PDA

نمايش نسخه نهائي : چرا به امام خميني ،امام مي گن؟

صوفيا
Tuesday 10 April 2007, 01:34AM
سلام
تازگيها اين سوال ذهنم رومشغول كرده كه چرا به امام خمني ،اما گفته ميشه:confused::smile09:
از اونجا كه جواب قانع كننده اي پيدا نكردم تصميم گرفتم اين بخش رو راه اندازي كنم:D
ممنون مي شم كه جواب بدين:smile28:

shabgard
Tuesday 10 April 2007, 01:58AM
خوب ببین اول شما باید این کلمه رو معنی کنی
یعنی پیشوا ، رهبر ، هدایت گر مردم
خوب بنظرت سید روح الله خمینی این شخصیت رو نداشت؟
الان من یه چیزی میگم میدونم صبح میاد یه رمان مینویسه ولی حالا بگم
اگه توجه کنی چرا به خامنه ای نمیگن امام البته بعضیها میگن ها ولی عرف نشده
خوب بخاطر اینکه اون اقتدار امام تو شخصیت سید علی خامنه ای نیست

صوفيا
Tuesday 10 April 2007, 02:06AM
پس اينجور كه شما ميگين هر كسي كه يه جمعي رو از گمراهي نجات داد ميشه امام
اگه اينطوره چرا به پيامبر امام نمي گن
كلمه ي امام فقط توي معني خلاصه نميشه
به نظر من بايد خصوصياتي زيادي مثل معصوم باشه ،از طرف خدا مامور شده باشه و ...

shabgard
Tuesday 10 April 2007, 02:17AM
صوفیا معصوم خیلی فرق داره
اون 12 تا امام که میگن واسه اینه که علاوه بر اینکه معصوم بودن پیشوای شیعیان هم بودند
اینکه میگی هر کی که یه جمعی بیفته دنبالش میشه امام
آره به شرطی که هرچی اون بگه عمل کنن میشه امام اون گروه
حالا به قول تو این واژه مقدس شده واسه همین هر کسی نمیشه
ولی امام خمینی بخاطر اقتدار و اون چهره کاریزمایی که داشت به امام ملقب شد

A+CH
Tuesday 10 April 2007, 02:22AM
اتفاقا منم این سوال برام پیش اومده ولی از هر کسی میپرسم میگه: خودت باید اون رو میدیدی...
چون هر کس اون رو دیده واژه ای جز امام نتونسته بهش بگه.....

صوفيا
Tuesday 10 April 2007, 02:31AM
منون از توضيحاتتون
ولي نمي دونم چرا نمي تونم به خودم بقبولونم كه حضرت خميني امام بوده
يه چيز ديگه چرا به حضرت اباالفضل كه اين همه عاشق سينه چاك و پيرو داره امام نمي گن و با ينكه از امام خميني خيلي ماقمش بالاتر بوده

A+CH
Tuesday 10 April 2007, 02:39AM
بابا ب.......ی ی ی خیال به چه چیزایی فکر میکنی !!!
به نظر من این "امام" بیشتر جنبه ی احترام داره تا جنبه ی معارفی یه چیزی تو مایه های امام موسی صدر...

صوفيا
Tuesday 10 April 2007, 02:51AM
نه فكر نكنم امام جنبه ياحترام داشته باشه
آخه يه بار از معلم ادبيات پرسيدم گفت حضرت براي احترام گذاشتنه
مثل حضرت حافظ
اوني رو كه شما مي گي بازم غلطه

MAHSOFT
Tuesday 10 April 2007, 03:19AM
در بعضی از وبلاگها خوندم امام خامنه ای
همونطور که امروز به مقام معظم رهبری میگن امام
هردو جنبه احترام داره

A+CH
Tuesday 10 April 2007, 03:26AM
فکر کنم که..... کاملا باهات موافقم........

