PDA

نمايش نسخه نهائي : دو كودكـ يكي دوست علي وديگرى دشمن او . چرا

غربت
Friday 13 April 2007, 04:05PM
اللهم صلى على محمد وآل محمد كما صليت على إبراهيم وعلى آل إبراهيم

بنام خدا بخشنده مهربان

علامه حلّى ( متوفى 726 هجرى قمرى ) مى گويد

پدرم براى من نقل كرد . روزى به طرف يكـى از دروازه هاى بغداد رفتم ، وقتى كه از آن وارد شدم ، احساس كردم خيلى تشنه ام ، به بعضى از همراهانم گفتم : براى من آب بياورند ، او براى تحصيل آب رفت ، من و ساير دوستانم در انتظار آب در آنجا توقّف كرديم ، در اين ميان ديديم دو كودكـ بازى مي كنند ، ويكى از آنها به ديگرى مى گويد

(( امام بر حق ، علي ابن ابي طالب امير مؤمنان ( عليه السلام ) است ولى ديگرى مى گويد بلكه رهبر مردم بعد از پيامبر ( صلى ) شخص ديگرى است .

من اين حديث را به زبان آوردم وگفتم : راست گفت پيامبر ( صلى ) آنجا كه به علي ( عليه السلام ) فرمود :

( با تو دوستى نمى كند مگر مؤمن ، وبا تو دشمنى نمى كند مگر ولد حيض )

( آنكس كه نطفه اش در حال قاعدگى مادرش بسته شده است )

ناگاه ديدم زنى كه سخن مرا شنيده بود ، نزديكـ آمد و گفت : اى آقاى من ! تو را بخدا آنچه را گفتى ، بار ديگر براى من بگو

گفتم : حديثى بود كه از پيامبر ( صلى ) روايت شده ، نيازى به ذكرش نيست

او اصرار كرد كه بايد حديث را بخوانى ، من هم آن حديث مذكور را براى او خواندم ، آن زن كه مادر آن دو كودكـ بود

گفت : اى آقاى من ! سوگند به خدا ، اين خبر پيامبر ( صلى ) راست است ، اين دو كودكـ هر دو فرزند من هستند ، آنكه على ( عليه السلام ) را دوست دارد ، پاكـ زاده شده است ، ولى آنكه با علي

( عليه السلام ) دشمنى مى كند ( وخرده شيشه دارد ) جهتش اين است كه : من درحال حيض بودم ، شوهرم با من همبستر شد ونطفه او بسته گرديد ، از اين رو اين كودكـ

( چون خشت اوّلش كج است )

اصرار دارد كه امام بعد از پيامبر ( صلى ) غير از علي ( عليه السلام ) است .

مصدر : كشف اليقين علاّمة حلّى ص 167 .

السلام عليك يا مولاى يا امير المؤمنين
علي ـ بحرين

عبدالحسین
Monday 16 April 2007, 02:57PM
بردن نام علی (ع) فیض است فیض
دشمن او نطفه حیض است حیض

غربت
Monday 16 April 2007, 03:28PM
دستت بى بال برادر
رسول اكرم فرمود :
يا علي لا يحبك إلا مؤمن ولا يبغضك إلا ولد حيض أو مشكوك في نسبه

sepanta
Monday 16 April 2007, 04:04PM
البته از كاربر مهمان جاي تعجب نيست چون مياد يه چيزي ميگه و ميره ولي اونايي كه ازش تشكر كردن رو داشته باش:smile21:
يكي نيست به اينا بگه آخه زن در حال حيض اصلا نطفه مرد رو قبول نميكنه وبچه دار نميشه
ابته شايد روايت درست باشه به اين صورت كه علي هيچ دشمني ندارد مگر آنكه نطفه اش در حال حيض بسته شده است ) و چون چنين فردي نمي تواند به وجود بياد بنابراين هيچ كس دشمن علي نميشه . كه البته اين هم نمي تونه درست باشد چون علي شبه دوستاني داره كه از صد تا دشمن بدترن
يكيش همينايي كه ميگن زن حيض بچه دار ميشه و بچش دشمن عليه!!!!:p:p:p

واي به ديني كه اين طرفدارا رو داشته باشه

عبدالحسین
Monday 16 April 2007, 04:19PM
حضرتعالی دکترای ماماییتون رو از کجا گرفتید ؟؟

sepanta
Tuesday 17 April 2007, 11:35PM
از همون جايي که شما دکتراي حديث گرفتي!

