PDA

نمايش نسخه نهائي : جزغاله عشق

maryam
Saturday 1 February 2003, 07:44PM
آيا ممكنه كسي تا اين حد عاشق باشه كه جزغاله بشه؟
من كه فكر نمي كنم
چون عشق دروغه
نظر شما چيه؟:confused:

بهزاد
Sunday 2 February 2003, 12:14PM
اينكه عشق دروغه يا راست، بستگي به تعريفي داره كه ما از عشق داريم.

maryam
Tuesday 4 February 2003, 05:30PM
ميشه تعريفتون رو بگين؟
تعريف من از عشق اينه كه عشق چيزيه كه اصلا پيدا نمي شه و همش هوسه
حالا نمي دونم درسته يا نه؟

maryam
Tuesday 4 February 2003, 05:47PM
اين برداشت من الكي نيست.
من خودم كسي رو مي شناسم كه يك آقا پسر عاشقش بود اون هم به مدت 4 سال
بعد هم آقا هوايي ميشه و يكي ديگه رو پيدا مي كنه و اين بنده خدا رو فراموش!

asheghe iran_p
Wednesday 12 February 2003, 10:50PM
نوشته شده بوسيله maryam
اين برداشت من الكي نيست.
من خودم كسي رو مي شناسم كه يك آقا پسر عاشقش بود اون هم به مدت 4 سال
بعد هم آقا هوايي ميشه و يكي ديگه رو پيدا مي كنه و اين بنده خدا رو فراموش!

همه پسرها مثل هم نيستند آيا تو قبول داري كه همه دخترها مثل هم هستند نه چون همه پسرها هم مثل هم نيستند

هر گلي يك بويي داره

معلوم نيست از كدوم پسري شكست خوردي كه اينقدر از پسرها بدت مياد؟

setare
Monday 24 February 2003, 10:28PM
نوشته شده بوسيله asheghe iran_p

همه پسرها مثل هم نيستند آيا تو قبول داري كه همه دخترها مثل هم هستند نه چون همه پسرها هم مثل هم نيستند

هر گلي يك بويي داره

سلام ......
راستش به نظر من حق با اقاي عاشق ايران است....نمي شه در مورد همه دخترها و پسرها يك جور قضاوت كرد.......دخترها و پسرهاي خيلي
خوبي هم داريم.....اين طور نيست؟؟؟
ستاره ;);)

asheghe iran_p
Tuesday 25 February 2003, 01:11AM
نوشته شده بوسيله setare

سلام ......
راستش به نظر من حق با اقاي عاشق ايران است....نمي شه در مورد همه دخترها و پسرها يك جور قضاوت كرد.......دخترها و پسرهاي خيلي
خوبي هم داريم.....اين طور نيست؟؟؟
ستاره ;);)

مرسي ستاره خانم شما لطف داريد:)

mosaferiranii
Tuesday 25 February 2003, 10:48AM
ما كه به هر كسي خوبي كرديم خوبي نديديم ولي هميشه لطف خدا شامل حالم بوده و خدا يارم بوده و گرنه از مردم خيري .....

setare
Thursday 27 February 2003, 10:14PM
نوشته شده بوسيله mosaferiranii
ما كه به هر كسي خوبي كرديم خوبي نديديم ولي هميشه لطف خدا شامل حالم بوده و خدا يارم بوده و گرنه از مردم خيري .....

دوست عزيز سلام...........

به نظر من همه ادمها با هم متفاوت هستند و شناخت كامل شخصيت افراد كاره بسيار مشكليه كه هيچ كس توانايي اون رو نداره..........
واگرنه انسانهاي بسيار خوبي هم داريم كه متاسفانه تعداد كمي هستند............;)

GILASS
Sunday 2 March 2003, 11:31AM
به نظر من اكثر خانمها هنوز نمي دانند دوست داشتن يعني چه! حالا چه رسد به اينكه........

soofiya
Sunday 2 March 2003, 12:59PM
اگر چه اشتباهه ولي براي من پيش اومده

eesa
Sunday 2 March 2003, 03:39PM
نوشته شده بوسيله maryam
من كه فكر نمي كنم
چون عشق دروغه

آن چيزي است كه قدرت را با صبر جمع ميكند با وجودمشكلات رشد ميابد
در زمستان گرما ميبخشد در بهار جلوه ميكند در تابستان چون نسيم
مي وزد و در پاييز ميوه مي دهد .... من عشق را يافتم
((جبران خليل جبران ))

eesa
Sunday 2 March 2003, 03:44PM
نوشته شده بوسيله setare

دوست عزيز سلام...........

