نمايش نسخه نهائي : آیا علمای اهل سنت، بزرگان مذهب خودرا مغضوب خداورسول می دانند؟
قدمگاه
Monday 30 April 2007, 06:53PM
كاربر قدمگاه
لطفا جهت حفظ نظم ظاهري باشگاه از اندازه بزرگ نوشته تنها براي عناوين استفاده نمائيد . نوشته شما به حالت عادي تغيير يافت.
بسم الله الرحمن الرحیم وصلی الله علی محمدوآله الطیبین الطاهرین واللعنةالدائمة علی اعدائهم اجمعین
آیا علمای اهل سنت، بزرگان مذهب خودرا مغضوب خداورسول می دانند؟
برای رسیدن به پاسخی روشن وبدور از تعصب (که نشانه جهالت است)برای این سؤال به احادیث زیر ومنابع آنها دقت کنید:
رسول خدا(ص) فرمودند:فاطمه(س)پاره تن من است،هرکه اورا ناراحت کندمراناراحت کرده وهرکه اوراآزاردهد مرا آزرده است.
1 – صحیح بخاری کتاب النکاح
2 – صحیح ابن داود جمله 12 باب:مایکره ان یجتمع بینهن من النساء
3 – مسنداحمدبن حنبل ج 4ص 328
4 – حلیة الاولیاء ج2ص4
رسول خدا(ص) فرمودند: همانا فاطمه(س) پاره تن من است،آنچه اورا آزار دهد مرا آزار داده.
1 – صحیح مسلم: باب فضائل حضرت فاطمه(س)
2 – تفیسر کبیر فخررازی ذیل آیه23و24سوره شوری
همانطور که می بینید آزردن وناراحت کردن حضرت فاطمة زهرا(س)درواقع آزردن وناراحت کردن رسول خدا(ص) می باشد،وکاملاًواضح است که ناراحت کردن وآزردن رسول خدا(ص) مسئله کوچکی نیست ونمی توان به آسانی از کنار آن گذشت چرا که قرآن مجید صریحاً ازآزردن رسول خدا(ص)منع کرده وآزردن وبه غضب آوردن ایشان را هم ردیف آزردن وبه غضب آوردن خداوند دانسته ونتیجه آنرا چیزی جزلعنت خداوندو عذابی دردناک نمی داند. آنجا که می فرماید:
((إِنَّ الَّذِينَ يُؤْذُونَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فِي الدُّنْيا وَ الْآخِرَةِ وَ أَعَدَّ لَهُمْ عَذاباً مُهِيناً احزاب 57))
((الَّذِينَ يُؤْذُونَ رَسُولَ اللَّهِ لَهُمْ عَذابٌ أَلِيمٌ توبه 61))
البته در این خصوص احادیث زیر نیز قابل تأمل است:
رسول خدا(ص) به حضرت فاطمه(س) فرمودند:خداوند با غضب تو غضب می کند وبارضای تو راضی می شود.
1-مستدرک الصحیحین ج 3ص153
2-اسدالغابه ج5ص522
3-تهذیب التهذیب ج12ص441
4-کنز العمال ج6ص111
درجای دیگری در کتاب کنز العمال (ج 6ص219)حاکم به نقل از دیلمی از امیر المومنین علی(ع)آورده است:خداوند خشمگین می شود با خشم فاطمه(س) وخشنودمی شود با خشنودی فاطمه(س)
درهمان صفحه نیز دوباره (باکمی اختلاف)حدیث را به نقل از ابویعلی وطبرانی وابونعیم(بزرگان ومعتمدان اهل سنت)ذکر می کند.
همانطور که ملاحظه می کنید آیات واحادیث مذکور باصراحت دلالت دارد براینکه خداوند(عزوجل) ورسول خدا(ص)دراثر غضب حضرت فاطمه (س) غضب می کنند.
حالا به مطالب زیر که همگی ازکتب معتبر اهل سنت است توجه کنید:
- فغضبت فاطمه(س)بنت رسول الله(ص)فهجرت ابابکرفلم تزل مهاجرته حتی توفیت
- فاطمه(س) دخت رسول خدا(ص)برابی بکر غضب کرد وازاودوری می کرد تا از دنیا رفت.
صحیح بخاری – کتاب خمس
-فاطمه(س) از ابی بکر دوری می کردوبااو سخن نگفت تااز دنیارفت.
صحیح بخاری – غزوه خیبر
صحیح مسلم – کتاب الجهاد
مسنداحمدبن حنبل ج1ص9
- فاطمه به ابی بکر وعمر گفت((سوگند به خدا هرگزبا شما سخن نگویم ))وسخن هم نگفت تااز دنیارفت.
