نمايش نسخه نهائي : ایا کروات در اسلام حرام است ؟
Reza11
Friday 17 August 2007, 07:39PM
من وقتی می بینم از اول انقلاب یک مخالفت همه گیر در ایران علیه کروات شده و چیزی جایگزین ان نشد . مرا در این فکر انداخت که ایا کروات در اسلام حرام است ؟ و یا امامان ما منع کردند!!!!!!!
زیرا این کت و شلوار وپیراهن از خارج وارد شده و خود یک پکیج است اگر اسلام مخالف کروات است که نیست و سلیقه ای است بنابر این باید کت و شلوار هم نپوشید و بجای ان بر گردیم به لباس های زمان رضا شاه و همان قباده ها را بپوشیم . و گرنه این چه مخالفتی است ؟ رئیس جمهور کشور با نزدن کروات و یا نپوشیدن پیراهن بدون یقه چه چیز را می خواهد ثابت کند . می داینم که هر فرد برای شناخت شخصیت او اول از لباس ان می شناسند . سپس با احتیاط به حرفهای او گوش می دهند . چرا؟ زیرا مردم فکر می کنند کسی که به نظم و ترتیب و شخصیت دیگران احترام قائل نیست چگونه ممکن است بتواند راجع به موضوع سیاسی اجتماعی و........ صحبت کند . بنابراین چه بخواهیم و چه نخواهیم این یک واقعیت است . که در ان صورت تبلیغ کردن ما اسلام و یا هر کاری اگر نگوئیم غیر ممکن ولی با تاخیر انجام خواهد شد . بنابراین اگر یک رئیس جمهور که نماینده یک کشور تلقی می شود . به مسائل توجه کند . در محافل بین الملی بیشتر مورد توجه قرار می گیرد و حرف او خریدار پیدا خواهد کرد. و یا سایر مردم بنابراین یا ما باید یک لباس ملی مثل هندوستان ویا بعضی از کشور های عربی داشته باشیم که نداریم . باید حداقل اینکه یک پیراهن بدون یقه که بعضی اقایان دیپلمات ها می پوشند بپوشد . و یا اینکه کروات زده شود و بحث من اینست اصلا چرا نباید کروات زد ؟ ایا این امر به اسلام و مسلمین لطمه خواهد زد ؟ ویا.........
دوست ايراني .
Saturday 18 August 2007, 01:03AM
سلام
باز هم بحث کروات مطرح شده جالبه یادمه 5 سال پیش که اومدم کلابز راجع به کراوات یه تاپیک مفصلی بود که منم اولین پستمو توی اون زدم
دوست خوبم لباس هر ملت در طول تاریخ نشان دهنده وضعیت اقلیمی و فرهنگ و اعتقادات مذهبی اون مردم هست
در مورد لباس به این ساده گی که شما میگید نباید حرف زد مثلا مردم آب هوای گرم اغلب از لباسهای رنگ روشن و نخی و خنک و پوشاننده از آفتاب تهیه میشد و یا در مناطق سردسیر پشمی و با رنگهای تیره تهیه میشد مردم کوهستان نیز لباس مخص خود را میپوشیدند و غیره ......
منتهی علاوه بر وضعیت اقلیمی وضعیت اعتقادی همواره در طول تاریخ تعیین کننده نوع پوشش افراد بوده است فرقه ها با نوع پوشش خود را از سایر فرق جدا میکردند
حالا این حرفهای من چه ربطی به کراوات داره ؟
حقیقتش تاریخ کروات برمیگرده به زمان قبل از رنسانس و زمان حکومت کلیسا در اروپا در زمان حکومت کلیسا به خاطر تعصبات دینی مردم اروپا منطبق با قوانیت کلیسا لباس میپوشیدند یکی از مظاهر اصلی نمایش اعتقادی ان زمان به گردن آویختن صلیب بود البته صلیب فلزی و یا چوبی وحتی سنگی به نظر میرسد مردم اروپا با فرو پاشی حکومت کلیسا برخی از قوانین آن را تعدیل کرده و به برخی پایبند مانده و ادامه داه اندمثلا گردنبند صلیب گاها پارچه ای میشد و کم کم به شکل یک فرم از لباسهای رسمی و فرهنگی اروپا درآمد اگر به شکل پایین کروات و V شکل وی مانند آن نگاه کنید بخوبی میشود فهمید که این کراوات در واقع تعدیل شده همان صلیب پارچه ای است البته این نماد در کرواتهای قدیمی و اروپای قرن نوزده بخوبی مشهود و قابل بررسی است حالا به نظر شما لزومی داره که اصرار بر زدن کروات بشود شاید شما بگید میشه جور دیگه فکر کرد و به شباهت کراوت با صلیب خط بطلان کشید اما باید دوست من باور کنی که هر لباسی قطعا یک ریشه تاریخی دارد و حرف زیادی درباره فرهنگ و اداب رسوم پدید اورنده اش می زند باید با دقت بیشتری به اینها نگاه کرد .
محمّد
Saturday 18 August 2007, 01:13AM
سلام
باز هم بحث کروات مطرح شده جالبه یادمه 5 سال پیش که اومدم کلابز راجع به کراوات یه تاپیک مفصلی بود که منم اولین پستمو توی اون زدم
دوست خوبم لباس هر ملت در طول تاریخ نشان دهنده وضعیت اقلیمی و فرهنگ و اعتقادات مذهبی اون مردم هست
در مورد لباس به این ساده گی که شما میگید نباید حرف زد مثلا مردم آب هوای گرم اغلب از لباسهای رنگ روشن و نخی و خنک و پوشاننده از آفتاب تهیه میشد و یا در مناطق سردسیر پشمی و با رنگهای تیره تهیه میشد مردم کوهستان نیز لباس مخص خود را میپوشیدند و غیره ......
منتهی علاوه بر وضعیت اقلیمی وضعیت اعتقادی همواره در طول تاریخ تعیین کننده نوع پوشش افراد بوده است فرقه ها با نوع پوشش خود را از سایر فرق جدا میکردند
حالا این حرفهای من چه ربطی به کراوات داره ؟
حقیقتش تاریخ کروات برمیگرده به زمان قبل از رنسانس و زمان حکومت کلیسا در اروپا در زمان حکومت کلیسا به خاطر تعصبات دینی مردم اروپا منطبق با قوانیت کلیسا لباس میپوشیدند یکی از مظاهر اصلی نمایش اعتقادی ان زمان به گردن آویختن صلیب بود البته صلیب فلزی و یا چوبی وحتی سنگی به نظر میرسد مردم اروپا با فرو پاشی حکومت کلیسا برخی از قوانین آن را تعدیل کرده و به برخی پایبند مانده و ادامه داه اندمثلا گردنبند صلیب گاها پارچه ای میشد و کم کم به شکل یک فرم از لباسهای رسمی و فرهنگی اروپا درآمد اگر به شکل پایین کروات و V شکل وی مانند آن نگاه کنید بخوبی میشود فهمید که این کراوات در واقع تعدیل شده همان صلیب پارچه ای است البته این نماد در کرواتهای قدیمی و اروپای قرن نوزده بخوبی مشهود و قابل بررسی است حالا به نظر شما لزومی داره که اصرار بر زدن کروات بشود شاید شما بگید میشه جور دیگه فکر کرد و به شباهت کراوت با صلیب خط بطلان کشید اما باید دوست من باور کنی که هر لباسی قطعا یک ریشه تاریخی دارد و حرف زیادی درباره فرهنگ و اداب رسوم پدید اورنده اش می زند باید با دقت بیشتری به اینها نگاه کرد .
ممکن حقیقت کروات, همون صلیبی باشه که شما میگی, اما این مساله نمیتونه باعث تحریم کروات بشه!
کروات رو مردم برای زیبایی میزنن. آدم وقتی میخواد شیک بکنه یا رسمی بپوشه, کروات میزنه. و این مغایر با دین نیست! الان حتی بودائی و کافر و و و کروات میزنن. در نتیجه حقیقت کروات الان گم شده و مساله فقط جنبه شیک پوشیدن و رسمی بودن به خودش گرفته.
ديوونه
Saturday 18 August 2007, 09:27AM
و اگر این رسمی نشون دادن، شما رو شبیه دشمنان رسمی ما بکنه چی؟:D
صبح
Saturday 18 August 2007, 10:01AM
سلام
در اسلام تشبث به کفار حرام ا ست . تشبث به کفار بعبارتی یعنی ( آویزان شدن به کفار ) ... و این یعنی ، تبعیت از اعمال و رفتار کفار ... ، پیامبر اکرم (ص) می فرماید : ( من تشبه بقوم فهو منهم : هر کس به قومی شبیه باشد پس او از آنان است ) . و طبیعتا ما ایرانیان نمی خواهیم سیاهی لشکر دشمنان خود را افزایش دهیم.
همین که در نظر بعضی از دوستان ، شیکی ، و تنها نوع آن ، با کراوات که غربی است تحقق می یابد ، در حالی که ما تاریخ و لباس سنتی خود را ترک کرده ایم ، یعنی ما خود را و عزت خود را از دست داده ایم ... و این تحقیق دهنده حرمت آن در تشبث به کفار است . از آنجا که عزت مؤمن در دین اسلام بسیار پر اهمیت است ، ذلیل شدن او بواسطه تشبه لباس به کفار حرام است .
شاید بگوئید مدل فعلی کت های مرسوم هم ، غربی است . اما این دلیل نمی شود که چون یک اشتباه می کنیم ، اشتباه دوم را نیز انجام دهیم و همین که رؤسای ما با سران غربی فرق واضحی دارند و از کروات زدن اجتناب می کنند ، حداقلی از بازیافت عزت مؤمنین در ایران است که زیر بار یک تیپ سراسر غربی نرفته اند . در واقع "کراوات نزدن" یک انکار هژمونی خواهی غرب است و لازم و تقدیر آمیز است. در هر صورت ، به نظر بنده امروز کراوات زدن ، تیر خلاص عزت یک مسلمان در لباس پوشیدن اوست . لا اقل پس از این برهه سی ساله در ایران ، که کروات بعنوان سمبلی از گرایش به غرب مطرح شده است ، این عمل معنای خاص خود را دارد .
گذشته از تمام این بحث ها ، مسلما تنها کت و کراوات نیست که می تواند ارضا کننده سلیقه باشد ، بسیاری از لباسهای سنتی ما که گاها نیز در سریالهای تلویزیونی نمایش داده می شوند ، لباسهای بسیار فاخری است که برای بازیافت آن نیاز به حرکت فرهنگی داریم . مثلا اگر لباس حکیم ابوالقاسم فردوسی را در سریال چهل سرباز مشاهده نمائید ، لباس بسیار زیبائی است که ابدا با کت و کروات قابل مقایسه نیست و اگر روزی پایش بیافتد ، بنده بطور روزمره این لباس را می پوشم .... گاهی برای ایجاد تحول ، مجال و زمینه سازی لازم است که تا کنون کسی پیدا نشده که فرهنگ این کشور را بازیافت کند .
محمّد
Saturday 18 August 2007, 12:09PM
با عرض سلام خدمت جناب صبح و جناب دیوونه
حرف شما کمی تا قسمتی درسته. ولی همونطور که گفتم الان کروات زدن شکل تشبه به کفار رو از دست داده. همه میزنن, یهودی, بهایی, بودایی, هندو, حتی مسلمانها. من با این مساله که وزرای ایرانی حتی در خارج هم کروات نمیزنن و با این کار "عزت اسلام" رو حفظ میکنن, مشکلی ندارم. ولی به نظر من کروات زدن هم "عزت" یک مسلمان رو از بین نمیبره.
لباس حکیم ابولقاسم هم مثل لباس پادشاه برونای میمونه. اگر پادشاه به جایی مسافرت میکنه, فقط خودش میبینی از این لباس های "فاخر" میپیوشه و همراهاش همه کت و شلوار و "کروات" میپوشن.
لباس سنتی هم خوبه نمیگیم نه. مثل لباسهای عربی یا ابولقاسم فردوسی. ولی اگر کسی بخواد کروات بزنه, نباید مانعش شد.
ديوونه
Saturday 18 August 2007, 01:56PM
الان هم کسی مانع نمیشه.
شما هر جا که دوست داری بزن...ماموری نمیاد و شما رو ببره زندون.
مثل خیلی از عروسیها و مجالسی که الان تو کروات میزنن.
من یه رفیق دارم که کروات میزنه و عبا میندازه دوشش و میره حرم امام رضا زیارت.
اما اگر دقت کنی بیشترین کسی که بهت یه جور دیگه نگاه میکنه خود مردم هستند.
دلیل نمیشه که چون همه کروات میزنن ما هم بشیم مثل همه.
مثل اینکه الان بگی خیلیها دارن دزدی میکنن...دروغ میگن...فحش میدن...بی ادبی میکنن..دیگه این شده عرف و کسی بهش به دید بد نگاه نمیکنه.
پس ما هم دروغ بگیم...فحش بدیم..بی ادبی کنیم.......؟!
محمّد
Saturday 18 August 2007, 02:14PM
الان هم کسی مانع نمیشه.
شما هر جا که دوست داری بزن...ماموری نمیاد و شما رو ببره زندون.
مثل خیلی از عروسیها و مجالسی که الان تو کروات میزنن.
من یه رفیق دارم که کروات میزنه و عبا میندازه دوشش و میره حرم امام رضا زیارت.
اما اگر دقت کنی بیشترین کسی که بهت یه جور دیگه نگاه میکنه خود مردم هستند.
دلیل نمیشه که چون همه کروات میزنن ما هم بشیم مثل همه.
مثل اینکه الان بگی خیلیها دارن دزدی میکنن...دروغ میگن...فحش میدن...بی ادبی میکنن..دیگه این شده عرف و کسی بهش به دید بد نگاه نمیکنه.
پس ما هم دروغ بگیم...فحش بدیم..بی ادبی کنیم.......؟!
عزیز من, کی میگه کسی مانع نمیشه؟ من خودم توی یه عروسی بودم که همه کروات زده بودن, یه آخوندی داشت با یکی دعوا میکرد که تو با این کارت دینت رو فروختی و و و! فعلا هم که جناب رهبر کروات رو "حرام" کرده اند!!! تو مشهد که بودم, برادران بسیجی چندتا خارجیه بیچاره که کروات زده بودن رو مسخره کردن و کرواتها رو میکشیدن و میگفتند: بع بع بع!!!!!! اینها یعنی چی؟! چیزی غیر از مانع!!
۱۰ سال پیش مردم جور دیگه نگاه میکردن, الان هم جور دیگه نگاه میکنن ولی ۱۸۰ درجه فرق میکنه. اون زمان میگفتن طرف طاغوتیه!! الان میگن طرف باکلاسه!!!
در ضمن, اون خیلیهایی که گفتی همشون گناهه!!! دزدی, فحاشی,... اما آیا کروات زدن هم گناهه؟ تازه, هیچ وقت اون کارا عرف نبوده و نیست, لطفا کمی آمپر تعصب رو بیارید پایین.
Scorpion
Saturday 18 August 2007, 02:23PM
یه جورایی بستگی به عرف و وضعیت جامعه داره اگر طوری باشه که مصداق گرایش به کفار بشه اشکال داره در غیر اینصورت خیر .
محمّد
Saturday 18 August 2007, 02:34PM
یه جورایی بستگی به عرف و وضعیت جامعه داره اگر طوری باشه که مصداق گرایش به کفار بشه اشکال داره در غیر اینصورت خیر .
آیا در عرف ایران و جهان اسلام, کروات مصداق گرایش به کفاره؟!؟!
Scorpion
Saturday 18 August 2007, 02:48PM
خب این بررسی رو باید خودتون انجام بدید توی شهر خودتون من نمی تونم برای شما تعیین مصداق کنم این تشخیص خود مکلفه که باید به یقین برسه .
من خودم بالشخصه :
اصلا خوشم نمیاد ازش و تمایلی بهش ندارم و اگر میل پیدا کنم احتیاطا اجتناب می کنم ولی برای دیگران تکلیف تعیین نمی کنم مگر جایی که به نظر خودم نیاز به تذکر داشته باشه
ديوونه
Saturday 18 August 2007, 03:11PM
خب عزیز برادر.
تعصب رو شما داری دیگه.
از نظر قانونی که کسی مانعت نمیشه . شرعا هم که احکامش رو دوستان گفتند و اون طلبه داشته وظیفه اش رو انجام میداده و امر به معروف و نهی از منکر میکرده .
"کروات زدن شکل تشبه به کفار رو از دست داده. همه میزن"
این جمله رو مگه شما نگفتید؟
از نظر بنده و هم کیشان بنده کروات چیز خوبی نیست و بزرگان دین ما اون رو در شرایط حاضر جایز نمیدونن.
حالا شما بگو که همه میزنن.
ولی از هزار نفر یک نفر کروات بزنه رو نمیگن که "همه میزنن" مگر اینکه اونجایی که شما زندگی میکنین از هزار نفر نهصد نفرشون کروات بزنن.
محمّد
Saturday 18 August 2007, 06:12PM
شما خوشتون نمیاد. قبول. از بزرگان دین هم فقط آقای خامنه ای حرام کرده. کس دیگه ای رو نمیشناسم که کروات رو حرام کرده باشه.
سوال جناب رضا, اینه که چرا "حرام" کردند کروات زدن رو؟ طبعا فقط اقای خامنه ای (تا اونجایی که اطلاع دارم) حرام کرده.
در ضمن جناب دیوونه, اون طلبه امر به معروف نمیکرد. دعوا میکرد!!!
الان خوشبختانه (یا متاسفانه!) پلیس گیر نمیده به مردم به خاطر کروات زدن! مساله فعلا فقط حرام و حلال بودنشه.
karbala110
Sunday 19 August 2007, 01:30AM
من واقعا متاسفم برای بعضی از نظرهای تعصب وار که مطرح میشه . من میگم همانطور که اقای رفسنجانی دق دق تغیر لباس خانمهارا داره و سالن مد لباس برای خانمها براه انداخته می شه که نوع حجاب راتغییر دهند . و مغازه های مانتو دوزی را درش پلمب می کنند . چرا نباید لباس مرد ها مرتب بشه . دوستی زدن کروات را با غربی شدن تشبیه کرد که خیلی متاسف هستم برای ایشان . چرا چون اگر اینطور باشه خیلی چیز ها در این مملکت نشانه غربی هست همین ماشینی که ماسوار می شویم ایا غربی ها بما نفروختند وامروز ما کیفش را می کنیم . بحث بر سر این نیست که چه کسی وارد کشور کرده بحث بر سر اینست که چرا باید حرام شود وچیزی جایگزین ان نشود که رئیس جمهوریک کشور با یقه باز در چنین مکانهائی ظاهر شود . انها بشما نمی خندند . ولی ارزشی هم برای حرفهای شما قائل نیستند . یکمی دررابطه با خود پسندی این اقایان متعصب بگم دوست عزیز وقتی یک خانم خارجی از خارج وارد ایران می شود شما اورا مجبور به سر انداختن روسری می کنید ولی وقتی در خارج سالهاست که خانمهای کشور های اسلامی با حجاب در خیابانها رفت امد می کنند کسی معترض انها نیست و وقتی در فرانسه می گویند که درمدرسه دخترها مثلا حجاب نگذارند صدای شما برای وا اسلاما هوا می رود و این را عین اسلام می دانید . بهر حال سعی کنید . برای هر موضوعی جواب منطقی پیدا کنید وگر نه حرف بی ربط زیاد است چیزی بگویم که اولا ما در این اطاق چیزی یاد بگیریم وعقیده هایمان را بهم نزدیک و نتجه بگیریم . نتیجه من از نوشتار دوستان بالا اینست که هر که این را حرام کرده کاری بی منطق انجام داده . چون با لباس نمی شود بجنگ غرب رفت . زدن ان هیچ اشکال شرعی ندارد . اقای مالکی نخست وزیر عراق هم یک مسلمان شعیه هست ولی کروات می زنه !!! ضمن اینکه می شود تمام کسانیکه به این عقیده اند لطف کنند حداقل پیراهن بدون یقه بزنند با این که موافقید یانه ؟ بهر حال فکر می کنم نباید پکج را ناقص کرد یا تمام با کت و شلوار و کروات و یایقه اخوندی . و یا قباده . ضمن اینکه برای روشن شدن زیبا بودن چیزی عرض کنم و ان اینکه خداوند تمام این جهان هستی را بانظم و ترتیب و زیبا افریده است . ما هم وقتی می خواهیم خانه ای را دکوریشن کنیم که رنگهای اطاقها و مبلمانها و غیره را تا انجا که امکان دارد با هم ست کنیم . چرا برا ی اینکه زیبا تر جلوه کند . و حتی در طراحی ساختمان همه چیز توسط یک ارشیتک بصور یک پکج طراحی می شود نمی شود طرح کلاسیک را با طرح پست مدرنیست قاطی کرد و اگر کس این کار کرد نمای ساختمان و هر چیزی را از زیبای و نظم خواهد انداخت . محبت کنید پاسخ درست دهید اگر ندارید . وقت یک دیگر را نگیریم
Scorpion
Sunday 19 August 2007, 04:45AM
همانطور که گفته شد بستگی به شرایط جامعه و عرف منطقه زندگی شخص و تشخیص او دارد .
حتی گاهی حجاب هم تحت تاثیر قرار می گیرد مانند حجاب زنان عشایر .
saleh57
Sunday 19 August 2007, 10:42AM
سلام:)
جناب "karbala110"
شما تابع اقاي مالكي هستيد یا از علما ء مذهب تبعیت میکنید؟ ایا شما در جایگاه اقای مالکی هستید ؟شاید اضطرار و هزار تا توجیه دیگه باعث بشه که کسی نظیر ایشان که سابقه خوبی هم در مبارزه با صدام داشته بیاید و مثلا با یک دیپلمات اجنبیه دست بدهد. ایا برای شما هم چنین توجیهی مقبول است ؟ مگر روح مذهب علوی وجعفری ما با این وادادگی ها سازگار است که شما برایش مبرر و توجیه شرعی و عقیدتی ردیف میکنید؟
این هایی که گفتم به معنی موافقت با اجباری کردن و مبارزه با کراوات بصورت قهری نیست{ گرچه با فضای تبیینی و ارشادی در این خصوص موافقم } اما به هیچ وجه نباید اجازه دهیم که ناهنجاری ای که مطابقت با مذهب متعالی تشیع ندارد در میان مردممان رسوخ کند به هر دلیلی که می خواهد باشد !
به قول " دوست عزیز ایرانی " مان این حرف و مساله جدید نیست و مدتهاست که دمده شده.
- این مساله لباس و مفاهیمی را که از ان افاده میشود را ساده جلوه ندهیم.
چگونه است که در مورد یک گونه از معماری ما مثلا افتخار میکنیم که این "مقرنس " و یا "طاق ضربی " و"مناره " که در اندلس و یادر مصر و چین است از منطقه ما الگو گرفته شده و به ان افتخار میکنیم ولو اینکه سالها و قرون از ساخت ان گذشته باشد. حال اینکه در فضای داخلی و برادرانه ما مسلمانان است اما ایا یک غربی چه خبرنگار و چه مورخ وقتی به درون جامعه اسلامی ما بیاید و این مظاهر کاملا غربی را ببیند و از ان طرف از معارف غنی تشیع و عزت نفس مومن و موارد بسیار متعد دیگر که در ان امده است بشنود چگونه بین این دو را می تواند جمع کند؟
الان یک " هنجار پسندیده " در مخالفت با لا یه هایی از غربگرایی در این مملکت با صفا ی اسلامی شکل گرفته . ان را نخراشیم و خرابش نکنیم. دنیا چشم به ما دوخته است.
ما باید تمدن عظیم اسلامی را بر مبنای معرف غنی مان زمینه سازی کنیم تا اقایمان ظهور کنند. داداش جان این موارد جزیی را بگذار و بگذر.
زنده باشی انشا الله.:)
یا علی مدد:smile07:
nikmanesh
Sunday 19 August 2007, 11:40AM
به نام يكتای بی شريك
دوستان عزيزی كه می خواهند در مورد حلال و حرام اطلاعات كافی كسب كنند، به سوره انعام رجوع كنند و آن را با دقت و بدون پيش زمينه- نه برای ثواب- بلكه برای فهميدن و عمل كردن بخوانند و پيش از خواندن از خدا بخواهند راه هدايت را به آنان بنمايد تا قادر به درك كلمات خداوند باشند.
توجه داشته باشيد كه كلام خدا، صريح، ساده و روشن است و روی سخن خداوند با تمام بشريت است. خداوند آينده و گذشته را می داند، از بندگانش هيچگاه غافل نيست، هرگز چيزی را در كتابش فراموش نكرده و هيچ سخن و حديثی جای سخن خداوند را نمی گيرد.
چيزهايی كه خداوند برای انسان حرام كرده محدود و اندك است و هيچكس حق ندارد چيزی به آن بيفزايد، سزای كسانی كه از حدس وگمان خود چيزی بر حرام بيفزايند وكسانی كه از آنان پيروی می كنند، عذاب خداوند است و مجازاتشان مجازات شرك است.( انعام 148)
اعراف آيه 32: بگو چه كسی آن زينت خدا را كه برای بندگانش پديد آورده و نيز روزيهای پاكيزه را حرام كرده است؟ بگو اين روزيها در زندگانی دنيا برای مؤمنان است. روز قيامت هم اين روزيها بدون استثناء ويژه آنان است. بدينسان آيات را برای مردمی كه می دانند، به رو شنی و مفصل بيان می كنيم.
انعام آيه 114: آيا در جستجوی كس ديگری جز خدا، بعنوان قانونگذار باشم در حاليكه او اين كتاب را با جزئيات كامل نازل كرده؟
38: و ما در اين كتاب چيزی را از قلم نينداخته ايم
119: خداوند آنچه را كه برايتان حرام شده، با جزئيات كامل بيان كرده است
ربّنا لا تزغ قلوبنا بعد اذ هديتنا
محمّد
Sunday 19 August 2007, 11:49AM
با سلام خدمت همه ی بزرگواران
جناب صالح
شما هم داری چندتا چیز رو قاطی میکنی. این کروات هرچند که چیز بی ارزشیه ولی الان فقط وفقط برای شیک شدن و رسمی شدن استفاده میشه. این شما ایرانیها هستید که کروات رو رمز غرب زدگی میدونید. از این حرفها و استدلالها فقط تو ایران پیدا میشه. جایی که راننده تاکسی و رفته گر هم راجع به سیاست صحبت میکنن ( البته این مثالها رو بی غرض بیان کردم, قصد توهین ندارم).
اگر چینی ها و مصری فلان فن رو از ایران گرفته باشن, این دلیل میشه ما کروات رو که از غرب اومده "حرام" کنیم!!! اتفاقا این حرف شما بسیار بسیار خودخواهانه است. حالا که چیزی مال ما نیست (کروات) اون حرام میکنیم. بقیه ی مردم از فنون ما استفاده کنن هیچ اشکالی نداره, اما ما از فنون اونها استفاده نمیکنیم!!! چون ما از دماغ فیل افتادیم!!!
اون تمدنی که بخواد با یک کروات زدن خراب بشه, همون بهتر که خراب بشه. این نشون میده این تمدن اینقدر سسته که یک چیز ناقابل اون رو از پا در میاره.
در ضمن آقای اسکورپیون, اگر حجاب عشایر مغایر با تعالیم قرآنی و اسلامی باشه باید جلوش گرفته بشه. اما آیا کروات مغایر با تعالیم اسلامیه؟
دوست ايراني .
Sunday 19 August 2007, 04:11PM
آقا محمد
شما اصرار داری که همه کروات بزنن ؟
یا اینکه میگین ما اگه کراوات نزنیم غربیها بهمون میگن بی ادب و حسابمون نمیارن ؟
یا اینکه میگین کروات خیلی شیکه و مد روزه باید مثل همه ما هم مد روز بشیم ؟
همه و همه حرفهای بالای شما حکایت از رخنه فرهنگی غرب طی سالیان داره و ما داریم با چشم اونها به خودمون و اطرافمون نگاه میکنیم
در لباس آقایون وظیفه کروات چیه ؟
کار دگمه آخر رو انجام میده ؟یا پوششیه برای پوشاندن سایر دگمه ها و جا دگمه ها ؟
معلوم نیست انگار اگه باشه و نباشه اتفاقی تو پوشش نمی افته شما باید به خودمون افتخار کنید که لباس غربی رو گرفتیم خوباشو برداشتیم و اضافت وبیهوده هاشو بهشون پس دادیم
این از هوش ایرانیه مثل پاپیون و یا دم لباس فراگشون و یا ....... داستان اینه که برای هر کاری باید اندیشه داشت حالا شاید عوام و یا حتی خیلی از افراد تحصیلکرده به این جزییات اهمیت ندادند اما خدارو شکر که ما همیشه نعمت عالمان رو داشتیم که به همه چی با دریچه عقل و درایت نگاه کنند
اونها فکر کردند و متوجه شدند که این قسمت از لباس تبلیغ فرهنگی و اعتقادیه و چون باید همیشگی بشه اون غربیهای مسیحی متوجه شدند بهتره که بخشی از اعتقاداتشون قسمتی از لباسشون باشه تا جاودانه تر بشه و در معرض دید و تبلیغ برای نمایش دین صلیبی
اما اینکه بوداییه هم پوشیده و فرق دیگه هم پوشیدن من زیاد قبول ندارم چون اگه نگاه کنید هندیها پاکستانیها و چینی ها عربها لباس مخصوص خودشونو دارند
یعنی شما میخواهید بگید ریئس جمهور ما از شیوخ کویت و دبی و عربستان کمترند تازه اونها که دین خودشونم دست و پا شکسته دارند اما در محافل رسمی نمی پوشند
اینکه حرام شده ازجانب علماو یا رهبر به نظر من ایشون با این حکم قاعدتا فرمودند هر گونه نمایش فرهنگی غرب تعطیل.............
چون شمای جوون درگیر کلاس و مد شدی ماهواره ها و فیلمها وسایر تولیدات غرب بهت اجازه اندیشه کردن و انتخاب بهتر رو نمیده اونا القا کردند که این بهترینه وتو هم دنبال تولید دیگه نرو و دنبال تاریختم نباش وقتی جوون عزیز ما اهل اندیشه کردن در مورد علل وجودی این قسمت از لباس نیست انتخابش صرف پیوستن به یک جریان ساخته شده دست دیگرانه پس باید محکم بهش گفت حرامه که طرفش نره یه وقتایی یه همبستگی کوچک منجر به انحراف از اصل میشه به نظرم این حکم حرام یک فریاد سر افرادیه که علی رغم خوب بودن بی دقتند این وظیفه عالمه که گاهی همچین فریاد مهربانانه ای بزنه ولی انتخاب با شماست
چند تا مثال قضیه رو برای شما شاید بهتر کنه ؟
یه زمانی علمای قدیم میگفتن عروسک حرامه شما فکر میکنید چرا ؟
چون مردم هنوز فاصله زیادی از بت پرستی مجسمه ای نگرفته بودن و در مورد اینکه یه مجسمه خدا نیست اندیشه نمیکردن و با همین داشتن یک مجسمه تو خونه خودشون کل دینشونو از بین میبردن یا مثلا وقتی علما میدیدن که سایر ادیان مثل بودا و حتی مسیحیت با داشتن یک مجسمه دارن علنا بت پرستی میکنن برای اینکه مبادامسلمان ساده دل هم فریب بخوره و تبعیت ناشیانه بکنه اعلام میکردن که هر گونه مجسمه و یا عروسک حرامه اما الان که اغلب مردم اینگونه فکر نمیکنند و نخواهند کرد به خاطر اندیشه تکامل یافته شان و علمشون دیگه حرفی از حرام بودن مجسمه نیست
در مورد خیلی از حرامهای فقهی هم میشه این مثال رو تعمیم داد قصد جلوگیری از هرگونه انحرافه
قصد جلوگیری از بیگانه شدن از خویش هست و لاغیر
الانم شما به اینکه اون تیکه پارچه همون صلیبه پشت و پا میزنی و میگی شیکه بر چه اساسی ؟ براساس تبلیغاتی که اونا کردند چشمهاتونو به این لباس و ترکیب عادت دادند به نظر شما همین بیگانگی نیست؟ همین تهی بودن ادما از فرهنگ 2500 ساله اشون نیست ؟
عزیز دشمن خیلی حرفه ای تر از اون چیزیه که شما فکر میکنید اسلحه های پنهان دشمن بسیار قوی تر از اسلحه رودروش عمل میکنه اونها معتقدند که باید فرهنگ یک ملت رو ازشون گرفت تا به راحتی بشه استعمار نو رو در موردشون پیاده کرد
فکر میکنم در مورد کشور ترکیه غربباکمک آتاترک درتاریخ 1920 یا 1930 دست به تغییر خط زد و از خط عربی خط این کشور را به بهانه سواد آموزی به لاتین تبدیل کرد الان حدود 80 سال از آن واقعه میگذره فکر میکنی چه اتفاقی افتاد؟
بزرگترین اتفاق ممکن افتاد
با تغییر یک نسل نابودی فرهنگ ششصد ساله ترکیه (عثمانی ) را از مردم گرفت چون مردم با ندونستن خط اجدادشون دیگه نمیتونستن به تاریخ کشورشون و یا حتی نوشته های دانشمندانشون مراجعه کنند شاید اون زمان که اتاترک داشت این تغییر را بوجود میآورد مردم همه فکر میکردند چقدر باکلاس شدند که دارند مد روز عمل میکنند و چقدر بدبخت بودند که علمای مثل ما نداشتند که این تغییر را حرام اعلام کنند ....
