نمايش نسخه نهائي : چرا ما جوانان ايراني بايد..... ؟
بهنام
Saturday 8 February 2003, 03:51PM
چرا ما جوانان ايراني بايد تفريحمان استفاده از قرصهاي انرژي زا و مواد مخدر باشد ؟ موادي كه جنس استانداردي ندارند و ممكن است از گچ....آهك...كوكايين و حتي هرويين...درست شده باشند.در هلند در يكسري از كلابهاي مخصوص و اصولا مكانهاي ساخته شده توسط دولت هلند اين جور مواد استفاده ميشوند و نميگذارند كه به كسي هم آسيبي برسد.نظر شما براي جلوگيري از اين مشكل بزرگ در جامعه ما جوانان ايراني چيست؟ بياييد به هم كمك كنيم !
درياي آرام
Saturday 8 February 2003, 04:39PM
سلام.
آقا بهنام لز قديم گفته اند آواز دهل شنيدن از دور خوش است. اون هلندي كه مثال زدي از جمله كشورهايي است كه استفاده از مواد مخدر در آن " قانوني" است و امكانات ارزانقيمت خاصي براي اينگونه تفريحات ! براي مردم در نظر گرفته است.
به نظر شما آيا كار اين كشور قابل تاييد است؟
سینا 555
Saturday 8 February 2003, 06:37PM
همانطور كه ارام عزيز گفتند,واقعا اواز دهل,,,,,,,
در هلند با وجود ازادي نسبي مواد مخدر,بيشترين تعداد هرويني در اروپا وجود دارد.من خودم تو بعضي محلات در امستردام ميديدم جواتان زيادي رو كه ازادنه تززيق ميكردند و مثل موريانه تو هم ميلوليدن.اينجور كه ميگن تقريبا روزي يك جسد جوان معتاد رو از تو كانالهاي ابي شهر بيرون ميكشند.تازه مردم زيادي در هلند با اين ديد ليبرالي مخالفند.هنوز خود اروپايي هاي ديگه هم جرات ريسك كردن و عملي كردن اينجور ازاديهاي مفسده انگيزو ندارند انوقت ما بيايم تو ايران موادو ازاد كنيم؟ضمنا توايران كه اينقدر مواد زياده و متاسفانه كاريش هم نميشه كرد(افغانستان:D)هم اكنون عملا نيمه ازاده,و اگه مثلا دولت بخواد جلوشو ول كنه واقعا فاجعه است.
ضمنا دوست گرامي هر وقت خواستيد مسايل ايران و با جاي دبگه مقايسه بكنيد و احيانا تتيجه اي بگيريد,لطفا بيشتر دقت بفرماييدچون ايران اوضاعش با مثلا هلند زمين تا اسمون فرق ميكنه كه بنده فكر نميكنم لازم باشه اينجا اين فرقها رو بگم ولي اگر مايل بوديد خواهم گفت.
با ارزوي سلامتي
Sepehre Azadi
Saturday 8 February 2003, 07:34PM
با سلام
آقا بهنام ميدوني اين بحث ابعاد زيادي رو در بر ميگيره يعني نميشه از هلند يا جاي ديگه چيزي رو به عنوان يك مطلب دقيق و بي اشتباه به اجرا گذاشت بلكه اين بستگي به افراد و طرز برخورد داره .
من هم با شما تا حدودي موافقم يعني اگه كسي دوست داره به ورزشهاي زيبايي اندام و ورزشهاي قدرتي رو بياره خب ايرادي نداره كه با مشورت پزشك از وسايل و امكانات مختلف در جهت بهره گيري و به نتيجه مطلوب رسيدن استفاده كنه ولي متاسفانه بيشتر جوونا الان
تن پرور شدن يعني با دو روز دمبل زدن سينه ها رو الكي جلو ميدن خب معلومه كه
he just wants to show of all the time! agree
ولي اگه كسي مردونه بياد و واقعا قصدش ورزش باشه ياعلي از تو مدد
راحت كارش جلو ميره كه متاسفانه اين افراد خيلي كم هستن ولي در مقابل به نظر من غيرت و مردونگي بيشتري دارن يعني اول ورزش بعد در سايه ورزش و تمرين مداوم از اثراتي كه مشخص ميشه بدن زيبا و سالم هم هست .