به نظر من همه ادمها با هم متفاوت هستند و شناخت كامل شخصيت افراد كاره بسيار مشكليه كه هيچ كس توانايي اون رو نداره..........
واگرنه انسانهاي بسيار خوبي هم داريم كه متاسفانه تعداد كمي هستند............;)

خيلي مطلق گفتين ... نه ..من قبول ندارم ... اگر فكر داشته باشيم خيلي راحت ميشه انسان ها رو شناخت .... فقط بايد با احساس كه از خصوصيات خانومهاست عمل نكرد ...
خانم ها اگر احساس رو بزارن كنار خيلي از مشكلات حل ميشه
من بارها ديدم حتي براي خودم طرف داره از عشق پسره جون ميكنه اما حاضر نيست اداش كنه ميگه بي كلاسيه !!!!!
خيلي چيزها حس گفتنش نيست

maryam
Sunday 2 March 2003, 08:33PM
عيسي جان
شما اين سخنانت رو از روي اوستا كپي مي كني؟

eesa
Monday 3 March 2003, 08:35PM

هر گلي يك بويي داره

اوفففف ... ببينم ميتونم بدونم چند سال داري ؟
پسر قند عسله ...عزيز مادره ....
اخه براي چي بدشون بياد ... از صبح مرد كار ميكنه جون ميكنه اينا ميخورن و ميخوابن ديگه از چي بايد دلشون زده بشه ؟ كه چرا رنگ ماشينشون رنگ لنز چشمشون نيست ؟ چرا موبايلشون نوكيا نيست اريكسونه ... جواده .... اوهههههههههه بيخيال بابا

eesa
Monday 3 March 2003, 08:38PM
نوشته شده بوسيله maryam
عيسي جان
شما اين سخنانت رو از روي اوستا كپي مي كني؟

سلام جزغاله
كپي ؟ كدوم ؟
اون اولي كه نوشتم از جبران
اين حرفها هم كه اينقدر در پيتيه كه چطوري از اوستا باشه :cool:.. يعني هر كسي به حقيقت برسه و قبلا ميليونها نفر هم رسيده باشند زندگيش كپي برداريه ؟
كجاي اوستا مثل سخنان من گفته كه برم ادعاي پيامبري كنم چون حرفم با پيامبري يكي شده ....
منتظرم ...

فرهاد×
Friday 7 March 2003, 02:03AM
ببين مريم خانوم من به هيچ وجه منكر حرف شما نيستم ولي اينو ميخوام بهت بگم كه بستگي داره كه تعريف تو از عشق چي باشه چون اگه عشق - عشقي باشه كه از روي تعقل به دست اومده باشه هيچ وقت دروغ نيست و خيلي هم واقعيت داره ( مثل عشق به مادر و ... ) ولي اگر عشق از روي هوس باشه و لحظه اي اون عشقه كه دروغه و موندگار هم نيست
پس سعي كن عاشق كسي بشي كه قلبت بهت ميگه نه احساست ضمنا سعي نكن الكي خودتا عاشق كسي نشون بدي چون اون موقع به حرف خودت مي رسي .

