نمايش نسخه نهائي : مسجد يا حسينيه كداميك شرعي ست؟!
hidayat
Friday 26 October 2007, 09:49AM
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم
وَأَنَّ الْمَسَاجِدَ لِلَّهِ فَلَا تَدْعُوا مَعَ اللَّهِ أَحَدًا
و اين مسجدها فقط براى خداست ،پس كسى را با او دعا نكنيد ( طلب يا حواجت خوانى )
وَأَنَّهُ لَمَّا قَامَ عَبْدُ اللَّهِ يَدْعُوهُ كَادُوا يَكُونُونَ عَلَيْهِ لِبَدًا
و آن هنگام كه آن بنده خدا ( محمد صلى الله عليه و سلم ) خدا را مى خواند بر عليه او برخواستند .
قُلْ إِنَّمَا أَدْعُو رَبِّي وَلَا أُشْرِكُ بِهِ أَحَدًا
بگو من فقط پروردگارم را ( دردعا و عبادت ) مى خوانم و كسى را به او شريك و همتا قرار نمى دهم
قُلْ إِنِّي لَا أَمْلِكُ لَكُمْ ضَرًّا وَلَا رَشَدًا
بگو من از سوى خود براى شما مالك ضرر و يا سودى نيستم
قُلْ إِنِّي لَن يُجِيرَنِي مِنَ اللَّهِ أَحَدٌ وَلَنْ أَجِدَ مِن دُونِهِ مُلْتَحَدًا
بگو براستى كه كسى مرا از خداوند رها نمى كند و جز او كسى را به يارىنخواهم يافت.
( سورة الجن ۱۸-۲۲)
چه زيباست سخنان وحى !
نبايستى كسى را جز " الله " خداوند جهان و جهانيان بخوانيم .
كسى جز او ما را يارى نخواهد كرد.
كسى جز او شنواى نواى دلهايمان نيست.
هزاران مسلمان با بناى اماكن عبادت و تغيير دادن نامهاى آن مكان عبادت ، به خداوند زمين و آسمان شريك قرار دادند.
حسينيه به محل عبادت و نماز و ذكر ، گفته مى شود.
در قرآن محل ذكر و نماز و عبادت علناً " مسجد " نام نهاده شده و جز اين نام ( مسجد ) نبايستى نامى ديگر را انتخاب كرد.
بيش از ۱۴۰۰ سال از ظهور نور مبين اسلام مى گذرد و هنوز به محل نماز و جماعت ، نام مسجد نگاشته مى شود.
" حسينيه " بر اساس نام حسين بنا مى شود.
آيا اين بخاطر محبت به حسين عليه السلام است؟
آيا حسين عليه السلام براى پدرش مكانى بنام " علوية " بنا نمود ، تا نام پدر شهيد را يادگار گذارد؟
نام علي و حسن و حسين و جعفر الصادق عليهم السلام يادگار خواهد ماند ، ولى اين اماكن نه تنها نام آنان را تشويه كرده بلكه نام " مسجد " را نيز كم رنگ مى نمايد.
اى كاش دوستان شيعه براى اين اسم گذاريهاى خود بدنبال دليل و شريعت مى رفتند تا درك كنند كه دين حسين همان دين محمد صلى الله عليه و اله و سلم هست كه " مسجد " را اساس و بناى عبادت گاه مسلمانان قرار دادند.
ما صومعه و كنيسه و عبادت خوانه را با تمام زرو زينتش رها كرده و فقط نام زيباى " مسجد " را مى پذيريم و در " مسجد " با برپا داشتن فريضه ى نماز و ذكر و قرآن ، هيچگاه دل آوريهاى علي و فرزندان برومندشان عليهم الصلاة و السلام را فراموش نكرده و براى فرزندانمان ياد آور مى شويم كه :
" مسجد " مكان عبادت حسين بوده و ما نيز با ادامه دادن راه حسين عليه السلام جز نام " مسجد " نام ديگرى را نمى شناسيم.
