نمايش نسخه نهائي : صحابه در قران
یا علی اغاز عشق
Thursday 25 October 2007, 11:53PM
موضوع اساسی که اهل سنت معتقد به آنند عدالت اصحاب است که با استناد به آیات :
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
محمد رسول الله والذین معه اشداء علی الکفار رحماء بینهم تراهم رکعا سجدا یبتغونفضلا من الله و رضوانا سیماهم فی وجوههم من اثر السجود ذلک مثلهم فی التوراه ومثلهم فی الانجیل کزرع اخرج شطاه فازره فاستغلظ فاستوی علی سوقه یعجب الزراع لیغیظبهم الکفار وعد الله الذین آمنوا و عملوا الصالحات منهم مغفره و اجراعظیما
محمد فرستاده الله (جل جلاله) است و کسانیکه با او هستند ( با توجه به آیه فمن تبعنی فانه منی فقط کسانی با پیامبرند که مطیع محض رسول خدایند ) در برابر کافران تند و سر سخت و نسبت به یکدیگر مهربان و دلسوزند .... الله جل جلاله به کسانی از ایشان ( منهم یعنی استثنا برای مومنین نه همه ) که ایمان بیاورند وکارهای شایسته بکنند آمرزش و پاداش بزرگی را وعده می دهد.
لکن الرسول والذین آمنوا معه جاهدوا باموالهم و انفسهم و اولئکلهم الخیرات و اولئک هم المفلحون
ولی رسول ومومنانی که با او هستند با مال و جان خود به جهاد می پردازند ( تا الله (جل جلاله) را از خود خشنود سازند و دین الله (جل جلاله) رابالا ببرند). همه ی خوبی ها و نیکیها (از قبیل :پیروزی و غنیمت دنیا و بهشت و کرامت آخرت) از آن ایشان است و آنان بیگمان رستگارانند.
والسابقون الاولون منالمهاجرین و الانصار والذین اتبعوهم باحسان رضی الله عنهم و رضوا عنه و اعد لهمجنات تجری تحتها الانهار خالدین فیها ابدا ذلک الفوز العظیم
پیشگامان نخستین از ( از يعني نه همه )مهاجرین و انصار و کسانی که به نیکی روش آنان رادر پیش گرفتند و راه ایشان را به خوبی پیمودند الله (جل جلاله) از آنان خشنود است وایشان هم از الله (جل جلاله) خشنودند و الله (جل جلاله) برای آنان بهشت را آمادهساخته است که در زیر (درختان و کاخ های) آن رود خانه ها جاری است و جاودانه در آنجا می مانند. این است پیروزی بزرگ و رستگاری سترگ.
کنتم خیر امه اخرجت للناس
شما (ای پیروان محمد ) بهترین امتی هستید که به سود انسان ها پدیدار شدهاید.
