PDA

نمايش نسخه نهائي : درمان قاطع بسیاری از بیماریهای صعب العلاج توسط روش نوین یک محقق ایرانی

Guy712
Monday 22 October 2007, 06:42PM
یا من اسمه دواء و ذکره شفاء : ای آنکه نامش (آرام بخش) دارو و یادش شفاست (حضرت علی علیه السلام)

فلینظر الانسان الی طعامه : انسان باید به دیده تحقیق و تفحص به غذای خود بنگرد
قرآن کریم سوره 80 آیه 25
قال رسول ا..(ص):العلم نور یغذفه الله فی قلب من یشاء من عباده
علم نوری است که خداوند آن را در قلب هر یک از بندگانش که بخواهد قرار می دهد

---------------------------------------------------------------------------------------

فارسیجانی - محقق پزشکی قدیم و جدید - برای درمان قطعی بسیاری از بیماریهای صعب العلاج و حتی شناخته شده درحال حاضر بعنوان لاعلاج در خدمت شماست.
تشخیص و درمان با روشهای دقیقی که محقق در طول سالها تحقیق و تجربهء شخصی بدست آورده است.
با تجربهء عملی و موفقیت قاطع و کامل روی تعداد زیادی از بیماران دچار به انواع بیماریهای صعب العلاج و شناخته شده بعنوان لاعلاج در طول سالها درمانگری.
حتی سرطان!
محقق معتقد است داروهای شیمیایی مصنوعی و همچنین گیاهی هرکدام خواص و ویژگی و کاربردهای بجای خود را دارند و در موارد متعددی با بهره گیری همزمان از هر دو گروه نتایج بسیار سریع و قاطع و معجزه آسایی را بدست آورده است. حتی درمورد بیماریهای بسیار جدی و خطرناک.
ابتدا تشخیص بسیار دقیق با پرسشهای زیاد و دقیق و مفصل از بیمار برای ارزیابی ابعاد مختلف سلامت اکثر دستگاهها و اجزاء بدن و همچنین بررسی و معاینهء لازم و مراجعه به هرگونه مدارک و مستندات قبلی - این تشخیص دقیق تمام جنبه های بدن بیمار است که قدم مهم اساسی اولیه است. سپس درمانی بر اساس تمام این دریافتها بطور دقیق و کامل که اکثرا با پرهیزهای غذایی مفصل و دقیقی نیز همراه است. سلامتی انسان در گرو تعادل کامل و دقیق و در عین حال استوار است و رساندن وضع این دستگاه پیچیده و ظریف به حالت سلامت و تعادل کامل مجدد. در این راه دارو به هر نوع و مقداری که ضروری/مفید باشد برای بازیابی سلامت این ارگانیزم پیچیده و شگفت انگیز قابل استفاده است.

آدرس : کرج ،رجائی شهر ، بلوار انقلاب ،بین خیابان های 7 و 8 غربی ،پلاک 483
کدپستی:3146896954
تلفن:2614310304-0098 2614325010
موبایل :09352355614

جهت اطلاعات بیشتر به سایت http://www.drfarsijani.com مراجعه فرمایید.