PDA

نمايش نسخه نهائي : کمک در مورد اطلاعات مذهبي

مجنون بيکار
Sunday 12 August 2007, 01:20PM
با سلام خدمت دوستان عزيز

در مورد تفکرات وهابيون و کتاب آيات شيطاني اگه ميشه کمک کنيد

Teshneh
Sunday 12 August 2007, 01:52PM
سلام
خیلی ببخشید قصد چسارت ندارم...ولی شما می خواین از این فرقه و این کتاب اطلاعات مذهبی به دست بیارین ؟؟؟
در مورد محتویات این کتاب و تفکرات این فرقه چیزی ندونین فکر نمی کنم چیز مهمی رو از دست داده باشین......والا ما هم ترجیح می دیم جای اینکه این کتابو بخونیم و براش وقت بذاریم وقتمون روصرف خوندن یه رمان کنیم که به مراتب ارزشش بیشتره......

مجنون بيکار
Sunday 12 August 2007, 02:07PM
تشنه جان منظورم اين بود به هر حال بايد قبول کنيم که اونا هم يه سري چيزايي رو به عنوان اصول قبول دارند که براي خودشون محترمه و دونستن اونا هيچ ايرادي براي ما نداره

Teshneh
Monday 13 August 2007, 04:09PM
تشنه جان منظورم اين بود به هر حال بايد قبول کنيم که اونا هم يه سري چيزايي رو به عنوان اصول قبول دارند که براي خودشون محترمه و دونستن اونا هيچ ايرادي براي ما نداره
خب مسئله اینجاس که نه دونشتن این مسائل سودی داره و نه ندونستنش ضرری
بله من قبول دارم که ا باید نظرات مخالفین و معاندین رو هم بخونیم و ببینیم که حرف اونها چیه و ایرادهامون رو از دید اونها ببینیم که شاید هم به جا باشه اما در صورتی که زرفل مقابلمون یه محققی جیزی باشه نه یه مغرض نفهم (و یا مغرض نفهم دستنشانده مغرضین نفهم)

Scorpion
Monday 13 August 2007, 07:07PM
من یه جورایی با خانم تشنه موافقم ، من کمی تندتر می رم ، یعنی این مطالب برای بعضی نه تنها مفید نیست بلکه مضر هم هست .
مثل فلسفه اگر کسی در خودش ظرفیت خوندنش رو نمی بینه بهتره اصلا دنبالش نره تا بعدا خدای ناکرده گمراه نشه و مثل ان کلاغه نشه که می خواست راه رفتن کبک رو یاد بگیره

مجنون بيکار
Tuesday 14 August 2007, 08:37AM
دوستان با تشکر از شما
دليل اين تاپيک اين بود که من حدود يک ماه پيش به حج رفته بودم ،صبحها در مدينه و در جلوي بقيع افرادي ايستاده بودند که کتابها يي بر ضد شيعه و تحت اين عنوان که (وقتي جوانان شيعه هدايت شدند) را بين مردم پخش ميکردند
اينکه اين افراد چه کساني هستند و از کجا هدايت ميشوند بر همه روشن است و اينکه بنده مظلوميت ائمه را در آنجا به چشم ديدم و با تمام وجودم حس کردم .ولي بعد از بازگشت با مشورت با يکي از روحانيون تصميم گرفتيم که از منابع مختلف مطالبي را در مورد اين فرقه گردآوري کنيم و بعد از نقد آنها به صورت کتابچه در سطح محلمان توزيع نماييم
روي اين اصل بنده دوستانم در باشگاه را به عنوان بهترين منبع انتخاب کردم و مجددا نيز از همه عزيزان تقاضاي همکاري دارم به خصوص دوستان خوبم تشنه و اسکورپين .

Teshneh
Tuesday 14 August 2007, 04:33PM
ولي بعد از بازگشت با مشورت با يکي از روحانيون تصميم گرفتيم که از منابع مختلف مطالبي را در مورد اين فرقه گردآوري کنيم و بعد از نقد آنها به صورت کتابچه در سطح محلمان توزيع نماييم

خب در این مورد هم از همون روحانی محترم کمک می گرفتین........ما اینجارو نیستیم
........فرقه وهابیت تقریبا دیگه وجود خارجی نداره و اون فرقه ساخت دشمنان اسلام کلا از دید جامعه اسلامی طرد شدن که دیگه میشه گفت وجود خارجی ندارن اما رگه هایی از تعصبات کور کورانه اونها در بعضی از سنیان افراطی دیده می شه که به خاطر صرف این تشابه نمی شه بهشون وهابی گفت
اما گیریم این کار رو کردین...خب که چی؟اونها هم اون کتابجه هارو نشر کردن خب چی شد؟؟ فقط دارن خرج زیادی می کنن و گرنه کاری از پیش نمی برن

