نمايش نسخه نهائي : چگونه رهبر شويم
eesa
Saturday 1 March 2003, 06:02PM
چگونه ساده باشيم ...
اگر كارهاي زير رو انجام بدين ميتونم اطمينان بدم كه 99 % رديفين براي اينده اي درخشان و رهبر شدن .....
1- ابتدا بايستي به محاسن خود تا 40 سانتيمتر حداقل اضافه كنيد ..
2- قاشقي را داغ نموده و آن را بر پيشاني خود گذاشته .... ( از به جا ماندن جاي قاشق اطمينان حاصل كنيد )
3- تا ميتوانيد به صورت كيلويي آيه و حذيث و قرآن حفظ كنيد ( محتوا مهم نيست كميت مهمه )
4- تمرين زبان فارسي براي برگرداندن لهجه دهاتي يا بياباني خودتون به زبون توپ فارسي نثري
5- داشتن بوي عطر گلاب يا نزديك به گلاب از لزومات خواهد بود
6- لبخند را از لبهاي خود محو نكنيد و هميشه در سخنراني از كلمه دشمن زياد استفاده كنيد
7- در برنامه هاي تلويزيوني تمام اساسيه خود از قبيل ماهواره - مبل - تلويزيون 64 اينچ - هندي كم - ضبط صوت - نوارهاي غير مجاز و مجاز و تمام مجاز - نوار سخنرانيهاي امام خميني - يخچال - فريزر - ماكروويو - گاز ايتاليايي را جمع آوري كرده و به جاي آنها از
ملافه تيكه پاره سفيد رنگ - پشتي - موكت به تنهايي استفاده كنيد ياد آوري ميكنم اجازه فيلم برداري از سونا و جكوزي داده نشود ...
8- اخرين مسدله اينكه هر چي اكبر گفت ميگين چشم
لطفا كساني كه در خود اين استعداد رو دارن با اكبر تماس بگيرن ...
نشاني و تلفن رو هم كه دارن همگي ...يادم رفت براي ثبت نام مبلغ 1000 دلار به حساب من يعني اكبر در بانك سوييس بريزين بينيم چي ميشه حالا
رفقا در اولويت قرار دارن
راستي خونه هم از خودمونه ....
فدك الزهرا
Monday 3 March 2003, 03:42AM
والله اينقدر بي معني نوشتي كه حيفم مياد وقتمو تلف كنم جواب بدم ولي خب وظيفه منه . ديگه فكر ميكردم افرادي كه اينجوري فكر ميكنن و اينجوري حرف ميزنن منقرض شدن ولي گويا وسايلند كه پيشرفت ميكنن نه عقلها !!!
به يه عاقل اگه يه غذايي بدي و بهش بگي احتمال يك در صد اين غذا ممكنه مسموم باشه و اگه بخوري ميميري اون آدم حاضر نميشه بخوره . حالا شما هم فقط احتمال يك در صد بده كه رهبري رو كه اينجوري واقعا احمقانه مسخره كردي درست باشه و طرفداراش راست بگن اونوقت ميخواي چيكار كني؟؟؟؟
ربطي به مسلمون بودنت هم نداره فقط به آدميتت بر ميگرده يه آدم درست حسابي هيچ وقت اينجوري حرف نميزنه . اگه اعتراض داري و شاكي هستي يا يه سري مسائل برات مبهمه خب مثل مردم حرف بزن درست و منطقي و با ادب اين ديگه چه روشيه ؟؟؟
( يه چيز هم بگم تو دلم مونده بخدا من ميخوام بدونم كي گولت زده گفته با نمكي؟؟؟نه جدي كي يه شوخي بدي كرده گفته كه استعداد داري مثلا يا حرفات جالبه ؟؟؟ اه اه اه ..... خيلي فكر كردي تا اينا رو نوشتي؟؟؟ تنهايي فكر كردي يا يكي هم كمكت كرد؟؟ زحمت كشيدي)
آخه آدم وقتشو تلف اين چيزا بكنه؟؟ خب شما بريد ببينيد واقعيت چيه چرا هر حرفي رو بهت زدن زود قبول ميكني برو بگرد ببين حق كجاست شايد اشتباه بهت گفته باشن .
اينجا درسته محل گفتگو هست محل شوخي و خنده هست ولي آدم با احترام و ادب حرفشو بزنه اينو در ذهن داشته باش كه هستن افرادي كه به اين مسائل حساسن بايد به عقايد همه احترام بذاري و درست حرف بزني ......
asheghe iran_p
Monday 3 March 2003, 03:53AM
دوست عزيز چه امضاي قشنگي داري يه هو وا رفتم:(
eesa
Monday 3 March 2003, 12:17PM
نوشته شده بوسيله فدك الزهرا
والله اينقدر بي معني نوشتي كه حيفم مياد وقتمو تلف كنم جواب بدم ولي خب وظيفه منه . ديگه فكر ميكردم افرادي كه اينجوري فكر ميكنن و اينجوري حرف ميزنن منقرض شدن ولي گويا وسايلند كه پيشرفت ميكنن نه عقلها !!!
به يه عاقل اگه يه غذايي بدي و بهش بگي احتمال يك در صد اين غذا ممكنه مسموم باشه و اگه بخوري ميميري اون آدم حاضر نميشه بخوره . حالا شما هم فقط احتمال يك در صد بده كه رهبري رو كه اينجوري واقعا احمقانه مسخره كردي درست باشه و طرفداراش راست بگن اونوقت ميخواي چيكار كني؟؟؟؟
ربطي به مسلمون بودنت هم نداره فقط به آدميتت بر ميگرده يه آدم درست حسابي هيچ وقت اينجوري حرف نميزنه . اگه اعتراض داري و شاكي هستي يا يه سري مسائل برات مبهمه خب مثل مردم حرف بزن درست و منطقي و با ادب اين ديگه چه روشيه ؟؟؟
( يه چيز هم بگم تو دلم مونده بخدا من ميخوام بدونم كي گولت زده گفته با نمكي؟؟؟نه جدي كي يه شوخي بدي كرده گفته كه استعداد داري مثلا يا حرفات جالبه ؟؟؟ اه اه اه ..... خيلي فكر كردي تا اينا رو نوشتي؟؟؟ تنهايي فكر كردي يا يكي هم كمكت كرد؟؟ زحمت كشيدي)
آخه آدم وقتشو تلف اين چيزا بكنه؟؟ خب شما بريد ببينيد واقعيت چيه چرا هر حرفي رو بهت زدن زود قبول ميكني برو بگرد ببين حق كجاست شايد اشتباه بهت گفته باشن .