صبح
Monday 20 August 2007, 10:42AM
سلام ،
لباس نشانه ای از فرهنگ است ، و عدم استقلال مسلمانان در نوع لباس پوشیدن یک نقص فرهنگی است . مرجع ما نیز پیامبر (ص) و امام الزمان (عج) است نه آقای مالکی یا کسی که قبل از به باد دادن ما خودش را از دست داده است . یقینا حضرت صاحب در هنگام ظهور کراوات زده نخواهند آمد .
غیر از محیط عمومی کشورها که البته مؤلفه مهمی است ، عزت خواهی و عدم تمکین به یک تیپ کاملا غربی ، حتی در کشورهایی که کراوات در آنان مرسوم است ، باز هم به استقلال و عزت طلبی یک مسلمان کمک شایانی می کند .
مثلا ما می بینیم که در لبنان ، کراوات مرسوم است . اما قاطبه سران حزب الله هیچگاه از کراوات استفاده نمی کنند و البته در دولت و مجلس هم نماینده و وزیر دارند ، و این علامتی است که آنها غرب زده نیستند ... البته این بدان معنا نیست که در این کشور که بر خلاف ایران کراوات مرسوم است ، حتما کسی که کراوات می زند غرب زده است ، اما هنگامی که گروهی از چنین تیپی اعراض می کنند ، منظور همان پشت کردن به یک تیپ سرتاسر غربی است که این عمل به استقلال و عزت مسلمانان کمک می کند و این امر مسجل و اتفاق افتاده ای است .
اینکه تصور کنیم که تنها با یک کراوات خوشتیب می شویم و بدون آن خوشتیپ شدن ممکن نیست ، تفکر کاملا غلطی است . شما می توانید در همان عراق ، تلویزیون های شیعه مثل الفرات را ببینید که مجریان آن همه کراوات میزنند ، اما هیچکدام خوشتیپ نیستند :p چون دوخت مناسب و رنگ را اصلا نشناخته و تنها و تنها این تفکر بر آنها حاکم است که کراوات آخر خوشتیپی است . در حالی که آنها که عربند اگر لباسهای خاص خود را می پوشیدند ، بسیار وجیه تر جلوه می کردند و عزت خود را تحت اشغال یک طراحی خاص محصول کفار نمی کردند . و قطعا هنگامی که دوخت و رنگ مناسب در هر لباسی لحاظ شود ، فکر مستقل ، نخواهد گفت این لباس بهتر از کت و شلوار نیست .
در کل فکر نمی کنم کسی با این ایده مخالف باشد که بهتر است مسلمانان البسه مستقل خود را داشته باشند تا جلوگیری شود از تشبث به کفار که فعلی حرام است و امروز با یکتا و غیر قابل تعویض و تحول دانسته شدن این نوع لباس در میان بعضی مسلمانان ، این فعل حرام در حال وقوع است بحدی که حضرات از کروات نزدن منع می کنند تا مبادا پکج ! تغییر کند .... در حالی که خود مردم غرب چنین حساسیتی ندارند .
به نظرم ، هنگامی که گفته می شود به کفار آویزان نشوید و این فعل حرام اعلام می شود .... یعنی اگر چه در ساعات امروز ، امکان تغییر سریع نگرش ها نیست ، اما وظیفه هر مسلمانی است ، جامعه خود را به سمت استقلال و عزت نسبت به کفار گرایش دهد . و ترک لباس کفار برای همه مسلمانان لازم است که در این شکی نیست ، که کت و کراوات لباسی است با منشاء کفر مهاجم .
Scorpion
Monday 20 August 2007, 11:56AM
کراوات و امثال آن گاهی جنبه یونیفرم هم دارند مثلا در مایکروسافت ، کارمندانش با شلوارک هم سرکار می روند اما در IBM همه لباس متحد الشکل شامل کت و شلوار و کراوات دارند و اجباری هست .
البته اون مایکروسافتی ها هم خودشون رو خیلی خوشتیپ می دونن ( به قول آقای صبح خوشتیپی که فقط به کراوات نیست ) .
اینکه کراوات خوشتیپ می کنه یا نه یک بحث شخصی هست یکی دوست داره یکی نداره گاهی هم در جامعه برداشت مردم اینه که خوشتیپ می کنه گاهی نه .
اما فارغ از همه اینها ملاک شرعی مهمه که شخص خیلی راحت از دفتر مرجع تقلید خودش می پرسه ، وضعیت رو تشخیص میده و به این نتیجه می رسه که استفاده بکنه یا نه .
saleh57
Monday 20 August 2007, 12:11PM
جناب صالح
شما هم داری چندتا چیز رو قاطی میکنی. این کروات هرچند که چیز بی ارزشیه ولی الان فقط وفقط برای شیک شدن و رسمی شدن استفاده میشه. این شما ایرانیها هستید که کروات رو رمز غرب زدگی میدونید. از این حرفها و استدلالها فقط تو ایران پیدا میشه. جایی که راننده تاکسی و رفته گر هم راجع به سیاست صحبت میکنن ( البته این مثالها رو بی غرض بیان کردم, قصد توهین ندارم).
اگر چینی ها و مصری فلان فن رو از ایران گرفته باشن, این دلیل میشه ما کروات رو که از غرب اومده "حرام" کنیم!!! اتفاقا این حرف شما بسیار بسیار خودخواهانه است. حالا که چیزی مال ما نیست (کروات) اون حرام میکنیم. بقیه ی مردم از فنون ما استفاده کنن هیچ اشکالی نداره, اما ما از فنون اونها استفاده نمیکنیم!!! چون ما از دماغ فیل افتادیم!!!
اون تمدنی که بخواد با یک کروات زدن خراب بشه, همون بهتر که خراب بشه. این نشون میده این تمدن اینقدر سسته که یک چیز ناقابل اون رو از پا در میاره.
در ضمن آقای اسکورپیون, اگر حجاب عشایر مغایر با تعالیم قرآنی و اسلامی باشه باید جلوش گرفته بشه. اما آیا کروات مغایر با تعالیم اسلامیه؟
سلام:)
دوست گرامی " محمد"
این مطلب را به ضمیمه مطالب جناب " دوست ایرانی " و "صبح " مطالعه بفرمایید.
1 - پروپاگاندا" یاتبلیغات انقدر موثر است که ناخواسته تاثیر ش را بر من و شما میگذارد. در مسایل اقتصادی موارد زیادی است که منابع تبلیغاتی نرخ بازار را نه اینکه اعلام کنند بلکه شکل و جهت میدهند. چه رسد به اینجا که بحث فرهنگ است و ظریف ترین لایه های حیات یک شخص را تشکیل میدهد. یک چیز بی ارزش را انقدر جالب و جذاب جلوه میدهند که شخص مجاب شود که از ان استفاده کند.
2 - ایرانیها یعنی ما به تنهایی یا ما و شما ؟
3 - متوجه هستم که مقصود نامناسبی از قضیه ای که در مورد راننده تاکسی و ... گفتین ندارید اما این بد است یا خوب ؟ دقت کردن و بحث درخصوص ابعاد مختلف زندگی و تلاش برای برطرف نمودن نقاط ضعف و اعتلای نقاط قوت کار پسندیده ای است کاری که ما (شما و ما ) داریم در اینجا انجام می دهیم. در مورد علم منطق نکته معروفی هست که دانشمندان ان میگویند این قواعدی که یک منطقی و یا فیلسوف میخواند و میداند همانی است که در جامعه و توسط مردم بدون دانستن اصطلاحات مربوطه اعمال میشود و فقط منتظم و چکش خورده نیست وگرنه امهات و اصول را عامه مردم واقفند (البته به مراتب )
4 - در مورد فن و هنر ایرانی و خودخواهی ما ! بایست بگویم این مطلب لایه بعدی جوابم بود و در فضای عرف مطرح شد و نه شرع که شما بخواهید اینگونه به ان بپردازید!!! اما اگر اجازه بدهید عبارت شما را که گفتید این کار ما " خودخواهی" نام دارد با عبارت " تشخص" ایرانی مسلمان تعویض میکنم. ما از انجایی که از دماغ فیل نیافتاده ایم با خودمان قرار گذاشته ایم چیز های ارزشمند ملل دیگر را بگیریم(نظیر نظم و فناوری و مدیریت و ...) و نه چیز های بی ارزششان را .
5 - در مورد بند یکی مانده به اخر هم بایست عرض کنم این فرمایش شما نظیر اینست که به کسی بگویید اگر قرار است با این خراش به پوستت تو کزاز بگیری و بمیری همان بهتر که اصلا همین الان دراز به دراز روبه قبله بشی و ... { در مثل مناقشه نیست اما برای تقریب ذهن عرض کردم }
6 - قصه لباس عشایر را هم که لابد جناب اسکورپیون اشاره خواهند نمود.
ارادت:)
ديوونه
Monday 20 August 2007, 06:53PM
جناب صالح
طبق گفته خودتون: کروات = بی ارزش | این اصرار زیاد برای استفاده از یک چیز بی ارزش برای چیست؟
شما ایرانی هستی؟ مسلمان هستی؟
درسته که نخواستی توهین کنی ولی توهین کردی.:smile27:
از بحث مغلطه بیا بیرون و منطقی فکر کن.
اگر چینی ها و مصریها و هر جای دیگه مبحثی رو از فرهنگ اسلامی و ایرانی اقتباس کردند مطمئنا بخش خوبش بوده و چیزهای بد رو قطعا از ما الگو برداری نمیکنن. و بالطبع ما هم سعی مون بر همین هست. و اگر این درست نبود پیغمبر ما سفارش نمیکردند که دنبال علم برید حتی اگر در چین بود.
راستی کروات فن نیست...فرهنگه:smile07:
دین با یه کروات خراب نمیشه...ولی امثال کروات زیاده که ممکنه جمع بشن و هر کدومشون درسته به یه جا ضربه میزنن اما نهایتا ممکنه بنیان رو خراب کنه!
من به عنوان یک مسلمان ( کاری به دولت ندارم) وظیفه دارم که خودم رو درست کنم و مراقب اعمال خودم باشم و مسائلی رو که دینم بهش سفارش کرده عمل کنم و غیر از اون رو دوری کنم. میخواد کروات باشه..حجابم باشه...رفتارم و یا هر چیز دیگه:)
saleh57
Monday 20 August 2007, 07:12PM
سلام:) و عرض احترام .
يه قضيه جالب! :
يكي بود به هركي ميرسيد که دکمه پیراهنش را تا بالای بالا (مستحضرید که !) بسته بود تیککه ! می انداخت که مثلا فلانی بپا خفه نشی!!!(ناگفته نماند اینجانب دکمه را بطور معمول تا یکی مونده به اخر میبندم ! مستحضرید که!!!) اما همین شخص برای مجلسی که می خواست کراوات ببنده دکمه را که تا خرخره بسته بود هیچ بلکه یه تکه پارچه دیگه هم به نام کراوات به ان اضافه کرده بود که یه وقت باز نشه یا هردلیل دیگه ای که داشت!من نمیدونم.
امثال این قضایا کم نیست لذاست که بنده در عین احترام به سلایق اشخاص برای پوشیدن چنین پارچه ولباس سخت و غیرجالبی هیچ توجیه پسندیده ای نمی یابم.
اگر به اجلاس گروه 8 و امثال ان هم توجه بشود خود سران این کشور ها از اینگونه پوشش ها فرار میکنند و بیشتر اسپرت حال میکنند.;)
تا نظر شریف دیگر دوستان چه باشد.
موفق باشید.
محمّد
Monday 20 August 2007, 07:24PM
سلام خدمت دوستان عزیز
ببخشید که این دو روز مشغول بودم و نتونستم جواب بدم. شما چند نفری افتادین به جون من بد بخت تک و تنها :( یکم مهلت بدید حد اقل نوشته هاتون رو بخونم :)
این چیزیه که من از سایت ویکی پیدیا راجع به کروات پیدا کردم:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cravat
خلاصه ی قضیه اینه که در جنگی که بین پادشاه فرانسه و انگلیس رخ میده, گروهی سربازان کروات ( اهل کرواسی علی الظاهر) به کمک پادشاه فرانسه میان. اونها لباسهای عجیبی داشتن که یک نمونه اش همین کروات بوده. بعدها از همین لباس, خوششون میاد و این تیکه ی لباس رو شرعا وارد لباس میکنن :) حالا تشبه به کفار از کجا وارد این مساله شده!!!! خدا میداند.
جناب دوست ایرانی, شما که میگید خوبهای لباسشون رو برداشتیم و اضافه هاش رو برگردوندیم. مثل اینکه اینکه یادتون رفته که تا قبل از انقلاب مردم کروات میبستن. اینطور که به ذهن من میرسه, صحت و سقمش رو نمیدونم, ولی کروات زدن بعد از انقلاب ممنوع شد چون کسانی که کروات میزدن بیشتر طرفدارای شاه بودند و بقیه ی مردم برای اینکه خودشون رو از اونها جدا کنن, کروات نزدند.
من به نظرم اون تشبه به کفار که میگن حرامه, پوشیدن لباسهای اجق وجقیه که مخصوص برخی فرقه های ضاله اس. من چندتا عکس پیدا کردم ولی اینطور که پیداس با این محفل کاملا در تضاد است :) در نتیجه تصمیم گرفتم به نوشتار اکتفا کنم.
Scorpion
Monday 20 August 2007, 09:16PM
بسمه تعالی
با سلام
آقا محمد
اولا بنده گفتم حجاب عشایر نه لباس عشایر ، اگر دقت کنید حجاب عشایر حجاب خاصی است و علما معمولا در مورد عشایر سخت نمی گرفتند چون زندگی اونها زندگی خاصی بوده و هست .
کراوات هم ممکن است در شرایطی حرام باشد اگر واقعا از دیدگاه عرف و جامعه ، بیانگر وابستگی به کفار باشد .
محمّد
Monday 20 August 2007, 11:21PM
با سلام دوباره خدمت دوستان عزیز
جناب اسکورپیون و بقیه ی دوستان
من اصرار ندارم که شما کروات بزنید. به اعتقاد بعضی کروات اصلا آدم رو خوشتیپ نمیکنه, کروات مثل یک تیکه ی اضافه است که به لباس چسبیده, کروات چیز مسخره ایه . . . باشه قبول. هر کسی یه رایی داره و ما به رای دیگران احترام میگذاریم.
اما این مساله که به خاطر تشبه به کفار! کروات رو "حرام" کنن, این خیلی زور داره. طبعا تو این دنبا فکر کنم فقط آقای خامنه ای حرام کرده باشه. چون من "مقلیدن" بقیه ی مراجع رو میبینم که کروات میزنن.
یه مساله ای هم که الان به ذهنم خطور کرد, اینه که شما میگین کروات زدن تشبه به کفاره!!! حد اقل بگید تشبه به مسیحیین :( بعدشم یعنی در این دنیا ملیاردها نفر که کروات میزنن, همشون کافرن!!!!
تازه شیخ صباح (امیر کویت) وقتی میخواست بره نیو یورک با کت شلوار و کروات رفت. رئیس مجلس هم وقتی رفت اروپا همینطور. بعضی اوقات لباس محلی میپوشن, بعضی اوقات هم لباس کفار!!!
جناب اسکورپیون, اگر مجتمع اسلامی کروات رو تشبه به کفار بدونه, اونوقت میشه راجع به این مساله تجدید نظر کرد. اما صرف اینکه گروهی در ایران مخالف با کروات هستند, نمیشه حکم به حرام اون داد.
من قبول دارم استعمار به شکلهای مختلف میخواد که مردم رو "آویزون" خودش بکنه. تغییر خط ترکها از عربی به اینگلیسی یه حرکت استعماریه. اما این نمیتونه باعث بشه که مردم تاریخ خودشون یادشون بره. این حرف کاملا غیر منطقیه. هستن کسانی که این کتابها رو ترجمه میکنن و در دسترس عموم قرار میدن!
ما نمیگیم مسلمونها لباس متحد نداشته باشن. ولی خودتون میدونید که اینکار شبه محاله! نه عربها لباسه عجم ها میپوشن نه عجم ها لباس اونها.
فعلا مساله ی پیدایش کروات رو پیگیری کنید, تا ببینیم به کجا میرسیم.
منو ببخشید که جواب همه ی سوالاتتون رو نمیدم, آخه من یک نفری از پس همه ی شما ها بر نمیام :D
یا حق:)
ديوونه
Monday 20 August 2007, 11:26PM
جواب سوالات رو نداری خب بگو نمیدونم / این خودش 50 درصد داناییه.
این اکثریتی که میگید مخالف کروات زدن نیستند چرا همشون کروات نمیزنن؟ چرا ما اکثر مردمی که میبینیم کروات آویزون نکردند؟
محمّد
Monday 20 August 2007, 11:35PM
جواب سوالات رو نداری خب بگو نمیدونم / این خودش 50 درصد داناییه.
این اکثریتی که میگید مخالف کروات زدن نیستند چرا همشون کروات نمیزنن؟ چرا ما اکثر مردمی که میبینیم کروات آویزون نکردند؟
انصاف داشته باش نامرد :D چند نفر به یک نفر :)
البته من که نمیگم علامه ی دهرم و همه چیز رو میدونم! ولی خودم رو که میشناسم. من هر وقت میرم عروسی کروات میزنم, توی انجمن کروات میزنم, اما وقتی سر میزم نشسته ام, پیرهن یا حتی تیشرت میپوشم چون "راحت تره"
saleh57
Tuesday 21 August 2007, 12:03AM
سلام
اقای " محمد" :
- گرچه منتظر جواب شما هستم و لی در ان عجله ای ندارم.سر فرصت جواب بدید .خب طبعا مطالب مارو هم سرفرصت و در فضایی دوستانه میخوانید دیگر نه؟
- این مساله را گرچه شخصا و برخلاف نظر اولیه ام بهش پرداختم اما اگر موافق باشید خیلی پر و بال به اون ندیم. اخه هم موضوعش قدیمیه و هم از سوی دیگر موضوع اجتماع ما هم نیست و بحث مهم تر از اون زیاده.
- اگر اصرار در جواب دادن دارید لطف کنید مطلبی را جا نگذارید.
موفق باشید.
یاعلی
Scorpion
Tuesday 21 August 2007, 01:47AM
محمد آقا
چرا می زنی اخوی ؟
بنده هم نگفتم قطعا حرامه ، گفتم بستگی به شرایط عرف و جامعه و تشخیص فرد داره آیت الله خامنه ای تشخیصشون اینه و مادامیکه حکم حکومتی ندن تشخیصشون برای مقلیدنشون نافذه ( البته اگر ایشون با معیار فتوا داده باشن که تازه اونهم بعهده مکلف میفته ) .
تازه باید دید این از اون تشخیص هاست که خود فرد باید به یقین برسه یا نه مثل رویت ماه ، که اگر اون طوری باشه حتی مراجع هم نظرشون برای خودشون و اونهایی که خودشون نتونن به یقین برسن و به حرف مرجعشون به عنوان فرد عادل اعتماد کنن ، نافذه .
دوست ايراني .
Tuesday 21 August 2007, 10:58AM
این چیزیه که من از سایت ویکی پیدیا راجع به کروات پیدا کردم:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cravat
خلاصه ی قضیه اینه که در جنگی که بین پادشاه فرانسه و انگلیس رخ میده, گروهی سربازان کروات ( اهل کرواسی علی الظاهر) به کمک پادشاه فرانسه میان. اونها لباسهای عجیبی داشتن که یک نمونه اش همین کروات بوده. بعدها از همین لباس, خوششون میاد و این تیکه ی لباس رو شرعا وارد لباس میکنن حالا تشبه به کفار از کجا وارد این مساله شده!!!! خدا میداند.
نه این تاریخچه قابل قبول نیست قطعا ٌ به قول شما استعمار که نمیاد تو متونش مستقیماٌ بگه هدفش از وجود کروات چی بوده و چی هست برای اثبات ادعاهام همین بس که قسمت انتهایی کروات که تداعی کننده صلیب هست هرگز در طول تاریخ تغییر شکل نداد یعنی این شکل فلش به دایره یا مربع ویا یک حجم دیگر هندسی تبدیل نشد چون اساس وجودی این قسمت از لباس باید ریشه فرهنگی و اعتقادی داشته باشد
به نظر شما چرا مردم اروپای قرن نوزده به قبل حتماٌ والزاماٌ سرپوشی به اسم کلاه در شکلهای مختلف داشتند ؟ نظر شما در باره وجود کلاه برسر مردم آنهم بصورت عام چیه نگید به خاطر برودت هوا چون قابل قبول نیست مردم جاهای مختلف اروپا و غرب چه با هوای گرم و یا هوای سرد از کلاه استفاده میکردند جواب سئوال منو بدید چرا کلاه میذاشتند و چرا الان کلاه شیک نیست ؟:smile07:
tirana
Tuesday 21 August 2007, 11:03AM
ما مسلمانان سر چه چیز های مزخرفی با هم بحث می کنیم
کروات ، موسیقی ، مو و مثل اینها..
دوست ايراني .
Tuesday 21 August 2007, 11:20AM
جناب دوست ایرانی, شما که میگید خوبهای لباسشون رو برداشتیم و اضافه هاش رو برگردوندیم. مثل اینکه اینکه یادتون رفته که تا قبل از انقلاب مردم کروات میبستن. اینطور که به ذهن من میرسه, صحت و سقمش رو نمیدونم, ولی کروات زدن بعد از انقلاب ممنوع شد چون کسانی که کروات میزدن بیشتر طرفدارای شاه بودند و بقیه ی مردم برای اینکه خودشون رو از اونها جدا کنن, کروات نزدند.
بازم نه :rolleyes: اشتباه میکنید همه مردم و یا بهتره بگم اکثر مردم کروات نمیزدند و اصلا خوششون نمی اومد کسانی که کروات میزدند چند قشر بودن اغلب کارمندان دولت بودند که زدن کروات و انداختن ساعت جزواونیفورمشون بود وکلا ٍ لباس کارشون کت و شلوار و کروات تعریف شده بود اجباری هم بود
قشر بعد دانشجوهها بودم که اونم بر اساس ایین نامه دانشگاهها اجباری بود از خاطرات یکی از اقوام ما اینه که اون زمان دانشجو بودن و برای اعتراض و شلوغ کاری تو دانشگاه کتها و کرواتهاشونو در می آوردند وسعی میکردند جین بپوشند برن سر کلاس که در واقع پوشیدن جین تو دانشگاه نمادی از مخالفت با حکومت بود
قشر سوم افراد تحصیلکرده خارج از کشور بودند که بعد تحصیلات به کشور برگشته بودند که اینها هم اغلب دو دسته بودند کسایی که به خاطر زندگی در اونجا عادت کرده بودند به این لباس و یک گروه هم تحصیلکرده های بودند که شیفته غرب شده بودند که البته این گروه به گروه دیگه میچربید و اینها سعی داشتند در جامعه القا کنند که این پوشش یعنی علم دانش اون زمانم علم و دانش این خارج تحصیلکرده ها منجر به درامد خیلی خوب بود پس این افراد هم علم داشتند هم پول داشتند هم جایی زندگی کرده بودند که مردم با اون کشور و یا مکان فاصله زیادی داشتند خب این افراد در جامعه فخر شدند الگو شدند و خیلی از مردم به خاطر اینکه بتونن به نوعی مصنوعی هم که شده خودشونو شبیه این افراد بکنند این پوشش را رعایت می کردند این لباس یعنی باسوادی و فاخر بودن این بود که این لباس شیک شد ...........:smile09:
دوست ايراني .
Tuesday 21 August 2007, 11:22AM
ما مسلمانان سر چه چیز های مزخرفی با هم بحث می کنیم
کروات ، موسیقی ، مو و مثل اینها..
مزخرف نه مهم خیلی هم مهم شما بی دقتی میکنید که میگید مزخرفه
tirana
Tuesday 21 August 2007, 11:28AM
اخرت یقه ی من رو نمی گیرند برای اینکه من کروات زدم ولی اگر غیبت کرده باشم پام گیره
اون دنیا گیتار زدن مشکل من نیست مشکل من حق الناس هست
به من نمی گویند که چرا موهات رو ژل زدی ولی اگه ابروی یکی رو ریخته باشم حالم رو میگیرند
ما مسلمانان انقدر که به ظاهر پرداخته ایم به باطن نپرداخته ایم
این صحبت ها واقعا فایده نداره
دوست ايراني .
Tuesday 21 August 2007, 11:41AM
من قبول دارم استعمار به شکلهای مختلف میخواد که مردم رو "آویزون" خودش بکنه. تغییر خط ترکها از عربی به اینگلیسی یه حرکت استعماریه. اما این نمیتونه باعث بشه که مردم تاریخ خودشون یادشون بره. این حرف کاملا غیر منطقیه. هستن کسانی که این کتابها رو ترجمه میکنن و در دسترس عموم قرار میدن!
زیادم نمیشه امیدوار بود همین الانم به شکل دیگه این اتفاق در کشور خودمون ایران افتاده دو نسل بعد با خیلی از متون ادبی ما بیگانه خواهند بود و معنی کلمات برای اونها نا آشنا بحث دورکردن مردم از فرهنگشونه شاید ترجمه بشه اما مطئنا اون زبان و اون خط ادامه پیدا نمیکنه و یه بریدگی ایجاد میشه بحث استثمار و برنامه هاش بسیار پیچیده تر از اونیه که ما بتونیم به همه نقشه هاش پی ببریم
یادمه چند سال پیش از طریق ماهواره و یا اینترنت عکسهای جوانهای اروپایی و یا بهتره بگم خلافکارهاشونو میدیم که موهاشون هوا بود عین تاج خروس و تمام بدنشون و یا بازوهاشون خالکوبی باورم نمیشد و اصلا به ذهنم نمی اومد که بزودی همین قیافه ها و خالکوبی ها رو در جوان ایرانی سلحشورم هم میبینم و اینقدر عادی میشه که میشه مد ؛ میشه شیکی ؛ و اگه کسی موهاشو وصل نکنه تو پریز برق تا بره هوا ادم امل و بی ریختیه بهتر نیست همه چی رو با دقت مرور کنیم و به این راحتیها تو دام اونها نیافتیم ؟:smile20:
دوست ايراني .
Tuesday 21 August 2007, 11:54AM
اخرت یقه ی من رو نمی گیرند برای اینکه من کروات زدم ولی اگر غیبت کرده باشم پام گیره اون دنیا گیتار زدن مشکل من نیست مشکل من حق الناس هست
به من نمی گویند که چرا موهات رو ژل زدی ولی اگه ابروی یکی رو ریخته باشم حالم رو میگیرند
ما مسلمانان انقدر که به ظاهر پرداخته ایم به باطن نپرداخته ایم
این صحبت ها واقعا فایده نداره
اینکه از کی چی میپرسند و کی به باطن میرسه کی به ظاهر حرف دیگه است حرف اینه که این پوشش و اساسا بی دقتی در این موارد پایه های خوبی برای شروع گناه های بعدیه مثلا یک خالکوبی چه اهمیتی داره حالا چند تا نقش و نگار روی پوست هم که به جایی برنمیخوره بهتره ادم غیبت نکنه ؟
اما
همین خالکوبی مساعدت میکند تا مرزشما وخلاف کاره برداشته شود و شما به راحتی به عضویت گروه اون ادمها در بیاد و اونوقته که آقا بدون غیبت کردن دزد میشه و یا ادم کش ؛ غیبت نکرده اما کار بدترش رو تونسته انجام بده..... ژل زدن هم همینطور آقا تهمت نزده دروغم نگفته اما به خاطر آلارمی که این مدل مو میده در جامعه مورد توجه انواع و اقسام دختران قرار گرفته و بدون تهمت وارد گناه بزرگتر که بهتره اسمش رو نیاریم شده ........... به نظر شما پیدا کردن ریشه گناه ها اونهم در هر شرایط .. کار مزخرفیه اینکه آدمها با نوع پوششون برای خودشون مرزبندی کنند بده ؟ واگر ادما روزنه ها رو ببندند بده به نظر شما ؟ به نظر شما پوشش روزنه نیست ؟
حالا آدما خیلی معطل میشن سر این موضوعات خیلی هم بد نیست چون وقتی منطق مخالفت یک عالم رو با مسئله به این پیش و پا افتاده گی را متوجه بشوند انوقت در مقابل بقیه امر و نهی های ان عالم راحت تر سر تعظیم فرود میارن جوانهای ما باید از این گیر هاشون رد بشن تا بتونن به اصل نزدیک بشن پاسخ به این مسائل نفی کنند باطن نیست دقت در امور دینه بد نیست ادم دقت کنه ضرر نمی کنه ............
محمّد
Tuesday 21 August 2007, 12:02PM
محمد آقا
چرا می زنی اخوی ؟
بنده هم نگفتم قطعا حرامه ، گفتم بستگی به شرایط عرف و جامعه و تشخیص فرد داره آیت الله خامنه ای تشخیصشون اینه و مادامیکه حکم حکومتی ندن تشخیصشون برای مقلیدنشون نافذه ( البته اگر ایشون با معیار فتوا داده باشن که تازه اونهم بعهده مکلف میفته ) .
تازه باید دید این از اون تشخیص هاست که خود فرد باید به یقین برسه یا نه مثل رویت ماه ، که اگر اون طوری باشه حتی مراجع هم نظرشون برای خودشون و اونهایی که خودشون نتونن به یقین برسن و به حرف مرجعشون به عنوان فرد عادل اعتماد کنن ، نافذه .
من فقط به خاطر اینکه در مقابلات و انجمن ها شکل رسمی پیدا کنم (یعنی برای یک کار جدی اومدم) کروات میزنم, کفش عادی ( نه ورزشی) میپوشم و و و .
منم گفتم تنها کسی که حرام کرده آقای خامنه ایه. البته, نمیخوام دایره ی بحث رو بزرگ کنم, ولی روی مرجعیت آقای خامنه ای علامت سوال زیاده.
محمّد
Tuesday 21 August 2007, 12:10PM
سلام
اقای " محمد" :
- گرچه منتظر جواب شما هستم و لی در ان عجله ای ندارم.سر فرصت جواب بدید .خب طبعا مطالب مارو هم سرفرصت و در فضایی دوستانه میخوانید دیگر نه؟
- این مساله را گرچه شخصا و برخلاف نظر اولیه ام بهش پرداختم اما اگر موافق باشید خیلی پر و بال به اون ندیم. اخه هم موضوعش قدیمیه و هم از سوی دیگر موضوع اجتماع ما هم نیست و بحث مهم تر از اون زیاده.
- اگر اصرار در جواب دادن دارید لطف کنید مطلبی را جا نگذارید.
موفق باشید.
یاعلی
من انشاء الله اگر آقای دوست ایرانی اجازه بدن ;) جواب میدم. فقط کمی فرصت میخوام, چون اینقدر موضوعاتی که پیگیری میکنم زیاده وقت نمیکنم بنویسم
با پر و بال ندادن به این مساله ی تافه موافقم. این مساله اصلا پر و بال نداره, ولی شما خیلی سخت گیری میکنید.
انشاء الله, سعی خودم رو میکنم :)
دوست ايراني .
Tuesday 21 August 2007, 12:13PM
منم گفتم تنها کسی که حرام کرده آقای خامنه ایه. البته, نمیخوام دایره ی بحث رو بزرگ کنم, ولی روی مرجعیت آقای خامنه ای علامت سوال زیاده.
:smile55::smile55: شما علامت سئوال گذاشتید ؟
شما تو این حدها هستید اصلا ؟
شما که هنوز تو یک و دوی دینتون موندید چطوری راجع به مرجعیت ایشون حرف میزنید؟
گنده تر از شما هم حرف زد موند توش که اخرشم سر از همجواری اطاعت از امریکا در اورد که ؟ اکبر گنجی که معرف حضورتون هست بهتره این بساط تکراری رو جمع کنبد ؟
شمارو چه به این حرفها ببخشیدا اما خواهشا برای تخریب ایشون از این مسائل مطرح نکنید که منه بی سوادم مثل آب خوردن میتونم جوابتونو بدم ببخشیدا چون به مرجعم توهین کردید میگم بهتون
که بد نمی گن یا بهتره بگم راست میگن پشه را چه به سیمرغ شما وما بهتره بریم پشگیمونو بکنیم عمرا سر از کار سیمرغ در بیاریم :smile55:
محمّد
Tuesday 21 August 2007, 12:14PM
نه این تاریخچه قابل قبول نیست قطعا ٌ به قول شما استعمار که نمیاد تو متونش مستقیماٌ بگه هدفش از وجود کروات چی بوده و چی هست برای اثبات ادعاهام همین بس که قسمت انتهایی کروات که تداعی کننده صلیب هست هرگز در طول تاریخ تغییر شکل نداد یعنی این شکل فلش به دایره یا مربع ویا یک حجم دیگر هندسی تبدیل نشد چون اساس وجودی این قسمت از لباس باید ریشه فرهنگی و اعتقادی داشته باشد
به نظر شما چرا مردم اروپای قرن نوزده به قبل حتماٌ والزاماٌ سرپوشی به اسم کلاه در شکلهای مختلف داشتند ؟ نظر شما در باره وجود کلاه برسر مردم آنهم بصورت عام چیه نگید به خاطر برودت هوا چون قابل قبول نیست مردم جاهای مختلف اروپا و غرب چه با هوای گرم و یا هوای سرد از کلاه استفاده میکردند جواب سئوال منو بدید چرا کلاه میذاشتند و چرا الان کلاه شیک نیست ؟:smile07:
البته هست کرواتهایی که آخرش به قول شما مربعه یعنی تخت میشه و هیچ شکلی نداره. من نمیدونم چه جوری این شکل مثلثی, تداعیه صلیب میکنه!!! من هر گردنبند صلیب که دیدم, آخرش همچین شکلی نداشت. صاف بود.