صحیح ترمذی،باب:ماجاءفی ترکه الرسول(ص)
همچنین ابن قتیبه در کتاب الامامه والسیاسه ص 12 می نویسد:
فاطمه (س) به ابوبکروعمر گفت:اگر حدیثی ازرسول خدا(ص) برایتان بگویم آنرا به یاد می آورید وبه آن عمل می کنید؟
گفتند: آری
فرمود:شمارا به خدا سوگند می دهم ، آیا نشنیدیدکه رسول خدا(ص) می فرمود:رضای فاطمه(س) از رضای من وخشم اواز خشم من است پس هرکه فاطمه(س) دخترم را دوست بدارد مرا دوست داشته ،وهرکه فاطمه (س)را خشنود سازد مرا خشنود ساخته وهرکه اورا خشمگین کندمرا خشمگین نموده است.
گفتند:آری ازرسول خدا(ص)شنیدیم.
فرمود:خداوند وملائکه اش راشاهد می گیرم که شما مرا خشمگین کردید وخشنودم نساختیدواگر رسول گرامی(ص) را ملاقات کنم،شکایت شما را خواهم کرد.
ابوبکر گفت:بخدا پناه می برم از خشم او وخشم تو ای فاطمه(س).آنگاه ابوبکر چنان ناله وگریه ای سرداد که نزدیک بود بمیرد.
فاطمه(س) فرمودند:بعد از هرنمازی که می خوانم نفرینت می کنم.
ابوبکر مجلس را ترک کرد ومردم دورش جمع شدند ،به آنها گفت:هرکدام ازشماشب را در آغوش خانواده خود باخوشی می گذرانید ومراباگرفتاریهایم تنها می گذارید،من نیازی به بیعت شما ندارم آنرا ازمن بردارید.
هرانسان عاقلی با خواندن آیات واحادیث فوق براحتی پاسخ منطقی این سؤال را خواهد داد.
آیا با این شواهد اینگونه افراد قابل پیروی وتبعیت هستند؟
اما اینکه چه اصراری به تبعیت از آنها دارند والله اعلم بما فی الصدور
حالا که خود اهل سنت از بزرگان مذهب خوداینگونه یاد می کنند بقیه حق دارنددرباره آنها چه بگویند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فیروز ابولولو
Saturday 11 August 2007, 10:26PM
جناب قدمگاه با تشکر از شما باید عرض کنم که سکوت نشانه رضایت است برادران اهل سنت معلوم است خود این قضیه را پذیرفته اند که بزرگانشان مغضوب خدا ورسول او هستند.
مبین
Sunday 12 August 2007, 02:06PM
كاربر قدمگاه
لطفا جهت حفظ نظم ظاهري باشگاه از اندازه بزرگ نوشته تنها براي عناوين استفاده نمائيد . نوشته شما به حالت عادي تغيير يافت.
بسم الله الرحمن الرحیم وصلی الله علی محمدوآله الطیبین الطاهرین واللعنةالدائمة علی اعدائهم اجمعین
برای رسیدن به پاسخی روشن وبدور از تعصب (که نشانه جهالت است)برای این سؤال به احادیث زیر ومنابع آنها دقت کنید:
رسول خدا(ص) فرمودند:فاطمه(س)پاره تن من است،هرکه اورا ناراحت کندمراناراحت کرده وهرکه اوراآزاردهد مرا آزرده است.
4 – حلیة الاولیاء ج2ص4
رسول خدا(ص) فرمودند: همانا فاطمه(س) پاره تن من است،آنچه اورا آزار دهد مرا آزار داده.
همانطور که می بینید آزردن وناراحت کردن حضرت فاطمة زهرا(س)درواقع آزردن وناراحت کردن رسول خدا(ص) می باشد،وکاملاًواضح است که ناراحت کردن وآزردن رسول خدا(ص) مسئله کوچکی نیست ونمی توان به آسانی از کنار آن گذشت چرا که قرآن مجید صریحاً ازآزردن رسول خدا(ص)منع کرده وآزردن وبه غضب آوردن ایشان را هم ردیف آزردن وبه غضب آوردن خداوند دانسته ونتیجه آنرا چیزی جزلعنت خداوندو عذابی دردناک نمی داند. آنجا که می فرماید:
((إِنَّ الَّذِينَ يُؤْذُونَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فِي الدُّنْيا وَ الْآخِرَةِ وَ أَعَدَّ لَهُمْ عَذاباً مُهِيناً احزاب 57))
رسول خدا(ص) به حضرت فاطمه(س) فرمودند:خداوند با غضب تو غضب می کند وبارضای تو راضی می شود.
