نمايش نسخه نهائي : بعدازشهداچه کردیم
مجتبی مجتبی
Saturday 29 September 2007, 05:22AM
امروز روز پنجم است كه در محاصره هستيم ، آب را جيره بندي كرده ايم .
نان را جيره بندي كرده ايم ...
عطش همه را هلاك كرده .
همه را جز شهداء كه حالا كنار هم در انتهاي كانال خوابيده اند .
ديگر شهدا تشنه نيستند . فداي لب تشنه ات اي پسر فاطمه ( سلام الله عليها ) .
« آخرين برگ دفترچه يادداشت يكي از شهداي گردان حنظله لشكر بيست و هفت
كه در كانال سوم فكه و در حين تفحص به دست آمد .»
min
Sunday 30 September 2007, 11:24PM
http://www.republicanvoices.org/iran_woman_voting.jpg
شرمنده ايم
مجتبی مجتبی
Thursday 27 March 2008, 05:29AM
بیاید بچه ها بگویم که واقعا خودمان چه کردیم
آمارانت
Saturday 29 March 2008, 12:33AM
من هرگز نمي گذارم صداي حاج همت در درونم گم شود.اين سردار خيبر قلعه قلب مرا نيز فتح كرده است. شهيد مرتضي آويني
بابک
Saturday 29 March 2008, 10:23AM
خوشا آنان که هنگام شهادت
خمینی را دعا کردند و رفتند
آمارانت
Wednesday 2 April 2008, 12:40AM
اي شهيد
اي آنكه بر كرانه ازلي و ابدي وجود برنشسته اي،دستي بر آر و ما قبرستان نشينان عادات صخيف را نيز از اين منجلاب بيرون كش.
شهيد آويني
آمارانت
Wednesday 2 April 2008, 02:21PM
... ديگر نميخواهم زنده بمانم .من محتاج نيست شدنم.من محتاج توام خدايا!بگو باران ببارد؛كه كوير شوره زار قلبم سالهاست كه سترون مانده است. من ديگر طاقت دوري از باران را ندارم.
خدايا!ديگر طاقت ماندن ندارم؛ بگذار اين خشك زار وجودم ، اين قلب مرده من ديگر نباشد! بگذار اين ديدگان ديگر نبيند. بس است هرچه ديده اند.
خدايا ! دوست دارم ،تنهاي تنها بيايم.دور از هر كثرتي. دوست دارم ،گمنام گمنام بيايم، دور از هر هويتي.
خدايا! اگر بگويي لياقت نداري،خواهم گفت :لياقت كدام يك از الطاف تو را داشته ام؟!
خدايا ! دوست دارم سوختن را،فنا شدن،از همه جا جاري شدن،به سوي كمال انقطاع روان شدن... .
کاوشگر
Sunday 13 April 2008, 04:26PM
بسم رب الشهدا و الصدیقین
فکر می کردم اینجا دیگه می تونم اون چیزی رو که می خوام پیدا کنم ، ولی نبود ،
شاید هدف جناب مجتبی اولش همین بوده ولی یاری نشده ،
ما بعد از شهدا چه کردیم ؟ چکار باید می کردیم ؟ حرف زدن خیلی راحته ، کپی کردن خاطرات اونا تو تاپیک های مختلف ( خودم رو عرض می کنم ) خیلی راحته ، ولی من یه چیز دیگه می خوام ، اینجوری جواب نمی گیرم ، می خوام بدونم چه طوری می تونم راه شهدا رو ادامه بدم ، چطوری می تونم حافظ خونشون باشم ؟
آگاه
Sunday 13 April 2008, 04:45PM
http://www.republicanvoices.org/iran_woman_voting.jpg
شرمنده ايم
البته بهتر است قبل از اظهار شرمندگی ببینیم این خانم در کدامین انتخابات شرکت کرده ؟
اگر انتخابات مجلس هفتم یا هشتم باشد که با شما موافقیم .ولی در غیر اینصورت رای دادن هسته ای حق مسلم ماست.
ghadem
Sunday 13 April 2008, 05:42PM
چه بی ربط:rolleyes: بعضی ها هم به مزخرف گویی افتاده اند !!!!اصلا شما که سرسپرده ی اربابت(بوش)هستی اینجا چی کار میکنی؟؟
آگاه
Sunday 13 April 2008, 06:11PM
چه بی ربط:rolleyes: بعضی ها هم به مزخرف گویی افتاده اند !!!!اصلا شما که سرسپرده ی اربابت(بوش)هستی اینجا چی کار میکنی؟؟
اولا : در اینکه بعضی ها به مزخرف گویی افتاده اند با شما کاملا موافقم .:smile55:
ثانیا :حرص نخور واست ضرر داره :D
ثالثا : اومدیم یه کم فیض ببریم:p
ghadem
Sunday 13 April 2008, 06:29PM
عجب جواب قانع کننده ای:smile09: معلومه که در دادن جواب اصلا کم نیاوردی!!!!!!!!!!!:smile21:
saleh57
Wednesday 4 June 2008, 11:56PM
عطش همه را هلاك كرده .
