PDA

نمايش نسخه نهائي : معلمی شغل انبیاء است

ahlesonnat
Sunday 8 April 2007, 03:59PM
معلمی شغل انبیاء است
این شعاریست که همیشه به گوش ما ها خواندند .
ولی هیچ کس از خودش نپرسید که پیامبر اکرم صلی الله علیه وسلم چگونه معلمی بوده ونتیجه این معلمی (تعلیم دین) چه بوده است ؟

من میگویم (در حقیقت اهل تسنن ):خیلی موفق بوده وباید از ایشان عبرت بگیریم وتوانست شاگردانی با ایمان قوی پرورش دهد که صحابه کرام که شامل آل بیت ایشان (که مسلمان شدند) هم میشود, هستند.
ولی اهل تشیع میگوید معلمی اثری نداشته بلکه همه فقط از روی گروه خونی(آل بیت بودن) عالم دین شدند! پس این همه جانفشانی ها در راه خدا هیچ کس رانساخت بلکه در کلاس پیامبر همه رفوزه شدند, جز عده ای انگشت شمار(مقداد وابوذر وسلمان و عمار رضی الله عنهم)؟ وآن هم از بین صدها یار باوفا.....

آیا اگر در حال حاضر کلاس معلمی قبولی جز فامیل هایش وجز دو سه نفرنداشته باشد, ایراد ازمعلم میگیرند یا از شاگردانش؟!!!

البرز
Sunday 8 April 2007, 10:36PM
أبي هريرة - رضي الله عنه - عن النبي - صلى الله عليه وسلم – قال: ( بينا أنا قائم، فإذا زمرة حتى إذا عرفتهم خرج رجل من بيني وبينهم، فقال: هلم، فقلت: إلى أين ؟ قال: إلى النار والله، قلت: وما شأنهم ؟ قال: إنهم ارتدوا بعدك على أدبارهم القهقرى، ثم إذا زمرة حتى إذا عرفتهم خرج رجل من بيني وبينهم، قال: هلم، قلت: إلى أين ؟ قال: إلى النار والله، قلت: ما شأنهم ؟ قال: إنهم ارتدوا بعدك على أدبارهم القهقرى، فلا أراه يخلص منهم إلا مثل همل النعم ) رواه البخاري ،
بخاري از ابو هريرة نقل ميكند ...كه پيامبر فرمود : همچنان كه ايستاده بودم ( در روز قيامت ) گروهي آمدند ..و چون آنانرا شناختم مردي ازميان من وآنان برون آمد و بدانها گفت بشتابيد ..
گفتم : بكجا ؟
گفت : به دوزخ
گفتم : چكار كرده اند ؟
گفت آنان په به قهقرا باز گشتند .. مرتد شدند
و ازآنان چيزي جز اندك نجات نيافت همچون چارپايان بدور ازگله ..

باز هم بخاري از أنس ياد مي كند :
وما رواه البخاري أيضا عن أنس - رضي الله عنه - عن النبي - صلى الله عليه وسلم - قال: ( ليردن علي ناس من أصحابي الحوض، حتى إذا عرفتهم، اختلجوا دوني، فأقول: أصحابي، فيقال لي: لا تدري ما أحدثوا بعدك ) .

رسول خدا (ص) فرمود در حوض [ قيامت ] مردماني از اصحابم بر من وارد خواهند گشت و چون آنان را شناسم از من رانده شوند و من مي گويم : اصحابم ... و به من گفته مي شود : چه داني كه پس از تو چه بيراهه‌ها رفتند .

مسلم نيشابوري به نقل از عائشه مي گويد :ومنها ما رواه مسلم عن عائشة - رضي الله عنها – قالت: سمعت رسول الله - صلى الله عليه وسلم – يقول - وهو بين ظهراني أصحابه -: ( إني على الحوض، أنتظر من يرد علي منكم، فوالله ليقتطعن دوني رجال، فلأقولن: أي رب مني ومن أمتي، فيقول: إنك لا تدري ما عملوا بعدك، ما زالوا يرجعون على أعقابهم )

من بر حوض [ قيامت ] هستم و شما را كه بر من وارد مي شويد در انتظار ...