اينجا درسته محل گفتگو هست محل شوخي و خنده هست ولي آدم با احترام و ادب حرفشو بزنه اينو در ذهن داشته باش كه هستن افرادي كه به اين مسائل حساسن بايد به عقايد همه احترام بذاري و درست حرف بزني ......
بنام خدايم
اولا خوش آمد به ايدي دومت كه مثلا از كويت هستي براي مبارزه ..مثلا
همون بهتر كه وقتتو تلف نميكردي چون يه چيزي ميدونم كه مينويسم روي باد هوا كه حرف نميزنم ... روزي خواهم گفت كه من چي بودم و چي كاره اما نه الان !!!!
فدك الزهرا
Monday 3 March 2003, 05:54PM
اولا من تازه وارد اين باشگاه شدم دوما اگه يه شخص ديگه بودم با همون اسم مي اومدم ترس از كسي ندارم سوما فكر كردين فقط شما كويت زندگي ميكنيد؟ حالا كويت چه تحفه ايي هست مثلا من بخوام بخاطر مبارزه بگم از كويتم اين چه حرفيه ... متاسفانه كويت زندگي ميكنم ( براي اطمينان هم جابريه هستم اين منطقه رو ميگم كه فكر نكني دروغ ميگم ) هر چند كه باور كني يا نه مهم نيست اصلا ... حالا هر شخصي هم باشيد چه اهميتي داره من ميگم درست حرف بزنيد چرا بحث رو عوض ميكنيد . دوباره ميگم مسئله رهبري مسئله حساسيه مسخره كردن و شوخي تو اين جور مسائل كه جزو عقايد ما هست اصلا كار درستي نيست . لباس روحانيت لباس پيغمبر و ائمه معصومين بود هر كسي هم لايق اين لباس نيست شايد يه عده هستن كه ضعف نفس دارن زير لباس روحانيت دچار اشتباه ميشن ولي اين دليل نميشه بگي همه اينجوري هستن حالا اگه مثلا شما شخص بدي باشيد كه نميشه گفت همه بشريت بد و بي لياقتن
eesa
Monday 3 March 2003, 07:36PM
اولا من تازه وارد اين باشگاه شدم دوما اگه يه شخص ديگه بودم با همون اسم مي اومدم ترس از كسي ندارم سوما فكر كردين فقط شما كويت زندگي ميكنيد؟ حالا كويت چه تحفه ايي هست مثلا من بخوام بخاطر مبارزه بگم از كويتم اين چه حرفيه ... متاسفانه كويت زندگي ميكنم ( براي اطمينان هم جابريه هستم اين منطقه رو ميگم كه فكر نكني دروغ ميگم ) هر چند كه باور كني يا نه مهم نيست اصلا ... حالا هر شخصي هم باشيد چه اهميتي داره من ميگم درست حرف بزنيد چرا بحث رو عوض ميكنيد . دوباره ميگم مسئله رهبري مسئله حساسيه مسخره كردن و شوخي تو اين جور مسائل كه جزو عقايد ما هست اصلا كار درستي نيست . لباس روحانيت لباس پيغمبر و ائمه معصومين بود هر كسي هم لايق اين لباس نيست شايد يه عده هستن كه ضعف نفس دارن زير لباس روحانيت دچار اشتباه ميشن ولي اين دليل نميشه بگي همه اينجوري هستن حالا اگه مثلا شما شخص بدي باشيد كه نميشه گفت همه بشريت بد و بي لياقتن
سلام آبجي
منم براي اينكه بگم كويتم السالميه زندگي ميكنم ....
ميدوني آخه يهو يه كويتي مبارز پيدا بشه شك برانگيزه اللبته اگر خواستين ميتونم بگم كه كي هستين ;)
ولي بيخيال ادم بيشتر باشه ما هم بيشتر قدرت خودمون رو ثابت ميكنيم
اولا در كجاي قرآن نوشته لباس روحانيت لباس پيغمبره ؟ كفر گويي مثل آب خوردن شده براي شما ؟
سوال دوم من اينه كه لطفا بگين انسان بد در معني يعني چه كسي ؟
فدك الزهرا
Monday 3 March 2003, 07:46PM
باز كه بحث عوض كردين . لباس پيغمبر چي بود رو كه تو قرآن نميگن بنده خدا . دوما مثلا من بگم لباس روحانيت لباس اهل بيته ميشه كفر؟؟؟
جواب سوال دومتون رو فقط از روي نظر خودم ميدم يعني اين حرفم كاملا نظر شخصيه يعني فردا نياي بگي تو كدوم كتاب و قرآن هست و از اين حرفا . من معتقدم كه انسانها از روح خدا آفريده شدن پس فطرت انسان هموني كه باهاش متولد شده كاملا خدايي و پاك هست با اين حساب انسان بد وجود نداره ولي ما آدما كم كم با گناه و بدي كردن صفات بد به خودمون ميگيريم كه در اصطلاح بهش ميگن آدم بد .... حالا اينا چه ربطي به مسئله رهبري داشت ؟؟؟ ضمنا گفته بودي يه كويتي مبارز پيدا بشه من بگم كه اولا كويتي نيستم و ايرانيم فقط مقيم كويتم متاسفانه دوما شما اگه اينجا تو مجالس شيعه هاي كويت ميري بايد ببيني كه چقدر عاشق و مخلص حكومت ما هستن و از خود ما ايرانيا هم بيشتر قدر اين حكومت رو ميدونن پس به قول شما كويتي مبارز زياد پيدا ميشه ....
eesa
Monday 3 March 2003, 08:09PM
نوشته شده بوسيله فدك الزهرا [/i]
[B]باز كه بحث عوض كردين . لباس پيغمبر چي بود رو كه تو قرآن نميگن بنده خدا . دوما مثلا من بگم لباس روحانيت لباس اهل بيته ميشه كفر؟؟؟
سلام آبجي
لباس اهل بيت ؟ شما خودتون ديدين ؟ از كفر والا بدتره مثل اين ميمونه كه من بگم با حضرت محمد ديزي خوردم
جواب سوال دومتون رو فقط از روي نظر خودم ميدم يعني اين حرفم كاملا نظر شخصيه يعني فردا نياي بگي تو كدوم كتاب و قرآن هست و از اين حرفا . من معتقدم كه انسانها از روح خدا آفريده شدن پس فطرت انسان هموني كه باهاش متولد شده كاملا خدايي و پاك هست با اين حساب انسان بد وجود نداره ولي ما آدما كم كم با گناه و بدي كردن صفات بد به خودمون ميگيريم كه در اصطلاح بهش ميگن آدم بد .... حالا اينا چه ربطي به مسئله رهبري داشت ؟؟؟
با تعريف شما كاملا موافقم ....