ایران هم جناب دوست (برای اختصار :) ) تا قبل چند سال مردم کلاه میگذاشتن ولی الان کسی کلاه نمیگذاره. چراشو نمیدونم.
محمّد
Tuesday 21 August 2007, 12:16PM
بازم نه :rolleyes: اشتباه میکنید همه مردم و یا بهتره بگم اکثر مردم کروات نمیزدند و اصلا خوششون نمی اومد کسانی که کروات میزدند چند قشر بودن اغلب کارمندان دولت بودند که زدن کروات و انداختن ساعت جزواونیفورمشون بود وکلا ٍ لباس کارشون کت و شلوار و کروات تعریف شده بود اجباری هم بود
قشر بعد دانشجوهها بودم که اونم بر اساس ایین نامه دانشگاهها اجباری بود از خاطرات یکی از اقوام ما اینه که اون زمان دانشجو بودن و برای اعتراض و شلوغ کاری تو دانشگاه کتها و کرواتهاشونو در می آوردند وسعی میکردند جین بپوشند برن سر کلاس که در واقع پوشیدن جین تو دانشگاه نمادی از مخالفت با حکومت بود
قشر سوم افراد تحصیلکرده خارج از کشور بودند که بعد تحصیلات به کشور برگشته بودند که اینها هم اغلب دو دسته بودند کسایی که به خاطر زندگی در اونجا عادت کرده بودند به این لباس و یک گروه هم تحصیلکرده های بودند که شیفته غرب شده بودند که البته این گروه به گروه دیگه میچربید و اینها سعی داشتند در جامعه القا کنند که این پوشش یعنی علم دانش اون زمانم علم و دانش این خارج تحصیلکرده ها منجر به درامد خیلی خوب بود پس این افراد هم علم داشتند هم پول داشتند هم جایی زندگی کرده بودند که مردم با اون کشور و یا مکان فاصله زیادی داشتند خب این افراد در جامعه فخر شدند الگو شدند و خیلی از مردم به خاطر اینکه بتونن به نوعی مصنوعی هم که شده خودشونو شبیه این افراد بکنند این پوشش را رعایت می کردند این لباس یعنی باسوادی و فاخر بودن این بود که این لباس شیک شد ...........:smile09:
راستش نمیدونم تا چه حد درسته حرفاتون, چون من اونزمان ایران نبودم تا بفهمم جو زندگی چه جوریه. اما اون حرفایی که زدم, استنتاجی بوده از فیلمهای زمان انقلاب و خاطرات بزرگترهام.
محمّد
Tuesday 21 August 2007, 12:19PM
:smile55::smile55: شما علامت سئوال گذاشتید ؟
شما تو این حدا هستید اصلا ؟
شما که هنوز تو یک و دوی دینتون موندید چطوری راجع به مرجعیت ایشون حرف میزنید؟
گنده تر از شما هم حرف زد موند توش که اخرشم سر از همجواری اطاعت از امریکا در اورد که ؟ اکبر گنجی که معرف حضورتون هست بهتره این بساط تکراری رو جمع کنبد ؟
شمارو چه به این حرفها ببخشیدا اما خواهشا برای تخریب ایشون از این مسائل مطرح نکنید که منه بی سوادم مثل آب خوردن میتونم جوابتونو بدم ببخشیدا چون به مرجعم توهین کردید
میگم بهتون که بد نمی گن پشه را چه به سیمرغ شما وما بهتره بریم پشگیمونو بکنیم عمرا سر از کار سیمرغ در بیاریم :smile55:
من کلا از این بحث خوشم نمیاد. سراغش رو نگیریم (فعلا) بهتره.
محمّد
Tuesday 21 August 2007, 12:27PM
زیادم نمیشه امیدوار بود همین الانم به شکل دیگه این اتفاق در کشور خودمون ایران افتاده دو نسل بعد با خیلی از متون ادبی ما بیگانه خواهند بود و معنی کلمات برای اونها نا آشنا بحث دورکردن مردم از فرهنگشونه شاید ترجمه بشه اما مطئنا اون زبان و اون خط ادامه پیدا نمیکنه و یه بریدگی ایجاد میشه بحث استثمار و برنامه هاش بسیار پیچیده تر از اونیه که ما بتونیم به همه نقشه هاش پی ببریم
یادمه چند سال پیش از طریق ماهواره و یا اینترنت عکسهای جوانهای اروپایی و یا بهتره بگم خلافکارهاشونو میدیم که موهاشون هوا بود عین تاج خروس و تمام بدنشون و یا بازوهاشون خالکوبی باورم نمیشد و اصلا به ذهنم نمی اومد که بزودی همین قیافه ها و خالکوبی ها رو در جوان ایرانی سلحشورم هم میبینم و اینقدر عادی میشه که میشه مد ؛ میشه شیکی ؛ و اگه کسی موهاشو وصل نکنه تو پریز برق تا بره هوا ادم امل و بی ریختیه بهتر نیست همه چی رو با دقت مرور کنیم و به این راحتیها تو دام اونها نیافتیم ؟:smile20:
جناب دوست, میدونم که این حرفها موضوع بحث نیست, ولی اگر دو نسل دیگه با متون ادبی بیگانه خواهند بود, این تقصیر استعماره!؟!؟!؟! اینجا رو دیگه خیلی بد اومدی. استعمار با اینکه خیلی بده و همه چیز رو میخواد خراب کنه اما اینجا مورد ظلم قرار گرفته.
اگر نسل جدید با متون ادبی بیگانه بشه, این تقصیر وزیر آموزشه و رئیس جمهور (که همچین وزیری گذاشته) هست. استعمار چی کار داره؟ مگر استعمار کتابهای درسیه شما رو تدوین میکنه؟ مگر استعمار سر کلاسها درس میده؟ این یه تیکه رو خیلی بد اومدی جناب دوست
اگر جوونها موهاشون رو تو پریز میکنن, این باز هم تقصیر وزیر پرورشه (که همون وزیر آموزش تشریف دارن). این بحث از دایره ی موضوع خیلی دوره, وگرنه حرف راجع به این مواضیع زیاده.
جوونها عقل ندارن, خودشون رو میخوان شبه اون دیونه ها بکنن. این ربطی به استعمار نداره. مگر اونها این فیلما رو فقط برای ایران درست میکنن؟ خوبه خودتون هم میگین که خلافکارا و مجرمین آمریکایی همچین قیافه هایی دارن. این جون بی شعور که اینقدر نمیفهمه به درد لای جرز میخوره.
دوست ايراني .
Tuesday 21 August 2007, 12:32PM
کلاه در اروپا انحراف حجاب در دینشون بوده یا بعبارتی بعد از رنسانس تعدیل حجاب و مدرنیته کردن حجاب کلیسایی بوده در ایران و سایر ملل هم کلاه در مردان هم نیز ریشه دینی دارد همانند پوشیدن لباس بلند وگشاد اغلب ادیان هم برای مرد هم برای زن پوشش مشابه به هم داشتند که در سایر ملل این پوششها به مرور زمان دچار تحریف و یا تعدیل شده داستان کلاه هم همینه که اول حجاب تعدیل شد بعد کاملا منتفی شد یعنی مشابه صلیب بعد نوع مربع کروات هم شایع نیست
بله بهتره بحث رو ادامه ندید چون دلائل کافیه مگه نه ;)
محمّد
Tuesday 21 August 2007, 12:36PM
اینکه از کی چی میپرسند و کی به باطن میرسه کی به ظاهر حرف دیگه است حرف اینه که این پوشش و اساسا بی دقتی در این موارد پایه های خوبی برای شروع گناه های بعدیه مثلا یک خالکوبی چه اهمیتی داره حالا چند تا نقش و نگار روی پوست هم که به جایی برنمیخوره بهتره ادم غیبت نکنه ؟
اما
همین خالکوبی مساعدت میکند تا مرزشما وخلاف کاره برداشته شود و شما به راحتی به عضویت گروه اون ادمها در بیاد و اونوقته که آقا بدون غیبت کردن دزد میشه و یا ادم کش ؛ غیبت نکرده اما کار بدترش رو تونسته انجام بده..... ژل زدن هم همینطور آقا تهمت نزده دروغم نگفته اما به خاطر آلارمی که این مدل مو میده در جامعه مورد توجه انواع و اقسام دختران قرار گرفته و بدون تهمت وارد گناه بزرگتر که بهتره اسمش رو نیاریم شده ........... به نظر شما پیدا کردن ریشه گناه ها اونهم در هر شرایط .. کار مزخرفیه اینکه آدمها با نوع پوششون برای خودشون مرزبندی کنند بده ؟ واگر ادما روزنه ها رو ببندند بده به نظر شما ؟ به نظر شما پوشش روزنه نیست ؟
حالا آدما خیلی معطل میشن سر این موضوعات خیلی هم بد نیست چون وقتی منطق مخالفت یک عالم رو با مسئله به این پیش و پا افتاده گی را متوجه بشوند انوقت در مقابل بقیه امر و نهی های ان عالم راحت تر سر تعظیم فرود میارن جوانهای ما باید از این گیر هاشون رد بشن تا بتونن به اصل نزدیک بشن پاسخ به این مسائل نفی کنند باطن نیست دقت در امور دینه بد نیست ادم دقت کنه ضرر نمی کنه ............
آقای دوست فکر کنم شما خیلی تحت تاثر جو تندرو ها قرار گرفتی.
من از خالکوبی خیلی خوشم نمیاد. اما اگر فرضا خالکوبی بکنم, این باعث نمیشه برم آدم بکشم. خالکوبی حتی در ایران قدیم هم بوده. قبل از اینکه اونها بفهمن خال یعنی چی تو ایران خالکوبی میکردن.
ژل زدن. من تنها مشکلی که با ژل دارم وضو گرفتنه. که اونم حل میشه با بعضی از ژلها. ببین آقای دوست, پیامبر (ص) وقتی از خونه در میامدند, به موی سرشون روغن میزدن. چرا؟ چون مظهرشون زیبا بشه. شکل آدم مرتب بشه. این نشون میده که آدم به خودش میرسه به ظاهرش میرسه. و این خیلی مهمه.
این موضوعات, قبلا هم گفتم, فقط تو ایران حساسیت داره. متاسفانه. شما باید بچه ها رو از کوچیکی تربیت کنید که تا وقتی بزرگ شدن منحرف نشن. نه اینکه وقتی طرف ۲۵-۳۰ سالش شد با "زور", فرهنگ تو حلقومش کنید.
دوست ايراني .
Tuesday 21 August 2007, 12:40PM
اگر دو نسل دیگه با متون ادبی بیگانه خواهند بود, این تقصیر استعماره!؟!؟!؟! اینجا رو دیگه خیلی بد اومدی. استعمار با اینکه خیلی بده و همه چیز رو میخواد خراب کنه اما اینجا مورد ظلم قرار گرفته.
نه خوب اومدم خوبببببببببب رخنه لغتها و تغییر گویش در ملتها کار استعماره شک نکنید تبلیغات همه کاری میکنه وعادت شدن این گویشها در زبان مردم به مرور مردم را با اصطلاحات قبل بیگانه میکنه مثال خوبی نیست اما اگه الان به شما بگن مثلا در زمان فلان پادشاه چند هزار سال پیش دانشمندی بوده که با زبان مثلا پهلوی کتابی داشته وشما بیاید این کتاب را بخوانید شما چیکار میکنید میگید من نمی تونم باستان شناس باید بیاد با رمز شکن البته اگه واقعی باشه و بتونه متن اون کتاب رو دربیاره حقیقتش ما از این بریده گیها در طول تاریخ زیاد داشتیم خصوصا ایران یه زمانی اسکندر مقدونی اومد تمام کتب مارو مستقیما اتش زد یه زمانی هم الانه که با تغییر لغات در ذهنها به مرور خوندن گلستان کلیله و دمنه رو داره برامون سخت میکنه
انشالله مسئولین ما هم به امر دقت بیشتری میکنند اما دوست من چه مسئولین دقت بکنند چه نکنند اونا کارشونو بلدند و به کار خود مشغولند
دوست ايراني .
Tuesday 21 August 2007, 12:42PM
حرفهازده شد ادامه اش به نظرم بی فایده است منم خانومم ضمناٌ ;) شمام هرکاری دوست دارید بکنید چرا ؟عذاب وجدان میگیرید برای انجامش راحت باشید مرجعتونم که اقای خامنه ای نیست مشکل چیه پس :smile07:
در ضمن طبق اسناد (فیلمهای فارسی ....:D) خالکوبهای قدیمم چاقوکشهای قهاری بودند و پیامبر هم برای مرتب کردن موهاشون روغن میزدند نه برای در هم برهم کردنش و ناهنجار نشون دادنش ژل الان این روزها کار پریز برق رو انجام میده انگار
محمّد
Tuesday 21 August 2007, 12:55PM
نه خوب اومدم خوبببببببببب رخنه لغتها و تغییر گویش در ملتها کار استعماره شک نکنید تبلیغات همه کاری میکنه وعادت شدن این گویشها در زبان مردم به مرور مردم را با اصطلاحات قبل بیگانه میکنه مثال خوبی نیست اما اگه الان به شما بگن مثلا در زمان فلان پادشاه چند هزار سال پیش دانشمندی بوده که با زبان مثلا پهلوی کتابی داشته وشما بیاید این کتاب را بخوانید شما چیکار میکنید میگید من نمی تونم باستان شناس باید بیاد با رمز شکن البته اگه واقعی باشه و بتونه متن اون کتاب رو دربیاره حقیقتش ما از این بریده گیها در طول تاریخ زیاد داشتیم خصوصا ایران یه زمانی اسکندر مقدونی اومد تمام کتب مارو مستقیما اتش زد یه زمانی هم الانه که با تغییر لغات در ذهنها به مرور خوندن گلستان کلیله و دمنه رو داره برامون سخت میکنه
انشالله مسئولین ما هم به امر دقت بیشتری میکنند اما دوست من چه مسئولین دقت بکنند چه نکنند اونا کارشونو بلدند و به کار خود مشغولند
من با این حرفتون هم موافق نیستم. ببینید. تغییر زبان چیز متعارفیه. از قبل از اینکه استعماری بوجود بیاد. از زمان حضرت آدم (ع). اگر قرار بود که زبان شکل خودش رو از دست نده, همه ی مردم دنیا باید به یک زبون حرف میزدن.
ما هم امیدواریم که مسئولین دقت کنن, هم به آموزش اهمیت بدن هم به تربیت. اگر اونا مشغولند, ما هم باید مشغول باشیم و بیدار. تا شبیخون نخوریم.
محمّد
Tuesday 21 August 2007, 12:59PM
حرفهازده شد ادامه اش به نظرم بی فایده است منم خانومم ضمناٌ ;) شمام هرکاری دوست دارید بکنید چرا ؟عذاب وجدان میگیرید برای انجامش راحت باشید مرجعتونم که اقای خامنه ای نیست مشکل چیه پس :smile07:
در ضمن طبق اسناد (فیلمهای فارسی ....:D) خالکوبهای قدیمم چاقوکشهای قهاری بودند و پیامبر هم برای مرتب کردن موهاشون روغن میزدند نه برای در هم برهم کردنش و ناهنجار نشون دادنش ژل الان این روزها کار پریز برق رو انجام میده انگار
فکر کنم به جای خانم غریبه من باید اسمم رو غریب میگذاشتم :) از آشناییتون خوشبختم.
راستش, من هم میبینم داریم دور خودمون میچرخیم و از بحث دور میشیم. میدونم که هیچکدوم از موضع خودش کوتاه نخواهد اومد. ولی ریشه ی مشکل معلوم شد.
در ضمن, طبق همون اسناد ;) پهلونهای زورخونه هم خالکوبی داشتن :confused:. نداشتن؟!
محمّد
Tuesday 21 August 2007, 01:27PM
کلاه در اروپا انحراف حجاب در دینشون بوده یا بعبارتی بعد از رنسانس تعدیل حجاب و مدرنیته کردن حجاب کلیسایی بوده در ایران و سایر ملل هم کلاه در مردان هم نیز ریشه دینی دارد همانند پوشیدن لباس بلند وگشاد اغلب ادیان هم برای مرد هم برای زن پوشش مشابه به هم داشتند که در سایر ملل این پوششها به مرور زمان دچار تحریف و یا تعدیل شده داستان کلاه هم همینه که اول حجاب تعدیل شد بعد کاملا منتفی شد یعنی مشابه صلیب بعد نوع مربع کروات هم شایع نیست
بله بهتره بحث رو ادامه ندید چون دلائل کافیه مگه نه ;)
من اولین باره این حرفا رو میشنوم! اگر کلاه حجاب رو میخواسته از بین ببره, پس چرا مردا کلاه میپوشیدن؟!؟!؟!
البته, دلائل برای شما ممکن کافی باشه, ولی من هنوز دلیل قانع کننده ندیدم!
دوست ايراني .
Tuesday 21 August 2007, 01:29PM
پهلونهای زورخونه هم خالکوبی داشتن . نداشتن؟!
شما خالکوبی رو بدن جهان پهلوان تختی دیدید تو عکسی فیلمی خالکوبیی رو بدن ایشون دیدید ؟
گر درخانه کس هست همین یک حرف بس است
در ضمن هموطن عزیز ادما تو خونه خودشون غریب نمیشن که :smile27: شما آشنا هستید خیلی هم اشنا هستید:) از همون اول بحث هم برای من آشنا بودید ;)
دوست ايراني .
Tuesday 21 August 2007, 01:40PM
من اولین باره این حرفا رو میشنوم! اگر کلاه حجاب رو میخواسته از بین ببره, پس چرا مردا کلاه میپوشیدن؟!؟!؟!
البته, دلائل برای شما ممکن کافی باشه, ولی من هنوز دلیل قانع کننده ندیدم!
میخواستم تمومش کنم اما این یک مورد رو هم بگم بد نیست
در همه ادیان اگر ریشه یابی بشه نوعی از حجاب هم برای زن هم برای مرد وجود داره الان رد پای این نوع حجاب و یا پوشش رو میشه در مردان دینی ان مذهب دید
کلاه بر سر کشیشان و یا خاخامها ویا موبد ها وعمامه و یا دستار بر سر علمای اسلامی نشانه همین قضیه هست فقط در یک مورد کلاه نبوده اونم تراشیدن موی سر رو میشه دید لاماهای بودایی
بحث حجاب و یا پوشش فراتر از حفظ زن و مرد از همدیگر هست اگر دیده باشید در تمام ادیان پوشیدن لباس بلند و گشاد چه در مردان و چه در زنان یک اصل بوده که تتمه این مسئله رو الان میشه درمردان روحانی ان مذهب دید در تمام ادیان این مسئله مشترک بوده و هست
که هم در مردان هم در زنان باید یک سر اندازی وجود می داشت اما اینکه چرا مردان هم این نیاز به بحث خیلی طولانی داره که اینجا جاش نیست قطعا هدف از سر پوش مردان عینا مثل سر پوشاندن زنان نیست اما این نوع پوشش مرزبندی اخلاقی بوده که با ساختار وجودی انسان هماهنگ بوده اگه لازم بود حرفش رو میزنیم اما به نظرم باشه تو یه تاپیک دیگه فعلا یا علی
pdsh
Tuesday 21 August 2007, 02:04PM
ممکن حقیقت کروات, همون صلیبی باشه که شما میگی, اما این مساله نمیتونه باعث تحریم کروات بشه!
کروات رو مردم برای زیبایی میزنن. آدم وقتی میخواد شیک بکنه یا رسمی بپوشه, کروات میزنه. و این مغایر با دین نیست! الان حتی بودائی و کافر و و و کروات میزنن. در نتیجه حقیقت کروات الان گم شده و مساله فقط جنبه شیک پوشیدن و رسمی بودن به خودش گرفته.
هر مسئله اي در طول گذشت زمان ممكن است فلسفه خود را از دست بدهد و تبديل به يك عرف شود مسئله كروات نيز از اين مقوله جدا نمي باشد .اما پس از انقلاب با برخي مظاهر غرب به طور شتابزده مبارزه شد كه كروات يكي از آن مصاديق بود با اين تفاسير اگر مجدداً كروات زدن به طور رسمي عرف شود اين نگراني پيش مي آيد كه ممكن است اذهان عمومي طور ديگري تغيير كند
محمّد
Tuesday 21 August 2007, 03:15PM
شما خالکوبی رو بدن جهان پهلوان تختی دیدید تو عکسی فیلمی خالکوبیی رو بدن ایشون دیدید ؟
گر درخانه کس هست همین یک حرف بس است
در ضمن هموطن عزیز ادما تو خونه خودشون غریب نمیشن که :smile27: شما آشنا هستید خیلی هم اشنا هستید:) از همون اول بحث هم برای من آشنا بودید ;)
من رو جهان پهلوان تختی خالکوبی ندیدم :confused::confused::confused: نمیدونم والله, یعنی من خواب دیدم :confused:
از لطفتون بسیار ممنوم "خانم" دوست ایرانی ;):)
فقط یه سوال. شما مدرکتون چیه؟ مدرک تحصیلی البته :)
صبح
Tuesday 21 August 2007, 06:13PM
تیرانا جان ، مسلما وقتی با کراوات زدن توی یه جامعه ای مبلغ غرب بشیم و بدین واسطه جامعه خودمون رو تحت فشار بذاریم ، حق الناس و حق امت رو زیر پا گذاشتیم . و البته اهتمام به باطن باعث نفی ظاهر نمیشه ... و بالعکس . هر دو رو باید توجه کرد .
Scorpion
Tuesday 21 August 2007, 06:42PM
والله در مورد آقای خامنه ای ، همینکه اعضای مجلس خبرگان که از برگزیدگان علمای ایران هستند روی ایشون برای ولایت امر اتفاق کردند ، کافی است تا مجتهد جامع الشرایط بودن ایشان را تایید کند .
فکر کنم آیت الله منتظری بود که در نماز جمعه جمله بدین مضمون گفت هر چه من بلدم آقای خامنه ای هم بلد است .
دوست ايراني .
Tuesday 21 August 2007, 07:19PM
از لطفتون بسیار ممنوم "خانم" دوست ایرانی
خواهش میکنم قابلی نداشت :smile07:
مدرکم دودرجه از مدرک شما پایین تره :smile60:
:smile57: زمینخوردگی نیز از نمادهای مهم پهلوانهاست :rolleyes:
ضمنناٌ اگر من خیلی محاوره ای مینویسم به خاطر اینه که اینطوری راحتترم ضمن اینکه با مخاطب تو این چند سال راحت تر ارتباط برقرار کردم شما ببخشید اگر اشتباهات دستوری و ادبی نوشتنم زیاده به بزرگی و سواد خودتون ببخشید به خاطر عجله در نوشتن و کم حوصله گیه :smile07:
محمّد
Tuesday 21 August 2007, 07:24PM
تیرانا جان ، مسلما وقتی با کراوات زدن توی یه جامعه ای مبلغ غرب بشیم و بدین واسطه جامعه خودمون رو تحت فشار بذاریم ، حق الناس و حق امت رو زیر پا گذاشتیم . و البته اهتمام به باطن باعث نفی ظاهر نمیشه ... و بالعکس . هر دو رو باید توجه کرد .
آقای صبح, با کروات زدن مبلغ غرب نمیشیم. من که مصدر آواردم, در این کروات اسمی از صلیب نیست. و الله بالله کروات صلیب نیست, با چه زبونی بگم :(:(
من شما رو زور نمیکنم کروات بزنید. کل چیزی که میخوام بهش برسم اینه که مشکلی نداشته باشید با این مساله. اتفاقا از اینکه وزرای ایرانی کروات نمیزنن خیلیم خوشحالم چون از ۲ کیلومتری معلومه طرف "ایرانیه"! ملاحضه بفرمایید "ایرانی"!
محمّد
Tuesday 21 August 2007, 07:27PM
والله در مورد آقای خامنه ای ، همینکه اعضای مجلس خبرگان که از برگزیدگان علمای ایران هستند روی ایشون برای ولایت امر اتفاق کردند ، کافی است تا مجتهد جامع الشرایط بودن ایشان را تایید کند .
فکر کنم آیت الله منتظری بود که در نماز جمعه جمله بدین مضمون گفت هر چه من بلدم آقای خامنه ای هم بلد است .
جناب اسکورپیون, خواهش میکنم, تمنا میکنم, این بحث رو شروع نکن. در ضمن, یکی از دلایل انعزال آیت الله منتظری این بود که ایشون گفتند اگر آقای خامنه ای مجتهد ( نه مرجع تقلید) هستند بیاین با من مباحثه کنن. ایشون این حرف رو زدن, پدری ازشون در آوردن که تو تاریخ با هیچ "مرجع تقلید"ی نکرده بودند (اشتباه نشه, من تقلید ایشون نمیکنم!!!)
محمّد
Tuesday 21 August 2007, 07:35PM
خواهش میکنم قابلی نداشت :smile07:
مدرکم دودرجه از مدرک شما پایین تره :smile60:
:smile57: زمینخوردگی نیز از نمادهای مهم پهلوانهاست :rolleyes:
ضمنناٌ اگر من خیلی محاوره ای مینویسم به خاطر اینه که اینطوری راحتترم ضمن اینکه با مخاطب تو این چند سال راحت تر ارتباط برقرار کردم شما ببخشید اگر اشتباهات دستوری و ادبی نوشتنم زیاده به بزرگی و سواد خودتون ببخشید به خاطر عجله در نوشتن و کم حوصله گیه :smile07:
مدرکتون دو درجه پایین تره :smile09::smile09::smile09: شما مدرک منو از کجا میدونی؟!؟!؟! مچتونو گرفتم :D نمیخوای بگی ;)
پس من باید end پهلوون پاشم چون همش رو زمینم :smile31:
نه اتفاقا خوب مینویسی. من گفتم شاید استاد دانشگاهی از این گروه آدمها باشین :smile40:
امیر
Tuesday 21 August 2007, 08:00PM
بسمه تعالی
روی مرجعیت آقای خامنه ای علامت سوال زیاده.
این اجازه اجتهاد را چه کسی به شخصی که لایق آن باشد میدهد ؟!
به این لینک مراجعه شود :
http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=136813&postcount=130
تمنا میکنم, این بحث رو شروع نکن
واقعا متاسفم که به این راحتی مجتهد بودن رهبر رو میخواهید زیر سوال ببرید و در عین حال حاضر به دفاع کردن از حرفی که میزنید نیستید و از جواب دادن به سوال دوستان در اینمورد شانه خالی میکنید.
(( هاتوا برهانکم ان کنتم صادقین ))
والله اعلم
والسلام
saleh57
Tuesday 21 August 2007, 10:05PM
سلام
اگر نظر اين دوستتان را بخواهید خواهم گفت کاش انقدر درعباراتتان دقت کافی مینمودید که واکنش دوست دیگرتان را نبرانگیزانید ! پیشنهادم پاک کردن ان پست است به شما و ان دوستی که نقل قولش را اورده اند.
"محمد" گرامی ادامه نده اخوی . این بحث را بگذار و بگذر .فکر میکنم هرکس هرچه می خواسته بگوید گفته است.کافی است یکبار دیگر انها را مرور کنیم.
باز هم میگویم این بحث روز جامعه اسلامی ما نیست مگر اینکه با تلاشهای غیر ضروری بخواهید به بحث روز جامعه تبدیلش کنید. البته اینکه میگویم بحث روز نیست به معنی بی ارزش و بدون کارکرد بودنش نیست .
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم واحشرنا معهم
امین
محمّد
Tuesday 21 August 2007, 10:26PM
صالح جان شما درست میگی. من همونطور که گفتم, اون مسائل نباید در چنین جایی مطرح بشن که باعث سوء استفاده ی دشمنان بشه.
هر چند که به نتیجه ای نرسیدیم و همه همون مواقف قبلیه خودشون رو دارن, ولی هر جور شما میگین.
ديوونه
Tuesday 21 August 2007, 10:34PM
سلام آقای محمد.
میشه یه کاری دیگه کرد.
شما تاریخچه ای کاملا مستند ( نه ویکی پدیا که بعضا مامورا سیا هم در آن دست میبرن) راجع به کروات پیدا کن و تحقیقات لازم رو به عمل بیار و اگر به نتیجه ای رسیدی بیا و ما رو در جریان بذار.
البته اگر واقعا دنبال حقیقت هستی.:)
امیر
Tuesday 21 August 2007, 10:43PM
بسمه تعالی
پیشنهادم پاک کردن ان پست است به شما و ان دوستی که نقل قولش را اورده اند.
دوست عزیز ، صالح جان
کسی که چنین ادعایی رو در مورد مقام رهبری میکنه چیز نیست که بشه به این آسونی ازش گذشت ....
باتشکر
والسلام
محمّد
Tuesday 21 August 2007, 11:16PM
بسمه تعالی
دوست عزیز ، صالح جان
کسی که چنین ادعایی رو در مورد مقام رهبری میکنه چیز نیست که بشه به این آسونی ازش گذشت ....
باتشکر
والسلام
شما میخوای بگذر میخوای نگذر. من راجع به این مسائل اینجا صحبت نخواهم کرد. میدونم درک این مسائل براتون سخت, شایدم غیر ممکن باشه.....
محمّد
Tuesday 21 August 2007, 11:17PM
سلام آقای محمد.
میشه یه کاری دیگه کرد.
شما تاریخچه ای کاملا مستند ( نه ویکی پدیا که بعضا مامورا سیا هم در آن دست میبرن) راجع به کروات پیدا کن و تحقیقات لازم رو به عمل بیار و اگر به نتیجه ای رسیدی بیا و ما رو در جریان بذار.
البته اگر واقعا دنبال حقیقت هستی.:)
چشم اقای دیوونه :)
صبح
Wednesday 22 August 2007, 12:08AM
من نگفتم کراوات صلیبه ! اگه صلیب بود که دیگه هیچی ... ،
آیا نمی دونید کراوات ساخته و پرداخته غرب هست و اونها بعنوان سنت و افتخار ازش استفاده می کنند ... و به خودشون می بالن که بعضی مسلمونها در استفاده از این لباس پیرو اونها شدن ؟ آیا منکر این پیروی هستید .... ؟ این پیروی همان چیزی است که در اسلام حرام است .... و بدان تشبث به کفار گفته می شود . همانطور که توضیح دادم ، دستور عدم پیروی از کفار بعلت حفظ عزت و استقلال مسلمانان در نظر گرفته شده که دلیل کاملا معقولی است . چرا از عزت خود فرار می کنید ... ؟
این مساله که خیلی سادست ، چطور اون رو نادیده می گیرید ؟
بنده حقیر ، شما رو دعوت می کنم به اینکه از کراوات زدن و تیپی کاملا غربی و کفر زده داشتن بر حذر باشید ... و اگر کت می پوشید لا اقل سعی کنید کاملا در لباس پوشیدن به غرب کفر آویزان نشده و حداقل فرقی با آنها داشته باشید .
همانطور که گفتم این روند مخصوص ایران نیست و شما در بسیاری از متفکرین مسلمان عرب ، و دولتمردان حزب اللهی لبنان و حتی در کشورهای آمریکای لاتین نیز مشابه این اعراض رو می بینید . در کشورهای هند و پاکستان و جنوب شرقی آسیا نیز شاهد هستید که اصلا کت های خاص و بسته ای لباس رسمی است که اصلا جای کراوات ندارد . همچون لباس معمول محاضر یا همان ماهاتیر محمد در مالزی که بسیاری از اوقات بدان ملبس می شود :
http://www.tayzathuria.org.uk/bd/2006/11/12/pics/drm2.JPG
pippo
Wednesday 22 August 2007, 12:57AM
من وقتی می بینم از اول انقلاب یک مخالفت همه گیر در ایران علیه کروات شده و چیزی جایگزین ان نشد . مرا در این فکر انداخت که ایا کروات در اسلام حرام است ؟ و یا امامان ما منع کردند!!!!!!!