سلام
اگر کسی به فکه رفته باشه و اون هم در ماه های گرم سال. اون وقت ابعاد این چند خط نامه برایش معلوم می شه.
یک بار که رفته بودیم 20 دقیقه بیشتر طول نکشید رفتن و اومدنمون اما برگشتنه کلی اب و شزبت خوردیم تا تشنگی و عطشمون برطرف بشه.
با این ایثار و تلاش هدا واقعا ما(خودم رو می گم) چه کردیم؟
saleh57
Thursday 5 June 2008, 12:00AM
بسم رب الشهدا و الصدیقین
فکر می کردم اینجا دیگه می تونم اون چیزی رو که می خوام پیدا کنم ، ولی نبود ،
شاید هدف جناب مجتبی اولش همین بوده ولی یاری نشده ،
ما بعد از شهدا چه کردیم ؟ چکار باید می کردیم ؟ حرف زدن خیلی راحته ، کپی کردن خاطرات اونا تو تاپیک های مختلف ( خودم رو عرض می کنم ) خیلی راحته ، ولی من یه چیز دیگه می خوام ، اینجوری جواب نمی گیرم ، می خوام بدونم چه طوری می تونم راه شهدا رو ادامه بدم ، چطوری می تونم حافظ خونشون باشم ؟
سلام
کاوشگر عزیز:)
یک سوال برای شروع بحث:
ایا وصیت نامه شهدا کفایت نمی کند تا بدانیم چه کنیم؟
جواب هم می تواند اری باشد و هم خیر.
با مشارکت بیشتر شما و دیگر دوستان سر صحبت باز خواهد شد و انشاالله با همفکری هم به مطالب خوبی خواهیم رسید.:)
موفق باشید.
یا علی:smile07:
مجتبی مجتبی
Thursday 5 June 2008, 07:05AM
یادمان نرود که یاد شهدا در کوچه پس کوچه های ذهنمان به فراموشی سپرده شده اند ودر دلمان یادمانی برای انها نگرفتیم ویادمان رفت که هر چه داریم از برکت خون انهاست-
cachitora
Thursday 5 June 2008, 08:01AM
مرا کًشت خاموشی ناله ها.......................................دریغ از فراموشی لاله ها
یادمان باشد که قصه پرپر شدن این لاله را نسل در نسل به آیندگان بسپاریم که در قرن تمدن جنایتکاران چه فجایعی که نمونه هائی را که جنایتکاران در قرون وسطی, در بستان ویکایک شهرهائی را که به تصرف خود درآورده بودند را می خواستند در همه ایران کنند ولی این لاله ها با پرپر کردن خود جلوی خصم زبون را گرفتند,وانها رابه تسلیم شدن گردن نهادند.رحمت خداوند برپدر ومادرشان که یک چنین شیر پاک خوردگانی را تسلیم این آب وخاک کردند . خدایا شهدا جایشان حق است وبا اباعبدالله الحسین ومادرمان حضرت فاطمه محشور,ولی خدایا حق شهدا را برما حلال کن زیرا ما نتوانستیم بعد از شهدا حق شان را ادا کنم.
هستي
Monday 16 June 2008, 09:14AM
خوش به حال شهدا
دفتر کوچک نقاشی من !
برگ های تو کم است
موج ، اما بسیار
خوش به حال شهدا
که زمین دفتر نقاشی آنها شده است
می توانند هزاران دریا
داخل دفترشان رسم کنند
haj abbas
Tuesday 15 July 2008, 09:30AM
این حرفشان برای آدم سخته که می گن "" ما نمی گذاریم خونشان پایمال شود ""
در حالیکه
براستی چرا ؟
مظلوم
Friday 18 July 2008, 03:30PM
عطش همه را هلاك كرده .
خیلی شرمنده ولی فکر می کنم که این موضوع قدیما توسط یکی دیگه دیدم وشنیدم
ولی هرچی تو تالار ها می گردم نمیتونم تایپیکش رو پیدا کنم؟
هلنا
Friday 18 July 2008, 03:43PM
سلام بر اهل غدیر . من شاه مهره ادامه دادن راه شهدا را میگویم شما خود بسنجید چقدر در خط شهدا هستید .
ببینید شهدای ما برای حفظ اسلام و حول ولایت بدون افتادن در دام طرح شبهه ها و سوالهای نا مربوط بدون تردید ایستادند .