اوه هيچ كسي به هيچي نگفت ما هم هي نوشتيم
شرمنده
بهنام
Saturday 8 February 2003, 07:40PM
آرام و سيناي عزيز :
من اصلا قصدم از عنوان كردن اين مساله اين نبوده كه ما بياييم مواد مخدر يا انرژي زا حالا هر چي كه جوانها و جامعه رو خراب ميكنه پخش كنيم يا من بطور بد مشكل رو بيان كردم و يا ممكنه شما دوستان منظور منو اشتباه برداشت كرده باشيد. من ميگم چيكار كنيم كه از دست است اين موذل راحت شيم خود من بشخصه چند تا از دوستان عزيزم سر همين جريانات در حال حاضر ميشه گفت دارن از بين ميرن:o.وگرنه من خودم مخالف اين جرياتاتم.:smile41:
به هر حال نظرات شما كاملا محترم و درست هستند منم قبول دترم صحنتهاي شما دو دوست عزيزم
به اميد روزي كه تمام اين مشكلات از بين برن.
maryam
Saturday 8 February 2003, 08:03PM
جوان باید خودش عاقل باشد!!!
بهنام
Saturday 8 February 2003, 11:29PM
مريم و سپهر عزيز:
در جواب شما سپهر جان من زياد تاكيدم روي ورزش نبوده.
و در مورد جواب شما مريم خانم.اگر عقلي وجود داشت كسي طرف اين چرنديات نميرفت،پس نگو جوان بايد خودش عاقل باشد و ديگر اينكه همه ميدونيم كه كمتر جواني به دلايل كاملا" واضح عاقل از آب در مياد !;)
min
Saturday 8 February 2003, 11:49PM
نوشته شده بوسيله بهنام
مريم و سپهر عزيز:
و در مورد جواب شما مريم خانم.اگر عقلي وجود داشت كسي طرف اين چرنديات نميرفت،پس نگو جوان بايد خودش عاقل باشد و ديگر اينكه همه ميدونيم كه كمتر جواني به دلايل كاملا" واضح عاقل از آب در مياد !;)
جوان يعني كسي كه قدرت تفكرش رشد كرده و به عقل رسيده و بايد آن را پرورش دهد تا به اكمال برسد
بهنام
Saturday 8 February 2003, 11:55PM
MIN عزيز: اون جريانات ماله قديمه مال زمانه لوتيا نه ماها كه.......:cool: بقيش بماند !
min
Sunday 9 February 2003, 12:00AM
نوشته شده بوسيله بهنام
MIN عزيز: اون جريانات ماله قديمه مال زمانه لوتيا نه ماها كه.......:cool: بقيش بماند !
مشتي باش
سینا 555
Sunday 9 February 2003, 10:40AM
سلام
باشه بهنام جان حالا منظورتو بهتر ميفهمم.
اگر مقصود از سئوال شما اين باشه كه من و شماي نويي چه بايد بكنيم بايد بگم خيلي,من به عنوان يك فرد وظيفه دارم با حوصله و صبر ايوب:) فريضه امر به معروف و نهي از منكر و توام با اگاهي دادن در محيط كوچك دور و بر خودم بجا بيارم,واگه همه ما به سهم خود جدا اين كارو بكنيم فكر كنم مقدار زيادي از معضل اعتياد در جامعه حل شود,انوقت باقي كار رو دولت و نهاد هاي مربوطه بايد انجام بدند,منظورم اينه كه اگر به ابن معضل به چشم يك مشكل ملي نگاه كنيم انوقت تك تك ما وظيفه داريم در حد توانايي كمك كنيم.با كمك خود مردم انوقت امكانات دولت شايد جوابگوي مبارزه با قاچاق مخدر و برنامه هاي بازدارانده براي جلوگيري از بدام افتادن جوانان معصوم باشه.
