PDA

نمايش نسخه نهائي : چرا به هم تبريك نميگيد ؟

درياي آرام
Friday 21 March 2003, 03:09PM
عجب !
ظاهرا تبريك گفتن در محرم جيزه.
خيليها در اين باشگاه هستند كه سر هر مناسبت مذهبي تبريك و تسليتشون غوغا ميكنه ولي الان چون محرمه هيچ اثري از تبريك سال نو وجود نداره.

حالا چه چيز "ت ب ر ي ك " ميتونه در تضاد باشه با محرم خدا ميدونه ؟
چرا هيچ كدام از آقايان و خانمهايي كه ادعاي عشق حسيني داشتند، اينجا تبريك نگفتند ؟؟
آيا تبريك گفتن سال نو غير از بركت خواستن براي آن سال است ؟ اين كجايش با عزاداري متناقض است ؟

شايد هم اصلا به خاطر محرم نباشه. شايد اصلا اساس نوروز براي آقايان و خانمها زير سواله. آيا اين واقعا عيد حساب ميشه؟:confused: نميشه؟:confused: تبريك داره ؟:confused: نداره؟:confused:
آيا سال شمسي مهمتره يا قمري؟ آيا سال ايراني مهمتره يا عربي؟

خلاصه از اين قبيل مسايل....

بهزاد
Saturday 22 March 2003, 12:59AM
خانم درياي آرام،
در مملكتي كه بزرگترين آثار فرهنگيش (تخت جمشيد) به علت داشتن نشانه از طاغوت!!! اينطور مورد بي توجهي قرار گرفته، شما انتظار چه چيز را داريد؟
وقتي هنوز اساس كار حوزه علميه بر اساس تاريخ قمري، كه دقيق بودنش به هيچ وجه مورد تاييد هيچ آدم عاقلي نيست، تنظيم ميشه، انتظار داريد نوروز عيد باشه؟
نه خير خانم، به نظر اساتيد:
عيد آن روزي است كه در آن معصيت الهي انجام نشود
پس چون اساسا چنين روزي وجود ندارد، بهتر است همه با هم به عزاداري بپردازيم.

maryam
Saturday 22 March 2003, 05:09PM
بحث نداره كه!
عيدتون مبارك

درياي آرام
Saturday 22 March 2003, 05:17PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
وقتي هنوز اساس كار حوزه علميه بر اساس تاريخ قمري، كه دقيق بودنش به هيچ وجه مورد تاييد هيچ آدم عاقلي نيست، تنظيم ميشه، انتظار داريد نوروز عيد باشه؟
راستش من نميدونستم كه در مراكز مذهبي ما (حوزه هاي علميه) هنوز تقويم قمري مورد استفاده قرار ميگيره. خب به نظر من اگر از ابتداي حمله اعراب به ايران چنين طرز تفكري حاكم بود و فقط هر آنچه كه منشا در سرزمين تولد اسلام، يعني عربستان، داشت ارزشمند بود و غير از آن به نوعي بي ارزش يا حتي ضد ارزش قلمداد ميشد، ما در همان زمانها آداب و فرهنگ ايراني را از دست داده بوديم و اكنون ديگر قابل تمييز با اعراب نبوديم. دقيقا همان اتفاقي كه براي همه كشورهاي تحت سلطه اعراب روي داد. حتي مصر با آن تاريخ و فرهنگ چند هزار ساله، زبان خود را از دست داد، فرهنگ خود را از دست داد و شد يك كشور عربي كه اكنون ميبينيم.
حيف بود مصر ديگر فرهنگ غني خود را به فراموشي بسپارد.
همين عراق ، آيا اينها عرب بودند؟
سوريه، آيا عرب بود ؟
لبنان، آيا عرب بود؟
عجيبه كه حتي ليبي و سودان زبان خود را از دست دادند و اكنون يك كشور عربي محسوب ميشوند.
و البته براي آغاز سال نويشان تمام اين كشورهاي عربي كجدار و مريض نميدانند كريستمس آغاز سال نوشان است يا اول محرم ؟ اصلا چرا راه دور ميرم ! بيشتر اين كشورها تقويم ميلادي تقويم رسمي آنهاست:eek:
آيا اينجوري پسنديده تره ؟؟

