نمايش نسخه نهائي : نقش سكس در رابطه زناشويي!!!
شاهين
Wednesday 19 February 2003, 10:30PM
به نظر من كه در يك رابطه زناشويي بيشتر و بهتر انجام بشه اون زندگي و خانواده پايدارتره و رابطه زناشويي در همه موارد بهتر ميشه......
نظر شما چيه.............؟؟؟:confused:
بهزاد
Thursday 20 February 2003, 02:46PM
نوشته شده بوسيله شاهين
نقش سكس در رابطه زناشويي!!!
ميبينم كه وارد معقولات شدي پسر:p;)
safari
Monday 3 September 2007, 07:46AM
ریشه خیلی از اختلافات تو زندگی زن و شوهرها ، نداشتن سکس اثر بخشه
مجتبی مجتبی
Friday 5 October 2007, 07:28AM
اولا سکس باعث می شه مرددنبال تنوع برود وزن هم بالطبع دنباله رو شوهر ودراخر باعث از بین رفتن رابطه خانوادگی وشکست در زندگی
زندگی پایه اصلیش روی اعتماد بنا شده اگر سکس امد اعتماد هم می رود حال شما به جوامعی که سکس را تبلیغ می کنند توجه کنید که به پایان راه رسیده اند ودنبال بنیاد خانواده آمده اند وانراتبلیغ هم می کنند
وآخر سکس چیزی غیر از بد گمانی نیست
مجتبی مجتبی
Wednesday 10 October 2007, 07:35AM
به نظر من كه در يك رابطه زناشويي بيشتر و بهتر انجام بشه اون زندگي و خانواده پايدارتره و رابطه زناشويي در همه موارد بهتر ميشه......
اخه شاهین فکرت اشتباهه چون زندگی فقط سکس وشهوت نیست خودت هم بهتر میدونی اما خوابی بیدارشواین خبرا هم نیست که میگی زندگی فقط سکس نیست که توشبانه روزدنبالش باشی رابطه زنا شویی اگه با سکس درست بشه با سکس هم از هم می پاشه برو کاری دیگه پیدا کن ودیگه از این تاپیک خلاص شوبچه جون
مجتبی مجتبی
Wednesday 10 October 2007, 07:38AM
ریشه خیلی از اختلافات تو زندگی زن و شوهرها ، نداشتن سکس اثر بخشه
عجب توهم صفری دیگه از شما انتظار نمی رفت
پریماه
Monday 31 March 2008, 07:25AM
هلنا
Monday 31 March 2008, 12:03PM
سلام . ببینید من این تاپیک را میگذارم تا عده ای را از یک توهم در بیاورم که عموما بطریق هدفمند از طریق سایتهای لاقید یا کانالهای ماهواره ای یا بعضی رسانه های داخلی تبلیغ میشود و در اخر هم دلیل ان را میاورم که چرا این کار را میکنند . ببینید انسان ابعاد کوناگونی دارد که یکی از ان ابعاد بعد حیوانی ان است . که سکس در ان میگنجد . منتها باید توجه داشت و اگر باور ندارید از کسانی که زندگی موفقی داشته اند بپرسید . عشق در بعد حیوانی انسان جایگاهی ندارد . ببینید قوام دهنده و پایدار کننده زندکی عشق است . زیرا انسان در طول زندکی مشترک مدت خیلی محدودی را با بعد حیوانی سپری میکند و اکثر مواقع زندکی اشتراکی با عشق سپری میشود . که این عشق است که انسان را درابعاد زندگی موفق میکند . دقت کنید این سکس مانند شعله ای است که بمرور با بالا رفتن عمر فروکش میکند . حتی اگر فروکش هم نکند اهمیت ان در همان اوان زندگی مشترک است و بمرور چون ما انسانها در این دنیا مبتلا به انواع مقدرات و حوادث هستیم اهمیت ان از دست میرود . البته این را که میگویم برای یک انسان نرمال است که بزندگی با همه ابعاد ان میپردازد . والا هستند اشخاصی که زندگی را با شراب و سکس و انواع لهو و لعب سپری میکنند و تصدیق میکنید اینجور اشخاص عاشق نمیتوانند باشند و زندگی اشتراکی با این اشخاص به شکست می انجامد . حال شما بعنوان یک انسان دارای فکر و اندیشه ترجیح میدهید پایه های زندگیتان را بر مبنای عشق پایه ریزی کنید یا سکس . خوب البته عشق . عشق مانند سدی میماند که هر یک از زوجین با اتکا به ان انواع طوفانهای زندگی را که اکثرا خارج از اختیار انهاست سپری کنند و با گذشت از ان همه طوفان با یاد اوری ان محبتشان بیشتر شود و این یکی از عجایب خلقت ابنای بشر است که خدای رحمان به انسان عطا کرده تا با ان مدت این زندگی دنیایی را سپری کند . متاسفانه امروزه جوانان تحت تاثیر عوامل بر شمرده در بالا این مقوله از زندگی را فراموش میکنند و اگر دقیق توجه کنید میبینید اکثر شکستها در زندکی و طلاقها بدلیل اتکا به سکس به عوض عشق است یا به پول و از این دست . دقت کنید سکس به عوامل فیزیو لزیک بدنی و شرایط از این دست مرتبط است که هر لحظه امکان دارد با یک گرفتاری یا مریضی یا از این دست فروکش کند یا حتی از بین برود . مانند مال و ثروت و پست و مقام . ایا ای دختر و پسر عاقل شما حاضرید بخاطر اینکه مثلا سلامتی خود را از دست داده اید شریک زندگیتان بخاطر شرایط بهتر شما را ترک کند و سراغ دیکری برود . البته نه . خوب زندکی بر مبنای سکس و مادیات این مجوز را میدهد . و کسی که خود از زندکی عشق را درک نمیکند و به سکس وابسته است نباید از طرف دیگر توقع بیشتری داشته باشد . پس بیایید زندگی را بر مبنای عشق بنا کنید و همسرتان را هم با این مفاهیم اشنا کنید تا زندکی واقعا خوبی داشته باشید و زندکیتان شرطی نشود . حالا چرا این مسئله سکس که یک امر غریزی است و در همه وجود دارد و احتیاج انچنانی مانند اینکه الان پیگیری میکنند به پرداختن ندارد از طرف رسانه های استکباری پیگیری میشود من برای جلو گیری از اطاله سخن این را بخودتان میسپارم . واقعا فکر کنید چرا
محمد م
Saturday 12 April 2008, 02:02PM
با سلام و احترام به همه
فکر میکنم این خبر کمک کننده بحث باشد. توجه کنید:
سرپرست کلينيک سلامت خانواده: , ۵۰ درصد طلاقها براساس تحقيقات ريشه درمسائل جنسي دارد , فرزندان خانوادههاي داراي مشكلات زناشويي،بيشتر مستعد انحرافات اخلاقي هستند
سرپرست کلينيک سلامت خانواده با اشاره به اين كه كشور نيازمند تشكيل شوراي عالي خانواده است، بر اجباري شدن مشاورههاي قبل ازدواج همانند ساير آزمايشهاي ضروري تاكيد كرد.
دكتر سيد كاظم فروتن عضو هيأت علمي دانشگاه شاهد در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه مشاورههاي قبل از ازدواج براي شروع عملي زندگي سالم و پرنشاط بسيار حائز اهميت است، گفت: با توجه به سير صعودي آمار طلاق در کشور، اهميت مشاورههاي خانواده به مراتب بيشتر از آزمايشهاي تالاسمي است؛ زيرا در صورت بروز مشكل در زندگي، هزينه پنهان و آشکار فراواني به جامعه تحميل ميشود که بسيار بيشتر از هزينه يک بيمار مبتلا به تالاسمي خواهد بود.
وي با بيان اين كه زن و شوهري كه طلاق ميگيرند، دچار ضربات شديد روحي و رواني در زندگي ميشوند، اظهاركرد: چنين افرادي به دنبال طلاق، اعتماد به نفس خود را از دست ميدهند و درباره ازدواج دوم به شدت نگران بوده و ممکن است خود را سربار اجتماع تلقي كنند.
وي ادامه داد: كاهش بازدهي كاري، اجتماعي و فرهنگي و صدمات جبران ناپذير در تربيت فرزند از جمله ساير پيامدهاي طلاق به شمار ميرود.
بايد از تعصبات غلط در طرح مسائل جنسي جلوگيري كرد
وي همچنين با تاكيد بر اين كه در رابطه با مسائل جنسي بايد علمي برخورد كرد، تصريح كرد: جامعه ما به دلايل متعدد و متفاوت، تاکنون رويکردي عالمانه به اين موضوع نداشته است و برخورد احساسي در نگرش به مسائل جنسي، مشكلات را بيشتر از گذشته خواهد كرد. همچنين بايد از تعصبات غلط در طرح مسائل جنسي جلوگيري بعمل آورد.
مشکلات جنسي انحراف جنسي نيست
نگاه اسلام به غريزه جنسي، نگاه نفي سلب و خشونت نيست
سرپرست كلينيك سلامت خانواده خاطرنشان كرد: مسئولان بايد در بعد تربيتي، روانشناسي، روانپزشكي، حقوقي، فرهنگي و اجتماعي مسائل جنسي به طورعلمي برخورد كنند و در تمامي كشورها نيز با اين گونه مسائل با ديد علمي نگاه ميكنند. زيرا مشکلات جنسي، انحراف جنسي نيست بلكه در صورت آموزش غلط ، امكان انحراف وجود دارد.
وي با بيان اين كه مسائل جنسي نياز بشريت بوده كه از زمان باستان وجود داشته است، افزود: بر اساس آموزههاي ديني ما هيچ نهادي نزد خداوند محبوبتر از نهاد خانواده نيست و آنچه جامعه را به سمت آرامش ميبرد، تشکيل خانواده است. نگاه اسلام هم به غريزه جنسي نگاه نفي سلب و خشونت نيست بلکه بر ارضاء صحيح آن تاكيد شده است. به همين علت نبايد به علت نداشتن برنامهريزي براي کاهش مشکلات جنسي، صورت مسئله را به كلي پاك كرد.
صحبت از سلامت جنسي در كشور به صورت ضدارزش درآمده است
سلامت جنسي در خانوادهها، سلامت خانوادهها و جامعه را به دنبال دارد
وي تصريح كرد: به علت حساسيت و گستردگي مسائل جنسي و نقش اساسي آن در قوام خانواده بايد شرايط مناسب را براي نگاه مثبت به مسائل سلامت جنسي فراهم كرد. زيرا صحبت از سلامت جنسي در كشور به صورت ضدارزش درآمده است. اين درحاليست كه آموزههاي ديني با فرهنگ ما در نگرش به سلامت جنسي کاملاً متفاوت است؛ بنابراين هر اندازه سلامت جنسي در افراد سالم ارتقا يابد، كانون خانواده از استحكام بيشتري برخوردار خواهد بود.
فروتن با تاكيد بر اين كه به مسائل جنسي صرفاً نبايد به عنوان يك بيماري يا اختلال جنسي و روحي نگاه كرد، اضافه كرد: سلامت جنسي در خانوادهها، سلامت خانوادهها و جامعه را به دنبال دارد كه در كشور به آن توجه لازم نشده است.
تعداد افراد متخصص براي آموزش و يا درمان اختلالات جنسي در كشور بسيار کم است
ايجاد رشته تخصصي خانواده و سلامت جنسي ضروري است
وي با بيان اين كه تعداد افراد متخصص براي آموزش و يا درمان اختلالات جنسي در كشور بسيار کم است، ياد آور شد: بسياري از افرادي كه در رابطه با مسائل جنسي در كشور فعاليت ميكنند، اطلاعاتي از درمان و يا نگرش صحيح به نحوه برخورد با مشکلات جنسي ندارند. بنابراين وظيفه وزارت علوم و وزارت بهداشت است که با ايجاد رشته تخصصي خانواده و سلامت جنسي، افراد خاصي را براي اين مشکل جدي ولي به ظاهر پنهان جامعه، تربيت كنند. زيرا اين موضوع با بنياد خانواده در ارتباط است و انجام کارهاي نسنجيده و غيرعلمي و نيز ورود افراد با اطلاعات محدود و يا بدون تهعد لازم ممکن است نه تنها به تشديد اختلالات دامن بزند بلکه در برخي موارد مفسده انگيز هم باشد.
50 درصد طلاقهايي كه در دادگاه خانواده به دلايل ديگر صورت ميگيرد، ريشه در مسائل جنسي دارد
خانوادههايي كه در مسائل جنسي دچار مشكل هستند، والدين در تربيت فرزندانشان ناموفقتر بودهاند
سرپرست كلينيك سلامت خانواده تصريح كرد: بر اساس برخي تحقيقات، حداقل 50 درصد طلاقهايي كه در دادگاه خانواده به دلايل ديگر صورت ميگيرد، ريشه در مسائل جنسي دارد و به تجربه ثابت شده در خانوادههايي كه مسائل جنسي در زوجها برطرف شده، احتمال فروكش كردن مشكلات در خانوادهها بيشتر است.
وي ادامه داد: در خانوادههايي كه مسائل جنسي، زناشويي و ارتباطات عاطفي زن و شوهر مناسب نيست، والدين در تربيت فرزندانشان ناموفق بودهاند و عمده اين فرزندان مستعد انحرافات فرهنگي و اخلاقي ميباشند.
كاهش آمار طلاق در يك استان، نشان از كار بنيادي است
كشور نيازمند تشكيل شوراي عالي خانواده است
وي خاطرنشان كرد: چنانچه آمار طلاق در استاني كاهش يابد، نشان از كار بنيادي در زمينه كاهش طلاق در آن استان است. بنابراين قوام و فرهنگ خانواده در آن استان در حال شكل گيري و رشد است كه به دنبال آن نابهنجاري و آسيبهاي اجتماعي نيز در آن استان كاهش خواهد يافت.
مسئولان بايد زمينههاي مشاورههاي رايگان بعد از ازدواج را فراهم كنند
سرپرست كلينيك سلامت خانواده با تاكيد بر اين كه در كشور بايد شوراي عالي خانواده تشكيل شود، گفت: اين شوراي عالي بايد در خصوص مسائل تربيتي و فرهنگي خانواده و از جمله مسائل مرتبط با سلامت جنسي و ارتقاء آن بحث و برنامه ريزي كند تا خلا موجود در اين زمينه در جامعه برطرف شود. همچنين لازم است شرح وظايف وزارتخانهها و سازمانهايي که به نحوي فعاليت آنها مرتبط با اين موضوع است، مشخص و هماهنگيهاي لازم صورت گيرد.
منبع خبر: خبرگزاری دانشجویان ایران - ايسنا (http://www.isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-1098017)
javadsalari
Saturday 12 April 2008, 06:41PM
ببیند درسته که همه انسان در این روابطه خلاصه نمیشه ولی از اونجا که این هم بخشی از نیاز ها وتوقعات جسم وجان انسان هست اگر در ست ارضا نشود خود تولید مشکل میکند
j-19
Monday 13 October 2008, 02:28AM
متاسفانه سکس در جامعه ما بصورت درستی تعریف نشده
Amitis_supersun
Tuesday 4 November 2008, 12:43AM
کاملا موافقم
هلنا
Thursday 6 November 2008, 11:07PM
متاسفانه سکس در جامعه ما بصورت درستی تعریف نشدهسلام . مخالفم . سکس یک عبارت وارداتیست و مفهوم ان رابطه جنسی به معنای عام هست . که این اصلا بکار ما نمی اید . بطور ساده اینطور توضیح بدهم . معنای وارداتی سکس به این معناست که حرکتها و افعال سکسی بصورت عیان و تحت یک کانال تئوریزه بشود .
در صورتی که در دیدگاه اصیل رابطه جنسی فعل جنسی از عشق منشا میگیرد و خارج از ان یک نوع لهو لعب یا تفریح محسوب میشود .
در معنای غربی سکس رابطه با هر کس و در هرجا برای رفع عطش جنسی تعریف میشود و نحوه ان نیز محدودیت بصری ندارد و همین بصورت تصاعدی عطش خارج از عشق را زیاد میکند .
در صورتی که رابطه جنسی برای نوع بشر با دریافتهای متفاوت هدفی والا و مستحکم کننده بنیان خانواده است .
این غلط هست که اشاعه تفکر سکسی موجب تحکیم خانواده میشود . که این در غرب تجربه شده و نتیجه ای جز سقوط نداشته .
motalleb
Monday 10 August 2009, 06:38PM
با تشکر از هلنا از بابت مقاله ارسالی
boosal
Monday 10 August 2009, 09:20PM
بيشتر رو من موافق نيستم در حد نرمال خوبه البته باز هم تعداد دفعات به تنهايي نميتونه اثر بخش باشه بلكه به قول شما بهتر انجام شدنش تاثير بيشتري داره كه متاسفانه خيلي از زوج هاي ايراني در اين زمينه تخصص ندارند تا جايي كه طبق امارهاي ارائه شده نزديك به 90% زنان ايراني مرحله ارگاسم را تجربه نكرده اند كه بسياري از مشكلات زناشويي در بعد هاي ديگر به همين موضوع ربط داره
alireza.f
Monday 10 August 2009, 11:51PM
BENAZARE MAN HAM MARD HA VA ZAN HAY irani makhsosan nasle ghabli kheili dar in mored na agah bodan vali khoda bede barekat nasle jadid hame mashala..... ostadan
ملخ مجرد
Thursday 20 August 2009, 11:25AM
.....................
baran64
Friday 4 September 2009, 07:37AM
سلام.هر کی بگه سکس مهم نیست حتما داره به خودش دروغ میگه
ملخ مجرد
Monday 7 September 2009, 08:44AM
!!!!!!!!!!!!!!!!
hamed_civil11
Monday 7 September 2009, 10:20AM
البته همش سكس نيست
hamed_civil11
Monday 7 September 2009, 10:25AM
به نظر من اگه رابطه زناشويي به خاطر سكس باشه دوام نمياره دليل دارم با مثال دوس داشتين ميگم
hamed_civil11
Monday 7 September 2009, 10:29AM
بلاخره يه روز خسته ميشي
pouya62
Monday 7 September 2009, 10:32AM
تا حالا به دادکههای خانواده سری زدین؟چند درصد از طلاقها یا دخواست طلاق به خاطر عدم آگاهی از روابط زناشویی وسکس ؟
ملخ مجرد
Thursday 10 September 2009, 10:50AM
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
boosal
Friday 11 September 2009, 02:56PM
تا حالا به دادکههای خانواده سری زدین؟چند درصد از طلاقها یا دخواست طلاق به خاطر عدم آگاهی از روابط زناشویی وسکس ؟
اين تمام مسئله نيست بلكه عده اي بنا به شرايط موجود از بهانه هاي ديگري براي جدايي استفاده ميكنند و به نوعي ميشود گفت كه اين امر باعث بروز اختلافاتي ديگر در زندگي زناشويي ميشود و پيامد هايي كه از اون به وجود مياد باعث بروز تنشها ميشه كه نهايتا فاصله بين زن و شوهر به وجود مياد و به نوعي ديگر اكثر مشكلات از اين كمبود پايه گزاري ميشوند
نامی
Thursday 17 September 2009, 01:20AM
با سلام
خداوند در وجود هر انسان ابزارهایی را نهفته است که هرکدام از این ابزارها در جای خود مهم و کارساز هستند.
