نمايش نسخه نهائي : **** منکران" سنت" گوش فرا دهند****
امیر
Friday 6 April 2007, 10:48PM
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
همانطور که میدانیم گروهی هستند که سنت نبوی را انکار میکنند و میگویند کتاب خدا ما را کافی است و نیازی به سنت پیامبر (ص) نداریم .این گروه معتقدند که قرآن به تنهایی و بدون سنت پیامبر (ص) برای هدایت کافی است .
ادامه دارد ...
امیر
Friday 6 April 2007, 10:52PM
دوستان مطلع هستند که بحث ها و مقالات مختلف و بسیاری هم از جانب دوستان شیعه و هم از جانب دوستان اهل سنت در رد چنین افکاری نوشته شده است ،
اما بنده این بار جهت تنوع در پاسخ هایمان به این گروه فایلی "صوتی" در جوابشان آماده کرده ام این فایل صوتی را که قسمتی از یک سخنرانی است ( به مدت تقریبا 7 دقیقه ) به آن بحث ها و مقالات مختلف دوستان ضمیمه میکنم تا حجت بر این گروه تمام شود( ان شاء الله ) .
فایل مذکور را در رد منکرین "سنت" از این لینک دانلود کنید : http://www.4shared.com/file/13610397/a61c268/aaa.html
منتظر نظرات ارزشمند و راهگشای شما دوستان عزیز در تالار دین و دنیاهستم :smile07:
والسلام
zxcv
Saturday 7 April 2007, 03:35AM
در لینکی که جناب امیر زحمت تهیه آدرس آن را کشیده است شما از زبان یک سنی مذهب متعصب می شنوید که او ادعا می کند که کتاب دومی سوای قران برای دستورات و فرامین اسلام وجود دارد ! سوال اینجاست که پیروان فرقه ها برای پاسخ به این سوال که نام آن کتاب چیست ، چه پاسخی می دهند ؟ شیعیان چه می گویند و اهل سنت چه پاسخ می دهند ؟
امیر
Saturday 7 April 2007, 10:43PM
بسمه تعالی
در لینکی که جناب امیر زحمت تهیه آدرس آن را کشیده است شما از زبان یک سنی مذهب متعصب می شنوید که او ادعا می کند که کتاب دومی سوای قران برای دستورات و فرامین اسلام وجود دارد ! سوال اینجاست که پیروان فرقه ها برای پاسخ به این سوال که نام آن کتاب چیست ، چه پاسخی می دهند ؟ شیعیان چه می گویند و اهل سنت چه پاسخ می دهند ؟
اولا چگونه شما با گوش دادن تنها ((7 دقیقه)) از یک سخنرانی اینچنین حکم به تعصب یک فرد میکنید ؟!!!!کدام قسمت آن باعث شد که چنین حکم کنید !!؟
ثانیا کی سخنران می گوید که :
"کتاب دومی سوای قران برای دستورات و فرامین اسلام وجود دارد "؟!!!
بلکه سخنران برای اثبات سنت (علاوه بر آیاتی که قرائت میکند) ، حدیثی را میخواند که این حدیث در "سنن ابوداود" موجود است که:
4606 - حَدَّثَنَا عَبْدُ الْوَهَّابِ بْنُ نَجْدَةَ، حَدَّثَنَا أَبُو عَمْرِو بْنُ كَثِيرِ بْنِ دِينَارٍ، عَنْ حَرِيزِ بْنِ عُثْمَانَ، عَنْ عَبْدِ الرَّحْمَنِ بْنِ أَبِي عَوْفٍ، عَنِ الْمِقْدَامِ بْنِ مَعْدِيكَرِبَ، عَنْ رَسُولِ اللَّهِ صلى الله عليه و[آله و]سلم أَنَّهُ قَالَ " أَلاَ إِنِّي أُوتِيتُ الْكِتَابَ وَمِثْلَهُ مَعَهُ أَلاَ يُوشِكُ رَجُلٌ شَبْعَانُ عَلَى أَرِيكَتِهِ يَقُولُ عَلَيْكُمْ بِهَذَا الْقُرْآنِ فَمَا وَجَدْتُمْ فِيهِ مِنْ حَلاَلٍ فَأَحِلُّوهُ وَمَا وَجَدْتُمْ فِيهِ مِنْ حَرَامٍ فَحَرِّمُوهُ...( رواه ابو داود)
الله اعلم
والسلام
amirrh / حلاج.
