PDA

نمايش نسخه نهائي : فضایل علی را بگوییم


فرزند علی
Tuesday 31 July 2007, 05:40PM
من مي دانم که بنابر حديث پيامبر اگر درياها مرکب شوند و جن انس نويسنده و درختها قلم نمي توانند فضايل علي را بنويسند
خوب حالا از شيعيان و سنيها مي خواهم فضايل علي را بنويسند و مي خواهم که اگر ابو بکر و عمر هم فضايلي دارند که فکر نمي کنم انها را بنويسند تا مشخص شوند که خلافت حق که بود
1- نزول 300 ايه در باره امام علي
از جمله ايه تطهير و ايه وليّ شما خدا و رسول و مؤمناني است که در حال رکوع زکات مي دهند
و سوره والعاديات و سوره هل اتي
2-اولين کسي که در خانه کعبه به دنيا امد که اين افتخار نسيب هيچ کسي نشده است
3-اولين مسلمان
4- کسي که از همان اول در خانه پيامبر پرورش يافت
5- کسي که هيچ گاه بت نپرستيد و شراب نخورد بر عکس ان دو نفر
6-کسي که هميشه از همان اول با پيامبر بود و تا اخر عمر پيامبر با ان حضرت بود
7-فاتح خيبر
8-مقاومت تا اخرين لحظه در جنگها با پيامبر و فرار نکردن ان امام بر عکس بعضيها در احد
9-کسي که هر ضربتش در روز خندق برابر با تمام عبادت جن انس بود و کشتن عمر بن عبدود
و اخلاص ان امام در ان جنگ ( از علي اموز اخلاص عمل )
10-خوابيدن به جاي پيامبر در هجرت پيامبر
11=همسر سيده زنان بهشت
12-داماد پيامبر
13-شهادت در خانه خدا
14-پدر 11 امام
15-درب علم که شهر ان پيامبر بود
16-نسبتش براي پيامبر همچون نسبت هارون به موسي
17-جانشين پيامبر
18-حديث ثقلين
در شجاعت شير ربانيستي در مروت خود که داند تو کيستي

ZYGORAT
Thursday 2 August 2007, 12:51PM
من مي دانم که بنابر حديث پيامبر اگر درياها مرکب شوند و جن انس نويسنده و درختها قلم نمي توانند فضايل علي را بنويسند
خوب حالا از شيعيان و سنيها مي خواهم فضايل علي را بنويسند و مي خواهم که اگر ابو بکر و عمر هم فضايلي دارند که فکر نمي کنم انها را بنويسند تا مشخص شوند که خلافت حق که بود
1- نزول 300 ايه در باره امام علي
از جمله ايه تطهير و ايه وليّ شما خدا و رسول و مؤمناني است که در حال رکوع زکات مي دهند
و سوره والعاديات و سوره هل اتي
2-اولين کسي که در خانه کعبه به دنيا امد که اين افتخار نسيب هيچ کسي نشده است
3-اولين مسلمان
4- کسي که از همان اول در خانه پيامبر پرورش يافت
5- کسي که هيچ گاه بت نپرستيد و شراب نخورد بر عکس ان دو نفر
6-کسي که هميشه از همان اول با پيامبر بود و تا اخر عمر پيامبر با ان حضرت بود
7-فاتح خيبر
8-مقاومت تا اخرين لحظه در جنگها با پيامبر و فرار نکردن ان امام بر عکس بعضيها در احد
9-کسي که هر ضربتش در روز خندق برابر با تمام عبادت جن انس بود و کشتن عمر بن عبدود
و اخلاص ان امام در ان جنگ ( از علي اموز اخلاص عمل )
10-خوابيدن به جاي پيامبر در هجرت پيامبر
11=همسر سيده زنان بهشت
12-داماد پيامبر
13-شهادت در خانه خدا
14-پدر 11 امام
15-درب علم که شهر ان پيامبر بود
16-نسبتش براي پيامبر همچون نسبت هارون به موسي
17-جانشين پيامبر
18-حديث ثقلين
در شجاعت شير ربانيستي در مروت خود که داند تو کيستي


به نام خدا

ضمن تشکر از جناب فرزند علی

امید است همه دوستان فرزند معنوی علی (ع )وپیرو فرامین ایشان باشیم .