خدا نگهدار - فرهاد

momus
Tuesday 1 April 2003, 02:31PM
نوشته شده بوسيله maryam
من كه فكر نمي كنم
چون عشق دروغه
آقا من با نظر شما كاملا موافقم
همتن هم خدتون رو سره كار گذاشتين
;)

mohammadshirani
Sunday 6 April 2003, 11:37AM
مريم خانوم عزيز
دوستاي دوست داشتني
سلام به همتون
به نظر من عشق اصلا وجود نداره بلكه آدما بخاطر اينكه نيازهاي خودشون رو برطرف كنن با ديگران دوست ميشن . حالا اين وسط ممكنه يه كمي هم به هم وابسته بشن . كه اونم به تلنگري بنده .
تنها عشق واقعي كه توي اين دنياي لعنتي وجود داره عشق مادر به بچشه . همين
ممنون كه تحملم كرديد
تا بعد

asheghe iran_p
Sunday 6 April 2003, 11:50PM
نوشته شده بوسيله mohammadshirani
مريم خانوم عزيز
دوستاي دوست داشتني
سلام به همتون
به نظر من عشق اصلا وجود نداره بلكه آدما بخاطر اينكه نيازهاي خودشون رو برطرف كنن با ديگران دوست ميشن . حالا اين وسط ممكنه يه كمي هم به هم وابسته بشن . كه اونم به تلنگري بنده .
تنها عشق واقعي كه توي اين دنياي لعنتي وجود داره عشق مادر به بچشه . همين
ممنون كه تحملم كرديد
تا بعد

دوست عزيز سلام

اول از همه ورود شما رو خوش آمد ميگويم و اميدوارم كه كنار ما بموني.

اين نظر شماست كه مي فرماييد عشق اصلآ وجود نداره ولي عشق وجود داره
عشق اين نيست كه يه هو از آسمون بيوفته جلوي پاي آدم عشق و آدما پيدا ميكنن خود آدمها حالا يكي كه شكست خورده حالا شكست هم نخورده باشه ميگه وجود نداره اين عقيده بعضي هاست ولي در كل عشق وجود داره

آدم از عشق واقعي به خدا ميرسه

با تشكر عاشق ايران پدرام

mohammadshirani
Monday 7 April 2003, 10:06AM

دوست عزيز سلام

اول از همه ورود شما رو خوش آمد ميگويم و اميدوارم كه كنار ما بموني.

اين نظر شماست كه مي فرماييد عشق اصلآ وجود نداره ولي عشق وجود داره
عشق اين نيست كه يه هو از آسمون بيوفته جلوي پاي آدم عشق و آدما پيدا ميكنن خود آدمها حالا يكي كه شكست خورده حالا شكست هم نخورده باشه ميگه وجود نداره اين عقيده بعضي هاست ولي در كل عشق وجود داره

آدم از عشق واقعي به خدا ميرسه

با تشكر عاشق ايران پدرام

آقا پدرام عزيز سلام
مرسي از محبتتون
در جواب بايد بگم كه خب شما ماشاالله عاقل تر از مايي و طبعا درست هم مي گي . ولي ازت خواهش مي كنم اولا عشق را واسه من تعريف كن . بعدشم تفاوت عشق رو با وابستگي و عادت كردن برام توضيح بده .

فداي تو
يا علي

asheghe iran_p
Monday 7 April 2003, 11:50PM

آقا پدرام عزيز سلام
مرسي از محبتتون
در جواب بايد بگم كه خب شما ماشاالله عاقل تر از مايي و طبعا درست هم مي گي . ولي ازت خواهش مي كنم اولا عشق را واسه من تعريف كن . بعدشم تفاوت عشق رو با وابستگي و عادت كردن برام توضيح بده .

فداي تو
يا علي

سلام دوست عزيز خوشحالم كه جوابم و دادي.....

ببينيد هر كسي تو ذهنش يه تعريفي از عشق داره مثلآ كسي كه وابسته است به عشق ميگه عشق يعني وابستگي كسي كه دلتنگ به عشق ميگه عشق يعني دلتنگي كسي كه عشق و دوست داره ميگه عشق يعني دوست داشتن.....

من خودم عشق و دوست دارم و اصلآ مخالفش نيستم البته عشق واقعي رو نه عشقي كه فقط حرف باشه به ظاهر عشق عشقي رو دوست دارم كه هر دو طرف دوست دارن.....