مرداني را از من جدا مي كنند و مي گويم : اي رب از من و از امت منند ...

مي گويد : چه داني كه پس از تو چه كارها كردند ، همچنان به قهقهرايشان باز مي گشتند .

البرز
Monday 9 April 2007, 11:04PM
بسم الله الرحمن الرحيم

اينكه معلمي شغل انبياست سخني است مقبول ،
و سخنگاه انبياء منبري است بر فراز قله هاي تاريخ و رستگاري انسانها .

گاهي نمادي از آن بلندي ها در صحرائي برهوت شكل مي گيرد . آندم كه آخرين معلم پيامي از وحي دريافت مي كند ....يَا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنزِلَ إِلَيْكَ مِن رَّبِّكَ وَإِن لَّمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ وَاللّهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النَّاسِ إِنَّ اللّهَ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الْكَافِرِين ...

و پيامبر معلم ... ايستاد ... اصحاب را جمع كرد ... دست علي وصي را گرفت ... و به بالا برد و گفت : اي مردم ، آيا من مولاي شما نيستم ؟‌ و شاگردان گفتند ... بلى يا رسول الله .

معلم مصمم و استوار در پي استحكام بنياد امت خويش فرمود : " هر كس كه من مولاي او هستم ، علي مولاي او باد ... خداوندا هر كه علي را مولاي خود دانست در پناه خود بگير "

باري ديگر معلم نجات بخش اصحاب را جمع كرده و گفت : آيا راه رستگاري و نجات را به شما نشان دهم ؟ من در ميان شما دو وزنه به ارث گذاشته ام ... چنانچه از اين دو پيروي كنيد هرگز گمراه نخواهيد شد . كتاب خدا را مي گويم و اهل بيتم را .... و معلم سه بار فرمود : اهل بيتم را يادآوري مي كنم . اهل بيتم را يادآوري مي كنم . اهل بيتم را يادآوري مي كنم ...

و در روز پنجشنبه كه معلم نجات بخش بسوي خدايش مي شتافت و اصحاب را در منزل جمع يافت صدا برآورد كه بياوريد قلم را ... و كتاب را بنويسم .... چيزي را كه پس از من هرگز گمراه نگرديد ... و راه رستگاري در فرهنگ معلم بسيار روشن و شفاف بود ...

از شاگردان برآمد ، كسي كه در رويش ايستاد ... راه بر او بست ... گستاخانه گفت : اين مرد هذيان مي گويد و صحابه منزل رسول خدا بر خود لرزيدند ... مگر نه اينكه معلم " و ما ينطق عن الهوى " است ؟‌ بازگشتند و گفتند يا رسول الله... بياوريم آنچه خواستي ؟ و معلم نگران از آينده فرمود : آيا پس از آنچه كه گفته شد ... ؟ از من دور شويد !

معلم رسالت خود را به نيكي ابلاغ كرد اما شاگردي در مقام امتحان مردود گشت ... راه را بر معلم و بر امت معلم و براي نجاتشان به بيراهه كشيد و پس از آن آتش ها افروخته شد ... و رسالت معلم به انحراف كشانده شد ... همان چيزي كه ابن عباس با آه و ناله ياد مي كرد كه فاجعه ... تمام فاجعه ... همان روز پنجشنبه بود كه رسول خدا (ص)‌ آن خواست و ندادند .

جوجو
Tuesday 10 April 2007, 04:01PM
:قانون(1):

كاربر جوجو
از درج الفاظ و عبارات تنش زا نسبت به ساير كاربران جدا بپرهيزيد. در غير اين صورت شناسه شما در باشگاه با محدوديت نوشتاري مواجه خواهد شد .

پشتيباني باشگاه جوانان ايراني