maryam
Saturday 22 March 2003, 05:33PM
درياي آرام عزيز! طوفاني نشو خطرناكه.
متاسفانه از موقعي كه بعضي ها روي كار اومدن مملكت ما اينطوري شده.
اين مساله براي يك يا دو سال اخير نيست براي 16 سال پيشه.

بهزاد
Sunday 23 March 2003, 07:42PM
نوشته شده بوسيله maryam
درياي آرام عزيز! طوفاني نشو خطرناكه.
متاسفانه از موقعي كه بعضي ها روي كار اومدن مملكت ما اينطوري شده.
اين مساله براي يك يا دو سال اخير نيست براي 16 سال پيشه.

مريم خانم، يه خورده بيشتر از 16 سال;):p

صبح
Friday 28 March 2003, 01:41PM
من كه مي گم ... نميشه كه گفت تو محرم عيده ... :) اما سال نو كه داريم ، سال نو بر همگي مبارك باشه انشالله ... اميدوارم كه سالي پر بار و پر بــــــــــــــركــــــــــــــــــــت و بهتر از سال پيش داشته باشيد ...

صبح
Friday 28 March 2003, 01:53PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
خانم درياي آرام،
در مملكتي كه بزرگترين آثار فرهنگيش (تخت جمشيد) به علت داشتن نشانه از طاغوت!!! اينطور مورد بي توجهي قرار گرفته، شما انتظار چه چيز را داريد؟

سلام
بهزاد جان ، نشانه از طاغوت يك بحثه ، تجليل و تقدير و توجه به آثار طاغوتي يك بحث ديگر ... ، اين آثار فقط از لحاظ تاريخي و تمدني مي تواند اهميت داشته باشد ، نه از لحاظ روشي و مسلكي . روش و مسلك ما هم روش خشايارشا و ديگر شاهان ظالم كه نيست ... در عين حالي كه به تاريخ و تمدنمان احترام مي گذاريم .
تاريخ قمري ممكنه در لحظه درست نباشه ، اما هيچوقت جابجا نميشه ، از لحاظ نجومي هم كاملا قابل محاسبه است و آنچه كه سر ماه اختلاف پيش مي آيد ، ديدن ماه در نصف النهارهاي مختلف است كه بعضيها مي بينند و بعضيها نمي بينند . و دست آخر هم در روزهاي دوم و سوم و چهارم و ... روز اصلي مورد نظر مبرز و واضح مي شود .

اعياد مختلفي هم از سوي اسلام وجود دارند ... عيد قربان - فطر - غدير ... حرف شما را كه بايد عزاداري كنيم كمي معلق مي كند :) در ضمن هر كس هر روزي گناه نكند عيدش است ...

موفق باشيد

بهزاد
Friday 28 March 2003, 06:38PM
نوشته شده بوسيله صبح
بهزاد جان ، نشانه از طاغوت يك بحثه ، تجليل و تقدير و توجه به آثار طاغوتي يك بحث ديگر... ، اين آثار فقط از لحاظ تاريخي و تمدني مي تواند اهميت داشته باشد ، نه از لحاظ روشي و مسلكي.

سلام دوست من
فكر نمي كنم با برگزاري جشن هاي ملي مانند نوروز در مكان هايي مانند تخت جمشيد، كسي از روش و مسلك خشايارشا و خسروپرويز تجليل كنه.

تاريخ قمري ممكنه در لحظه درست نباشه ، اما هيچوقت جابجا نميشه ، از لحاظ نجومي هم كاملا قابل محاسبه است و آنچه كه سر ماه اختلاف پيش مي آيد ، ديدن ماه در نصف النهارهاي مختلف است كه بعضيها مي بينند و بعضيها نمي بينند . و دست آخر هم در روزهاي دوم و سوم و چهارم و ... روز اصلي مورد نظر مبرز و واضح مي شود.