و کذلک جعلناکم امه وسطا لتکونوا شهداءعلی الناس
و بی گمان شما را ملت میانه روی کردهایم (نه در دین افراط و غلوی می ورزید و نه در آن تفریط و تعطیلی می شناسید. حق روحرا و حق جسم را مراعات می دارید) تا گواهانی برمردم باشید
لَقَدْ رَضِيَ اللَّهُ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ إِذْ يُبَايِعُونَكَ تَحْتَ الشَّجَرَةِ فَعَلِمَ مَا فِي قُلُوبِهِمْ فَأَنزَلَ السَّكِينَةَ عَلَيْهِمْ وَأَثَابَهُمْ فَتْحاً قَرِيباً*** من سورة الفتح)
والذين جاؤوا من بعدهم يقولون ربنا اغفر لنا ولإخواننا الذين سبقونا بالإيمان ولاتجعل في قلوبنا غلا للذين آمنوا ربنا إنك رؤوف رحيم
اینها آیاتی از قرآن مجید است که اهل سنت با تمسک به آن سعی در اثبات عدالت اصحاب دارند ( چون احکامشان را از طریق اصحاب گرقته اند واز نظر عقلی باید آنان را عادل بدانند در مقابل شیعه که اهل بیت را معصوم از جانب خدا میداند ) در مقابل شیعیان نیز با تمسک به آیاتی از همین قرآن بین اصحاب تفاوت ودرجاتی قائل میشوند که در زیرآورده میشوند :
یا علی اغاز عشق
Thursday 25 October 2007, 11:54PM
قال الله تعالی : وکفروا بعد اسلامهم وهمو بما لم ینالوا (توبه 74 ) در این آیه خداوند میفرماید که دسته ای از همین اصحاب که اسلام آورده بودند ، بعدا کافر گشته و همت به امری کردند که نافرجام ماند (قتل پیامبر )
لقد رضي الله عن المؤمنين (لاالمسلمين) فانزل الله سكينته علي المؤ منين
در این آیه نیز خداوند میفرماید خداوند از مومنین راضی گشت نه مسلمین (چون طبق نص قرآن مومن ومسلم فرق دارند ومسلمان فقط با زبان شهادتین را میگوید وایمان هنوز در دلش نهادینه نشده یقولون بالسنتهم ما لیس فی قلوبهم )
قالت الأعراب ءامنا قل لم تؤمنوا ولكن قولوا اسلمنا ولمايدخل الايمان في قلوبكم ( فَعَلِمَمَا فِي قُلُوبِهِمْ) وما آمن معه الا قليل
در این آیه نیز خداوند فرق بین مسلم ومومن را روشن ساخته و میگوید : اعراب گفتند ایمان آوردیم ولی ای رسول بگو اسلام آوردیم تا زمانیکه ایمان داخل قلبهایتان نگشته ودر همین سوره فتح که منظور نظر برادران اهل سنت است در چند جا کلمه قلب آمده : مثلا در جایی میفرماید : خداوند از مومنین راضی گشت هنگامیکه با توبیعت کردند ونیت قلبی آنها را دانست وسکینه اش را بر مومنین نازل کرد .
در آیات دیگر قرآن نیز به قلب توجه خاصی شده مثلا :
يقولونبالسنتهم ما ليس في قلوبهم(فتح(
یقولون بافواههممالیسفی قلوبهم (آل عمران)
المنافقون والذینفی قلوبهممرض
یعنی منافقین فقط به زبان مسلمانند و در قلب ایمان ندارند وقلوبشان مریض است .
ودر همه آيات اگر دقت شود دیده میشود که خداوند حکیم با کلماتی ظریف مومنین را از منافقین استثنا کرده مثلا :
وشرط الذي في الايات : والذيناتبعوهم باحسان ... سبقونا بالإيمان جایی میفرماید سابقین از مهاجرین وانصار وکسانیکه به نیکویی از ایشان متابعت کردند ... ودرآیه سبقوتا بالایمان لفظ ایمان استثناء از برای مومنین است .يا الحقنا بايمان
سابقین به چی ؟؟ به خدا .. ومن یخرج من بیته مهاجرا الی الله
رضوا عنه : آیا منافقین از خداوند خشنود هستند ؟؟؟
ان علي سبق بالهجرة(ترمذي و الطبراني عن اسامه)
در باره امهات مومنین نیز میفرماید :
ان اتقيتن اعد للمحسنات منكنیعنی وجه تمایز شما زنان پیامبر با سایر زنان فقط در تقواست .... وخداوند فقط برای نیکان شما اجر بزرگ فراهم کرده است .
ان الذين سبقت لهم منا الحسني اولئك عنها مبعدون
وکلا وعد الله الحسنی
وفي انتهي الايات قال الله تعالي وعد الله الذين امنوا منهم ولفظ منهم (لا كلهم) استثناء للمؤمنين لا غيرهم
والبيعة في الايات منحصرا باالمؤمنين الْمُؤْمِنِينَ إِذْ يُبَايِعُونَكَالْمُؤْمِنَاتُ يُبَايِعْنَكَ
وانا لنعلم ان منكم مكذبين (الحاقة)
وما میدانیم که در بین شما مکذبین وجود دارند .
