نمايش نسخه نهائي : دلیل قاطع از قران وسنت بر امامت علی علیه السلام
خیرالبریه
Friday 10 August 2007, 04:30PM
قال تعالی :وقال لهم نبیهم ان الله قد بعث لکم طالوت ملکا
بله این آیه صلاحیت تعیین پادشاه وامیر رافقط از جانب خداوند متعال میداند
همچنین در آیه انی جاعلک للناس اماما : خداوند بعد ازامتحانات سخت میفر ماید بدرستیکه من توراای ابراهیم امام مردم قرار دادم
وآیه :الله اعلم حیث یجعل رسالته
یعنی خداوند بهترمیداند رسالتش را کجا قرار دهد
در روایات شیعه وسنی آمده که هنگا میکه سوره توبه نازل گشت ابتدا رسول خدا (ص) به ابوبکر گفت شما این ایات رابر حجاج بخوان هنوز چند قدمی نرفته بود که جبرییل نازل شد وگفت که
ای محمد هرگز ادا نمیکند از جانب تو مگر خودت یا کسیکه از خودت باشد .
سپس حضرت رسول (ص) علی (ع) را دنبال ابوبکر فرستاده وگفتند برو سوره راازاو بگیر وخودت ابلاغ کن
واین فضیلتی منحصر به فرد برای علی (ع) است وآینده نگری خداوند را برای بعدازرسولش میرساند چون ابتدا به ابوبکر گفت وسپس از او گرفت وبعلی داد .
حال به طرق صحیح این حدیث از کتب اهل سنت توجه کنید :
نزلت عشر ايات من براءة فقال النبي(ص) اتاني جبرييل و قال لن يؤدي عنك الا انت او رجل منك (عبد الله بن احمد حنبل و ابو الشيخ و ابن مردويه عن علي والطبراني في الكبير و الاوسط)
جائني جبرئيل فقال قال لن يؤدي عنك الا انت او رجل منك(امام احمد عن علي)
امرت ان لا ابلغه (سورة البراِئة) الا أنا او رجل مني (امام احمد عن ابي ابكر ودارقطني في الافراد و ابن خزيمة و ابو اعوانه و ابوحاتم )
امرت ان ابلغه انا او رجل من اهل بيتي (نسايي عن علي )
انما امر النبي (ص) عليا ان يقرء سورة البراِة دون غيره (النسايي و احمد عن علي و انس)
قال رسول الله (ص) علي مني و انا منه لا يؤدي عني الا أنا او علي( ترمذي و نسايي و امام احمد و الطيالسي وهو من مشايخ البخاري عن عمران و ابن شيبه و احمد و ابن ماجه عن حبشي و ابو الشيخ و عبد الله بن احمد و ابن مردويه عن علي)
hamid-fighter
Saturday 11 August 2007, 12:46AM
قال رسول الله (ص) :
یا علی انا مدینه العلم و انت بابها
یا علی انت امام امتی و خلیفتی علیها بعدی
--------------------------------------------
1-مناقب ابن مغازلی - ص85
2-ینابیع الموده-ج1- ص95
1052
Sunday 19 August 2007, 08:00PM
ولادت
حضرت امام حسین(ع)
حضرت ابوالفضل العباس(ع)
حضرت امام زین العابدین(ع)
بر تمامی شیعیان مبارک.
مبین
Monday 20 August 2007, 06:05PM
قال تعالی :وقال لهم نبیهم ان الله قد بعث لکم طالوت ملکا
بله این آیه صلاحیت تعیین پادشاه وامیر رافقط از جانب خداوند متعال میداند
همچنین در آیه انی جاعلک للناس اماما : خداوند بعد ازامتحانات سخت میفر ماید بدرستیکه من توراای ابراهیم امام مردم قرار دادم
وآیه :الله اعلم حیث یجعل رسالته
یعنی خداوند بهترمیداند رسالتش را کجا قرار دهد
در روایات شیعه وسنی آمده که هنگا میکه سوره توبه نازل گشت ابتدا رسول خدا (ص) به ابوبکر گفت شما این ایات رابر حجاج بخوان هنوز چند قدمی نرفته بود که جبرییل نازل شد وگفت که
ای محمد هرگز ادا نمیکند از جانب تو مگر خودت یا کسیکه از خودت باشد .