چه در علم پزشکی وچه در جایگاههای دیگه در مورد هریک از این نعمتها بحثهای زیادی صورت میگیرد
آلت تناسلی یکی از آن ابزارها برای انسانها هست . سوال اینه که چرا ما نباید در این رابطه بیشتر بدانیم
و چرا اینهمه حساسیت وجود دارد . عضوی که بتنهایی اینهمه اثر گذار در زندگی بشر هست چرا ...؟
نامی
Monday 21 September 2009, 01:27AM
يه روز يه کشيش به يه راهبه پيشنهاد مي کنه که با ماشين برسوندش به مقصدش… راهبه سوار ميشه و راه ميفتن… چند دقيقهء بعد راهبه پاهاش رو روي هم ميندازه و کشيش زير چشمي يه نگاهي به پاي راهبه ميندازه… راهبه ميگه: پدر روحاني، روايت مقدس ۱۲۹ رو به خاطر بيار… کشيش قرمز ميشه و به جاده خيره ميشه… چند دقيقه بعد بازم شيطون وارد عمل ميشه و کشيش موقع عوض کردن دنده، بازوش رو با پاي راهبه تماس ميده… راهبه باز ميگه: پدر روحاني! روايت مقدس ۱۲۹ رو به خاطر بيار!… کشيش زير لب يه فحش ميده و بيخيال ميشه و راهبه رو به مقصدش مي رسونه… بعد از اينکه کشيش به کليسا بر مي گرده سريع ميدوه و از توي کتاب روايت مقدس ۱۲۹ رو پيدا مي کنه و مي بينه که نوشته: «به پيش برو و عمل خود را پيگيري کن… کار خود را ادامه بده و بدان که به جلال و شادماني که مي خواهي مي رسي»!
نتيجهء اخلاقي :اگه توي شغلت از اطلاعات شغلي خودت کاملا آگاه نباشي، فرصتهاي بزرگي رو از دست ميدي
history
Tuesday 6 October 2009, 07:42AM
من نظرات دوستان رو مطالعه کردم
نمی شه اینجا و بی پرده در این خصوص صحبت کرد
مشکل ما اینه که واژه سکس رو به معنای بی بند و باری یا ابتذال معنا می کنیم
مشکل ما اینه که در روابط جنسی با همسر، بدنبال همان راه های قدیمی سنتی که مثلا جدمان یکصد سال پیش انجام می داده هستیم
خیلی دوست دارم وارد ریز این موضوع بشم اما قطعا محدودیتها نمی زارن شاید هم ظرفیتها
3Reza
Tuesday 6 October 2009, 08:28AM
من نظرات دوستان رو مطالعه کردم
نمی شه اینجا و بی پرده در این خصوص صحبت کرد
مشکل ما اینه که واژه سکس رو به معنای بی بند و باری یا ابتذال معنا می کنیم
مشکل ما اینه که در روابط جنسی با همسر، بدنبال همان راه های قدیمی سنتی که مثلا جدمان یکصد سال پیش انجام می داده هستیم
خیلی دوست دارم وارد ریز این موضوع بشم اما قطعا محدودیتها نمی زارن شاید هم ظرفیتها
ورود نکنید بهتره!
history
Tuesday 6 October 2009, 08:30AM
مرسی حمیدرضا جان
اما خیلی دلم می خواد یه روزی برسه که آموزش سکسولوژی نه به اون برداشتهای عامی ما بلکه بصورت صحیح در نظام آموزشی ما قرار بگیره
3Reza
Tuesday 6 October 2009, 08:38AM
مرسی حمیدرضا جان
اما خیلی دلم می خواد یه روزی برسه که آموزش سکسولوژی نه به اون برداشتهای عامی ما بلکه بصورت صحیح در نظام آموزشی ما قرار بگیره
خیلی زمان میبره به اونجا برسیم:)
فعلا این موارد، از مواردی است که به این راحتیها نمیشه بهش ورود کرد.
history
Tuesday 6 October 2009, 08:41AM
اشکال کار ما نیز همش در همینه
در همین عدم اطلاع
در همین عیب بزرگ که همیشه برای واژه ها یه معنی بیشتر نداریم
a_d
Tuesday 6 October 2009, 07:47PM
مرسی حمیدرضا جان
كتاباي مختلفي در اين مورد هست كه بعضي از اون نظر شرع رو هم در اين مورد دادند كه البته من نخوندم :smile31:
همينطور توي دانشگاها توي كلاس تنظيم خانواده شاگرد زرنگا اينا رو باز ميكنن :smile31:
REIKO
Tuesday 6 October 2009, 07:58PM
اولا سکس باعث می شه مرددنبال تنوع برود وزن هم بالطبع دنباله رو شوهر ودراخر باعث از بین رفتن رابطه خانوادگی وشکست در زندگی
زندگی پایه اصلیش روی اعتماد بنا شده اگر سکس امد اعتماد هم می رود حال شما به جوامعی که سکس را تبلیغ می کنند توجه کنید که به پایان راه رسیده اند ودنبال بنیاد خانواده آمده اند وانراتبلیغ هم می کنند
وآخر سکس چیزی غیر از بد گمانی نیست
میدونستی از هیچی خبر نداری.:smile21:
احتشام
Tuesday 6 October 2009, 08:01PM
یه خورده هم عکس میزاشتین که مطالب بهتر فهمیده شن :D
REIKO
Tuesday 6 October 2009, 08:02PM
چشمو گوشت باز میشه!!!!!!!!!!:smile27:
احتشام
Tuesday 6 October 2009, 08:17PM
باز شده فقط میخوام کامل بشه :D
ساز دهنی
Friday 9 October 2009, 10:49AM
من تو يه مقاله خوندم كه گفته بود بيش از 98 درصد طلاقهاي جهان به اين دليل است كه يكي از دو طرف سكس بلد نيستن يا كامل ارضا نميشن ...
3Reza
Friday 9 October 2009, 10:59AM
من تو يه مقاله خوندم كه گفته بود بيش از 98 درصد طلاقهاي جهان به اين دليل است كه يكي از دو طرف سكس بلد نيستن يا كامل ارضا نميشن ...
فکر نمیکنم آمار واقعی باشه:)
ساز دهنی
Friday 9 October 2009, 11:01AM
من ميگم 98 درصد ، قبول كن 100 درصده
بهرحال لذت نبردن از سكس شايد بطور مستقيم تاثير نداشته باشه ولي بهونه گيريها ، خيانت ها ، ايراداي الكي گرفتن ، بداخلاقيها و كم محلي كردنها ، همگي ناشي از اين ميشه
3Reza
Friday 9 October 2009, 11:09AM
من ميگم 98 درصد ، قبول كن 100 درصده
بهرحال لذت نبردن از سكس شايد بطور مستقيم تاثير نداشته باشه ولي بهونه گيريها ، خيانت ها ، ايراداي الكي گرفتن ، بداخلاقيها و كم محلي كردنها ، همگي ناشي از اين ميشه
به هیچ عنوان قبول ندارم.
درسته که مهمه، ولی نه اینقدر که همه مسائل تحت الشعاع این موضوع باشه.
ساز دهنی
Friday 9 October 2009, 11:12AM
به هیچ عنوان قبول ندارم.
درسته که مهمه، ولی نه اینقدر که همه مسائل تحت الشعاع این موضوع باشه.
تحقيق كني ميفهمي
3Reza
Friday 9 October 2009, 11:13AM
تحقيق كني ميفهمي
تحقیق کردم:D:D
تسو
Friday 9 October 2009, 11:14AM
البته مقوله بسيار مهميه ليكن مهم تفاهمه زوجينه:smile31:
history
Friday 9 October 2009, 11:16AM
بحث ارضا رو ولش کن
من مقاله ای خواندم که اثبات شده هم هست .
عدم آشنایی به روابط جنسی و سکس زوجین حتی در شکل و هوش نوزاد نیز موثر هست
ساز دهنی
Friday 9 October 2009, 11:22AM
همان اندازه كه يه سكس خوب وموفق به صميميت و استحكام زندگي زناشوئي كمك ميكنه يه سكس ناموفق خلاف اينو نشون ميده
history
Friday 9 October 2009, 11:22AM
كتاباي مختلفي در اين مورد هست كه بعضي از اون نظر شرع رو هم در اين مورد دادند كه البته من نخوندم :smile31:
همينطور توي دانشگاها توي كلاس تنظيم خانواده شاگرد زرنگا اينا رو باز ميكنن
توی کتاب فروشی ها کتاب های زیاد هست و حتی گاهی این نوع کتابها رو جلوی چشم هم می زارن اما فکر می کنی چند درصد تهیه می کنن ؟؟
history
Friday 9 October 2009, 11:24AM
همان اندازه كه يه سكس خوب وموفق به صميميت و استحكام زندگي زناشوئي كمك ميكنه يه سكس ناموفق خلاف اينو نشون ميده
موافقم
ساز دهنی
Friday 9 October 2009, 11:25AM
توی کتاب فروشی ها کتاب های زیاد هست و حتی گاهی این نوع کتابها رو جلوی چشم هم می زارن اما فکر می کنی چند درصد تهیه می کنن ؟؟
يه سري به اين سايت بزنين بخش خانواده :
www.irpdf.com
REIKO
Friday 9 October 2009, 11:28AM
من چیزی نمیگم.
history
Friday 9 October 2009, 11:36AM
يه سري به اين سايت بزنين بخش خانواده :
www.irpdf.com (http://www.irpdf.com)
مرسی
باید براش وقت بزارم .... اطلاعات خوبی داره
history
Friday 9 October 2009, 11:39AM
من چیزی نمیگم.
اتفاقا من در این مقوله حرفهای زیادی دارم اما نمی شه بیان کرد
ساز دهنی
Friday 9 October 2009, 11:57AM
منم تجربيات ارزنده اي دارم :smile50:
REIKO
Friday 9 October 2009, 12:01PM
............
REIKO
Friday 9 October 2009, 12:04PM
اتفاقا من در این مقوله حرفهای زیادی دارم اما نمی شه بیان کرد
من نگفتم چیزی نمیدونم.
گفتم من چیزی نمیگم.
احتشام
Friday 9 October 2009, 01:18PM
سکس خوبه ولی اگه جور بشه . نه اینکه هفته ای یه بار اونم با هزار ترس و زجر و منت کشیدن دوس دخترا :smile26::قهقهه::smile26:
a_d
Friday 9 October 2009, 05:17PM
سلام
بيان و مطرح شدن مسائل و دانستنيهاي جنسي در هر مقطع از زندگي فرق داره و لزوما نيازي نيست كه يك فرد 25 ساله كه ازدواج كرده و يك فرد 16 ساله ويك فرد 6 ساله هرسه به يك اندازه و يك نوع آموزش ببينند، بلكه گاهي دانستنيهاي كه مورد نياز يك فرد 6ساله نيست اورا به گمراهي خواهد كشاند.
اولين قدم در آموزش اين مسائل در بين خانواده هاست ، كه وظيفه دارن فرزندانشون رو آگاهي بدهند تا وقتي بيرون با مسائل از اين قبيل مواجه شدند تضادها و پارادكس هاي ذهنشون رو بتونن تجزيه تحليل كنند.
اما منكه در كتاب فروشي ها اينطور نديدم ، و خيلي راحت ميشه اين كتابا رو پيدا كرد،وما بايد خودمون به اين به عنوان يك مهارت زندگي بهش نگاه كنيم .
توي خانواده معمولا اين آموزشها رو خيلي بهتر به دختران ميدن ،شايد چون رابطه صميمي تري با مادرشان دارند اما در مورد پسران اين صدق نميكند وآنها بيشتر با هم صحبتي با دوستانشون اين مسائل رو فرا ميگيرن.
hunter
Friday 9 October 2009, 05:20PM
یه بار دیگه بگو؟
محمد م
Friday 9 October 2009, 11:43PM
سلام
توي خانواده معمولا اين آموزشها رو خيلي بهتر به دختران ميدن ،شايد چون رابطه صميمي تري با مادرشان دارند اما در مورد پسران اين صدق نميكند وآنها بيشتر با هم صحبتي با دوستانشون اين مسائل رو فرا ميگيرن.
با سلام به شما
چندان با شما موافق نیستم
لطفا به همه کشور ایران نگاه کنید زنان در ایران از مسائل جنسی اطلاع دقیقی ندارند که بخواهند آن را به دختران خود انتقال دهند .اگر مطالبی از سوی این گونه مادران گفته میشود مطالبی غیر دقیق و اشتباه است چون خود این مادران حتی در مورد پریود زنانه خود اطلاعات کمی دارند و بیشتر آگاهی آنها عوامانه میباشد در بضی از نقاط ایران صحبت از جنس مذکر برای یک دختر باکره گناه کبیره است چه برسد به آنکه مادران برای دختران خود در ارتباط با مسائل جنسی آگاهی بخش نمایند
history
Saturday 10 October 2009, 12:19AM
کاربران عزیز ِa_d و محمد م
فرمایشات شما متین و هر کدام قابل بحث هست
علی آقا
شما می فرمایید :
لزوما نيازي نيست كه يك فرد 25 ساله كه ازدواج كرده و يك فرد 16 ساله ويك فرد 6 ساله هرسه به يك اندازه و يك نوع آموزش ببينند، بلكه گاهي دانستنيهاي كه مورد نياز يك فرد 6ساله نيست اورا به گمراهي خواهد كشاند.
این قبول . اما به نظر شما یک زوجی که تازه پیمان زناشویی بستن چقدر به این مسائل آگاه هستند ؟
آیا به اون اندازه ای که شما فرمودی رسیده اند ؟؟ یا بهتر هست بگم بهشون گفته اند ؟!
می دونی چقدر تلخه گفتن این حرف که هستند کسانی که سالها از ازدواجشان می گذرد اما هنوز نوعی شرم و حیا در این روابط با همسر خود دارن ؟!!!
می دونی چه طبعات بدی این قضیه داره ؟
دو حالت بیشتر نداره . که اگر کسی به نظر من بخواد از این دو حالت فرار کنه داره خودش رو فریب می ده
یکی اینه که اگه زوجین از این روابط و سکس مدرن در روابط جنسی ارضا نشن بی تعارف می گم : ممکن هست به فساد و بی بند و باری کشیده بشن (خوشبختانه آمار نشون می ده این درصد در بین زوج های ایرانی اگر چه و با عرض تاسف هست اما از درصد کم تری نسبت به حالت دوم برخوردار هست)
حالت دوم :
معمولا اعتقادات و حجب و حیای خانواده ها و اصالت آنها نمی زاره که خیلی ها راه اول رو برن اما راهی رو ناخودآگاه می رن که بهش می گن سرد مزاجی که قطعا با افسردگی همراه هست . متاسفانه خیلی ها هم دلیل این افسردگی رو شاید از عوامل دیگری در زندگی خودشون بدانند
برگبار
Saturday 10 October 2009, 12:52AM
ويييييييييي چهه حلفايي ميزنين ها خو فكل ما بچه هارو هم بكنين هي بايد چشامو بگيلم از اي طرفا رد بشم...! :smile08::قانون(1):
ساز دهنی
Saturday 10 October 2009, 12:02PM
ويييييييييي چهه حلفايي ميزنين ها خو فكل ما بچه هارو هم بكنين هي بايد چشامو بگيلم از اي طرفا رد بشم...! :smile08::قانون(1):
اين چيزارو كه بابا ننت برات نميگن لااقل از ما ياد بگير :D
history
Saturday 10 October 2009, 12:20PM
بابا ننت نه امیر جان
بابا و مامان
hunter
Saturday 10 October 2009, 12:24PM
بابا ننت نه امیر جان
بابا و مامان
یکم غیره رسمی صحبت میکنه شما به بزرگیتون ببخشین.:)
ساز دهنی
Saturday 10 October 2009, 12:31PM
بابا ننت نه امیر جان
بابا و مامان
چقدر لوووووووس :D ايشششششششششش
history
Saturday 10 October 2009, 12:44PM
اوا خاک عالم
یکی بحث رو ادامه بده ... الان امیر سرنگار رو منحرف می کنه
برگبار
Saturday 10 October 2009, 12:53PM
اين چيزارو كه بابا ننت برات نميگن لااقل از ما ياد بگير :D
همين مونده از ي متخلف چيز ياد بگيلم...!:smile55:
بلا ب دور...!:p
ساز دهنی
Saturday 10 October 2009, 12:55PM
همين مونده از ي متخلف چيز ياد بگيلم...!:smile55:
بلا ب دور...!:p
من تو اين زمينه ها مدرك بين المللي دارم عسيسم :D
برگبار
Saturday 10 October 2009, 01:00PM
من تو اين زمينه ها مدرك بين المللي دارم عسيسم :D
خو من چيپس فلفلي و بيشتر دوز دالم....!:smile55::p
ساز دهنی
Saturday 10 October 2009, 01:05PM
خو من چيپس فلفلي و بيشتر دوز دالم....!:smile55::p
تو الان ديگه بزرگ شدي وقت شوهر كردنته ، بايد دست از چيپس خوردن برداري و دنبال شوهر بگردي عسيسم :D:D:D
امیر950
Saturday 10 October 2009, 01:09PM
تا ادم ازدواج نکنه نمیتونه به این سوال جواب بده.ولی من دوتازدواج داشتم.:D
برگبار
Saturday 10 October 2009, 01:22PM
تو الان ديگه بزرگ شدي وقت شوهر كردنته ، بايد دست از چيپس خوردن برداري و دنبال شوهر بگردي عسيسم :D:D:D
نخيلم اون بايد دنبال من بگردهه من حوصلهه اي كارارو ندالم...!:smile31::p
برگبار
Saturday 10 October 2009, 01:24PM
تا ادم ازدواج نکنه نمیتونه به این سوال جواب بده.ولی من دوتازدواج داشتم.:D
بيترهه يكي ك ازدواج موفق داشته بحرفهه...!:smile55:
ساز دهنی
Saturday 10 October 2009, 01:43PM
نخيلم اون بايد دنبال من بگردهه من حوصلهه اي كارارو ندالم...!:smile31::p
كيه كه بيكار باشه دنبال تو بگرده ؟ :D:D
برگبار
Saturday 10 October 2009, 01:52PM
خو من ك گفتم چيپسو بيشتر دوز دالم....!:smile55::p
ساز دهنی
Saturday 10 October 2009, 01:57PM
يه روزي ميرسه كه چيپسم ديگه دوست نداره :D:D
a_d
Sunday 11 October 2009, 02:45PM
کاربران عزیز ِa_d و محمد م
فرمایشات شما متین و هر کدام قابل بحث هست
علی آقا
شما می فرمایید :
این قبول . اما به نظر شما یک زوجی که تازه پیمان زناشویی بستن چقدر به این مسائل آگاه هستند ؟
آیا به اون اندازه ای که شما فرمودی رسیده اند ؟؟ یا بهتر هست بگم بهشون گفته اند ؟!
می دونی چقدر تلخه گفتن این حرف که هستند کسانی که سالها از ازدواجشان می گذرد اما هنوز نوعی شرم و حیا در این روابط با همسر خود دارن ؟!!!