اميدوارم متوجه منظور من بشي بهنام جان:)
بهنام
Sunday 9 February 2003, 12:33PM
سينا جان سلام ::)
خوب ببين عزيز من ، من خودم به همون چند تا دوسته عزيزم لااقل گفتم كه نكنين و كردن،گفتن تو حاليت نميشه منم قبول دارم كه نميدونم لذتش چيه :oولي همش به نظر من طلقين هستش و خيلي چرنديات بار من كردن كه من بازم بيخيال شدم و بارها والانشم ميگم بي خيال شين،ميگن ديگه نميشه بگزريم،و اما دولت، من خودم دانشجو يكي از شهرهاي نزديك اصفهان هستم و تو دانشگاه ما يك گروه از طرف خود دانشگاه هستش كه بچه ها رو معتاد ميكنه،از خودم حرف در نميارم با چشه خودم ديدم از خيليا هم شنيدم،پس از دولت هم بايد قطع اميد كرد
،نظرتون چيه حالا ؟:confused:
سینا 555
Sunday 9 February 2003, 10:44PM
سلام بهنام عزيز
اگه تو دانشگاه شما از طرف خود مسئولين اينكار رواج پيدا ميكنه واقعا جاي بسي تاسفه:mad:,منم نظرم اينه كه دولت دوم خردادي اقاي خاتمي گاهي دانسته و گاهي ندانسته به ترويج بعضي بي بندوباريها در جهت شكستن ارزشهاي جامعه كمك كرده و اين از نظر من بهيچ وجه قابل قبول نيست.
بهنام جان,ما نبايد يادمون بره بطور كلي بهترين قوانين براي جلوگيري از رشد كژيها و مفاسد وجدان بيدار خود افراد يك جامعه است.متاسفانه دولت اقاي خاتمي معيارها و ارزشهاي زنده در وجدانها رو به چالش ميگرند و بعد ميخوان با قوانين خشك و بيروح به كج رفتاريها بپردازند.مدت زمان زيادي نگذشته از موقعي كه يك سري مسائل تو كشور ما قبيح و زشت محسوب ميشده واين خودش به تنهايي جلوي خيلي از كارهاي زشت و مفسده انگيزو ميگرفت ولي حالا متاسفانه
عده اي سالوس كار در جامعه اومدن موانع ذهني عقيدتي و موثر مردمو با برنامه هاي گل و بلبلي ورداشتن و جاش يه سري قوانين بيروح ميخوان بذارن.البته من به قوانين درست وكارساز كاري ندارم و اونا هم بجاي خود واقعا لازم هستند ولي باز ميگم بهترين گارانتي براي حفظ جامعه از گجيها باورهاي درست و قوي خود وجدان ادمهاست.
البته من با باورهاي بي ارزش و بيروح مردم هم مسلما موافق نيستم.
يادمه بچه كه بودم بابام هر جا يه تكه نون خشكو ميديد كنار خيابون افتاده از زير دست و پاي مردم ورميداشت ميگفت نعمت خداست گناه داره,حالا ميفهمم براي چي بوده! اگه بهنام جان شما هم درك كنيد كار هاي ساده ي روزمره گذشتگانمان براي چي بوده انوقت فكر كنم من و شما با هم هم عقيده باشيم توي اين مسئله.
به نظرم استفاده از باورهاي درست و منطقي گذشتگان ميتونه ما رو در تداوم سلامت جامعه كمك كنه واين هيچ تناقضي هم با يك جامعه مدرن نخواهد داشت.
هنجار شكني در دانشگاه شما يكي از معظلاتي هست كه ما بايد جلوش وايستيم به نظر من .تا نظر ديگر دوستان و شما بهنام جان چي باشه.
با ارزوي سلامتي
بهزاد
Sunday 9 February 2003, 11:58PM
سلام
ميبينم كه دوباره سينا جان زدي به جاده خاكي!