همانطور که رسول گرامی اسلام (ص)فرمودند:

انا وعلی ابوا هذا الامه

یعنی من وعلی دو پدر این امت هستیم .


انما ولیکم الله ورسوله الذین امنوا الذین یقیمون الصلوه ویوتون الزکوه وهم رکعون (مائده 55)

مهتدی
Thursday 2 August 2007, 02:24PM
خطبه معروف به خطبه بدون نقطه امیرالمومنین اسد الله الغالب علی بن ابی الطالب(ع):
الحَمدُ لِلّهِ أهلِ الحَمدِ وَ أحلاهُ، وَ أسعَدُ الحَمدِ وَ أسراهُ، وَ أکرَمُ الحَمدِ وَ أولاهُ.
الواحدُ الاحدُ الأحَدُ الصَّمَدُ، لا والِدَ لَهُ وَ لا وَلَدَ.
سَلَّطَ المُلوکَ وَ أعداها، وَ أهلَکَ العُداةَ وَ أدحاها، وَ أوصَلَ المَکارِمَ وَ أسراها، وَ سَمَکَ السَّماءَ وَ عَلّاها، وَ سَطَحَ المِهادَ وَ طَحاها، وَ وَطَّدَها وَ دَحاها، وَ مَدَّها وَ سَوّاها، وَ مَهَّدَها وَ وَطّاها، وَ أعطاکُم ماءَها وَ مَرعاها، وَ أحکَمَ عَدَدَ الاُمَمِ وَ أحصاها، وَ عَدَّلَ الأعلامَ وَ أرساها.
الاِلاهُ الأوَّلُ لا مُعادِلَ لَهُ، وَلا رادَّ لِحُکمِهِ، لا إلهَ إلّا هُوَ، المَلِکُ السَّلام، المُصَوِّرُ العَلامُ، الحاکِمُ الوَدودُ، المُطَهِّرُ الطّاهِرُ، المَحمودُ أمرُهُ، المَعمورُ حَرَمُهُ، المَأمولُ کَرَمُهُ.
عَلَّمَکُم کَلامَهُ، وَ أراکُم أعلامَهُ، وَ حَصَّلَ لَکُم أحکامَهُ، وَ حَلَّلَ حَلالَهُ، وَ حَرَّمَ حَرامَهُ.
وَ حَمَّلَ مُحَمَّداً (صَلَّ اللهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ) الرِّسالَةَ، وَ رَسولَهُ المُکَرَّمَ المُسَدَّدَ، ألطُّهرَ المُطَهَّرَ.
أسعَدَ اللهُ الاُمَّةَ لِعُلُوِّ مَحَلِّهِ، وَ سُمُوِّ سُؤدُدِهِ، وَ سَدادِ أمرِهِ، وَ کَمالِ مُرادِهِ. أطهَرُ وُلدِ آدَمَ مَولوداً، وَ أسطَعُهُم سُعوداً، وَ أطوَلُهُم عَموداً، وَ أرواهُم عوداً، وَ أصَحُّهُم عُهوداً، وَ أکرَمُهُم مُرداً وَ کُهولاً.
صَلاةُ اللهِ لَهُ لِآلِهِ الأطهارِ مُسَلَّمَةً مُکَرَّرَةً مَعدودَةً، وَ لِآلِ وُدِّهِمُ الکِرامِ مُحَصَّلَةً مُرَدَّدَةً ما دامَ لِالسَّماءِ أمرٌ مَرسومٌ وَ حَدٌّ مَعلومٌ.
أرسَلَهُ رَحمَةً لَکُم، وَ طَهارَةً لِأعمالِکُم، وَ هُدوءَ دارِکُم وَ دُحورَ، عارِکُم وَ صَلاحَ أحوالِکُم، وَ طاعَةً لِلّهِ وَ رُسُلِهِ، وَ عِصمَةً لَکُم وَ رَحمَةً.
اِسمَعوا لَهُ وَ راعوا أمرَهُ، حَلِّلوا ما حَلَّلَ، وَ حَرِّموا ما حَرَّمَ، وَ اعمِدوا – رَحِمَکُمُ اللهُ – لِدَوامِ العَمَلِ، وَ ادحَروا الحِرصَ، وَ اعدِموا الکَسَلَ، وَ ادروا السَّلامَةَ وَ حِراسَةَ مُلکِ وَ رَوعَها، وَ هَلَعَ الصُّدورِ وَ حُلولَ کَلِّها وَ هَمِّها.
هَلَکَ وَ اللهِ أهلُ الاِصرارِ، وَ ما وَلَدَ والِدٌ لِلاِسرارِ، کَم مُؤَمِّلٍ أمَّلَ ما أهلَکَهُ، وَ کَم مالٍ وَ سِلاحٍ أعَدَّ صارَ لِلأعداءِ عُدَّةً وَ عُمدَةً.
اَللّهُمَّ لَکَ الحَمدُ وَ دَوامُهُ، وَ المُلکُ وَ کَمالُهُ، لااِلهَ إلّا هُوَ، وَسِعَ کُلَّ حِلمٍ حِلمُهُ، وَ سَدَّدَ کُلُّ حُکمٍ حُکمُهُ، وَ حَدَرَ کُلَّ عِلمٍ عِلمُهُ.
عَصَمَکُمُ وَ لَوّاکُم، وَ دَوامَ السَّلامَةِ أولاکُم، وَ لِلطّاعَةِ سَدَّدَکُم، وَ لِلاِسلامِ هَداکُم، وَ رَحِمَکُم وَ سَمِعَ دُعاءَکُم، وَ طَهَّرَ أعمالَکُم، وَ أصلَحَ أحوالَکُم.