یه چیزی بگیم....به عنوان یه عضو کوچیک جامعه تشیع........اگر می خواین کاری برای سیعه بکنین با رفتارتون و با عمل تون این کار رو بکنین...طوری رفتار کنین که اونها رو طرف خودتون جذب کنین ...نه اینکه اونها هم شیعه شن نه....می خوایم دلها به هم نزدیک شه طوری که هی نشینیم همدیگه رو تکفیر و نقد کنیم

مجنون بيکار
Wednesday 15 August 2007, 10:16AM
با تشکر
تشنه جان هدف اصلي ما هم همينه که بشينيم و با اونا در ابتدا سر مشترکاتمون صحبت کنيم و بعد در مورد بقيه موارد.کما اينکه من هنوز معتقدم الان زمان اين چيزا نيست بلکه ما بايد مراقب دشمن اسلام که يهوديان هستند باشيم و در اين شرايط وحدت کلمه حرف اول و آخر همه بايد باشه .اتفاقا من به دنبال مطرح کردن چنين چيزي بودم که اينکارو با تاپيکي تحت عنوان شيعه بهتره يا سني شروع کردم که متاسفانه برخي از دوستان تصور کردند که من قصد مقايسه را دارم و.... ولي چيزي که ما در اونجا ديديم تخريب اذهان بود و بايد قبول کنيم برخي از افراد هم دچار شبهه ميشدند و گاهي اوقات سئوالاتي مي پرسيدند که مدعاي اين مطلب بود .ما براي جلوگيري از اين پيش امد تصميم به اينکار گرفتيم البته مسائل مطرح شده توي اون کتاب در برخي موارد بسيار خنده دار بود ولي با اين حال براي برخي مشکل ساز بود و اين هم فقط به خاطر ضعف اطلاعات مذهبيه که ما سعي داريم لااقل در يک سطح خيلي خيلي ناچيز با اين شبهه ها مقابله کنيم .و اين کارو از محلمون شروع کرده ايم و هر کسي وظايفي داره و بايد از هر منبعي که فکر ميکنه اين اطلاعات را جمع آوري کنه منم فکر کردم علاوه بر سرچ در اينترنت ميتونم از دوستانم در باشگاه کمک بگيرم

حالا هر کي ميتونه کمک کنه يا علي

Teshneh
Wednesday 15 August 2007, 12:17PM
برخي از افراد هم دچار شبهه ميشدند و گاهي اوقات سئوالاتي مي پرسيدند که مدعاي اين مطلب بود .ما براي جلوگيري از اين پيش امد تصميم به اينکار گرفتيم البته مسائل مطرح شده توي اون کتاب در برخي موارد بسيار خنده دار بود ولي با اين حال براي برخي مشکل ساز بود و اين هم فقط به خاطر ضعف اطلاعات مذهبيه که ما سعي داريم لااقل در يک سطح خيلي خيلي ناچيز با اين شبهه ها مقابله کنيم

به نظرتون اونوقت این راهشه؟

تصميم گرفتيم که از منابع مختلف مطالبي را در مورد اين فرقه گردآوري کنيم و بعد از نقد آنها به صورت کتابچه در سطح محلمان توزيع نماييم

به دو دلیل خیر
1)شبهه ها در رابطه با مذهب تشیع و با نقد فرقه وهابیت این شبهه بر طرف نمی شه بلکه باید شبهه های پیش امده رفع و رجوع بشه
2)شبهه از ناحیه بچه های اهل سنت در عربستان بوده و اینکه برای اینکه این شبهه از ناحیه اونها بر طرف بشه باید کتابچه نقد وهابیت در ایران نشر بشه راه حل مضحکی به نظر می یاد

اگر واقعا هدفتون اونه که در پست بالایی ما گفتین که اون راهش نیست که!!!

مجنون بيکار
Wednesday 15 August 2007, 01:28PM
دوست عزيزم تشنه
خيلي خوشحال ميشم که از راهنمايهاي شما در اين مورد بهره مند بشم

Teshneh
Thursday 16 August 2007, 02:29PM
قبل از اون یادتون می یاد که در اون کتابچه ها رو چه مواردی کلید کرده بودن؟

مجنون بيکار
Saturday 18 August 2007, 02:35PM
تشنه جان الان همه مطالب در ذهنم نيست ولي کتابو نگاه ميکنم و بهت حتما ميگم ولي يکي از موارد اين بود که امام زمان هنوز بدنيا نيومده و نام پدر ايشان حسن عسکري نيست و بعدا از پدري ديگر متولد ميشود
موارد ديگر را حتما در اولين فرصت برايت پست ميزنم