آخه مرد حسابي، .... چه ربطي داره به شقيقه؟
نوشته شده بوسيله سينا 555
منم نظرم اينه كه دولت دوم خردادي اقاي خاتمي گاهي دانسته و گاهي ندانسته به ترويج بعضي بي بندوباريها در جهت شكستن ارزشهاي جامعه كمك كرده
:eek:
متاسفانه دولت اقاي خاتمي معيارها و ارزشهاي زنده در وجدانها رو به چالش ميگرند
مثلا؟
مدت زمان زيادي نگذشته از موقعي كه يك سري مسائل تو كشور ما قبيح و زشت محسوب ميشده واين خودش به تنهايي جلوي خيلي از كارهاي زشت و مفسده انگيزو ميگرفت
چه ربطي داشت؟
پونزده سال پيش هم اگه كسي تو خونه اش ويدئو داشت، كميته ميريخت جمعش مي كرد خودش رو هم شلاق ميزد.
آقاي هاشمي اومد آزادش كرد (ميگن پسرش وارد كننده اصلي ويدئو به ايران بعد از آزادي ويدئو بود).
پس اينكه مردم فيلمهاي بد ميبينن تقصير آقاي هاشميه؟
مگه وقتي ممنوع بود نميديدن؟
عده اي سالوس كار در جامعه اومدن موانع ذهني عقيدتي و موثر مردمو با برنامه هاي گل و بلبلي ورداشتن
:eek: اين ديگه از اون حرف ها بودها!
به نظرم استفاده از باورهاي درست و منطقي گذشتگان ميتونه ما رو در تداوم سلامت جامعه كمك كنه واين هيچ تناقضي هم با يك جامعه مدرن نخواهد داشت.
كي با اين حرف مخالفت كرده عزيز؟
هنجار شكني در دانشگاه شما يكي از معظلاتي هست كه ما بايد جلوش وايستيم به نظر من .تا نظر ديگر دوستان و شما بهنام جان چي باشه.
من فكر ميكنم كه اين معضلي رو كه بهنام جون بهش اشاره كرده، هنجار شكني نيست، شايد يكي از مسوولين دانشگاه، آدم عوضي بوده و به خاطر منافع شخصي اين كار رو كرده، ما كه نبايد فوري وصلش كنيم به دولت آقاي خاتمي و برنامه ريزي اين دولت براي ترويج مواد مخدر، انصافت كجاست پسر خوب؟:mad:
اگه يك نفر رو توي صدا و سيما به جرم روابط نامشروع گرفتند، (كه ماشاالله هزا ماشاالله هر چند ماه ميگيرند) ما بايد فورا وصلش كنيم به آقاي خامنه اي؟ و از برنامه ريزي در جهت به فساد كشيدن جوانان صحبت كنيم؟
به نظر من، مشكل مواد مخدر در ايران چند دليل داره:
1- همجواري با كشوري كه بزرگترين توليد كننده مواد مخدره و طبعا ارزاني فوق العاده آن نسبت به ساير نقاط جهان.
2- افزايش شديد مشكلات معيشتي و در نتيجه: بيكاري، طلاق، افسردگي، ترك تحصيل و... كه همه اين راهها به اعتياد ختم ميشوند.
3- عدم داشتن تفريحات سالم و ايجاد يك جو ياس و سرخوردگي در جامعه.
4- استكبار جهاني:D (به خدا جدي گفتم، ولي نميدونم چرا خنده ام گرفت؟)
بهنام
Monday 10 February 2003, 12:24AM
Valentineسلام سينا و بهزاد :
من يه جورايي گيج شدم راستش،به نظر منم زياد نبايد مشكل و انداخت گردن دولت آقاي خاتمي (!) و بيشتر به نظر من اگه از ديد درون مرزي به مساله نگاه كنيم بيشتر تقصير آدمهاي زيربط هستش نه دولت خاتمي و از نظر برون مرزي هم بله همسايگي با دوول توليد كننده اين آسيبها رو براي ما به ارمغان آورده ! و صد البته ارزاني اين آتاشغالها.....