اين نام گذاريها جز عوام فريبى نيست و بايستى بر اساس و بنياد آن مراجعه شود كه نه تنها نفعى براى اسلام نداشته بلكه ريشه ى اسلام را بنام اسلام متزلزل و بى رنگ مى سازد .
salmanparsi
Friday 26 October 2007, 02:14PM
آره و اين به خاطر اين هست كه همه مي خواستن اسم امام حسين حذف بشه ولي نشد .
حالا نمي دونم اين چه مشكلي براي ما و شما به وجود مي آره
البته اينم مثل ساير عقايد ما شرك حساب مي شه .
hidayat
Friday 26 October 2007, 02:21PM
خوب پس یه معبدی ( همون محل عبادت !؟ ) هم به اسم علی و باقر و حسن و زهراء ... درست كنيد !!؟؟:smile55:
hidayat
Friday 26 October 2007, 02:21PM
علويه باقريه و حسنيه و .... اينجورى بهتره !:)
jafari
Friday 26 October 2007, 02:56PM
شما هم لطف كن غذا نخوري كه يه موقع شرك محسوب ميشه/رستوران نرو مشرك ميشي/زن نگير مشرك ميشي/نوشابه نخور مشرك ميشي/چون نوشا به زمان پيامبر نبوده/ به مادرت نگو دوست دارم كه نكنه مشرك بشي......:smile21::smile21::smile21:
jafari
Friday 26 October 2007, 02:57PM
مشرك ماييم يا شما وهابي ها كه برا خدا جسميت مطلق قائليد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hidayat
Friday 26 October 2007, 09:37PM
شما هم لطف كن غذا نخوري كه يه موقع شرك محسوب ميشه/رستوران نرو مشرك ميشي/زن نگير مشرك ميشي/نوشابه نخور مشرك ميشي/چون نوشا به زمان پيامبر نبوده/ به مادرت نگو دوست دارم كه نكنه مشرك بشي......:smile21::smile21::smile21:
شرک یعنی کسی را همتای خداوند شمردن و اینست که الله تعالی می فرماید:
لیس کمثله شیئ ...
كسى بمانند مثل او هم نيست .
يعنى مثل مثل او نيست!
اينست كه از ابوالفضل و عباس و علي ... كارى ساخته نيست كه آنان را فوق بشر نشان داده و آنان را بمانند خداوند لا محدود سازد.
صبح
Friday 26 October 2007, 10:07PM
چقدر مضحک !...
مثل این است که بپرسی ... مسجد ، یا سالن اجتماعات ... ! کدام یک شرعی است ؟! :D
امامان شما چه کسانی هستند که چنین شما را از تفکر منع کرده اند ؟ !
Teshneh
Friday 26 October 2007, 10:08PM
سلام
با اجازه تون بدون خوندن سایر مطالب به جواب اکتفا می کنیم...چون نخونده می دونیم سیاق جوتبها چطوره
مسجد یا حسینیه فرق نمی کنه....اصل اینه که یاد و ذکر خدا درش باشه که همینطور هم هست
صبح
Friday 26 October 2007, 10:33PM
البته بهرحال مسجد ، صیغه خاص خود را دارد ... و طبق روایات جائی که در آن صیغه مسجد خوانده شود تقدس خاص خود را دارد ... ، اما این دلیل نمیشود شیعیان برای سایر امورات که حتی جزو سنت پیامبرند مکان دیگری ایجاد نکنند ... مکانی که بر اساس سنت پیامبر و گریه بر حسین (ع) ساخته شده و در کلام معصومین ، ثواب بسیاری برای آن در نظر گرفته شده است .
در تاریخ ابن عساکر ، مقتل خوارزمی ، مجمع الزوائد و دیگر کتب پیروان مکتب خلفا از ابی سلمة بن عبد الرحمان روایت کنند :
عایشه گوید : رسول خدا (ص) که حسین را بر ران خود نشانید ، جبرئیل نزد او آمد و گفت : « این پسر توست ؟ » فرمود : «آری » گفت : ولی امتت بزودی - پس از تو - اور ا می کشند . دیدگان پیامبر (ص) اشکبار شد . جبرئیل گفت : اگر بخواهی سرزمینی که در آن کشته می شود به تو نشان می دهم . فرمود : «آری چنین کن!» جبریئیل نیز ، خاکی از سرزمین طف (=کربلا) را به آن حضرت نمایاند ...