می دونی چه طبعات بدی این قضیه داره ؟
دو حالت بیشتر نداره . که اگر کسی به نظر من بخواد از این دو حالت فرار کنه داره خودش رو فریب می ده
یکی اینه که اگه زوجین از این روابط و سکس مدرن در روابط جنسی ارضا نشن بی تعارف می گم : ممکن هست به فساد و بی بند و باری کشیده بشن (خوشبختانه آمار نشون می ده این درصد در بین زوج های ایرانی اگر چه و با عرض تاسف هست اما از درصد کم تری نسبت به حالت دوم برخوردار هست)
حالت دوم :
معمولا اعتقادات و حجب و حیای خانواده ها و اصالت آنها نمی زاره که خیلی ها راه اول رو برن اما راهی رو ناخودآگاه می رن که بهش می گن سرد مزاجی که قطعا با افسردگی همراه هست . متاسفانه خیلی ها هم دلیل این افسردگی رو شاید از عوامل دیگری در زندگی خودشون بدانند
سلام
بله من قبول دارم فرهنگ حاكم بر خانواده در اين مورد بايد اصلاح بشه ، و البته مطمئنم الان ديگه به شدت سابق اين مشكلات نيست چرا كه ابزار هاي بسيار بيشتري براي اطلاع رساني وجود داره،
به هر حال توجه به اين موضوع هم مثل توجه به ساير مهارتهاي زندگي داراي ارزش و جايگاه خودشه و مسلمه ميزان تحصيلات زوجين و رشد اجتماعي آنها رابطه مستقيم در آموختن مهارتهاي زندگي و توجه به ميل جنسي به عنوان يكي از همين مهارتها داره ، كه به نظرم نسل بعدي بسيار بسيار راحتتر اين مشكلات رو حل خواهد كرد.:)
ساز دهنی
Sunday 11 October 2009, 02:59PM
با وجود نازنين ماسماسكي به نام گوشي موبايل هيشكي از قافله عقب نيست :smile50::smile50::smile50:
history
Sunday 11 October 2009, 03:06PM
سلام
بله من قبول دارم فرهنگ حاكم بر خانواده در اين مورد بايد اصلاح بشه ، و البته مطمئنم الان ديگه به شدت سابق اين مشكلات نيست چرا كه ابزار هاي بسيار بيشتري براي اطلاع رساني وجود داره،
به هر حال توجه به اين موضوع هم مثل توجه به ساير مهارتهاي زندگي داراي ارزش و جايگاه خودشه و مسلمه ميزان تحصيلات زوجين و رشد اجتماعي آنها رابطه مستقيم در آموختن مهارتهاي زندگي و توجه به ميل جنسي به عنوان يكي از همين مهارتها داره ، كه به نظرم نسل بعدي بسيار بسيار راحتتر اين مشكلات رو حل خواهد كرد.:)
قطعا همین طور خواهد بود و نسل آینده مشکلات نسلهای پیشین رو ندارن
اما یه چیز نگران کننده هست . متاسفانه همانطور که خود شما در بخشی از نوشته فوق بدان اشاره کردید در عصر امروز راه های زیادی برای این یادگیری وجود داره . متاسفانه برخی از نسل جوان امروز راه نگاه کردن و استفاده از فیلم ها رو انتخاب کردن ، که از یک طرف نوعی مثلا آموزش رو به اونها می ده اما طبعات عدم دفع تحریکی که ناشی از اون فیلم هست قطعا مشکلات روحی و روانی رو به همراه خواهد داشت
a_d
Sunday 11 October 2009, 03:18PM
قطعا همین طور خواهد بود و نسل آینده مشکلات نسلهای پیشین رو ندارن
اما یه چیز نگران کننده هست . متاسفانه همانطور که خود شما در بخشی از نوشته فوق بدان اشاره کردید در عصر امروز راه های زیادی برای این یادگیری وجود داره . متاسفانه برخی از نسل جوان امروز راه نگاه کردن و استفاده از فیلم ها رو انتخاب کردن ، که از یک طرف نوعی مثلا آموزش رو به اونها می ده اما طبعات عدم دفع تحریکی که ناشی از اون فیلم هست قطعا مشکلات روحی و روانی رو به همراه خواهد داشت
قطعا منظور از اموزش آموزش صحيح هست، يعني نوعي اموزش با در نظر گرفتن شرايط روحي و رواني جوانان ، آموزشهاي نادرستي كه از طريق فيلمها يا ماهواره كه گاها بدون اطلاع خانواده در اختيار جوانان هست مضر هستند و در واقع آنها داري هدف آموزشي نيستند بلكه هدف ايجاد جذابيت براي فيلم از طريق دست گذاشتن بر هوس جوانان و جنبه كاملا تجاري دارند
و اصولا اگر اموزش صحيحي در خانواده ها نسبت به اين مسائل نباشد قطعا اين موارد باعث انحراف هر چه بيشتر جوانان خواهد بود چرا كه در ذهنشان تناقضات بسيار پيچيده ايي ايجاد خواهد كرد در اين فيلمها اكثرا روشهاي غير علمي وانحرافي جنسي تبليغ مي شود و يك هدف علمي اموزشي منسجم ندارند
منظور ما از آموزش، آموزشيست كه از طريق كتب و يا مجله ومقالات معتبر علمي و به طور آكادميك و هدفمند بايد به در اختيار جوانان قرار بگيرد.
history
Sunday 11 October 2009, 03:47PM
منظور ما از آموزش، آموزشيست كه از طريق كتب و يا مجله ومقالات معتبر علمي و به طور آكادميك و هدفمند بايد به در اختيار جوانان قرار بگيرد.
خیلی خوبه
اما این کتب و مقالات فقط باید نوشتاری باشه ؟!
قطعا آموزش و درک صحیح گاهی همراه با تصاویر است
یکی از مواردی که الان ما نمی توانیم روی اون مانور بدیم شرع ماست
مسلما درج تصاویر با منع همراه است و این کاستن از موضوع هست
یکی دیگر از مشکلات ما در این خصوص " جنبه" هست که اونم باید فرهنگ سازی بشه
من فکر می کنم بایستی از همین الان برای این موضوع فرهنگ سازی کرد اما نمی دونم به چه شکلی می شه کتب رو چاپ کرد و در اختیار گذاشت !!!
a_d
Sunday 11 October 2009, 10:08PM
خیلی خوبه
اما این کتب و مقالات فقط باید نوشتاری باشه ؟!
قطعا آموزش و درک صحیح گاهی همراه با تصاویر است
یکی از مواردی که الان ما نمی توانیم روی اون مانور بدیم شرع ماست
مسلما درج تصاویر با منع همراه است و این کاستن از موضوع هست
یکی دیگر از مشکلات ما در این خصوص " جنبه" هست که اونم باید فرهنگ سازی بشه
من فکر می کنم بایستی از همین الان برای این موضوع فرهنگ سازی کرد اما نمی دونم به چه شکلی می شه کتب رو چاپ کرد و در اختیار گذاشت !!!
اينكه چطور باشن رو بايد اساتيد فن بگن ،
اما به نظر نمياد لزومي هم به درج تصاوير باشه ،در ثاني آنچنان هم نياز به عموميت داشتن مثل ديگر كتابها نيست، كافيست در اختيار خانواده ها قرار بگيرد تا در سن مناسب منابع مناسب رو به فرزندانشون معرفي كنند،
البته همين الان هم كتابهايي موجودند كه داراي تصوير هستند پس مساله منع آن منتفيست.
فقط مساله اينست استفاده صحيح و به جا ، كه اونم باز خودش نوعي اموزش نياز داره.
مطئنن اگر بخوان اين اموزشها رو بذارن راه حل براي گدشتن از اين موانع هست، مثلا همين درسي كه به عنوان تنظيم خانواده گذاشته ميشه ميبينيدكه بدون هيچ مشكلي داره اجرا ميشه و اين خودش يك قدم بزرگ بود كه اموزش عالي برداشت.
boosal
Sunday 11 October 2009, 10:24PM
نكته هايي از تحقيقات چندين ساله خودم را كه در فارومي مشابه جمع اوري كرده بودم و در تاپيكي خاص براي استفاده عموم قرار داده بودم را در اينجا قرار ميدم اميدوارم كه دوستان جنبه رو مد نظر داشته باشن و اگه اينطور باشه همه تحقيقاتم رو به صورت كامل در سرنگاري براي استفاده عزيزان قرار ميدم
فواید رابطه زناشویی سالم
1- کاهش ریسک بیماریهای قلبی : داشتن بیش از دو نوبت رابطه زناشویی در طول هفته ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی را در مردان به نصف می کاهش می دهد .رابطه زناشویی کلسترول بد خون را نیز کاهش میدهد.
2- کاهش وزن و تناسب اندام : رابطه زناشویی یک نوع فعالیت بدنی است . یک رابطه پر حرارت 200 کالری انرژی می سوزاند ، یعنی معادل 15 دقیقه دویدن بر روی دستگاه تردمیل ( دو ثابت).ضربان قلب فرد برانگیخته (از لحاظ جنسی ) از 70 بار در دقیقه به 150 بار در دقیقه افزایش میابد . انقباضات حین رابطه جنسی باعث تمرین و در گیر شدن عضلات لگن ، رانها ، باسن ، بازوها ، گردن و قفسه سینه میگردد.ُپلاسمای منی مردان حاوی هورمونهای تحریک کننده غدد تیروئد میباشد که میتواندباعث افزایش متابولیسم پایه در زنان و کاهش وزن آنان گردد.
3-رابطه زناشویی سالم باعث افزایش تولید هورمون تستوسترون میشود : این هورمون باعث محکمتر شدن عضلات و استخوانها میگردد.
4- کاهش افسردگی : زنانی که از لحاظ جنسی فعال بوده و همسر آنان نیز از کاندوم استفاده نمی کنند ، کمتر مستعد افسردگی میباشند . هورمون پروستاگلاندین موجود در منی بوسیله دستگاه تناسلی زنان جذب گردیده و باعث تعدیل هورمونهای زنانه میشود . منی حاوی هورمونهای استروژن وپروسترون میباشد که هر دوی آنها در بهبود خلق موثر میباشند . زنانی که در معرض منی شوهران خود قرار دارند شاد ترند .(به همین دلیل خانمها بعد از وازکتومی خوش اخلاق می شوند )
5- تسکین درد : درست قبل از ارگاسم (اوج لذت جنسی ) سطح هورمون اکسی توسین به 5 برابر سطح نرمال افزایش می یابد . این هورمون باعث ترشح آندروفین (ضد درد طبیعی بدن ) گردیده و هر گونه دردی را تسکین می دهد و باعث ترشح هورمون استروژن نیز می گردد که می تواند دردهای قاعدگی را کاهش دهد .
6- سرما خوردگی کمتر : زوجینی که 1-2 بار در هفته نزدیکی دارند ، سطح پادتن ایمنو گلوبین آ در بدن آنها 30 در صد بیشتر میباشد . این امر باعث تقویت سیستم ایمنی میگردد.
7- کنترل بهتر مثانه : در رابطه زناشویی تمرینات کیگل طبیعی می باشند و باعث تقویت عضلات مثانه میگردد.
8- دندانهای سالم تر : پلاسمای منی (جذب شده از مخاط مهبل ) حاوی روی ، کلسیم و دیگر موارد معدنی میباشد که از پوسیدگی دندانها جلوگیری میکند . همچنین آداب برقراری رابطه زناشویی ، دو شریک جنسی را ملزم به رعایت اصول اولیه بهداشت از جمله مسواک زدن دندانها می کند .
9- سلامت پروستات : برخی اورولوژیستها به رابطه میان تعداد انزال و سرطان پروستات اعتقاد دارند . برای تولید مایع منی پروستات و کیسه منی موادی همچون روی ، اسید سیتریک و پتاسیم را از خون میگیرند و آنها را تا 600 برابر تلغیظ میکنند . در این بین هر عامل سرطانزای موجود در خون نیز ممکن است به همراه این مواد و به همین میزان در پروستات تلغیظ و انباشه گرددو . رابطه زناشویی و انزال مکرر میتواند از انباشنه شدن عوامل سرطانزا در درون غده پروستات جلوگیری به عمل آورد .
10- رابطه زناشویی باعث سفت شدن عضلات شکم و باسن و بهبود ساختار قدیمی در زنان میگردد . البته مشروط بر اینکه از بیماریها ی مقاربتی ، حاملگی ناخواسته و هر گونه استرس جلوگیری شود . زنان یائسه ای که از رابطه زناشویی امتناع می ورزند ممکن است دچار آتروفی (تحلیل) مهبل و مقاربت دردناک گردند . تمام هورمونهایی که در زنان یائسه به آنها نیاز دارند ، از طریق رابطه سام با شوهرانشان قابل دریافت میباشد ( رابطه جنسی بدون کاندوم ).
11- افراط در رابطه جنسی میتواند دردسر آفرین باشد :دستگاه تناسلی مردان ممکن است دچار خراشیدگی و یا تحریک پوستی گردد. همچنین در رابطه جنسی خشن و طولانی مدت بافت تناسلی مردان میتواند دچار آسیب گردد. شل شدن عضو تناسلی پس از نعوظو انزال بی علت نیست . هنگام نعوظ عضو مرد از خون پر میگردد و به صورت فشرده خون در آن باقی می ماند و جریان ندارد ، برای جذب مجدد اکسیژن عضلات دستگاه تناسلی باید شل گردند . چنانچه شما اجازه ندهید تا آلت شل شده و استراحت کند ، با این کار از دریافت اکسرژن کافی محروم کرده اید . در بیماری پریاپیسم (perapism)که در آ ن نعوظ دائمی پدید می آید ، عضو تناسلی ممکن است دچار مرگ سلولی گردد . به همین خاطر پریاپیسم یک اورژانس پزشکی محسوب میگردد .
12- افزایش جریان خون به مغز و دیگر اعضای بدن را افزایش میدهد . بنابراین اکسیژن و مواد مغذی بیشتری به ارگانهای بدن رسیده و مواد زائد نیز سریعتر از بدن دفع میگردند.
13 - افزایش طول عمر : نرخ مرگ و میر در افرادی که 2 بار در هفته به ارگاسم میرسند ، نصف افرادی است که در طول ماه تنها یک مرتبه ارگاسم را تجربه میکنند .
14- رابطه زناشویی سالم در کاهش استرس و اضطراب بسیار موثر است ، همچنین باعث بهبود کیفیت خواب میگردد .
16-رابطه زناشویی چنانچه با عشق توام باشد شفا بخش و درمانگر است :چنانچه همسری دارید که برایتان اهمیت قئل بوده و دوستتان داشته باشد و دوستتان داشته باشد و در مقابل شما نیز برای وی اهمیت قائل بوده و دوستش داشته باشید ، از لحاظ احساسی و جسمی نیز با یکدیگر صمیمی باشید ، آنوقت 5-3 برابر کمتر در معرض خطر مرگ زودرس و یا ابتلا به بیماریهای گوناگون قرار خواهید داشت . بخشی از آن به خاطر اثرات مثبت لمس کردن و تبادل انرژی مثبت میباشد . در آغوش گرفتن و نوازش کردن باعث تغییر در ترکیبات شیمیایی بدن شما میشود و در نهایت زوجین به آرامش خیال و آسایش فکر خواهند رسید .
17- رابطه زناشویی سالم در افزایش اعتماد به نفس طرفین (خصوصا مردان ) مینواند تاثیر بسزایی داشته باشد .
18- بهبود حس بویایی: پس از رابطه زناشویی ترشح هورمون پرولاکتین افزایش مییابد . این هورمون سبب میگردد تاسلولهای بنیادی مغز نورونهای جدیدی را در پیاز مغز ایجاد کنند .
یکی از علل آمار بالای طلاق ، مشکلات جنسی و عدم رضایت زوجین از یکدیگر است و اکثر مسائلی که در دادگاه عنوان می شود بهانه است و گاهی نیز زن و شوهر ریشه مشکلات را نمی دانند . چنانچه زن و شوهر آمیزش سلامتی داشته باشند اختلافات خود به خود رفع می گردد . بدین معنا که هر قدر شخصی بد اخلاق باشد و یا موقعیت مادی خوبی نداشته باشد همسرش تن به طلاق نمی دهد ، منحرف نمی شود و درزندگی نیز مسئول و وفادار خواهد بود .
history
Sunday 11 October 2009, 11:21PM
ضمن تشکر از دوستان عزیز بخصوص کاربر a_d
می خواستم برای ادامه بهتر این سرنگار و رسیدن به نتیجه بهتر از پشتیبانی سایت خواهش کنم اجازه بدن کمی بشه بحث رو باز تر کرد البته نه به معنای الصاق تصاویر ، بلکه بیان یکسری مشکلات و معضلات و کمک به رفع این موارد و دادن آگاهی لازم به کسانی که شاید برای اولین بار این موارد رو می شنوند یا می خوانند
مثلا من می خواستم در این جا و در ادامه به مشکلات عده ای اشاره کنم که متاسفانه به بیماری خودارضایی
گرفتار می شن
boosal
Monday 12 October 2009, 12:00AM
مثلا من می خواستم در این جا و در ادامه به مشکلات عده ای اشاره کنم که متاسفانه به بیماری خودارضایی
گرفتار می شن
ببه نظرتون بهتر نيست در تاپيكي هاي مجزا و مربوط به خود. اين مباحث پيگيري بشه ؟
history
Monday 12 October 2009, 12:07AM
سلام
شب بخیر
می شه این کار رو هم کرد
اما منظور من این نبود
من می خوام در ادامه عدم آشنایی به مسائل سکس در قبل از ادواج به این موارد و پیامدهایی که داره اشاره کنم
قصد من رسیدگی به این معضل بطور خاص نیست . می خوام بگم وقتی آشنایی نباشه گاهی کار به جایی می رسه که بعدا چه تاثیراتی در روبط زناشویی و ارتباط جنسی داره
فرهنگ
Monday 12 October 2009, 12:48AM
من که منتظرم خانم شقایق جان.
history
Monday 12 October 2009, 01:05AM
بگذارید بحث خود ارضایی رو به وقت دیگر
البته اگر کسی دوست داره در این خصوص مطالبی عرض کنم با کمال میل مشکلات اون رو اشاره خواهم کرد
اما مبحث اصلی سرنگار که همانا نقش سکس در روابط زناشویی هست رو ادامه می دیم
آمار و تحقیقات نشان می ده که اکثر زوجهای ایرانی هم بستر شدن با همسر را فقط برای رابطه جنسی می خوان و نقش سکس رو در اینجا فراموش می کنن
مگه این سکس چیه ؟
بزارید اینطور معنا کنیم ...معاشقه یا عشقبازی با همسر ، گفتن حرفهای زیبا و تعریف و تمجید و ناز و نوازش و حتی گاهی حرفهایی که اگر در بیرون به کسی زده بشه "فحش " قلمداد بشه
لزوما سکس با همسر نیازی به ارتباط جنسی نداره اما متاسفانه خیلی از زوجین فکر می کنن بعد از این مراحل که اون رو نوعی آماده سازی همسر می دانند باید .......انجام بشه
سکس ، بخصوص برای خانم های جوان که عمدتا نوعی ترس از ارتباط جنسی دارن یکی از بهترین راه های آرامش روحی و آماده سازی او برای آینده هست
سکس موفق آرامش روحی و کاهش استرس رو به همراه داره ، کاهش استرس از ارتباط جنسی
سکس موفق ، رابطه جنسی رو در کمال لذت به انجام می رسونه که نهایت اون حصول یک ارضا دو طرفه هست .
متاسفانه خیلی از آقایون به این مهم دقت نکرده و با سکسی سطحی یا یکنواخت و همیشگی هستند . این دقیقا آغاز سرد مزاجی در زن هست . اصولا مرد پس از ارضا بلافاصله امکان تجدید ندارد برای همین باید طوری برنامه ریزی در سکس قبل و حین عمل داشته باشد که همزمان با همسر به اورگاسم لازم برسد در غیر اینصورت خودش ارضا شده ولی ..... و این بزرگترین مشکل روحی برای همسر وی هست
history
Monday 12 October 2009, 01:14AM
آقایون معمولا در این سکس نقش اصلی رو ایفا می کنند
آنها فاعل هستند و باید روش و اصول کار و سیاست لازم رو داشته باشند
سکس یکنواخت خسته کننده و باعث اون می شه که زن دیگه تمایلی به این کار نشون نده
مرد بایستی ترفندهای خودش در این ارتباط رو گسترده کنه و همه رو یکجا نشون نده
هر بار با روشی و بعد به تناوب گردش و تکرار .....
