PDA

نمايش نسخه نهائي : دیدگاه شیعه و سنی درباره ارث مسلمان از غیر مسلمان

تازه مسلمان
Tuesday 17 April 2007, 02:05PM
سلام علیکم
امروز می خواهم حکم فقهی دو گروه شیعه و سنی را درباره یک موضوع برایتان بگویم تا خودتان قضاوت کنید کدام یک با روح اسلام سازگارتر است؟
فقهای شیعه می گویند اگر غیر مسلمانی(حتی اگر اهل ذمه باشد)از دنیا برود و یکی از وارثانش مسلمان شده باشد ارث میت یکجا به وارث مسلمان می رسد و وارثان دیگر سرشان بدون کلاه می ماند این حکم باعث شده تا بارها عده ای برای بالا کشیدن ارث بقیه وراث در ظاهر مسلمان شوند و از طرفی که وارثان غیر مسلمان می دیدند که عجب کلاهی دارد سرشان می رود آنان نیز در ظاهر مسلمان می شدند.
اما فقهای اهل سنت چیز دیگری می گویند.آنان برعکس شیعه می گویند اگر کسی از دنیا رود و غیر مسلمان باشد و برخی وراث مسلمان شده باشند ارث به وراث مسلمان نمی رسد.دلیل اهل سنت برای این حکم این است که اگر کسی خواست مسلمان شود معلوم باشد که واقعا مسلمان شده زیرا کسی که مسلمان می شود باید در راه خدا از خیلی امتیازات بگذرد.
حالا قضاوت با شما کدام یک با روح اسلام سازگارتر است؟

ديوونه
Tuesday 17 April 2007, 06:47PM
خب معلومه.
حکم شیعه :)

yar-mahdi
Tuesday 17 April 2007, 08:38PM
بسم رب المهدی :smile07:
سلام علیکم

قال الله تبارک و تعالی :
« فَلاَ وَرَبِّكَ لاَ يُؤْمِنُونَ حَتَّىَ يُحَكِّمُوكَ فِيمَا شَجَرَ بَيْنَهُمْ ثُمَّ لاَ يَجِدُواْ فِي أَنفُسِهِمْ حَرَجًا مِّمَّا قَضَيْتَ وَيُسَلِّمُواْ تَسْلِيمًا » [النساء : 65]

ایراندوست
Tuesday 17 April 2007, 10:17PM
من از الان بگم ارث بهتون نمیدم!

بریا
Wednesday 18 April 2007, 08:58AM
میدونین چرا عمری ها میگن ارث به وارث مسلمان نمیرسه ؟

چون هیچ ارزشی برای اسلام ومسلمان قائل نیستن بلکه از مسلمان و اسلام نفرت دارن.
یا بعبارتی از اسلام حالشون بهم میخوره . :smile21: :smile21:
اینم آیه قرآن :
اذا ذکر الله وحده اشمئزت قلوب الذین لا یومنون بالآخره
ترجمه(هرگاه یاد خدا بمیان میآید کسانی که به روز قیامت و خدا ایمان ندارند ناراحت وگرفته میشوند).:smile21: :smile21: :smile21:

تازه مسلمان
Thursday 19 April 2007, 11:03AM
سلام علیکم
در جواب یکی از کاربران که گفته است اهل سنت برای مسلمانان هیچ ارزشی قائل نیستند وگرنه چنین حکمی نمی دادند
جواب این دوستمان را در اول گفتگو دادم.اما برای رفع شبهه باید بگویم فرق کافر حربی و کافر اهل ذمه این است که کافر حربی کافری است که با مسلمانان در حال جنگ است و احکام خاص خود را دارند خونشان حلال است(به جر کسانی از آنان که فعالیتی در هیچ زمینه ای چه نظامی چه اقتصادی و..برعلیه مسلمین ندارند)اما کافر اهل ذمه کافری است که جذیه(مالیات در مقابل زکات وخمس و کفاره و... که مسلمانان می پردازند)می دهد و تعهد می دهد که خلاف قوانین حکوت اسلامی عمل نکند حکومت اسلامی نیز تعهد می دهد که جان ومال و ناموس آنان را حفظ کند و در امور مربوط به خودشان براساس قوانین خودشان عمل کند.اما اینکه شیعه چنین حکمی دارد دفاع از عزت مسلمانان نیست بلکه بدنام کردن مسلمانان است.

تازه مسلمان
Sunday 17 June 2007, 01:43PM
با سلام خدمت کاربران عزیز و گرامی
بنده چون مشکلات اقتصادی دارم و همچون برخی آقایان دستم توی جیب حوزه نیست نمی توانم هردفعه پاسخ شما را بدهم و دلیل غیبت طولانیم نیز همین بود
من قبلا به برخی آقایان که درخواست مناظره داده بودند پاسخ مناسب را دادم اما وقتی می بینم آنان عدم قبول مناظره از طرف من را به دلخواه خود برداشت می کنند مجبور شدم به درخواست مناظره پاسخ مثبت بدهم.
پس روی این حساب از آقای یار مهدی درخواست مناظره دارم
اما با توجه به این که من هزینه کافی برای کار با اینترنت را ندارم لذا درخواست دارم تاریخ مناظره اولا روزهای تعلیل نباشد و فقط یک روز آنهم از ساعت 9 تا 1 یا کمی عقب و جلو باشد.