PDA

نمايش نسخه نهائي : پسر بهتره یا دختر؟؟؟؟؟؟

عليرضا
Tuesday 25 March 2003, 01:38PM
کدوم؟

asheghe iran_p
Wednesday 26 March 2003, 12:54AM
شما خودت چي فكر ميكني؟

نظرات متفاوت نميشه گفت پسر خوب دختر بد و نميشه گفت دختر خوب پسر بد به نظر من هيچ كس كامل نيست و هر كسي يه خوبيها و بدي هايي دارد ولي در كل فكر كنم پسر بهتر باشه:p;)اين نظر من چون خودم پسر هستم ولي اگر يك دختر نظر بده مسلمآ ميگه دختر بهتره ولي هر دو يكي هستند نميدونم

هر كي از گل بهتره پسره آي پسره:p

خ - نائيني
Wednesday 26 March 2003, 07:30AM
شاعر ميگه:
گر بميرد دختري جايش برويد يك گلي
گر بميرند دختران دنيا گلستان مي شود

maryam
Wednesday 26 March 2003, 01:40PM
دختر و پسر مكمل هم اند.
پس بد و خوب نداره.

mohammadms_6528
Monday 29 October 2007, 12:11AM
بد و خوب آدما بستگی به خودشون داره حالا چه پسر باشه و چه دختر .
هردو مکمل یکدیگرند و در هر مکان و زمان به هم دیگر احتیاج دارند

بابک
Tuesday 30 October 2007, 04:18PM
مهم فلسفه وجودی اونهاس که خیلی والا و مقدسه
حالا میخواد دختر باشه میخواد پسر باشه

samanbozorg
Thursday 1 November 2007, 10:43PM
اینکه تندرست باشن کافیست در مرحله بعدی بازم تندرست باشن ودرمرحله بعد ... هر چی دوست دارید
هیچ چیز نمی تونه جای سلامت رو بگیره
:smile34:;):smile34:

مهساM
Thursday 1 November 2007, 11:38PM
هر چی سامان بگه ولی پسرها شیرن مثل شمشیرن،دستت روی لبه تیزش نمی تونی بگیری دخترها موشن مثل خرگوشن اگه فکرهای بد بکنن وبترسن زود در میرن:smile55:

ملیح سا
Thursday 1 November 2007, 11:44PM
هر چی سامان بگه ولی پسرها شیرن مثل شمشیرن،دستت روی لبه تیزش نمی تونی بگیری دخترها موشن مثل خرگوشن اگه فکرهای بد بکنن وبترسن زود در میرن:smile55:
اصلا هم اینطوری نیست این مال هزار قرن پیش بود

مهساM
Thursday 1 November 2007, 11:51PM
ببخشید شما اگه ببینین یه شیر دندون تیز کرده وایمیستین چایی تعارفش میکنین،ذات ربطی به قرن نداره

ملیح سا
Thursday 1 November 2007, 11:55PM
خوب تا مرز خطر پیش میرم بعدش پشیمون میشم شایدم پشیمون نشم
خیلی هم ربط داره

tirana
Thursday 1 November 2007, 11:59PM
ادم از همشون بهتره

مهساM
Friday 2 November 2007, 12:13AM
دخترها از پسر ها عاقل ترن البته نسبت به سن، پس نتیجه میگیریم دختر عاقل کسیکه از کارهای خودش پشیمون نشه اونم کاری که دست خودشه و می تونه بهترین کارو انتخاب کنه که پشیمون نشه

ملیح سا
Friday 2 November 2007, 12:15AM
من که نگفتم همیشه پشیمون میشم
بعضی وقتا

tirana
Friday 2 November 2007, 12:18AM
بله دختر ها تا سن 15 سالگی از پسرها عاقلترند ولی از این سن رشد عقلی پسرها بسیار زیاد می شه و تا 40 سالگی ادامه داره ولی رشد عقلی دختر ها در همان 15 سالگی باقی می ماند
خاله بازی نقطه ی عطفی در زندگی دختر ها هست
من کلی حرف دارم

مهساM
Friday 2 November 2007, 12:53AM
از حرفهای تو بوی خوبی نمیاد تا سن 15 سالگی دیگران کمک میکنن عاقل بشی ولی از اون موقع به بعد خودتم باید یه حرکتی نشون بدی تا پیچ و تاب مغزت زیادتر بشه عزیزم ولی بعضی از دخترها این جسارتو تو خودشون نمیبینن وهی در جا میزنن

مجتبی مجتبی
Friday 2 November 2007, 07:11AM
باید بگم که اگر پسر ودخترخوب باشند برای پدر ومادر وباقی الصالحات بشند خوب وگرنه هیچکدام بدرد نمی خورند ضمن اینکه دختر به پدرومادر وفادارتره واگه پدرومادرازداردنیا هم برند هرازگاهی سری به قبرشون می زنه ولی پسرا اینطور نیستند زود یادشون می ره
ازساحت مقدس پسرا معذرت می خوام

مجتبی مجتبی
Friday 2 November 2007, 07:18AM
از حرفهای تو بوی خوبی نمیاد تا سن 15 سالگی دیگران کمک میکنن عاقل بشی ولی از اون موقع به بعد خودتم باید یه حرکتی نشون بدی تا پیچ و تاب مغزت زیادتر بشه عزیزم ولی بعضی از دخترها این جسارتو تو خودشون نمیبینن وهی در جا میزنن
سلام مهسا باید بگم شما خودت اول بگوپسری یا دختر بعد بیا نظر بده اسم دختر برا خودت گذاشتی ولی واقعا که یک کمی دل وجرات داشته باش بعد به بقیه حرف بزن کوچولو

tirana
Friday 2 November 2007, 11:07AM
بله حرف من هم همینه
بعضی از دختر ها که تعداد اونها زیاد هست عقلشون روی 15 قفل می کنه
وگر نه من خانم هایی رو دیدم که بسیار عاقل هستند و به جای ادامه دادن حرکات دخترانه واقعا فکر کردند
فکر کردن مهم هست :smile28:

بابک
Wednesday 7 November 2007, 08:33AM
بله حرف من هم همینه
بعضی از دختر ها که تعداد اونها زیاد هست عقلشون روی 15 قفل می کنه
وگر نه من خانم هایی رو دیدم که بسیار عاقل هستند و به جای ادامه دادن حرکات دخترانه واقعا فکر کردند
فکر کردن مهم هست :smile28:
اینو خوب اومدی تیرانا
من خودم چند تا از اون دخترا رو دیدم
ولی خدایی بعضیاشون هم از خیلی ازپسرا بهترن
تو همین باشگاه خواهرای خودمون ملیح سا و شیفته به نظر من از بعضی از پسرا و دخترا خیلی عاقل تر و با مرام ترن . یعنی مثل یه مرد هستند . محکم - با اراده - با صداقت - منطقی - مورد اعتماد
( البته به دوست پسرای خودم بر نخوره ها من منظورم با کسای دیگس ) :D