در عبارت دیگری چنین است : جبرئیل به سوی سرزمین طف در عراق اشاره کرد و تربتی سرخ فام برگرفت و به او نشان داد و گفت : « این از تربت قتلگاه اوست»
منابع اهل سنت اموی :
طبقات ابن سعد ، حدیث 269
تاریخ ابن عساکر ، شرح حال امام حسین (ع) حدیث 627
مقتل خوارزمی ، جل 1 ص 159
مجمع الزوائد ، ج 9 ص 187 و 188
کنز العمال ، ج 13 ص 108 چاپ جدید و ص 223 چاپ قدیم
الصواعق املحرقه ابن حجر ص 115
خصائص السیوطی ج 2 ص 125 و 126
جوهرة الکلام للقرة غولی ص 117
امالی شیخ طوسی از کتب پیروان مکتب اهل بیت ج 1 ص 325 .
و امالی شجری ص 177مشروح
می خوام بپرسم ... اینها که ادعای پیامبر (ص) را می کنند ... از گرامی داشت چه چیزی می ترسند و می خواهند چه چیزی از ذهنها پاک شود ؟
hidayat
Sunday 28 October 2007, 12:10PM
اين روايت ها از منابع صحيح نقل نشده است و راويانش مورد قبول نيستند.
اين افسانه ها در همه ى احوال دليل بر مقدس بودن كربلا ندارد بلكه دليل بر اين است كه اين زمين كربلا براى آنان بلا خواهد آورد!
و در همه ى اين احوال مقدس بودن خاك كربلا اهانتى ست به اسلام و مسلمين زيرا ريختن خون نوه هاى رسول الله بر اين خاك ، بلا بوده و فتنه .
و اين افسانه مانند بسيارى افسانه ها ساخته اى بيش نيست.
زيرا با وجود اينكه رسول الله عمويش حمزه را سيدالشهداء لقب داد ولى اين نوع احاديث در اين باب روايت نيست و خاكى كه خون حمزه رضي الله عنه بر آن ريخته شد ، مقدس و عبادت نمى شد.
تولی تبری
Sunday 28 October 2007, 12:32PM
خوب پس یه معبدی ( همون محل عبادت !؟ ) هم به اسم علی و باقر و حسن و زهراء ... درست كنيد !!؟؟:smile55:
اينو همه ميدونن كه مشكل شما اينه كه در حسينيه ها ياد و نام و ذكر اهل بيت (ع) تكرار ميشود. وگرنه اصلاً مال اين حرفا نيستيد كه در مورد شرك به خدا بخواد خونتون جوش بياد .
شما ها فقط منظورتون اينه كه ذكر و نام اهل بيت (ع) را كمرنگ كنيد واين مصداق همون شعريست كه ميگويد :
چراغي را كه ايزد برفروزد;);) گر ابله پف كند ريشش بسوزرد
تولی تبری
Sunday 28 October 2007, 12:47PM
اين روايت ها از منابع صحيح نقل نشده است و راويانش مورد قبول نيستند.
.
ببخشيد جناب هدايت حالا كه شما تعيين كننده و تأييد كننده راويان حديث هستيد و تشخيص ميدهيد كدام مورد قبول هستند و كدام مورد قبول نيستند پس بايد خدمت شما عرض كنم كه اينجانب هم به حلالزادگي همچين كسانيكه از نام بردن و ذكر اهل بيت (ع) و احترام گذاشتن به آن بزرگواران اكراه دارند بشدت مشكوك هستم .پس خواهشاً رفع ابهام فرمائيد .البته بشرطيكه بتوانيد من را از شك برهانيد.;););)
فيروز
Sunday 28 October 2007, 02:57PM
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم
وَأَنَّ الْمَسَاجِدَ لِلَّهِ فَلَا تَدْعُوا مَعَ اللَّهِ أَحَدًا
جناب هدايت؟؟!