Thursday 28 August 2008, 07:59AM
سوال این است ک چه کمبودی در قرآن ی که خداوند متعال آن را مبین ( بیان شده ) نامیده می بینید که متمسک به بیشمار حدیث می شوید و خود را در آن ها اسیر می کیند؟؟؟؟؟؟؟؟
مسلمان محمدی
Thursday 28 August 2008, 08:39AM
سوال این است ک چه کمبودی در قرآن ی که خداوند متعال آن را مبین ( بیان شده ) نامیده می بینید که متمسک به بیشمار حدیث می شوید و خود را در آن ها اسیر می کیند؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط این کاربر حلاج پاسخ دهد
مبین با تشدید -یا- و فتح ان با مبین بدون تشدید یا و کسر ان چه فرقی دارد؟
و کدام در قران امده است؟
مسلمان محمدی
Thursday 28 August 2008, 08:50AM
حلاج رفت بالا دار؟
کجا رفت؟
صبح
Thursday 28 August 2008, 09:00AM
قرآن کمبودی ندارد ... شما کمبودی دارید که قصد اطاعت از قرآن " اطیعو الله و الرسول و اولی الأمر منکم " یا " ما أتاکم الرسول فخدوه و ما نهاکم عنه فانتهوا " را ندارید .... دستور قرآن بر اطاعت از رسول الله به معنای پیروی از سنت او است ... کسی که می گوید از قرآن اطاعت می کنم ، نمی تواند بگوید از رسول الله اطاعت نمی کنم ... مگر اینکه "چپ اندر قیچی" باشد .
شما با مفهوم اطاعت از رسول الله (ص) ، متحجرانه دشمنی می ورزید بدون اینکه حتی ذره ای اساس منطقی برای این رفتار خود اعلام کرده باشید . قرآن افرادی را که می خواهند بین ولایت خدا و ولایت رسول اختلاف افکنند را منافقان و کافران واقعی می خواند .
می بینید ... ؟ این ما هستیم که آیات قرآن را در گوش شما می خوانیم ... و این شما هستید که از آن فراری هستید ! ;)
Abdolhusain
Thursday 28 August 2008, 02:05PM
قرآن کمبودی ندارد ... شما کمبودی دارید که قصد اطاعت از قرآن " اطیعو الله و الرسول و اولی الأمر منکم " یا " ما أتاکم الرسول فخدوه و ما نهاکم عنه فانتهوا " را ندارید .... دستور قرآن بر اطاعت از رسول الله به معنای پیروی از سنت او است ... کسی که می گوید از قرآن اطاعت می کنم ، نمی تواند بگوید از رسول الله اطاعت نمی کنم ... مگر اینکه "چپ اندر قیچی" باشد .
بسمه تعالي شانه
جناب صبح سلام عرض ميکنم!
سوالي داشتم،آيه شريفه اي که ذکرش کرده ايد:ما اتاکم الرسول....ناظر به کدام فرمايشات ميباشد؟فقط احکام مد نظر است يا اختصاصي به احکام ندارد؟
صبح
Thursday 28 August 2008, 03:10PM
علیک سلام !
جناب آقای "السید الأمینی" در نشانی ذیل به تفصیل سوال شما را پاسخ گفته اند :
http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=11931
Abdolhusain
Thursday 28 August 2008, 05:14PM
علیک سلام !
جناب آقای "السید الأمینی" در نشانی ذیل به تفصیل سوال شما را پاسخ گفته اند :
http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=11931
بسمه تعالي شانه
ولي من نظر شما رو جويا شدم!نه نظر جناب السيد الاميني!بنابرين نظر خودتون رو لطفا بفرماييد:)
صبح
Thursday 28 August 2008, 05:34PM
بسمه تعالي شانه
ولي من نظر شما رو جويا شدم!نه نظر جناب السيد الاميني!بنابرين نظر خودتون رو لطفا بفرماييد:)
شما مشکل شخصیت دارید یا مشکل مفهوم ؟ معین کنید تا راحت تر مشکل شما را حل کنیم .