خلاصه كه دوستان زياد از بحث هم ديگه ايراد نگيريد ممكنه كمي از بحث خارج بشه به نظر ماها، ولي بايد براي عقايد هم ديگه احترام قاعل شيم نه !؟;)
خلاصه كه اميد وارم مصرف اين جور چيزا يه روزي به حداقل برسه،حالا بگين ببينم به نظر شما باسه خانم بچها باسه Valentine چي بگيرم كه خيلي وقته تو كف اين يكيم !!!!:cool:
درياي آرام
Tuesday 11 February 2003, 12:42AM
نوشته شده بوسيله بهنام
چيكار كنيم كه از دست است اين موذل راحت شيم خود من بشخصه چند تا از دوستان عزيزم سر همين جريانات در حال حاضر ميشه گفت دارن از بين ميرن:o.وگرنه من خودم مخالف اين جرياتاتم.:smile41:
آقا بهنام من و شما كار عمده اي و در سطح كلان در اين زمينه نميتونيم بكنيم (متاسفانه). تنها ميتونيم اگر احيانا كسي از نزديكانمون به اين دام افتاده، جايگزيني بهش معرفي كنيم. شايد يك موسيقي و يك ساز، شايد فيلم و سينما، شايد يك كلوپ، شايد جمعي با حال و با مرام، شايد آشنايي با دوستاني ورزشكار، شايد گروهي اهل حال و بزم و عرفان، شايد عشق شايد اميد و خلاصه هر چه كه بتونه جاذبه داشته باشه و جاذبه اون لعنتي رو از بين ببره.
maryam
Wednesday 12 February 2003, 02:47PM
نوشته شده بوسيله بهنام
مريم و سپهر عزيز:
خدا عقل را در وجود آدمي (كه شامل جوانان هم مي شود:p) قرار داده تا انسان قدرت تشخيص داشته باشه و اين تفاوت آدمي با حيوان(!!!) است
پس نگيد كه جوان عقل ندارد
maryam
Wednesday 5 March 2003, 01:06PM
اين بحث فراموش نشه!
eesa
Wednesday 5 March 2003, 05:19PM
نوشته شده بوسيله بهنام
چرا ما جوانان ايراني بايد تفريحمان استفاده از قرصهاي انرژي زا و مواد مخدر باشد ؟ موادي كه جنس استانداردي ندارند و ممكن است از گچ....آهك...كوكايين و حتي هرويين...درست شده باشند.در هلند در يكسري از كلابهاي مخصوص و اصولا مكانهاي ساخته شده توسط دولت هلند اين جور مواد استفاده ميشوند و نميگذارند كه به كسي هم آسيبي برسد.نظر شما براي جلوگيري از اين مشكل بزرگ در جامعه ما جوانان ايراني چيست؟ بياييد به هم كمك كنيم !
اره منم موافقم ... بايد كسي رو پيدا كرد كه مواد خوب و مرغوبي داشته
باشه تا هر كثافتي به خورد مردم نده ...
ترياك خوب فقط براي آقازاده هاست وگرنه مردم چه گناهي كردن كه نبايد ترياك خوب بكشن ...
eesa
Wednesday 5 March 2003, 05:21PM
نوشته شده بوسيله بهنام
آرام و سيناي عزيز :
من اصلا قصدم از عنوان كردن اين مساله اين نبوده كه ما بياييم مواد مخدر يا انرژي زا حالا هر چي كه جوانها و جامعه رو خراب ميكنه پخش كنيم يا من بطور بد مشكل رو بيان كردم و يا ممكنه شما دوستان منظور منو اشتباه برداشت كرده باشيد. من ميگم چيكار كنيم كه از دست است اين موذل راحت شيم خود من بشخصه چند تا از دوستان عزيزم سر همين جريانات در حال حاضر ميشه گفت دارن از بين ميرن:o.وگرنه من خودم مخالف اين جرياتاتم.:smile41:
به هر حال نظرات شما كاملا محترم و درست هستند منم قبول دترم صحنتهاي شما دو دوست عزيزم
وقتي دولت كشور توپ ايرانت مياد هروئين رو ارزونتر از سيگار ميكنه چه انتظاري از جوونه توپ مملكتت داري ...
فكر خودت باش ... به من و تو چه ربطي داره كه فلاني ميكشه يا نه اگر دوستش داري كمكش كن اما نميشناسيش بزار چوبه بدبختيه خودش رو بخوره
najuval
Thursday 6 March 2003, 11:25AM
بايد صبر كرد و صبر كرد;)
بابک
Tuesday 6 May 2008, 09:33AM
میشه واضح تر بفرمایید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.