شما که داعی هدايت مردم را داريد بهتر است به جای غوطه ور شدن در بحثی که هيچ آشنايی با آن نداريد جوای سوال ساده زير را بدهيد:
طبق برداشت نابجا و کودکانه شما از معنای خواندن خدا در مسجد در آيه ای که علم کرده ايد به صراحت جواب دهيد که:
آيا خواندن غير خدا در بيرون مساجد طبق اين آيه جايز بوده و خداوند شرک را فقط در مساجد ممنوع کرده است؟
بنده به دليل مشغله زياد و ارزشی که برای وقت خود قائلم، تا دادن جواب روشنی از طرف شما به اين سوال سکوت می کنم. پس يا جواب دهيد و يا اسم خود را به ضلالت تغيير دهيد. چرا که با خواندن بحث شما افراد ناآگاه گمراه شده و در بيرون مساجد همگی مشرک می شوند!:smile55::smile55:
Teshneh
Sunday 28 October 2007, 07:52PM
جناب هدايت؟؟!
شما که داعی هدايت مردم را داريد بهتر است به جای غوطه ور شدن در بحثی که هيچ آشنايی با آن نداريد جوای سوال ساده زير را بدهيد:
طبق برداشت نابجا و کودکانه شما از معنای خواندن خدا در مسجد در آيه ای که علم کرده ايد به صراحت جواب دهيد که:
آيا خواندن غير خدا در بيرون مساجد طبق اين آيه جايز بوده و خداوند شرک را فقط در مساجد ممنوع کرده است؟
بنده به دليل مشغله زياد و ارزشی که برای وقت خود قائلم، تا دادن جواب روشنی از طرف شما به اين سوال سکوت می کنم. پس يا جواب دهيد و يا اسم خود را به ضلالت تغيير دهيد. چرا که با خواندن بحث شما افراد ناآگاه گمراه شده و در بيرون مساجد همگی مشرک می شوند!:smile55::smile55:
احسنت...:smile28:
hidayat
Sunday 28 October 2007, 08:30PM
برو در قرآن آیه ای برایمان بیاورکه در آن دعای غیر الله جایز معرفى شده است.
ذكر مسجد براى تأييد عبادت صحیح آمده نه اينكه در جاى ديگر غیر خدا را می شود خواند !
یابنده
Monday 29 October 2007, 02:09AM
سلام
من یک شیعه و شیعه زاده هستم
از دوستان محترم اهل سنت و تشیع خواهش میکنم رعایت ادب و احترام را بنمایید.
دوستان عزیز از نزول آدم تا ظهور خاتم همه پیامبران الهی دعوت به یکتا پرستی نموده اند در یکتا پرستی اهل تسنن واقعی و اهل تشیع واقعی بحثی نیست
پس هیچگاه از جز به کل نپردازید
جناب هدایت عزیز من تازه در این انجمن عضو شده ام
بحث مطروحه شما به چه نتیجه ای خواهد رسید جز رنجش اهل تشیع.
من یک معلمم و دوستان زیادی از اهل تسنن و دیگر ادیان دارم
دوستان شیعه من با شما میگویم سنیها فرزندان رسول خدا را محق میدانند
من یک سرفصل باز میکنم در آنجا مفصل راجع به این موضوع بحث کنیم.
در انتهای این پاسخنامه همه کاربران محترم را به رعایت ادب و احترامی که در خور انسان(جدا از کیش اوست) دعوت مینمایم.
فيروز
Monday 29 October 2007, 10:31PM
برو در قرآن آیه ای برایمان بیاورکه در آن دعای غیر الله جایز معرفى شده است.
ذكر مسجد براى تأييد عبادت صحیح آمده نه اينكه در جاى ديگر غیر خدا را می شود خواند !
خير جناب هدايت؟!!!!