سپس حضرت رسول (ص) علی (ع) را دنبال ابوبکر فرستاده وگفتند برو سوره راازاو بگیر وخودت ابلاغ کن
واین فضیلتی منحصر به فرد برای علی (ع) است وآینده نگری خداوند را برای بعدازرسولش میرساند چون ابتدا به ابوبکر گفت وسپس از او گرفت وبعلی داد .
حال به طرق صحیح این حدیث از کتب اهل سنت توجه کنید :
نزلت عشر ايات من براءة فقال النبي(ص) اتاني جبرييل و قال لن يؤدي عنك الا انت او رجل منك (عبد الله بن احمد حنبل و ابو الشيخ و ابن مردويه عن علي والطبراني في الكبير و الاوسط)
جائني جبرئيل فقال قال لن يؤدي عنك الا انت او رجل منك(امام احمد عن علي)
امرت ان لا ابلغه (سورة البراِئة) الا أنا او رجل مني (امام احمد عن ابي ابكر ودارقطني في الافراد و ابن خزيمة و ابو اعوانه و ابوحاتم )
امرت ان ابلغه انا او رجل من اهل بيتي (نسايي عن علي )
انما امر النبي (ص) عليا ان يقرء سورة البراِة دون غيره (النسايي و احمد عن علي و انس)
قال رسول الله (ص) علي مني و انا منه لا يؤدي عني الا أنا او علي( ترمذي و نسايي و امام احمد و الطيالسي وهو من مشايخ البخاري عن عمران و ابن شيبه و احمد و ابن ماجه عن حبشي و ابو الشيخ و عبد الله بن احمد و ابن مردويه عن علي)
دستت درد نکند که با سانسور روایات دلیل قاطع آوردی !!!!!!!!
دوست عزیز اگر میخواهی از منابع اهل سنت دلیل بیاوری چرا با سانسور میاوری ؟؟؟
چرا نمی گویی که پیامبر (ص) حضرت ابوبکر(رض) را درسال نهم هجری امیرالحاج تعیین کرد (چرا شخصی که منافق ویا کافر بود به جانشینی خود انتخاب کرد!!!) و چون ابوبکر (رض) و برخی از صحابه کباردرخواست کرده بود سوره برائت را فردی از اهل بیت پیامبر (مراد از اهل بیت پیامبر نزد اهل تسنن خانواده و خانواده عموها و پسرعموها ی پیامبر است که بعد از وفات پیامبر زکات برآنان حرام گردید) بخواند . و هنگامی که علی (رض) سوار بر ناقه رسول الله به ابوبکر رسید حضرت ابوبکر(رض) سوال کرد ؟ امیری یا رسول ؟؟ و حضرت علی (رض) فرمود رسول !! یعنی فرستاده هستم و امیر الحاج نیستم و آن تویی .
خدایا کمی امانت داری به مدعیان برهان یاد بده :smile34::smile34:
خیرالبریه
Tuesday 21 August 2007, 08:45AM
دستت درد نکند که با سانسور روایات دلیل قاطع آوردی !!!!!!!!
دوست عزیز اگر میخواهی از منابع اهل سنت دلیل بیاوری چرا با سانسور میاوری ؟؟؟
چرا نمی گویی که پیامبر (ص) حضرت ابوبکر(رض) را درسال نهم هجری امیرالحاج تعیین کرد (چرا شخصی که منافق ویا کافر بود به جانشینی خود انتخاب کرد!!!)
با سلام
قال تعالی : فویل لهم مما کتبت ایدیهم
اولا سانسور نیست خودت خوب میدانی بنی امیه ودر رأس انان معاویه علیه الهاویه با تحریف فضایل امام علی (ع) و تراشیدن مناقب جعلی برای خلفا سعی در کم رنگ جلوه دادن مناقب امام داشتند و دستهای امانتدار ! بعضی حادثه را به گونه ای چرخانده تا ابوبکر بیشتر از این ضایع نشود اما اصل حادثه هنوز به لطف حق پا بر جاست .
لعنت خدا بر کتمان کنند گان
حتی بگفته بخاری و مسلم در صحیحشان امام علی (ع) را سب ولعن میکردند !! وتو انتظار داری بخاری فضایل امام (ع)رانقل کند !!! کسیکه حتی یک حدیث از امام جعفر صادق (ع) استاد ابوحنیفه و مالک در صحیحش نیاورده !!
حتی مورخین اورده اند که 80 سال که معادل الف شهر یا 1000 ماه امام علی (ع) بر منابر رسول خدا سب ولعن میشد . وحتی بگفته ذهبی بنی امیه اسم نوز ادی که علی بود اورا میکشتند !!