انما المؤمنون الذين امنوا بالله ورسوله ثم لم يرتابوا (حجرات 15)
مومنین فقط کسانی هستند که بخدا ورسولش ایمان آوردند ولی شک وتردیدی نکردند .
الذين آمنوا ولم يلبسوا ايمانهم بظلم
اولئك هم المؤمنون حقا
بنا براین حکمت بالغه خدای سبحان با کلمات خاصی مومنین را از منافقین و مرجفین جدا ساخته و میفرماید (با توجه به اینکه خداوند از اعمال نیکتان راضی شد) : فمن نکث فانما ینکث علی نفسه یعنی هرکس بعد از این پیمان شکنی کند فقط به خود ضرر رسانده وبس .
و اتل علیهم نبأ الذی اتیناه ایاتنا فانسلخ منها فاتبعه الشیطانفکانمن الغاوین در این آیه نیز خداوند ابتدا از جناب بلعم باعور راضی گشت وآیاتش را به او داد اما عاقبت امرش از گمراهان گشت .
المنافقونوالمنافقات بعضهم من بعض يأمرون بالمنكر وينهون عن المعروف
کجایند این منافقین ومنافقاتی که یک سوره به نام آنها در قرآن آمده ؟؟ کجایند صاحبان مسجد ضرار ؟؟؟
کجا رفتند ترور کنندگان پیامبر (ص) ؟؟
و ما محمد رسول قدخلت من قبله الرسل افان مات او قتل انقلبتم علیاعقابکم ومن ینقلب علی عقبیه فلن یضر الله شیئا وسیجزی الله الشاکرین ﴿ ال عمران 144﴾
وقلیل من عبادی الشکور
در این آیات دقت کنید :
قوله تعالی « و تراهمینظرون الیکو هم لا یبصرون» (8- 198)
ولا تکونواکالذین قالوا سمعناوهم لا یسمعون (اعراف )
﴿والذین آمنوا وهاجرواو جاهدوا فی سبیل اللهوالذینآووا و نصروا أولئک هم المومنون حقا (انفال)
به پیامبر نگاه میکنند ولی نمیبینند !!!!
میگویند شنیدیم ولی نمیشنوند !!!
مومنین حقیقی ایمان بخدا و هجرت و جهاد در راهش و یاری مومنین
من يهد الله فهو المهتد ومن يضلل فلن تجد له وليا مرشدا
hidayat
Friday 26 October 2007, 09:33AM
مخلوط كردن آياتى كه منافقان را معرفى مى نموده است با آياتى كه اصحاب رسول الله را معرفى فرموده است ، نتيجه اش همين آلوده شدن دلهاى شماست كه با اين دلهاى آلوده ادعاى عشق به على هم دارى و علي از اين نوع عشق بيزار و بريئ مى باشد!
ترجمه ى آيات به فارسى تشيع هم نتيجه اش همين است !
در لغت عربى ، عبارت منكم يا منكن نشانه ى اين نيست كه عده اى شما بلكه اين اشاره اى ايست به نوعيت مخاطب .
مثلاً :
شكى نيست كه زنان رسول الله افرادى مشخص و معروف بودند و آنان هم بنابه شرح كامل قرآن ، نه طلاق داده شدند و نه بعد از آنان رسول الله با زنانى ديگر ازدواج نمود بلكه صريحاً رسول الله از تبديل و ازدواج با زنانى ديگر منع شد.
و در این آیه :
وَمَن يَقْنُتْ مِنكُنَّ لِلَّهِ وَرَسُولِهِ وَتَعْمَلْ صَالِحًا نُّؤْتِهَا أَجْرَهَا مَرَّتَيْنِ وَأَعْتَدْنَا لَهَا رِزْقًا كَرِيمًا (31)
خطاب منكن به معناى اينست كه اين آيه بسوى شما زنان مى باشد .
hidayat
Friday 26 October 2007, 09:38AM
و الذين معه ::: كسانى كه با رسول الله همراه بودند.