شما با جوابی که با دستپاچگی نوشته ايد نمی توانيد انحرافی که نشر می دهيد را بپوشانيد. که البته بغض اهل بيت و پيروی از اولی و دومی و سومی نتيجه ای جز انحراف و ضلالت ندارد و حالا شما گرفتار حرف قبلی خود شده ايد که قرآن خواندن تنهای خدا را فقط در مساجد لازم دانسته و لذا به روشنی اجازه شرک به خدا را در بيرون مساجد می دهد و سفسطه شما برای هر کودک دبستانی آشکار است. شما که اين قدر آشنايی با کلام وحی نداريد بهتر نيست سکوت اختيار کرده و ديگران را همراه خود به چاه ضلالت نکشانيد؟؟؟
هر گاه اظهار عجز در فهم قرآن کرده و زانوی تعظيم در برابر خاندان وحی زديد و اعتراف کرديد که اطاعت از غير اهل بيت نتيجه ای جز کفر ندارد، شما را با مفهوم آيه آشنا می کنم. پس فعلاً والسلام
خیرالبریه
Tuesday 30 October 2007, 08:29AM
http://hojjah.googlepages.com/as.gif
مسجد .... حسینیه
اگر امام حسین علیه السلام نبود امروز اسمی از مسجد هم نبود .... اگرهم بود مسجد ضرار
اسمی از اسلام حقیقی هم نبود .....
ودر این 2 حدیث تفاوت نگرش وبرداشت از اسلام را از دید شیعیان واهل سنت ببینید که آغاز اختلاف اینجاست !!!
فصل الخطاب و الافتراق بين الشيعة و العامة
قال البخاري في الصحيح (http://www.hadith/) : عن نافع قال لما خلع اهل المدينة يزيدبن معاويه جمع ابن عمر حشمه و ولده فقال اني سمعت النبي (ص) يقول ينصب لكل غادر لواء يوم القيمة و انا قد با يعنا هذا الرجل علي بيع الله و رسوله واني لا اعلم غدرا اعظم من ان يبايع رجل علي بيع الله و رسوله ثم ينصب له القتال و اني لا اعلم احد منكم خلعه ولا بايع في هذا الامر الا كانتا الفيصل بيني وبينه
وايضا رواه احمد و دارمي و سنن غير النسايي
http://hadith.al-islam.com/Display/Display.asp?Doc=0&Rec=10583
وعن اهل البيت :
قال الاما م الحسين عليه السلام في مسيره الي العراق في مكان يدعي بيضة في خطبة : ايها الناس ان رسول الله (ص) قال من راي سلطانا جائرا مستحلا لحرام الله ناكثا عهده مخالفا لسنة رسول الله يعمل في عباد الله بالاثم و العدوان فلم يغير عليه بفعل و لا قول كان حقا علي الله ان يدخله مدخله الا و ان هؤلاء قد لزموا طاعة الشيطان و تركوا طاعة الرحمن و اظهرو الفساد و عطلواالحدود واستاثروا بالفي و احلوا حرام الله و حرموا حلاله ... رواه ابن جرير و ابن اثير و بلاذري
وهذا تفسير وما تاويله الا الله والراسخونفي العلم و اهل البيت هم الراسخون في العلم لانهم اعدال القرآن و يعلم تفسيره وتاويله و اهل الذكرو اعلم بسنة النبي(ص) ..
..
این 2 حدیث بخوبی تفسیر اهل بیت از سنت رسول خدا و تفسیر ابن عمر از سنت رسول خدا را نشان میدهد
امام حسین (ع) میفر ماید که با حاکم مفسد نافرمان خدا که حرام خدا را حلال و حلالش را حرام با ید جنگید (مصداق آیه ولا تطیعوا امر المسرفین )
اما پسر عمر میگوید با ید تحت هر شرایطی با حاکم مفسد صلح کرد !!!
این سرچشمه اختلاف بین عقیده شیعه وسنی است .