وَ أسألُهُ لَکُم دَوامَ السَّلامَةِ، وَ کَمالَ السَّعادَةِ، وَ الآلاءَ الدّارَةَ، وَ الاَحوالَ السّارَّةَ، وَ الحَمدُ لِلّهِ وَحدَهُ.
ستایش مخصوص خدایی است که سزاوار ستایش و مآل آن است. از آنِ اوست رساترین ستایش و شیرین ترین آن و سعادت بخش ترین ستایش و سخاوت بار ترین(و شریف ترین) آن و پاک ترین ستایش و بلند ترین آن و ممتاز ترین ستایش و سزاوارترین آن.
یگانه و یکتای بی نیاز(ی که همه نیازمندان و گرفتاران آهنگ او نمایند). نه پدری دارد و نه فرزندی.
شاهان را (به حکمت و آزمون) مسلّط ساخت وبه تاختن واداشت. و ستمکاران (و متجاوزان) را هلاکت نمود و کنارشان افکند. و سجایای بلند را (به خلایق) رسانید و شرافت بخشید. و آسمان را بالا برد و بلند گردانید. بستر زمین را گشود و گسترش داد و محکم نمود و گسترده ساخت. آن را امتداد داد و هموار کرد و (برای زندگی) آماده و مهیّا فرمود. آب و مرتعش را به شما ارزانی داشت. تعداد اقوام را (برای زندگی) آماده و مهیّا فرمود. آب و مرتعش را به شما ارزانی داشت. تعداد اقوام را (برای زندگی در آن) به درستی. (و حکمت) مقرّر فرمود و بر شمار (یکایک) آنان احاطه یافت. و نشانه های بلند (هدایت) مقرّر فرمود و آنها را بر افراشته و استوار ساخت.
معبود نخستین که نه او را هم طرازی است و نه حکمش را مانعی. خدایی نیست جز او، که پادشاه است و (مایۀ) سلامت، صورتگر است و دانا، فرمانروا و مهربان، پاک و بی آلایش. فرمانش ستوده است و حریم کویش آباد (به توجّه پرستندگان و نیازمندان) است و سخایش مورد امید.
کلامش را به شما آموخت و نشانه هایش را به شما نمایاند. و احکامش را برایتان دست یافتنی نمود. آنچه روا بود حلال و آنچه در خور ممنوعیت بود، حرام شمرد.
بار رسالت را بر دوش محمّد(صلّی الله علیه و آله) افکند. (همان) رسول گرامی که بدو سروری و درستی (در گفتار و کردار و رفتار) ارزانی شده، پاک و پیراسته است.
خداوند این امّت را به خاطر برتریِ مقام و بلندیِ شرف و استواری دین او و کامل بودنِ آرمانش سعادت بخشید. او بی آلایش ترین فردِ از آدمیان در هنگامه ولادت و فروزنده ترین ستاره یمن و سعادت است. او بلند پایه ترین آنان (در نیاکان) است و زیباترین آنها در (نسل و) شاخسار. و درست پیمان ترین و کریم ترین آنان است در نوجوانی و بزرگسالی.
درود خداوند از آن او و خاندان پاکش باد، درودی خالص و پی در پی و مکرّر (برای آنان) و برای دوست داران بزرگوارشان، درودی ماندگار و پیوسته، (برای همیشه:) تا وقتی که برای آسمان حکمی مرقوم است و نقشی مقرّر.
او فرستاد تا تا برایتان رحمتی باشد و مایه پاکیزگی اعمالتان و آرامش سرای (زندگی) شما و بر طرف شدن نقاط ننگ (: و شرم آور کار)تان. و تا مایه صلاح حالتان باشد و اطاعت شما از خدا و رسولانش و موجب حفظ شما و رحمتی (بس بزرگ و فراگیر).
از او فرمان برید و بر دستورش مواظبت ورزید. آنچه را حلال دانست، حلال و هر چه را حرام داشت حرام بشمارید. خدایتان رحمت کند؛ آهنگ کوششی پیوسته نمایید و آزمندی را از خود برانید و تنبلی را وا نهید. رسم سلامت و حفظ حاکمیّت و بالندگی آن را – و آنچه را که موجب دغدغه سینه ها (:و تشویش دلها) و روی کردِ درماندگی و پریشانی به سوی به آنهاست – بشناسید

