قال أبو هريرة نهى رسول الله صلى الله عليه وسلم عن كسب الحجام وكسب البغي وثمن الكلب قال وعسب الفحل قال وقال أبو هريرة هذه من كيسي )).
گویا نمیداند سزای دروغ بستن برسول الله (ص) آتش است
من كذب علي متعمدا فليتبوأ مقعده من النار
این است معنای عدالت تمام اصحاب
سجودی
Monday 5 November 2007, 09:08AM
سلام بر حق جویان
احمد fff
گفتگو در باره حضرت ابوهریره بود شما که قافیه را تنگ دیدید موضوع بحث را عوض کردید
راه خوبی برای فرار اتنخاب نمودید ( البته در دنبا)
به موضوع بحث برگردید اگر طالب جوابید
آقای خیر البریه
دوست محترم حضرت ابوهریره بعد از روایت حدیث ، وقتی مردم از او پرسیدند که آیا از رسول الله حدیث را شنیده ،عصبانی شد که من میگم قال رسول الله و اینها تاکیدآ میپرسند و گفت نه از خودم ساختم
منظورش این بود که معلوم است پیامبر گفته گرنه مگر ممکن است من از خودم بگویم
سه روز پیش وقتی پسرم ختنه شد ختنه کننده نسخه نوشت که برای بچه دوا بخر
پرسیدم : مکر شما دکترید ؟
گفت: نه من خرم
و من از سوال بی جای خود شرمنده شدم
حضرت ابوهریره میخواست سوال کننده ها را خوب بفهماند که سوالشان خیلی احمقانه است
به زبان دیگر میخواست بگوید مگر ممکن است پیامبر نگفته باشد و من بگوییم قال رسول الله ؟
حالا اگر من بگویم خر پسر مرا ختنه کرده چون که خودش گفته من خرم چقدر حرف زشت و دروغ بزرگی گفته ام ؟
به همان اندازه گفته شما زشت و دروغ و تهمت به حضرت ابوهریره است
و اگرگمان ما خیلی نیک باشد باز نشانه جهل مرکب شماست
با تشکر
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.