سکس ناموفق حتی می تونه تغییرات هورمنی در زن که همانا یکی از عوارض اون تغییرات دروه پریودی هست رو سبب بشه
می تونه این بهم ریختگی عصبی سیستم تخمک گذاری رو تحت تاثیر قرار بده و حتی برنامه زمانی این رو از دست خارج کنه
مثلا یکی از مواردی که بارداری های ناخواسته رو در پیش داره همین هست . زوج از روی برنامه زمانی و عرف موجود روزهای 12 تا 14 بعد از پریودی رو برای تخمک گذاری می دانند و در این مدت رعایت می کنن اما غافل از اینکه این تنظیم بهم خورده است
history
Monday 12 October 2009, 01:16AM
دوستان عزیز
خواهش می کنم بحث رو جدی بگیرید و کسی شوخی نکنه
می شه اطلاعات خوبی رو ارائه کرد و شاید همین نوشته ها باعث بشه ، همسران عزیز لذت بیشتری از زندگی زناشویی خودشون ببرن
مرسی
نادین
Monday 12 October 2009, 01:30AM
duh!
chendesham shod...yeki byad in topico jaam kone!!
history
Monday 12 October 2009, 01:36AM
اولا این سرنگار من نیست
دوما چرا باید جمع بشه ؟!
نمی دونم دلیل چندش شما چیه ؟؟؟!!!!!
history
Monday 12 October 2009, 01:40AM
موضوع سرنگار مشخصه
اگر قرار باشه حرفهای صد من یه غاز بزنیم که باید موسس سرنگار درخواست کنن و اسم اون رو تغییر بدن
من قبلا هم به عرض پشتیبانی محترم رساندم
اگر موردی در این مباحث هست که باعث ترویج خدای ناکرده بی بند و باری و فحشا هست بفرمایید تا پشتیبانی اینجا رو Close کنند در غیر اینصورت بگذارید همه دوستان با رعایت قوانین سایت و . . . به بحث ادامه بدن
فرهنگ
Monday 12 October 2009, 01:57AM
فکر می کنم کسایی که میان اینجا به بلوغ کامل رسیده باشن که با این حرف ها ...
پس خانمه شقایق به حرفات ادامه بده.
اگر موردی در این مباحث هست که ...
همه ی حرفایی که زدی باعث می شه آدم فکرای قشنگ بکنه.این خاصیت این موضوعه.نمی شه به خاطر این از این (چقدر این) موضوع گذشت.این خواننده که باید بتونی افکراشو کنترل کنه.
boosal
Monday 12 October 2009, 07:49AM
سلام
شب بخیر
می شه این کار رو هم کرد
اما منظور من این نبود
من می خوام در ادامه عدم آشنایی به مسائل سکس در قبل از ادواج به این موارد و پیامدهایی که داره اشاره کنم
قصد من رسیدگی به این معضل بطور خاص نیست . می خوام بگم وقتی آشنایی نباشه گاهی کار به جایی می رسه که بعدا چه تاثیراتی در روبط زناشویی و ارتباط جنسی داره
سلام صبح بخير
حق با شماست زيرا تاثير مستقيمي بعد ها در زندگي زناشويي داره:)
history
Monday 12 October 2009, 08:01AM
دقیقا
فعلا بطور اجمال اشاره ای می کنم
معمولا برخی از افراد (با عرض معذرت بیشتر آقایون چون خودارضایی در خانم ها خیلی کمتر هست) قبل از ازدواج به طریقی به دنبال ارضا و دفع این تحریک جنسی خود هستند . متاسفانه دیدن فیلم فشارهای فراوانی به این دسته وارد می کنه
نهایت امر خودارضایی ست که البته باید عرض کرد ، راه های دیگری نیز هست که فرد رو به این سرانجام می رسونه
خودارضایی چون همراه با تخیل فرد صورت می گیره ، طبعا اثرات سوءیی در فرد خواهد داشت . معمولا از نظر روانشناسی این طور گفته می شه که فرد مواردی رو که بر اثر اون تحریک شده رو توی ذهن خودش مرور میکنه مثلا خودش رو جای یکی از کاراکترهای فیلمی که دیده قرار می ده و چون مغز در حال پردازش این خیال و جسم خالی از وجود این خیال هست ، اثرات روحی و روانی منفی برجای خواهد داشت
عده ای از این افراد که درگیر این بیماری روحی می شن (گاهی خودشان نیز نمی فهمن) پس از ازدواج دیگه اون لذت رو از سکس طبیعی با همسر خود ندارن
جایی مقاله ای رو می خواندم که نوشته بود :
این عده در انتهای عمل مقاربت به طریق خودارضایی انزال می کنند !!!!
این مشکل تاثیر خیلی بدی در سکس موفق زوجین خواهد داشت
هور
Monday 12 October 2009, 03:20PM
(با عرض معذرت بیشتر آقایون چون خودارضایی در خانم ها خیلی کمتر هست)
برعکس قسمتهای دیگه بنده با این قسمت از نوشته شما چندان موافق نیستم.دلایل زیادی هم براش وجود داره مثل حس شهوت که در خانمها 9 برابر آقایونه و...
history
Monday 12 October 2009, 04:03PM
نظر شما محترم هست
اما اینکه شما فرمودی حس شهوت در خانم ها چندین برابر آقایون هست ، باید عرض کنم که این شهوت در اثر تماس حاصل نمی شه نه دیدن
اما برعکس ، در آقایون حتی با دیدن هم شهوت برانگیز خواهد بود
a_d
Monday 12 October 2009, 04:11PM
غريزه جنسي داراي دو جنبه است 1. جسمي 2. روحي
جنبه جسمي همان قسمتي از اين غريزه است كه حيوانات نيز از ان بهره مندند، اما جنبه روحي ان ان قسمتيست كه تمايز وبرتري اين نيرو در انسان بر حيوانات است
تعريف و معني و اهداف روابط جنسي و ديدگاه روانشناسان نسبت به آن در جوامع مختلف داراي تفاوتهاي بسياريست، اين تفاوتها ناشي از فرهنگ و اعتقادات و شيوه نگريستن به غريزه جنسي به عنوان يك حقيقت در وجود افراد آن جامعه مي باشد.
در غرب خود ارضايي را به عنوان يك راه براي تامين نيازهاي جنسي تعريف كرده و پذيرفته اند،راههاي ديگر كه مورد پذيرش جامع ما نيست همجنس بازي است.
موارد فوق انجا تاسف بارتر هستند كه غرب يكبار بهاي بسيار سنگيني را بر اثر اين انحرافات جنسي كه با برچسب علمي عرضه شده اند در تجربه نظريات فرويد داده،
نظريات فرويد ، خود ارضايي ، همجنس بازي و.. كه به استدلا ل هاي علمي و روانشناسي در غرب تبليغ ميشوند(يا شده اند)، داراي يك اشكال اساسي هستند كه انهم اين اشتباه بزرگ كه تنها جنبه جسماني اين غريزه را در نظر ميگيرند واز قسمت روحاني آن غافل ميشوند ..
و همواره در تعريف و تئوري ها جنبه روحي اين غريزه (عشق ورزيدن ،محبت ، مشروعيت عاطفي و ...) فراموش شده.
تنها تكيه كردن به ارضاي جسمي اين غريزه همان خطاي بزرگيست كه تبعات ناخوش آيند روحي و رواني و به تبع آن اجتماعي را براي فرد به دنبال دارد.
در شرع مقدس اسلام ، از همسران به عنوان وسيله آرامش يافتن يكديگر ياد شده و در ان روابط جنسي هر دو جنبه روحي و جسمي تواما درنظرگرفته شده.
و تنها راه حل براي ارضاي نياز هاي جنسي (روحي وجسمي ) را همان ازدواج ميداند.
history
Monday 12 October 2009, 04:18PM
در شرع مقدس اسلام ، از همسران به عنوان وسيله آرامش يافتن يكديگر معرفي شده و در ان روابط جنسي هر دو جنبه روحي و جسمي تواما درنظرگرفته شده.
و تنها راه حل براي ارضاي نياز هاي جنسي (روحي وجسمي ) را همان ازدواج ميداند.
یه سئوال از شما
اگر یکنواختی در سکس باشه آیا از نظر شما این آرامش و تسکین تا چه حد ادامه داره ؟
هور
Monday 12 October 2009, 04:26PM
یه سئوال از شما
اجازه میخوام من هم به این سوال یک جواب داشته باشم.
اگه همسر برای سکس انتخاب شده که دووم نداره اما فکر نمیکنم انتخاب همسر برای یک عمر زندگی فقط به همین خاطر باشه.
مسئله دوم خود سکسه . سکس همیشه یکنواخته اما حاشیه هاش میشه همیشه تازگی داشته باشه . امیدوارم نپرسید چطوری چون جنبه عملی داره نه تشریحی .
a_d
Monday 12 October 2009, 04:27PM
یه سئوال از شما
يكنواختي انجا پيش مي آيد كه زن وشوهر مهارت عشق ورزيدن را نياموخته باشند. ولزوما هم منظور تنها يكنواختي درروابط جنسي نيست ، منظور مهارتهاي ابراز عشق ومحبت وايجاد حس تازه بودن.واز ويژگيهاي يك عشق "پويايي " يست، يعني عشق بايد در هر لحظه عشق توليد كند در غير اينصورت فراموش خواهد شد.
a_d
Monday 12 October 2009, 04:32PM
اجازه میخوام من هم به این سوال یک جواب داشته باشم.
اگه همسر برای سکس انتخاب شده که دووم نداره اما فکر نمیکنم انتخاب همسر برای یک عمر زندگی فقط به همین خاطر باشه.
.
سلام
به هيچ عنوان منظورمان از اين بحثها اين نيست كه همسر را براي رابطه جنسي بايد برگزيد ، بلكه از اين رابطه به عنوان يك حقيقت در زندگي افراد ياد ميكنيم ، كه ميتواند بر استحكام روابط يا تزلزل آن تاثير گذار باشد.
FARHAD171
Monday 12 October 2009, 04:36PM
سلام.
به نظر من داشتن سكس مناسب بين دو نفر تا حد زيادي ارتباط اونا رو تازه نگه ميداره.
FARHAD171
Monday 12 October 2009, 04:37PM
متاسفانه شايد توي ازدواجهاي سنتي به اين مساله كمتر توجه ميشه
history
Monday 12 October 2009, 04:38PM
يكنواختي انجا پيش مي آيد كه زن وشوهر مهارت عشق ورزيدن را نياموخته باشند. ولزوما هم منظور تنها يكنواختي درروابط جنسي نيست ، منظور مهارتهاي ابراز عشق ومحبت وايجاد حس تازه بودن.واز ويژگيهاي يك عشق "پويايي " يست، يعني عشق بايد در هر لحظه عشق توليد كند در غير اينصورت فراموش خواهد شد.
می دونید ؟ ، تنوع در سکس حتی باعث ترغیب عشق به طرفین می شه
باعث گرمی روابط حتی خارج از این مسائل و در زندگی عادی زوجین خواهد بود
يعني عشق بايد در هر لحظه عشق توليد كند
این فن در عین سادگی یکی از پیچیده ترین در نوع خود هست که کمتر بهش پرداخته می شه
البته و جای خوشحالی است که در نسل های جوان این مشکل نسبت به گذشته کمتر هست
FARHAD171
Monday 12 October 2009, 04:40PM
با اينحال مسائل مختلفي هم هست كه شايد نتوني كسي رو انتخاب كني كه باهاش مي توني سكس خوبي داشته باشي.
هور
سلام
به هيچ عنوان منظورمان از اين بحثها اين نيست كه همسر را براي رابطه جنسي بايد برگزيد ، بلكه از اين رابطه به عنوان يك حقيقت در زندگي افراد ياد ميكنيم ، كه ميتواند بر استحكام روابط يا تزلزل آن تاثير گذار باشد.
ببینم عزیز! مگه منظور من غیر از اینه؟من هم اعتقادم اینه که انتخاب همسر اصلا به منظور سکس (به تنهائی )نیست.
شما هم دارید به نوعی حرف من رو تکرار میکنید چون من میگم حاشیه سکس وشما اسمش رو میذارید ابزار.
FARHAD171
هميشه همه چي با هم جور در نمي آد.اين هميشه واسم سوال بوده؟
a_d
Monday 12 October 2009, 04:43PM
ببینم عزیز! مگه منظور من غیر از اینه؟من هم اعتقادم اینه که انتخاب همسر اصلا به منظور سکس (به تنهائی )نیست.
شما هم دارید به نوعی حرف من رو تکرار میکنید چون من میگم حاشیه سکس وشما اسمش رو میذارید ابزار.
دوست عزيز
حرف من هم تاكيد بر اين موضوع بود كه نظر ما از نظر شما جدا نيست.
history
Monday 12 October 2009, 04:44PM
اتفاقا من برعکس شما
همیشه می شه با شیوه های جدید همه چیز رو اون طوری که می خوایم درست کنیم فقط حوصله می خواد و داشتن اطلاع از نیازهای همسر خود و شناخت نیازهای سکسی اون
FARHAD171
Monday 12 October 2009, 04:45PM
شرايطي مثل موقعيت مالي ادمها،مسائل كاري،خوانواده،زيبايي، وسكس واقعا همه اينها رو نميشه با هم جمع كرد.
a_d
Monday 12 October 2009, 04:46PM
این فن در عین سادگی یکی از پیچیده ترین در نوع خود هست که کمتر بهش پرداخته می شه
البته و جای خوشحالی است که در نسل های جوان این مشکل نسبت به گذشته کمتر هست
"انسان را به عنوان انسان و رابطه اش را با دنيا به عنوان يك رابطه انساني فرض كنيد و در نظر بگيريد عشق را تنها با عشق مي توان مبادله كرد. اگر شما بدون آنكه طلب عشق كنيد، عشق مي ورزيد، يعني اگر عشق شما عشقي است كه قدرت توليد عشق ندارد، اگر به وسيله تجلي زندگي به عنوان يك عاشق، از خودتان يك معشوق نساخته ايد، عشق شما ناتوان است." ماركس
history
Monday 12 October 2009, 04:48PM
شرايطي مثل موقعيت مالي ادمها،مسائل كاري،خوانواده،زيبايي، وسكس واقعا همه اينها رو نميشه با هم جمع كرد.
من درست متوجه نمی شم
این مواردی که اشاره کردید نباید ربطی به سکس داشته باشه
مثلا اگر کسی پول دار نبود یا زیبایی نداشت باید از نعمت یک سکس سافت و هارد بی تفاوتی برخوردار باشه ؟
a_d
دوست عزيز قرار نيست همه چيز از ابتدا مهيا باشند بعضي از مهارتها و موقعيتها را بايد خودمان ايجاد كنيم:)
FARHAD171
حرف شمادرسته وتا حدي موافقم اما همه مساله اين نيست.
history
Monday 12 October 2009, 04:49PM
پس مسئله چیه ؟
FARHAD171
Monday 12 October 2009, 04:50PM
بذاريد دقيقتر بگم:اگه كسي رو كه مي توني باهاش زندگي خوبي داشته باشي از نظر ايده آلهاي ذهني دور از چيزي باشه كه مي خواهي چه مي كني؟
a_d
Monday 12 October 2009, 04:51PM
قسمت ديگه ايي از مقاله بسيار زيبا ومفيد " هنر عشق ورزيدن" رو براتون ميذارم
بدين ترتيب عشق عبارتست از رغبت جدي به زندگي و پرورش آنچه بدان مهر مي ورزيم. آنجا كه اين رغبت جدي وجود ندارد، عشق هم نيست.آدمي چيزي را دوست دارد كه براي آن رنج برده باشد و رنج چيزي را بر خود هموار مي كند كه عاشقش باشد. جوهر عشق رنج بردن براي چيزي و پروردن آن است.
براي ديدن بقيش ميتونيد به اينجا (http://promath.33ir.com/) سر بزنيد.
FARHAD171
Monday 12 October 2009, 04:51PM
منظورم از نظر ايد آل ذهني در سكس هست
FARHAD171
Monday 12 October 2009, 04:52PM
مي دوني اگه از همه نظرها خوب باشه اما تو نتوني سكس خوبي باهاش داشته باشي
FARHAD171
Monday 12 October 2009, 04:57PM
اميدوارم حرفم و خوب گفته باشم.
history
Monday 12 October 2009, 04:58PM
بذاريد دقيقتر بگم:اگه كسي رو كه مي توني باهاش زندگي خوبي داشته باشي از نظر ايده آلهاي ذهني دور از چيزي باشه كه مي خواهي چه مي كني؟
این ایده آل های شما چی هستند ؟
یعنی همسر شما اون توقعات شما رو برآورده نمی کنه ؟
FARHAD171
Monday 12 October 2009, 04:58PM
مي خواستم خصوصي تر صحبت كنم.اگه ممكنه
boosal
Monday 12 October 2009, 05:01PM
بذاريد دقيقتر بگم:اگه كسي رو كه مي توني باهاش زندگي خوبي داشته باشي از نظر ايده آلهاي ذهني دور از چيزي باشه كه مي خواهي چه مي كني؟منظورم از نظر ايد آل ذهني در سكس هست منظورتون از ايده ال بودن ذهني يعني چي؟
يعني اينكه معيار رو بر اساس فيلم ها و ساخته هاي ذهني كه به وجود اوردن. قرار داديد؟
history
Monday 12 October 2009, 05:03PM
مي خواستم خصوصي تر صحبت كنم.اگه ممكنه
بفرمایید در خدمت هستم
(خصوصی در هیمن سایت) ولی Add رو شرمند ه ام
FARHAD171
Monday 12 October 2009, 05:09PM
من نمي دونم آيا تا بحال به اين فكر كرديد كه طرفتون ممكنه همه شرايط رو داشته باشه ولي از لحاظ ارتباط سكس فقط ايده آل نباشه.
FARHAD171
Monday 12 October 2009, 05:11PM
يعني واقعا انسان با شخصيت،با اخلاق،مهربون،تحصيلكرده و داراي اصالت باشه.بهتر از اون كسي نتونه با شما ارتباط برقرار كنه اما فقط توي اين زمينه ايدا آل نباشه.
FARHAD171
Monday 12 October 2009, 05:12PM
اين چيزيه كه واقعا اتفاق مي افته ،خيلي هم زياد ، هيچ انساني همه خصوصياتي رو مي خاوهيم با هم نداره.ما هم نداريم.پس به نظر من شايد بايد خيلي ايده آل توقع نداشت.
boosal
Monday 12 October 2009, 05:14PM
من نمي دونم آيا تا بحال به اين فكر كرديد كه طرفتون ممكنه همه شرايط رو داشته باشه ولي از لحاظ ارتباط سكس فقط ايده آل نباشه. ارتباط جنسي يك رفتار است ولي پانتوميم نيست و ما بايد در اين ارتباط هم از كلام و بيان استفاده كنيم و به طرف مقابلمان بگوييم و از او بشنويم كه ما براي يك ارتباط لذت بخش به چه چيزي نياز داريم
FARHAD171
Monday 12 October 2009, 05:14PM
با سلام
برخی از گفتگوهای نامتناسب با محیط اجتماعی حذف شد.
boosal
Monday 12 October 2009, 05:45PM
مثلا چيزي كه هميشه از اندام شريك سكسي توي ذهنتون بوده فراموش نکنید امکان ندارد فردی را بیابید که تمامی معیارهای شما را شامل شود همانطور که شما همه شرايط را یکجا ندارید هیچ انسانی کامل نیست شما نبايد شريك جنسي را با ادم هاي هرزه اي كه شغلشون اينه و از كلي جراحي ها و امپول ها و غيررر استفاده كردن مقايسه كنيد و داشتن اندام معمولي نميتونه فردي را از ارگاسم دور كنه
سعي كنيد با حقيقت زندگي كنيد
boosal
Monday 12 October 2009, 05:48PM
فكر نميكنم اينجا جايي براي مباحث خصوصي وجود داشته باشه
FARHAD171
Monday 12 October 2009, 05:51PM
حرف شما درسته ومنطقي.منهم موارد زيادي در اطرافم مي بينم نمي خوام اشتباهات اونها رو تكرار كنم.
فرهنگ
Monday 12 October 2009, 05:52PM
صبر کنید منم بیام ...
قطعا زیبای شخص و اندام زیبا خودش به تنهایی عامل مهمی در سکس موفق خواهد بود اما دلیل نمی شه که اگر غیر از این باشه شما دل زده بشی
ینی یه فرد معمولی نمی تونه باعث یه سکس موفق بشه؟مگه این رفتار(سکسی) نیست که مهمه؟زیبایی که بعد یه مدت عادی می شه.
boosal
Monday 12 October 2009, 05:59PM
حرف شما درسته ومنطقي.منهم موارد زيادي در اطرافم مي بينم نمي خوام اشتباهات اونها رو تكرار كنم.
از نظر من تنها راه شما تغيير معيارتون است چون معيار شما قابل پذيرش نيست و اين تفكر شما باعث ميشه كه هم خودتون به ارگاسم نرسيد و هم شريك جنسيتون و بعد از مدتي سرد مزاجي حاكم ميشه كه ضرررات جبران ناپذيري را بايد تحمل كنيد و عشق و زندگي را تحت شعاع قرار ميده
boosal
Monday 12 October 2009, 06:02PM
اينو هم مد نظر داشته باشيد كه ارگاسم با انزال متفاوته و تنها افرادي ميتونن ارگاسم را تجربه كنند كه فن اين كار را بلد باشند
history
Monday 12 October 2009, 11:52PM
صبر کنید منم بیام ...
ینی یه فرد معمولی نمی تونه باعث یه سکس موفق بشه؟مگه این رفتار(سکسی) نیست که مهمه؟زیبایی که بعد یه مدت عادی می شه.
رفتار سکسی مهم هست و یک فاکتور اصلی
اما این زیبایی همیشه به نوعی خواستن رو بیشتر می کنه یعنی تحریک پذیر تر خواهد بود
تکرار شدن یا نشدن اون به نظر من همان رفتار و عملکرد ما هست که چگونه باشیم و عمل کنیم
در کل همانطور که در نوشته های قبل بدان اشاره شد ، رسیدن به اورگاسم واقعی و همزمان خیلی مهم و حیاتی هست .
سکس موفق و شناخت از عکس العمل ها و تخصص در این زمینه می تونه در رسیدن به اورگاسم همزمان کمک کنه
زیبایی زوج یا زوجین تنها یکی از این فاکتورها هست نه تمام آن
فرهنگ
Tuesday 13 October 2009, 01:35AM
به نظر من،زیبایی باعث آغاز رابطه می شه رفتار باعث تداوم.
تورج 345
Tuesday 13 October 2009, 12:06PM
سلام.
به نظر من داشتن سكس مناسب بين دو نفر تا حد زيادي ارتباط اونا رو تازه نگه ميداره.
منم با شما موافقم یه ربطه جنسی دو طرفه و غیر یکنواخت 50% استحکام خانواده رو در بر می گیره
بعد اخلاق و غیره
history
Tuesday 13 October 2009, 03:10PM
منم با شما موافقم یه ربطه جنسی دو طرفه و غیر یکنواخت 50% استحکام خانواده رو در بر می گیره
بعد اخلاق و غیره
به نظر شما برای آموزش این غیر یکنواخت شما چه راه حل هایی داری ؟
چه طوری می تونید فرهنگ سازی این مهم رو با توجه به محدودیت های عرف انجام داد ؟
ear1365
Wednesday 14 October 2009, 09:47AM
سلام به نظر من (به قول مسئولين زير ساخت ها در اين زمينه فراهم نيست) بايد ديد جامعه رو در اين مورد عوض كرد تا وقتي خجالت ها باعث حرف زدن در اين مورد بشه هيچ كار اساسي نميشه كرد وقتي پدر و مادر ها (البته با اگاهي و دانش)خودشون اطلاعات به فرزندان و به قولي نسل بعد ندن اونها اطلاعات رو از جاهاي غلط كسب ميكنن و معلوم نيست چه بلايي سرشون بياد به دوستان پيشنهاد ميكنم كتاب از سكس تا فراگاهي اثر اشو رو بخونن خيلي كمك ميكنه
هور
Saturday 17 October 2009, 09:25AM
به نظر من اونهائی که میگن سکسی ترین وبا عشقترین مردم دنیا فرانسویها هستن اشتباه میکنن چون هنوز گیر بچه نارمک نیفتادن.
ملخ مجرد
Saturday 17 October 2009, 10:15AM
واه واه واه......این تاپیک چشم و گوش آدمو باز میکنه ها !!!;):D
ملخ مجرد
Saturday 17 October 2009, 10:16AM
به نظر من اونهائی که میگن سکسی ترین وبا عشقترین مردم دنیا فرانسویها هستن اشتباه میکنن چون هنوز گیر بچه نارمک نیفتادن.
از شما دوست عزیز شدیدا التماس دعا داریم:D:smile34::smile34:
هور
Saturday 17 October 2009, 10:27AM
از شما دوست عزیز شدیدا التماس دعا داریم:D:smile34::smile34:
اتفاقا استقلالیها خیلی راه دستن.
هور
Saturday 17 October 2009, 10:28AM
راستی فقط کاش ملخ نبودی.
perikles
Saturday 17 October 2009, 11:23AM
تداوم نسل بشر
همین
history
Saturday 17 October 2009, 04:38PM
باسلام و عرض معذرت
یه وقتی من درخواست کردم که بزاریم جای بحث باز باشه و بشه به یه نتیجه هایی رسید اما اینجا رسما حرفم رو پس می گیرم .
پشتیبانی محترم اون درخواست منو ندیده بگیرید و حتی اگر صلاح می دانید پستهای خود من رو هم حذف کنید
ظاهرا باید تالارها همه به نوعی ریتم سرگرمی داشته باشند وگرنه جدی شدن به ما نیامده
اوه
یه معذرت خواهی هم به این دوستان عزیزی که سه چهار پست بالایی رو زدن
من منظورم شما نیستید . چون گاهی شوخی در سرنگارها خارج از روال اون از خودم نیز سر می زنه
خط شکن
Sunday 18 October 2009, 12:04AM
زندگی بدون سکس میشود ولی بدون عشق هرگز
عشق رقیب سکس نیست بلکه سرور آن است
به افتخار عشق سکس را معنی میکنم:
حماقت حماقت حماقت
ملخ مجرد
Sunday 18 October 2009, 09:02AM
اتفاقا استقلالیها خیلی راه دستن.
نوکرتم داداش:D
history
Sunday 18 October 2009, 09:20AM
اینجا خودش منحرف هست شما دیگه زحمت نکش :D
ملخ مجرد
Sunday 18 October 2009, 09:28AM
خوب یه خرده انحراف بیشتر که بد نیست ;)
history
Sunday 18 October 2009, 09:50AM
مثلا چقدر ؟! ;)
هور
Sunday 18 October 2009, 10:00AM
اینجا خودش منحرف هست شما دیگه زحمت نکش :D
ببخشید شقایق خانم شما چرا فکر کردید بنده شوخی کردم.اون موضوع رو خیلی جدی گفتم.
سکس یه مقوله ست که اتفاقا بعضی افراد خوب بهش میپردازن من جمله بچه های نارمک خوب این کجاش بد بود.
مردم فرانسه این مقوله رو از افتخارات خودشون میدونن واتفاقا در تعطیلات خیلی از امریکائیها و اروپائی ها به خاطر همین مزیت رهسپار فرانسه میشن تا از وجود به خصوص مردان سکسی بهره مند بشن. من میخواستم اینجا یه تبلیغی برای خودمون هم کرده باشم.
هور
Sunday 18 October 2009, 10:02AM
مثلا چقدر ؟! ;)
چقدرش هم دست ما نیست . ما حاظریم بسپاریم دست خودشون.
history
Sunday 18 October 2009, 10:18AM
ببخشید شقایق خانم شما چرا فکر کردید بنده شوخی کردم.اون موضوع رو خیلی جدی گفتم.
سکس یه مقوله ست که اتفاقا بعضی افراد خوب بهش میپردازن من جمله بچه های نارمک خوب این کجاش بد بود.
مردم فرانسه این مقوله رو از افتخارات خودشون میدونن واتفاقا در تعطیلات خیلی از امریکائیها و اروپائی ها به خاطر همین مزیت رهسپار فرانسه میشن تا از وجود به خصوص مردان سکسی بهره مند بشن. من میخواستم اینجا یه تبلیغی برای خودمون هم کرده باشم.
اون پست من به منظور دیگری زده شد
اگه دقت کرده باشی در پاراگراف دوم اشاره هم به این نکته کردم
ملخ مجرد
Sunday 18 October 2009, 10:35AM
مثلا چقدر ؟! ;)
بستگی به جنبه دوستان داره;);):D
history
Sunday 18 October 2009, 10:49AM
بستگی به جنبه دوستان داره;);):D
اینجا جنبه این چیزها وجود نداره
بیخیال شو علی جان
راستی یه گله هم ازت دارم
اون عکس چی بود ؟؟؟؟
حالا دیگه می ری توی اردوی دشمن ؟؟؟؟!!!!!
ملخ مجرد
Sunday 18 October 2009, 10:53AM
اینجا جنبه این چیزها وجود نداره
بیخیال شو علی جان
راستی یه گله هم ازت دارم
اون عکس چی بود ؟؟؟؟
حالا دیگه می ری توی اردوی دشمن ؟؟؟؟!!!!!
باشه ....رو چشم :D
من تو پست قبلیش گفته بودم که حاج حبیب از آشناهاست....رفته بودم اونو ببینم ....همون موقع بازیکنا هم بودن.....من تو پرسپولیس فقط از کریم خوشم میاد و فقطم با اون عکس انداختم .....از کرانچار هم بخاطر شخصیتش خوشم اومد و گرنه پیش هیش کدومشون نرفتم.....جالب اینه که عابدزاده تو چشام داشت نیگا میکرد موقعیکه پیش حاج حبیب بودم ولی اصلا تحویلش نگرفتم
هور
Sunday 18 October 2009, 11:22AM
باشه ....رو چشم :D
من تو پست قبلیش گفته بودم که حاج حبیب از آشناهاست....رفته بودم اونو ببینم ....همون موقع بازیکنا هم بودن.....من تو پرسپولیس فقط از کریم خوشم میاد و فقطم با اون عکس انداختم .....از کرانچار هم بخاطر شخصیتش خوشم اومد و گرنه پیش هیش کدومشون نرفتم.....جالب اینه که عابدزاده تو چشام داشت نیگا میکرد موقعیکه پیش حاج حبیب بودم ولی اصلا تحویلش نگرفتم
بابا تو دیگه کی هستی . ببینم عابد زاده شاکی نشد که تو تحویلش نگرفتی؟
ملخ مجرد
Sunday 18 October 2009, 11:46AM
بابا تو دیگه کی هستی . ببینم عابد زاده شاکی نشد که تو تحویلش نگرفتی؟
اصلا نیگاشم نکردم
هور
Sunday 18 October 2009, 01:01PM
اصلا نیگاشم نکردم
بیچاره عابدزاده.
ملخ مجرد
Sunday 18 October 2009, 01:04PM
واقعا
تورج 345
Sunday 18 October 2009, 02:06PM
بچه ها مواظب باشین شیطون تو جلدتون نره!
اما این مقوله یکی از ضروری ترین محورهای اجتماعی و خانوادگی هستش که مشکلاتش گریبان خیلی ها رو گرفته و متاسفانه تا کنون در کشور ما هنوز بصورت یک رویکرد علمی ، پژوهشی به این قضیه رسیدگی نشده ، در واقع فکر می کنن خیلی بی ادبی هست اگه کسی در این باره صحبت کنه
history
Sunday 18 October 2009, 03:18PM
بچه ها مواظب باشین شیطون تو جلدتون نره!
اما این مقوله یکی از ضروری ترین محورهای اجتماعی و خانوادگی هستش که مشکلاتش گریبان خیلی ها رو گرفته و متاسفانه تا کنون در کشور ما هنوز بصورت یک رویکرد علمی ، پژوهشی به این قضیه رسیدگی نشده ، در واقع فکر می کنن خیلی بی ادبی هست اگه کسی در این باره صحبت کنه
قربون آدم چیز فهم
ملخ مجرد
Sunday 18 October 2009, 03:26PM
قربون آدم چیز فهم
خسته شدم از دست این آدمایی که همش پست بیربط میزنن:D
asalbanoo
Sunday 18 October 2009, 03:31PM
عجب!
ملخ مجرد
Sunday 18 October 2009, 03:32PM
عجب!
میبینی عسل چه دوره زمونه خرابی شده:D:D
history
Sunday 18 October 2009, 03:35PM
عسل
یه خورده این پسر رو نصیحت کن
ملخ مجرد
Sunday 18 October 2009, 03:39PM
عسل
کدوم پسررو ؟؟؟!!!;);):D
asalbanoo
Sunday 18 October 2009, 03:39PM
عسل
نرود ميخ آهني در سنگ;)
ملخ مجرد
Sunday 18 October 2009, 03:43PM
نرود ميخ آهني در سنگ;)
:(:(:(:(:(:(:D
ساز دهنی
Sunday 18 October 2009, 04:16PM
منم از اين كاراي بي تربيتي بلدم :smile50::D
ملخ مجرد
Sunday 18 October 2009, 04:19PM
تو که بعله
history
Sunday 18 October 2009, 04:40PM
همون که با .....عکس گرفت
ملخ مجرد
Sunday 18 October 2009, 04:43PM
ها؟؟؟؟:confused:
history
Sunday 18 October 2009, 04:55PM
ها؟؟؟؟:confused:
ها به خودت بگو
می خوام بهت گیر بدم بابت اون عکس
راستی دوست داری نقدش کنم ؟;)
ملخ مجرد
Sunday 18 October 2009, 04:56PM
خب بنقد
history
Sunday 18 October 2009, 05:01PM
یکبار دیگه بزارش توی سرنگار "بیا ما رو ببین "
اشکان1
Monday 19 October 2009, 12:06AM
be nazare man sex mitone baese beshe ke zano shohar hamo bishtar beshnasan va baham rahatar bashano mage na
اشکان1
Monday 19 October 2009, 12:09AM
are dige rabete khobe hamine ke mardo negah midare vagarna ke mard ...
history
Monday 19 October 2009, 12:33AM
وگرنه مرد می ره سراغ ...... ؟؟؟
negin_crazy
Monday 4 January 2010, 11:24PM
من به عنوان یک دختر 18 ساله نظرم اینه که :
داشتن رابطه یا به قول شما سکس به اندازه معمول در زندگی احتیاج است.
البته به اندازه معمول.....
چون همانطور که داشتن رابطه کم باعث به وجود آمدن یک سری مشکلات در زندگی می شود داشتن رابطه زیاد هم مشکل آوراست.
البته این نظر شخصی منه !:smile09:
negin_crazy
Monday 4 January 2010, 11:28PM
غیره اینه ؟؟؟؟؟؟؟
negin_crazy
Monday 4 January 2010, 11:36PM
www.information.z71@gmail.comمن به عنوان یک دختر 18 ساله نظرم اینه که :
چون همانطور که داشتن رابطه کم باعث به وجود آمدن یک سری مشکلات در زندگی می شود داشتن رابطه زیاد هم مشکل آوراست.
البته این نظر شخصی منه !:smile09:http://www.iranclubs.org/F:/3com/vb/New%20Folder/5/ax1/1CAD/
ساز دهنی
Tuesday 5 January 2010, 07:24AM
www.information.z71@gmail.comمن به عنوان یک دختر 18 ساله نظرم اینه که :
البته این نظر شخصی منه !:smile09:http://www.iranclubs.org/F:/3com/vb/New%20Folder/5/ax1/1CAD/
منم همينو بهشون ميگن نگين ديووونه ولي اينا ميگن تو هيزي ، بي تربيتي :smile50::D
bibakabiran
Friday 8 January 2010, 09:52PM
http://pulebedunezahmat.blogfa.com
کسب درامد با رایانه بدون انجام کاری و تنها با نصب یک برنامه
هوشمند کوچک
shahraam
Monday 25 January 2010, 10:00AM
دقیقا
فعلا بطور اجمال اشاره ای می کنم
معمولا برخی از افراد (با عرض معذرت بیشتر آقایون چون خودارضایی در خانم ها خیلی کمتر هست) قبل از ازدواج به طریقی به دنبال ارضا و دفع این تحریک جنسی خود هستند . متاسفانه دیدن فیلم فشارهای فراوانی به این دسته وارد می کنه
نهایت امر خودارضایی ست که البته باید عرض کرد ، راه های دیگری نیز هست که فرد رو به این سرانجام می رسونه
خودارضایی چون همراه با تخیل فرد صورت می گیره ، طبعا اثرات سوءیی در فرد خواهد داشت . معمولا از نظر روانشناسی این طور گفته می شه که فرد مواردی رو که بر اثر اون تحریک شده رو توی ذهن خودش مرور میکنه مثلا خودش رو جای یکی از کاراکترهای فیلمی که دیده قرار می ده و چون مغز در حال پردازش این خیال و جسم خالی از وجود این خیال هست ، اثرات روحی و روانی منفی برجای خواهد داشت
عده ای از این افراد که درگیر این بیماری روحی می شن (گاهی خودشان نیز نمی فهمن) پس از ازدواج دیگه اون لذت رو از سکس طبیعی با همسر خود ندارن
جایی مقاله ای رو می خواندم که نوشته بود :
این عده در انتهای عمل مقاربت به طریق خودارضایی انزال می کنند !!!!