عزيز دل برادر چيزي که من گفتم به دکترا نياز نداره زيست شناسي دوم يا سوم دبيرستان همه اينا رو گفته
البته هر دختر تازه بالغ شده هم مي دونه. باور نداري به سايتاي بهداشت و پزشکي و ... سر بزن و استعلام کن.
ولي مردونه نتيجه تحقيقاتت رو بيا همين جا بگو اگه نگفتي هم که ...:smile21: :smile21:
اونايي که بابت اين مقاله تشکر کردن چقدر باحالن.:smile39: :smile39:

غربت
Wednesday 18 April 2007, 02:58AM
در تاريخ بحث كن ميبيني همه دشمنان اهل بيت نطفه حلال نبودن

آقاى دكتر ميشه براى ما توضيح كني چطور زن در حال حيض نطفه مرد رو قبول نميكنه وبچه دار نميشه

اين داستان كه نقل شده در كتابهاى اهل سنت وشيعه بخوان

حكم إمام علي در قضيه :

پدر و مادر سياه و فرزند سفيد!
مردى همسرش را نزد عمر برده و گفت : خودم و اين زنم سياه هستيم و او پسرى سفيد زاييده است .
عمر به مجلسيان گفت : نظر شما در اين قضيه چيست ؟
گفتند: زن بايد سنگسار شود؛ زيرا او و شوهرش سياهند و فرزندشان سفيد. عمر دستور داد زن را سنگسار كنند، ماموران زن را به جهت سنگسار مى بردند در بين راه اميرالمومنين عليه السلام به آنان برخورد نموده و به زن و شوهر فرمود: مطلب شما چيست ؟ آنان قصه خود را بيان داشتند.
آن حضرت عليه السلام به مرد رو كرده و فرمود: آيا زنت را متهم مى سازى ؟
گفت : نه .
فرمود: آيا در حال قاعدگى با او همبستر شده اى ؟
گفت : آرى ، يك شب ادعا مى كرد كه قاعده است و من گمان مى كردم به جهت سرما عذر مى آورد پس با او همبستر شدم .
آن حضرت عليه السلام به زن رو كرده و فرمود: آيا شوهرت در آنحال با تو نزديكى كرده است ؟ گفت : آرى .
پس على عليه السلام به آنان فرمود: برگرديد كه اين فرزند پسر شماست و علت سفيد شدنش اين است كه خون حيض ‍ بر نطفه غلبه كرده است و وقتى كه بزرگ شود سياه مى گردد، و طبق فرموده آن حضرت پس از بزرگ شدن سياه گرديد

پشتیبانی باشگاه
Wednesday 18 April 2007, 09:46AM
كاربر sepanta
با توجه به گزارش نرم افزار باشگاه مبني بر استفاده شما از دو شناسه ، جهت حفظ حقوق ساير كاربران باشگاه از ادامه اين روند خودداري نماييد . در غير اينصورت هر دو شناسه متوقف خواهند گرديد.

ahlesonnat
Wednesday 18 April 2007, 11:04AM
در تاريخ بحث كن ميبيني همه دشمنان اهل بيت نطفه حلال نبودن