ببینید در بین شهدا اقشار مختلف بودند .
این مهم نیست چه هستید . چه کاره هستید . ارایشتان لباستان رفتارتان چگونه است . یا احساساتی هستید و غیره . اینها همه به اقتضای زمان حتما تغییر میکند .
این مهم است که به ارزشها اعتقاد راسخ بدون تردید داشته باشید . ارزشهای ما حول ولایت متمرکز و کارا میشود .
اگر منطق ولایی را از ما بگیرند دیگر فرقی میان ما و ان عرب جاهلی نیست . کمی فکر .
اگر بتوانند با طرح سفسطه های گوناگون در ما تردید ایجاد کنند .
دیگر فرقی میان ما و ان بهایی بی پدر و مادر یا وهابی و غیره نیست . اندکی تفکر کنید . متوجه میشوید .
انها ما را چاقوی بی دسته میخواهند .
مجتبی مجتبی
Thursday 6 November 2008, 09:58PM
در جایی خواندم اگر ایستادگی نمی کردیم چه میشد-حال بچه ها اگه واقعاشهدا نبودند به سر ما چی می امد
با این اوصاف بگوییم که شرمنده ایم وشرمنده ایم
نگارینا
Friday 7 November 2008, 10:12PM
يه زماني فكر ميكردم حفظ يادشون كار بزرگيه
حالا ميفهمم ما بخوايم يا نه اونا هميشه محفوظن
ما بايد واسه خودمون يه كاري بكنيم
مجتبی مجتبی
Thursday 22 January 2009, 10:36PM
شهدا زنده اند وما مرده ایم واین را درک نمی کنیم مگر اینکه مانیز به خیل عاشورائیان عشق پیوند
شهدا شرمنده ایم
هومان
Thursday 26 February 2009, 01:55PM
تا بحال پس از خوردن کره مربا سعی کردید که در صبحانه خود نان و پنیر تناول کنید؟
مسلم است پس ازان شیرینی و لذیذی کره نمی توان به مزه پنیر توجه کرد .
پس نسبی بودن خوب و بدی لباس و چهره هم نمی تواند انچنان باشد که نشان از تفکر بالایی پشت نفی لباس و چهره باشد .
هومان
Thursday 26 February 2009, 01:59PM
این مهم نیست چه هستید . چه کاره هستید . ارایشتان لباستان رفتارتان چگونه است . یا احساساتی هستید و غیره . اینها همه به اقتضای زمان حتما تغییر میکند .
.
من موافقم و این نشانی بود از تجربه و دنیادیده گی در مقابل هیجان جوانی و منکر نمی شوم .
zxcv
Friday 27 February 2009, 04:12AM
بعدازشهداچه کردیم
شنیدیم که در کشورهای دیگه سربازانی رو که برای سرزمین و وطنشون جان می دند رو مردم خیلی احترام می ذارند .
همه مردم به اونها افتخار می کنند .
مردم هر جوری شده حتی با سر زدن به بستگان اونا از ایثار و جانبازی سربازا تشکر می کنند
ما هم خیلی کارها کردیم !
ولی اینجا کمی وضع طور دیگریه .
اینجا بالای سر جنازه بسیجی ها جنگ و دعوا می شه !
عباس . مراد . قاسم . فرید . محمد و همه بچه های مفقود شده گردان ، باید بدونید که خدا کنه جنازه های تون پیدا نشه ، چون اگر غیر از این باشه اونها رو می یارن توی همین دانشگاهها تا جونهای مثلا ایرانی به اونها بی احترامی کنند!
مگر نمی دونید که اینجا دانشگاه امیر کبیره که یکی برداشته جنازه بسیجی رو به چماقی تبدیل کرده تا به سر اون یکی بکوبه و دیگری هم می خوات هر جوری شده چند تکه استخون به جای مونده از جسد اون رو از دانشگاه همین مملکت به بیرون پرت کنه تا عقده هایش از دیگران رو خالی کنه !
روزهای جنگ بود . وقتی از مرخصی می اومدید می گفتید که بعضی از مردم به شما به چشم غریبه ها نگاه می کنند . آخر شما که توقعی نداشتید جون می دادید تا پیروز بشید ولی بعضی ها در مقابل از شما طلب کار بودند
حالا هم همینطوره منتها همین بعضی ها شدند خیلی ها و خیلی ها که حتی به چند تکه استخون شما هم رحم نمی کنند
آخر به اون بچه های بی ادعا چه که کسایی اومدند به نام اسلام و حفظ حکومت ، دارو دسته استبداد و خفقان به راه انداخته اند ؟
اینا جونند ، غافلند ، خبر ندارند که در مرزهای غربی ایران سال 60. 61...چه شده و چه بچه هایی بودند که بیست سال پیش تنها با گوشت و خونشون این سرزمین رو برای اونها حفظ کردند .