وترکنا علیه فی الآخرین
وان من شیعته لابراهیم
hidayat
Tuesday 30 October 2007, 08:48AM
که البته بغض اهل بيت و پيروی از اولی و دومی و سومی نتيجه ای جز انحراف و ضلالت ندارد
و چهارمى هم !;)
امام حسین (ع) میفر ماید که با حاکم مفسد نافرمان خدا که حرام خدا را حلال و حلالش را حرام با ید جنگید (مصداق آیه ولا تطیعوا امر المسرفین )
و امام علي رضي الله عنه مشاور اولى و دومى و سومى هم بود !;)
فكر نمى كنى فقه امام علي رضي الله عنه مخالف شماهاست؟!
متأسفانه شما در دايره اى حيران مى چرخيد!
امامانتان را معصوم مى دانيد در حاليكه بنابه برداشت هاى شما از اقوال منسوب به آنان ، هر كدام مذهب مخالف با هم داشتند!!
يكى با ظالم ( !!؟؟ ) كنار مى آمده و همكارى مى كرده و يكى بر عليه آنان شمشير كشيده !!؟؟
شما اين وسط تابع كدام مذهب هستيد؟!:smile55:
تولی تبری
Tuesday 30 October 2007, 09:04AM
خير جناب هدايت؟!!!!
شما با جوابی که با دستپاچگی نوشته ايد نمی توانيد انحرافی که نشر می دهيد را بپوشانيد. که البته بغض اهل بيت و پيروی از اولی و دومی و سومی نتيجه ای جز انحراف و ضلالت ندارد و حالا شما گرفتار حرف قبلی خود شده ايد که قرآن خواندن تنهای خدا را فقط در مساجد لازم دانسته و لذا به روشنی اجازه شرک به خدا را در بيرون مساجد می دهد و سفسطه شما برای هر کودک دبستانی آشکار است. شما که اين قدر آشنايی با کلام وحی نداريد بهتر نيست سکوت اختيار کرده و ديگران را همراه خود به چاه ضلالت نکشانيد؟؟؟
هر گاه اظهار عجز در فهم قرآن کرده و زانوی تعظيم در برابر خاندان وحی زديد و اعتراف کرديد که اطاعت از غير اهل بيت نتيجه ای جز کفر ندارد، شما را با مفهوم آيه آشنا می کنم. پس فعلاً والسلام
تولی تبری
Tuesday 30 October 2007, 09:25AM
!;)
و امام علي رضي الله عنه مشاور اولى و دومى و سومى هم بود !;)
!:smile55:
جناب هدايت (...)، اولاً امام علي (ع) هيچگاه مشاور اولي و دومي و سومي نبوده . بلكه اگر خطبه شقشقيه نهج البلاغه را خوانده باشيد ميفهميد كه امام علي(ع) چقدر از آنها بيزار و دل آزرده بودند .
ثانياً اگر در جايي پيش آمده كه اولي و دومي و سومي را راهنمايي فرموده اند ، دليلش اين بوده كه آن سه گمراه هر گاه در امور حكومتي و دنيوي دچار مشكل ميشدند ، با توجه به اينكه خودشان توان و درايت و علم و شعور نداشتند ، بلافاصله هراسان به امام علي (ع) پناه مي آوردند و نيز ميدانستند آن امام بزرگوار مخزن احسان الهي هستند و آنها را از گنداب و منجلاب و رسوايي نجات ميدهد.
اما هر وقت كه كارشان راه مي افتاد دشمني خود را با امام (ع) شروع ميكردند.