هیچ شخص عاقلی این روایت را تصدیق نمیکند و من یقین دارم که در کتابهای اهل سنت نیامده یا روایت موضوع و ساختگی است, از شما میخواهم مرجع یا بنویسید در کدام کتاب اهل سنت این نوشته شده است.
ضمن اینکه این مسأله مثل این میماند که در وقت روز بیایید و بگویید بیا و ثابت کن الآن شب نیست,ا این مسأله دیگر شورش در آوردید.
برای شما متأسف هستم که خیلی از چیزهایی که عقلای جهان اتفاق دارند دارید با خرافات و دروغ به این مردم میفهمانید, اگر فکر کردید که مردم جاهل هستند و این چیزها را نمیدانند, دیگر آن دوران قدیم گذشته.
برو هر چه زودتر این شعرت را حذفش کن که رسوایی به بار آورده.
خیلی برای شما متأسف هستم که مثل دیگر دوستان شیعه تان که در این تالار می نویسند, می آیید و چیزهایی که تمام عقلا روی آن اتفاق دارند انکار میکنید.
با اینکارها راه به جایی نمیبرید.

بریا
Wednesday 18 April 2007, 11:22AM
خب سند روایت هم آقای غربت گفتن.
مگه نگفت علامه حلی روایت کرده ؟ اگه میخوای ایمان بیاری که دشمنای علی(ع) از نطفه ی پاک نیستن برو کتابهای علامه حلی رو بخوان.

صابرين
Thursday 19 April 2007, 12:05AM
مگر علامه حلي خداست که چون او گفته پس وحي منزله؟
تو اول ثابت کن که اصلا از نظر عقلي و علمي زن حيض بچه دار ميشه بعد من قبول مي کنم هر چي دشمن علي هست ولد زنا و ولد محيض و فلان فلان شده هستند.
البته اگر شما قبول داري که خدا و پيغمبر کار خلاف عقل و علم نمي کنن.

sepanta
Thursday 19 April 2007, 12:40AM
مگه علامه حلي خداست که حرفش وحي منزله؟
شما طفره نرو لطفا. اول ثابت کن که اصلا بچه دار شدن زن در اون وضعيت از نظر علمي شدنيه بعد روايات تاريخي راست و دروغ رو کپي پيست کن.
اگر ثابت کردي، ولد محيض که سهله من ميگم اصلا ولد زناست. گناهش هم پاي خودم. خوبه؟
حالا بازم فردا مياد يه خاطره تاريخي مياره....

sepanta
Sunday 22 April 2007, 03:13PM
آقاي غربت چي شد؟ نتيجه گرفتي؟
بالاخره ولد محيض ميتونه وجود داشته باشه يا نه؟

سپهران
Tuesday 24 April 2007, 02:13PM
آقاي غربت چي شد؟ نتيجه گرفتي؟
بالاخره ولد محيض ميتونه وجود داشته باشه يا نه؟

اگر شکی هم بود تبدیل به یقین شد!

sepanta
Wednesday 25 April 2007, 06:17PM
اگر شکی هم بود تبدیل به یقین شد!
اين بنده خدا فكر ميكنه به من توهين كرده در صورتي كه چون اصلا چنين چيزي شدني نيست كه من مصداقش باشم يا نباشم من آن را توهين نمي دانم. مثل اين است كه به كسي بگويي : "اي كسي كه بدون همبستري و آميزش به وجود آمدي"
البته كه شما حتي اگر از پدر و مادرت هم پرسيده باشي و آنها هم تصديق كرده باشند نبايد قبول كني چون پدر و مادر من هم اگر در اين حالت هم بستر مي شدند من به وجود نمي آمدم!
هنوز پاسخ علمي به قضيه بچه دار شدن زن حايض نشنيدم

tirana
Wednesday 25 April 2007, 06:32PM
من از این نوشته تعجب کردم
اخر یک کودک چگونه ممکن است حق را از نا حق بشناسد ان هم کودکی که ممکن از سر لج بازی با برادر این را بگوید
یک سوال
برعکس این موضوع صادق است؟