مسلمان محمدی
Thursday 28 August 2008, 10:40PM
فقط این کاربر حلاج پاسخ دهد
مبین با تشدید -یا- و فتح ان با مبین بدون تشدید یا و کسر ان چه فرقی دارد؟
و کدام در قران امده است؟
حلاج کجا رفت؟
Abdolhusain
Friday 29 August 2008, 03:40PM
شما مشکل شخصیت دارید یا مشکل مفهوم ؟ معین کنید تا راحت تر مشکل شما را حل کنیم .بسمه تعالی شانه
نه جناب،بلکه مشکل شما در "فهمیدن" است!
رفتار خنده دارتان مثل این است که شما از فرقه فقط قرآن سوال کنید که نظرتان در خصوص تبعیت از سنت رسول الله چیست؟و ایشان آدرس بحثی را از یکی از شیعیان بدهند و بگویند جواب سوال شما اینجاست!یا از یک سنی سوال کنید که نظرت درباره توسل چیست و او آدرس یکی از بحث های مربوط به توسل را بدهد و بگوید اینجا سوالت پاسخ داده شده است!
در حالی که بنده تصریح کردم که "نظر شما" را خواستار شده ام،نه تفسیر و توضیح این آیه را که من را به فرمایشات دوست ارجمند جناب السید الامینی ارجاع میدهید!
بنابرین باز هم از شما سوال میکنم،البته اگر متوجه بشوید:
"نظر شما" چیست؟
حالا اگر میتوانید جواب بدهید!
صبح
Friday 29 August 2008, 04:13PM
بسمه تعالی شانه
نه جناب،بلکه مشکل شما در "فهمیدن" است!
رفتار خنده دارتان مثل این است که شما از فرقه فقط قرآن سوال کنید که نظرتان در خصوص تبعیت از سنت رسول الله چیست؟و ایشان آدرس بحثی را از یکی از شیعیان بدهند و بگویند جواب سوال شما اینجاست!یا از یک سنی سوال کنید که نظرت درباره توسل چیست و او آدرس یکی از بحث های مربوط به توسل را بدهد و بگوید اینجا سوالت پاسخ داده شده است!
در حالی که بنده تصریح کردم که "نظر شما" را خواستار شده ام،نه تفسیر و توضیح این آیه را که من را به فرمایشات دوست ارجمند جناب السید الامینی ارجاع میدهید!
بنابرین باز هم از شما سوال میکنم،البته اگر متوجه بشوید:
"نظر شما" چیست؟
حالا اگر میتوانید جواب بدهید!
از شرایط عالم ، یکی سکوت کردن است ...
حالا اگر چه ما عالم نیستیم ، اما این بار این خصلت را از عالمها می گیریم :) همچنانکه قبلا نیز گرفتیم ...
Abdolhusain
Friday 29 August 2008, 04:21PM
از شرایط عالم ، یکی سکوت کردن است ...
حالا اگر چه ما عالم نیستیم ، اما این بار این خصلت را از عالمها می گیریم :) همچنانکه قبلا نیز گرفتیم ...بسمه تعالي شانه
بله درست است،اما نه در هميشه و همه جا،گاهي ممدوح است،گاهي هم طرف جوابي ندارد که بدهد،فلذا سکوت ميکند!
حالا هم خوشحال ميشوم پاسخ بنده را درباره آن آيه شريفه بدهيد...:)
amirrh / حلاج.
Saturday 30 August 2008, 08:39AM
حلاج رفت بالا دار؟
کجا رفت؟
حلاج ها را در زمان حکومت کلیسا بر اروپا هم بر دار می کردند الان هم دستشان برسد امسال مرا بر دار خواهید کرد! اما چه سود با بر دار کردن حلاج ها اصل مطلب را که نمی توانید بر دار کنید چون بندگان الله می ایند نسلی پس از نسلی و خود با عقلی که الله به آنها داده همان سوالات برایشان پیش می اید و جوابهای بی منطق فرق منتسب به اسلام کفافشان را نخواهد داد . . .
مسلمان محمدی
Saturday 30 August 2008, 01:45PM
این فرقه فقط قران اصلا به قران معتقد نیستند و از یهود تغذیه می شوند
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.