زیرا این کت و شلوار وپیراهن از خارج وارد شده و خود یک پکیج است اگر اسلام مخالف کروات است که نیست و سلیقه ای است بنابر این باید کت و شلوار هم نپوشید و بجای ان بر گردیم به لباس های زمان رضا شاه و همان قباده ها را بپوشیم . و گرنه این چه مخالفتی است ؟ رئیس جمهور کشور با نزدن کروات و یا نپوشیدن پیراهن بدون یقه چه چیز را می خواهد ثابت کند . می داینم که هر فرد برای شناخت شخصیت او اول از لباس ان می شناسند . سپس با احتیاط به حرفهای او گوش می دهند . چرا؟ زیرا مردم فکر می کنند کسی که به نظم و ترتیب و شخصیت دیگران احترام قائل نیست چگونه ممکن است بتواند راجع به موضوع سیاسی اجتماعی و........ صحبت کند . بنابراین چه بخواهیم و چه نخواهیم این یک واقعیت است . که در ان صورت تبلیغ کردن ما اسلام و یا هر کاری اگر نگوئیم غیر ممکن ولی با تاخیر انجام خواهد شد . بنابراین اگر یک رئیس جمهور که نماینده یک کشور تلقی می شود . به مسائل توجه کند . در محافل بین الملی بیشتر مورد توجه قرار می گیرد و حرف او خریدار پیدا خواهد کرد. و یا سایر مردم بنابراین یا ما باید یک لباس ملی مثل هندوستان ویا بعضی از کشور های عربی داشته باشیم که نداریم . باید حداقل اینکه یک پیراهن بدون یقه که بعضی اقایان دیپلمات ها می پوشند بپوشد . و یا اینکه کروات زده شود و بحث من اینست اصلا چرا نباید کروات زد ؟ ایا این امر به اسلام و مسلمین لطمه خواهد زد ؟ ویا.........
با سلام خدمت دوستان
اگر کسی مدعی این بشه که کروات حرامه که فقط باید خندید
من عادت ندارم که زیاد حرف بزنم
کروات سمبلی از صلیب یا هر چیز دیگه ای که باشه « که به نظر من نیست » حداقل چیزی که داره اینه که باعث میشه شخص همیشه مرتب باشه
کسی که کروات نمیزنه یه روز پیرهنش توی شلوارشه یه روز روی شلوار
دو تا از دکمه هاش بازه چنداش بسته
وقتی فرد از کروات استفاده می کنه مجبوره همیشه پیراهنش رو مرتب نگه داره
از همه مهم تر شخص با کروات با شخصیت تر به نظر میرسه « هر چند که لباس به انسان شخصیت نمیده ولی این رو می دونم که بد لباسی به انسان بی شخصیتی می ده »
من به عنوان یه ایرانی اصیل کروات رو تایید می کنم
محمّد
Wednesday 22 August 2007, 01:09AM
من نگفتم کراوات صلیبه ! اگه صلیب بود که دیگه هیچی ... ،
آیا نمی دونید کراوات ساخته و پرداخته غرب هست و اونها بعنوان سنت و افتخار ازش استفاده می کنند ... و به خودشون می بالن که بعضی مسلمونها در استفاده از این لباس پیرو اونها شدن ؟ آیا منکر این پیروی هستید .... ؟ این پیروی همان چیزی است که در اسلام حرام است .... و بدان تشبث به کفار گفته می شود . همانطور که توضیح دادم ، دستور عدم پیروی از کفار بعلت حفظ عزت و استقلال مسلمانان در نظر گرفته شده که دلیل کاملا معقولی است . چرا از عزت خود فرار می کنید ... ؟
این مساله که خیلی سادست ، چطور اون رو نادیده می گیرید ؟
بنده حقیر ، شما رو دعوت می کنم به اینکه از کراوات زدن و تیپی کاملا غربی و کفر زده داشتن بر حذر باشید ... و اگر کت می پوشید لا اقل سعی کنید کاملا در لباس پوشیدن به غرب کفر آویزان نشده و حداقل فرقی با آنها داشته باشید .
همانطور که گفتم این روند مخصوص ایران نیست و شما در بسیاری از متفکرین مسلمان عرب ، و دولتمردان حزب اللهی لبنان و حتی در کشورهای آمریکای لاتین نیز مشابه این اعراض رو می بینید . در کشورهای هند و پاکستان و جنوب شرقی آسیا نیز شاهد هستید که اصلا کت های خاص و بسته ای لباس رسمی است که اصلا جای کراوات ندارد . همچون لباس معمول محاضر یا همان ماهاتیر محمد در مالزی که بسیاری از اوقات بدان ملبس می شود :
خوب این شد یه حرفی. من ۲-۳ ساعته اینترنت رو دارم میگردم که ربطی بین کروات و صلیب پیدا کنم ( و چیزی هم پیدا نکردم)
من فکر کنم این خیلی احمقانه باشه (از طرف غربیها) که بخوان به کروات ساختن افتخار کنن!!! اونهایی که تلفن رو اختراع کردن, برق, ماشین, هواپیما, تلویزیون, کامپیوتر, و هزاران چیز دیگه. افتخار کردن به ساختن همچین چیزی هیچ محلی از اعراب نداره. تشبث به کفار, اونچه که حرام شده, یه همچین قیافه هاییه:
http://www.homeworship101.com/images/wvamp18.jpg
یا این
http://i44.photobucket.com/albums/f14/Mrs_McGee/NCIS/Abby/ncis-germany-de_as_00021.jpg
نمیخواستم همچین عکسایی بگذارم, ولی اخر سر مجبورم کردید. این قلاده ای که این بانو دور گردنش کرده یا اون آت و آشغالهای که به دستاش بسته, مخصوص شیطان پرستهاست و هرکس که اینها رو میپوشه همه میفهمن شیطان پرسته. برای یک مسلمان, حتما حرامه همیچن چیزایی بپوشه. اما کروات!!!!!!!!!!! چیزی که همه میپوشن!!!!!
چیزی که همه ی مردم دنیا میپوشن (جز ایرانیا) چطور ممکنه تشبث به کفار باشه. یعنی تمام مردم همه کافرن الا ایرانیا؟!؟! این حرف کاملا غیر منطقی و نا معقوله. عزت به این نیست که آدم کروات بزنه یا نزنه. عزت به اینه که آدم از حق دفاع کنه و حرف حق بزنه.
این مساله خیلی ساده اس ولی شما اونو بزرگ کردید.
شما حقیر نیستید :smile27: سرور مایی :) من اگر مجبور نبودم نمیپوشیدم. نه به خاطر تشپث به کفار بلکه بخاطر اینکه خفه ام میکنه :)
این روند فقط مخصوص ایرانه. از متفکرین عرب اونهایی که کت و شلوار میپوشن کروات هم میزنن اگر هم نمیزنن, دلیل نمیشه که ازش فرارین شاید مثل من خفه شون میکنه!!! دولتمردان حزب الله هم جناب صبح هرکی ندونه من یکی که میدونم همشون تربیت شده ی جمهوریه اسلامین. من کسانی رو میشناسم, شیعه, کشته مرده ی سید حسن و کروات هم میزنن! کشورهای لاتین اگر میگی, همین رئیس جمهور ونزوئلا کروات میزنه. همین ماهاتیر محمدی که مثال زدی هم کروات میزنه:
http://athena.divshare.com/files/2007/03/28/299095/Dr_Mahathir_Mohamad.jpg
حتی شیخ کویت با اون همه دبدبه و کبکبه اش وقتی رفت نیویورک کروات زد, همینطور رئیس مجلس. متاسفانه عکسی از اونها ندارم وگرنه میگذاشتم.
الان ساعت ۱۲:۴۰ دقیقه است و اگر من برای نماز صبح بیدار نشدم, همش تقصیر شماست اقای صبح :mad::)
ديوونه
Wednesday 22 August 2007, 01:17AM
جناب پیپو شاید شما حتما باید زور (کروات) بر سرتون باشه تا مرتب باشید ;)
و الا من و خیلی از دوستانم که کروات نمیزنیم همیشه مرتب هستیم و دکمه ها روند معمولیشون رو طی میکنن. شما هم مختار هستی که کروات بزنی و پزش رو اینجا بدی.
اما اگر طالب حقیقت و بحث هستی خب دلیل منطقی بیار.
جناب محمد آقا .
در تمام دنیا فیلمهای مستند، فیلمهای ساخته شده، و رویدادهای خبری و همه و همه این تصاویری که ما روزانه به چشم میبینم چیزی رو که شما میفرمائید همه جز ایرانیها کروات میزنن رو ندیدیم. لطفا یک مثالی بزنید که هم شما اون رو میبینید و هم ما بتونیم رویت کنیم.
نماز صبح شما هم اگر قضا شد تقصیر خودتونه و بس. گردن کسی دیگر نندازید که مطمئنا وجوب یا حرمت کروات مهمتر از نماز صبح نیست:)
pippo
Wednesday 22 August 2007, 01:23AM
جناب پیپو شاید شما حتما باید زور (کروات) بر سرتون باشه تا مرتب باشید ;)
و الا من و خیلی از دوستانم که کروات نمیزنیم همیشه مرتب هستیم و دکمه ها روند معمولیشون رو طی میکنن. شما هم مختار هستی که کروات بزنی و پزش رو اینجا بدی.
اما اگر طالب حقیقت و بحث هستی خب دلیل منطقی بیار.
جناب محمد آقا .
در تمام دنیا فیلمهای مستند، فیلمهای ساخته شده، و رویدادهای خبری و همه و همه این تصاویری که ما روزانه به چشم میبینم چیزی رو که شما میفرمائید همه جز ایرانیها کروات میزنن رو ندیدیم. لطفا یک مثالی بزنید که هم شما اون رو میبینید و هم ما بتونیم رویت کنیم.
نماز صبح شما هم اگر قضا شد تقصیر خودتونه و بس. گردن کسی دیگر نندازید که مطمئنا وجوب یا حرمت کروات مهمتر از نماز صبح نیست:)
نه عزیزم
منظور من رو یا نفهمیدی یا نمی خوای بفهمی
من به خاطر لباس کسی نمی تونه بهم زور بگه
هر جای دنیا باشم لباسی رو می پوشم که به نظر خودم و جامعه ای که تووش زندگی می کنم درسته
من که مثل بعضی ها نیستم که به خاطر یه چماق بالای سرم دکمه های پیرهنم رو تا اون اخر ببندم و چنتا اضافه هم روش بدوزم
از همه مهم تر وضع ادارات ما افتضاحه
یه نفر تی شرت می پوشه یه نفر پیرهن
یه نفر استین کوتاه یه نفر استین بلند
فرم ایده ال و جامعه پسند جامعه ی بشری در این دوره زمانه کت و شلوار به همراه کروات در مکان های رسمی از جمله اداراته
shabgard
Wednesday 22 August 2007, 02:08AM
کروات تو جامعه ما عرف نیست
بعید میدونم به حرام و حلال ربط داشته باشه ولی اگه خیلی ریز بشیم به قول سید چون تقلیدی از غرب و جامعه کفر هست میشه حرام دونست
pippo
Wednesday 22 August 2007, 02:18AM
اگه خیلی ریز بشیم به قول سید چون تقلیدی از غرب و جامعه کفر هست میشه حرام دونست
تو رو خدا اینجوری حرف نزنید
تقلید کدوومه
پس چرا کت و شلوار می پوشید؟
تو رو خدا یه ذره سطح فکرتون رو ببرید بالا
اصلا کی حرام یا حلال بودن چیزی رو تعیین میکنه؟
برای من این وظیفه به عهده ی عقلمه
دیگه از حرام و حلال دست بردارید
برید سراغ غلط و درست
ببینید کدوم کار درسته کدوم غلط
بعد بگین حرام یا حلاله
shabgard
Wednesday 22 August 2007, 03:24AM
حالا سه کلمه قبلش هم مینوشتی ؛ من عرض کردم بعید میدونم
پیپیو جان من قبول دارم نظرت رو
تن آدمی شریف است به جان آدمیت ؛ نه همین لباس زیباست نشان آدمیت
به هر حال میشه ساده بود و مرتب بود
دیگه از حرام و حلال دست بردارید
برید سراغ غلط و درست
ببینید کدوم کار درسته کدوم غلط
بعد بگین حرام یا حلاله
درست و غلط همون معنی حلال و حرام میشه
Reza11
Wednesday 22 August 2007, 04:48AM
دوستان فکر می کنیم بحث در این رابطه کافی باشد سعی کنید با اکثریت ارا به این نتیجه برسیم که نزدن کروات و اینکه دولت جمهوری اسلامی ان را می خواد بی ارزش کند و یا غربی تلقی کند هیچ گونه دلیلی نداشته . و بی دلیل به این کار دست زده . و باید بپزیریم که بعضی کارها در اویل انقلاب بدون انجام شد . که امروز این نسل باید انرا اصلاح نماید . مثل برداشتن شیر خورشید از سر در مجلس که متاسفانه یک اثار باستانی را بی دلیل ازبین بردند . که بعدا بعضی از دولتمردان با مسافرت به کشور های دیگر که دیدند که کوچکترین ساختمانی اولا بعنوان اثار باستانی به ان افتخار می کنند ثانیا از طریق توریست میلیونها دولار وارد کشور می کنند.
در ضمن می خواستم به این اقائی که فرمودند که کروات شبیه صلیب می باشد . باید عرض کنم این علم و کتل که شما روزهای محرم بدست می گیرید . مخصوص ارتودکس های مسحیی ایتالیا بوده است که علم ان دقیقا شبیه صلیب است . و شما انرا حمل می کنید چرا بان اعتراض نمی کنید . که اولا از غرب امده دوما شبیه صلیب است . اگر هم قبول ندارید به جنوب ایتالیا سیسل مسافرت فرمائید . ملاحظه نمائید . با تشکر از تمام دوستانی که مطلبی در تکمیل این پرسش مطرح نمودند . امید وارم دوستان نتیجه گیری نمایند . و بحث اجتماعی دیگری مطرح نمائیم و نتیجه بگیریم .
ديوونه
Wednesday 22 August 2007, 09:51AM
جناب پی پو لطفا بحث رو کامل بخون.
در مورد اینکه چرا کت شلوار می پوشیم و کروات نمیزنیم قبلا بحث شده و دوستان جواب دادند.
شما هم انگار متوجه صحبتهای من نشدی . منظور من از زور همون کروات بود.
میخواستم بگم تا کروات نباشه نمیشه مرتب بود؟
لباس مرتب و جامعه پسند از نظر شما ممکنه کت و شلوار باشه با کروات.
ولی از نظر من ممکنه: یه شلوار کتان و پیرهن سفید باشه.
تا اونجایی هم که جامعه ما پسندیده تا به حال ما ندیدیم که اکثر مردم کت و شلوار و کروات بزنن.
تو جوامع دیگه ای هم که رفتیم همچین چیزی رو ندیدیم.
که البته بیشتر کشورهایی که من رفتم مسلمان و عرب بودند و لباس رسمی اونها کت و شلوار و کروات نبوده .
مثل عراق، عربستان سعودی، سوریه و لبنان.
توی عراق و سوریه و لبنان مثل خودمون لباس میپوشن معمولا.
توی عربستان سعودی تو ادارات رسمیشون تقریبا میشه گفت 80 درصدشون از دشداشه عربی می پوشن.
دین اصیل اسلام هم بر همین پایه عقل بنا نهاده شده و مطمئنا درست و غلط یک مسلمان بر پایه دین اون رقم میخوره:)
موفق باشید
دوست ايراني .
Wednesday 22 August 2007, 10:00AM
خوب این شد یه حرفی. من ۲-۳ ساعته اینترنت رو دارم میگردم که ربطی بین کروات و صلیب پیدا کنم ( و چیزی هم پیدا نکردم)
من فکر کنم این خیلی احمقانه باشه (از طرف غربیها) که بخوان به کروات ساختن افتخار کنن!!! اونهایی که تلفن رو اختراع کردن, برق, ماشین, هواپیما, تلویزیون, کامپیوتر, و هزاران چیز دیگه. افتخار کردن به ساختن همچین چیزی هیچ محلی از اعراب نداره. تشبث به کفار, اونچه که حرام شده, یه همچین قیافه هاییه:
یا ما داریم خیلی سخت حرف میزنیم یا شما همه جوره میخواهید طفره برید :rolleyes: ما که قطعا نمی تونیم شمارو از نطرتون برگردونیم واهمیتی هم نداره که برگردید شما همه مثل خیلی دیگه از مردم از کروات و خیلی چیزهای دیگه غرب استفاده کنید و انشالله این وسائط تاثیری روی افکار و اندیشه هاتون نداشته باشه منتهی چیزی که برام جالب بود این بود که شما از بحث به این کم اهمیتی (به قول خودتون )به عدم مرجعیت رهبر رسیدید وتا دوستان میخوان با دلائلی شما رو قانع کنند شما فوری با مطرح کردن اینکه بابا این بحث اهمیتی نداره میخواین بقیه رو از ادامه جواب دادن منصرف کنید این روش روش پهلونها نیستها :p
همه چی که تو اینتر نت نیست شاید تو کتابها هم نباشه این مطالعه شما وروند حرکت استعماره وشناخت عملکردهای مشابه اش می تونه با تعقل شما ترکیب بشه و به یک نتیجه ای منجر بشه
یک مثال تقریبا نامتجانس بزنم شما هم کمی روش فکر کنید شما میکی موس رو یادتون میاد ؟ فکر نکنم در کل دنیا کمتر کودکیه که با این شخصیت کارتونی آشنا نباشه و دوستش نداشته باشه که البته در یک تحول زمانی جاشو داد به تام و جری بخصوص شخصیت بامزه و باهوش جری فکر کنم کمتر کسی راجع به اینکه چرا اغلب شخصیتهای بامزه دیزنی و یا هالیودد موش هست فکر کرده باشه و اگر شما در تمام متون اینترنتی بگردید هم چیزی در این رابطه پیدا نمیکیند اما خلق میکی موس و یا جری ریشه در یک حکایت فرهنگی اروپا داره اونم اینه که اروپا و کلا غالب غربیها از یهود بدشون می اومده وگاها به خاطر شخصیت اقتصادی شدیدی که داشتند و اهل سودجویی که بودندو یا دلائل دیگر... مابین برخی از مردم اروپا یهود مترادف بود با موش کثیف و در واقع این عبارت خیلی رایج بود پس باید این ذهنیت واین اصطلاح تغییر می کرد این بود که با کمک دیزنی و هالیوود ذهن نسلهای بعد از اصطلاح موش کثیف پاک شد من کلا کاری به درست یا غلط بودن این اصطلاح ندارم فقط این مثال رو زدم که بدونید اونها بسیار بسیار ریزبین تر و حساب شده تر از ما فکر میکنند و متاسفانه از غفلت ملل خیلی خوب به نفع خودشون کار می کنند
کروات در همه دنیا رایج نیست اصلا بیشتر جاهایی که رایج شده مابین مردمش اگر به تاریخ نگاه کنید میبیند که ریشه در تاریخ مستعمره بودن اون کشور در سالهای گذشته داره هم پوشش هم زبان به راحتی وارد فرهنگ اون کشورها شده خیلی از مردم دنیا از اینکه مجبورن لباس غرب را بپوشند ناراضی هستند و اساسا دوست ندارند مثل هندوستان چین کره وعربها و حتی افریقاییها شاید اونها به حرام و حلالش هم فکر نکنند اما به حفط ارزشهای خودشون فکر میکنند بهتره درون و بیرونمون بیگانه نشه این یکی از هزاران حرامی که باید اعلام بشه و میشد اگر غربیها به خاطر لباسمون به ما اهمیت نمی دهند چه بهتر بگذاریم در جهل مرکب خود بمانند که هنوز تو سطح موندند
pippo
Wednesday 22 August 2007, 01:42PM
دوستان عزیز خودم مخصوصا دیوونه جان
من که نگفتم بدون کروات ادم بی شخصیته
من در جواب کسانی که می گویند کروات تقلیدی است از غرب و به همین دلیل حرام است اون حرف ها رو زدم
بدون کروات هم میشه خوب بود . همون جوری که خیلی ها این گونه اند. منظور من این بود که بحث در این موارد بی مورده.با این طرز فکر « حرام بودن کروات و انحصاری بودن ان در نزد غرب » فقط باعث خنده ی عقده ای از جامعه ی کوچک بشری میشیم.
حرف اخر من اینه : رسمی ترین نوع لباس برای حضور در مکان های رسمی بخصوص ادارات کت و شلوار به همراه کرواته.
این نظر شخصی منه
که به نظر خودم هم درست ترین نظره. ما الان در حال جهانی شدنیم. دلیلی نداره با این افکار سنتی جلوی پیشرفت خودمون رو بگیریم.
البته گاهی اوقات حفظ سنت ها بالاتر از جهانی شدنه. همون اتفاقی که داره در ترکیه میوفته و همه ازش با خبریم. بیایید درست فکر کنید
محمّد
Wednesday 22 August 2007, 03:06PM
یا ما داریم خیلی سخت حرف میزنیم یا شما همه جوره میخواهید طفره برید ما که قطعا نمی تونیم شمارو از نطرتون برگردونیم واهمیتی هم نداره که برگردید شما همه مثل خیلی دیگه از مردم از کروات و خیلی چیزهای دیگه غرب استفاده کنید و انشالله این وسائط تاثیری روی افکار و اندیشه هاتون نداشته باشه منتهی چیزی که برام جالب بود این بود که شما از بحث به این کم اهمیتی (به قول خودتون )به عدم مرجعیت رهبر رسیدید وتا دوستان میخوان با دلائلی شما رو قانع کنند شما فوری با مطرح کردن اینکه بابا این بحث اهمیتی نداره میخواین بقیه رو از ادامه جواب دادن منصرف کنید این روش روش پهلونها نیستها
همه چی که تو اینتر نت نیست شاید تو کتابها هم نباشه این مطالعه شما وروند حرکت استعماره وشناخت عملکردهای مشابه اش می تونه با تعقل شما ترکیب بشه و به یک نتیجه ای منجر بشه
یک مثال تقریبا نامتجانس بزنم شما هم کمی روش فکر کنید شما میکی موس رو یادتون میاد ؟ فکر نکنم در کل دنیا کمتر کودکیه که با این شخصیت کارتونی آشنا نباشه و دوستش نداشته باشه که البته در یک تحول زمانی جاشو داد به تام و جری بخصوص شخصیت بامزه و باهوش جری فکر کنم کمتر کسی راجع به اینکه چرا اغلب شخصیتهای بامزه دیزنی و یا هالیودد موش هست فکر کرده باشه و اگر شما در تمام متون اینترنتی بگردید هم چیزی در این رابطه پیدا نمیکیند اما خلق میکی موس و یا جری ریشه در یک حکایت فرهنگی اروپا داره اونم اینه که اروپا و کلا غالب غربیها از یهود بدشون می اومده وگاها به خاطر شخصیت اقتصادی شدیدی که داشتند و اهل سودجویی که بودندو یا دلائل دیگر... مابین برخی از مردم اروپا یهود مترادف بود با موش کثیف و در واقع این عبارت خیلی رایج بود پس باید این ذهنیت واین اصطلاح تغییر می کرد این بود که با کمک دیزنی و هالیوود ذهن نسلهای بعد از اصطلاح موش کثیف پاک شد من کلا کاری به درست یا غلط بودن این اصطلاح ندارم فقط این مثال رو زدم که بدونید اونها بسیار بسیار ریزبین تر و حساب شده تر از ما فکر میکنند و متاسفانه از غفلت ملل خیلی خوب به نفع خودشون کار می کنند
کروات در همه دنیا رایج نیست اصلا بیشتر جاهایی که رایج شده مابین مردمش اگر به تاریخ نگاه کنید میبیند که ریشه در تاریخ مستعمره بودن اون کشور در سالهای گذشته داره هم پوشش هم زبان به راحتی وارد فرهنگ اون کشورها شده خیلی از مردم دنیا از اینکه مجبورن لباس غرب را بپوشند ناراضی هستند و اساسا دوست ندارند مثل هندوستان چین کره وعربها و حتی افریقاییها شاید اونها به حرام و حلالش هم فکر نکنند اما به حفط ارزشهای خودشون فکر میکنند بهتره درون و بیرونمون بیگانه نشه این یکی از هزاران حرامی که باید اعلام بشه و میشد اگر غربیها به خاطر لباسمون به ما اهمیت نمی دهند چه بهتر بگذاریم در جهل مرکب خود بمانند که هنوز تو سطح موندند
جناب دوست
من چرا پرسیدم تخصصتون چیه؟ چون میخواستم ربطی بین حرفایی که مینویسین و تخصصتون پیدا کنم. ببینم آیا اینها حرفهاییه که توی کتابها نوشته شده یا از تجارب استادهاست, یا سوالف دوستان و آشنایان (که شما هم جواب ندادید ;))
شما سخت حرف نمیزنید. شما ( یا اون کسی که فتوا میده) باید دنیا رو دیده باشید بعد همچین فتوایی صادر کنید. خیلی از دوستام که مقلدین آقای خامنه ای هستند به مشکل برخوردند. مگر مقلدین ایشان همه در ایرانن؟ توی خلیج خیلی مقلد داره آقای خامنه ای. اون بیچاره ها که کارمندای شرکت هستند یا کارمند حکومت "موظف هستند" کروات بپوشند!!! چه شما بگی استعماره چه نگی. اونها باید کروات بپوشن. حالا تکلیف چیه؟ یا عمل به فتوا! یا اخراج!
در ضمن, اگر میخواهید راجع به مرجعیت صحبت کنید, من پیشنهادم اینه که چند نفری, سر یک ساعت معین, توی مسنجر باهم بحث کنیم. جایی که کسی نتونه حرفامونو گوش کنه (البته به شرطی که نامردی نکنید و ۱۰ نفر به یک نفر بیافتید ;))
من کمی تا قسمتی نرم شدم. من حرکت استعمار رو بیشتر و واضح تر از شما میبینم. من میبینم که مستعمرین, چه خطه ی جهنمی رو در پیش گرفتن. اما هنوز ربط بین کروات و استعمار رو پیدا نکردم. من لباس ملی رو خیلی دوست دارم. اما فعلا این حال و روز ماست. ببینید, من به تنهایی نمیتونم کاری بکنم. شما هم نمیتونین. باید مراجع (کلهم) شیعه و سنی, این لباس رو حرام کنن, تا از مد بیافته. حتی اگر مراجع شیعه هم این لباس رو حرام کنن از مد میافته.
راجع به تام و جری هم بگم که من شدیدا از اون جری بدم میاد!!! حالا که گفتید این جری همون یهودیاهستن, خیلی خوشحال شدم :)
کروات اگر در همه جا رایج نباشه, حد اقل با پوشیدنش مشکل ندارن و اون رو حرام نمیدونن. ما مهندسین هندی داریم, مدیران بانک, اونهایی که مرد هستن کت و کروات میپوشن و زنهاشون ساری. حتی چین و کرده و عربها و افریقاییها که به حفظ ارزشهای خودشون فکر میکنن, کروات میزنن. یا حد اقل اگر در داخل نمیزنن, وقتی میرن خارج میپوشن.
در ضمن, غربیها به ما اهمیت نمیدن؟!؟! شما کجا نشسته اید؟ مریخ؟ تمام اهتمام غرب و شرق الان خاور میانه اس. از دو جهت. یکی بازار خوبش. یکی مخ های خوبش. شما مگر با فرار مغز ها مشکل ندارید. حتی تو کشورهای عربی, بعضی از همین سوسمار خورها مخ هایی پیدا میشن که در دانشگاهها مقام اول رو کسب میکنن. یکی از دکترامون ( که خیلی دوسش دارم) همینجور بود. بعد میخواستن با قیمت های کلانی اون رو راضی کنن تو دانشگاه بمونه ولی ایشون قبول نکرد.
خلاصه ی کلام. از همه ی این حرفها بگذریم, شما خانم دوست, بما بگین استعمار از راه کروات چگونه میخواد ما رو به خودش وابسته کنه؟ اصل کروات چیه؟ مایی که همه چیزمون از اونجاست. همین شلوار و پیرهنی که میپوشیم. حتی کفش به این شکل هم فکر کنم کار اونها باشه. عطری که میزنیم. عینکی که میپوشیم و و و
والحمد لله
ديوونه
Wednesday 22 August 2007, 03:10PM
دوستان عزیز خودم مخصوصا دیوونه جان
من که نگفتم بدون کروات ادم بی شخصیته
من در جواب کسانی که می گویند کروات تقلیدی است از غرب و به همین دلیل حرام است اون حرف ها رو زدم
بدون کروات هم میشه خوب بود . همون جوری که خیلی ها این گونه اند. منظور من این بود که بحث در این موارد بی مورده.با این طرز فکر « حرام بودن کروات و انحصاری بودن ان در نزد غرب » فقط باعث خنده ی عقده ای از جامعه ی کوچک بشری میشیم.
حرف اخر من اینه : رسمی ترین نوع لباس برای حضور در مکان های رسمی بخصوص ادارات کت و شلوار به همراه کرواته.
این نظر شخصی منه
که به نظر خودم هم درست ترین نظره. ما الان در حال جهانی شدنیم. دلیلی نداره با این افکار سنتی جلوی پیشرفت خودمون رو بگیریم.
البته گاهی اوقات حفظ سنت ها بالاتر از جهانی شدنه. همون اتفاقی که داره در ترکیه میوفته و همه ازش با خبریم. بیایید درست فکر کنید
نظر شخصی شما برای خودتون کاملا محترم.
اما حق ندارید بگید که نظر من درست ترین نظرهاست.:)
اگر مرجع تقلید من ( من به عنوان یک مسلمان ) بگوید که کروات حرام است من نیز گوش خواهم کرد و فعل حرام را انجام نخواهم داد. حالا هر کس که هر چی میخواد فکر کنه یا بخنده و یا هر کار دیگه.
آیا بدون کروات نمیشه جهانی شد؟
اگر جواب شما بله است که خب حرف شما به نظرم خیلی خنده دار میاد:smile07: البته ببخشیدا..نظر شخصی بنده است;)
در ضمن همینطور که خانم دوست ایرانی گفتند اگر جهان بخواد بخاطر کروات زدن یا نزدن ما به ما بها بده، همون بهتر که بها نده:)
شما هم برای پوشیدن کروات کاملا مختار هستید:)
صبح
Wednesday 22 August 2007, 04:14PM
چیزی که همه ی مردم دنیا میپوشن (جز ایرانیا) محمد جان
سلام علیکم ،
چیزی که همه مردم دنیا می پوشن _ که همه نمی پوشن بلکه اقشاری خاص می پوشن _ معیار ما نیست . این لباس تنها در غرب و یا جوامع متمایل به غرب مرسومه و الا عموم مردم دنیا لباسهای سنتی خودشون رو می پوشن ... اگر دهاتی ها و شهرستانی ها رو ، اجازه بدید که آدم های متشخص و ای بسا متشخص تر و شریف تر از بعضی کراوات پوش ها باشن ....
اما حقیقت مطلب که شما نسبت به اون تجاهل می کنید ، این هست که این کراوات " مال غربی هاست " و اونها "ضمن تهاجم نظامی و فرهنگی " اون رو وارد کشورهای دیگه کرده اند .
حتما شما می دونید که خوشگل ترین لباس کراوات نیست ، و اونچه که باعث میشه که یک ملت کراوات رو تنها لباس خوشگل بدونن ، که جایگزینی هم براش نیست ... نفوذ و تهاجم فرهنگی غربه که با انواع و اقسام حربه ها از جمله سینما ، سعی می کنه که کراوات رو لباس رسمی دنیا جا بزنه و بدین وسیله هژمونی و تسلطش رو بر دنیا تکمیل کنه .
غیر قابل انکاره که وقتی که بعد از قرون وسطی و آغاز رنسانس ، دانشگاهیان اروپا عمامه و عبا و قبا به سر و تن کردن و دروسشون رو بالای منبر گفتن ، افتخاری برای مسلمونها محسوب میشه .
حالا بر عکسش اتفاق افتاده .... قطعا کفار و اهل کتاب خیلی به خودشون افتخار می کنند که شما از اونها در لباس پوشیدن تقلید می کنید ... ، و این یعنی تشبث به کفار ، که برای حفظ عزت مسلمونها ، این عمل حرامه ! یک مسلمون نباید تحت تهاجم فرهنگی کفار قرار بگیره .
در واقع هنگامی که شما لباسی با مدل غربی میپوشید ، علاقمند به این نوع لباسید ... و این علاقمندی باعث فراموشی لباس سنتی و مستقل شما شده . و این باعث میشه شما بیشتر در فرهنگ مهاجم ذوب بشید . این حرام هم که نباشه اجتناب از اون از نگر سیاسی و اجتماعی واجبه ... و شما بیشتر باید به فکر حفظ استقلال فرهنگی ملت های مسلمان باشید .
Teshneh
Wednesday 22 August 2007, 04:56PM
سوال:
ایا کراوات در اسلام حرام است؟
جواب:
در اسلام خیر
mehrdad_123
Wednesday 22 August 2007, 05:47PM
كراوات در اسلام حرام نيست ولي خود باختگي به دشمنان اسلام كه نشانه اش كراوات و يا هر چيز ديگه اي باشد حرام است(از نظر من)
pippo
Wednesday 22 August 2007, 05:58PM
مرجع تقلید جناب هر چی بگه شما قبول می کنید؟
اگر دو روز دیگه بگه اینترنت هم حرامه دیگه نت نمیایی؟
تو رو خدا اول به عقلتون مراجعه کنید بعد مرجع تقلید محترمتون
حرام دانستن کروات از جانب هر کس نشانه ی ضعف در طرز فکر و روابط احتماعیست
این رو هم بدونید که استفاده نکردن دلیلی بر حرام دانستن نیست
محمّد
Wednesday 22 August 2007, 10:07PM
جناب پی پو, هرچند که من از اراء دوستان مخالفمون طرفداری نمیکنم, ولی طرفداری از شما هم نمیکنم!