با اين صحبت شما كاملا مخالفم، چون الان كه علم اينقدر پيشرفت كرده، هنوز در تشخيص اول ماه و آخر ماه مشكل داريم. و اين مشكل در ماه مبارك كاملا مشهود است، ولي در ماههاي ديگر چون اهميت ندارد پيگيري نمي شود، از كجا معلوم در ماههاي ديگر اين اشتباه رخ ندهد و چون كسي پيگير نيست، روزها و مناسبت ها عقب و جلو شود؟
تازه، در زمان هاي قديم كه وسايل و علم نجوم اينقدر پيشرفته نبوده كه ديگر بماند.

اگر صحبت شما صحيح است چرا آيت الله العظمي مرعشي براي اينكه شب قدر را درك كند، يك سال تمام احيا گرفتند؟
به نظر من علتش اين بود كه ايشان معتقد بودند كه در طي گردش ايام، روزها اشتباه ثبت شده و شب قدر واقعي نامشخص است.

اعياد مختلفي هم از سوي اسلام وجود دارند ... عيد قربان - فطر - غدير ... حرف شما را كه بايد عزاداري كنيم كمي معلق مي كند:)

حرف شما صحيح، منتهي ما يك ايراني مسلمان هستيم و نبايد به دليل مسلمان بودن، اعياد و جشن هاي ملي خود مانند چهار شنبه سوري و نوروز را ناديده بگيريم يا سعي در كم اهميت جلوه دادنش بكنيم (كاري كه در سالهاي اخير دارد به صورت خزنده اي انجام مي شود)

بابک
Tuesday 6 May 2008, 09:35AM
یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عاشق2
Tuesday 6 May 2008, 09:38AM
فهمیدی به منم بگو

pourabbasi.m
Tuesday 6 May 2008, 10:26AM
دوستی ابزار بازی نیست.واژه ای برای بیان کردن نیست.در یک ماه آغاز نمی شود و در یک ماه تمام نمی شود.دوستی، فردا،دیروز ،امروز و همیشه است.

ماه به من گفت،اگر دوستت به تو پیامی نمی دهد چرا ترکش نمی کنی؟ به ماه نگاهی کردم و گفتم آیا آسمان تو را ترک می کند زمانی که نمی درخشی؟

رای زنده ماندن به تپش قلب نیاز دارم،برای داشتن تپش قلب ،به یک قلب نیاز دارم برای داشتن قلب به شادی نیاز دارم برای داشتن شادی به دوستی نیاز دارم و برای دوستی، همیشه به تو نیاز دارم

وفقیت این نیست که هزار دوست در یکسال داشته باشی،ا موفقیت وقتی است که دوستی را برای هزار سال داشته باشی

شش قانون برای شادبودن: قلبت را از کینه پاک کن،ذهنت را از نگرانی ها رها کن،ساده زندگی کن،کم توقع باش،زیاد ببخش و همیشه مرا به عنوان دوست خود داشته باش

هیچگاه دوستان قدیمی ات را ترک نکن.آنها برای جایگزینی سخت هستند.دوستی مثل شراب است،بهتر می شود وقتی بیشتر می ماند، بهتر می شود.

خدا خیلی داناست که برای دوستان قیمتی نگذاشته،اگر این کار را می کرد،چطور میتوانستم بهای دوستی مثل تو را بپردازم
http://khandoon.com/forum/images/smile/1.gif http://khandoon.com/forum/images/smile/53.gif

غريبه
Tuesday 6 May 2008, 07:06PM
عاليه محمد جان

چکاوک
Tuesday 6 May 2008, 10:55PM
بچه ها با چه انگیزه ای این تاپیکهای عهد بوقو بالا میارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:confused::واااي::سوال::حيران::عصباني: