PDA

نمايش نسخه نهائي : دعوت به یک همکاری بی نظیر

samanbozorg
Thursday 25 October 2007, 01:23PM
ممنون از دوستان که نظر دادن
:smile07::smile07::smile07::smile07::smile07:

Teshneh
Thursday 25 October 2007, 09:43PM
سلام
سرمایه گذاری در این کار هم مثل جستجوی کیمیا می مونه....شما که نمی خواین خدای نکرده به سرنوشت رودکی دچار شین که؟!!!!!:)

samanbozorg
Friday 26 October 2007, 10:23AM
سلام به دوست عزیزم
در جواب مطلبی که فرمودید باید بگم اطلاعات شما در این مورد بسیار پایین است :smile27:
ندانستن عیب است سوال کردن که عیبی نداره ... مگه نه دوست عزیز ؟:smile39:
پس اگر مایل به سرمایه گذاری هستید ... با ایمیل یا با تلفن تماس بگیرید شواهدی را میگم که کم
نیستند و مطمئن باشید اگه قانع نشوید نخواسته اید که قانع بشوید:smile09:

منتظر شما هستم

Teshneh
Friday 26 October 2007, 09:18PM
سلام از ماس
یک _رو پول پدر ما حساب نکنین!.......دو_رو پول ما هم که اصلا حساب نکنین!!!!
خب شاید شما درست می فرماین و اطلاعات ما صفرباشه ....اینکه ممنون می شیم مارو مطلع کنین
اما یه سوال ...شما دنبال زیر خاکی هستین دیگه؟گیریم که شانسمون گرفت و به چیزی رسیدیم....اون ماله ما می شه یا جزو منابع ملی حساب می شه و باید به سازمانهای زیربط بدیم؟؟؟

samanbozorg
Friday 26 October 2007, 09:48PM
بی سلام عزیزی دوست من
پول ایرانی باید در راه رفاه ایرانی باشه
منم تا اونجایی که از دستم بر میاد به هم وطنام کمک می کنم
ولی الآن برای انجام این کار پول احتیاج دارم چون می تونم با این کار دل خیلی از بچه های یتیم این مرز وبوم را خوشحال کنم ...
زیر خاک بودن اون چیزی رو به اون بچه یتیم اضافه نمکینه و دردی از درداش کم نمیکنه .
خواهش می کنم من رو مجبور به حرف زدن نکنید چون ... عاقبت خوشی نداره ...
دلم خیلی شکسته ... بهمین خاطر دل شکسته ها را درک می کنم و می خوام براشون کاری بکنم
این رو وظیفه خودم می دونم ...
از شما هم دوست عزیز می خوام که یکمی عمیق تر به قضیه بنگرید

با سپاس . دوست شما سامان

Teshneh
Friday 26 October 2007, 10:05PM
اگر می خواین کار پیش بره فکر کنم باید روشن سازی بکنین و فکر کنم لازم باشه که حرف بزنید.....شاید اینطور بقیه راقب شدن کاری انجام بدن...خیلی ببخشید ولی چطور پای ایتام اومد وسط؟!!!!!این کار چه دخلی به اونا داره؟؟؟

MSR
Friday 26 October 2007, 10:13PM
جناب سامان شما مي تونيد توي تالار گفتمان هاي ديگه هم اگهي بدهيد...شايد كسي پيدا شد:)

samanbozorg
Friday 26 October 2007, 10:46PM
دوست عزیز (( تشنه ))
برای روشن تر شدن قضیه ...
در مورد ایتام که گفتم در جواب شما بود که فرموده بودید (( جزو منابع ملی حساب می شه و باید به سازمانهای زیربط بدیم؟؟؟ ))

MSR (http://www.iranclubs.net/forums/member.php?u=5680) عزیز همچین کاری کردم ولی از طرف مدیریت دسته گل وشیرینی فرستادن که اگر یک باره دیگه ...:smile34:

واگه شما کسی را می شناسید و دیگر دوستانی که این مطلب رو می خونند به آنها منتقل کنید لطفا"

باسپاس . سامان

Teshneh
Saturday 27 October 2007, 03:19PM
مگه منابع ملی (فقط) برای ایتامه؟ حالا از بعد سرعی مشکلب نداشته باشه اما قانونا که این کار مشکل داره!!!!
یا اینکه باز دازیم اشتباه می کنیم و اطلاعاتمون صفر؟!!

samanbozorg
Saturday 27 October 2007, 04:45PM
:smile34: خدا پشت و پناهت باشه دوست عزیز .

Teshneh
Sunday 28 October 2007, 08:09PM
ممنون......خدا شما رو هم در کارهاتون موفق بداره و راه بهتری رو جلو پاتون قرار بده