شما دوست من, اینطور که فکر میکنم از جمله ادمهایی هستی که میگن من نیازی به مرجع تقلید ندارم و همه چیز رو خودم میدونم!!! ما اینطور نیستیم. اگر کسی مرجع تقلید نداشته باشه ( و خودش مجتهد نباشه) نمازش صحیح نیست, حجش هم درست نیست (البته اگر اینها برای شما اهمیت داشته باشه!) در نتیجه ما باید مرجع تقلید داشته باشیم. این مرجع تقلید جناب پی پو, میشه حاکم شرع. حاکم شرع میتونه همسر شما رو بدون اجازه ی شما طلاق بده (تحت شرایط معینی)! حاکم شرع خیلی کارها میتونه بکنه. اگرهم یک روز بگه فلان چیز حرامه, حرامه!!! تموم. حرفی درش نیست.
یه مثال میزنم برای شما تا قدرت حاکم شرع رو بفهمی. هممون تحریم تنباکو رو به یاد داریم. تو کتاب تاریخ خوندیم. حاکم شرع وقتی میگه تنباکو حرام است! تمام مردم حتی زن شاه, قلیون ها رو میشکنن!! و حاکم شرع این کار رو برای هوی و هوس نمیکنه, برای حفظ اسلام میکنه.
اگر قرار باشه هر کسی برای خودش مرجع باشه, اتحاد مسلمین که هیچ, عزت مسلمونها هم از دست میره.
من از طرفدارهای کروات هستم. اما اگر روزی مرجعم بگه حرف زدن حرام است, حرف نخواهم زد!
محمّد
Wednesday 22 August 2007, 10:10PM
محمد جان
سلام علیکم ،
چیزی که همه مردم دنیا می پوشن _ که همه نمی پوشن بلکه اقشاری خاص می پوشن _ معیار ما نیست . این لباس تنها در غرب و یا جوامع متمایل به غرب مرسومه و الا عموم مردم دنیا لباسهای سنتی خودشون رو می پوشن ... اگر دهاتی ها و شهرستانی ها رو ، اجازه بدید که آدم های متشخص و ای بسا متشخص تر و شریف تر از بعضی کراوات پوش ها باشن ....
اما حقیقت مطلب که شما نسبت به اون تجاهل می کنید ، این هست که این کراوات " مال غربی هاست " و اونها "ضمن تهاجم نظامی و فرهنگی " اون رو وارد کشورهای دیگه کرده اند .
حتما شما می دونید که خوشگل ترین لباس کراوات نیست ، و اونچه که باعث میشه که یک ملت کراوات رو تنها لباس خوشگل بدونن ، که جایگزینی هم براش نیست ... نفوذ و تهاجم فرهنگی غربه که با انواع و اقسام حربه ها از جمله سینما ، سعی می کنه که کراوات رو لباس رسمی دنیا جا بزنه و بدین وسیله هژمونی و تسلطش رو بر دنیا تکمیل کنه .
غیر قابل انکاره که وقتی که بعد از قرون وسطی و آغاز رنسانس ، دانشگاهیان اروپا عمامه و عبا و قبا به سر و تن کردن و دروسشون رو بالای منبر گفتن ، افتخاری برای مسلمونها محسوب میشه .
حالا بر عکسش اتفاق افتاده .... قطعا کفار و اهل کتاب خیلی به خودشون افتخار می کنند که شما از اونها در لباس پوشیدن تقلید می کنید ... ، و این یعنی تشبث به کفار ، که برای حفظ عزت مسلمونها ، این عمل حرامه ! یک مسلمون نباید تحت تهاجم فرهنگی کفار قرار بگیره .
در واقع هنگامی که شما لباسی با مدل غربی میپوشید ، علاقمند به این نوع لباسید ... و این علاقمندی باعث فراموشی لباس سنتی و مستقل شما شده . و این باعث میشه شما بیشتر در فرهنگ مهاجم ذوب بشید . این حرام هم که نباشه اجتناب از اون از نگر سیاسی و اجتماعی واجبه ... و شما بیشتر باید به فکر حفظ استقلال فرهنگی ملت های مسلمان باشید .
جناب صبح
متاسفانه الان عجله دارم. انشاءالله برگشتم جواب شما رو مینویسم.
pippo
Wednesday 22 August 2007, 10:17PM
جناب پی پو, هرچند که من از اراء دوستان مخالفمون طرفداری نمیکنم, ولی طرفداری از شما هم نمیکنم!
شما دوست من, اینطور که فکر میکنم از جمله ادمهایی هستی که میگن من نیازی به مرجع تقلید ندارم و همه چیز رو خودم میدونم!!! ما اینطور نیستیم. اگر کسی مرجع تقلید نداشته باشه ( و خودش مجتهد نباشه) نمازش صحیح نیست, حجش هم درست نیست (البته اگر اینها برای شما اهمیت داشته باشه!) در نتیجه ما باید مرجع تقلید داشته باشیم. این مرجع تقلید جناب پی پو, میشه حاکم شرع. حاکم شرع میتونه همسر شما رو بدون اجازه ی شما طلاق بده (تحت شرایط معینی)! حاکم شرع خیلی کارها میتونه بکنه. اگرهم یک روز بگه فلان چیز حرامه, حرامه!!! تموم. حرفی درش نیست.
یه مثال میزنم برای شما تا قدرت حاکم شرع رو بفهمی. هممون تحریم تنباکو رو به یاد داریم. تو کتاب تاریخ خوندیم. حاکم شرع وقتی میگه تنباکو حرام است! تمام مردم حتی زن شاه, قلیون ها رو میشکنن!! و حاکم شرع این کار رو برای هوی و هوس نمیکنه, برای حفظ اسلام میکنه.
اگر قرار باشه هر کسی برای خودش مرجع باشه, اتحاد مسلمین که هیچ, عزت مسلمونها هم از دست میره.
من از طرفدارهای کروات هستم. اما اگر روزی مرجعم بگه حرف زدن حرام است, حرف نخواهم زد!
من هم مثل خیلی ها مرجع تقلید دارم.خیلی هم ادم مقیدی هستم. مثل خیلی ها نماز می خونم . حج ام رو هم سر وقتش میرم
ولی کسی برای من تعیین تکلیف نمی کنه
من مختارم هرکاری بکنم. هیچ احدی هم نمی تونه به من بگه چی بپوشم چی نپوشم. مگر اینکه نظر اکثریت مردم باشه. اینقدر توی ایران عقب مونده تشریف دارید که کروات رو لباس مجالس عروسیتون کردید
براتون متاسفم
احکام مرجعیت رو توی تمام زندگی نمیشه قرار داد. کسی که حتی حاضره با حکم یک نفر مبنی بر اینکه دیگه حق حرف زدن نداری ، رفتار کنه براش فقط میشه تاسف خورد.
شما هیچ وقت عادت ندارید ازاد زندگی کنید
mehrdad_123
Wednesday 22 August 2007, 10:30PM
سلام
من از جناب صبح بخاطر جواب نسبتاكاملشون ممنونم خيلي متشكرم
mehrdad_123
Wednesday 22 August 2007, 10:53PM
و سلام به جناب پي پو:
من واقعا براي شما تاسف مي خورم كه اولا از الفبا ي بحث كردن چيزي در وجودتان ديده نمي شود چرا كه به خاطر حب و بغضتون حاضريد مردم ايران رو كه هموطنانتون هستند رو به خاطر استفاده نكردن و يا استفاده ي محدود از كراوات متهم به عقب ماندگي كنيد و چه بسيارند افرادي مثل شما در ايران كه رمز پيشرفت رو در ظاهر قضايا مي بينند...
دوم اين كه من فكر نمي كنم شما اصلا شرايط تقليد رو بدانيد كسي كه مقيد و مقلد باشه اين همه من من و منيت نداره شما مي تونيد جمله هاتون رو تجزيه كنيد و تعداد ضماير اول شخص رو بشمريد متوجه خواهيد شد
Scorpion
Thursday 23 August 2007, 12:06AM
سلام
بابا چرا ایقدر بحث رو طولانی می کنید ؟
اصل ساده است اگر مصداق گرایش به کفار باشه حرامه وگرنه خیر .
pippo
Thursday 23 August 2007, 11:12AM
و سلام به جناب پي پو:
من واقعا براي شما تاسف مي خورم كه اولا از الفبا ي بحث كردن چيزي در وجودتان ديده نمي شود چرا كه به خاطر حب و بغضتون حاضريد مردم ايران رو كه هموطنانتون هستند رو به خاطر استفاده نكردن و يا استفاده ي محدود از كراوات متهم به عقب ماندگي كنيد و چه بسيارند افرادي مثل شما در ايران كه رمز پيشرفت رو در ظاهر قضايا مي بينند...
دوم اين كه من فكر نمي كنم شما اصلا شرايط تقليد رو بدانيد كسي كه مقيد و مقلد باشه اين همه من من و منيت نداره شما مي تونيد جمله هاتون رو تجزيه كنيد و تعداد ضماير اول شخص رو بشمريد متوجه خواهيد شد
با سلام
علاقه ای به جواب دادن به اهانت های جناب عالی ندارم
خیلی خوب خودتون و ذات و شخصیت خودتون رو نشون داید.من برای هزارمین بار میگم : کروات نه نشانه ای از غربه نه سمبلی از چیزی.
به هیچ کشوری تعلق ندارد و تنها یک لباس است
در مورد حرف های من گفته بودید که من مردم ایران را عقب مونده خوندم.باید عرض کنم اون کسی مردم ایران رو عقب مونده می خونه شمایید. وای به روزی که اداره ی یک مملکت به دست شما باشه. از فرداش هر کسی رو با کروات بگیرید با همون کروات اعدامش می کنید.
من وطن فروشم ؟
نه عزیز. وطن فروش من نیستم. وطن فروش اونایی هستند که حتی اواتر کاربریشون جناب سید حسن نصر الله ست.
زندگیشون شده حزب الله . الگوشون توی زندگی سید حسن
براتون متاسفم
خداحافظ
mehrdad_123
Thursday 23 August 2007, 11:22AM
سلام
البته من از شما جواب منطقي انتظار ندارم چرا كه با افرادي مثل شما زياد بحث كردم و ديدم كه اينجور آدم ها تا توي بحثاشون به بن بست مي رسن شروع مي كنن به شعار دادن...
يا حق:smile07:
pippo
Thursday 23 August 2007, 11:32AM
سلام
البته من از شما جواب منطقي انتظار ندارم چرا كه با افرادي مثل شما زياد بحث كردم و ديدم كه اينجور آدم ها تا توي بحثاشون به بن بست مي رسن شروع مي كنن به شعار دادن...
خواهشا یا حق نگو چون حق با منه نه تو
شما هم یه روز نشده ثبت نام کردید. پس مراقب باش چی میگی.
من نیازی به شعار دادن ندارم. مشکل اینجاست که همه اینجا بر علیه من هستند
ولی خیالی نیست
بهتره شما بشینید با هم بحث کنید
توی این مملکت هیچ وقت مخالفان با هم بحث نکردند
همیشه موافقان مسائل به گفتگو نشستند
بای
صبح
Thursday 23 August 2007, 01:20PM
سلام
دوست عزیز ...
چرا کراوات به هیچ کشوری تعلق نداره ؟ این مثل اینه که بگیم عرق چین ، مال هیچ قومی نیست ... و فردا جمعی پیدا بشن و بگن عرق چین قشنگه ، و عرق چینهای یهودی ها رو سرشون بگذارن .... و از اون به بعد هم روی عرق چین نام جهانی بگذارند . اما عرق چین ممکن است انسانها را شبیه به فرشته ها بکند ... و یا حتی قشنگ باشد ... اما چیزی که واضح است ، نمادی از فرهنگ یهودی است.
همه ما میدونیم کراوات جزوی از فرهنگ غربی است ... در اروپا شکل گرفته و آن را همگام با تهاجم نظامی و فرهنگی خود به سایر کشورها گسترش داده ... اگر این مسلمانان بودند که در نیروی نظامی خود با یکدیگر درگیر نمی شدند ، اکنون این اروپایی ها بودند که بعنوان لباس پیشرفته و زیباترین لباس که می شود پوشید ... عمامه و عبا به سر و تن داشتند ... همچنانکه این اتفاق افتاده اما پس از افزایش نیروی نظامی و علمی و تکنولوژیک غربی ها ، ورق برگشته است ... و مسلمانان عقب مانده اند . امروز آنها که کراوات می زنند ، آنرا نپذیرفته اند ، مگر آنکه آنرا نماد پیشرفت دانسته اند . غافل از اینکه این پیش رفت ، درست است در یک قسمت صنعتی و یا حتی در بعضی از بخشهای فرهنگی در غرب وجود دارد ، اما در قسمت هائی مهاجم ، جسور و وقیح به ساحت مقدس پیامبر و اسلام است ... و ما نباید شکل مدیران و مسئولین این جسارتها شویم و از ظاهر و ابداعات عام آنها تبعیت کنیم .
هر کس که "خود" است ... ، و "خود" را می شناسد و بدنبال توسعه "خود" است ... و بعبارتی خودباخته نیست ، حداقل اگر در پی گسترش فرهنگ خود نباشد ، در پی ثبات فرهنگ خود درون جامعه خود است و از دیگران ، فرهنگ وام نمی گیرد ... بعبارتی ، کسی که غنی و پولدار است ... قرض نمی گیرد .
آنچه که اسلام می گوید نیز بیش از این نیست .... : بدهکار غیر مسلمانان نباشید و خود مولد فرهنگ باشید . آیا این جرم و عدم وجود آزادی است که تفکری برای شما چنین بخواهد ؟
شکی که در این نیست وقتی کسی کراوات می زند ، لباسی غربی به تن کرده است. و همه مردم دنیا این را می دانند . اگر منکر این هستید ، چطور ... بگوئید ما هم یاد بگیریم !
چیزی که حرام است ، نفوذ فرهنگ کشورهای مدعای کفر بر کشورهای مسلمان هست . این حتما نباید ربطی به مرجع تقلید داشته باشد ، شما در قرآن و احادیث بگردید ، همان چیزی رو پیدا خواهید کرد که مراجع تقلید پیدا کرده اند . کفر نباید تسلط یا اثری روی مسلمانان داشته باشد . و گسترش یک لباس ساخته کفر ، یکی از مظاهر تسلط کفار بر مسلمانان است ، که متاسفانه جامعه اسلامی در بسیار از نقاط دچار آن است .
مسلمان در عمل به عقاید و احکام و نسخه ها ، دو نوع است ، یا دکتر است است ... یا از دکتر تقلید می کند . نمی شود ، انسان مریض بماند ... و به مرض تجاهل کند که دست آخر ، این مریضی او را خواهد کشت ... و درعلوم دینی نیز همینطور است ... نمی شود انسان دنبال حدیث نرود ... ، و از فردی عادل و عالم نیز پیرو نباشد ، .... که این عدم تمایل به دانستن او را در جهل مرکب فرو خواهد برد .....به این می گویند انفعالی که در صورت افتادن در آن ، کفران نعمت عقل و اختیاری است که خدا به انسانها داده .
اگر نفوذ و سیطره یک لباس غربی را بپذیریم به حدی که آن را پدیده ای بلا منازع جهانی بدانیم ، با پذیرش این نفوذ نمی توان ادعای آزاد بودن کرد . چون این جهانی است که هنگامی که از غرب ، پدیده ای صادر می شود ، انسانهای آن باید از جهانی بودن آن ، اطاعت کنند . و این یعنی بردگی ...
حرمت تشبث به کفار ، که شامل پذیرش نفوذ فرهنگ غرب از جمله تلبس به یک لباس ساخته و پرداخته غرب هست ، دقیقا بعلت آزاد ، مستقل و عزت مند زندگی کردن مسلمانان هست . حرمت یک چیز اجتناب از آن بعلت سلامت و سربلندی خود مسلمانان است ، نه اعتقاد به چیزی که در بعضی از ما رخ داده که حرمت یک چیز را یک دستور می دانیم که باید با اکراه آن را اجرا کنیم . این اکراه ناشی از عدم علم ما به هدایت الهی است و متاسفانه این حکومت نام اسلام بر خود دارد ، اما از این که به جوانان ما بینشی عزتمندانه و تاریخی اعطا کند ... عاجز و قاصر و در نتیجه نالایق جهد تاریخی مردم ایران در قرن اخیر است ... و این باید اصلاح شود.
مشکل همینجاست که ما واقعا ارزش خودمون ، و سنت هامون و آئینمون رو نمی دونیم .... ، و بعضی از ما در "سینه سپر کردن" برای فرهنگ ملتشون ، اونقدر ضعیف شدند که تقلید از یک طرح لباس غربی رو ، به تقلید از دانشمندان دینی مون که صرفا به کنکاش در متون راهنمائی های قرآن و ائمة اطهار مشغولند ، ترجیح می دیم ... ، و نام این رو هم "آزادی" می گذاریم ... در حالی که این چیزی نیست غیر از به باد دادن دین و آئین و تاریخ و در نهایت ملتمون ...
ما بجای پذیرش کراوات ، نیاز به جوانانی داریم که برای فرهنگ خودشون ارزش قائل باشن ، و با افتخار لباس اجداد مسلمان خود را به تن خود بپذیرند .
این مقاله در این راستا نیز قابل توجه است
چشمها را باید شست ، جور دیگر باید دید (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?p=168660#post168660)
غريبه
Thursday 23 August 2007, 01:40PM
فکر نکنم حروم باشه اما بعضی ها میگن کروات نشان صلیبه اگر اونها برای مذهبشون این کار رو میکنن به ماچه ربطی داره چرا ما از اونها تقلید میکنیم انگار اونها رو تایید میکنیم تازه مگه هر کی کروات بپوشه مثلا ادم باکلاسیه؟
همه اینها و امریکا به ما پوز خند میزنه چه جور اونا یه کار میکنن ما تقلیدشون میکنیم پس فردا میپره تو چاه ما هم باید دنبالش کنیم؟
تازه ادم خیل هم با کت شلوار مرتبه کروات واسه چی میخواد اصلا واسه چی هست واستخدامش واسه چیه نمی دونم
فردا را میرن وگلدون رو سرشون مردما هم دنبالشون همین کار رو میکنن
ديوونه
Thursday 23 August 2007, 05:32PM
دوست عزیز:smile07:
سعی کن تعصب رو بذاری کنار:)
مطمئنا مرجع تقلید من انسان عاقل و بالغ و دانشمندی هست که من برای حل اینطور مسائل به ایشون مراجعه میکنم.:) ( و مطئنم که مرجمع من اینترنت رو حرام نمیدونه / چون خودش سایت داره و از اینترنت داره به نحو احسن استفاده میکنه) پس مراجعه به عقل مرجع که از من دانشمندتر هست به مراتب بهتر از مراجعه به عقل خودم هست.
البته توجه داشته باشید که این به این معنا نیست که من در اینگونه موارد به عقل خودم اصلا مراجعه نمیکنم.:)
محمّد
Thursday 23 August 2007, 06:58PM
من هم مثل خیلی ها مرجع تقلید دارم.خیلی هم ادم مقیدی هستم. مثل خیلی ها نماز می خونم . حج ام رو هم سر وقتش میرم
ولی کسی برای من تعیین تکلیف نمی کنه
من مختارم هرکاری بکنم. هیچ احدی هم نمی تونه به من بگه چی بپوشم چی نپوشم. مگر اینکه نظر اکثریت مردم باشه. اینقدر توی ایران عقب مونده تشریف دارید که کروات رو لباس مجالس عروسیتون کردید
براتون متاسفم
احکام مرجعیت رو توی تمام زندگی نمیشه قرار داد. کسی که حتی حاضره با حکم یک نفر مبنی بر اینکه دیگه حق حرف زدن نداری ، رفتار کنه براش فقط میشه تاسف خورد.
شما هیچ وقت عادت ندارید ازاد زندگی کنید
آزاد زندگی کنیم؟!؟!؟!؟! ما آزادیم یا بنده؟
محمّد
Thursday 23 August 2007, 07:01PM
فکر نکنم حروم باشه اما بعضی ها میگن کروات نشان صلیبه اگر اونها برای مذهبشون این کار رو میکنن به ماچه ربطی داره چرا ما از اونها تقلید میکنیم انگار اونها رو تایید میکنیم تازه مگه هر کی کروات بپوشه مثلا ادم باکلاسیه؟
همه اینها و امریکا به ما پوز خند میزنه چه جور اونا یه کار میکنن ما تقلیدشون میکنیم پس فردا میپره تو چاه ما هم باید دنبالش کنیم؟
تازه ادم خیل هم با کت شلوار مرتبه کروات واسه چی میخواد اصلا واسه چی هست واستخدامش واسه چیه نمی دونم
فردا را میرن وگلدون رو سرشون مردما هم دنبالشون همین کار رو میکنن
غریبه جان, اینکه کروات نشان صلیبه, هیچ اساسی نداره. این یک
دو, کروات قبل از اینکه آمریکاییها بفهمین آمریکا یعنی چی, درست شده. اونها تو درست کردن کروات هیچ نقشی ندارن.
این حرف از شما بعید بود :smile27: اگر وزیری کت و شلوار بپوشه, بدون کروات میاد بیرون؟
mehrdad_123
Thursday 23 August 2007, 07:14PM
البته هركس بندگيش در مقابل خداوند كاملتر است در مقابل غير خدا آزادتر است
محمّد
Thursday 23 August 2007, 07:18PM
محمد جان
سلام علیکم ،
سلام جناب صبح
آقای صبح چرا نمیخوای قبول کنی؟ این لباس رو همه میپوشن, اگر بطور مداوم نپوشن, توی مجالسشون میپوشن, چه عروسی باشه, عزا باشه, کنفرانس باشه. کی گفته در غرب فقط این لباس مرسومه؟ مساله شریفی و متشخصی نیست. مساله اینه که "خواهی نشوی رسوا - همرنگ جماعت شو".
خوشگلترین لباس لابد شلوار چهل تیکه با ۱۰ ساسونه؟!؟! الان هرکی میخواد رسمی بپوشه (غیر از ایرانیها) کت و کروات میپوشه.
غیر قابل انکاره اگر مسلمونهای کشور خودمون عمامه به سر بزنن, افتخاری محسوب میشه!!!!
هیچ بر عکسی اتفاق نیافتاده. ما دیدیم که لباس اونها مرتبتر از این لباس چهل تیکه و هفتاد رنگمونه, گفتیم از این به بعد اینجوری بپوشیم. آیا این یعنی تشبث به کفار؟!؟! تازه, خوبه من براتون گفتم تشبث به کفار یعنی چی, ولی شما حاظر نیستید قبول کنید.
مثل اینکه همینجوریش هم لباس با مدل غربی داریم میپوشیم. این حرف شما اصلا صحیح نیست. اگر ما ببینیم لباس فلان کس بهتره, نباید از اون استفاده کنیم؟ باید تعصب به خرج بدیم و در فرهنگ خودمون ذوب بشیم؟ لباس پوشیدن یک فرهنگ هست, اما لباس اگر لباس دیگه ای بپوشیم, این باعث نمیشه فرهنگمون از یادمون بره.
mehrdad_123
Thursday 23 August 2007, 07:36PM
خواهشا یا حق نگو چون حق با منه نه تو
شما هم یه روز نشده ثبت نام کردید. پس مراقب باش چی میگی.
من نیازی به شعار دادن ندارم. مشکل اینجاست که همه اینجا بر علیه من هستند
ولی خیالی نیست
بهتره شما بشینید با هم بحث کنید
توی این مملکت هیچ وقت مخالفان با هم بحث نکردند
همیشه موافقان مسائل به گفتگو نشستند
بای
با سلام خدمت دوست گرامي:
ديديد بچه ها رو هي ميگن مال منه مال منه شما هم داري همون رفتارو مي كني اين جمله هاتون كه ميگيد خواهشا يا حق نگو يا مراقب باش كه چي ميگي , خيلي معذرت مي خوام مگه اينجا رينگ بوكس هستش(ديديد گفتم آداب بحث رو نمي دونيد)
بعدشم مگه اينجا براي نظر دادن بايد چند سال بگذره بعد نظر داد (اينم يه نشانه از غير منطقي بودنتون)
در ضمن توي اين مملكت اگر هم مخالفاني بودن به شكل شما حضور داشته اند كه اصلا نمي دونستند چي كار بايد بكنن(البته نه همه)
اينكه مي فرماييد بهتره شما بنشينيد با هم بحث كنيد ما با هم بحثي نداريم براي ما مسئله حل شده است اين شماييد كه هي ميخوايد افكارتون رو بقبولونيد
من از همين الانم ميتونم بفهمم كه شما چطوري ميخويد از اين بحث خودتون و خارج كنيد و خودتون رو راحت كنيد
karbala110
Thursday 23 August 2007, 08:01PM
بسم الله
خواستم تاپیک بحث را یادآوری کنم: "آیا کروات در اسلام حرام است؟ "
اگر نظر اسلام را میخواهید چون این سوال یک سوال فقهی می باشد باید هر کس به مرجع خودش رجوع کند. و از ایشان تبعیت کنند. این همه جر و بحث هم ندارد.
البته نکاتی را توضیح بدهم. معمولا مراجع عزیز در فتاوای خود تعیین موضوع نمی کنند بلکه حکم کلی می دهند. به عنوان مثال نمی گویند شلوار جین با مارک فلان اشکال دارد ولی شلوار پارچه ای با مارک فلان اشکال ندارد و...
در رابطه با نوع لباس یک حکم کلی وجود دارد و آن اینست که لباسی که مومنین و مسلمانان می پوشند نباید شبیه کفار و دشمنان اسلام باشد. مثلا زمانی که کت و شلوار تازه وارد کشور ایران شده بود همه آن را غربی و ناسازگار با عرف اسلامی می دانستند. و لذا مسلمانان آن زمان نمیتوانستند آن را بپوشند. ولی امروزه این قدر این لباس میان مردم جهان رواج پیدا کرده است. که دیگر کت و شلوار را کسی متعلق به عرف کفار و دشمنان نمی داند.
در رابطه با کروات هم بنده اینطور که دیده ام هنوز در عرف مومنین و متدینین ایران جا نیفتاده است. و اگر کسی به عنوان مثال در یک کنفرانس دینی و یا حوزه علمیه و ... بپوشد. عرف متدینین وی را شبیه به کفار و دشمنان اسلام محسوب می کنند.
ولیکن دیدگاه متدینینی که ساکن کشورهای غربی می باشند در رابطه با کروات فرق می کند. کروات را دیگر کسی متعلق به گروه خاصی نمی داند. و تمامی اقشار و ادیان جامعه در کشورهای غربی کروات می پوشند. ولذا حتی در این کشورها بعضا سخنرانان مجالس مذهبی و شرکت کنندگان در این مجالس کروات می پوشند و هیچکس اصلا این فکر به ذهنش خطور نمیکند که این شخص کروات پوش شبیه غربی ها و کفار شده است یا نه !
پس حکم کلی این است که لباسی که مسلمان می پوشد نباید او را شبیه به کفار کند. و این حکم در موضوع های مختلف با توجه عرف فرق می کند.
mehrdad_123
Thursday 23 August 2007, 08:30PM
جناب آقاي محمد سلام:
1:آيا واقعا تنها دليل شما اززدن كراوات اين است كه : همه مي پوشن - يا الان اينطوريه....
2:شما كجا يك مسلمان با علمي را ديده ايد كه مشكل مالي هم نداشته و لباس 10 ساسونه يا چهل تيكه ميپوشه؟
3:ملاك زيبايي سنجي شما در چيست؟
4:و كي در تمام دنيا همه ي مردم لباسشون لباس غربي ها بوده بلي اگر منظورتان از مردم دنيا مردم بوده اند كه يا مثل ما ها يا فرهنگشان را گم كرده اند و يا اصلا فرهنگ ندارند بايد بگويم حق با شماست به غير از غربي ها مردمان زيادي اينطوريند پس تكليف ما چيست چون همه به چاهند ما هم به چاه؟ يهوديت با يهوديتش لباس خود را دارد مسيحيت با مسيحيتش براي خود لباس طراحي كرده اند...هر كسي كه اطلاع از فرهنگ خود و فرهنگ ديگر كشورها داشته باشد و قياس كند هيچ وقت دنباله روي فرهنگ ضعيفتر از فرهنگ خودش نمي شود فرهنگ و تاريخ انگليس كه سازنده ي اين لباس هست اصلا قابل مقايسه با فرهنگ بسيار غني ايران نيست چرا كه به طور مثال اگر شما تاريخ (سفرنامه هاي غربي هارا )مطالعه بفرماييد پي خواهيد برد زماني كه نه تنها انگليس بلكه در كل اروپا در شهرهاشون حتي نمي شد يك پزشك پيدا كرد و مريضي كشورها را فرا گرفته بود درهما زمان كشور ما ايران در هر شهري(آن هم در شهرهاي كوچك آن زمان) چندين بيمارستان و در بيمارستان هاشون حتي بخش هاي روان درماني هم بوده و همه ي اين پيشرفت ها بعد ازآمدن اسلام به ايران به وجود آمده و دانشمندان بزرگي به عرصه ي وجود آمدند(و اين در سفر نامه هاي قديمي غربي ها هست)
5:آيا ما در كشور خودمون طراح لباس نداريم كه لباسي را طراحي كنند كه از فرهنگ غني خودمان و به دست خودمان و به فكر خودمان و در كارخانه هاي خودمان ساخته بشود تا كي مصرف كنندگي و تا كي نگاهمون به دست بيگانه ي كفار باشد
pippo
Thursday 23 August 2007, 10:20PM
با سلام
من همین الان زنگ زدم دفتر ایت الله صافی گلپایگانی
هیچ یک از مراجع تقلید اعلام نکردند که کروات حرامه. ای کسانیکه ادعای حرام بودنش رو دارید از کجا مرجع تقلید می کنید؟
این مرجعیت وجود خارجی دارد ؟
تنها چیزی که توسط مراجع حرام اعلام شده زنار است که همون پاپیون خودمونه
دلیل حرام بودنش هم براتون بعدا می نویسم
الان اطلاعاتم کامل نیست
البته زنار معانی مختلفی داره. مراقب باشید با کمر بندهایی که عده ای از اقوام ایرانی به کمر می بندند اشتباه نگیرید
صبح
Thursday 23 August 2007, 11:06PM
ما دو بحث داریم ، یکی اینکه بحث این است که حرام است یا نیست .... ، بحث دوم بحث بینش سیاسی و اجتماعی و استقلال فرهنگی است ... که کمی گل لگد کردیم ... و سخنانی نوشتیم !!! شاید شنوندگان بشنوند ! جوابی که مشاهده نشد !
جناب محمد ، من گاهی کت به مدل انگلیسی می پوشم ... اما آن را با کراوات تکمیل نمی کنم ... تا دیگر کپی کامل و سرسپرده نشوم . البته اگر اجازه بدهید ... و ما پکج را ناقص بپوشیم .
من نمی توانم د ر این ساعات سلیقه مسخ شده شما را تغییر دهم ، که به لباسهای زیبای سنتی ایران ، با جسارت تمام لباس "چهل تکه فلان و بیسار " می گوئید ... وقتی شسته شده و رفته اید کاری از دست من بر نمی آید .... امید است عزت طلبی ای که اسلام سفارش می کند زنده شود ، تا دربست ، مخلص نمادهای کفر مهاجم نشویم و بدانها تشبث نکنیم و آویزان نشویم ... و این دفاع شما از این لباس که یکتا و بدون رقیب نیز نیست ، و تمسخر لباس سنتی ایران .... ، آیا دقیقا همان آویزان شدن به کفار نیست ... ؟ آویزان شدنی که اگر این لباس را ول کنید ، گویا باید عریان بگردید ؟!
جالب است ... ما در دنيائي زندگي مي كنيم ، كه فرانسه اش استفاده از واژه E-Mailرا در مكاتبات اداري ممنوع و با جريمه سنگين تعيين مي كند تا مانع نفوذ فرهنگ انگليسي در خود شود ... و پوشيدن حجاب را ـ حتي اگر مسلمان نباشي و بخواهي بعنوان مد از آن استفاده كني ـ ممنوع مي كند .... اما اينور دنيا افراد لباس خود را تا ته ، كپي غربيان مي كنند و نيز فرهنگ خود را مورد تمسخر قرار مي دهند و نام آن را نيز زيبائي و پيشرفت مي گذارند ! اين است فرق جهان اول ، و جهان سوم .
در سالروز میلاد ابن سینا ، منتظر می مانیم ، جامعه ما مفتخر به تلبس به لباسی شود که ایران و اسلام را سربلند کرد ، ... نه آنکه همگام با ذلت و خفت ایران و اسلام ، وارد شد ...
توجه شما را به لباس چهل تکه!ی ابن سینا رحمة الله علیه جلب می کنم . شاید جناب محمد ، از بذل چنین نسبت هایی کمی خجالت بکشند ! مسلما برای بنده پوشیدن چنین لباسی به مراتب روحیه بخش تر از لباس افرادی است که با وقاحت به کشورم ، و ملتم و آئینم حمله ور می شوند .
http://www.irna.ir/occasion/1shahrivar85/004.jpg
محمّد
Friday 24 August 2007, 01:28AM
جناب آقاي محمد سلام:
1:آيا واقعا تنها دليل شما اززدن كراوات اين است كه : همه مي پوشن - يا الان اينطوريه....
2:شما كجا يك مسلمان با علمي را ديده ايد كه مشكل مالي هم نداشته و لباس 10 ساسونه يا چهل تيكه ميپوشه؟
3:ملاك زيبايي سنجي شما در چيست؟
4:و كي در تمام دنيا همه ي مردم لباسشون لباس غربي ها بوده بلي اگر منظورتان از مردم دنيا مردم بوده اند كه يا مثل ما ها يا فرهنگشان را گم كرده اند و يا اصلا فرهنگ ندارند بايد بگويم حق با شماست به غير از غربي ها مردمان زيادي اينطوريند پس تكليف ما چيست چون همه به چاهند ما هم به چاه؟ يهوديت با يهوديتش لباس خود را دارد مسيحيت با مسيحيتش براي خود لباس طراحي كرده اند...هر كسي كه اطلاع از فرهنگ خود و فرهنگ ديگر كشورها داشته باشد و قياس كند هيچ وقت دنباله روي فرهنگ ضعيفتر از فرهنگ خودش نمي شود فرهنگ و تاريخ انگليس كه سازنده ي اين لباس هست اصلا قابل مقايسه با فرهنگ بسيار غني ايران نيست چرا كه به طور مثال اگر شما تاريخ (سفرنامه هاي غربي هارا )مطالعه بفرماييد پي خواهيد برد زماني كه نه تنها انگليس بلكه در كل اروپا در شهرهاشون حتي نمي شد يك پزشك پيدا كرد و مريضي كشورها را فرا گرفته بود درهما زمان كشور ما ايران در هر شهري(آن هم در شهرهاي كوچك آن زمان) چندين بيمارستان و در بيمارستان هاشون حتي بخش هاي روان درماني هم بوده و همه ي اين پيشرفت ها بعد ازآمدن اسلام به ايران به وجود آمده و دانشمندان بزرگي به عرصه ي وجود آمدند(و اين در سفر نامه هاي قديمي غربي ها هست)
5:آيا ما در كشور خودمون طراح لباس نداريم كه لباسي را طراحي كنند كه از فرهنگ غني خودمان و به دست خودمان و به فكر خودمان و در كارخانه هاي خودمان ساخته بشود تا كي مصرف كنندگي و تا كي نگاهمون به دست بيگانه ي كفار باشد
سلام مهرداد جان
۱- دلیل من کروات پوشیدن من! اینست که ۱- همه میزنن ۲- در عرف جامعه ی ما (من تو ایران زندگی نمیکنم) اگر کسی بخواد رسمی بشه, باید کروات بزنه
۲- این رو من به عنوان مثال گفتم.
۳- زیبایی: اول باید با عرف جامعه بخونه. مثلا یکی تو کشورش دشداشه میپوشه خیلی هم خوبه, اما جای دیگه اونو قبول نمیکنن. دوم باید ترکیب رنگ داشته باشه مثلا نیاد یکی پیرهن سورمه ای با کت قهوه ایه چهارخونه ایه زرد بپوشه.
۴- شما هم همون حرفهای جناب صبح رو میزنید. شما چند کشور جهان سفر کردید یا با چند نفر از جهان دیده ها هم صحبت شدید؟ این حرف شما که در زمانی ما چنان بودیم و اونها چه بودند ربطی به موضوع نداره. ما دیدیم این لباس قشنگه, پوشیدیمش. اولا اونها کفار نیستند و مسیحی هستند. ثانیا همین دو پست پیش براتون گذاشتم همون مهاتیر محمدی که جناب صبح مثال زده بود هم کروات پوشیده. => برای اونها "حرام" نیست کروات پوشیدن.
۵- این چه حرفیه!!!! حالا که ما لباس مثل غربی ها میپوشیم, نمیتونیم مثلش درست کنیم؟!؟! این حرف شما اصلا مصداقیه نداره یک. دو, برید و لباس طراحی کنید. لباس قشنگ طراحی کنید و مردم رو مجبور کنید این لباس رو بپوشن. اما آیا این کار عقلانیه؟!
محمّد
Friday 24 August 2007, 01:51AM
ما دو بحث داریم ، یکی اینکه بحث این است که حرام است یا نیست .... ، بحث دوم بحث بینش سیاسی و اجتماعی و استقلال فرهنگی است ... که کمی گل لگد کردیم ... و سخنانی نوشتیم !!! شاید شنوندگان بشنوند ! جوابی که مشاهده نشد !
جناب محمد ، من گاهی کت به مدل انگلیسی می پوشم ... اما آن را با کراوات تکمیل نمی کنم ... تا دیگر کپی کامل و سرسپرده نشوم . البته اگر اجازه بدهید ... و ما پکج را ناقص بپوشیم .
من نمی توانم د ر این ساعات سلیقه مسخ شده شما را تغییر دهم ، که به لباسهای زیبای سنتی ایران ، با جسارت تمام لباس "چهل تکه فلان و بیسار " می گوئید ... وقتی شسته شده و رفته اید کاری از دست من بر نمی آید .... امید است عزت طلبی ای که اسلام سفارش می کند زنده شود ، تا دربست ، مخلص نمادهای کفر مهاجم نشویم و بدانها تشبث نکنیم و آویزان نشویم ... و این دفاع شما از این لباس که یکتا و بدون رقیب نیز نیست ، و تمسخر لباس سنتی ایران .... ، آیا دقیقا همان آویزان شدن به کفار نیست ... ؟ آویزان شدنی که اگر این لباس را ول کنید ، گویا باید عریان بگردید ؟!
جالب است ... ما در دنيائي زندگي مي كنيم ، كه فرانسه اش استفاده از واژه E-Mailرا در مكاتبات اداري ممنوع و با جريمه سنگين تعيين مي كند تا مانع نفوذ فرهنگ انگليسي در خود شود ... و پوشيدن حجاب را ـ حتي اگر مسلمان نباشي و بخواهي بعنوان مد از آن استفاده كني ـ ممنوع مي كند .... اما اينور دنيا افراد لباس خود را تا ته ، كپي غربيان مي كنند و نيز فرهنگ خود را مورد تمسخر قرار مي دهند و نام آن را نيز زيبائي و پيشرفت مي گذارند ! اين است فرق جهان اول ، و جهان سوم .
در سالروز میلاد ابن سینا ، منتظر می مانیم ، جامعه ما مفتخر به تلبس به لباسی شود که ایران و اسلام را سربلند کرد ، ... نه آنکه همگام با ذلت و خفت ایران و اسلام ، وارد شد ...
توجه شما را به لباس چهل تکه!ی ابن سینا رحمة الله علیه جلب می کنم . شاید جناب محمد ، از بذل چنین نسبت هایی کمی خجالت بکشند ! مسلما برای بنده پوشیدن چنین لباسی به مراتب روحیه بخش تر از لباس افرادی است که با وقاحت به کشورم ، و ملتم و آئینم حمله ور می شوند .
جناب صبح :) من به خدا میخواستم جواب بنویسم اما اینقدر مشغولم که وقت نکردم. حتی چند خطی هم نوشتم ولی نتونستم تموم کنم. لطفا عذر خواهیه منو بپذیرید.
:(( من خودکشی میکنم آخر سر. شما میگید غربی ها به اینکه ما مسلمونها لباس اونها رو میپوشیم افتخار میکنن. اولا من همچین چیزی ندیدم. اونها اینقدر افتخارات دارن که نیازی نیست به همچین چیز سخیفی افتخار کنن. ثانیا, من زور روی سر شما نیاوردم که بپوشید, من میگم (برای خودم) حالا که کت و شلوارشون رو میپوشیم, اینم روش, مثل اینه که بگین من ماشینی که اینها درست کردم سوار میشم ولی لاستیکهاشو ور میدارم تا پکج ناقص سوار بشم!!!
آقای صبح, اولا قضیه رو حساس نکنید, اینقدر با تعصب هم رفتار نکنید. اولا من از "لباسهای زیبای سنتی" هیچ اطلاعی ندارم. من لباس ایرانی فقط لباس خسرو شکیبایی توی سریال روزی روزگاری یادم میاد! اگر لباس سنتی اینه, که یک لباس با ۱۰ ساسون و چهل تیکه اس.
در ضمن, حد اقل یکم برای سلیقه های مردم احترام قائل باشید. این درست نیست که حالا که شما نظرتون راجع به این مساله اینه, بقیه سلیقه شون مسخ شده!!!
اینقدر هم کفار کفار نکنید. اگر این لباس مال غربی ها باشه, که اونها مسیحین. کفار چیه همینجور گرفتید کفار کفار کفار. مگر من دو پست پیش نگفتم منظور از تشبث به کفار چیه؟ مثل اینکه شما اصلا اون پست رو نخوندید.
واقعا خنده داره جناب صبح. شما دارید از فرانسه میگید که چگونه با استعمار اینگلیس مبارزه میکنه. بعد خودشون هم از کروات که ساخته شده ی اینگلیسیهاست استفاده میکنن. این نشانه از چیست؟ چرا اونها این لباس رو میپوشن؟ بابا کمی بدون تعصب "فکر" کنید. فرانسوی ها از اینگلیسیها متنفرن. اینو اگر انشاء الله گذرتون خورد مبیبینین. اونها سعی میکنن از اینگلیسی دور باشن. اینم به خاطر اون جنگها و عواقبی که بر فرانسه متحمل شده است. ولی با این حال, دولتمرداشون کروات میزنن. اگر این کروات "عزت"شون رو از بین میبره, پس چرا میپوشن. شاید فرانسه هم از کشورهای جهان سوم باشه و ما نمیدونیم !!
این لباس بسیار زیباست. نمیگم نه. اما این همون لباس آخوندیه که ما داریم. مگر من گفتم این لباس زشته؟
این لباس چهار تیکه باشه یا چهل تیکه. شما اگر میتونید مردم رو قانع کنید این لباس رو بپوشن. شما که میگین این لباس روحیه بخش تره, پس چرا میرین کت اینگلیسی میپوشین؟ شما از فردا برای حفظ اسلام و عزت مسلمین این لباس رو بپوشین. مطمئن باشید منکرات جلوتون رو نمیگیرن که چرا همچین لباسی پوشیدین. اما ببینید مردم چجوری نگاهتون میکنن.
Scorpion
Friday 24 August 2007, 03:32AM
به نقل از سایت آیت الله سیستانی :
سؤال: فقها به حرمت پوشيدن حريم و ابريشم طبيعی خالص برای مردان فتوا می دهند، آيا يک مرد می تواند حرير و ابريشم آميخته به جز آن را بر تن کند مثل کراوات. وانگهی بستن کراوات برای مردان به طور کلی آن هم از حرير خالص چطور است؟
پاسخ: بستن کراوات حتی اگر ابريشم و حرير خالص هم باشد حرام نيست زيرا به آن، لباس صدق نمی کند و ستر عورت با آن ممکن نيست و اما آنچه حرير و ابريشم خالص نيست و به غير آن آميخته است و حرير به آن گفته نمی شود، پوشيدن آن جايز است هر چند که با آن ستر عورت ممکن باشد.
Scorpion
Friday 24 August 2007, 03:50AM
بعضاً مشاهده میشود که بعضی از افراد در مجالس عقد و عروسی و عدّهای در انظار عمومی، اقدام به نصب کراوات و پاپیون بر روی پیراهن خود مینمایند، حکم شرعی استفاده از لوازم مذکور چیست؟
حضرت آیتالله خامنهای:
بستن کراوات و پاپیون چون تقلید و ترویج از فرهنگ مهاجم غیر مسلمین است جایز نیست.[5]
حضرت آیتالله صافی گلپایگانی:
کراوات و پاپیون شعار کفار است و مسلمین نباید از آنها استفاده کنند.
حضرت آیتالله مکارم شیرازی:
با توجه به اینکه کراوات و پاپیون در محیط ما ترویج فرهنگ بیگانه محسوب میشود، استفاده از آن اشکال دارد.
حضرت آیتالله تبریزی:
برای مؤمن سزاوار نیست لباسی بپوشد که او را از زیّ مؤمنین خارج کند.
حضرت آیتالله بهجت:
خلاف احتیاط است.
Reza 11
Friday 24 August 2007, 03:51AM
نوشته های رهگذران در فاصله های زمانی طولانی درج می شود . برای درج آنی ، ثبت نام نمائید
اولا من یک گلیه از مسئولین این سایت دارم که متنی که من نوشتم . اورده نشد . در صورتی که به هیچ کس توهینی نکردم فقط گفتم . من طرح سئوال کردم جوابش را هم گرفتم و ان اینکه اولا حرام نیست و ان کسی که تبلیغ در رابطه نزدن کروات کرده و یا می کند . کار اشتباهی کرده . ایا این توهین است . واقعا هم نمی دانم چه کسی این کار را کرده . باید مردم در پوشیدن لباس و هر انچه که در شخص بر می گردد ازاد باشند زیرا جلو گیری کردن همیشه در هر قرنی مشکل افریده است با نظرات مردم مخالفت کردن کارغلطی است . و اینکه جواب ان دوستی را دادم که توجیح کرده بود که کروات چون مثل صلیب است . ما نباید بزنیم .گفتم دوست غریز این علمی که ما محرم ها ان را در دسته جات سینه زنی بلند می کنیم خود همانند یک صلیب است و که ارتودکس های مسیحی انرا در ایتالیا بخصوص در سیسیل حمل می کنند . والسلام
Scorpion
Friday 24 August 2007, 04:02AM
این هم از سایت آیت الله مکارم شیرازی نقل می شود :
استفاده از كروات چگونه است؟
جواب
با توجه به اينكه در كشور ما نشانهء فرهنگ بيگانه محسوب مي شود اشكال دارد. ولي در كشورهائي كه جز و لباس عمومي محسوب مي شود اشكالي ندارد.
mehrdad_123
Friday 24 August 2007, 04:39AM
سلامي گرم به دوست عزيزمان جناب آقاي محمد:
1:من به عنوان بنده ي حقير خداوند كبير فكر ميكنم جناب محمد شما چون شرايطتون يه جوريه كه به هر صورت مجبوريد از اين نوع لباس استفاده كنيد ما هم حرفي نداريم اگر واقعا در زير جبر ديگران هستيد استفاده كنيد ولي سعي كنيد شرايطتون رو عوض كنيد چرا كه حتي اكثر فقهاي حاضر به اين مسئله فتوا داده اند كه انسان تحت شرايطي كه مجبور باشه ميتونه نمازش رو كه بزرگترين مسئله هست ميتونه حتي در حالت راه رفتن و يا در حالت خوابيده و حتي با چشمهاي بسته بخونه(يادتون باشه كه گفتم اگر واقعا مجبور باشه )_قابل توجه جناب پي پو_ ولي خواهش ميكنم جناب محمد سعي نكنيد براي اينكه خودتان را راضي كنيد اساس رو زير سئوال ببريد....
2:اولا شما الان كدام كشور ساكنيد؟ثانيا عرف جامعه ي شما چرا بايد وارد عرف جامعه ي ما بشود؟پس چرا مثلا فرهنگ و عرف ونوع لباس پوشيدن زنان مسلمان ما در جامعه ي غربي ممنوع بشه؟
3:شما چرا جايي كه جواب نداريد ميفرماييد به عنوان مثال گفتم اين به ظاهر به عنوان مثال گفتنتان ميدانيد نشان دهنده ي چيست؟ از نظر من نشانه ي كم آشنا بودن شما با فرهنگ غنيتان و در نهايت فروش اين فرهنگ به بهاي كميست! چرا كه همانطور كه مي فرماييد از لباسهاي زيباي ايراني اطلاعي نداريد!!! و هموطنتان را حاضريد به خاطر نپوشيدن و يا ناقص پوشيدن آنچه كه غربي جماعت ميپوشند از هر بعدي ترور شخصيتي كنيد!!! به نظر شما معني اينكار چيست؟ ولي من فكر نميكنم(حد اقل آنچه كه در بحثتان ميبينيم)شما هم مثل ديگران حرف هايي به اين شكل را بزنيد؟
4:شما در تعريفي كه از زيبايي ميكنيد باز مرا آزار روحي مي دهد كه چرا ملاك شما از زيبايي اينقدر ظاهري است تركيب رنگ و اينا در مرحله ي بعديست و البته ضروري هم هست ولي اين را به ياد داشته باشيد كه چيزي زيباست كه در وهله ي اول معني زيبايي داشته باشد پشتوانه ي زيبايي داشته باشد نه رنگ و لعاب زيبايي
5:عرف جامع از نظر شما يعني چي؟ در ضمن شمايي كه شرط اول زيبايي را عرف جامعه ميدانيد؟ آيا كراوات با عرف جامعه ي به ظاهر اسلامي ما سازگار است؟ اين خود نيز نشان دهنده ي تناقض در حرفهاي شماست؟
6: اين كه ميفرماييد من چند كشور رفته ام و با چند جهانديده صحبت كرده ام ؟ بايد عرض كه من مثل شما براي اثبات حرفهايم (نه تنها اين موضوع بلكه هر موضوع ديگري) جرات حقير شماردن خداوند سبحان و قسم خوردن به نام پاك او نمي توانم متصل بشم و چون براي شخصيت خود ارزش قائلم به جواب دادن خشك و خالي اكتفا ميكنم و به شما اطمينان ميدهم كه به من به چند كشور سفرهاي تحصيلي و تحقيقي داشته ام و دوستان و آشنايان هم در بعضي از كشورها مقيمند و من با آنها در ارتباطم ولي با جهانديده ها زياد صحبت نكرده ام و يا حد اقل هم صحبت نشده ام ولي اين حرف هاي شما دليل نميشه ؟ يعني اگر كسي مسافرت نكرد نميتونه از دنيا خبر دار بشه(اين حرف در اين عصر خنده داره) عصري كه عصر IT است و شما فقط با صرف نشستن در منزل ميتوانيد از خود همين اينترنت كل دنيا رو ببينيد...
7: اين كه شما ميفرماييد تاريخ ربطي به موضوع نداره؟ ما اگر تاريخ رو بذاريم كنار پس چه طوري ميخواهيم زندگي كنيم؟ و اصلا اين موضوع به چي ربط داره؟آيا صرف دو چشم كافيست كه بگوييم اين زيباست!!!
8:مسيحي كافر مشرك چه فرقي ميكنه ؟همگي با هم برادرن...يا شايدم نكنه شما در اين مسئله هم مجبوريد خودتون رو راضي كنيد...
9:اولا ما سر حرفمون مسيحي هاي معتقد و عالمان مسيحيتند كه براي خودشون لباس دارن ثانيا حرام هم ندانند شكيل نميدانند و بر موضع خود استوارند ثالثا حرام يا حلال دانستن آنها فكر نكنم براي من كه راه مسلماني در پيش دارم فرقي داشته باشد...
10:اولا ما كي گفتيم مجبورا هر چه را كه ما طراحي ميكنيم بپوشن؟؟؟ وآيا اون لباسي كه شما پوشيده ايد اجبار نيست ؟ شايد شما فكر كنيد به ميل و انتخابتان بوده ولي در اصل اينطوري نيست ؟و آيا شما فكر ميكنيد كه اجبار يك بعد مشخص داره ؟(زور و كتك و اينجور راه و روش) بايد بگويم نه خير اجبار راه هاي بسياري داره از جمله اين كه از طريق رسانه ها (مثلا فيلم هاشون)به مردم القا كنند كه لباس رسمي دنيا فقط و فقط با كراوات تكميل ميشه و طوري نشان بدهند كه اين معيار براي موفقيت, انسانيت و...البته كاش كه فقط با كراوات تموم ميشد ولي يه ذره كه ميگذره مي بيني اگه باهاشون سيگار نكشي اگه باهاشون مار جوانا مصرف نكني تو رو آدم به حساب نمييارن و هزاران هزار از اين اگه ها كه يكي يكي عقايدت رو از بين هم نبرن تخريب ميكنن... بگذريم اگه ما گفتيم لباس خود ايران رو بسازيم وبپوشيم(در كيفيت عالي)اين بدين معني نيست كه از همون شروع بريزن خيابون و بزن و ببر رابندازن نه خير و صدها نه خير اين راه داره ما بايد با ايجاد انگيزش و ترغيب و فرهنگ سازي اين كار رو بكنيم: من چون رشته ي تحصيليم جواهر شناسي يه مثال از چگونگي مد شدن جواهرات رو براتون ميزنم چندين دهه پيش وقتي كه تلوزيون هاي سياه سفيد تازه اومده بود جواهر فروش هاي خيلي بزرگ اومدن فيلمي ساختن در جهت ترغيب مشتريان براي خريد الماس و فقط در اين فيلم براي اينكار به نقش اول زن اين فيلم كه از مدلها و از زيبايان آن زمان بود يك دست سرويس الماس به او دادند
تا در حين بازي از آنها استفاده كند و مردم آشنا بشوند و در خريد راغبتر بشوند مردمي كه بدون جواهرات هم زندگي ميكردند حالا ببينيد يه اطلاع رساني كوچك ولي به موقع و ترغيب و انگيزش درست چه كار كرده و ميكند بعد از پخش اين فيلم فروش جواهرات الماس ميليون ها برابر شد و جالب اينجاست كه درآن زمان از سنگهاي رنگي مثل ياقوت-ياقوت كبود –لعل و امثالهم خبري چنداني نبود ولي بعد از اين كه تلويزيون رنگي آمد مسئله جذب نور ديدن رنگها از تلويزيون بوجود آمد شروع به ساختن فيلم با همان روش كردند و اينبار به بازيگران جواهرات رنگي دادند و اينبار هم به مراتب بهتر از دفعه ي قبل توانستند مردم را راغبتر كنند نمونه هاي مثل اين در جامعه قابل مشاهده است پس ديديد چگونه مي توان بدون خون وخون ريزي مردم را متقاعد كرد.........
mehrdad_123
Friday 24 August 2007, 04:48AM
شماره ي 5 منظورم عرف جامعه است نه عرف جامع
صبح
Friday 24 August 2007, 09:51AM
اونها اینقدر افتخارات دارن که نیازی نیست به همچین چیز سخیفی افتخار کنن.پس بهتره بجای اونها ما به این چیز سخیف افتخار کنیم و اون رو زیبا ببینیم ! عجیب است این رفتار شما !.... این "چیز" سخیف ساخته آنها ، برایشان بی اهمیت است که همواره آن را بعنوان لباس رسمی خود استفاده می کنند ، اما ما باید آن را یک اصل بدانیم و آنقدر به آن عادت کنیم ، که لباس های اجداد خود را به تمسخر بگیریم یا اصلا اطلاعی از آن نداشته باشیم .
واقعا خنده داره جناب صبح. شما دارید از فرانسه میگید که چگونه با استعمار اینگلیس مبارزه میکنه. بعد خودشون هم از کروات که ساخته شده ی اینگلیسیهاست استفاده میکنن. این نشانه از چیست؟ چرا اونها این لباس رو میپوشن؟ بابا کمی بدون تعصب "فکر" کنید. فرانسوی ها از اینگلیسیها متنفرن. اینو اگر انشاء الله گذرتون خورد مبیبینین. اونها سعی میکنن از اینگلیسی دور باشن. اینم به خاطر اون جنگها و عواقبی که بر فرانسه متحمل شده است. ولی با این حال, دولتمرداشون کروات میزنن. اگر این کروات "عزت"شون رو از بین میبره, پس چرا میپوشن. شاید فرانسه هم از کشورهای جهان سوم باشه و ما نمیدونیم !!
کل اروپا از انگلیس متنفره ، بخاطر تجاوزها و تکبر و غروری که داره .... ، و کراوات نیز اصالتی فرانسوی و به قول دیگری کرواسی نیز دارد و انگلیسی نیست . بهرحال مسلما مسلمانان نیز در وام گرفتن از یکدیگر آسان گیر تر هستند ... و مساله اصلی برای مسلمانان کفر و دین است ، و بعد مسائل دیگر ممکن .
این لباس بسیار زیباست. نمیگم نه. اما این همون لباس آخوندیه که ما داریم. مگر من گفتم این لباس زشته؟
این لباس چهار تیکه باشه یا چهل تیکه. شما اگر میتونید مردم رو قانع کنید این لباس رو بپوشن. شما که میگین این لباس روحیه بخش تره, پس چرا میرین کت اینگلیسی میپوشین؟ شما از فردا برای حفظ اسلام و عزت مسلمین این لباس رو بپوشین. مطمئن باشید منکرات جلوتون رو نمیگیرن که چرا همچین لباسی پوشیدین. اما ببینید مردم چجوری نگاهتون میکنن.[/quote]
توضیحات خوبی را دوستمان مهرداد بیان داشتند ، البته اگر قرار باشد ما لباس مناسب بپوشیم خیلی بهتر است شبیه به لباس ابن سینا بپوشیم ، می توانیم آنرا کوتاه کرده ، یا مدل دهیم یا بجای عمامه تنها از شال آن استفاده کنیم ... ، تا لباس بوش و بلر و شارون را ... بهتر است "فکر" بهتری بکنید ، و در آویزان شدن به کفار کمی تجدید نظر کنید .
ما میتوانیم مدل های بسیاری از لباسهای سنتی و بومی خود را طراحی کرده و گسترش دهیم ... هیچ اشکالی ندارد و "می شود و می توانیم " ، خوشبختانه انقلاب اسلامی ما جوان ها را طوری تربیت کرده که ذلیل مرده کفار نباشیم و آنقدر جرات داشته باشیم که حداقل سخن از لباس مفاخر خود بگوئیم ... شما نیز در ایران زندگی نکرده اید که این احساس را درک کنید ...
ماه گذشته ، دولت ایتالیا به کارمندان خود سفارش کرد که کراوات های خود را باز کنند ، چون کراوات باعث دم کردن بدن و افزایش گرما می شود ، و از آنجا که اروپا با گرمای غیر طبیعی _ که بیشتر از آن گرما در خاورمیانه وجود دارد_ مواجه است ، و بسیاری از این گرما مرده اند ، بسهولت این لباس غیر مناسب برای فضای گرم ارزیابی می شود ... حالا هی زور کنید که در دمای 50 درجه خاورمیانه ملتهای شریف بجای لباسهای ناشی از تجربه خود ، یک طناب به گردن خود ببندند ... که زیبا ، پیشرفت و خوشگل شوند :D
محمّد
Friday 24 August 2007, 11:01AM
سلام خدمت دوستان گرامی صبح, اسکورپیون و مهرداد
عذر میخوام که نمیتونم تمام فرمایشات شما رو جواب بدم. این واقعا از توان من بیرونه. ولی حرفاتون رو خوندم. خط به خط. کمی تا قسمتی به شما حق میدم (نمیخوام متعصبانه فکر کنم). حرف شما درست. ما مسلمانها اگر لباس مسلمانی داشته باشیم خیلی خوبه (فعلا که نداریم).
ببینید آقای صبح, اینکه شما بیاین توی فروم بگین جوانهای ایرانی چه میتونن بکنن, راهی از پیش نخواهد برد. یه چیزی که الان یادم اومد اینه که لباس حکیم ابوعلی سینا, چند تکه لباس روی هم میپوشن. شبیه آخوندهای امروزی ولی کمی بیشتر و دلیلش هم سردیه هوا بوده. همونطور که تو ایتالیا مردم کروات ها رو در آوردن, شما هم باید قسمتهای زیادی از این لباس رو در بیاری تا بشه در شرایط حالی پوشیدش.
همین الان یه پیشنهاد به ذهنم خطور کرد. شما که از پوشیدن لباس غربی بیزارید, خوب بیاید لباس عربها رو بپوشید!! دشداشه و از این پارچه ها که رو سرشون میندازن اگر هم بخواهید خیلی "شیک" بشید یه بشت (که شبیه قباست) بندازید روی دوشتون. مثل شیوخ عرب!! حد اقل لباس مسلمونهاست! بیاین تا وقتی جونهای ایرانی لباس طراحی میکنن, از این استفاده کنید!!!
من از فرمایشات جناب اسکورپیون و استفتائاتی که برامون گذاشتم, یک نتیجه گرفتم! نمیدونم شما هم این نتیجه رو گرفتید یا نه. تقریبا مراجعی که در ایران هستند, این کار رو یا حرام کرند یا ممنوع. اما ایت الله سیستانی که در عراق زندگی میکنه, گفته اشکالی نداره. البته فرمایش ایشون برای من کافیه. اما یه چیزی که بهش رسیدم اینه که مسئله ی تشبث به کفار و غربزدگی به خاطر کروات پوشیدن فقط در ایرانه. شما ببینید چین! ژاپن, روسیه, مالزی, که تاریخی کهن دارن, رئیس جمهوراشون کروات میزنن. ونزوئلا (آمریکای لاتین) رئیس جمهورش کروات میزنه. شیخ کویت (عرب) کروات میزنه. من نمیدونم چه جوری به شما بگم که مردم براشون عادیه کروات زدن. من گفتم همه کروات میزنن (جز ایرانیها). شما هم گفتید نههههههه فلانی کروات نمیزنه!!! این که شما یک یا دو یا صد یا هزار یا یک میلیارد آدم بیارین که کروات نمیزنه, اول دلیل نمیشه که اونها از کروات زدن بیزارن, ثانیا ممکنه اونوقت که شما رفتید سراغش کروات نزده, اگه یه جای دیگه برید کروات بزنه!!!
من نمیخوام بحث رو بیشتر از این طول بدم. الان ۹ صفحه اس داریم برای همدیگه مقاله مینویسیم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدیم. فقط اینو بگم که ملاک برای من فتوای آیت الله العظمی سید علی سیستانیه. اگر ایشون گفتند که حرام است, نمیپوشیم. اما مادامی که گفتند "اشکالی ندارد" یعنی هیچ اشکالی ندارد. نه تشبث به کفار است نه غربزدگی.
mehrdad_123
Friday 24 August 2007, 03:21PM
سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان و همچنين دوست عزيزمان جناب آقاي محمد:
1:خدمت شما عارضم كه ما ايراني ها همين آلانش هم لباس ايراني اسلامي طراحي كرده ايم ولي فقط بعد جا انداختنش براي مردم مونده كه اونم اشكال از بي كفايتي برخي مسئولين هستش.
2:البته متاسفانه باز شما ظاهر قضيه رو ميبينيد و ميفرماييد كه از لباس ابو علي سينا هم بايد چند تيكه برداريد و ... اولا ما كي گفتيم بايد عين اون و بياريم و بپوشيم ثانيا اين لباسي كه در اين عكس ميبينيم و همونطور كه شما گفتيد براي سرديه هواست ولي ما ميتوانيم اين طرح را با پارچه هاي ديگري كه مخصوص مواقع گرم هست طراحي و ساخت...
3:آخوندهاي امروزي هم لباس شايسته ي خودشون رو دارن و اين لباس پيامبر كه بر تن اينها ميبينيد(به حق يا نا به حق) و در هر مكتب يا دين ديگري هم علماي مذهبي و علميشان لباس هاي مخصوص به خود را دارند.
4: عرض كردم خدمت شما عربي يا غربي فرقي نميكند ما در وهله ي اول بايد لباسي را بپوشيم كه نشان دهنده ي فرهنگ اسلامي ايراني خودمان باشد نه فرهنگ بيگانه...
5:خب آيت ا... العظمي سيستاني بنا به شرايطي كه خو دومردم دارند و صلاح ديد خودشان , فتوا ميدهند و براي ما هم قابل احترام است ولي در ايران شرايط و عرف ما و صلاح ديد مراجع عظام ما چيز ديگريست.
6:اين كه شما ميفرماييد فقط در ايرانه بايد بگم اولا اينطور نيست اگر ديگران حرام نميدانند مستحب و واجب هم نميدانند ولي اين كه ميبينيد در ايران با شديت بيشتري پايبند اين قضيه هستندشما بذاريد پاي تيز بيني و درك صحيحتر ايرانيان از فرهنگ غني خود و قيا س آن با فر هنگهاي ضعيفتر و پي بردن به عواقب خود باختگي.
7:باز من ميبينم كه شما در بخشي از فرمايشاتتون چين , ژاپن و امثالهم رو دليل كروات زدن ميدانيد ولي در صورتي ما كشوري هستيم جدا با فرهنگ جدا با تاريخ جدا از اين كشورها و ملاك ما خودمانيم نه ديگران.