Teshneh
Saturday 18 August 2007, 05:57PM
سلام و ممنون
تا اینجا که چیزی بر ضد شیعه نبود .......این اعتقادات خودشون بوده که تو این کتابچه اورده بودن عثیده اونها هم همینه

ممنون می شم مطالب رو بذارین....راستش خوشمون می یاد بدونیم در مورد ما (علیه ما )چی می گن؟

منتظریم

مجنون بيکار
Sunday 19 August 2007, 12:56PM
عين مطلبو مي ذارم
شيعيان معتقدند که علم و دانش نزد ائمه آنها انبار شده است و آنها کتابها و دانشي را به ارث برده اند که به ديگران نرسيده است بنابر اين ميگويند :(صحيفه الجامعه ،کتاب علي ،ديوان الشيعه) نزد ائمه هستند و در اين صحيفه هاي خيالي همه چيزهايي که مردم بدان نياز دارند هست به آنها ميگوييم از زمان غيبت مهدي تا به امروز فايده حقيقي اين صحيفه ها چيست؟
اين صحيفه ها و منايع امروز کجا هستند ؟ و امام منتظر آنها چرا اين صحيفه ها را براي مردم بيرون نمي آورد ؟
ايا مردم در دين خود به اينها احتياجي ندارند؟ اگر نياز دارند پس چرا امت از زمان غيبت امام خيالي که بيش از 11 قرن از آن ميگذرد از منابع هدايت دور شده اند ؟ و اين همه نسلهايي که گذشته اند به چه گناهي از اين گنجينه ها محروم شده اند ؟و اگر امت به اين کتابها نيازي ندارد پس اين همه ادعا براي چه؟ و چرا شيعيان از منبع حقيقي هدايتشان که کتاب خدا و سنت پيامبرش ميباشد دور کرده ميشوند؟

بقيه مطالب باشه براي بعد

ZYGORAT
Sunday 19 August 2007, 02:31PM
با سلام خدمت دوستان عزيز

در مورد تفکرات وهابيون و کتاب آيات شيطاني اگه ميشه کمک کنيد

جناب مجنون بیکار

فکر می کنم به اندازه کافی در مورد وهابیت واعتقادات آنها در این تالار بحث شده وشما می توانید به آنها مراجعه نمایید وجنگ زرگری شما باتشنه نیز خیلی تابلو بود .
ضمنا در مورد آیات شیطانی بهتر است بدانی سلمان رشدی بیشتر منابعش رااز کتب اهل سنت استفاده
نموده .اگر طالب بودی در خدمت هستم .

Teshneh
Monday 20 August 2007, 10:26AM
جناب بیکار همش همین ؟نگفتن که شیعیان مشرکن؟ سنگو چوبر می بوسن؟به غیر از خدا متوسل می شن؟

جناب زیگورات شما در گفتگوهای بالا نشانه های جنگ دیدین؟!!!در ضمن اون وهابیتی که قبلا معرفی شده وهابیت ساخته دشمناس نه وهابیانی که منظور جناب بیکار
فرق بین این دو تارو می دونیند که ان شاءالله!

ضمنا در مورد آیات شیطانی بهتر است بدانی سلمان رشدی بیشتر منابعش رااز کتب اهل سنت استفاده
نموده

نخونده و ندانسته همچین ادعایی رو راحت می شه رد کرد....شاید منظورتون اون بخشهاییش بوده که موردی نداشته چون بالاخره همه صفحات که مشکل نداشت بلکه بخشی از اون مشکل داشته

شعیب-بن-صالح
Tuesday 21 August 2007, 08:53PM
سلام عزیزم
اگه کتاب کلی راجع به وهابیت میخوای این ادرسش دانلود کن
http://funpersian.persiangig.com/ketab/rish-vahabi.zip

مجنون بيکار
Thursday 23 August 2007, 08:21AM
زيگورات محترم کدام جنگ زرگري ؟؟؟ ميشه بيشتر توضيح بديد ؟

تشنه جان همه مطالب اين نيست شما نظرتو راجع به همين بده به اميد خدا به موقع بقيه اونهارو برات ميزارم اگر هم دوست داري توي پيام خصوصي آدرس بده البته اگه صلاح ميدوني تا کتابو برات پست کنم

Teshneh
Thursday 23 August 2007, 12:15PM
خب ما مشکلی با اون بخش نداریم
اونها دارن مارو نقد می کنن و بقیه رو توجیه می کنن که خودشون درست می گن
مارو که تکفیر نمی کنن
حالا به خواننده بر می گرده که کدوم توجیه عقل پسند تری رو می تونه بپسنده