ثانیا :
نکته بسیار قابل توجه اینجاست که اگر نبی مکرم (ص) از همان اول امام علی (ع) را مامور میکرد این فضیلت مثل صد ها فضیلت انحضرت خیلی جلب توجه نمیکرد !!! ولی سیاست پیامبر برای جاودانگی این فضیلت برای امام (ع) را ببین که حضرت ابتدا ابوبکر را مامور میکند و سپس به علی (ع) میگوید برو و این ماموریت را از ابوبکر بگیر و خودت ابلاغ کن تا همگان بدانند تنها امام (ع) صلاحیت جا نشینی حضرتش را دارد :جائني جبرئيل فقال قال لن يؤدي عنك الا انت او رجل منك
واین دستور از جانب جبرئیل امین وامر خدای متعال بوده است .
مخصوصا که با لفظ لن یعنی هرگز آمده .
ثالثا در قضیه طیر مشوی نیز ابتدا ابوبکر پشت در امد و رسول خدا در را برویش باز نکرد وسپس عمرامد و رسول خدا در را باز نکردند تا اینکه امام علی امد ند و مشمول این دعای منحصر به فرد رسول خدا شدند : بار الها محبوبترین انسان نزد خودت را بفرست تا با من این مرغ بریان را بخورد و حضرت علی امدند ...
مدارک حدیث طیر از کتب معتبر عامه را اینجاببینید (http://hojjah.googlepages.com/tire.doc).
رابعا : در قضییه زیر نیز ابوبکر وعمر حذف شدند وتنها علی مشمول بزرگترین منقبت یعنی علم به تاویل قران که تنها از ان راسخون فی العلم است شدند !!!
كنا مع رسول الله صلى الله عليه وسلم فانقطعت نعله فتخلف علي يخصفها فمشى قليلا ثم قال إن منكم من يقاتل على تأويل القرآن كما قاتلت على تنزيله فاستشرف لها القوم وفيهم أبو بكر وعمر رضي الله عنهما قال أبو بكر أنا هو ؟ قال لا قال عمر أنا هو ؟ قال لا ، ولكن خاصف النعل يعني علياً فأتيناه فبشرناه فلم يرفع به رأسه كأنه قد كان سمعه من رسول الله صلى الله عليه وسلم ) (قال الحلبي في سيرته " السيرة الحلبية و الحاكم و قال الذهبي في تلخيص المستدرك : ( على شرط البخاري ومسلم) و صححه ابن حبان و وأخرج أبو يعلى في مسنده وأخرجه النسائي إسناده حسن ، والحديث صحيح في كتابه السنن الكبرىوالبيهقي)
( رواه أبو يعلى ورجاله رجال الصحيح)
وقال الشيخ الألباني في سلسلته الصحيحة 5/640 برقم : 2487 بعد أن تكلم على بعض أسانيد الحديث : ( فالحديث صحيح لا ريب فيه)
وهذا تفسير وما تاويله الا الله والراسخون في العلم و اهل البيت هم الراسخون في العلم لانهم اعدال القرآن و يعلم تفسيره وتا ويله و اهل الذكرو اعلم بسنة النبي(ص)
وحالا علت دشمنی اصحاب را با امام دانستی !! حسادت حسادت
بله این حدیث را هم ازعایشه دختر ابوبکر وشدت حسادتش را ببین :
استأذن أبو بكر على رسول الله صلى الله عليه وسلم فسمع صوت عائشة عاليا وهى تقول : والله لقد عرفت أن عليا أحب إليك من أبي ومنِّى ، مرتين ، أو ثلاثا (رواه ابن حجر عسقلاني في فتح الباري بشرح صحيح البخاري : أخرج احمد و ابو داوود و النسايي بسند صحيح عن نعمان بشير)
عایشه دختر ابوبکر
بر سر پیامبر خاتم (ص) فریاد میکشد که چرا علی (ع) را از من وپدرم بیشتر دوست داری !!!
1052
Tuesday 21 August 2007, 10:56AM
با سلام
قال تعالی : فویل لهم مما کتبت ایدیهم
اولا سانسور نیست خودت خوب میدانی بنی امیه ودر رأس انان معاویه علیه الهاویه با تحریف فضایل امام علی (ع) و تراشیدن مناقب جعلی برای خلفا سعی در کم رنگ جلوه دادن مناقب امام داشتند و دستهای امانتدار ! بعضی حادثه را به گونه ای چرخانده تا ابوبکر بیشتر از این ضایع نشود اما اصل حادثه هنوز به لطف حق پا بر جاست .