رهبر بد نميتونه وجود داشته باشه ؟
ضمنا گفته بودي يه كويتي مبارز پيدا بشه من بگم كه اولا كويتي نيستم و ايرانيم فقط مقيم كويتم متاسفانه دوما شما اگه اينجا تو مجالس شيعه هاي كويت ميري بايد ببيني كه چقدر عاشق و مخلص حكومت ما هستن و از خود ما ايرانيا هم بيشتر قدر اين حكومت رو ميدونن پس به قول شما كويتي مبارز زياد پيدا ميشه ....
منم ايرانيم آبجي اما كويتيا بيشتر به آدم ميرسن تا ايرانيا البته حكومت ايران يعني !!!
مخلص ؟ روزنامه كه ميخوني ؟ ماهي 2 تا ايراني حداقل به خاطر قاچاق مواد دستگير ميشه بعد دوستمون هم داشته باشن كه مملكتشون رو ميخواهيم خراب كنيم ... ؟
ميدونم به من ربطي نداره اما ميخوام بدونم چند مدته مقيم هستين ؟
فدك الزهرا
Tuesday 4 March 2003, 04:03PM
نوشته شده بوسيله eesa
سلام آبجي
لباس اهل بيت ؟ شما خودتون ديدين ؟ از كفر والا بدتره مثل اين ميمونه كه من بگم با حضرت محمد ديزي خوردم
با تعريف شما كاملا موافقم ....
رهبر بد نميتونه وجود داشته باشه ؟
منم ايرانيم آبجي اما كويتيا بيشتر به آدم ميرسن تا ايرانيا البته حكومت ايران يعني !!!
مخلص ؟ روزنامه كه ميخوني ؟ ماهي 2 تا ايراني حداقل به خاطر قاچاق مواد دستگير ميشه بعد دوستمون هم داشته باشن كه مملكتشون رو ميخواهيم خراب كنيم ... ؟
سلام برادر خوب
فكر كنم اين صفحه ديگه فقط شد واسه بحثهاي ما .. اولا شما به اون صلاحيت نرسيدين كه تعيين كفر كنيد اصلا به چه حقي به من مسلمون تهمت كفر زدين و ميگيد از كفر هم بدتره ... اگه فقط هر چي رو كه ميبينيم قبول ميكنيم با اين حساب هر بني بشر بايد از زمان خلقت آدم تا روز قيامت زنده باشه و همه چيز رو ببينه كه قبول كنه شما خدا رو هم نديدي ميتوني بگي نيست؟ من عقل شما رو نميبينم ميتونم بگم عقل نداري؟ همه چيز كه با ديدن نيست احاديث و روايات هست كه توصيف ميكنن حالا اين كه لباس پيغمبر چي بود بحث ما نيست ولي شما اگه فيلمهاي تاريخي رو ميبينيد طرز لباس پوشيدن عصر پيغمبر رو مشخص ميكنه كه همش رو از روي احاديث بيان ميكنه ...
دوما شما يه نظريه رو عمومي ميكني يعني ميگي همه كويتيا از همه ايرانيا بدشون مياد شما كه تو همه مجالس و محيطهاي كويتي نيستي من مسجد امام حسين رو معرفي ميكنم بريد اونجا ببينيد چقدر به حكومت ما وابسته هستن و اين جاي افتخاره ... يه چيز ديگه اينكه بعضي از آدمها به قول شما مواد مخدر ميارن اينجا دليل بر خراب بودن همه ايرانيا نيست . ( كشور خودشون از اولش هم خرابه ) مقايسه كنيد كويت قبل از جنگ رو با كويت الان و بخصوص بعد از ورود آمريكاييها اگه فساد زياد شده علت اصليش بر ميگرده به انتشار آمريكاييها كه واقعا فساد رو منتشر كردن بعلاوه ديگر مسائل كه اينجا جاي ذكرش نيست
( هر چند كه به قول خودتون به شما ربطي نداره ولي من متولد اينجا هستم يعني 20 ساله اينجام )
آدم بد هم ميتونه وجود داشته باشه ولي اون رهبر نيست رهبري يه سري شرايط داره كه هر شخص اونو داشته باشه ديگه نميتونه بد باشه پس از لحاظ منطقي رهبر بد وجود نداره
خوشحال ميشم اگه ديگه بحثهاي خارج از موضوع اينجا نباشه آخه به بقيه چه ربطي داره كه كويت چطوريه مثلا؟؟؟؟
به هر حال موفق باشيد
eesa
Tuesday 4 March 2003, 06:12PM
[B]
سلام برادر خوب
فكر كنم اين صفحه ديگه فقط شد واسه بحثهاي ما .. اولا شما به اون صلاحيت نرسيدين كه تعيين كفر كنيد اصلا به چه حقي به من مسلمون تهمت كفر زدين و ميگيد از كفر هم بدتره ...
بنام خدايم
ابجي .... دوستاني كه اعتقادي مثل شما دارن در اينجا مثل آب خوردن تهمت ميزنن ... پس وقتي شما از اونها هستين نبايد ناراحت بشين چون اين از مزاياي دين شما حتما محسوب ميشه !!!