مشكي
Tuesday 10 April 2007, 11:44AM
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام،
من فكر مي‌كنم كه دليلش بيشتر سياسيه!
يعني بخاطر اون جوي كه اون زمان بود ما به امام امام مي‌گفتيم.
البته امام داريم تا امام. مثلا امام معصوم داريم، امام خميني داريم، امام جمعه داريم،‌امام جماعت داريم.
هر كدوم براي يك جايگاهيه.
اما يك دليل ديگه هم فكر كنم داره و اونم اينه كه هيچ كس توي اين 1400 سال پيدا نشد كه مثله امام خميني(ره) مردم رو هدايت و رهبري كنه و از اين لحاظ ممتازه. (البته منظورم غير از معصومين هست).
يك چيز ديگه هم هست.
تا اونجا كه شنيدم (فقط شنيدم) كه لفظ امام رو وقتي گفتن كه حاج مصطفي شهيد شد. اگر اين خبر درست باشه اونوقت ميشه گفت كه دليل ديگه‌اي هم داشته و اونم جوگير شدن مردم بود.

صبح
Tuesday 10 April 2007, 12:20PM
سلام

امام يعني رهبر و پيشوا و پيشرو ، ... يك گروه كوه نوردي هم رهبر و امام داره ... ، وقتي به شخصي گفته مي‌شه امام منظور اين نيست به او گفته شده ( معصوم )‌ ...

امام خميني ، امام صدر ، امام سيستاني ، امام خامنه اي هم گفته مي شه ... مثلا به خيام هم امام گفته مي‌شده ... ، امام لفظي است كه به هر نوع فرد پيشرو در امور دين و مردم اطلاق مي‌شه .

شايد توي ايران امام خامنه‌اي زياد گفته نشه ... اما مثلا سايت‌هاي عربي با لفظ امام ايشون رو ذكر مي كنن ... چند تا نمونه :

http://www.al-imam.org/pages/khitabat/2003/2003-00.htm

http://www.moqawama.org/gallery/thumbnails.php?album=3

http://www.yahosein.com/vb/showthread.php?t=50285

http://www.manartv.com.lb/NewsSite/NewsDetails.aspx?id=14763

بهرحال همونطور كه سيد حسن نصر الله هميشه تاكيد مي كنه ... مردم ايران ، قدر اونچه كه دارن رو نمي‌دونن ;)

saleh57
Tuesday 10 April 2007, 05:34PM
سلام
ضمن تایید صحبت های دوستان عرض میشود ! که :

اصطلاح " امام " و جمع ان ائمه حتی برای غیر مومنین هم بکار رفته است . نظیر عبارت ائمه الکفر که به نظرم در قر ان کریم امده است .
اما در خصوص حضرت امام ( ره ) چون در فضای جامعه شیعی ما نیابت حضرت حجت علیه السلام برای ایشان مطرح بود لا بد به معنای مثبت ان مطرح شده است ودر راستای همان امامت و ولایت امام عصر علیه السلام و جانشینی ان حضرت در امور جامعه اسلامی .
موفق باشید.
یا علی

صوفيا
Tuesday 10 April 2007, 11:02PM
سلام

امام يعني رهبر و پيشوا و پيشرو ، ... يك گروه كوه نوردي هم رهبر و امام داره ... ، وقتي به شخصي گفته مي‌شه امام منظور اين نيست به او گفته شده ( معصوم )‌ ...

شايد توي ايران امام خامنه‌اي زياد گفته نشه ... اما مثلا سايت‌هاي عربي با لفظ امام ايشون رو ذكر مي كنن ... چند تا نمونه :
بهرحال همونطور كه سيد حسن نصر الله هميشه تاكيد مي كنه ... مردم ايران ، قدر اونچه كه دارن رو نمي‌دونن ;)
ممنون از جناب صبح و همه ي بچه ها :smile28:
اينجا به قول شما قصد ناشكري يا بي ادبي رو نداريم فقط در حد يه سواله:smile31:
فكر كنم قانع شده باشم:smile39:
بهرحال هركس نظر خاص ديگه اي داره مي تونه بيان كنه

shabgard
Wednesday 11 April 2007, 01:47AM

شايد توي ايران امام خامنه‌اي زياد گفته نشه ... اما مثلا سايت‌هاي عربي با لفظ امام ايشون رو ذكر مي كنن ...