عبدالامير
Thursday 2 August 2007, 04:02PM
گرچه فخر کون و ما فیهاست او
فخرش این بس همسر زهراست او

مهتدی
Thursday 2 August 2007, 05:26PM
قال الرسول الله(ص):
ان الله عزوجل یباهی بعلی بن ابی طالب(ع) کل یوم الملائکه المقربین حتی تقول:بخ بخ هنیئا لک یا علی(ع)
رسول الله (ص) فرمود:
به راستی که خداوند متعال هر روز به علی بن ابی طالب(ع) بر فرشتگان مقرب مباهات می کند،تا اینکه فرشتگان گویند:به به!به به!یا علی (ع)گوارایت باد.
(بحارالانوار 26/347- المناقب 3/266)

LBO
Thursday 2 August 2007, 06:15PM
قال الرسول الله(ص):
ان الله توحد بملکه فعرف انواره نفسه،ثم فوض الیهم امره واباحهم جنته فمن اراد ان یطهر قلبه من الجن و الانس عرفه ولایة علی بن ابی طالب (ع) ومن اراد ان یطمس علی قلبه امسک عنه معرفة علی بن ابی طالب(ع)
رسول الله (ص)فرمود:
خداوند متعال در پادشاهی خود یگانه است ،پس حق تعالی خود را به انوارش شناسانید،سپس امر خود را به آنان واگذار کرد و بهشتش را بر آنان ارزانی داشت.
هر کس را از جن وانس خدا بخواهد قلبش را پاک کند ولایت علی بن ابی طالب(ع) را به او می شناساند ،و هر کس که خدا بخواهد بر قلبش پرده ای بکشد او را از شناخت علی بن ابی طالب(ع)باز می دارد.
(کتاب سلیم بن قیس 247- بحار الانوار 40/96)