این مشکل تاثیر خیلی بدی در سکس موفق زوجین خواهد داشت
خودارضایی به خودی خود، نه بیماری است و نه مضر. ولی کلا بحثاتون جالبه. دستتون درد نکنه
nahid.beihaghi
Monday 25 January 2010, 10:20AM
خودارضایی به خودی خود، نه بیماری است و نه مضر. ولی کلا بحثاتون جالبه. دستتون درد نکنه
شرمنده ولی خود ارضایی یک نوع بیماری است که اگر درمان نشود بسیار خطر ساز و حاد میشود و بسیار هم مضر است چون به تدریج سیستم حسی و ایمنی بدن رو از کار میاندازد از لحاظ روانی فرد را منزوی سست عنصر و تو خالی میکند اگر اندکی هم به دین و آیین معتقد باشیم از لحاظ شرعی هم حکمی برابر با زنا دارد
ساز دهنی
Monday 25 January 2010, 10:40AM
نقش بسزايي داره ، من تجربه شو دارم خيلي خيلي خيلي خوبه http://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/69.gifhttp://pouria007.xm.com/ym/50.gif
Folaani
Monday 25 January 2010, 10:42AM
اينجوري باشه كه 99 درصد افراد زناكار هستن.
nahid.beihaghi
Monday 25 January 2010, 11:07AM
خوب شما باور ندارید به رساله مراجه کنید
من نمی خوام خیلی مقدس بازی درآرم ولی اینو قبول دارم هر چی رو که شرع ممنوع کرده از لحاظ سلامتی برامون مضر بوده
به قول اون دوستمون موقع خود ارضایی آدم همزاد پنداری میکنه یعنی خودشو در موقعیتی خیالی جا میزنه که این چون کاملا اونو ارضا نمی کنه یه ارضای ساختگیه خیلی بد و خطرناکه البته قبول دارم که یه کم سخته اما راههای بهتری هم هست برای رفع این مشکل
nahid.beihaghi
Monday 25 January 2010, 11:08AM
نقش بسزايي داره ، من تجربه شو دارم خيلي خيلي خيلي خوبه http://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/69.gifhttp://pouria007.xm.com/ym/50.gif
چی نقش بسزایی داره امیر آقا خود ارضایی یا سکس
Mohammad 1985
Monday 25 January 2010, 11:21AM
ببخشید سکس چیه ؟ خوردنیه ؟
احتشام
Monday 25 January 2010, 12:28PM
بهترین نعمتی که خداوند به بندگانش داده قطعا سکس هستش :پلك::D
shahraam
Monday 25 January 2010, 12:35PM
خوب شما باور ندارید به رساله مراجه کنید
من نمی خوام خیلی مقدس بازی درآرم ولی اینو قبول دارم هر چی رو که شرع ممنوع کرده از لحاظ سلامتی برامون مضر بوده
به قول اون دوستمون موقع خود ارضایی آدم همزاد پنداری میکنه یعنی خودشو در موقعیتی خیالی جا میزنه که این چون کاملا اونو ارضا نمی کنه یه ارضای ساختگیه خیلی بد و خطرناکه البته قبول دارم که یه کم سخته اما راههای بهتری هم هست برای رفع این مشکل
اهل پیروی از رساله احکام نیستم. اشتباه شما دقیقا همینجاست که احکام شریعت اسلام رو از نظر علمی صحیح میدونید.
از نظر علمی، خودارضایی نه تنها بد و مضر نیست، که میتواند مفید هم باشد.
من در اینجا قسمتی از مطلب ویکیپیدیا رو در مورد فواید خودارضایی میارم. برای خوندن بقیه مطلب میتونید به اینجا برید http://en.wikipedia.org/wiki/Masturbation
Health and psychological effects
Benefits
It is held in many mental health circles that masturbation can relieve depression (http://en.wikipedia.org/wiki/Major_depressive_disorder) and lead to a higher sense of self-esteem (http://en.wikipedia.org/wiki/Self-esteem).[37] (http://en.wikipedia.org/wiki/Masturbation#cite_note-36) Masturbation can also be particularly useful in relationships where one partner wants more sex than the other – in which case masturbation provides a balancing effect and thus a more harmonious relationship.[38] (http://en.wikipedia.org/wiki/Masturbation#cite_note-BadgerHerald-37)
Mutual masturbation, the act by which two or more partners stimulate themselves in the presence of each other, allows a couple to reveal the "map to [their] pleasure centers". By watching a partner masturbate, one finds out the methods they use to please him- or herself, allowing each partner to learn exactly how the other enjoys being touched. Intercourse, by itself, is often inconvenient or impractical at times to provide sufficient sexual release for many people. Mutual masturbation allows couples to enjoy each other and obtain sexual release as often as they need but without the inconveniences and risks associated with sex.[38] (http://en.wikipedia.org/wiki/Masturbation#cite_note-BadgerHerald-37)
In 2003, an Australian research team led by Graham Giles of The Cancer Council Australia (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Cancer_Council_Australia)[39] (http://en.wikipedia.org/wiki/Masturbation#cite_note-38) found that males masturbating frequently had a lower probability to develop prostate cancer (http://en.wikipedia.org/wiki/Prostate_cancer). Men who averaged five or more ejaculations weekly in their 20s had significantly lower risk. However they could not show a direct causation. The study also indicated that increased ejaculation through masturbation rather than intercourse would be more helpful as intercourse is associated with diseases (STDs) that may increase the risk of cancer (http://en.wikipedia.org/wiki/Cervical_cancer#Causes) instead. However, this benefit may be age related. A 2008 study concluded that frequent ejaculation between the ages of 20 and 40, may be correlated with higher risk of developing prostate cancer. On the other hand, frequent ejaculation in one's 50s was found to be correlated with a lower such risk in this same study.[40] (http://en.wikipedia.org/wiki/Masturbation#cite_note-39)
A study published in 1997 found an inverse association between death from coronary heart disease and frequency of orgasm even given the risk that myocardial ischaemia and myocardial infarction can be triggered by sexual activity. The association between frequency of orgasm and all cause mortality was also examined using the midpoint of each response category recorded as number of orgasms per year. The age adjusted odds ratio for an increase of 100 orgasms per year was 0.64 (0.44 to 0.95).
That is, a difference in mortality appeared between any two subjects when one subject ejaculated at around two times per week more than the other. Assuming a broad range average of between 3 to 5 ejaculations per week for healthy males, this would mean 5 to 7 ejaculations per week. This is consistent with a 2003 Australia article on the benefits against prostate cancer. The strength of these correlations increased with increasing frequency of ejaculation.[41] (http://en.wikipedia.org/wiki/Masturbation#cite_note-40)
A 2008 study at Tabriz Medical University found ejaculation reduces swollen nasal blood vessels, freeing the airway for normal breathing. The mechanism is through stimulation of the sympathetic nervous system and is long lasting. The study author suggests "It can be done [from] time-to-time to alleviate the congestion and the patient can adjust the number of intercourses or masturbations depending on the severity of the symptoms."[42] (http://en.wikipedia.org/wiki/Masturbation#cite_note-41)
Masturbation is also seen as a sexual technique that protects individuals from the risk of contracting sexually transmitted diseases. Support for such a view, and for making it part of the American sex education curriculum, led to the dismissal of US Surgeon General Joycelyn Elders (http://en.wikipedia.org/wiki/Joycelyn_Elders) during the Clinton administration. E.U. Nations include masturbation in their sex education and promote the practice. (see above)
Sexual climax, from masturbation or otherwise, leaves one in a relaxed and contented state. This is frequently followed closely by drowsiness and sleep – particularly when one masturbates in bed.
Some professionals consider masturbation to function as a cardiovascular workout.[43] (http://en.wikipedia.org/wiki/Masturbation#cite_note-42) Though research is still as yet scant, those suffering from cardiovascular disorders (particularly those recovering from myocardial infarction, or heart attacks) should resume physical activity (including sexual intercourse and masturbation) gradually and with the frequency and rigor which their physical status will allow. This limitation can serve as encouragement to follow through with physical therapy sessions to help improve endurance
ساز دهنی
Monday 25 January 2010, 01:22PM
من كه بي سكس هرگزم http://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/69.gifhttp://pouria007.xm.com/ym/50.gif
ستاره ی قطبی
Monday 25 January 2010, 05:45PM
اهل پیروی از رساله احکام نیستم. اشتباه شما دقیقا همینجاست که احکام شریعت اسلام رو از نظر علمی صحیح میدونید.
من در اینجا قسمتی از مطلب ویکیپیدیا رو در مورد فواید خودارضایی میارم. برای خوندن بقیه مطلب میتونید به اینجا برید http://en.wikipedia.org/wiki/Masturbation
Health and psychological effects
Benefits
It is held in many mental health circles that masturbation can relieve depression (http://en.wikipedia.org/wiki/Major_depressive_disorder) and lead to a higher sense of self-esteem (http://en.wikipedia.org/wiki/Self-esteem).[37] (http://en.wikipedia.org/wiki/Masturbation#cite_note-36) Masturbation can also be particularly useful in relationships where one partner wants more sex than the other – in which case masturbation provides a balancing effect and thus a more harmonious relationship.[38] (http://en.wikipedia.org/wiki/Masturbation#cite_note-BadgerHerald-37)
Mutual masturbation, the act by which two or more partners stimulate themselves in the presence of each other, allows a couple to reveal the "map to [their] pleasure centers". By watching a partner masturbate, one finds out the methods they use to please him- or herself, allowing each partner to learn exactly how the other enjoys being touched. Intercourse, by itself, is often inconvenient or impractical at times to provide sufficient sexual release for many people. Mutual masturbation allows couples to enjoy each other and obtain sexual release as often as they need but without the inconveniences and risks associated with sex.[38] (http://en.wikipedia.org/wiki/Masturbation#cite_note-BadgerHerald-37)
In 2003, an Australian research team led by Graham Giles of The Cancer Council Australia (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Cancer_Council_Australia)[39] (http://en.wikipedia.org/wiki/Masturbation#cite_note-38) found that males masturbating frequently had a lower probability to develop prostate cancer (http://en.wikipedia.org/wiki/Prostate_cancer). Men who averaged five or more ejaculations weekly in their 20s had significantly lower risk. However they could not show a direct causation. The study also indicated that increased ejaculation through masturbation rather than intercourse would be more helpful as intercourse is associated with diseases (STDs) that may increase the risk of cancer (http://en.wikipedia.org/wiki/Cervical_cancer#Causes) instead. However, this benefit may be age related. A 2008 study concluded that frequent ejaculation between the ages of 20 and 40, may be correlated with higher risk of developing prostate cancer. On the other hand, frequent ejaculation in one's 50s was found to be correlated with a lower such risk in this same study.[40] (http://en.wikipedia.org/wiki/Masturbation#cite_note-39)
A study published in 1997 found an inverse association between death from coronary heart disease and frequency of orgasm even given the risk that myocardial ischaemia and myocardial infarction can be triggered by sexual activity. The association between frequency of orgasm and all cause mortality was also examined using the midpoint of each response category recorded as number of orgasms per year. The age adjusted odds ratio for an increase of 100 orgasms per year was 0.64 (0.44 to 0.95).
That is, a difference in mortality appeared between any two subjects when one subject ejaculated at around two times per week more than the other. Assuming a broad range average of between 3 to 5 ejaculations per week for healthy males, this would mean 5 to 7 ejaculations per week. This is consistent with a 2003 Australia article on the benefits against prostate cancer. The strength of these correlations increased with increasing frequency of ejaculation.[41] (http://en.wikipedia.org/wiki/Masturbation#cite_note-40)
A 2008 study at Tabriz Medical University found ejaculation reduces swollen nasal blood vessels, freeing the airway for normal breathing. The mechanism is through stimulation of the sympathetic nervous system and is long lasting. The study author suggests "It can be done [from] time-to-time to alleviate the congestion and the patient can adjust the number of intercourses or masturbations depending on the severity of the symptoms."[42] (http://en.wikipedia.org/wiki/Masturbation#cite_note-41)
Masturbation is also seen as a sexual technique that protects individuals from the risk of contracting sexually transmitted diseases. Support for such a view, and for making it part of the American sex education curriculum, led to the dismissal of US Surgeon General Joycelyn Elders (http://en.wikipedia.org/wiki/Joycelyn_Elders) during the Clinton administration. E.U. Nations include masturbation in their sex education and promote the practice. (see above)
Sexual climax, from masturbation or otherwise, leaves one in a relaxed and contented state. This is frequently followed closely by drowsiness and sleep – particularly when one masturbates in bed.
Some professionals consider masturbation to function as a cardiovascular workout.[43] (http://en.wikipedia.org/wiki/Masturbation#cite_note-42) Though research is still as yet scant, those suffering from cardiovascular disorders (particularly those recovering from myocardial infarction, or heart attacks) should resume physical activity (including sexual intercourse and masturbation) gradually and with the frequency and rigor which their physical status will allow. This limitation can serve as encouragement to follow through with physical therapy sessions to help improve endurance
شهرام اینو ترجمه کن من الان مخم نمیکشه باید سر فرصت بخونمش...اما مطلبی که در مورد خود ارضایی هس اینه که بعد از چند دفه خود ارضایی دیگه اون لذت اولیه به دست نمیاد و من خوندم که برای بچه دار شدن بعد ها مشکل ایجاد میشه....و چون فرد خودش ارضا میشه قبول کردن کس دیگه براش سخته و این خود ارضایی چون سخت تر آدمو به لذت میرسونه دیگه بودن با شریک نمیتونه اون اوج رو فراهم کنه:smile59:
ستاره ی قطبی
Monday 25 January 2010, 05:46PM
اما هرچی باشه بهتر از سکس با یه نامحرمه!!
احتشام
Monday 25 January 2010, 05:49PM
نیازیه که بعد از خوردنو آشامیدن قویترین غریزست :پلك::D
ستاره ی قطبی
Monday 25 January 2010, 06:29PM
و خود ارضایی باعث افزایش ترشحات میشه و بدن به این عمل اعتیاد پیدا میکنه و ترکش واقعا سخته مگر تدریجا....
توصیه ی من اینه که زود ازدواج کنید!!!!
ساز دهنی
Tuesday 26 January 2010, 08:10AM
سكس خيلي ي ي ي هم خوبه http://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/69.gifhttp://pouria007.xm.com/ym/50.gif
مجتبی33
Tuesday 26 January 2010, 08:44AM
باسلام خدمت همه عزیزان
بهنظر من هم سکس خوبه ولی در جای خودش منظورم خونه و
خانواده است
nahid.beihaghi
Tuesday 26 January 2010, 09:25AM
[QUOTE=shahraam;1432764]اهل پیروی از رساله احکام نیستم. اشتباه شما دقیقا همینجاست که احکام شریعت اسلام رو از نظر علمی صحیح میدونید.
[من گفتم اگه به دین معتقید به رساله مراجعه کنید
اما جدا از رساله بر اساس امار پزشکی خود ارضایی مضر است ضمنا لذتی که در سکس است در خود ارضایی نیست
و اینم گفتم که راههای بهتری هست که ما به عنوان یه جامعه عقب مانده از ان محرومیم
shahraam
Tuesday 26 January 2010, 09:56AM
شهرام اینو ترجمه کن من الان مخم نمیکشه باید سر فرصت بخونمش...اما مطلبی که در مورد خود ارضایی هس اینه که بعد از چند دفه خود ارضایی دیگه اون لذت اولیه به دست نمیاد و من خوندم که برای بچه دار شدن بعد ها مشکل ایجاد میشه....و چون فرد خودش ارضا میشه قبول کردن کس دیگه براش سخته و این خود ارضایی چون سخت تر آدمو به لذت میرسونه دیگه بودن با شریک نمیتونه اون اوج رو فراهم کنه:smile59:
در مورد ترجمه، ببخشید فرصتش رو ندارم.
در مورد کم شدن لذت بعد از مدتی، تفاوتی بین خودارضایی و رابطه جنسی با جنس مخالف نیست. به هر حال، اولین بار که یه نفر خود ارضایی میکنه یا با جنس مخالف رابطه جنسی داره براش لذت بخش تره تا دفعات بعد.
بقیه موارد که ذکر کردید، از نظر علمی صحت ندارن.
shahraam
Tuesday 26 January 2010, 10:01AM
اما هرچی باشه بهتر از سکس با یه نامحرمه!!
البته نظر شما محترمه ولی در این مورد با شما موافق نیستم. اگرچه که خود ارضایی مضر نیست و میتونه مفید هم باشه ولی به اندازه رابطه جنسی با جنس مخالف، لذت بخش و آرامش بخش نیست.
boosal
Tuesday 26 January 2010, 02:27PM
البته نظر شما محترمه ولی در این مورد با شما موافق نیستم. اگرچه که خود ارضایی مضر نیست و میتونه مفید هم باشه ولی به اندازه رابطه جنسی با جنس مخالف، لذت بخش و آرامش بخش نیست.
نميشه گفت مضر نيست بلكه هم مفيده و هم مضر و نميشه از اثرات رواني كه روي ادم ميگذاره به سادگي گذشت همينطور صدمات جسمي
boosal
Tuesday 26 January 2010, 02:34PM
در مورد ترجمه، ببخشید فرصتش رو ندارم.
در مورد کم شدن لذت بعد از مدتی، تفاوتی بین خودارضایی و رابطه جنسی با جنس مخالف نیست. به هر حال، اولین بار که یه نفر خود ارضایی میکنه یا با جنس مخالف رابطه جنسی داره براش لذت بخش تره تا دفعات بعد.
بقیه موارد که ذکر کردید، از نظر علمی صحت ندارن.
متوجه منظور ايشون نشديد
كسي كه اعتياد داره به خود ارضايي تا يه مدت مديدي نميتونه با شريك جنسيش به اون لذت برسه و خود ارضايي لذت بيشتري براش داره تا شريك جنسيش يعني دفعه اول همبستري و همينطور دفعات بدش هم نميتونه اونو به اون مرحله برسونه
شما پدر علم هستيد كه اينطور صريحا صحت و غير صحت اونو شناسايي ميكنين؟همونطور كه گفتم اكثر پزشكان هم مفيد ميدونن و هم مضر و اين طبيعيه كه عده اي نظرشون يكي از اين موارد باشه
boosal
Tuesday 26 January 2010, 02:36PM
از عوارض خود ارضایی در خانم ها میتوان به صدمه دیدن پرده ی بکارت (در اين مورد نظرات متفاوت زيادي داده شده)عفونتهای بیرون رحمی تغییر شکل دادن مهبل و از همه مهمتر دیر ارضایی و سرد مزاجی نام برد
boosal
Tuesday 26 January 2010, 02:38PM
شهرام اینو ترجمه کن من الان مخم نمیکشه باید سر فرصت بخونمش...اما مطلبی که در مورد خود ارضایی هس اینه که بعد از چند دفه خود ارضایی دیگه اون لذت اولیه به دست نمیاد و من خوندم که برای بچه دار شدن بعد ها مشکل ایجاد میشه....و چون فرد خودش ارضا میشه قبول کردن کس دیگه براش سخته و این خود ارضایی چون سخت تر آدمو به لذت میرسونه دیگه بودن با شریک نمیتونه اون اوج رو فراهم کنهhttp://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/79.gif
ميتوني از قسمت فارسي سايت استفاده كني كه در كادر سمت راست به فارسي نوشته فارسي
روش كليك كني صفحه فارسي ميشه
ستاره ی قطبی
Tuesday 26 January 2010, 03:09PM
متوجه منظور ايشون نشديد
كسي كه اعتياد داره به خود ارضايي تا يه مدت مديدي نميتونه با شريك جنسيش به اون لذت برسه و خود ارضايي لذت بيشتري براش داره تا شريك جنسيش يعني دفعه اول همبستري و همينطور دفعات بدش هم نميتونه اونو به اون مرحله برسونه
شما پدر علم هستيد كه اينطور صريحا صحت و غير صحت اونو شناسايي ميكنين؟همونطور كه گفتم اكثر پزشكان هم مفيد ميدونن و هم مضر و اين طبيعيه كه عده اي نظرشون يكي از اين موارد باشه
ممنونم که اینجا هم هوامو داشتی.....منم با حرفای تو موافقم داداش.:smile28:
shahraam
Tuesday 26 January 2010, 03:10PM
البته ترجمه فارسی اون متن که گذاشتم در ویکیپیدیای فارسی نیست. ولی خوب یه سری از موارد در قسمت فارسی اون اومده که اینجا میذارمش:
منبع: http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C
عوارض خودارضایی
در گذشته خودارضایی گونه*ای از انحراف جنسی و ذهنی تلقی می*شد. حتی هنوز علی*رغم این که بسیاری از پزشکان بارها بر بی*ضرری خودارضایی تأکید داشته*اند٬ این باور ریشه*دار که خودارضایی باعث عوارضی همچون سیاهی افتادن دور چشمها٬ قوس کمر٬ کوری٬ سکتهٔ قلبی٬ مشکلات جنسی٬ یا لرزش دست می*شود در میان بسیاری از عوام، خصوصاً پیروان سرسخت مذاهب، شایع است.[۵] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_note-4) امروزه متخصصان، خودارضایی را گونه*ای از فعالیت جنسی می*دانند که طبیعی، سالم، مطلوب و امن است. تنها هنگامی خودارضایی می*تواند مشکل*ساز شود که فرد را از برقراری رابطهٔ با شریک جنسی*اش باز دارد یا این عمل باعث اختلالات رفتاری در شخص گردد.[۲] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_note-A-1)
بنا بر نظر اکثریت پزشکان و بر خلاف باور عموم، از لحاظ پزشکی خودارضایی چه در مردان چه در زنان، در صورت میانه*روی هیچ عارضهٔ خاصی در بدن ایجاد نمی*کند و می*تواند نوعی از رفتار جنسی فرد محسوب شود و به حفظ سلامت جنسی انسان کمک کند.[۶] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_note-5) [۲] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_note-A-1) خودارضایی در ریزش مو، به وجود آمدن آکنه (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%DA%A9%D9%86%D9%87) و ضعف منی و نطفه شخص بی*تاثیر است.[۷] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_note-6) همچنین استمناء در ظاهر فرد تاثیرگذار نیست.[۴] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_note-c-3) خودارضایی همچنین به خودی خود هیچ مشکل روانی و ذهنی ایجاد نمی*کند. [۸] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_note-7) خودارضایی در ضعف بینایی و بطور کلی تحلیل قوای جسمانی هیچ نقشی ندارد.[۹] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_note-8)
خودارضایی در اکثر زنان باعث کاهش فشارهای عصبی قبل از قاعدگی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%82%D8%A7%D8%B9%D8%AF%DA%AF%DB%8C) می*شود. علاوه بر آن خودارضایی در زنان می*تواند در اینکه چطور به ارگاسم برسند کمک کند. در مردان این عمل با افزایش زمان انزال و کنترل بیشتر آن، در رابطهٔ جنسی مفید خواهد بود.[۴] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_note-c-3)
البته زیاده*روی بیش از حد در استمناء (بیشتر از ۲۰ [۱۰] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_note-e-9) بار در ماه) می*تواند در مردان از عوامل سرطان پروستات (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86_%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AA) در آینده محسوب شود.[۱۱] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_note-10) [۱۲] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_note-11) اما از طرفی استمناء مرتب خصوصاً در سنین بالای ۵۰ سال [۱۰] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_note-e-9) بخاطر دفع عوامل بیماری*زا از داخل پروستات (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AA) از بروز این بیماری پیشگیری می*کند.[۱۳] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_note-B-12) استمنا یک یا دو بار در هفته همچنین می*تواند باعث افزایش تولید گلبول*های سفید خون در مردان شود و از این طریق سیستم ایمنی بدن را بهبود بخشد. [۱۴] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_note-13)
↑ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_ref-0) لغت نامه دهخدا (http://www.loghatnaameh.com/dehkhodaworddetail-91167c6a2ebf4eda9bc924565ab820a2-fa.html) (فارسی). وب*گاه رسمی.