یکی شعار آزادی می ده و دیگری عقیده ، ولی به همون سربازهای که برای آزادی و عقیده جانشون رو از دست دادند بی احترامی می کنند !
اون که دایه عزیز تر از مادر برای غربیه ها شده و میلیارد میلیارد برای بازسازی کشورهای دیگه هزینه می کنه پول نداره که مشکل جانبازه رو حتی با یک میلیون تومن حل کنه ! و بعد خودش رو مقابل قصر مجلس آتیش می زنه ولی متهم می شه که معتاد بوده و هرگز جبهه رو ندیده .
این مملکتمونه ! این هم جوانمونه !
حالا کجائید بچه های گردان ، که ببینید این سر و وضع ماها رو ؟
به چی باید دلتون خوش باشه که می خواهید جنازه هایتون رو برگردونند ؟
به وفاداری یا بی وفایی ؟
به مردانگی یا نامردی ؟
به خاطره ها و یا فراموشی خاطره ها ؟
به مسافری که بعد از بیست سال آومده ولی مردم با فحش و دعوا استقبالش می کنند .
این صحنه رو تجسم کنید که مادر شهیدی فرزند عزیزش رو اینطوری درون قبر بگذارند !
مثل همین بسیجی هایی که در دانشگاه امیر کبیر دفن کردند .
باور کنید که قطرات اشک و نا امیدی حداقل عکس العملیه که می تونه اون مادر داشته باشه !
هلنا
Friday 27 February 2009, 02:10PM
شنیدیم که در کشورهای دیگه سربازانی رو که برای سرزمین و وطنشون جان می دند رو مردم خیلی احترام می ذارند .
همه مردم به اونها افتخار می کنند .
مردم هر جوری شده حتی با سر زدن به بستگان اونا از ایثار و جانبازی سربازا تشکر می کنند
ما هم خیلی کارها کردیم !
ولی اینجا کمی وضع طور دیگریه .
اینجا بالای سر جنازه بسیجی ها جنگ و دعوا می شه !
عباس . مراد . قاسم . فرید . محمد و همه بچه های مفقود شده گردان ، باید بدونید که خدا کنه جنازه های تون پیدا نشه ، چون اگر غیر از این باشه اونها رو می یارن توی همین دانشگاهها تا جونهای مثلا ایرانی به اونها بی احترامی کنند!
مگر نمی دونید که اینجا دانشگاه امیر کبیره که یکی برداشته جنازه بسیجی رو به چماقی تبدیل کرده تا به سر اون یکی بکوبه و دیگری هم می خوات هر جوری شده چند تکه استخون به جای مونده از جسد اون رو از دانشگاه همین مملکت به بیرون پرت کنه تا عقده هایش از دیگران رو خالی کنه !
روزهای جنگ بود . وقتی از مرخصی می اومدید می گفتید که بعضی از مردم به شما به چشم غریبه ها نگاه می کنند . آخر شما که توقعی نداشتید جون می دادید تا پیروز بشید ولی بعضی ها در مقابل از شما طلب کار بودند
حالا هم همینطوره منتها همین بعضی ها شدند خیلی ها و خیلی ها که حتی به چند تکه استخون شما هم رحم نمی کنند
آخر به اون بچه های بی ادعا چه که کسایی اومدند به نام اسلام و حفظ حکومت ، دارو دسته استبداد و خفقان به راه انداخته اند ؟
اینا جونند ، غافلند ، خبر ندارند که در مرزهای غربی ایران سال 60. 61...چه شده و چه بچه هایی بودند که بیست سال پیش تنها با گوشت و خونشون این سرزمین رو برای اونها حفظ کردند .
یکی شعار آزادی می ده و دیگری عقیده ، ولی به همون سربازهای که برای آزادی و عقیده جانشون رو از دست دادند بی احترامی می کنند !
اون که دایه عزیز تر از مادر برای غربیه ها شده و میلیارد میلیارد برای بازسازی کشورهای دیگه هزینه می کنه پول نداره که مشکل جانبازه رو حتی با یک میلیون تومن حل کنه ! و بعد خودش رو مقابل قصر مجلس آتیش می زنه ولی متهم می شه که معتاد بوده و هرگز جبهه رو ندیده .
این مملکتمونه ! این هم جوانمونه !
حالا کجائید بچه های گردان ، که ببینید این سر و وضع ماها رو ؟
به چی باید دلتون خوش باشه که می خواهید جنازه هایتون رو برگردونند ؟
به وفاداری یا بی وفایی ؟
به مردانگی یا نامردی ؟
به خاطره ها و یا فراموشی خاطره ها ؟
به مسافری که بعد از بیست سال آومده ولی مردم با فحش و دعوا استقبالش می کنند .