2-اسدالغابه ج5ص522
3-تهذیب التهذیب ج12ص441
4-کنز العمال ج6ص111
درجای دیگری در کتاب کنز العمال (ج 6ص219)حاکم به نقل از دیلمی از امیر المومنین علی(ع)آورده است:خداوند خشمگین می شود با خشم فاطمه(س) وخشنودمی شود با خشنودی فاطمه(س)
درهمان صفحه نیز دوباره (باکمی اختلاف)حدیث را به نقل از ابویعلی وطبرانی وابونعیم(بزرگان ومعتمدان اهل سنت)ذکر می کند.
همانطور که ملاحظه می کنید آیات واحادیث مذکور باصراحت دلالت دارد براینکه خداوند(عزوجل) ورسول خدا(ص)دراثر غضب حضرت فاطمه (س) غضب می کنند.
صحیح بخاری – کتاب خمس
صحیح بخاری – غزوه خیبر
صحیح مسلم – کتاب الجهاد
مسنداحمدبن حنبل ج1ص9
- فاطمه به ابی بکر وعمر گفت((سوگند به خدا هرگزبا شما سخن نگویم ))وسخن هم نگفت تااز دنیارفت.
فاطمه (س) به ابوبکروعمر گفت:اگر حدیثی ازرسول خدا(ص) برایتان بگویم آنرا به یاد می آورید وبه آن عمل می کنید؟
فرمود:شمارا به خدا سوگند می دهم ، آیا نشنیدیدکه رسول خدا(ص) می فرمود:رضای فاطمه(س) از رضای من وخشم اواز خشم من است پس هرکه فاطمه(س) دخترم را دوست بدارد مرا دوست داشته ،وهرکه فاطمه (س)را خشنود سازد مرا خشنود ساخته وهرکه اورا خشمگین کندمرا خشمگین نموده است.
فرمود:خداوند وملائکه اش راشاهد می گیرم که شما مرا خشمگین کردید وخشنودم نساختیدواگر رسول گرامی(ص) را ملاقات کنم،شکایت شما را خواهم کرد.
ابوبکر گفت:بخدا پناه می برم از خشم او وخشم تو ای فاطمه(س).آنگاه ابوبکر چنان ناله وگریه ای سرداد که نزدیک بود بمیرد.
ابوبکر مجلس را ترک کرد ومردم دورش جمع شدند ،به آنها گفت:هرکدام ازشماشب را در آغوش خانواده خود باخوشی می گذرانید ومراباگرفتاریهایم تنها می گذارید،من نیازی به بیعت شما ندارم آنرا ازمن بردارید.
هرانسان عاقلی با خواندن آیات واحادیث فوق براحتی پاسخ منطقی این سؤال را خواهد داد.
حالا که خود اهل سنت از بزرگان مذهب خوداینگونه یاد می کنند بقیه حق دارنددرباره آنها چه بگویند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از صحیح بخاری و صحیح مسلم حدیث آورده ای دستت درد نکند ولی چرا سبب و علت را که پیامبر آن را فرموده نیاورده ای چرا احادیث را سانسور میکنی آیا این خیانت به نقل وقول نیست ؟؟؟؟؟؟
دوست من آیا مطمئنی که هرکس مغضوب فاطمه درنتیجه مغضوب پیامبر ودرنتیجه مغضوب خدا باشد قابل پیروی نیست ؟؟؟
پس سری به صحیح بخاری و مسلم میزنیم تا ببینیم اصل ماجراازچه قراراست:
262. صحيح بخاري كتاب النكاح. باب ذب الرجل عن ابنته في الغيره و الانصاف (4932).
امام بخاري آن را به روايت از مسور بن مخرمه چنين نقل كرده است: از رسول اكرم صلي الله عليه وسلم شنيدم كه فرمود: بني هاشم ابن المغيره اجازت خواستند تا دخترشان را به عقد علي بي ابي طالب در آورد. من هرگز چنين اجازه اي نمي دهم، چنين اجازه اي نمي دهم مگر اينكه علي بن ابي طالب دخترم را طلاق و دختر بني هاشم را ازدواج كند. همانا فاطمه پاره تن من است هر گونه اذيت و ناراحتي او موجب اذيت و ناراحتي من خواهد شد. امام مسلم نيز اين حديث را از مسور بن مخرمه همين طور روايت كرده است پس چون: دليل اين گفته رسول اكرم صلي الله عليه وسلم كه فاطمه پاره تن من است . . . الخ را و همچنین دلیل ناراحتی حضرت فاطمه (س) رادريافتيم و آن اينكه حضرت علي رضي الله عنه اراده كرده بود تا با دختر ابوجهل ازدواج كند.
واقعا"این کار شما شرم آور است دوست عزیز......