من وقتي كه ميگم عشق همه فكر ميكنن عشق يه دختر به يه پسر و يا بر عكس عشق يه پسر به يه دختر با اينكه اين عشقي كه من ميگم ميتونه عشق يه نفر به خدا باشه عشق مادر به فرزندش باشه ميتونه عشق فرزند به پدر باشه ميتونه عشق يه دختر به پسر و عشق يه خواهر به برادر.....

به نظر من عشق ميتونه وابستگي باشه ميتونه دوست داشتن باشه ميتونه ديوانگي باشه ميتونه و هزار و يك چيز ديگر كه نميشه اونها رو به بيان آورد ولي اگر توي وجودم يه چيزي نوشته شده باشه اون هم چيزي نيست جز عشق.

اميدوارم جواب سوال شما رو داده باشه

با تشكر فراوان پدرام

يا حسين

maryam
Tuesday 8 April 2003, 08:17PM
عشق واقعي ديگه وجود نداره.
همه دروغگو و حرافند و .........

asheghe iran_p
Tuesday 8 April 2003, 08:44PM
نوشته شده بوسيله maryam

اين نظر شماست
منتظر نظرات بقيه دوستان هم هستيم
نظر من با شما كاملآ متفاوت;)

sultaaan
Thursday 10 April 2003, 06:21AM
حتما عشقشون خيلي داغ بوده . و فكر مي كنم كه اونها دير جنبيدن
واسه حمين جزغاله شچه . و اينجا هم جايز ميدونم كه از شيرين خانم
به خاطر نظرات خوبشان تشكر كنم .

sultaaan
Thursday 10 April 2003, 06:25AM
مريم خانم من واستون يه چيزي فرستادم . اگر ممكن جوابشو بدين . ممنون ميشم

sultaaan
Thursday 10 April 2003, 06:56AM
نوشته شده بوسيله maryam
واقعا كه مريم خانم درست ميگن . منم موافقم با راي ايشون

asheghe iran_p
Thursday 10 April 2003, 11:28PM
نوشته شده بوسيله sultaaan

واقعا كه مريم خانم درست ميگن . منم موافقم با راي ايشون

شايد نظرات شما با هم يكي باشه ولي دوست دارم در اين رابطه بيشتر بدونم چه چيز باعث شده كه شماها نظرتون راجع به عشق برگشته

يعني يكي و ديديد كه خيانت كرد آيا همه اينجوري هستند:eek::confused:
يا يكي رو ديديد كه دروغ گفت آيا همه اينجوري هستند:eek::confused:
يا يكي رو ديديد به ظاهر نشون ميده كه عاشق ولي نيست و به دروغ ميگه كه دوست دارم آيا همه اين جوري هستند:eek::confused:

mohammadshirani
Saturday 12 April 2003, 09:57AM

سلام دوست عزيز خوشحالم كه جوابم و دادي.....

ببينيد هر كسي تو ذهنش يه تعريفي از عشق داره مثلآ كسي كه وابسته است به عشق ميگه عشق يعني وابستگي كسي كه دلتنگ به عشق ميگه عشق يعني دلتنگي كسي كه عشق و دوست داره ميگه عشق يعني دوست داشتن.....

من خودم عشق و دوست دارم و اصلآ مخالفش نيستم البته عشق واقعي رو نه عشقي كه فقط حرف باشه به ظاهر عشق عشقي رو دوست دارم كه هر دو طرف دوست دارن.....

من وقتي كه ميگم عشق همه فكر ميكنن عشق يه دختر به يه پسر و يا بر عكس عشق يه پسر به يه دختر با اينكه اين عشقي كه من ميگم ميتونه عشق يه نفر به خدا باشه عشق مادر به فرزندش باشه ميتونه عشق فرزند به پدر باشه ميتونه عشق يه دختر به پسر و عشق يه خواهر به برادر.....

به نظر من عشق ميتونه وابستگي باشه ميتونه دوست داشتن باشه ميتونه ديوانگي باشه ميتونه و هزار و يك چيز ديگر كه نميشه اونها رو به بيان آورد ولي اگر توي وجودم يه چيزي نوشته شده باشه اون هم چيزي نيست جز عشق.