يكبار هم گفته ام اينبار هم ميگم و ميدانم كه صدها بار هم بايد بگويم آقاي محمد ديگران ممكن خيلي كارها بكنن آيا ما هم بايد همان كار ها را انجام بديم(ديگران بر چه و ما هم بر چاه؟؟؟؟؟؟؟؟)
8:اين را هم براي رفع ابهام عرض ميكنم كه اگر كشورها پيشرفت علمي و صنعتي و... داشته اند دليلش ظاهر قضايا و كروات زدن نيست اين پيشرفت دلايلي داشته از جمله اين كه مردم خود خواسته اند(مثلا با زياد كار كردن) كشورشان را بسازند و مثل بعضي از ماها كه نه مطالعه اي داريم و نه از زياد كار كردن بويي برده ايم و هم چنان كه ميانگين كار مفيد ما خيلي كمتر از ديگر كشورهاي پيشرفته است و دوم اين كه مسئولين با كفايتي براي كشورشان انتخاب كرده اند سوم اين كه مثل ما 30سال زير تحريم هاي شديد نبوده اند
9:مردمان يهودي - مسيحي معتقد (نه جوجه مسيحي ها) البته اگر شما با آنها ارتباط نزديك داشته باشيد بايد اين حرفهاي مرا تاييد كنيد كه مسيحي جماعت اگر هم كراوت زدن رو حرام نميدانند ولي ثواب هم نميدانند و اصلا هر كدوم از فرقه هاشون لباس خاصي براي خود دارند...
10:البته براي ما مسئله حل شده بوده و است همچنان مثل سابق با حفظ موضع خود كروات را نمادي از كفار و مشركين و زدن كروات را شروعي بر زير دست شدن بيگانگان و خو باختگي به آنان و از بين بردن فرهنگ عظيم اسلامي ايراني ميدانيم و سر سختانه پايبند اين حقيم و همچنين مشكلي در ادامه ي بحث منطقي نداريم ولي بهتر بود شما بجاي اين همه بهانه آوردن مبني بر ناتواني در نوشتن جواب دليل ميآورديد
و در آخر از خداوند مهربان شادي روح و جسمتان را در زير سايه ي اسلام ناب و واقعي
و ايماني به مثل ايمان خواص و موفقيت در امور زندگي و همچنين سربلندي برايتان خواهانم%
mehrdad_123
Friday 24 August 2007, 03:36PM
و جناب آقاي پي پو يك سئوال از شما دارم آيا شما هميشه براي اين كه حرفتون رو به كرسي بنشونيد حاضريد دروغ بگيد با كمال بي شرمي شما داريد به دروغ ميگيد كه هيچ يك از مراجع فتوا عليه كروات نداده اند واقعا كه............
Scorpion
Friday 24 August 2007, 04:13PM
آقا محمد گل
اولا مراجع حاضر در ایران اشراف بیشتری بر جامعه ایران و وضعیت آن دارند البته قطعا نمی توان نظر آیت الله سیستانی را رد کرد ایشان مسلما بدون بررسی فتوا نمی دهند
ثانیا تشخیص با خودتان است که از کدام مرجع تقلید کنید طبق تشخیص اعلم
inferotooth
Friday 24 August 2007, 05:41PM
نوشته شده توسط محمد عزیز
سلام مهرداد جان
۱- دلیل من کروات پوشیدن من! اینست که ۱- همه میزنن ۲- در عرف جامعه ی ما (من تو ایران زندگی نمیکنم) اگر کسی بخواد رسمی بشه, باید کروات بزنه
۲- این رو من به عنوان مثال گفتم.
۳- زیبایی: اول باید با عرف جامعه بخونه. مثلا یکی تو کشورش دشداشه میپوشه خیلی هم خوبه, اما جای دیگه اونو قبول نمیکنن. دوم باید ترکیب رنگ داشته باشه مثلا نیاد یکی پیرهن سورمه ای با کت قهوه ایه چهارخونه ایه زرد بپوشه.
۴- شما هم همون حرفهای جناب صبح رو میزنید. شما چند کشور جهان سفر کردید یا با چند نفر از جهان دیده ها هم صحبت شدید؟ این حرف شما که در زمانی ما چنان بودیم و اونها چه بودند ربطی به موضوع نداره. ما دیدیم این لباس قشنگه, پوشیدیمش. اولا اونها کفار نیستند و مسیحی هستند. ثانیا همین دو پست پیش براتون گذاشتم همون مهاتیر محمدی که جناب صبح مثال زده بود هم کروات پوشیده. => برای اونها "حرام" نیست کروات پوشیدن.
۵- این چه حرفیه!!!! حالا که ما لباس مثل غربی ها میپوشیم, نمیتونیم مثلش درست کنیم؟!؟! این حرف شما اصلا مصداقیه نداره یک. دو, برید و لباس طراحی کنید. لباس قشنگ طراحی کنید و مردم رو مجبور کنید این لباس رو بپوشن. اما آیا این کار عقلانیه؟!
محمد جان سلام
من بسیار از بحث بین شما و مهرداد خوشم آمد اما ایراد هایی در مابین حرف های شما و مهرداد هست
ایرادحرف شما این است که
1-من نمی دونم شما در کدام شهر زندگی می کنید ولی ما که درقم زندگی می کنیم و با تهران،کرمانشاه،ایلام،اصفهان،بندرعباس و... رفتو آمد داریم و در مراسمات عقد عروسی جشن و حتی عزای آنان شرکت می کنیم بسیار کم دیده ام کسی کروات بزند حال اگر همه بدون حتی شرت بیرون می آمدند شما به خود اجازه ی چنین کاری را می دهی من که به خود اجازه ی چنین کاری را نمی دهم ما ضرب المثلی داریم که می گوید« خواهی نشوی رسوا هم رنگ جماعت شو» اولااین که برای چه سوا بشیم اگر هم رنگ جماعت نشدیم مگر خلاف است هم رنگ جماعت نشدن ثانیا والا ما یادمون می آید که پیغمبر خدا به امیر المومنین علی(ع) دراین مضمون می فرماید:« اگر می خواهی رستگار شوی ببین مردم چه می کنند تو برعکس آن کن اگر دیدی که مردم به مستحبات روی آوردند تو به واجبات روی آور مگر آنکه بادینت تضاد داشته باشد» حال خود می دانی
2- شما اگر مسلمان و شیعه هستید در آن کشور که زندگی می کنید آیا عرف جامعه در مورد پوشش زنان چیست آیا مادر و خواهر شما همچون عرف البسه می پوشند یا نه
3-اگر منظور شما این است که اگر کسی در کشوری زندگی کند که این گونه است یعنی شما زندگی نمی کنید خوب پس باز قابل تحمل است چراکه دو را است یکی آنکه مسلمان از نظر پوشش لباس به عرف کاری ندارد دوم آنکه شما اگر منظورت کشوری است که اگر کروات نزنند رسوا می شود که مسلمانند خوب بهتر چون تبلیغ اسلام است و اگر مسخره می کنند مسلمانان را با این پوشش باز قابل تحمل است چون ما مدعی هستیم که اسلام جدید ترین دین است و هیچ دینی به کمال اسلام نیست و اگر مارا مسخره می کنند نقص از آنان است نه ما چون کسی که گفت زمین دور خورشید می چرخد آنرا مسخره کردند درست نیست ولی آیا اگر آن از تمسخر دیگران می ترسید هیچ گاه بر انسان اسباط می شد که زمین دور خورشید می چرخد نه خورشید دور زمین و سوم آنکه اگر بانزدن کروات مسلمانی شما هویدا می شود و در آن کشور به مسلمانان ظلم بسیار می شود پس خداوند تبارک وتعالی تقیه را برای چی گذاشته است شما می توانید تقیه کنید و کروات بزنید
4- شما گفتید که باید با عرف کشور لباس پوشید من می گویم عرف کشور را باید از کجا شناخت آیا عرف کشور آن است که مامی بینیم بیشتر مردم می پوشند یانه عرف یعنی اینکه هر کسی این لباس را در هرجایی می پوشد و چون عرف است اشکالی ندارد آیا تاکنون توجه داشته اید که هیچ یک از مجریان صدا وسیما ی کشور ایران کروات نمی زنند یانه دفعه ای یکی از ریاست های جمهور ما کروات زده اند یا نه یکی از شخصیت های کشوری را آیا سراغ داری که دائما باکروات باشد
گفتی که کسی در کشورش چون عرف است دشداشی می پوشد من نمی دانم شما در کدام شهر زندگی می کنید که هیچ عرب نمی بینید اگر هم می بینید دقت نمی کنید تمام اعرابی را که من تا کنون دیده ام یا با دشداشی اند یا لباسی که بگوید ما عرب هستیم
5-کسی گفت که از دفتر یکی از مراجع پرسیده اما که آیا کروات مشکل دارد آن هم گفته اند نه بله کروات بشرطی مشکل ندارد که تنها لباس غرب باشد اما کروات لباس کفر است نمی دانم شما یا همان شخص گفت زنددگان کروات دین الهی دارند اگر به توضیح المسائل مراجعه کنید می یابید که تعریف کافر کسی است که خدا را به خدایی و حضرت محمد(ص) را به پیامبری قبول نداشته باشد آیا آنان حضرت رسول را به پیامبری قبول دارند اگر می گویید آری من می گویم اگر دارند باید به آنر ایمان بیاورند
برای حالا فکر کنم بس باشد
باتشکر
محمّد
Saturday 25 August 2007, 12:50AM
سلام به شما دوستان عزیز و گرامی اسکورپیون و مهرداد و اینفروتووث ( چه اسم سختی :))
من دیگه تسلیمم. ما داریم دور خودمون میچرخیم و این چیزی جز جدال نیست و جدال هم جایز نیست.
یک چیزی برای من مسلم هست و اون اینکه کراوات لباس کفار نیست. و این رو از فتوای آیت الله سیستانی هم میشه نتیجه گرفت. طبعا برای من ایشون از همه ی علمای حاظر اعلم هستند. و اینکه جناب اسکورپیون فرمودند که ایشون به وضع ایران واقف نیستند, فکر نمیکنم صحیح باشه. ایشون خوب هم به وضع ایران واقف هستند. ما با بیت ایشون رابطه داریم و اینطور نیستند که کسی باشند کنج دیوار نشسته و کتاب میخونه. مساله اینه که توی ایران "به غلط" جا افتاده که کروات لباس کفاره. و ایشون به خاطر اینکه عده ای همچین اندیشه ای دارن, نمیان فتوا صادر کنن که آی مردم کروات حرام است.
من واقعا خسته شدم از این بحث. شما خودتون رو "شعب الله المختار" فرض کردید. همه جا استعمار نفوذ کرده حتی در کشورهای جهان اول, فقط تو ایران نفوذ نکرده. این حرف نشد. هیچ کس نمیفهمه فقط ما میفهمیم!!!
من هرچی فیلم دیدم, مسیحی یا یهودی, وقتی میرن کلیسا کروات میپوشن. طبعا مردم نه کشیش. حالا شما با اونها بیشتر رفت و آمد داشتید, من اطلاعاتم فقط همین حده.
و در جواب شما جناب اینفروتوث بگم, من در ایران زندگی نمیکنم. اما وقتی میرم عروسی, توی ایران, پسر جونهای فامیل همه کروات میزنن. تازه, این پسر جوانها همشون بچه آخوند هستند!!! فکر نکنید من که از کروات طرفداری میکنم یه آدمی که یه روز در میون شیش تیغه میکنه و گردنبند طلا میندازه و و و . نه. من از خانواده ای هستم که دور و برمون همه آخوندن و بعضیاشون مجتهد!!!!! ولی ما کروات میپوشیم. مجتهدینمون هم بهمون چیزی نمیگن. البته بعضی از آخوندهایی که در "ایران" زندگی میکنن بعضی اوقات گیر میدن و ما سریعا به آخوندهای خارجی پناه میبریم :)
جناب اینفروتوث من اینو بگم که این حرفهای شما نتیجه ی کم دقتیه شما و حساسیت بیش از حد شما به نوشته های منه. شما خودتون میبینید که من به زبون محاوره مینویسم. پس چرا اینقدر حساسیت به خرج میدید!!!!! هم شما هم بقیه ی دوستان. تا گفتم لباس چهل تیکه, پاره پاره ام کردید که شما داری ما رو مسخره میکنی!!! من نمیخوام جو خیلی خشک و متعصبانه باشه.
در ضمن, بعضی عربهای تازه وارد, با همین دشداشه هاشون تو خیابون ها میگردن. همونها هم بعد از یکی دو سال پیرهن شلوار میپوشن چون میگن اگر فهمیدن ما عرب هستیم بهمون گرونتر میفروشن! البته بین خودمون باشه, منم بهشون گفتم شما لباستون رو درست کردید, لهجه تون رو میخاید چی کار کنید!!!!
در کل. من به این نتیجه رسیدم که این بحث هیچ فایده ای نداره. شما ایرانی ها عزت دارید, فرهنگ دارید, مخ دارید, سلیقه دارید, و بقیه ی مردم جهان هیچی ندارن و مستعمره ی استعمار هستند. من هم تا وقتی آیت الله سیستانی فتوایی بر حرمت کروات نداده اند میپوشم. چون هم باید بپوشم, و با اینکه خفه ام میکنه ازش خوشم میاد. حالا شما میخواید بگید این تشبث به کفار است این ال است این بل است! برای من همچین چیزی ثابت نشد.
mehrdad_123
Saturday 25 August 2007, 12:51AM
با سلام به خدمت جناب inferotooth :
بايد عرض كنم كه بعضي از اين سئوالهاي شمارو ما هم مطرح كرديم ولي متاسفانه دوست عزيزمان -آقاي محمد- به به اشكالي نخواستند جواب بدند و ...
در ضمن عارضم به خدمت شما كه اينجانب بي صبرانه منتظر شنيدن ايرادهاي منطقي وارد بر بحث اينجانب ميباشم%
Scorpion
Saturday 25 August 2007, 02:17AM
محمد آقا
بنده نگفتم آیت الله سیستانی به اوضاع ایران واقف نیستند بلکه گفتم حضرات آیات عظام مراجع تقلید ساکن ایران اشراف بیشتری بر محیط ایران دارند ( به دلیل زندگی در میان مردم ایران و داشتن رابطه مستقیم ) .
البته همانطور که گفتم نمی شود حکم ایشان را رد نمود ( من در این اندازه ها نیستم اصلا ) و تشخیص اعلم و تقلید از او با شخص شخیص شما دوست عزیز است و من نه می توانم ونه می خواهم در امر مرتبط با شخص شما دخالت کنم .
ولله الحمد
mehrdad_123
Saturday 25 August 2007, 02:23AM
سلام به خدمت دوست عزيزمان جناب محمد:
1:ببينيد محمد عزيز من يكبار بهتون عرض كردم بحث براي ما حل شده است و چون با عقل ومنطق داريم بحث ميكنيم شما يا هر كس ديگه اي هر سئوالي رو ايجاد كنيد ما سعي خواهيم كرد كه جواب بديم ولي خواهش ميكنم به جاي دلايل منطقي از هر گونه شعار و سعي در حقير كردن طرف مقابلتون به شكلهاي گوناگون اعم از جوابهاي تمسخر آميز و غير منطقي استفاده نفرماييد(به اينكار ميگن ايجاد جدال)
2:شما به لباسي كه مبدع و توليد كننده ي آن كفار باشند چي ميگيد؟
3:فتواي آيت ا... سيستاني براي ما بسيار محترمه ولي قبول اين فتوا و اجراي آن به عهده ي مقلدين خودشان است؟ ايشون بنا به شرايط كشورشون و مردمي كه در آن كشورند مجبورند براي حفظ دين از اين فتواها صادر كنند و اصلا همين طور كه ميبينيد نفرمودند لباس برتر كرواته ... اگر اينطور بود خودشان هم كروات ميزدند
4:و يك سئوال از شما دارم؟ آيا شما تو همين يكي دو روز(و سر قضيه ي كروات) فهميدين كه ايشون اعلمترند؟
5:پس اگر تو ايران غلط جا افتاده يه سئوال دارم پس چرا محجبه بودن زنان تو غرب غلط جا نيفتاده؟ اگر غلط جا نيفتاده پس اين همه ممنوعيت هاي غير انساني براي چيست؟
6:كي گفته به ايران استعمار نفوذ نكرده ؟ اگر نفوذ نكرده بود كه من و شما الان با هم بحثي نداشتيم يا تو همون عروسيهاتون پسر جوونهاتون كه بچه آخوند هم هستن خود باخته نميشدن كه...الان كه به قول خودتون وقتي ما ميبينيم كار به جايي رسيده كه اين بچه آخوندها هم كروات ميزنن بايد حساب كار بياد دستمون اينطور نيست؟؟؟
7: عرض كردم خدمتتون طرف حساب ما جوجه مسيحي ها يا جوجه يهودي ها نيستن كه فقط برا اعتراف يا يه دعاي كوچولو ميرن كليسا و... يا فقط كشيش ها منظورم نيست ...فرقه هاي زيادي دارن كه هر كدومشون لباس مشخصي براي خود دارن...
8: صرف مجتهد بودن زياد هم مهم نيست چرا كه هر مجتهدي براي خودش ميتونه نظر خاصي داشته باشه؟شما اگر ميبينيد كه مجتهدينتون بهتون چيزي نميگن دليل نيست كه آنها از اين كار شما راضي هستن احتمال داره آنها به خاطر ترس از اين كه نكنه مثلا مخالفت اونها با شما باعث انحراف شما بشود و سر يه كروات حتي شايد حاضر باشيد دينتون رو هم عوض كنيد...
9:شمايي كه فقط صرف اين كه به كروات زدنتون گير ميدن حاضريد زود تقليدتون رو عوض كنيد؟؟؟آيا فكر ميكنيد اين تقليد درسته؟
10:وقتي شما ميايد در جايي بحث رسمي داريد ميكنيد طرفين مقابلتون به كلمه كلمه از سخنان شما ارزش قائل شده و و براي همين فرمايشات شما جواب مينويسن...پس خواهشا وقتي داريد مينويسيد كمي دقت به خرج بديد تا از روي حب و بغض (حتي در محاوره) از جملات و كلمات نا مناسب استفاده نكنيد تا بيشتر باعث بوجود آمدن جوي متعصبانه نشويد
11:در ضمن عرب يا هر كس ديگه اي نبايد به طور كامل الگوي ما بشه چرا كه اين به دور از عقلانيت است(طبق همان دلايلي كه عرض كرده ام)
12:اين جملات آخرتون واقعا نشان دهنده ي اين است كه شما حد اقل اين همه مطالبي كه من فرستاده ام را با حب و بغض خوانده ايد. و اصلا آيا شما منكر اين ميشويد كه ايراني ها عزت –فرهنگ-عقلانيت و سليقه دارند؟ وآيا چون بقيه ي مرم جهان همه چي دارند پس ما بايد كروات بزنيم؟!
13:البته محمد جان شما الان هم فرصت خوبيه دنبال يه مرجع ديگه اي هم باشيد تا احيانا روزي اگر مرجع فعليتون فتوايي دادن و كار سخت شد زود بتونيد تغيير مرجع بديد!!!
در ضمن جناب محمد يادتون باشه كه هر بار به انتخاب به سئوالها جواب ميديد و به خيلي هاشون جواب نميديد
ديوونه
Saturday 25 August 2007, 08:25AM
سلام به شما دوستان عزیز و گرامی اسکورپیون و مهرداد و اینفروتووث ( چه اسم سختی :))
من دیگه تسلیمم. ما داریم دور خودمون میچرخیم و این چیزی جز جدال نیست و جدال هم جایز نیست.
یک چیزی برای من مسلم هست و اون اینکه کراوات لباس کفار نیست. و این رو از فتوای آیت الله سیستانی هم میشه نتیجه گرفت. طبعا برای من ایشون از همه ی علمای حاظر اعلم هستند. و اینکه جناب اسکورپیون فرمودند که ایشون به وضع ایران واقف نیستند, فکر نمیکنم صحیح باشه. ایشون خوب هم به وضع ایران واقف هستند. ما با بیت ایشون رابطه داریم و اینطور نیستند که کسی باشند کنج دیوار نشسته و کتاب میخونه. مساله اینه که توی ایران "به غلط" جا افتاده که کروات لباس کفاره. و ایشون به خاطر اینکه عده ای همچین اندیشه ای دارن, نمیان فتوا صادر کنن که آی مردم کروات حرام است.
من واقعا خسته شدم از این بحث. شما خودتون رو "شعب الله المختار" فرض کردید. همه جا استعمار نفوذ کرده حتی در کشورهای جهان اول, فقط تو ایران نفوذ نکرده. این حرف نشد. هیچ کس نمیفهمه فقط ما میفهمیم!!!
من هرچی فیلم دیدم, مسیحی یا یهودی, وقتی میرن کلیسا کروات میپوشن. طبعا مردم نه کشیش. حالا شما با اونها بیشتر رفت و آمد داشتید, من اطلاعاتم فقط همین حده.
و در جواب شما جناب اینفروتوث بگم, من در ایران زندگی نمیکنم. اما وقتی میرم عروسی, توی ایران, پسر جونهای فامیل همه کروات میزنن. تازه, این پسر جوانها همشون بچه آخوند هستند!!! فکر نکنید من که از کروات طرفداری میکنم یه آدمی که یه روز در میون شیش تیغه میکنه و گردنبند طلا میندازه و و و . نه. من از خانواده ای هستم که دور و برمون همه آخوندن و بعضیاشون مجتهد!!!!! ولی ما کروات میپوشیم. مجتهدینمون هم بهمون چیزی نمیگن. البته بعضی از آخوندهایی که در "ایران" زندگی میکنن بعضی اوقات گیر میدن و ما سریعا به آخوندهای خارجی پناه میبریم :)
جناب اینفروتوث من اینو بگم که این حرفهای شما نتیجه ی کم دقتیه شما و حساسیت بیش از حد شما به نوشته های منه. شما خودتون میبینید که من به زبون محاوره مینویسم. پس چرا اینقدر حساسیت به خرج میدید!!!!! هم شما هم بقیه ی دوستان. تا گفتم لباس چهل تیکه, پاره پاره ام کردید که شما داری ما رو مسخره میکنی!!! من نمیخوام جو خیلی خشک و متعصبانه باشه.
در ضمن, بعضی عربهای تازه وارد, با همین دشداشه هاشون تو خیابون ها میگردن. همونها هم بعد از یکی دو سال پیرهن شلوار میپوشن چون میگن اگر فهمیدن ما عرب هستیم بهمون گرونتر میفروشن! البته بین خودمون باشه, منم بهشون گفتم شما لباستون رو درست کردید, لهجه تون رو میخاید چی کار کنید!!!!
در کل. من به این نتیجه رسیدم که این بحث هیچ فایده ای نداره. شما ایرانی ها عزت دارید, فرهنگ دارید, مخ دارید, سلیقه دارید, و بقیه ی مردم جهان هیچی ندارن و مستعمره ی استعمار هستند. من هم تا وقتی آیت الله سیستانی فتوایی بر حرمت کروات نداده اند میپوشم. چون هم باید بپوشم, و با اینکه خفه ام میکنه ازش خوشم میاد. حالا شما میخواید بگید این تشبث به کفار است این ال است این بل است! برای من همچین چیزی ثابت نشد.
1- اگر به این نتیجه رسیدی که فایده نداره خب میتونی دیگه بحث نکنی:D
2- شما به هر نتیجه ای که رسیدی بقیه مجبور نیستند از نتیجه شما استفاده کنن:)
3- پسر آخوند یه کاری بکنه دلیل نمیشه که اون کار خوب باشه...حتی خود آخوند هم:) چون پسر نوح با بدان بنشست و ....;)
4- وقتی نوشته ات رو طوری مینویسی که تمام مخاطبان شما برداشت "مسخره کردن" رو از صحبت شما دارند، قبول کن که بد صحبت کردی
محمد صفا
Saturday 25 August 2007, 08:57AM
سلام
چه دین دست وپاگیری ! یعنی باید به ما بگند چی بپوش چی نپوش!
صبح
Saturday 25 August 2007, 09:10AM
اگر به اینها می گویند دست و پا گیری ، در خانه ساکن شدن هم ... محدودیت است و با این منطق ، آدم ولگرد باشد بهتر است . فرق مؤمن و کافر ، همچون فرق خانه دار و ولگرد هست :)
صبح
Saturday 25 August 2007, 09:38AM
سلام
آيت الله سيستاني هم در شرايطي كه عنوان ثانوني كه منظور همان تشبث و تشبه به كفار است برقرار باشد ، آنرا جايز نمي دانند . بهرحال اين يك امر عقلي مسلم است ... و جدال در آن چندان لازم نيست .
از سايت آيت الله سيستاني ،
سؤال :لطفاً حكم كروات را بفرماييد.
جواب : جايز است مگر اينكه عنوان ثانوى منطبق شود كه مقتضى تحريم باشد.
http://www.al-shia.com/html/far/ola/ans.php?problems=view&subject=%D8%B7%C2%B2%D8%B8%D9%B9%D8%B8%E2%80%A0%D8%B7%DA%BE&part=53&page=3
البته ، هنگامي كه فردي جزو جامعه اي است كه عرف و رسم آن كراوات است ،و كراوات نزدن توهين تلقي ميشود و انسان "مجبور است" با آن جامعه هماهنگي كند تا به شغل و زندگي اش آسيب نرسد ، مسلما كراوات زدن در اين شرايط غيرعقلي و حرام نخواهد بود . اما بنده باز هم اگر جاي دوستان بودم ، تا حد امكان ... لهجهي خود ... و لباس خود را ، فراموش نميكردم !و دوستانم را بخاطر لهجهشان تمسخر نمي كردم و اگر ظاهرم به اجبار هماهنگ بود ، همواره در دل ، ياد تمدنم ... و فرهنگم بودم ... و سعي مي كردم چيزهاي بيشتري از آن ياد بگيرم.
يا حق
محمّد
Saturday 25 August 2007, 11:01AM
با سلام به خدمت جناب inferotooth :
بايد عرض كنم كه بعضي از اين سئوالهاي شمارو ما هم مطرح كرديم ولي متاسفانه دوست عزيزمان -آقاي محمد- به به اشكالي نخواستند جواب بدند و ...
در ضمن عارضم به خدمت شما كه اينجانب بي صبرانه منتظر شنيدن ايرادهاي منطقي وارد بر بحث اينجانب ميباشم%
آقای مهرداد, یه ذره انصاف داشته باش :) خوب شما ۴ نفرید و هر کدوم ماشاء الله دو صفحه مینویسید, اگر من بخوام جوابهای شما رو مو به مو بنویسم, تمام روزم رو باید بشینم جواب بنویسم :)
ایراد منطقیه شما هم اینه:
:اين كه شما ميفرماييد فقط در ايرانه بايد بگم اولا اينطور نيست اگر ديگران حرام نميدانند مستحب و واجب هم نميدانند ولي اين كه ميبينيد در ايران با شديت بيشتري پايبند اين قضيه هستندشما بذاريد پاي تيز بيني و درك صحيحتر ايرانيان از فرهنگ غني خود و قيا س آن با فر هنگهاي ضعيفتر و پي بردن به عواقب خود باختگي.
7:باز من ميبينم كه شما در بخشي از فرمايشاتتون چين , ژاپن و امثالهم رو دليل كروات زدن ميدانيد ولي در صورتي ما كشوري هستيم جدا با فرهنگ جدا با تاريخ جدا از اين كشورها و ملاك ما خودمانيم نه ديگران.
من وقتی اینو خوندم, فهمیدم که دیگه جایی برای بحث نیست. چین با تاریخ چند هزار ساله اس, ژاپن, انگلستان, فرانسه, آلمان, همه از خودباخته ان, و فقط ایرانیهان که فرهنگ خودشون رو نگه داشتن. این حرف منطقی نیست. اگر دقت کنید, ۹۰٪ حرفهای شما هم بر همین اساسه.
محمّد
Saturday 25 August 2007, 11:05AM
محمد آقا
بنده نگفتم آیت الله سیستانی به اوضاع ایران واقف نیستند بلکه گفتم حضرات آیات عظام مراجع تقلید ساکن ایران اشراف بیشتری بر محیط ایران دارند ( به دلیل زندگی در میان مردم ایران و داشتن رابطه مستقیم ) .
البته همانطور که گفتم نمی شود حکم ایشان را رد نمود ( من در این اندازه ها نیستم اصلا ) و تشخیص اعلم و تقلید از او با شخص شخیص شما دوست عزیز است و من نه می توانم ونه می خواهم در امر مرتبط با شخص شما دخالت کنم .
ولله الحمد
مخلص جناب اسکورپیون
اونچه که من از فتوای حس کردم, اینه که مراجع عظام, چون در ایران این مساله جا افتاده, گفتن که حرام است. این مساله آقای اسکورپیون, یه مساله ی جهانیه. نه یه مساله مخصوص ایران.
به این حرکت شما احترام میگذارم :) احترام به عقاید دیگران :)
محمّد
Saturday 25 August 2007, 11:48AM
دوست عزيزمان جناب محمد:
1:ببينيد محمد عزيز من يكبار بهتون عرض كردم بحث براي ما حل شده است و چون با عقل ومنطق داريم بحث ميكنيم شما يا هر كس ديگه اي هر سئوالي رو ايجاد كنيد ما سعي خواهيم كرد كه جواب بديم ولي خواهش ميكنم به جاي دلايل منطقي از هر گونه شعار و سعي در حقير كردن طرف مقابلتون به شكلهاي گوناگون اعم از جوابهاي تمسخر آميز و غير منطقي استفاده نفرماييد(به اينكار ميگن ايجاد جدال)
2:شما به لباسي كه مبدع و توليد كننده ي آن كفار باشند چي ميگيد؟
3:فتواي آيت ا... سيستاني براي ما بسيار محترمه ولي قبول اين فتوا و اجراي آن به عهده ي مقلدين خودشان است؟ ايشون بنا به شرايط كشورشون و مردمي كه در آن كشورند مجبورند براي حفظ دين از اين فتواها صادر كنند و اصلا همين طور كه ميبينيد نفرمودند لباس برتر كرواته ... اگر اينطور بود خودشان هم كروات ميزدند
4:و يك سئوال از شما دارم؟ آيا شما تو همين يكي دو روز(و سر قضيه ي كروات) فهميدين كه ايشون اعلمترند؟
5:پس اگر تو ايران غلط جا افتاده يه سئوال دارم پس چرا محجبه بودن زنان تو غرب غلط جا نيفتاده؟ اگر غلط جا نيفتاده پس اين همه ممنوعيت هاي غير انساني براي چيست؟
6:كي گفته به ايران استعمار نفوذ نكرده ؟ اگر نفوذ نكرده بود كه من و شما الان با هم بحثي نداشتيم يا تو همون عروسيهاتون پسر جوونهاتون كه بچه آخوند هم هستن خود باخته نميشدن كه...الان كه به قول خودتون وقتي ما ميبينيم كار به جايي رسيده كه اين بچه آخوندها هم كروات ميزنن بايد حساب كار بياد دستمون اينطور نيست؟؟؟
7: عرض كردم خدمتتون طرف حساب ما جوجه مسيحي ها يا جوجه يهودي ها نيستن كه فقط برا اعتراف يا يه دعاي كوچولو ميرن كليسا و... يا فقط كشيش ها منظورم نيست ...فرقه هاي زيادي دارن كه هر كدومشون لباس مشخصي براي خود دارن...
8: صرف مجتهد بودن زياد هم مهم نيست چرا كه هر مجتهدي براي خودش ميتونه نظر خاصي داشته باشه؟شما اگر ميبينيد كه مجتهدينتون بهتون چيزي نميگن دليل نيست كه آنها از اين كار شما راضي هستن احتمال داره آنها به خاطر ترس از اين كه نكنه مثلا مخالفت اونها با شما باعث انحراف شما بشود و سر يه كروات حتي شايد حاضر باشيد دينتون رو هم عوض كنيد...
9:شمايي كه فقط صرف اين كه به كروات زدنتون گير ميدن حاضريد زود تقليدتون رو عوض كنيد؟؟؟آيا فكر ميكنيد اين تقليد درسته؟
10:وقتي شما ميايد در جايي بحث رسمي داريد ميكنيد طرفين مقابلتون به كلمه كلمه از سخنان شما ارزش قائل شده و و براي همين فرمايشات شما جواب مينويسن...پس خواهشا وقتي داريد مينويسيد كمي دقت به خرج بديد تا از روي حب و بغض (حتي در محاوره) از جملات و كلمات نا مناسب استفاده نكنيد تا بيشتر باعث بوجود آمدن جوي متعصبانه نشويد
11:در ضمن عرب يا هر كس ديگه اي نبايد به طور كامل الگوي ما بشه چرا كه اين به دور از عقلانيت است(طبق همان دلايلي كه عرض كرده ام)
12:اين جملات آخرتون واقعا نشان دهنده ي اين است كه شما حد اقل اين همه مطالبي كه من فرستاده ام را با حب و بغض خوانده ايد. و اصلا آيا شما منكر اين ميشويد كه ايراني ها عزت –فرهنگ-عقلانيت و سليقه دارند؟ وآيا چون بقيه ي مرم جهان همه چي دارند پس ما بايد كروات بزنيم؟!
13:البته محمد جان شما الان هم فرصت خوبيه دنبال يه مرجع ديگه اي هم باشيد تا احيانا روزي اگر مرجع فعليتون فتوايي دادن و كار سخت شد زود بتونيد تغيير مرجع بديد!!!