این صحنه رو تجسم کنید که مادر شهیدی فرزند عزیزش رو اینطوری درون قبر بگذارند !
مثل همین بسیجی هایی که در دانشگاه امیر کبیر دفن کردند .
باور کنید که قطرات اشک و نا امیدی حداقل عکس العملیه که می تونه اون مادر داشته باشه !
سلام . اتفاقا این موضوع برای ان مادر و شهید قابل افتخار و مایه بالندگی هست . و این نشان میدهد که راه ان شهید ادامه دارد و ادامه خواهد داشت . و شهید ما با دیگر کشته شدگان خارج از اسلام ناب محمدی قابل مقایسه نیست . دلیلش هم همین ناراحتی یک عده بهایی بی پدر مادر و بهایی زاده تسجیل نشده از دفن شدن بدنهای مطهر انهاست .
در همه تاریخ اسلام چنین شهدایی وجود داشته اند و خواهند داشت و چنین مجرمان بی شرمی هم بوده اند و خواهند بود . مگر بقیع را نمیبینیم . مگر بر قبر سید الشهدا اب نبستند . بارها ان را به توپ و خمپاره نبستند . مهم اینها نیست .
مهم راه شهید هست که ادامه دارد و خون شهید هست که سندی بر دادخواهی اسلام خواهان و عاشقان ولایت هست .
ای شهید راهت ادامه دارد
حزب الله
Friday 27 February 2009, 06:48PM
جناب zxcv
گرایش های ضد شیعی شما مبرهن است ... همراهی شما با دشمنان فرهنگ شهدا برای آنها سبب سرافکندگی است ... سابقه هتک حرمت دشمنان حقیقت نسبت به جنازه شهدا جدید نیست ... شما دشمنان اهل بیت جنازه امام ما را هم حرمت نگاه نداشتید ... مادر شما عایشه که انشا الله با او محشور باشید ... دستور تیرباران جنازه امام حسن را صادر کرد و اجازه نداد پیکر وی کنار جدش دفن شود ... اما اینبار جنازه چند بچه بسیجی که به پیروی از امام شان برای دفاع از حقانیت راه اهل بیت شهید شده بودند و بعد از بیست سال در قلب دانشگاه همانجا که باید دفن شد ... و عایشه ها و معاویه های پنهان شده پشت عایشه ها کاری از دستشان برنیامد ...
شما از این عصبانی هستید ... اما تا آگاهی بچه های انقلاب روز افزون هست دیگر نمی توانید جنازه فرزندان و پیروان رسول الله را تیرباران کنید
zxcv
Friday 27 February 2009, 07:59PM
من در مورد سربازان مظلوم وطن صحبت می کنم و نه در باره شهیدان راه خدا .
کاشکی فرق این دو را درک می کردید .
صبح
Friday 27 February 2009, 08:18PM
من در مورد سربازان مظلوم وطن صحبت می کنم و نه در باره شهیدان راه خدا .
کاشکی فرق این دو را درک می کردید .
مرز وطنی که با توافق شاه و انگلیس و شوروی حاصل شده برای شما حجت است ؟
چه خوب شد نمردیم و سیاست "فقط تفسیر من از قرآنی" ها را هم دیدیم :)
sadeqh
Saturday 28 February 2009, 12:45AM
در جایی خواندم اگر ایستادگی نمی کردیم چه میشد-حال بچه ها اگه واقعاشهدا نبودند به سر ما چی می امد
با این اوصاف بگوییم که شرمنده ایم وشرمنده ایم
خب معلومه چی میشد!! نصف ایرانو روسها اشغال کردن! و جز خاک خودشان کردن!
نصف دیګه شو صدام جز خاک عراق میساخت! بنابرین مقاومت ایران بر حق بود!
sadeqh
Saturday 28 February 2009, 12:51AM
جناب zxcv
گرایش های ضد شیعی شما مبرهن است ... همراهی شما با دشمنان فرهنگ شهدا برای آنها سبب سرافکندگی است ... سابقه هتک حرمت دشمنان حقیقت نسبت به جنازه شهدا جدید نیست ... شما دشمنان اهل بیت جنازه امام ما را هم حرمت نگاه نداشتید ... مادر شما عایشه که انشا الله با او محشور باشید ... دستور تیرباران جنازه امام حسن را صادر کرد و اجازه نداد پیکر وی کنار جدش دفن شود ... اما اینبار جنازه چند بچه بسیجی که به پیروی از امام شان برای دفاع از حقانیت راه اهل بیت شهید شده بودند و بعد از بیست سال در قلب دانشگاه همانجا که باید دفن شد ... و عایشه ها و معاویه های پنهان شده پشت عایشه ها کاری از دستشان برنیامد ...
شما از این عصبانی هستید ... اما تا آگاهی بچه های انقلاب روز افزون هست دیگر نمی توانید جنازه فرزندان و پیروان رسول الله را تیرباران کنید
افرین بر این شعور سیاسی و انقلابیت!! :smile55:
عبد من عبادالله
Saturday 28 February 2009, 01:29PM
شاهکاری از بچه های ایران
http://www.mycloob.com/imgfolder/625990-p1670170.jpg
و بار دیگر شاهکار بیشتری از نسل سومی ها
خریداران آبروی شهدا
http://lovertanha.persiangig.com/Images/Lovertanha-motor%201.gif
:eek::eek::eek:
:smile22::smile22::smile22:
:mad::mad:SHAME ON YOU:mad::mad::mad:
هلنا
Saturday 28 February 2009, 08:24PM
سلام . مطلقا نمیخواهم بگویم که ما در تهران از این صحنه ها نداریم ها . نه داریم و در مورد ان مطلب هم دارم و اگر لازم باشد میگذارم . فقط منظورم این عکس هست .
ان را با یک سوال مطرح میکنم .
مطلقا در مورد گزارنده این عکس منظوری ندارم ها . بر داشت بد نکند . از این تصاویر مستهجن تر هم در اینترنت موجود هست .
حال عقلا این موتور پلاک ندارد . خیابان هم مبین چیزی نیست . این دو نفر هم دو تا ادم معمولی هستند .
از کجا یک عده نتیجه گرفتند اینها ایرانی هستند .
بفرض ایرانی بودن این رفتار چه ربطی به شهدا دا رد . یکی به من توضیح بدهد .
sadeqh
Saturday 28 February 2009, 10:06PM
سلام.
نطر شخصی من این است که وظیفه دولت نظارت بر زندګی و رفتار شخصی مردم نیست!
وظیفه دولت در جامعه امروزی(البته دولت اسلامی) این است که فضای در جامعه ایجاد کند
که بین ګرایش به معنویت جامعه و ګرایش به مادیت جامعه تعادل ایجاد شود!
انګاه است که به نظر من جامعه به چاله افراط و تفریط نمی افتد!
مثلا در جامعه غیر دینی! یعنی جامعه ی که دغدغه دینداری و زندګی بر مدار دینمدارانه ندارد!
یا نګذاشته اند داشته باشد! مثل همین غربی که من در ان زندګی میکنم! رسانه ها و دولت
فضای را به وجود اورده اند که جامعه فقط در مسیر اقتصاد و مادیت حرکت و اندیشه کند!
من در هتلی کار میکردم! در شب شهادت امام حسین ایرانیان المان! دیسکو برګذار کردن!
البته در سال ګذشته! حالا شما فکر کنید اګر این جماعت به اصطلاح دین ګریز به حکومت برسند!
بر سر باورهای جامعه شان چی میاورند؟! کافر غربی به باورهای جامعه اش احترام قایل است
اما ایرانی؟!
zxcv
Sunday 1 March 2009, 06:22PM
احتمالا اینها ایرانی هستند و بازهم احتمالا این عکس در ایران گرفته نشده است .
مرز وطنی که با توافق شاه و انگلیس و شوروی حاصل شده برای شما حجت است ؟
برای شما شاید توافقات بین المللی حدود وطن تان را مشخص کند منتها مرز وطن من آنجایی ست که بهترین دوستانم را از دست داده ام .
گرایش های ضد شیعی شما مبرهن است
چه کسی به شما گفته که تنها یک شیعه می تواند خاک مملکت خود و سربازان حافظ آن را دوست داشته باشد ؟؟؟!
عبد من عبادالله
Sunday 1 March 2009, 06:28PM
با سلام
منظور اين است كه شهدا چه كساني بودند و براي چه آرماني رفتندو امروز اين نسل چگونه قدردان خون آنان است....
هلنا
Sunday 1 March 2009, 11:09PM
با سلام
منظور اين است كه شهدا چه كساني بودند و براي چه آرماني رفتندو امروز اين نسل چگونه قدردان خون آنان است....سلام . توضیح شما من را قانع نکرد .
اتفاقا این نسل بسیار هم قدر دان شهدا هست . من مانده ام که این رفتار چه ربطی به قدر دانی از شهدا دارد .
شما یک امتحانی بکن . حقیقتا این را میگویم . با یکی از این افراد طرح دوستی بریز . و چند صباحی رفاقت کن .
بعد یکباره و بدون مقدمه نظرش را در مورد شهدا بخواه .