در مورد صلاحيت من چطوري اينقدر مطمئن صحبت ميكنيد ؟
شما اينقدر صلاحيت دارين كه مطلق حرف بزنين ؟
اگه فقط هر چي رو كه ميبينيم قبول ميكنيم با اين حساب هر بني بشر بايد از زمان خلقت آدم تا روز قيامت زنده باشه و همه چيز رو ببينه كه قبول كنه شما خدا رو هم نديدي ميتوني بگي نيست؟
بنام خودش
نه ...خير آبجي .... سني كه برات تعيين شده براي كسب حقيقته ..تا زنده اي پيدا كن و فقط به اميد نشين كه عمرت كمه و نميتوني ...
بله من خدا رو ديدم ...
من عقل شما رو نميبينم ميتونم بگم عقل نداري؟
وا ...خب اگه جمجمه منو باز كني ميتوني ببينيش ...درسته ؟
همه چيز كه با ديدن نيست احاديث و روايات هست كه توصيف ميكنن حالا اين كه لباس پيغمبر چي بود بحث ما نيست ولي شما اگه فيلمهاي تاريخي رو ميبينيد طرز لباس پوشيدن عصر پيغمبر رو مشخص ميكنه كه همش رو از روي احاديث بيان ميكنه ...
پس بالاخره مرغ يه پا داره ؟ يعني فيلم براي شما سنديت ميشه ...
كارگردان فيلم با حضرت محمد ميرفته گلف بازي ميكرده حتما ؟!؟؟!
دوما شما يه نظريه رو عمومي ميكني يعني ميگي همه كويتيا از همه ايرانيا بدشون مياد شما كه تو همه مجالس و محيطهاي كويتي نيستي من مسجد امام حسين رو معرفي ميكنم بريد اونجا ببينيد چقدر به حكومت ما وابسته هستن و اين جاي افتخاره ... يه چيز ديگه اينكه بعضي از آدمها به قول شما مواد مخدر ميارن اينجا دليل بر خراب بودن همه ايرانيا نيست .
من ياد گرفتم مطلق حرف نزنم ... اگر طوري صحبت كردم كه گفتم همه ...بايد پوزش بخوام ...قضد من مطلق نبود ...
خب آيا از مسجدهاي ديگري هم خبر دارين ؟
خودتون ميدونين 90 كويتيها ايراني الاصل هستند و فارسي رو حتي دست وپا شكسته خيليهاشون صحبت ميكنن اما حاضر نيستن قبول كنن كه ايرانين ...از اين بدتر چي لازم داريم ؟ نژاد كويتي رو برتر ميدونن همين كافي نيست كه بدونيم چه بر سر ما اومده ؟
( كشور خودشون از اولش هم خرابه ) مقايسه كنيد كويت قبل از جنگ رو با كويت الان و بخصوص بعد از ورود آمريكاييها اگه فساد زياد شده علت اصليش بر ميگرده به انتشار آمريكاييها كه واقعا فساد رو منتشر كردن بعلاوه ديگر مسائل كه اينجا جاي ذكرش نيست
( هر چند كه به قول خودتون به شما ربطي نداره ولي من متولد اينجا هستم يعني 20 ساله اينجام )
نميدونم چرا يهو سرو كله شما اونم از كويت براي بحث با من پيدا شده ;)
بگذريم .... همه كشورها از اول خراب بودن اما ساخته شدن ... ميشه نمونه اي از فساد رو در اينجا نام ببرين .... ؟
آمريكاييها كه از پادگانشون خارج نميشن چطوري ميتونن فساد رو پخش كنن ؟!؟؟!؟!
20 سال .... پس حتما ديدين كه عراق با مردم و شهر چه كرد ؟ آيا مثل خرمشهر وآبادان ما هنوز ويرانه ؟
آدم بد هم ميتونه وجود داشته باشه ولي اون رهبر نيست رهبري يه سري شرايط داره كه هر شخص اونو داشته باشه ديگه نميتونه بد باشه پس از لحاظ منطقي رهبر بد وجود نداره
خوشحال ميشم اگه ديگه بحثهاي خارج از موضوع اينجا نباشه آخه به بقيه چه ربطي داره كه كويت چطوريه مثلا؟؟؟؟
به هر حال موفق باشيد
بنام خدايم
آيا اين مردم رهبر انتخاب كردن ؟
چه كسي شرايط خوب بودن ايشون رو تعيين كرده ؟
اكبر ؟ يا خبرگان ؟
ربط اينكه كويت يا فلان جا چرا بايد مطرح بشه به اينه كه بقيه هم بدونن ما اينجا چي داريم اونا ندارن و اونا چي دارن ما نداريم ....
شما هم موفق باشيد نه در هر حال بلكه در همه زمينه ها
فدك الزهرا
Tuesday 4 March 2003, 08:07PM
نوشته شده بوسيله eesa
بنام خدايم
ابجي .... دوستاني كه اعتقادي مثل شما دارن در اينجا مثل آب خوردن تهمت ميزنن ... پس وقتي شما از اونها هستين نبايد ناراحت بشين چون اين از مزاياي دين شما حتما محسوب ميشه !!!
در مورد صلاحيت من چطوري اينقدر مطمئن صحبت ميكنيد ؟
شما اينقدر صلاحيت دارين كه مطلق حرف بزنين ؟
بنام خودش
نه ...خير آبجي .... سني كه برات تعيين شده براي كسب حقيقته ..تا زنده اي پيدا كن و فقط به اميد نشين كه عمرت كمه و نميتوني ...
بله من خدا رو ديدم ...
وا ...خب اگه جمجمه منو باز كني ميتوني ببينيش ...درسته ؟
پس بالاخره مرغ يه پا داره ؟ يعني فيلم براي شما سنديت ميشه ...
كارگردان فيلم با حضرت محمد ميرفته گلف بازي ميكرده حتما ؟!؟؟!
من ياد گرفتم مطلق حرف نزنم ... اگر طوري صحبت كردم كه گفتم همه ...بايد پوزش بخوام ...قضد من مطلق نبود ...