معيت يا همراهى عبارتى روشن است .
در آياتى كه بجاى آن از عبارت اتبعوه ... تبعيت استفاده شده ، مفهوم آن نيز روشن است.
همراهى رسول الله در اوقات شدت و سختى و هجرت و جهاد بر تمامى مسلمين معلوم است.
آنان با جان خود بازى مى كردند نه بازى با سياست و تخت و تاج !!!
اين برداشت هاى تشيع كه ابوبكر و عمر به طمع حكم و جانشينى مسلمان شدند ، فقط به درد كسانى مى خورد كه تاج شاهى و تخت رسول الله را در مكه مى ديدند و ديدند كه مشركين قريش با هدايا بسوى ايشان مى رفتند !!!؟؟
اى كاش كمى به عقل خدادادى اجازه ى كار كردن مى داديد!!:smile55:
hidayat
Friday 26 October 2007, 09:44AM
لقد رضي الله عن المؤمنين (لاالمسلمين) فانزل الله سكينته علي المؤ منين
در این آیه نیز خداوند میفرماید خداوند از مومنین راضی گشت نه مسلمین (چون طبق نص قرآن مومن ومسلم فرق دارند ومسلمان فقط با زبان شهادتین را میگوید وایمان هنوز در دلش نهادینه نشده یقولون بالسنتهم ما لیس فی قلوبهم )
واقعاً اين نوع جهل مركب علاجش سخت است !
آيه ى قرآن را به عادت ملاهايتان كامل نمى آورى براى اينكه به نفعت نيست !
براى اينكه اين قسمت آيه كه الله تعالى سخن از رضايتش از مؤمنين دارد آنان را مانند آفتاب در وسط آسمان معرفى هم كرده است :
الفتح (آية:18) (javascript:showAya(48,18)):لقد رضي الله عن المؤمنين اذ يبايعونك تحت الشجره فعلم ما في قلوبهم فانزل السكينه عليهم واثابهم فتحا قريبا (javascript:showAya(48,18))
آنان اصحاب بيعت در زير يك درختى بودند و هم درخت را شناختند و هم كسانى كه زير آن درخت با رسول الله بيعت كردند.
و ابوبكر و عمر رضي اله عنهما از مهم ترين شخصيت در اين آيه هستند .
یا علی اغاز عشق
Friday 26 October 2007, 10:55AM
واقعا دلم برايت مي سوزه
اصلا نمي فهمي جي مي نويسيم و جي مي نويسي
hidayat
Friday 26 October 2007, 11:02AM
واقعا دلم برايت مي سوزه
دل به دل راه داره !:(
یا علی اغاز عشق
Friday 26 October 2007, 11:05AM
ول كن عمر و ابن تيميه را
hidayat
Friday 26 October 2007, 11:30AM
ول كن عمر و ابن تيميه را
تو هم ول كن حرفهاى ملاهاى بيكار حقوق بگیر را و بیا عقل خدادادی ات را بکار گیر !
یا علی اغاز عشق
Friday 26 October 2007, 11:42AM
من ول كردم عمر و عمريها و تابع قران و رسول الله و اهل بيت عليهم السلام شدم
بجون خودت عمر و ابن تيميه شيطاني هستند ولشون كن
یا علی اغاز عشق
Thursday 29 November 2007, 07:41AM
جاي شكي نيست كه كه بعضي صحابه از منافقين و خوارج بودند مثل عمر و ابي بكر و عثمان و معاويه و عمرو بن عاص ووووو
خیرالبریه
Thursday 29 November 2007, 03:24PM
و ابوبكر و عمر رضي اله عنهما از مهم ترين شخصيت در اين آيه هستند .
منظورتان از شخصیتهای آخرآیه : فمن نکث فانما ینکث علی نفسه .... پیمان شکنان
http://hojjah.googlepages.com/s.ahabe.doc
http://hojjah.googlepages.com/sahabeh.doc
فرزند آدم
Sunday 2 December 2007, 07:19PM
انما المؤمنون الذين امنوا بالله ورسوله ثم لم يرتابوا (حجرات 15)
مومنین فقط کسانی هستند که بخدا ورسولش ایمان آوردند ولی شک وتردیدی نکردند .