سید خوبه خودت هم میگی سایت های عربی ببین اونا بجای لفظ رهبر واژه امام رو بکار میبرن
البته من ارادت خاصی نسبت به سید علی خامنه ای دارم
ولی رهبری جامعه بعد از امام خمینی وظیفه سنگینی بود که بر دوش او گذاشتند
واقعیت امر اینه که او اقتدار و شجاعت امام خمینی رو نداره

A+CH
Wednesday 11 April 2007, 02:05AM
به نظر من جامعه ی اسلامی در هر زمانی دارای یک رهبر بوده تا به اینجا رسیده...خصوصیات رهبری که "امام" خطاب میشود به شرح زیر است:
الف-اولا امام در هر زمانی فقط یک نفر بوده پس دلیل امام نبودن حضرت ابوالفضل کاملا تابلو است...
ب-امام های دوازده گانه را نباید نباید امام نامید ..... انها " امام معصوم" هستند و این معصوم بودنشان است که انها را با بقیه تمییز می دهد...ونه امام بودن
ج-از انجایی که امام خمینی شباهت زیادی به یک رهبر کامل و ایده آل داشتند او را امام " لقب " دادند
منظورم این است که " امام نامیدن" فقط مخصوص خداست ولی "امام لقب دادن " کار مردم و خلق خداست
د-.......

مشكي
Wednesday 11 April 2007, 02:28AM
سلام،
قرار نيست كه رهبري هم مثله امام انقلاب كنه تا بگيم اقتدار داره!
اقتدار امام به اين خاطره كه داشت انقلاب مي‌كرد. همين چند دقيقه پيش داشتم متن سخنوري شهيد مطهري رو مي‌خوندم كه مي‌گفت امام(ره) هم مثله امام علي(ع) حرفش رو رك گفت چون داشت انقلاب مي‌كرد (ايشون زمان به خلافت رسيدن حضرت(ع) رو يك انقلاب مي‌دونن). براي همين قاطعيت امام مشخص شده.
اما رهبري در چنين موقعيتي نيست. براي همين نيازي هم نيست كه رك و پوست كنده حرفش رو بزنه. اما بجاش قاطعيت خودش رو بخرج ميده.
يادم نيست سر چه پرونده‌اي بود كه اروپا همه سفير سفراشو فراخوند و از ايران خارج كرد. اما آقاي خامنه‌اي به جاي اينكه به دست و پا بيفته خيلي راحت گفت اونا برمي‌گردن ولي سفير آلمان بايد اجازه بگيره تا بياد. آخر سر هم همشون شبانه اومدن
اينطور كه شنيدم موقع انفجار بمب در نماز جمعه‌اي كه آقاي خامنه‌اي مي‌خوند ايشون بعد انفجار دستاشو بالا برد و به حرفاش ادامه داد، مردمي كه فرار كرده بودن وقتي اين منظره رو ديدن برگشتن سر خطبه‌ها.
شايد اينو نشنيده باشين كه نزديك بود ايشون به دست خود رزمنده‌ها از اين دنيا بره!!! قضيه از اين قرار بود كه ايشون تا دل دشمن مي‌رفت تا اطلاعات كسب كنه اما يك وقت موقع برگشت نيروهايي كه ايشون رو نشناخته بودن نزديك بود بهش تير بزنن.
حالا اينا چند نمونه هستش. فقط خواستم بگم كه امام توي يك شرايطي بودن و رهبري هم توي يك شرايط ديگه. من تقريباً مطمئنم كه اگه امام الآن جاي آقاي خامنه‌اي بودن بيشتر از اين قاطعيت و اقتدار از خودشون نشون نمي‌دادن.