خودتون ميدونين 90 كويتيها ايراني الاصل هستند و فارسي رو حتي دست وپا شكسته خيليهاشون صحبت ميكنن اما حاضر نيستن قبول كنن كه ايرانين ...از اين بدتر چي لازم داريم ؟ نژاد كويتي رو برتر ميدونن همين كافي نيست كه بدونيم چه بر سر ما اومده ؟
نميدونم چرا يهو سرو كله شما اونم از كويت براي بحث با من پيدا شده ;)
بگذريم .... همه كشورها از اول خراب بودن اما ساخته شدن ... ميشه نمونه اي از فساد رو در اينجا نام ببرين .... ؟
20 سال .... پس حتما ديدين كه عراق با مردم و شهر چه كرد ؟ آيا مثل خرمشهر وآبادان ما هنوز ويرانه ؟
بنام خدايم
آيا اين مردم رهبر انتخاب كردن ؟
چه كسي شرايط خوب بودن ايشون رو تعيين كرده ؟
اكبر ؟ يا خبرگان ؟
ربط اينكه كويت يا فلان جا چرا بايد مطرح بشه به اينه كه بقيه هم بدونن ما اينجا چي داريم اونا ندارن و اونا چي دارن ما نداريم ....
شما هم موفق باشيد نه در هر حال بلكه در همه زمينه ها
با سلام مجدد
يعني شما صلاحيت اونو داريد كه تكفير كنيد؟؟؟؟ آدمي كه نه نماز ميخونه نه روزه ميگيره و همه غلطها هم ميكنه تا وقتي زير پرچم لا اله الا الله هست و به زبان مسلمونه حق تكفيرشو نداري اونوقت تو اومدي بگي صلاحيت تكفير داري؟؟؟؟؟؟؟؟ نداري و اصلا هم نداري
دوما بحث نژاد پرستي كويتيها رو اصلا درباره اش چيزي نميگم چون اولا همه اينجوري نيستن دوما به من هيچ ربطي نداره شما هم كه اينجاييد و ميدونيد اكثرشون پوچ و بي هدف هستن و غرور الكي دارن ولي آدماي خوب هم تك و توكي پيدا ميشه . ايران رو نميشه با كويت مقايسه كرد چون ايران جزو تمدنهاي قديم دنيا حساب ميشه و كويت و تمام كشورهاي خليج فارس جلوي ايران يه نقطه هم نيستن پس اينكه كويتيها يا غير اونا از ايران خوششون بياد يا نه هيچ تاثيري به حال ما نداره همه كشورها ميدونن ايران از قديم چي چي بود و حالا هم چي هست ...
ضمنا من نگفتم فيلم سنديت داره دارم ميگم به عنوان مثال فيلم ساختن الكي نيست ميرن تحقيق ميكنن كتاب ميخونن و تعيين لباس رو هم از كتابهايي كه لباس اون زمان رو توصيف ميكنه انتخاب ميكنن من فيلم رو به عنوان مثال عرض كردم و شما مثل هميشه يه جور ديگه برداشت كردين . و اينكه بگي تو دين ما تهمت زدن عين آب خوردنه اينقدر حرف پست و ناچيزي هست كه در شأن من نيست جواب بدم چون خيلي مزخرفه
گفته بودين آمريكاييها از پادگانشون خارج نميشن و چطوري فساد رو پخش ميكنن اينكه سبب و منشأ فساد در كويت در مرحله اول ورود آمريكاييهاست رو بچه هم ميدونه ديگه آدم بايد خيلي خنگ باشه و يا خودشو بزنه به اون راه كه بگه نه تقصير اونا نيست . آمريكاييها از پادگان خارج نميشن نه؟؟؟ من و توييم كه خارج ميشيم فقط اون مظلوما نشستن تو پادگان واسه سلامتي من و شما دعا ميكنن حتما ... بريد از افراد مسئول در پادگانها و كلا حكومت كويت سوال كنيد اونوقت ميفهميد كه چه افتضاحاتي بار آوردن و چه آماراي وحشتناكي دارن . برادر من مطمئن باشيد كه از روي هوا نميگم از حرفم كاملا مطمئنم ... ( حرفهاي سياستمدار و نويسنده معروف كويت عبدالله النفيسي رو اگه شنيده باشيد ميدونيد آمريكاييها دارن چه غلطي ميكنن اينجا ) ديگه نگيد اين حرفو چون جدي جدي يه جوك شده همه ميدونن چه خبره برام عجيبه شما اين حرف رو بزنيد
يه جاهاي ديگه هم حرفايي زدي اصلا معني نداشت با عرض معذرت يعني هيچ ربطي به جوابم نداشت واسه همين ترجيح ميدم هيچي نگم
اينو هم دلسوزانه ميگم : وقتي بخواي در باره يه نفر حكم كني هم از دشمناش حرف بشنو ببين چي ميگن هم طرفداراش . رهبر هم همينطور فقط به شنيدن حرفهاي مخالفين ايشون اكتفا نكن برو تحقيق كن سوال كن ببين طرفداراش چي ميگن اونوقت يه تصميم درست ميگيري . فقط تعصب نداشته باش سعي كن دنبال حقيقت باشي اين احتمال رو بده كه ممكنه در اشتباه باشي اونوقت چي؟؟؟؟
در پناه حق
min
Wednesday 5 March 2003, 01:13AM
قابل توجه خواهران و برادران عزيز
اين بنفش يا فرقي نمي كنه عيسي حالش خوب نيست زياد محلش نكنيد شايد خوب بشه . روانپزشكا ازش قطع اميد كردن گفتن اين طفلكي ديگه از دست رفته زياد براي حرفاش ناراحت نشيد . دست خودش نيست . :D:D
منكرات
Wednesday 5 March 2003, 02:21AM
بسم رب الحسين
سلام ببينم واقعآ شما خدا پرستيد ومثل اب خوردن تهمت ودروغ ناروا تحويل مردم مي ديد:D
به نظر من شرايط اصلي رهبري شجاعت ،علم و سياست است كه خوشبختانه رهبر فرزانه انقلاب از هر يك به اندازه اقيانوسي بي انتها بهره برده است:D:D:cool:
eesa
Wednesday 5 March 2003, 03:26PM
نوشته شده بوسيله منكرات
بسم رب الحسين
سلام ببينم واقعآ شما خدا پرستيد ومثل اب خوردن تهمت ودروغ ناروا تحويل مردم مي ديد:D
به نظر من شرايط اصلي رهبري شجاعت ،علم و سياست است كه خوشبختانه رهبر فرزانه انقلاب از هر يك به اندازه اقيانوسي بي انتها بهره برده است:D:D:cool:
از سخنان گهربار و پرمعنيشون مشخصه .... و از غرق شده هايي مثل شما كه مشخص تر
eesa
Wednesday 5 March 2003, 03:28PM
نوشته شده بوسيله min
قابل توجه خواهران و برادران عزيز
اين بنفش يا فرقي نمي كنه عيسي حالش خوب نيست زياد محلش نكنيد شايد خوب بشه . روانپزشكا ازش قطع اميد كردن گفتن اين طفلكي ديگه از دست رفته زياد براي حرفاش ناراحت نشيد . دست خودش نيست . :D:D
فتوا رسيده چون كم اوردين اينو بكنين بهانه تا آبرتون نره ...