↑ ۲٫۰ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_ref-A_1-0) ۲٫۱ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_ref-A_1-1) ۲٫۲ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_ref-A_1-2) ۲٫۳ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_ref-A_1-3) Your Guide to Masturbation (http://www.webmd.com/sex-relationships/guide/masturbation-guide)
↑ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_ref-2) دانشنامه بریتانیکا (http://www.britannica.com/EBchecked/topic/368818/masturbation)
↑ ۴٫۰ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_ref-c_3-0) ۴٫۱ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_ref-c_3-1) ۴٫۲ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_ref-c_3-2) Masturbation: Questions and Answers (http://www.mckinley.illinois.edu/handouts/masturbation.html)
↑ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_ref-4) پایگاه ایران سلامت (http://news.iransalamat.com/archives/10072004_073814.php)
↑ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_ref-5) MASTURBATION: Current medical opinions (http://www.religioustolerance.org/masturba1.htm)
↑ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_ref-6) Myths about Masturbation (http://sexuality.about.com/od/masturbation/tp/masturbationmyt.htm)
↑ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_ref-7) Clint E. Bruess, Jerrold S. Greenberg, Sexuality Education, ISBN ۰-۷۶۳۷-۵۴۹۵-۱, ۹۷۸۰۷۶۳۷۵۴۹۵۲, p ۱۵۶.
↑ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_ref-8) MASTURBATION: Current medical opinions (http://www.religioustolerance.org/masturba1.htm)
↑ ۱۰٫۰ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_ref-e_9-0) ۱۰٫۱ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_ref-e_9-1) Masturbation can be good for the over-۵۰s (http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/health-news/masturbation-can-be-good-for-the-over50s-1516792.html)
↑ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_ref-10) Frequent sex and masturbation in ۲۰s and ۳۰s linked to higher prostate cancer risk (http://esciencenews.com/articles/2009/01/26/frequent.sex.and.masturbation.20s.and.30s.linked.higher.prostate.cancer.risk)
↑ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_ref-11) Masturbation May Increase Risk of Prostate Cancer (http://www.livescience.com/health/090126-masturbation-prostate.html)
↑ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_ref-B_12-0) Masturbation 'cuts cancer risk' (http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/3072021.stm)
↑ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C#cite_ref-13) Ten surprising reasons sex is good for you (http://www.dailytelegraph.com.au/lifestyle/body-soul/surprising-reasons-sex-is-good-for-you/story-e6frf01r-1225804635974) (انگلیسی). دیلی تلگراف (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%DB%8C%D9%84%DB%8C_%D8%AA%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81) (در تاریخ November 27, 2009).
shahraam
Tuesday 26 January 2010, 03:13PM
متوجه منظور ايشون نشديد
خیر، پدر علم نیستم. اهل کل کل با شما هم نیستم. اگر مثل من، منابع معتبر علمی برای تایید ادعاهایتان دارید ارائه کنید.
shahraam
Tuesday 26 January 2010, 03:19PM
از عوارض خود ارضایی در خانم ها میتوان به صدمه دیدن پرده ی بکارت (در اين مورد نظرات متفاوت زيادي داده شده)عفونتهای بیرون رحمی تغییر شکل دادن مهبل و از همه مهمتر دیر ارضایی و سرد مزاجی نام برد
به غیر از مورد اول، بقیه فقط ادعاهای شماست که صحیح نیستند.
اما در مورد پرده بکارت. بله، خودارضایی در خانمهای باکره میتونه باعث پارگی پرده بکارت بشه. ولی پاره شدن پرده بکارت چیز بدی نیست و ضرری از نظر علمی ندارد.
Mohammad 1985
Wednesday 27 January 2010, 04:16AM
بابا شماها چی میگین ؟ خودارضایی چیه ؟ سکس کیه ؟ چین اینا ؟ خوردنی هستن پوشیدنی هستن ؟
بالاترین لذت تیراندازی کشتن منفجر کردن پیروزی در نبرد هوایی و ... هست .
من حاضرم به جای اینکه یه باز از این خوراکیهای مزخرف که شما دارید راجع بهش حرف میزنید بخورم فقط یه بار سوار تانک M1 ارتش آمریکا بشم و یه چندتا عکس باهاش بندازم !
ستاره ی قطبی
Wednesday 27 January 2010, 07:40AM
بابا شماها چی میگین ؟ خودارضایی چیه ؟ سکس کیه ؟ چین اینا ؟ خوردنی هستن پوشیدنی هستن ؟
من حاضرم به جای اینکه یه باز از این خوراکیهای مزخرف که شما دارید راجع بهش حرف میزنید بخورم فقط یه بار سوار تانک M1 ارتش آمریکا بشم و یه چندتا عکس باهاش بندازم !
قبول هرچی شما میگی اما ما درمورد خودمون بحث نمیکنیم.....عکس اونو واسم میذاری ببینم چیه؟؟؟؟وای منم دلم ازونا میخواد....فک کن...ارتشی زن چه باحال میشه:smile55::smile07:
Mohammad 1985
Wednesday 27 January 2010, 12:37PM
تانک M1 ابرامز بعنوان تانک جنگی اصلی ارتش ایالات متحده جایگزین تانک M60 Patton در سال 1980 شد. این تانک دارای سه مدلM1، M1A1، M1A2 می باشد. نام این تانک به احترام ژنرال کرایتون ابرامز،فرمانده سابق گردان زرهی 37 نیروی زمینی امریکا، ابرامز نامگذاری شده است. طراحی M1 در شرکت جنرال داینامیکس انجام گرفت و در نهایت این تانک در سال 1980 وارد خدمت شد. مدل ارتقا یافته M1 ، M1A1 نام دارد که در سال 1985 عرضه شد. M1A1 دارای توپ 120 میلیمتری بدون خان بوده که توسط شرکت آلمانی Rheinmetall طراحی شده است. همچنین این مدل دارای زره تقویت یافته و سیستم حفاظت NBC1 می باشد. M1A2 مدل ارتقا یافته A1 است که دارای نمایشگر گرمایی فرمانده و جایگاه اسلحه، تجهیزات ناوبری و گذرگاه دیجیتالی اطلاعات می باشد. نیروی زمینی آمریکا تمام M1 و M1A1 های خود را به مدل A2 ارتقا داده ولی سپاه تفنگداران دریایی آمریکا هنوز از مدلهای A1 استفاده می کند. در عملیات طوفان صحرا و سپر صحرا نیز در زره تعدادی از M1A1 ها تغییراتی انجام گرفت. علاوه بر آنچه گفته شد به ابرامز می توان خیشِ مین و یا غلتک مین وصل کرد. تاکنون بیش از 8800 تانک ابرامز تولید شده که علاوه بر آمریکا به کشور های دیگری مانند استرالیا، عربستان، مصر،کویت و ترکیه صادر شده است. البته این تانک در لیست نامزد های خرید سوئد نیز قرار داشت که به پیروزی نرسید.
http://picbaran.com/files/ugbdrrhpro4xio6cfifz_thumb.jpg (http://forum.hamedanonline.com/redirect-to/?redirect=http%3A%2F%2Fpicbaran.com%2Fviewer.php%3Ffile%3Dugbdrrhpro4xio6cfifz.jpg) روی عکسها کیلیک کنید تا سایز بزرگترش رو ببنید !
http://picbaran.com/files/1dnpa30yzfr2xwgk3h43_thumb.jpg (http://forum.hamedanonline.com/redirect-to/?redirect=http%3A%2F%2Fpicbaran.com%2Fviewer.php%3Ffile%3D1dnpa30yzfr2xwgk3h43.jpg)
این تانک برای اولین بار در جنگ خلیج در سال 1991 در صحنه نبرد حضور یافت و در این جنگ بود که توانایی های بالای خود را به نمایش گذاشت.در مجموع 1848 M1A1 در عربستان مستقر شدند و برتری خود را بر تانکهای T-72، T-62 و T-55 روسی در اختیار عراق نشان دادند. در این جنگ تنها 18 M1A1 به خاطر صدمه های وارد شده از خدمت خارج شدند و جالب اینجاست که هیچ مورد کشته شدن خدمه این تانک گزارش نشد. M1A1 دارای برد بیش از 4000 متر می باشد. درگیری مهم دیگری این تانک حمله امریکا به عراق در سال 2003 بود که به سقوط صدام حسین انجامید. در این جنگ هم ابرامز بسیار خوب عمل کرد و تنها یک مورد حادثه منجر به مرگ گزارش شد که در آن یک تانک ابرامز با یک مین زد تانک هدف قرار گرفت که باعث کشته شدن دو نفر و زخمی شدن نفر سوم همراه بود. این اولین مورد منجر به مرگ در تانک ابرامز بود. در 27 نوامبر 2004 یک ابرامز دیگر بوسیله بمب قدرتمند جاسازی شده نابود شد که به کشته شدن راننده انجامید. یک تانک دیگر هم به هنگام درگیری در عراق هنگام رد شدن از پل با خراب شدن آن به درون آب سقوط کرد که یک سرباز غرق شد. تاکنون هیچ ابرامی بوسیله اتش تانک دشمن نابود نشده است اگر چه چند فروند نیز بوسیله راکتهای زد تانک RPG-7، RPG-18 و AT-14 نابود شده اند. همچنین در عملیات طوفان صحرا چهار ابرام با اصابت اشتباه موشکهای زد تانک AGM-114 هلفایر شلیک شده از هلیکوپتر های AH-64 آپاچی ساقط شدند. ابرامز توسط نوعی ماده کمپوزیتی محافظت شده که از لایه هایی از استیل و سرامیک تشکیل می شود. مهمات و سوخت در قسمتی زره دار قرار داده شده اند تا به خاطر حساسیت این قسمتها امنیت خدمه بیشتر شود. در اوایل 1988 مدل M1A1 زرههای جدیدتری دریافت کرد که در آن از میله های زد اورانیوم ضعیف شده استفاده شده است. این میله ها در جلوی برجک و بدنه تانک قرار داده شده اند. با وجود افزایش قابل توجه مقاومت تانک در برابر انواع سلاحهای زد تانک این زره ها وزن ابرامز را نیز به مقدار قابل توجه زیاد کرده است. اولین M1A1 هایی که این ارتقا روی آنها نصب شد تانکهای مستقر در آلمان بود (به خاطر اینکه در جنگ سرد آلمان در خط مقدم مقابل شوروی بود). همچنین تانکهای شرکت کننده در عملیات طوفان صحرا فوراً قبل از آغاز جنگ به این درجه ارتقا یافتند. توپ مدل M1، M68A1 105 میلیمتری بود که توانایی شلیک انواع توپهای ضد نفر، دودهای سفید فسفری (از جنس فسفر) و یا توپهای با قدرت انفجاری بالا را دارد. در مدلهای M1A1 و M1A2 از توپ 120 میلیمتری M256 بدون خان استفاده شده که در شرکت رینمتال اِیجی آلمان و تحت لیسانس جنرال داینامیکس آمریکا طراحی شده است. این نیز توانایی شلیک انواع توپهای مختلف مانند اورانیوم ضعیف شده را دارد که به آن تونانایی مقابله با نیروهای زرهی و نفرات دشمن و حتی از نظر تئوری با وسایل پرنده با ارتفاع کم را دارد که البته این توانایی هنوز امتحان نشده است.
http://picbaran.com/files/q8stbhcuo7qmux1iue6q_thumb.jpg (http://forum.hamedanonline.com/redirect-to/?redirect=http%3A%2F%2Fpicbaran.com%2Fviewer.php%3Ffile%3Dq8stbhcuo7qmux1iue6q.jpg)
http://picbaran.com/files/qg8203vae0k7hlb53bum_thumb.jpg (http://forum.hamedanonline.com/redirect-to/?redirect=http%3A%2F%2Fpicbaran.com%2Fviewer.php%3Ffile%3Dqg8203vae0k7hlb53bum.jpg)
ابرامز علاوه بر توپ اصلی خود مجهز به سه مسلسل دیگر نیز می باشد : 1- مسلسل 12.7 میلیمتری M2 که جلوی دریچه فرمانده قرار دارد و دارای آلت نشانه روی با بزرگنمایی 3x است. 2- دو مسلسل 7.62 میلیمتری که یکی مقابل دریچه پر کننده (لودر) و دیگری هم محور با توپ تانک است که بخاطر امکان استفاده آن از درون تانک بسیار مورد توجه قرار می گیرد. همچنین در برجک تانک دو پرتاب کننده ی 6 لول نارنجکهای دودزا گنجانده شده که باعث پنهان ماندن از دید دشمن و نمایانگر های گرمایی ( فروسرخ) می شود. موتور آن نیز می تواند پرده دودی برای استتار تولید کند. M1 به کامپیوتر کنترل آتش مجهز است که متصل به سنسور های نمایانگر گرمایی، مسافت یاب لیزری، حسگر باد، حسگر شیب زمین، داده های مربوط به نوع مهمات که تنظیمات مختلف برای مهمات را انجام می دهد) می باشد. هم فرمانده و هم توپچی می توانند توپ تانک را شلیک کنند. سیستم کنترل آتش ابرامز بسیار پیچیده، موثر و مهلک می باشد بطوریکه امکان شلیک دقیق توپ در حین حرکت در زمینهای ناهموار را می دهد. با خدمه ماهر این تانک می توان هدف را در برف، باران، مه، دود و تاریکی مطلق از فاصله 4 کیلومتری تشخیص داد و اغلب هدفی به اندازه یک تانک را در یک شلیک می توان حمله کند. ابرامز از موتور 1500 اسب بخاری نیرو گرفته و دارای 4 حالت(حرکت) جلو و 2 حالت عقب می باشد که به آن حداکثر سرعت 67 کیلومتر در ساعت را در خیابان و 48 کیلومتر در ساعت را از میان دشت و صحرا می دهد. موتور آن با گازوییل، نفت سفید، JP-1 یا سوخت هواپیما و از نظر تئوری با الکل کار می کند.
http://picbaran.com/files/soqfkiozxv5zayim6b0i_thumb.gif (http://forum.hamedanonline.com/redirect-to/?redirect=http%3A%2F%2Fpicbaran.com%2Fviewer.php%3Ffile%3Dsoqfkiozxv5zayim6b0i.gif)
ابرامز را می توان با هواپیماهای ترابری استراتژیک C-5 و C-17 حمل کرد، بطوریکه یک تانک آماده رزم و یا دو تانک آماده حمل توسط C-5 و یک تانک آماده حمل توسط C-17 جابجا می شوند که البته این محدودیت باعث بروز مشکلات جدی در جنگ خلیج 1 شد که با حمل 1848 تانک توسط کشتی این مشکل برطرف شد. در حالت آماده حمل بعضی قسمتهای زره نصب نمی شود و مهمات و سوخت پس از رسیدن به مقصد در اختیار تانکها قرار داده می شود. کیت پایداری شهری تانک (TUSK) شامل ارتقاهایی است که به منظور افزایش توانایی رزمی روی نمونه های M1A2 در محیطهای شهری اعمال می شود. این ارتقاها بدلیل خطرناکتر بودن محیطهای شهری نسبت به صحنه های نبرد می باشد. و این خود به دلیل قویتر بودن زره جلویی تانک ها از زره های کناری، بالایی و پشتی و وجود امکان حمله از هر طرف می باشد. ارتقا زره شامل افزودن زره های واکنشی به کناره های تانک برای مقابله با سلاحهای زد تانک و کلاهکهای shaped charged می باشد. زره های میله ای (شبکه ای) در پشت بدنه برای حفاظت از موتور نصب و سپر اسلحه نیز بر روی مسلسل توپچی برای محافظت از شلیک کننده قرار داده می شود. ارتقاهای دیگر شامل نصب نمایانگر های گرمایی بر روی مسلسل پر کننده (لودر) است. همچنین به مسلسل 12.7 میلیمتری فرمانده نیز قابلیت شلیک از داخل برجک در حالیکه دریچه بسته باشد داده می شود. یک تلفن بیرونی هم برای برقرای ارتباط فرمانده با سربازان پشتیبان تانک در پشت بدنه تعبیه شده است.http://www.aerospaceweb.org/aircraft/transport-m/c17/c17_27.jpg
boosal
Wednesday 27 January 2010, 04:52PM
ممنونم که اینجا هم هوامو داشتی.....منم با حرفای تو موافقم داداش.http://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/57.gif
ممنون داداشي:smile07:
خیر، پدر علم نیستم. اهل کل کل با شما هم نیستم. اگر مثل من، منابع معتبر علمی برای تایید ادعاهایتان دارید ارائه کنید.