جعل احادیث و سانسور آنها و خیانت به نقل وقول درنتیجه اثبات خود آخر پس دین و ایمان چه میشود همه برباد ؟؟؟؟؟
اي مدعيان انصاف دروغين، شما اگر مدعي هستيد كه خدا و رسول خدا صلي الله عليه وسلم بخاطر اذيت كردن ابوبكر و رنجاندن او فاطمه رضي الله عنه را عليه ابوبكر خشم كرده اند، اين دعوي شما مستلزم اين است كه خشم خدا و رسول صلي الله عليه وسلم متوجه حضرت علي بن ابي طالب بشود، اگر به چنين چيزي اعتقاد نداريد، آنگاه ابوبكر به مراتب از رنجاندن فاطمه دورتر است تا علي بن ابي طالب. اگر شما مي گوييد كه علي از آن خواستگاري توبه كرده و منصرف شده است. اين قول شما مستلزم اين است كه او معصوم نباشد. اگر گناه رنجاندن و آزار رساندن به فاطمه رضي الله عنه با توبه از بين مي رود، آنگاه، گناه كسي كه قول و دعوي فاطمه را به خاطر عمل كردن به خواست رسول الله رضي الله عنه رد كرده است، به وسيله ي توبه و حسنات به طريق اولي بايد از بين برود. اگر شما در اثر جهالت و ناداني مي گوييد كه اين حركت ابوبكر رضي الله عنه در برابر فاطمه رضي الله عنه كفر است، آنگاه بايد علي را نيز تكفير كنيد.
خدایا جاعلان مغرض چه برسر دینت آوردند:smile34::smile34::smile34:
مهتدی
Sunday 12 August 2007, 07:04PM
هر انسان عاقلی که یک نگاه به نوشته ات بیندازد فورا دروغ بودن آنرا در می یابد موضع بحث نیز کاملا روشن است بزرگان شما مغضوب خدا و رسول او هستند اگر می خواهی چیزی را به شیعه اثبات کنی از مدارک شیعه بیاور نه از مدارک جعلی خودتان .همانگونه که ما برای اثبات به از مدارک خودتان ثابت کردیم بزرگان شما مغضوب خدا و رسولش هستند.
غريبه
Sunday 12 August 2007, 09:19PM
بعد از فوت بيامبر اكرم (ص) مردم خيلي بهم ريختند
تا جندتا از صحابة با هم متفق شدند تا دين را ازنو ويرايش دهند براي همين خيلي از احكام بيامبر را از بين بردند و احكام كه انها دوست دارند كذاشته اند كناه مردم اين نيست كه نميدانند كناهشان است كه نمي برسند
مثلا: انها ميكويند صيغه حرام است با اينكه خدا حلالش كرد
ميكويند: يك بز يك قران را خورد يك بيامبر شد
ميكويند :وضو از بشت جوراب واجب است
ميكويند: نماز با كفش اشكال ندارند
ميكويند:شيعي ها كافرند وقتل انها هلا است
ميكويند:اكر زني با مردي كار ميكند اكر از زن شير خورد هلال ميشوند(اين حكم جديد است دو ماه بيش اين حكم را جايز كردند)
ميكويند: ابو طالب بدر امير المومنين علي كافر است
ميكويند:رسول خدا عايشة را روي دوشش بلند ميكرد
ميكويند:حضرت فاطمة(س)هيج ارثي از بدرش ندارد(جطور با اينكه خودش دختر رسول خداست؟)اثبات:در فران كريم(و ورث سليمان داوود)يعني بيامبران هم ارث دارن هم فرزندانشان
اين كمي از درياي اكاذيب انهاست .نكوييد اين حرفها دروغ است
من در عربستان زندكي ميكنم و همين حكمها انجام ميشود
زانا
Sunday 12 August 2007, 10:00PM
عربستان خوش میگزره؟:smile21:
خدا همه را به بخشد:smile34:
من موندم شما که این چیز ها را برای شاد کردن هم میگید چرا با پیام خصوصی وایمیل بهم دیگر نمیگید چون اینجا که رهکسی بر ضد شما صحبت میکند دروغ میگوید:smile21:این جوری بیشتر خوشحال میشید مثلا نظر دیگران برای شما مهمه:smile09::smile31:
جالبه
hamid-fighter
Sunday 12 August 2007, 11:13PM
---------------------------------------
4 – حلیة الاولیاء ج2ص4
قنبر
Wednesday 24 October 2007, 08:09PM
4 – حلیة الاولیاء ج2ص4
2-اسدالغابه ج5ص522
3-تهذیب التهذیب ج12ص441
4-کنز العمال ج6ص111
صحیح بخاری – کتاب خمس
صحیح بخاری – غزوه خیبر
صحیح مسلم – کتاب الجهاد
مسنداحمدبن حنبل ج1ص9
با تشکر فراوان از جناب قدمگاه
اهل سنت جماعت همواره خود را به کری می زنند!!!:smile31::smile31:
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.