لعنت خدا بر کتمان کنند گان
حتی بگفته بخاری و مسلم در صحیحشان امام علی (ع) را سب ولعن میکردند !! وتو انتظار داری بخاری فضایل امام (ع)رانقل کند !!! کسیکه حتی یک حدیث از امام جعفر صادق (ع) استاد ابوحنیفه و مالک در صحیحش نیاورده !!
حتی مورخین اورده اند که 80 سال که معادل الف شهر یا 1000 ماه امام علی (ع) بر منابر رسول خدا سب ولعن میشد . وحتی بگفته ذهبی بنی امیه اسم نوز ادی که علی بود اورا میکشتند !!
ثانیا :
نکته بسیار قابل توجه اینجاست که اگر نبی مکرم (ص) از همان اول امام علی (ع) را مامور میکرد این فضیلت مثل صد ها فضیلت انحضرت خیلی جلب توجه نمیکرد !!! ولی سیاست پیامبر برای جاودانگی این فضیلت برای امام (ع) را ببین که حضرت ابتدا ابوبکر را مامور میکند و سپس به علی (ع) میگوید برو و این ماموریت را از ابوبکر بگیر و خودت ابلاغ کن تا همگان بدانند تنها امام (ع) صلاحیت جا نشینی حضرتش را دارد :جائني جبرئيل فقال قال لن يؤدي عنك الا انت او رجل منك
واین دستور از جانب جبرئیل امین وامر خدای متعال بوده است .
مخصوصا که با لفظ لن یعنی هرگز آمده .
ثالثا در قضیه طیر مشوی نیز ابتدا ابوبکر پشت در امد و رسول خدا در را برویش باز نکرد وسپس عمرامد و رسول خدا در را باز نکردند تا اینکه امام علی امد ند و مشمول این دعای منحصر به فرد رسول خدا شدند : بار الها محبوبترین انسان نزد خودت را بفرست تا با من این مرغ بریان را بخورد و حضرت علی امدند ...
مدارک حدیث طیر از کتب معتبر عامه را اینجاببینید (http://hojjah.googlepages.com/tire.doc).
رابعا : در قضییه زیر نیز ابوبکر وعمر حذف شدند وتنها علی مشمول بزرگترین منقبت یعنی علم به تاویل قران که تنها از ان راسخون فی العلم است شدند !!!
كنا مع رسول الله صلى الله عليه وسلم فانقطعت نعله فتخلف علي يخصفها فمشى قليلا ثم قال إن منكم من يقاتل على تأويل القرآن كما قاتلت على تنزيله فاستشرف لها القوم وفيهم أبو بكر وعمر رضي الله عنهما قال أبو بكر أنا هو ؟ قال لا قال عمر أنا هو ؟ قال لا ، ولكن خاصف النعل يعني علياً فأتيناه فبشرناه فلم يرفع به رأسه كأنه قد كان سمعه من رسول الله صلى الله عليه وسلم ) (قال الحلبي في سيرته " السيرة الحلبية و الحاكم و قال الذهبي في تلخيص المستدرك : ( على شرط البخاري ومسلم) و صححه ابن حبان و وأخرج أبو يعلى في مسنده وأخرجه النسائي إسناده حسن ، والحديث صحيح في كتابه السنن الكبرىوالبيهقي)
( رواه أبو يعلى ورجاله رجال الصحيح)
وقال الشيخ الألباني في سلسلته الصحيحة 5/640 برقم : 2487 بعد أن تكلم على بعض أسانيد الحديث : ( فالحديث صحيح لا ريب فيه)
وهذا تفسير وما تاويله الا الله والراسخون في العلم و اهل البيت هم الراسخون في العلم لانهم اعدال القرآن و يعلم تفسيره وتا ويله و اهل الذكرو اعلم بسنة النبي(ص)
وحالا علت دشمنی اصحاب را با امام دانستی !! حسادت حسادت
بله این حدیث را هم ازعایشه دختر ابوبکر وشدت حسادتش را ببین :
استأذن أبو بكر على رسول الله صلى الله عليه وسلم فسمع صوت عائشة عاليا وهى تقول : والله لقد عرفت أن عليا أحب إليك من أبي ومنِّى ، مرتين ، أو ثلاثا (رواه ابن حجر عسقلاني في فتح الباري بشرح صحيح البخاري : أخرج احمد و ابو داوود و النسايي بسند صحيح عن نعمان بشير)
عایشه دختر ابوبکر
بر سر پیامبر خاتم (ص) فریاد میکشد که چرا علی (ع) را از من وپدرم بیشتر دوست داری !!!