عادت داريم ... دستتون براي همه رو شدست .
نگفتي لوگوت يعني چي ؟
eesa
Wednesday 5 March 2003, 04:02PM
[B]
با سلام مجدد
يعني شما صلاحيت اونو داريد كه تكفير كنيد؟؟؟؟ آدمي كه نه نماز ميخونه نه روزه ميگيره و همه غلطها هم ميكنه تا وقتي زير پرچم لا اله الا الله هست و به زبان مسلمونه حق تكفيرشو نداري اونوقت تو اومدي بگي صلاحيت تكفير داري؟؟؟؟؟؟؟؟ نداري و اصلا هم نداري
بنام خدايم
ممنون از محبتتون و زبان با ادبتون
دوما بحث نژاد پرستي كويتيها رو اصلا درباره اش چيزي نميگم چون اولا همه اينجوري نيستن دوما به من هيچ ربطي نداره شما هم كه اينجاييد و ميدونيد اكثرشون پوچ و بي هدف هستن و غرور الكي دارن ولي آدماي خوب هم تك و توكي پيدا ميشه .
خب ... يعني در ايران همه هدق دارن ؟ من مرض داشتم اگه هدف داشتم از ايران بيام بيرون ..مملكتي كه نه قانون داره نه پشم نه كشك
ايران رو نميشه با كويت مقايسه كرد چون ايران جزو تمدنهاي قديم دنيا حساب ميشه و كويت و تمام كشورهاي خليج فارس جلوي ايران يه نقطه هم نيستن پس اينكه كويتيها يا غير اونا از ايران خوششون بياد يا نه هيچ تاثيري به حال ما نداره همه كشورها ميدونن ايران از قديم چي چي بود و حالا هم چي هست ...
بله حالا از همشون پست تريم ...
ضمنا من نگفتم فيلم سنديت داره دارم ميگم به عنوان مثال فيلم ساختن الكي نيست ميرن تحقيق ميكنن كتاب ميخونن و تعيين لباس رو هم از كتابهايي كه لباس اون زمان رو توصيف ميكنه انتخاب ميكنن من فيلم رو به عنوان مثال عرض كردم و شما مثل هميشه يه جور ديگه برداشت كردين . و اينكه بگي تو دين ما تهمت زدن عين آب خوردنه اينقدر حرف پست و ناچيزي هست كه در شأن من نيست جواب بدم چون خيلي مزخرفه
شما دختر اليزابت هستين ؟ يا خود ملكه انگلستان ؟ كي هستي كه شان خودت رو اينقدر بالا ميدوني ........؟
گفته بودين آمريكاييها از پادگانشون خارج نميشن و چطوري فساد رو پخش ميكنن اينكه سبب و منشأ فساد در كويت در مرحله اول ورود آمريكاييهاست رو بچه هم ميدونه ديگه آدم بايد خيلي خنگ باشه و يا خودشو بزنه به اون راه كه بگه نه تقصير اونا نيست . آمريكاييها از پادگان خارج نميشن نه؟؟؟ من و توييم كه خارج ميشيم فقط اون مظلوما نشستن تو پادگان واسه سلامتي من و شما دعا ميكنن حتما ... بريد از افراد مسئول در پادگانها و كلا حكومت كويت سوال كنيد اونوقت ميفهميد كه چه افتضاحاتي بار آوردن و چه آماراي وحشتناكي دارن . برادر من مطمئن باشيد كه از روي هوا نميگم از حرفم كاملا مطمئنم ... ( حرفهاي سياستمدار و نويسنده معروف كويت عبدالله النفيسي رو اگه شنيده باشيد ميدونيد آمريكاييها دارن چه غلطي ميكنن اينجا ) ديگه نگيد اين حرفو چون جدي جدي يه جوك شده همه ميدونن چه خبره برام عجيبه شما اين حرف رو بزنيد
بنام خدايم
يه خونه داريم صليبيخات 35 ساله .... پس سكوت اختيار كنيد
يه جاهاي ديگه هم حرفايي زدي اصلا معني نداشت با عرض معذرت يعني هيچ ربطي به جوابم نداشت واسه همين ترجيح ميدم هيچي نگم
اينو هم دلسوزانه ميگم : وقتي بخواي در باره يه نفر حكم كني هم از دشمناش حرف بشنو ببين چي ميگن هم طرفداراش . رهبر هم همينطور فقط به شنيدن حرفهاي مخالفين ايشون اكتفا نكن برو تحقيق كن سوال كن ببين طرفداراش چي ميگن اونوقت يه تصميم درست ميگيري . فقط تعصب نداشته باش سعي كن دنبال حقيقت باشي اين احتمال رو بده كه ممكنه در اشتباه باشي اونوقت چي؟؟؟؟
در پناه حق
بنام خدايم
در كل يه سخني براي انسان بي تربيتي مثل تو دارم
بيشين ................بينيم ..................بابا
فدك الزهرا
Wednesday 5 March 2003, 04:14PM
شايسته سلام كردن هم نيستي كه سلام كنم
اصولا آدماي بي منطق اينجورين وقتي كم ميارن شروع ميكنن فحش دادن همه هم تو اين باشگاه ميدونن تو كي هستي مسخره است كه تو يكي حرف از تربيت بگي . من تو هيچ كدوم از حرفام يه كلمه زشت عين اونايي كه تو ميگي استفاده نكردم چون بلد نيستم اما تو كه استادي تو اين حرفا . ديگه جدي جدي حاضر نيستم وقتمو با حرفاي تو تلف كنم به همين اعتقادات و حرفاي متناقض و بي سر و ته خودت باش به من چه اصلا تقصير منه كه با موجودي مثل تو حرف زدم آخه دلم به حالت سوخت هيچي حاليت نيست و ادعات ميشه مگه تو و امثال تو كي هستين؟ تا حالا چيكار كردين؟ چه موافق باشي چه مخالف يه سر سوزن فرقي نداره . يه پشه ميتونه كاري كنه اعصاب همه رو خراب كنه ولي آخرش پشه همون پشه است يه حشره بيشتر نيست