الا لعنت الله علي القوم الظالمين
خیرالبریه
Tuesday 30 October 2007, 12:21PM
و امام علي رضي الله عنه مشاور اولى و دومى و سومى هم بود
مادر حضرت موسی از شر فرعون جگر گوشه اش را در دریا انداخت : چرا ؟؟ چون از نابودی نجاتش دهد
امام علی (ع) هم برای حفظ اسلام از هیچ امری کوتاهی نکرد چراکه حضرت رسول (ص) به علی (ع) فرمود : من وتو یا علی والدین این امتیم ... وپدرو مادر برای فرزند از هیچ لطفی دریغ نمیکنند
اما در زمینه اینکه چرا صلح چراجنگ :
شما نگاهی به صلح حدیبیه بینداز آنجا که رسول خدا فرمود سال دیگر ... عمر با گستاخی تمام به رسول الله (ص) فرمود : آیا تو حقیقتا پیامبر خدایی .... !!! ودر بعضی روایات عمر گفت من در هیچ جا مثل روز حدیبیه در نبوت محمد شک نکردم !!!!
پس بپذیر که رسول خدا (ص) از من وشما و عمر داناتر است .... همچنین باب علمش و اوصیائش
قال النبی (ص) : أنا مدینة العلم وعلی بابها .... وهمچنین فرمودند : امام علی (ع) به آنچه امر شده عمل میکند
قال رسول الله صلى الله عليه و آله : الحسن و الحسين امامان ان قاما او قعدا
پس قیام امام حسین و صلح امام حسن علیهما السلام هر دو در یک راستا یند وآن حفظ اسلام است
حال سؤال :
چرا حضرت رسول از ترس کفار فرار کرد ودر غار ثور مخفی شد و 3 سال در شعب ابیطالب مخفیانه زندگی کرد وحتی هجرت کرد ؟؟؟ پس بنا به اظهار شما حضرت رسول (ص) جبان وترسو بود وتقیه میکرد !!! یا هدف چیز دیگری بود ؟؟؟
وما أنت بهادي العمي عن ضلالتهم
hidayat
Tuesday 30 October 2007, 12:40PM
امام علی (ع) هم برای حفظ اسلام از هیچ امری کوتاهی نکرد چراکه حضرت رسول (ص) به علی (ع) فرمود : من وتو یا علی والدین این امتیم ... وپدرو مادر برای فرزند از هیچ لطفی دریغ نمیکنند
و اين حقيقت ناخود آگاه از شما ظاهر مى شود!
كه همكارى امام علي با خلفاى راشدين رضي الله عنهم براى حفظ اسلام بود يعنى خلفاهمه در راه اسلام كوشا بودند.
و اين افسانه هاى من در آوردى راويان دروغين نمى تواند اين حقيقت را مخفى كند كه خلفاى راشدين تمام سعى شان حفظ اسلام بود.
آنان بر همان شريعت و سنت رسول الله باقى و ثابت ماندند و اين شماييد كه بعد از قرنها برايشان دشمنى مى تراشيد!
LBO
Tuesday 30 October 2007, 02:13PM
اخرج ابن سعد،عن أنس أنه قال :
أحب الطعام الی عمر :الثقل ،وأحب الشراب الیه النبیذ.
محبوبترین نوشیدنی پیش عمر شراب خرما ،انگورو..بود ونظر عمر این بود که اگر انسان مست نشود اشکالی ندارد وبه همین خاطر مقداری آب اضافه می کرد ومی خورد. و روزی أعرابی از شراب عمر خورد ومست شد وعمر به او حد جاری کرد .ووقتی آن شخص اعتراض کرد که پس چرا خودت می خوری؟جواب داد:انما جلدتک لسکرک لا علی شرابک . حد به خاطر مست شدنت زدم نه برای شراب خوردنت و برای من مسکر نیست ومرا مست نمی کند .طبقات ا بن سعد 3/230وص 257وموطأ مالک 2/894چ مصرالامامة والسیاسة1/26چ حلبی، حیاة الحیوان دمیری1/346چ مصر، استیعاب 3/1154وکتاب الخراج ص165چ مصر ،عقد الفرید1/341و:smile07:
عجب!!!!.....:D
hidayat
Tuesday 30 October 2007, 02:17PM
با اينهمه دروغهاى شما ، امام علي با عده اى شراب خور و مرتد و ظالم و ... حسابى دوستى كرده و به آنها عيب و ايرادى هم نداشته كه اين نوع همكارى با ظالمان ، نوعى شريك شدن در جرم است !!!:smile55:
تولی تبری
Tuesday 30 October 2007, 02:26PM
با اينهمه دروغهاى شما ، امام علي با عده اى شراب خور و مرتد و ظالم و ... حسابى دوستى كرده و به آنها عيب و ايرادى هم نداشته كه اين نوع همكارى با ظالمان ، نوعى شريك شدن در جرم است !!!:smile55:
خدايا هيچ بنده خدايي رو احمق نگردان .