با کمال تشکر از برادر عزیز در مورد مطالب ارئه شده
خیرالبریه
Thursday 23 August 2007, 09:14AM
باسلام وتشکر
از نکات جالبی که بعد از ایه : ان الله قد بعث لکم طالوت ملکا ..
آمده اینست که مردم اعتراض کردند که چرا طالوت جوان 19 ساله را بر ما حاکم کردی خداوند فرمود چون علم و جسم نیرومندی دارد !
حالا همین 2 اصل (علم وجسم )را بررسی کنیم ببینیم در کدامیک از اصحاب بنحو اکمل واتم متجلی است :
از نظر علم که متفق بین شیعه وسنی است که اعلم و اقضی صحابه امام علیست همانطور که در صحیح بخاری امده : اقضانا علی و در سنن ترمذی اقضاکم علی یعنی اعلمکم علی
که ابن تیمیه در این مورد طاقت نیاورده چون دیده حق با علیست و مجبور شده بگوید کلا این حدیث دروغ است !!!!
در منهاج السنة اش میگوید :
قال في منهاجه (ج4 /138 )":وأما قوله :قال رسول الله " أقضاكم علي " والقضاء يستلزم العلم والدين ، فهذا الحديث لم يثبت وليس له إسناد تقوم به الحجة ".ا.هـ انظر إلى قول ابن تيمية "ويستلزم العلم والدين " وكأنه يلمز إلى أن عليا عليه السلام عنه يفقدهما ، مع ان عمر قال :"وأقضانا علي "
به به چقدر راحت دروغ میگوید و شما ای خواننده گرامی ببین که چرا به او امام وشیخ الاسلام میگویند !!!!
میخواد بگه که چون قضاوت محتاج علم وتقواست ایندو در علی (ع)نیست !! نعوذ بالله
از نظر جسم وشجاعت امام علی (ع) که نیاز به تکرار ندارد در صحیح بخاری و مسلم که صحیحترین کتب عامه است امده که پس از فرار وشکست تمام اصحاب در خیبر نبی خاتم (ص)
فرمودند فردا پرچم اسلام را بدست کسی میدهم که خداورسول اورا دوست دارند و او خدا ورسولش را نیز دوست دارد و کرار است فرار نیست و پرچم رابه علی دادند و فتح قلاع خیبر بدست امام (ع)
در جنگ احزاب نیز کل اسلام شکست میخورد اگر علی (ع) عمر بن عبدود را شکست نداده بود ویک ضربتش از عبادت ثقلین افضل است !!!
در احد و حنین (بعد از فرار عمر در حنین بگفته بخاری ) و...... همه جا شمشیر علی به دفاع از اسلام بلند است >>>>
آیا دلیلی از این محکم تر بر افضل بودن علی بر دیگران
هل یستوی الذین یعلمون والذین لا یعلمون
حد يث أنا مدينة العلم وعلي بابها فمن أراد العلم فليأت الباب رواه عبد الرزاق والحاكم و المغازلي والبزاز و الطبراني في الاوسط ، ابن شاهين و ابن عدي و الخطيب عن جابر بن عبدالله . رواه الترمذي و ابن جرير و احمد حنبل والحاكم و ابن شاذان و ابن مردويه و ابونعيم و الخطيب و ابن مغازلي عن علي بن ابيطالب (ع). راجع باثبات صحته (http://haagh.blogfa.com/)
اعلم امتي من بعدي علي بن ابيطالب(ديلمي عن سلمان فارسي)
انا ميزان العلم و علي كفتاه (ديلمي عن ابن عباس)
اعلم الناس بما انزل الله علي بن ابيطالب(طيالسي عن انس)
اعلم الناس باالله علي(ديلمي و ابو نعيم عن ابي ذر)
علي باب علمي (ديلمي عن ابي ذر)
علي باب علمي ومبين لامتي ما ارسلت به من بعدي (حاكم وديلمي و ابن عدي عن ابي ذر)
افرض اهل المدينة و اقضاهم علي (ابن عساكر عن ابن مسعود)
انت تبين لامتي ما اختلفوا فيه من بعدي (امام احمد و حاكم عن انس)
هل یستوی الذین یعلمون والذین لا یعلمون
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.