eesa
Wednesday 5 March 2003, 05:04PM
شايسته سلام كردن هم نيستي كه سلام كنم
اصولا آدماي بي منطق اينجورين وقتي كم ميارن شروع ميكنن فحش دادن همه هم تو اين باشگاه ميدونن تو كي هستي مسخره است كه تو يكي حرف از تربيت بگي . من تو هيچ كدوم از حرفام يه كلمه زشت عين اونايي كه تو ميگي استفاده نكردم چون بلد نيستم اما تو كه استادي تو اين حرفا . ديگه جدي جدي حاضر نيستم وقتمو با حرفاي تو تلف كنم به همين اعتقادات و حرفاي متناقض و بي سر و ته خودت باش به من چه اصلا تقصير منه كه با موجودي مثل تو حرف زدم آخه دلم به حالت سوخت هيچي حاليت نيست و ادعات ميشه مگه تو و امثال تو كي هستين؟ تا حالا چيكار كردين؟ چه موافق باشي چه مخالف يه سر سوزن فرقي نداره . يه پشه ميتونه كاري كنه اعصاب همه رو خراب كنه ولي آخرش پشه همون پشه است يه حشره بيشتر نيست
كافر همه را به كيش خود پندارد
min
Thursday 6 March 2003, 11:40PM
نوشته شده بوسيله eesa
فتوا رسيده چون كم اوردين اينو بكنين بهانه تا آبرتون نره ...
عادت داريم ... دستتون براي همه رو شدست .
نگفتي لوگوت يعني چي ؟
ببين برو اون خرابكاريهايي كه برات نوشتم را جواب بده :D:D:D:D:D:D
montazer
Saturday 8 March 2003, 02:27AM
سلام بر اهل سلام
تا اينجاي بحث رو خوندم واقعا متاسفم كه سهم بعضي از افراد از منطق اين قدر ناچيزه . فدك الزهراي عزيز قدم به قدم و اروم پيش اومد و خوب جواب شما رو داد ولي منم مي خواستم در ادامه حرفهاي ايشون به بعضي نكات نوشته هاي شما اشاره كنم :
جناب عيسي خان ! اگه اين عجم ها و غير عربها تو كويت نبودن كويت كلا فلج مي شد تو فكر مي كني اين مملكت روي پاي خودش وايساده چندي نمي گذره كه همين كويتي ها كه اين قدر به ادم ميرسن خودشون محتاج مي شن . امسال خوب ديديم تعداد زيادي از افراد رو ايراني و بعضا غير ايراني كه تجار كويت هم بودن رو به بهانه هاي واهي راهي ادله جنايي و مجبور به انگشت نگاري كردن .
اين كشوري كه ازش دم ميزني بازيچه دست امريكاست . كشوري كه به نظر من همون چيزيه كه مرد شماره دو عراق گفته .!
اينكه بعضي از ايراني ها به دلايلي كه يكيش هم فقر و اعتياد هست مواد با خودشون ميارن و به گونه اي ابروي ديگر ايراني ها رو ميبرن چيزي نيست كه بخواي به حكومت(نوع ان) ربط بدي . متاسفانه مشكليه كه تو خيلي از جوامع وجود داره . اما هيچ ادم عاقلي جزء رو به كل تعميم نمي ده . هستند عربهايي كه به دور از تعصب به ملتها و تمدن ملتها احترام مي ذارن .
غرور چيزيه كه هر ملتي داره عربها هم به مغرور بودن معروفن . اين مسئله تازه اي نيست و من نمي دونم ربطش به رهبري چيه اخه اون موقع كه عربها ميگفتن سلمان عجم هست و ما عرب كه ديگه از اين بحثا نبوده و يا زماني كه بعضي از عربهاي اهواز و خرمشهر و ... به سربازاي عراقي خوش امد ميگفتن و هموطنهاي خودشون رو به گلوله مي سپردن كه بحث رهبري نبوده بحث بحث نژاد بوده و نژاد پرستي . چيزي كه توي اسلام از اون منع شديم . شايد عربها كتابهاي درسي ما رو پاره پاره و خط خطي كنن و خليج فارس رو به عربي تبديل كنن اما اخرش سر هيچ كلاسي ما نمي گيم خليج عرب هيچ جاي دنيا جز همين كشورهاي عربي اين رو نمي گن . براي ما چه اهمتي مي تونه داشته باشه كه بعضي از اعراب حاضر نيستن واقعيت رو با اون چيزي كه ملكه ذهنشونه عوض كنن ؟ البته در شرايطي كه بدونيم اندكي همراهي مي تونه مفيد باشه نبايد دريغ كنيم .
ضمن تاييد صحبتهاي فدك الزهراي گرامي اضافه مي كنم كه امريكايي ها تو پادگانشون كه خودشونو اسير نكردن براي مثال شما مي تونيد به جابريه قطعه هاي 5 و 6 سر بزنيد موقع غروب كه سگهاشون (اونم از نوع بزرگ و بد سگال ) رو براي هوا خوري ميارن بيرون يا همون كنار دريا و جاهاي ديگه مي بينيد كه همش تو پادگان هم نيستن . البته با اين اب هوا بعيد نيست يه بلايي سرشون بياد اگه از تو خونشون بيان بيرون :cool:
شما وسعت كويت و جمعيت و ميزان ذخاير طبيعي اون رو با وسعت و جمعيت و ميزان ذخاير طبيعي وطنمون مقايسه كنيد مي فهميد چرا هنوز در ابادان و خرمشهر ويراني هاي جنگ مشهوده . البته نبايد يه جنگ شش هفت ماهه رو با يك جنگ 8 ساله (تقريبا 16 برابر ) مقايسه كرد .