در ضمن جناب محمد يادتون باشه كه هر بار به انتخاب به سئوالها جواب ميديد و به خيلي هاشون جواب نميديد
يا حق[/quote]
سلام مهرداد عزیز و بقیه ی دوستان
سعی میکنم این مقاله رو کامل جواب بدم تا نگین از جواب دادن فراریم :)
۱- اوه اوه توپتون پره :) اگر منطقتون اینه همه احمقن و ما باهوشیم! باید هم همه چیز براتون حل شده باشه. در ضمن, من هیچ وقت مسخره نکردم!!! لطفا این حرف رو دیگه نزنید. من منظورم از لباس چهل تیکه, لباس چهل تیکه اس. نه لباس حکیم ابوالقاسم یا لباس ملیه ایران. لطفا بفهمید. پدر بنده رو در آوردید :) جدال این نیست عزیز. جدال اینه که من بگم آقا همه ی دنیا این مساله رواج داره, اونوقت شما بیاین عکس مهاتیر محمد بگذارید بگید: نه, این اقا نمیپوشه.
۲- بهش میگم لباس!! فکر میکنید این همه تی شرت و پیرهن و شلوار و زیر شلواری و کت رو مسلمونها ابداع و طراحی کردند؟!؟!
۳- ببینید, این حرف شما هم منطقی نیست. چرا؟ چون شما بر اساس همون باور که کروات حرامه, نتیجه گرفتی که آقای سیستانی به این خاطر این فتوی رو صادر کردند. هر چند که حرام یا حلال بودن کروات هیچ لطمه ای به دین نمیزنه. اگر ایشون حرام کنند, مردم عراق که هیچی, منم که مجبورم بزنم, میگم نه داداش حرامه و نمیپوشم!!
۴- چییییییییییییییییییییییییییییی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من ۱۰ ساله از ایشون تقلید میکنم!!! بعد تو این یکی دو روز فهمیدم که ایشون اعلمترند؟!؟!؟! این حرف شما خیلی بد بود!!! امیدوارم که منظوری نداشته باشید.
۵- اولا توی غرب نه, توی فرانسه. ما میریم اروپا, هیچ وقت هم نشده که بهمون گیر بدن. این حجاب نشان دهنده ی یک زن مسلمانه. هر چند که من میبینم بعضی از مسیحی ها رو که یه چیزی مثل حجاب رو سرشون میندازن, نمیدونم چرا. فرانسه هم این کار رو لله و فی الله انجام نمیده بلکه برای لطمه به دین "به بهونه ی آزادی" آزادی رو از مردم میگیره.
۶- این هم از همون برداشت غلطی که شما فرض رو بر این گذاشتید که این کار حرامه و فسق و خودباخته گیه. شما بر اساس این فرض دارید نتیجه گیری میکنید و این درست نیست!!! این همون چیزیه که بهش میگن سفسطه. شما اون چه که ما راجع بهش بحث میکنیم رو, حتمی فرض کردید و بر اساس اون نتیجه گیری میکنید.
۷- من این حرف رو اولین باره میشنوم و خوشحال میشم از فرقه های ایشان بیشتر بدونم.
۸- من خود کشی میکنم. این بار سوم (یا چهارم یا پنجم) شماست که بر اساس همون اعتقاد نتیجه گیری میکنید. البته تقصیر شما نیست, شاید چون به بحث کردن زیاد وارد نیستید. شما با این حرفتون به بنده و همه ی فامیلمون توهین کردید (میدونم که منظوری ندارید). یعنی ما به خاطر یه چیز بسیار بسیار سخیف, مثل کروات, میریم منحرف میشیم!!!! این حرفتون خیلی بد بود خییییییلی.:smile27::smile27::smile27:
۹- چیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! شما از کجا فهمیدین من تقلیدمو عوض کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کجای نوشته هام همچین منظوری داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۰- من اگر گفتم لباس چهل تیکه, منظورم لباس چهل تیکه بوده, یه بار هم گفتم. اما شما اینقدر با تعصب و خشونت دارید بحث میکنید که این رو به بدترین چیزی که میشد تاویل کردید. من اصلا از لباس ملی یا لباس ... خبری ندارم که بخوام اونها رو مسخره کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شما (نه شخص شما) این مساله رو حساس کردید!!
۱۱- چه فرقی میکنه؟!؟! شما که از خودباخته هستید و کت و شلوار رو دارید میپوشید. حالا به جای اینکه خودباخته ی غرب بشید, خودباخته ی مسلمانها بشید. میتونید همونطور که جناب صبح فرمودند پکج رو هم ناقص بپوشید!!!! (هیچ دلایلی راجع به این موضوع عرض نفرمودید)
۱۲- برای من اهمیتی نداره که شما از کروات خوشتون میاد یا بدتون میاد. برای همین هیچ بغضی در خوندن نوشته هاتون ندارم. اما حال شما کاملا معلومه. فکر کنم کم کم از مسلمانی خارجم کنید به همین بهونه :)!!!! ما منکر اینها نیستیم. ولی فقط ایرانیها نیستند که فرهنگ دارن. اون حرف شما این مساله رو بیان میکرد, که همه ی مردم جهان (اونهایی که کروات میزنن) خودباخته اند الا ایرانیها!!! من هم نگفتم آقا بیا بزن!!! من گفتم من خودم میزنم!
۱۳- این بار دومتون هست که همچین حرفی میزنید. و من اصلا نمیدونم از کجا آوردین اینو. من از اولی که آیت الله سیستانی مرجع شدند از ایشون تقلید میکردم تا حالا. هیچ وقت هم عوض نکردم. شما لطفا بگین از کجای حرف من چنین برداشت زشتی کردید؟ من از این حرف شما واقعا ناراحت شدم.:smile13::smile01:
این دفعه به همشون جواب دادم تا فکر نکنید من از شما فرار میکنم. نخیر. من وقت ندارم برای تک تک سوالهای شما جواب بنویسم. مقالات رو میخونم. اونچه وقت میکنم جواب میدم.
محمّد
Saturday 25 August 2007, 11:51AM
سلام
چه دین دست وپاگیری ! یعنی باید به ما بگند چی بپوش چی نپوش!
هه واقعا خنده داره. شما فکر کردید که دین اومده دست و پای ما رو باز کنه؟!؟!؟! نه عزیز. دین اومده تا دست و پای ما رو ببنده!! دین رو خداوند فرستاده تا ما رو بنده ی خودش بکنه. اگر قابل باشیم :smile34::smile34::smile34:
محمّد
Saturday 25 August 2007, 12:03PM
سلام
آيت الله سيستاني هم در شرايطي كه عنوان ثانوني كه منظور همان تشبث و تشبه به كفار است برقرار باشد ، آنرا جايز نمي دانند . بهرحال اين يك امر عقلي مسلم است ... و جدال در آن چندان لازم نيست .
از سايت آيت الله سيستاني ،
سؤال :لطفاً حكم كروات را بفرماييد.
جواب : جايز است مگر اينكه عنوان ثانوى منطبق شود كه مقتضى تحريم باشد.
http://www.al-shia.com/html/far/ola/ans.php?problems=view&subject=%D8%B7%C2%B2%D8%B8%D9%B9%D8%B8%E2%80%A0%D8%B7%DA%BE&part=53&page=3
البته ، هنگامي كه فردي جزو جامعه اي است كه عرف و رسم آن كراوات است ،و كراوات نزدن توهين تلقي ميشود و انسان "مجبور است" با آن جامعه هماهنگي كند تا به شغل و زندگي اش آسيب نرسد ، مسلما كراوات زدن در اين شرايط غيرعقلي و حرام نخواهد بود . اما بنده باز هم اگر جاي دوستان بودم ، تا حد امكان ... لهجهي خود ... و لباس خود را ، فراموش نميكردم !و دوستانم را بخاطر لهجهشان تمسخر نمي كردم و اگر ظاهرم به اجبار هماهنگ بود ، همواره در دل ، ياد تمدنم ... و فرهنگم بودم ... و سعي مي كردم چيزهاي بيشتري از آن ياد بگيرم.
يا حق
سلام صبح جان
از این حرف شما خوشحالم. حد اقل شرایط دیگران رو درک میکنید.
در این مساله که تشبث به کفار حرام است و جایز نیست که حرفی نداریم.
متاسفانه ایشون حرف راست و پوسکنده رو نگفتن به ما. هرچند در اینجا فرمودند اشکال نداره:
سؤال :آیا زدن کروات اشکال دارد وحرام است یا خیر ؟
جواب :اشکال ندارد .
http://www.al-shia.com/html/far/ola/ans.php?problems=search&num=2483&subject=%D2%ED%E4%CA&page=1
اما کجا و کی همچین عنوان ثانوی منطبق میشود!! من نمیدونم!!
خداوند به شما صد در دنیا و هزار در آخرت بدهد. ما هم مجبوریم که بزنیم و باید بزنیم. در ضمن, من چون فرهنگ خودمون و تاریخ خودمون رو فراموش نکردم, دارم برای شما فارسی منویسم!!! کم خانواده هایی هستند مثل ما که هنوز اصل و نسب خودشون یادشون مونده!!!
من نمیدونم منظورتون از تمسخر لهجه چیه؟!؟! ولی مطمئن باش, ما در هر شرایطی از "حق" دفاع میکنیم. حالا اگر این حق ممکنه فرهنگ باشه, ممکنه تمدن هم باشه.
محمّد
Saturday 25 August 2007, 12:08PM
1- اگر به این نتیجه رسیدی که فایده نداره خب میتونی دیگه بحث نکنی:D
2- شما به هر نتیجه ای که رسیدی بقیه مجبور نیستند از نتیجه شما استفاده کنن:)
3- پسر آخوند یه کاری بکنه دلیل نمیشه که اون کار خوب باشه...حتی خود آخوند هم:) چون پسر نوح با بدان بنشست و ....;)
4- وقتی نوشته ات رو طوری مینویسی که تمام مخاطبان شما برداشت "مسخره کردن" رو از صحبت شما دارند، قبول کن که بد صحبت کردی
۱- فعلا که با آقای صبح به این نتیجه رسیدیم که برای حفظ زندگی کروات زدن اشکالی ندارد!
۲- من هیچ کس رو مجبور نکردم!! از اول نوشته هام هم همین حرف رو میزدم. شما بودید که ما رو مجبور میکردید از عقیده ی شما پیروی کنیم.
۳- حرفتون درسته چون اون آخوندها رو نمیشناسید.
۴- من توهین نکردددددددددددددددددددددددددددددددددددددم :smile22::smile22::smile22: شما اون رو توهین دیدید چون منظور من رو نفهمیدید :smile22::smile22:
این حرف رو برای بار سوم میزنم. من منظورم از لباس چهل تیکه, یک لباس چهل تیکه بوده :(:(:( نه لباس حکیم ابوالقاسم یا .... :smile22::smile22:
mehrdad_123
Saturday 25 August 2007, 03:10PM
با سلام به خدمت برادر و دوست عزيز و گراميما ن جناب آقاي محمد:
1:انصاف رو ما بايد داشته باشيم يا شما دوست عزيز شمايي كه يا از جواب دادن به طور كلي تفره ميريد يا اگر هم جواب ميدهيد به پست ها يا سئوالهايي كه خودتان انتخاب ميكنيد و دوست داريد جواب ميدهيد (واقعا كه) در ضمن اگر هم به تعدادي جواب ميدهيد جوابتان دو شكل است يا مفرماييد كه ما متعصبانه داريم نگاه ميكنيم و از اصل منظور شما رو نميفهميم و يا دوست دارم دوست دارم راميندازيد و از جواب تفره ميريد و هر موقع هم كه ميگيم آقا مردم و فرهنگ و ...رو تمسخر نكن در كمال عزت تكزيب ميكنيد كه اصلا مسخره نكرديد!(اينو كه ديگه من نميگم همه ميگن به تمسخر گرفتيد) حالا به ما آداب بحث كردن ياد بديد
2:جدال آيا غير از اين است كه شما هرجور دوست داشتين جواب بديد و انتظار داشته باشيد مردم هيچي نگن؟!(تفره بريد-به انتخاب جواب بديد-تمسخر كنيد-...)
3:همه به چيزي كه ميپوشن ميگن لباس ولي لباس كجا؟نشونه كجا كيا؟...من نميدونم اين همه لباس رو كيا ابداع كردند ولي اين رو هم ميدونم كه اگه مسلمونها لباس طراحي نكردند (كه ميكنند)از بي عرضگي خود مسلمونها(دور از حضور جمع) و حكومتهاي فاسدشونه آقاي محترم و اين كه فرهنگشون رو گم كرده اند...
4:چرا ميفرماييد حرف من منطقي نيست در حالي كه يه نمونش همين جناب محمد صفا (با عرض سلام به خدمتشون) حرام بودن اين مسئله رو به دست و پا گيري دارن تفسير ميكنن... يكم بدون حب و بغض و منطقي بحث كنيد%
5:شما (شايد )بگيد چشم نمي پوشم ولي همه كه تو خارج نميگن چشم...
6:پس اگر 10ساله داريد از ايشون تقليد ميكنيد چطور بعد از فرمايشات جناب اسكودپين يادتون افتاده كه ايشون حرام اعلام نكردند...
7:تو همين تركيه اي كه هنوز نتونسته از اروپا بشه حجاب ممنوع و زنان مسلموني كه حتي يه ذره حجاب دارن نميتونن پاشون و تو يه مكان دولتي ويا اداره ها بذارن چند وقت پيش هم داشت كشورهاي اروپاي و آمريكايي و تو تلويزيون نشون ميداد كه مردم مسلمونشون سر اجراي طرح ممنوعيت حجاب تظاهرات ميكردندو...(اين هم عاقبت سكولاري) وحتي سر همسر عبدا... گل هم كه روسري ميبنده تو كشورشون بين مقامات كلي دعواست
8:اينطوري نيست كه بهتون گير بدن و منكرات بياد ببرنتون ولي از هر حقوق انساني منع ون ميكنن
9:خوبه حالا جناب صبح حكم اصلي آيت ا... سيستاني رو برامون لطف كردن و گذاشتن و ما داريم مي بينيم كه حكم داره از شرط ثانوي حرف ميزنه جناب آقاي محمد اين هم يه شيوه ي شماست كه داريد ميگيد برداشت ما غلط وچون داريم ميگيم اين كار حرامه برا همون اينجور نتيجه گيري ميكنيم
كه ازير جواب دادن و اينكه داريد ميبينيد محكوم شديد تفره بريد....(واقعا كه)
10:من كي توهين كردم من در اصل نشانه هاي خود باختگي رو بهتون گفتم ...
11:ما در اولين فرصت (ان شا ا... پست بعدي)تمامي فرقه هاي ايشان را به طور مفصل توضيح خواهيم ولي تا اينجا داشته باشيد كه دين مسيحيت به طور كلي 4 فرقه ي اصلي داره و هر كدوم از اين فرق به چندين و چند فرق ديگه تقسيم ميشن( البته اگر دوستان و شما مايل باشيد حتما براتون پست خواهم كرد)
12:اين كه شما من و يا سايرين رو به بحث كردن وارد ندونيد دردي رو دوا نميكنه و به سئوالات ما جواب نميشه آقاي محمد
13:البته خودتون داريد ميگيد كه به علماي خارجي پناه ميبريم...
14: شما واقعا فكر ميكنيد الان به همه ي سئوالهاي ما جواب داديد اين كه نشد!!! شما اگه به اصطلاح مردي به اون پستهايي جواب بده كه ما درش سئوال مطرح كرديم نه اين پستي كه اصلا سئوالات آنچناني درش نبود... و اگر هم ميخواهيد جواب بديد واقعا جواب منطقي بياريد نه اين كه از زيرش در بريد...
15:شما به اونچه وقت ميكنيد جواب نميديد بلكه به اونچه ميخوايد و اونجور كه ميخوايد جواب ميديد حالا ببينيد كي باعث ميشه دور خودمون بچرخيم
16:همه دارن ميگن شما توهين كرديد ولي شما اصلا ......
mehrdad_123
Saturday 25 August 2007, 03:15PM
با عر ض پوزش از جناب اسكور پين كه اسمشون رو اشتباهي تايپ كردم
محمّد
Saturday 25 August 2007, 04:42PM
با سلام به خدمت برادر و دوست عزيز و گراميما ن جناب آقاي محمد:
1:انصاف رو ما بايد داشته باشيم يا شما دوست عزيز شمايي كه يا از جواب دادن به طور كلي تفره ميريد يا اگر هم جواب ميدهيد به پست ها يا سئوالهايي كه خودتان انتخاب ميكنيد و دوست داريد جواب ميدهيد (واقعا كه) در ضمن اگر هم به تعدادي جواب ميدهيد جوابتان دو شكل است يا مفرماييد كه ما متعصبانه داريم نگاه ميكنيم و از اصل منظور شما رو نميفهميم و يا دوست دارم دوست دارم راميندازيد و از جواب تفره ميريد و هر موقع هم كه ميگيم آقا مردم و فرهنگ و ...رو تمسخر نكن در كمال عزت تكزيب ميكنيد كه اصلا مسخره نكرديد!(اينو كه ديگه من نميگم همه ميگن به تمسخر گرفتيد) حالا به ما آداب بحث كردن ياد بديد
2:جدال آيا غير از اين است كه شما هرجور دوست داشتين جواب بديد و انتظار داشته باشيد مردم هيچي نگن؟!(تفره بريد-به انتخاب جواب بديد-تمسخر كنيد-...)
3:همه به چيزي كه ميپوشن ميگن لباس ولي لباس كجا؟نشونه كجا كيا؟...من نميدونم اين همه لباس رو كيا ابداع كردند ولي اين رو هم ميدونم كه اگه مسلمونها لباس طراحي نكردند (كه ميكنند)از بي عرضگي خود مسلمونها(دور از حضور جمع) و حكومتهاي فاسدشونه آقاي محترم و اين كه فرهنگشون رو گم كرده اند...
4:چرا ميفرماييد حرف من منطقي نيست در حالي كه يه نمونش همين جناب محمد صفا (با عرض سلام به خدمتشون) حرام بودن اين مسئله رو به دست و پا گيري دارن تفسير ميكنن... يكم بدون حب و بغض و منطقي بحث كنيد%
5:شما (شايد )بگيد چشم نمي پوشم ولي همه كه تو خارج نميگن چشم...
6:پس اگر 10ساله داريد از ايشون تقليد ميكنيد چطور بعد از فرمايشات جناب اسكودپين يادتون افتاده كه ايشون حرام اعلام نكردند...
7:تو همين تركيه اي كه هنوز نتونسته از اروپا بشه حجاب ممنوع و زنان مسلموني كه حتي يه ذره حجاب دارن نميتونن پاشون و تو يه مكان دولتي ويا اداره ها بذارن چند وقت پيش هم داشت كشورهاي اروپاي و آمريكايي و تو تلويزيون نشون ميداد كه مردم مسلمونشون سر اجراي طرح ممنوعيت حجاب تظاهرات ميكردندو...(اين هم عاقبت سكولاري) وحتي سر همسر عبدا... گل هم كه روسري ميبنده تو كشورشون بين مقامات كلي دعواست
8:اينطوري نيست كه بهتون گير بدن و منكرات بياد ببرنتون ولي از هر حقوق انساني منع ون ميكنن
9:خوبه حالا جناب صبح حكم اصلي آيت ا... سيستاني رو برامون لطف كردن و گذاشتن و ما داريم مي بينيم كه حكم داره از شرط ثانوي حرف ميزنه جناب آقاي محمد اين هم يه شيوه ي شماست كه داريد ميگيد برداشت ما غلط وچون داريم ميگيم اين كار حرامه برا همون اينجور نتيجه گيري ميكنيم
كه ازير جواب دادن و اينكه داريد ميبينيد محكوم شديد تفره بريد....(واقعا كه)
10:من كي توهين كردم من در اصل نشانه هاي خود باختگي رو بهتون گفتم ...
11:ما در اولين فرصت (ان شا ا... پست بعدي)تمامي فرقه هاي ايشان را به طور مفصل توضيح خواهيم ولي تا اينجا داشته باشيد كه دين مسيحيت به طور كلي 4 فرقه ي اصلي داره و هر كدوم از اين فرق به چندين و چند فرق ديگه تقسيم ميشن( البته اگر دوستان و شما مايل باشيد حتما براتون پست خواهم كرد)
12:اين كه شما من و يا سايرين رو به بحث كردن وارد ندونيد دردي رو دوا نميكنه و به سئوالات ما جواب نميشه آقاي محمد
13:البته خودتون داريد ميگيد كه به علماي خارجي پناه ميبريم...
14: شما واقعا فكر ميكنيد الان به همه ي سئوالهاي ما جواب داديد اين كه نشد!!! شما اگه به اصطلاح مردي به اون پستهايي جواب بده كه ما درش سئوال مطرح كرديم نه اين پستي كه اصلا سئوالات آنچناني درش نبود... و اگر هم ميخواهيد جواب بديد واقعا جواب منطقي بياريد نه اين كه از زيرش در بريد...
15:شما به اونچه وقت ميكنيد جواب نميديد بلكه به اونچه ميخوايد و اونجور كه ميخوايد جواب ميديد حالا ببينيد كي باعث ميشه دور خودمون بچرخيم
16:همه دارن ميگن شما توهين كرديد ولي شما اصلا ......
آقای مهرداد عزیز
اصلا من غلط کردم. خوبه؟ همین رو میخواید؟ آقا کروات حرام است و گناه کبیره. خوبه؟ من بی احترامی کردم به اسلام و مسلمین. اشتباه کردم. خوبه؟ راضی هستید؟
mehrdad_123
Saturday 25 August 2007, 05:03PM
آقای مهرداد عزیز
اصلا من غلط کردم. خوبه؟ همین رو میخواید؟ آقا کروات حرام است و گناه کبیره. خوبه؟ من بی احترامی کردم به اسلام و مسلمین. اشتباه کردم. خوبه؟ راضی هستید؟
جناب آقاي محمد
كاملا مشخه كه چه قدر توانايي شنيدن حرف حق رو نداريد آدمي كه به اين راحتي به خودش توهين ميكنه و بحث رو بغض آميز ميكنه... معلومه كه.........
mehrdad_123
Saturday 25 August 2007, 05:08PM
من در كجاي جملاتم اعلام كردم كه كروات گناه كبيراست؟ ديديد ميگم داريد متن هاي من و با حب و بغض ميخونيد؟؟؟!!! واقعا بعيده ....
صبح
Saturday 25 August 2007, 05:31PM
۱- فعلا که با آقای صبح به این نتیجه رسیدیم که برای حفظ زندگی کروات زدن اشکالی ندارد! این را که قبلا گفته بودیم ، آْقای اسکورپیون چند بار تکرار کردند ... اما بطور واضح ، در خاورمیانه اولا شما خیلی بهتر می توانید تجارت و کسب و کار خود را اداره کنید ، چون بومی هستید ... و ثانیا ، در عمده نقاط آن ، با کراوات نزدن ... از نان خوردن نمی افتید ... مهم نیز مهد اسلام و سایر کشورهای با اکثریت مسلمان هستند ، که باید جوامعی مستقلا داری فرهنگ خود داشته باشند . و الا ما از اول هم روی چیز دیگری تمرکز نداشتیم .
خاتمه :
اگر این نوشتارها در قالب امر بمعروف و نهی از منکر ، از اطراف بحث بگنجد . بازخواست و شماتت دیگر برادر مسلمان در آن بی معنی است . همه دوستان نظرات خود را گفتند و وظیفه نیز همین بود ، هر که نظر دیگری را خواند و بخود پذیرفت که فبها ... و الا بهتر است بحث به کدورت و دلخوری کشیده نشود .... که قبل از موضوع کراوات و هر موضوع دیگری در اسلام ، اخلاق پیامبر اکرم (ص) ، " رحماء بینهم " واجب و غیر قابل ترک است .
أفلح من صل علی محمد و آل محمد .
محمّد
Saturday 25 August 2007, 05:52PM
جناب آقاي محمد
كاملا مشخه كه چه قدر توانايي شنيدن حرف حق رو نداريد آدمي كه به اين راحتي به خودش توهين ميكنه و بحث رو بغض آميز ميكنه... معلومه كه.........
:smile21::smile21::smile21: حرف حق! جک گفتی.
توهین به خودم؟!؟! پس شما اعتراف به گناه رو توهین به خود فرض میکنی؟!؟! بعید هم نیست :smile31: کسی که تمام ملتها رو از خود باخته میدونه بعید نیست اعتراف به گناه رو توهین فرض کنه.
من در كجاي جملاتم اعلام كردم كه كروات گناه كبيراست؟ ديديد ميگم داريد متن هاي من و با حب و بغض ميخونيد؟؟؟!!! واقعا بعيده ..
شما دارید با بغض میخونید. و این حرف شما نشانه ی همینه. قضاوت با خوانندگان.
محمّد
Saturday 25 August 2007, 05:53PM
این را که قبلا گفته بودیم ، آْقای اسکورپیون چند بار تکرار کردند ... اما بطور واضح ، در خاورمیانه اولا شما خیلی بهتر می توانید تجارت و کسب و کار خود را اداره کنید ، چون بومی هستید ... و ثانیا ، در عمده نقاط آن ، با کراوات نزدن ... از نان خوردن نمی افتید ... مهم نیز مهد اسلام و سایر کشورهای با اکثریت مسلمان هستند ، که باید جوامعی مستقلا داری فرهنگ خود داشته باشند . و الا ما از اول هم روی چیز دیگری تمرکز نداشتیم .
خاتمه :
اگر این نوشتارها در قالب امر بمعروف و نهی از منکر ، از اطراف بحث بگنجد . بازخواست و شماتت دیگر برادر مسلمان در آن بی معنی است . همه دوستان نظرات خود را گفتند و وظیفه نیز همین بود ، هر که نظر دیگری را خواند و بخود پذیرفت که فبها ... و الا بهتر است بحث به کدورت و دلخوری کشیده نشود .... که قبل از موضوع کراوات و هر موضوع دیگری در اسلام ، اخلاق پیامبر اکرم (ص) ، " رحماء بینهم " واجب و غیر قابل ترک است .
أفلح من صل علی محمد و آل محمد .
اللهم صل علی محمد و آل محمد.
Scorpion
Saturday 25 August 2007, 06:59PM
جناب صبح زیبا فرمودند ، شما به هر حال برادر دینی ما هستید .
اللهم صل علی محمد و آل محمد
mehrdad_123
Saturday 25 August 2007, 08:13PM
آقای مهرداد عزیز
اين اعتراف به گناهه؟
mehrdad_123
Saturday 25 August 2007, 08:15PM
در هر صورت من با جناب صبح و جناب اسكورپين در اين موضوع كاملا موافقم
ا...هم صل علي محمد و آل محمد
دوست ايراني .
Saturday 25 August 2007, 08:46PM
:oبلاخره تموم شد حیف که شما قانع نشدید اینهمه من مثال زدم:smile56: نطق کردم :smile60: دیگه راهی برام نذاشتید مجبوریم از امداد غیبی کمک بگیریم و دعاکنم از این به بعد کرواتهاتون پاره بشه :smile34::smile07:
اما از مزاح گذشته هم برای شما هم برای خودم هم برای دوستان کلابزیم دعا میکنم که واقعیات رو آنطور که هست ببنیم وهرگز در افکارمون مبتلا به تزئینات شیطان نشیم .......
:smile55: اجازه هست منم صلوات بفرستم
الهم صلی علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم
saleh57
Saturday 25 August 2007, 10:41PM
سلام
داداش محمد" اگر بفهمم از كسي دلخور شدي و اينا ! نه من نه شما .
راستي يادتونه اين صلوات با بركت رو در همون وسط مسطا ! فرستادم ولي شما ها صدامو نشنيديد.
حالا ديگه بسه همه صداهاتونو چاق كنيد با هم يه صلوات محمدي پسند ختم كنين :
اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم وارزقنا زيارتهم وشفاعتهم واحشرنا معهم واخذل من عاداهم
امين يا رب العالمين
محمّد
Sunday 26 August 2007, 12:40AM
:oبلاخره تموم شد حیف که شما قانع نشدید اینهمه من مثال زدم:smile56: نطق کردم :smile60: دیگه راهی برام نذاشتید مجبوریم از امداد غیبی کمک بگیریم و دعاکنم از این به بعد کرواتهاتون پاره بشه :smile34::smile07:
اما از مزاح گذشته هم برای شما هم برای خودم هم برای دوستان کلابزیم دعا میکنم که واقعیات رو آنطور که هست ببنیم وهرگز در افکارمون مبتلا به تزئینات شیطان نشیم .......
:smile55: اجازه هست منم صلوات بفرستم
الهم صلی علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم
من خوشحالم که این این قضیه به خوبی و خوشی تموم شد. ولی مطمئن باشید که اینهمه مثالی که زدید و نطق کردید بی اثر نبوده :) حد اقل الان که کروات میزنم, یه ندایی در درونم میگه که شاید این کار درست نباشه ;):)
محمّد
Sunday 26 August 2007, 12:46AM
سلام
داداش محمد" اگر بفهمم از كسي دلخور شدي و اينا ! نه من نه شما .
راستي يادتونه اين صلوات با بركت رو در همون وسط مسطا ! فرستادم ولي شما ها صدامو نشنيديد.
حالا ديگه بسه همه صداهاتونو چاق كنيد با هم يه صلوات محمدي پسند ختم كنين :
اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم وارزقنا زيارتهم وشفاعتهم واحشرنا معهم واخذل من عاداهم
امين يا رب العالمين
مخلص صالح جان هم هستیم :)
من از کسی دلخور نشدم, مخصوصا شما ها که end شین ;) فقط از برادرمون مهرداد به خاطر تهمتی که زدن به من خیلی ناراحت شدم. تا حالا کسی به من همچین حرفی نزده بود! مخصوصا اینکه اصلا به روی خودشون هم نیاوردن که شاید به ما توهین کردن.
خلاصه هرچی بود به خیر و خوشی تموم شد. حداقل با شما بیشتر آشنا شدم, انشاء الله که در آینده همدیگه رو ببینیم و دور از این سالفه ها دور هم بشینیم و گل بگیم و گل بشنویم :)
و صلی الله علی سیدنا محمد و آله الطیبین الطاهرین المعصومین و لعن الله علی اعداءهم اجمعین :)
mehrdad_123
Sunday 26 August 2007, 01:18AM
سلام به دوستان عزيز
اگر شما توهين كرديد ما گذشت ميكنيم اگر ما توهين كرديم شما گذشت كنيد به هر حال خيلي دوست داريم آقا محمد
ا...هم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم
mehrdad_123
Sunday 26 August 2007, 01:24AM
:smile07::smile07::smile07: اين ها هم تقديم به محمد جان
يا حق
غريبه
Sunday 26 August 2007, 02:25AM
حرفاتون درست من که ازش خوشم نمیاد
محمّد
Sunday 26 August 2007, 06:04AM
ممنون مهرداد جان :smile07::)
محمّد
Sunday 26 August 2007, 09:23AM
حرفاتون درست من که ازش خوشم نمیاد
از چی خوشت نمیاد غریبه جان؟
ديوونه
Sunday 26 August 2007, 01:27PM
سلام به هم دوستان.
منم صلوات میفرستم .
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
امیدوارم که دیگه محمد آقا هم اینقدر در مورد اشیاء سخیف ( البته به قول خودتون) وقتشون رو تلف نکنن:smile07:
محمّد
Sunday 26 August 2007, 02:56PM
سلام به هم دوستان.
منم صلوات میفرستم .
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
امیدوارم که دیگه محمد آقا هم اینقدر در مورد اشیاء سخیف ( البته به قول خودتون) وقتشون رو تلف نکنن:smile07:
اللهم صل علی محمد و آل محمد
علیکم السلام دیوونه جان :)
والله مثل اینکه همگی وقتمون رو سر این شیء سخیف تلف کردیم. "جعل الله في میزان اعمالنا" :)
mehrdad_123
Sunday 26 August 2007, 03:44PM
سلام به دوستان:
به قول خودت محمد جان همينقدر كه هر كدوم با حفظ موضع به عقايد مون شايد شك كرده ياشيم فكر كنم همين كافيه باقي رو بسپر به نيروهاي غيبي(به قول دوستمون دوست ايراني) خودش حل ميشه
(اينقدر هم به اسم خالقت راست يا دروغ يا بر حسب عادت قسم نخور عزيز من)
محمد صفا
Monday 27 August 2007, 09:01AM
سلام من گفتم چه دین دست و پاگیری کت شلوار هم لباس کفاره البته اما بنازم به سانسور!!!!!!!:eek:
صبح
Monday 27 August 2007, 09:11AM
سلام من گفتم چه دین دست و پاگیری کت شلوار هم لباس کفاره البته اما بنازم به سانسور!!!!!!!:eek:
یعنی می خواهید بگوئید حرف شما خیلی مهم است ؟ :smile55:
و بگوئید که شما خیلی مظلومید و حرف شما همیشه سانسور می شود ؟ :D
نه جانم ، حرف شما را دو سه نفری جواب دادند ، و سانسوری در کار نیست . دروغ نگوئید و مظلوم نمائی نکنید . کمی بیشتر بگردید ... پیدا می کنید . مظلوم آن کسی است که میزبان شما در این تالار است و به او اتهام سانسور می زنید .
فرزند شريعتي
Saturday 26 July 2008, 01:34PM
اسلام محمد و علي در اينمورد چيزي نگفتند
محمّد
Sunday 27 July 2008, 08:20AM
اسلام محمد و علي در اينمورد چيزي نگفتند
اسلام محمد (ص) و علي (ع) در خيلي از موارد چيزي نگفتند!!!
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.