کلا من میخواهم بگویم . که خود شهدا هم افراد فوق بشری نبودند . همین افراد عادی کوچه و بازار بودند .
حال این اقا (منظورم تصویر هست ) بنا بر هوس جوانی و بخاطر نقص تربیتی یک کاری کرد . بالاخره یک دوستییی ایجاد شده و مثلا این کارهایشان هم نشانگر رها و یله بودن انهاست .
این چه ربطی به بی حرمتی به شهدا دارد . ادمی زاد هست و جایز الخطا . با هزاران نوع پیشامد و پسامد خانوادگی و تربیتی و روانی .
از کجا که همین اقا و خانم عاشق شهدا نباشند . از کجا که 5 دقیقه با شما نشست و بر خاست کنند 180 درجه تغییر نکنند .
به نظر من این تصاویر بیان گر هیچ چیز نیست . سوای این مطلب که در تصویر دلیل علی دال بر ایرانی بئدن تصویر نیست . ولی کلا
haj abbas
Thursday 9 April 2009, 02:19PM
ببينيد عزيزان بايد منطقي فكر كرد
شهدا هم جوونايي بودن مثل ما
با اين تفاوت كه اونا رفتن كه ما ناموسامون حفظ بشن ولي جوناي الان خودشون دارن ناموساشون و بازيچه قرار ميدن
بعد هم اگه ما يا خيليا ادعا مي كنيم كه نمي گذاريم خون شهدا پايمال بشه پس اين كاراي امروزي يعني چه ؟
مگر نه اينكه ما با اين حرف بدتر داريم به خون شهدا توهين مي كنيم
ساز دهنی
Thursday 9 April 2009, 02:59PM
بعد از شهداء بجاي سازندگي نشستيم استراحت كرديم ، به جاي رشد و ارتقاي فرهنگ جامعه درگير سياست شديم ، تعليم و بهداشت رو قيمت فروش كليه كرديم ، بي عدالتي رو رواج داديم ، دست به دزديهاي كلان زديم ، به گور باباي ملت خنديديم ، بجاي نواي آهنگران بنيامين گوش داديم ، زديم تو سر قشر ضعيف جامعه ، چفيه هارو از گردن باز كرديم كلاه لبه دار سرمون گذاشتيم ، قلب شهداء رو شكستيم ...
هلنا
Wednesday 15 April 2009, 06:32PM
پسرم! به تو دروغ نمی گویم
برای دبیر همیشه کنگره ها و جشنواره ها و ... شعر و ... کاکایی
پسرم! من به تو دروغ نمی گویم.
نه پسرم. حرف های سیاه و چهره تکیده وازده هایی را که شما و ما را "نسل سر خورده" و "نسل سوخته" می دانند، باور نکن.
البته اینان نسل سوخته اند که امروز بر موج سوارند بلکه خودی نشان دهند و مورد توجه قرار گیرند. وگرنه، ما که بر آن روزهای سخت و شیرین دفاع از شرف ملت و انقلاب، مفتخریم و سرمان همواره بلند است. چون نیازی نداریم در برابر خدایان ثروت و قدرت دنیایی به کرنش درآییم.
اینها همان زمانش هم مرد میدان نبودند چه برسد به امروز که باید برای دفاع از ارزش ها سینه سپر کنند.
آن روزها که جان دادن و سوختن میان بود، اینان همه افتخارشان سراییدن و سرودن بود و بس!
همینان که می نشستند کسی بسوزد تا در سوگش بسرایند.
اینان سوگ سرایانی هستند که فقط با ماتم و غم مانوسند و جز این را کفر و حرام می دانند ولی در خلوت خویش ...
نه پسرم!
اینها را باور نکن. نان اینها با همین زهر سروده ها و در تنور کنگره ها و جشنواره ها پخت می شود.
اینها همه جنگ را خویش می دانند و مدافع حقوق تمامی ملتند.
از دید اینها همه لمپن هستند و همه آنانی که به سینما رفتند، عده ای بی شعور نافهم!
تقصیر ندارد این وازده غم گزیده اگر خود و غم هایش را با ناله های محزون همیشگی بر شبکه های تلویزیونی و دیدگان ملت تحمیل می کند ولی کسی تره برایش خورد نمی کند!
کم آورده اند پسرم.
کم آورده اند و دست پایین ترین سربازان شان را به میدان فرستاده اند.
به قول آن دوست شاعر:
بزدلانی کز یم خون تر شدند
از بسیجی ها بسیجی تر شدند!
نه پسرم!
اینها را ببین، و مطمئن باش ما هیچگاه در جبهه، همچون اینان، ماتم گرفته و اشکساز نبودیم!
پسرم!