ادامه گفتگوهاي شما هم كه اصلا شايسته جواب نيست .
eesa
Saturday 8 March 2003, 05:03PM
[نوشته شده بوسيله montazer [/i]
سلام بر اهل سلام
تا اينجاي بحث رو خوندم واقعا متاسفم كه سهم بعضي از افراد از منطق اين قدر ناچيزه . فدك الزهراي عزيز قدم به قدم و اروم پيش اومد و خوب جواب شما رو داد ولي منم مي خواستم در ادامه حرفهاي ايشون به بعضي نكات نوشته هاي شما اشاره كنم :
بنام خدايم
با ديدي كه شيعيان دارند بهترين پاسخ شما فقط ميتونه همين باشه
جناب عيسي خان ! اگه اين عجم ها و غير عربها تو كويت نبودن كويت كلا فلج مي شد تو فكر مي كني اين مملكت روي پاي خودش وايساده چندي نمي گذره كه همين كويتي ها كه اين قدر به ادم ميرسن خودشون محتاج مي شن . امسال خوب ديديم تعداد زيادي از افراد رو ايراني و بعضا غير ايراني كه تجار كويت هم بودن رو به بهانه هاي واهي راهي ادله جنايي و مجبور به انگشت نگاري كردن .
اين كشوري كه ازش دم ميزني بازيچه دست امريكاست . كشوري كه به نظر من همون چيزيه كه مرد شماره دو عراق گفته .!
بنام خدايم
حرفهاي شما رو قبول دارم اما ... الان در حال حاضر بهتر از كشور من به من ميرسه !!!! براي شما هم قطعا همينطوره
اينكه بعضي از ايراني ها به دلايلي كه يكيش هم فقر و اعتياد هست مواد با خودشون ميارن و به گونه اي ابروي ديگر ايراني ها رو ميبرن چيزي نيست كه بخواي به حكومت(نوع ان) ربط بدي . متاسفانه مشكليه كه تو خيلي از جوامع وجود داره . اما هيچ ادم عاقلي جزء رو به كل تعميم نمي ده . هستند عربهايي كه به دور از تعصب به ملتها و تمدن ملتها احترام مي ذارن .
بنام خدايم
به همين خبر بسنده ميكنم ..ايران در سال 2002 در راس كشورهاي مصرف كننده مواد مخدر قرار گرفت .... you can visit the cnn web site
غرور چيزيه كه هر ملتي داره عربها هم به مغرور بودن معروفن . اين مسئله تازه اي نيست و من نمي دونم ربطش به رهبري چيه اخه اون موقع كه عربها ميگفتن سلمان عجم هست و ما عرب كه ديگه از اين بحثا نبوده و يا زماني كه بعضي از عربهاي اهواز و خرمشهر و ... به سربازاي عراقي خوش امد ميگفتن و هموطنهاي خودشون رو به گلوله مي سپردن كه بحث رهبري نبوده بحث بحث نژاد بوده و نژاد پرستي .
بنام خدايم
ايا رهبر جامعه اينطور مردم ايران رو خار كرده يا خود مردم ؟
نه .. در گذشته همه ميدونيم پنهان كاري لازم نيست در تمام دنيا با ديد ديگري به ما نگاه ميكردند .... غرور عربها جاي خودش اما تفاوت خيلي چيزها رو ميشه كاملا فهميد ... وقتي ميفهمند ايراني هستيم فكر ميكنن براي گذايي اومديم ... قبلا اين طور نبود ... چرا ؟
چيزي كه توي اسلام از اون منع شديم . شايد عربها كتابهاي درسي ما رو پاره پاره و خط خطي كنن و خليج فارس رو به عربي تبديل كنن اما اخرش سر هيچ كلاسي ما نمي گيم خليج عرب هيچ جاي دنيا جز همين كشورهاي عربي اين رو نمي گن . براي ما چه اهمتي مي تونه داشته باشه كه بعضي از اعراب حاضر نيستن واقعيت رو با اون چيزي كه ملكه ذهنشونه عوض كنن ؟ البته در شرايطي كه بدونيم اندكي همراهي مي تونه مفيد باشه نبايد دريغ كنيم .
بنام خدايم
من با آدمهاي خوب زيادي اينجا ارتباط دارم نسبت خوب و بد بودن جمعيتشون ميتونه دقيقا مثل تمام كشورها باشه
ضمن تاييد صحبتهاي فدك الزهراي گرامي اضافه مي كنم كه امريكايي ها تو پادگانشون كه خودشونو اسير نكردن براي مثال شما مي تونيد به جابريه قطعه هاي 5 و 6 سر بزنيد موقع غروب كه سگهاشون (اونم از نوع بزرگ و بد سگال ) رو براي هوا خوري ميارن بيرون يا همون كنار دريا و جاهاي ديگه مي بينيد كه همش تو پادگان هم نيستن . البته با اين اب هوا بعيد نيست يه بلايي سرشون بياد اگه از تو خونشون بيان بيرون :cool:
بنام خدايم
خب حدس ميزدم كه شما بايد يا خود فدك الزهرا باشيد يا از بستكان اما براي من مهم نيست ... غير از آمريكاييها ميدونين كه 1 ميليون خارجي شايد هم بيشتر اينجا زندگي ميكنه ؟ ايا همه بورها و چشم رنگيها آمريكايي هستند ؟
شما وسعت كويت و جمعيت و ميزان ذخاير طبيعي اون رو با وسعت و جمعيت و ميزان ذخاير طبيعي وطنمون مقايسه كنيد مي فهميد چرا هنوز در ابادان و خرمشهر ويراني هاي جنگ مشهوده . البته نبايد يه جنگ شش هفت ماهه رو با يك جنگ 8 ساله (تقريبا 16 برابر ) مقايسه كرد .
ادامه گفتگوهاي شما هم كه اصلا شايسته جواب نيست . [/QUOTE]
بنام خدايم
بله مقايسه ميكنم چون غير از نفت خيلي چيزهايي ما داريم كه معلوم نيست پولش كجا ميره از بازديد توريستها بگير تا هر چيزي كه دلت بخواد
تازه چند برابر جمعيت ايران ما ثروت داريم اما به شرطي اينكه صاحب داشته باشه
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.