خب بنده خدا من كه به تو گفتم كه امام علي(ع) از اين خلفا بيزار بوده و گفتم كه برو خطبه شقشقيه نهج البلاغه را بخوان.
تو يا واقعاً هيچكدام از تايپيك ها رو نميخواني وهمينجوري طوطي وار داري عمر عمر ميكني يا خودت رو به ... ميزني.
آخه اگه ميخواي با اهل بيت (ع) دشمني بكني لااقل يه خورده زيرك و فهميده باش نه اينقدر ...
LBO
Tuesday 30 October 2007, 02:32PM
ما که هر چه از فضائل عمر برای تو نقل می کنیم(با مدارک صحیح)تو از روی تعصب وحبی که به عمر داری فورا رد می کنی وبا.... بحث را عوض می کنی اگر می توانی با دلیل ومدرک از خلیفه ات دفاع کن(که نمی توانی) وگر نه بپذیر!!!
و در مورد فضائل علی(ع) همین بس که:
درروایات متعدد رسول گرامی اسلام صلی الله علیه وآله وسلم فرمود ند : یا علی دشمن تونیست الا ٌ سه دسته 1-منافق 2- ولد الزنا 3-کسیکه اورا مادر در ایام حیض باردار شده .واینمطلب از مسلمات است پیش اهل تسنن لذا حافظ جزری در أسنی المطالب ص8 بعد از نقلروایاتی که می گوید : هنگامیکه کسی علی بن ابی طالب را دوست ندارد می فهمیم مادر اوفاحشه است . می گوید از قدیم تا به حال مشهور است که :ما یبض علیاً رضی الله عنهالاٌ ولد الزنا . دشمن علی نیست مگر ولد الزنا . متن روایات در این باب رجوع شود به آدرس های ذیل . أسنی المطالب ص8 ،شرح حدیدی 1/373(4جلدی )نهایه ابن اثیر 1/118،لسلنالعرب 5/154،تاج العروس 3/61،ریاض النضرة محب الدین طبری 2/189،صواعق ابن حجر هیتمیص109و139،و174،الفصول المهمه ابن صباغ مالکی ص11،شرف المؤیدص103تاریخ بغداد خطیب بغدادی 2/290، الکفایة کنجی ص21،فرائد السمطین 1/365و2/40ینابیعالمودة147و209و204و205ما یبغضه الا کافر از مودة القربی شافعی همدانی ، تاریخ خلفاءسیوطی 189شواهد التنزیل حسکانی 1/343،مناقب خوارزمی 324، مروج الذهب مسعودی2/51و... ومصادر شیعی فراوانکه ذکر نشد .
حال دشمنان امیرالمومنین علی(ع) در خود بنگرند وببینند که جزء کدامیک از سه گروه یاد شده هستند!!!!:smile09::D
hidayat
Wednesday 7 November 2007, 07:38PM
من واقعاٌ خیلی با آدمهای جالبی طرف هستم که روایت هایشان این شکلی ست :
درروایات متعدد رسول گرامی اسلام صلی الله علیه وآله وسلم فرمود ند : یا علی دشمن تونیست الا ٌ سه دسته 1-منافق 2- ولد الزنا 3-کسیکه اورا مادر در ایام حیض باردار شده
رو این حساب خوارج از قبل توسط پزشکان تشیع معاینه شده بودند !!
ضمنا این حرفت را بسوی خودت می فرستم :
تو از روی تعصب وحبی که به عمر داری فورا رد می کنی وبا.... بحث را عوض می کنی
:rolleyes:
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.