"اگر می خواهی کسی تو را استحمار نکند، بخوان بخوان بخوان"
برو و آنچه را سالیانی است منتشر شده و همینان آنها را به سخره می گیرند، بخوان:
یاد ایام
یاد یاران
خداحافظ کرخه
جنگ دوست داشتنی
ستاره های شلمچه
مخمل یادها
روزهای آخر
و ...
تا ببینی همه جنگ، آن نیست که اینان قلب می کنند.
نماز شب، عبادت، دعا، توکل بر خدا و شادی ایمانی، همه و همه در کنار هم جمع بودند.
نه پسرم!
بجای این که وقت با ارزشت را با ناله های حزین و ساختگی این کنج عزلت گزینان که ترس آن دارند منبع آب کنگره های شان آجر شود، سر کنی، خاطرات آزادگان عزیز را بخوان. حداقل از همان ده ها آزاده ای که در اخراجی ها مشورت دادند و حتی در آن هنر نمایی کردند.
خسته شدم. از دست جنگ ندیده هایی که فقط در برابرشان می توان از زبان سردار شهید "حاج عبدالله رودکی" گفت:
ای آب ندیده، آبی شده ها
بی جبهه و جنگ انقلابی شده ها
مدیون لب خنده جانبازانید
ای بر سر سفره آفتابی شده ها
کنگره هاتان مستدام، دبیریتان برقرار و چک هایتان مملو و جاری!
بخندید و شادمان باشید، ولی اشک و آه و سنگی که بر ملت آرزو می کنید، نثار قدوم خویشتان باد!
حمید داودآبادی
همان که بیش از کلمات همه غم سروده هایت، روزهایش را در نوجوانی با عاشقان خندان خدا، در جبهه گذرانده و ده ها برابر کتاب های سیاه سروده ات، دوستانش را در رقص عاشقانه و شادمانه مرگ و سوختن به نظاره نشسته.
(javascript:void(0))
جان عشاق
Friday 1 May 2009, 10:12PM
شرمنده شدیم درتمام عمرمون به شهدا
جان عشاق
Saturday 20 June 2009, 06:11AM
وشهادت پلی است که بهترینهای ما رو گلچین کرد--همه روزی از این دنیا می ریم ولی شهادت کجا ومرگ های دنیای مثل تصادف-ووووکجا --اللهم الرزقنا توفیق الشهاده فی سبیلک
maryam57s
Sunday 21 June 2009, 03:56PM
سلام . مطلقا نمیخواهم بگویم که ما در تهران از این صحنه ها نداریم ها . نه داریم و در مورد ان مطلب هم دارم و اگر لازم باشد میگذارم . فقط منظورم این عکس هست .
ان را با یک سوال مطرح میکنم .
مطلقا در مورد گزارنده این عکس منظوری ندارم ها . بر داشت بد نکند . از این تصاویر مستهجن تر هم در اینترنت موجود هست .
حال عقلا این موتور پلاک ندارد . خیابان هم مبین چیزی نیست . این دو نفر هم دو تا ادم معمولی هستند .
سلام آقا هلنا . از دیدگاه نظراتتان خیلی خوشحالم که اینقدر ریزبینانه و با دقت مطالب رو بررسی میکنید .
hooshdaran3
Monday 22 June 2009, 11:53AM
به دلیل حرص و آز عده ای از مقامات،چند نفر دیگه هم تازگی شهید داشتیم.
maryam57s
Tuesday 23 June 2009, 09:15PM
روی شانه ی غیرت یاد جبهه ها مانده ست
مرگمان اگر دیدید پرچمی رها مانده ست
رفته اند اما نه! کوله بارشان باقی ست
بر زمین نمی ماند ، شانه های ما مانده ست
مجتبی مجتبی
Saturday 27 June 2009, 07:44PM
شهدا شرمند ه ایم--از ابلیس که حاضرنشد به پای ادم سجده کند گول خوردیم وما گه گاهی بت نفس وابلیس را به سجده افتاده ایم--چه کنیم که دنیا روی اورده وما ها را به قبرستان دنیاگرایی سوق داده وخاک نشینان کره ارض هنوز وهنوز بازیچه دست ابلیس اند--خدایا ما را نیز در خیل کاروان شهدا بپذیر که دل در گرو دنیا نبندیم
حقیقت تلخ
Sunday 28 June 2009, 04:27PM
شهدا که خود شمع محفل بشریتند---
خون بهای شهدا ذات اقدس باریتعالی است
خدایا ما را مدیون خون شهیدان مان نمیران
maryam57s
Sunday 28 June 2009, 06:42PM
خوشا اشکي،خوشا چشم تري سرخ
خوشا هجران شبي با پيــــکري سرخ
خوشا همچون شهيـــــــــدان خدايي
سلامي ، خاکــــريزي ، سنگري سرخ
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.