دوست عزيز منم با شما كل كل نكردم:)منبع معتبر شما ويكي پدياست؟!
اينم چند سطر از نوشته هاي پدر علم روانكاوي فروید
فروید خود ارضایی را یک نقص فردی نـامگـذاری مـی کند (بـه این دلیل که طرف دوم در این ارتباط وجود ندارد مگر در خیال). در حین خود ارضایی فرد اگر مرد بـاشــد، یک زن را در ذهن خود مجسم می کند و اگر زن بـاشد یک مرد را در ذهن خود مجسم کرده و با او وارد رابـطـه جنسی می شود. در این حال خستگی چند برابر می شود، چرا که فرد هم از نظر جنسی از خود کار می کشد و هم از نظر ذهنی. تصویر شریک جنسی خیالی، مانند یک لوح در ضمیر ناخودآگاه فرد حک می شود و سبب بروز انزال های شبانه ناخواسته می شود. به این ترتیب که فرد هر چقدر بیشتر خود ارضایی کند، میزان این انزال های شبانه افزایش می یابد
دمای خارجی بدن انسان 98 درجه فارنهایت است و دمای درونی آن 100 درجه فارنهایت. این دما در زمان خود ارضایی افزایش پیدا می کند. زمانیکه انزال به واسطه خود ارضایی پدید می آید، حرکات کرم وار جذب در کیسه ی منی ایجاد می شوند، اما به دلیل خود ارضایی، کیسه ی حاوی منی خیلی زودتر از زمان مقرر تخلیه گردیده است. فرایند طبیعی بدین گونه است که کیسه های منی سعی می کنند تا خود را پر کنند، اما از آنجایی که منی خیلی زودتر از بدن خارج شده، چیزی جز هوای مرطوب از طریق آلت تناسلی مرد جذب نخواهد شد. این هوا بعداً از طریق کیسه منی به سیستم لنفاوی انتقال داده می شود، سپس به مغز انتقال پیدا کرده و باعث ایجاد شک دمایی شده و فضای سردی را میان ماده ی مغزی و سلول ها ایجاد می کند و این امر واکنش نرمال ماده مغزی، سیستم عصبی و جسمانی را مختل می سازد کیسه منی می بایست به جای جذب هوا، اسپرم جذب کند، اما این امر مقدور نخواهد بود چراکه اسپرم ها قبلاً آزاد شده اند. علاوه بر این جذب هوا از جذب مایع خیلی ساده تر است.
و نظر ساموئل اون ویر، فیلسوف، انسان شناس، و محقق امور جنسی و روانشناس بخش مطالعات جنسی، در کتاب خود با عنوان "یادگیری علوم فردی" در مورد این هوای سرد جذب شده تصریح می دارد که: " در خصوص افرادی که به شخصه استمناء می کنند، به راحتی می توان گفت که چه ایرادی می تواند بوجود آید. زمانی که آنها خود ارضایی می کنند، در حال ارتکاب به جرم در برابر طبیعت هستند. وقتی انزال به واسطه خود ارضایی پدید می آید، حرکات کرم وار جذب ایجاد می شوند که این حرکات برای هر مردی کاملاً قابل درک و تشخیص است و به واسطه ی تاثیر خالی بودن کیسه های منی، این کیسه ها سعی می کنند تا خود را پر کنند و به همین دلیل هوای مرطوب از طریق آلت تناسلی مرد با همان حرکات کرمی شکل، جذب می شود. این سیگنال ها به مغز فرستاده می شوند، به همین دلیل مایع مغزی زیادی در این میان از بین می رود، و در نتیجه فرد از نظر ذهنی خسته می شود. بد نیست بدانید که تعداد بیشماری از مردها به دلیل عمل منفور خودارضایی دیوانه شده اند. مغزی که پر از هوا شود دیگر توانایی تفکر ندارد و قابلیت های ذهنی خود را به طور 100% از دست خواهد داد. به همین دلیل ما هم این عمل نادرست را 100% محکوم می کنیم.
اسپرم ها حاوی رمز ژنتیکی DNA (اسید دی اکسی ریبونوکلئیکDeoxyribonucleic Acid)، RNA یا اسید ریبونوکلویک (Ribonucleic Acid)، آنزیم ها، کلسیم، فسفر، نمک های بیولوژیک، و تستوسترون می باشند. زمانیکه استمناء صورت می پذیرد، کلیه ی این اجزای حیاتی از بدن فرد بیرون کشیده می شوند و اگر فرد در دوران بلوغ قرار داشته باشد، امکان رشد کافی را پیدا نمی کند و نیرویی که در این مواد وجود دارد، جذب نشده و از بدن او خارج می شوند.از آنجایی که میزان زیادی کلسیم به همراه منی از بدن خارج می شود، فرد احساس خستگی شدید در استخوان ها می کند و ممکن است دچار کوفتگی پا شود. لازم به ذکر است که استخوان های تنومند نشان دهنده ی میزان قدرت فرد هستند. همانطور که می دانید گلبول های قرمز خونی و پلاکت ها در مغز استخوان تولید می شوند. فرد جوانی که خودارضایی می کند، اجازه نمی دهد که مایع مغز استخوان به خوبی شکل بگیرد و باید تا آخر عمر خود شاهد عواقب آن باشد. زمانیکه فسفر بیش از حد طبیعی به واسطه خودارضایی از بدن خارج می شود، مشکلات عصبی از قبیل رعشه برای فرد ایجاد می شود. در زمان خود ارضایی لسیتین نیز از بدن خارج می شود که این امر سبب فرسودگی سیستم عصبی می شود و به مرور زمان موجبات بیحالی، ضعف اعصاب و نهایتاٌ مرگ تدریجی سلول های عصبی را فراهم خواهد آورد.
براي درک مضرات استمناء ابتدا مسير عصبي يک تحريک جنسي تا انزال را طي عمل نزديکي بطور ساده مرور ميکنيم. ابتدا نعوظ با تحريکات دو مسير, يکي مسير رفلکسي ((reflexogenic که ناشي ازتحريک حس پنجگانه بخصوص لامسه و بينائي , و ديگري مسير ذهني (psychogenic) که ناشي از تحريکات ذهني است.
از طريق اين دو مسير مراکز نخاعي و فوق نخاعي (supraspinal) و سيستم عصبي مرکزي و هيپوتالاموس , ابتدا منجر به بروز نعوظ و سپس ادامه و استمرار تحريکات مراکز جنسي مغز, شدت تحريکات به حدي بالا ميرود که به حد آستانه ارضاي جنسي فرد برسد و عمل انزال صورت گيرد . اين مسير طبيعي تا انزال, با عمل نزديکي ميتواند رخ دهد و يا طي مرحله REM خواب (rapid eye movment) انجام شود. (خواب شامل چندين مرحله سطحي تا عمقي ميباشد.
در يکي از اين مراحل , حرکت سريع کره چشم وجود دارد که به اين مرحله REM گقته ميشود). در اين مرحله در افراد سالم نعوظ آلت تناسلي ايجاد شده و خواب ديدن و رويا نيز رخ ميدهد. طي نعوظ ممکن است همراه با تحريکات جنسي ناشي از روياي شبانه, ميزان تحريکات به حد آستانه انزال رسيده و منجر به ارضاي جنسي و انزال طبيعي گردد (محتلم شدن يا جنابت ).
عمل استمناء مسير تحريکات رفلکسي ناشي از حس هاي پنج گانه, بجاي حس لمس تمامي بدن, محدود به حس لمس موضعي ناحيه محدودي از آلت تناسلي ميباشد. همچنين تحريک ساير احساس مانند بينائي, شنوائي و حتي بويائي که طي عمل نزديکي اهميت دارد در حد صفر خواهد بود. لذا جهت رسيدن به آستانه ارضاي جنسي, لازم است مسير ذهني (psychogenic) جبران کمبود تحريکات مسير رفلکسي و حسي را بنمايد, لذا با فشار ذهني و عصبي مضاعف , مغز مسير را به سمت رسيدن به حد آستانه انزال طي ميکند.
که اين فشار مضاعف ميتواند با تکرار, عوارض عصبي ببار آورد. و همچنين بتدريج مرکز عصبي تحريکات جنسي با کاهش آستانه ارضاي جنسي وانزال, سعي در جبران اين کمبود تحريکات حسي را خواهد کرد تا مغز فشار کمتري را متحمل گردد. و در نتيجه با کاهش آستانه ارضاي جنسي بتدريج فرد مبتلا به زود انزالي (premature ejaculation) خواهد شد. که عارضه شايع ناشي از استمناء ميباشد. بدين معني که زماني که فرد تحت تاثير تحريکات انذک جنسي قرار ميگيرد حتي زماني که تصميم به عمل نزديکي ميگيرد, مسيرهاي عصبي مرکزي جنسي فعال شده و با سرعت بيشتر, مدت زمان کمتر و با تحريکات جنسي کمتر, و با توجه به کاهش آستانه انزال, در مدت زماني کمتري فرد را به مرحله انزال و ارضاي جنسي ميرساند.
گاهي حتي قبل از نعوظ کامل آلت تناسلي واقدام به عمل نزديکي و دخول آلت تناسلي, فرد ارضاي جنسي ميگردد و آنچه را که سالها با آرزو و ذهنيت آن اقدام به استمناء ميکرده. پس از ازدواج قادر به انجام آن و يا لذت بردن از آن نخواهد بود.
shahraam
Thursday 28 January 2010, 04:26AM
ممنون داداشي:smile07:
دوست عزيز منم با شما كل كل نكردم:)منبع معتبر شما ويكي پدياست؟!
اينم چند سطر از نوشته هاي پدر علم روانكاوي فروید
فروید خود ارضایی را یک نقص فردی نـامگـذاری مـی کند (بـه این دلیل که طرف دوم در این ارتباط وجود ندارد مگر در خیال). در حین خود ارضایی فرد اگر مرد بـاشــد، یک زن را در ذهن خود مجسم می کند و اگر زن بـاشد یک مرد را در ذهن خود مجسم کرده و با او وارد رابـطـه جنسی می شود. در این حال خستگی چند برابر می شود، چرا که فرد هم از نظر جنسی از خود کار می کشد و هم از نظر ذهنی. تصویر شریک جنسی خیالی، مانند یک لوح در ضمیر ناخودآگاه فرد حک می شود و سبب بروز انزال های شبانه ناخواسته می شود. به این ترتیب که فرد هر چقدر بیشتر خود ارضایی کند، میزان این انزال های شبانه افزایش می یابد
دمای خارجی بدن انسان 98 درجه فارنهایت است و دمای درونی آن 100 درجه فارنهایت. این دما در زمان خود ارضایی افزایش پیدا می کند. زمانیکه انزال به واسطه خود ارضایی پدید می آید، حرکات کرم وار جذب در کیسه ی منی ایجاد می شوند، اما به دلیل خود ارضایی، کیسه ی حاوی منی خیلی زودتر از زمان مقرر تخلیه گردیده است. فرایند طبیعی بدین گونه است که کیسه های منی سعی می کنند تا خود را پر کنند، اما از آنجایی که منی خیلی زودتر از بدن خارج شده، چیزی جز هوای مرطوب از طریق آلت تناسلی مرد جذب نخواهد شد. این هوا بعداً از طریق کیسه منی به سیستم لنفاوی انتقال داده می شود، سپس به مغز انتقال پیدا کرده و باعث ایجاد شک دمایی شده و فضای سردی را میان ماده ی مغزی و سلول ها ایجاد می کند و این امر واکنش نرمال ماده مغزی، سیستم عصبی و جسمانی را مختل می سازد کیسه منی می بایست به جای جذب هوا، اسپرم جذب کند، اما این امر مقدور نخواهد بود چراکه اسپرم ها قبلاً آزاد شده اند. علاوه بر این جذب هوا از جذب مایع خیلی ساده تر است.
و نظر ساموئل اون ویر، فیلسوف، انسان شناس، و محقق امور جنسی و روانشناس بخش مطالعات جنسی، در کتاب خود با عنوان "یادگیری علوم فردی" در مورد این هوای سرد جذب شده تصریح می دارد که: " در خصوص افرادی که به شخصه استمناء می کنند، به راحتی می توان گفت که چه ایرادی می تواند بوجود آید. زمانی که آنها خود ارضایی می کنند، در حال ارتکاب به جرم در برابر طبیعت هستند. وقتی انزال به واسطه خود ارضایی پدید می آید، حرکات کرم وار جذب ایجاد می شوند که این حرکات برای هر مردی کاملاً قابل درک و تشخیص است و به واسطه ی تاثیر خالی بودن کیسه های منی، این کیسه ها سعی می کنند تا خود را پر کنند و به همین دلیل هوای مرطوب از طریق آلت تناسلی مرد با همان حرکات کرمی شکل، جذب می شود. این سیگنال ها به مغز فرستاده می شوند، به همین دلیل مایع مغزی زیادی در این میان از بین می رود، و در نتیجه فرد از نظر ذهنی خسته می شود. بد نیست بدانید که تعداد بیشماری از مردها به دلیل عمل منفور خودارضایی دیوانه شده اند. مغزی که پر از هوا شود دیگر توانایی تفکر ندارد و قابلیت های ذهنی خود را به طور 100% از دست خواهد داد. به همین دلیل ما هم این عمل نادرست را 100% محکوم می کنیم.
اسپرم ها حاوی رمز ژنتیکی DNA (اسید دی اکسی ریبونوکلئیکDeoxyribonucleic Acid)، RNA یا اسید ریبونوکلویک (Ribonucleic Acid)، آنزیم ها، کلسیم، فسفر، نمک های بیولوژیک، و تستوسترون می باشند. زمانیکه استمناء صورت می پذیرد، کلیه ی این اجزای حیاتی از بدن فرد بیرون کشیده می شوند و اگر فرد در دوران بلوغ قرار داشته باشد، امکان رشد کافی را پیدا نمی کند و نیرویی که در این مواد وجود دارد، جذب نشده و از بدن او خارج می شوند.از آنجایی که میزان زیادی کلسیم به همراه منی از بدن خارج می شود، فرد احساس خستگی شدید در استخوان ها می کند و ممکن است دچار کوفتگی پا شود. لازم به ذکر است که استخوان های تنومند نشان دهنده ی میزان قدرت فرد هستند. همانطور که می دانید گلبول های قرمز خونی و پلاکت ها در مغز استخوان تولید می شوند. فرد جوانی که خودارضایی می کند، اجازه نمی دهد که مایع مغز استخوان به خوبی شکل بگیرد و باید تا آخر عمر خود شاهد عواقب آن باشد. زمانیکه فسفر بیش از حد طبیعی به واسطه خودارضایی از بدن خارج می شود، مشکلات عصبی از قبیل رعشه برای فرد ایجاد می شود. در زمان خود ارضایی لسیتین نیز از بدن خارج می شود که این امر سبب فرسودگی سیستم عصبی می شود و به مرور زمان موجبات بیحالی، ضعف اعصاب و نهایتاٌ مرگ تدریجی سلول های عصبی را فراهم خواهد آورد.
براي درک مضرات استمناء ابتدا مسير عصبي يک تحريک جنسي تا انزال را طي عمل نزديکي بطور ساده مرور ميکنيم. ابتدا نعوظ با تحريکات دو مسير, يکي مسير رفلکسي ((reflexogenic که ناشي ازتحريک حس پنجگانه بخصوص لامسه و بينائي , و ديگري مسير ذهني (psychogenic) که ناشي از تحريکات ذهني است.
از طريق اين دو مسير مراکز نخاعي و فوق نخاعي (supraspinal) و سيستم عصبي مرکزي و هيپوتالاموس , ابتدا منجر به بروز نعوظ و سپس ادامه و استمرار تحريکات مراکز جنسي مغز, شدت تحريکات به حدي بالا ميرود که به حد آستانه ارضاي جنسي فرد برسد و عمل انزال صورت گيرد . اين مسير طبيعي تا انزال, با عمل نزديکي ميتواند رخ دهد و يا طي مرحله REM خواب (rapid eye movment) انجام شود. (خواب شامل چندين مرحله سطحي تا عمقي ميباشد.
در يکي از اين مراحل , حرکت سريع کره چشم وجود دارد که به اين مرحله REM گقته ميشود). در اين مرحله در افراد سالم نعوظ آلت تناسلي ايجاد شده و خواب ديدن و رويا نيز رخ ميدهد. طي نعوظ ممکن است همراه با تحريکات جنسي ناشي از روياي شبانه, ميزان تحريکات به حد آستانه انزال رسيده و منجر به ارضاي جنسي و انزال طبيعي گردد (محتلم شدن يا جنابت ).
عمل استمناء مسير تحريکات رفلکسي ناشي از حس هاي پنج گانه, بجاي حس لمس تمامي بدن, محدود به حس لمس موضعي ناحيه محدودي از آلت تناسلي ميباشد. همچنين تحريک ساير احساس مانند بينائي, شنوائي و حتي بويائي که طي عمل نزديکي اهميت دارد در حد صفر خواهد بود. لذا جهت رسيدن به آستانه ارضاي جنسي, لازم است مسير ذهني (psychogenic) جبران کمبود تحريکات مسير رفلکسي و حسي را بنمايد, لذا با فشار ذهني و عصبي مضاعف , مغز مسير را به سمت رسيدن به حد آستانه انزال طي ميکند.
که اين فشار مضاعف ميتواند با تکرار, عوارض عصبي ببار آورد. و همچنين بتدريج مرکز عصبي تحريکات جنسي با کاهش آستانه ارضاي جنسي وانزال, سعي در جبران اين کمبود تحريکات حسي را خواهد کرد تا مغز فشار کمتري را متحمل گردد. و در نتيجه با کاهش آستانه ارضاي جنسي بتدريج فرد مبتلا به زود انزالي (premature ejaculation) خواهد شد. که عارضه شايع ناشي از استمناء ميباشد. بدين معني که زماني که فرد تحت تاثير تحريکات انذک جنسي قرار ميگيرد حتي زماني که تصميم به عمل نزديکي ميگيرد, مسيرهاي عصبي مرکزي جنسي فعال شده و با سرعت بيشتر, مدت زمان کمتر و با تحريکات جنسي کمتر, و با توجه به کاهش آستانه انزال, در مدت زماني کمتري فرد را به مرحله انزال و ارضاي جنسي ميرساند.
گاهي حتي قبل از نعوظ کامل آلت تناسلي واقدام به عمل نزديکي و دخول آلت تناسلي, فرد ارضاي جنسي ميگردد و آنچه را که سالها با آرزو و ذهنيت آن اقدام به استمناء ميکرده. پس از ازدواج قادر به انجام آن و يا لذت بردن از آن نخواهد بود.
بله، امروزه ویکیپیدیای انگلیسی از اعتبار علمی خوبی برخوردار هست.
علم روانشناسی و روانپزشکی دائم در حال پیشرفت هست و اگر فروید سالها پیش اعتقاد داشته که خودارضایی مضر هست، امروزه روانپزشکان و روانشناسان این نظر رو ندارند. همچنانکه سالها پیش، همجنسگرایی رو روانپزشکان بیماری به حساب میاوردند، ولی امروزه خیر.
من اینجا مطلب دیگری میارم از سایت پزشکی دولت استرالیا که خوندنش میتونه مفید باشه. مطلب رو بصورت فایل pdf ضمیمه میکنم.
منبع: http://www.betterhealth.vic.gov.au/bhcv2/bhcarticles.nsf/pages/Masturbation
ghadem
Thursday 28 January 2010, 08:11AM
ایول دارمت....
منم آرزوم اینه که بایه سوخو27 عکس بگیرم ودستمو بندازم گردنش:D
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.