برادران اهل سنت
نظرتون در مورد اين قضيه چيه؟؟؟
حديبيه
همانطور كه ابن مغازلي فقيه شافعي در مناقب و حافظ ابو عبدالله محمدبن ابي نصر حميدي
در جمع بين الصحيحين بخاري و مسلم نوشته اند:
قال عمر بن الخطاب عنه ما شككت في نبوة محمد قط كشكي يوم الحديبيه.
عمربن الخطاب گفت: من هرگز شك نكرده بودم در نبوت و پيغمبري محمد(ص) مانند شكي كه در روز حديبيه نمودم.
اينطوري كه خليفه عمر ميگه مكرر در حال ترديد و شك در پيامبري حضرت رسول(ص) بوده.:cool:
در ضمن قضيه ي حديبيه رو هم كه ميدانيد؟؟؟ يا نه ميخواهيد يك طور ديگه تفسير كنيد ؟؟؟
fares110
Monday 3 December 2007, 01:33PM
مخلوط كردن آياتى كه منافقان را معرفى مى نموده است با آياتى كه اصحاب رسول الله را معرفى فرموده است ، نتيجه اش همين آلوده شدن دلهاى شماست كه با اين دلهاى آلوده ادعاى عشق به على هم دارى و علي از اين نوع عشق بيزار و بريئ مى باشد!
ترجمه ى آيات به فارسى تشيع هم نتيجه اش همين است !
در لغت عربى ، عبارت منكم يا منكن نشانه ى اين نيست كه عده اى شما بلكه اين اشاره اى ايست به نوعيت مخاطب .
مثلاً :
شكى نيست كه زنان رسول الله افرادى مشخص و معروف بودند و آنان هم بنابه شرح كامل قرآن ، نه طلاق داده شدند و نه بعد از آنان رسول الله با زنانى ديگر ازدواج نمود بلكه صريحاً رسول الله از تبديل و ازدواج با زنانى ديگر منع شد.
و در این آیه :
وَمَن يَقْنُتْ مِنكُنَّ لِلَّهِ وَرَسُولِهِ وَتَعْمَلْ صَالِحًا نُّؤْتِهَا أَجْرَهَا مَرَّتَيْنِ وَأَعْتَدْنَا لَهَا رِزْقًا كَرِيمًا (31)
خطاب منكن به معناى اينست كه اين آيه بسوى شما زنان مى باشد .
آیا آیات سوره تحریم را نخوانده ای که زنان پیامبر (عایشه و حفصه ) را با زنان حضرت لوط و نوح مقایسه می کندو به آنها می گوید که شما را طلاق می دهد پیامبر اگر چنین و چنان بکنید
حتما این آیات را ما شیعیان به قرآن اضافه کردیم؟!
110shamsi
Wednesday 21 May 2008, 02:47PM
برادران اهل سنت
نظرتون در مورد اين قضيه چيه؟؟؟
حديبيه
همانطور كه ابن مغازلي فقيه شافعي در مناقب و حافظ ابو عبدالله محمدبن ابي نصر حميدي
در جمع بين الصحيحين بخاري و مسلم نوشته اند:
قال عمر بن الخطاب عنه ما شككت في نبوة محمد قط كشكي يوم الحديبيه.
عمربن الخطاب گفت: من هرگز شك نكرده بودم در نبوت و پيغمبري محمد(ص) مانند شكي كه در روز حديبيه نمودم.
اينطوري كه خليفه عمر ميگه مكرر در حال ترديد و شك در پيامبري حضرت رسول(ص) بوده.:cool:
در ضمن قضيه ي حديبيه رو هم كه ميدانيد؟؟؟ يا نه ميخواهيد يك طور ديگه تفسير كنيد ؟؟؟
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.