اميدوارم جواب سوال شما رو داده باشه

با تشكر فراوان پدرام

يا حسين

بازم سلام آقا پدرام عزيز
والله بايد بگم در تو ضيح كلمه عشق گفته شده يعني كسي را بيشتر از خودتون دوست داشته باشيد . پس نمي شه هر كي هر برداشتي دلش خواست از عشق داشته باشه .
بعدشم من فكر مي كنم عشق يعني نرسيدن . شما فكر مي كني ليلي و مجنون چرا ليلي و مجنون شدند . واسه اينكه به هم نرسيدند چرا كه اگه رسيده بودند مي شدند مثل همه مردم . مي شدند گرفتار اين زندگي كوفتي و ده تا هم بچه پس مي انداختند وهمه چي تموم مي شد .
در ضمن عشق مال اين دوره وزمونه نيست . ما عشق را يه چيز ديگه اشتباه گرفتيم . من فكر مي كنم عشق يعني وابستگي . آدميزاد وقتي يه مدتي يه چيزي رو داشته باشه ديگه نمي تونه ازش دل بكنه وبهش وابسته مي شه و اسمشو مي ذاره عشق . درحالي كه توي اين دنيا نمي توني عشق واقعي رو پيدا كني چون اينقدر مسايل حاشيه اي وجود داره كه نمي شه اونها را از دوست داشتنمون كنار بذاريم و همينهاست كه كار رو خراب مي كنه .

يا علي

asheghe iran_p
Saturday 12 April 2003, 11:55PM

بازم سلام آقا پدرام عزيز
والله بايد بگم در تو ضيح كلمه عشق گفته شده يعني كسي را بيشتر از خودتون دوست داشته باشيد . پس نمي شه هر كي هر برداشتي دلش خواست از عشق داشته باشه .
بعدشم من فكر مي كنم عشق يعني نرسيدن . شما فكر مي كني ليلي و مجنون چرا ليلي و مجنون شدند . واسه اينكه به هم نرسيدند چرا كه اگه رسيده بودند مي شدند مثل همه مردم . مي شدند گرفتار اين زندگي كوفتي و ده تا هم بچه پس مي انداختند وهمه چي تموم مي شد .
در ضمن عشق مال اين دوره وزمونه نيست . ما عشق را يه چيز ديگه اشتباه گرفتيم . من فكر مي كنم عشق يعني وابستگي . آدميزاد وقتي يه مدتي يه چيزي رو داشته باشه ديگه نمي تونه ازش دل بكنه وبهش وابسته مي شه و اسمشو مي ذاره عشق . درحالي كه توي اين دنيا نمي توني عشق واقعي رو پيدا كني چون اينقدر مسايل حاشيه اي وجود داره كه نمي شه اونها را از دوست داشتنمون كنار بذاريم و همينهاست كه كار رو خراب مي كنه .

يا علي

سلام دوست عزيز
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

من چه چيزهايي خوندم:eek::eek:واقعآ تعجب كردم:eek:
يعني اگر ليلي و مجنون به هم ميرسيدن ميشدن مثل بقيه؟آيا بقيه مثل ليلي و مجنون بودن كه حالا اينجوري شدند؟واييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي ييييييييي

حالا ليلي و مجنون يك افسانه بودند ولي آدمهايي هستند كه نشون دادند اونها افسانه بودند ولي عشقشون كه افسانه نبود
من باورم نميشه نظرات شما در مورد عشق اين باشه عشق يه چيزي بالاتر از دوست داشتن نميگم عشق مثل طلاست چون طلا گم ميشه آيا عشق گم ميشه؟

در هر حال نظرات شماست كه ليلي و مجنون اگر به هم ميرسيدند مثل بقيه ميشدند و حتمآ منظورتون اينه كه چون به هم نرسيدن عشقشون پايدار موند من اين و قبول ندارم آدم وقتي كه عاشق ميشه تا آخرين نفس به دنبال اينه كه بتون به عشق برسه يعني آدم عاشق بايد تا آخرين نفسش به دنبال رسيدن باشه نه اينكه بگه من با طرف ازدواج نميكنم چون اگر ازدواج كنم ديگه عشقي بينمون نميمونه:eek::confused:

خوشحال ميشم بحثمون ادامه پيدا كنه برام نظراتون خيلي جالبه:)

جهانيان همه گر منع من كنند از عشق من آن كنم كه خداوندگار فرمايد

maryam
Thursday 17 April 2003, 02:05PM
به نظر من عشق با گذشت ايام از دل همه پاك شد.
اگه ادعا كنند كه عاشقند شك نكن كه دروغ مي گه.
آ‎قاي عاشق ايران...
اگه همه مثل هم نبودند پس چرا همه از عشق بريدن؟
آقاي عاشق ايران آيا خودت به تعهدات عاشقي عمل مي كني؟
اگه بگي آره من توي صداقت شما شك مي كنم.

نيلوفر آبي
Friday 18 April 2003, 11:36AM
سخني از يك دوست
نيست عزرائيل رادست و رهي برعاشقان
عاشقان عشق را هم عشق و سودا ميكشد
من به كلي اعتقاد دارم ميشه سه مرتبه يارده از عشق رو بيان كرد
به اون به قول معروف بايك نگاه عاشق شدن يا گيسوهاي پريشونش منو عاشق كرد و خيلي مثالهاي اين چنيني را نه عشق ميگن نه دوست داشتن ,بلكه تعبير درستش هوس است البته به غلط در فرهنگ ما بهش عشق ميگن شايد بخاطر اينه كه ازاسم هوس برداشت بدي ميكنند.
مرتبه بعد از اين كه در آن عقل غالبتر است بهش دوست داشتن ميگن كه با حساب و كتاب است ولي چون پخته وحساب شده است مورد پسند افرادي است كه از شكست ومشكلات و... فرار ميكنند اين افراد چون نميخواهند شكست بخورند و اهل ريسك نيستند پس شامل مورد دوم هستند.
اما در باره مورد سوم كه كاشكي ما هم شاملش باشيم
نه هوس است نه دوست داشتن. از هوس گذشته و همچنين از پختگي نيزگذشته است بادل است نمونه بارزش حلاج معروف و عشق مولا و شمس . كه در اين مرحه بالا ترينش خداست انسان تا به اين مرحله نرسد نميتواند خدا را حس كند

البته خانوم مريم من با نظرات شما مخالفم شايد شما هم با نظرات من مخالف باشي
ولي بدون اگر عشق نباشد زندگاني نيست اگر زندگاني نباشد آدمي نيست
نپرس از من چه آمد بر سر عشق
جواب من به جز شرمندگي نيست

maryam
Saturday 19 April 2003, 07:56AM
منم فكر مي كردم بدون عشق زندگي بي مفهومه. اما الان پي بردم كه عشق سيري چند؟
تنها عشقي كه مي تونه هميشه جريان داشته باشه عشق مادر و پدر به فرزندشونه.
من تا به حال هيچ دو نفري رو نديدم كه عاشق واقعي باشند.
به نظر من عشاق صد در صد به هم مي رسند. منظورم از عشاق, عاشقاي واقعي هست نه عاشقاي هوسي.

j-z-k
Tuesday 22 April 2003, 02:03PM
مريم جون سلام. به نظرمن اگرعشق رادرست بفهمي خودت راميتواني يك عاشق بداني.عشق حقيقي يعني عشق به ماندني ترين وبزرگترين ومهربانترين بي توقع ترين وبي ادعاترين وبي تكبرترين وزيباترين وخوبترين مفهوم هست يعني

خدا
مريم جان دوستت داريم.دنيارازيباببين.

maryam
Tuesday 22 April 2003, 03:33PM
دوست عزيزم
صحبت من اينه كه هيچ كس معناي عشق و ارزش والاي اونو درك نمي كنه.
فقط مادره كه مي تونه عشق رو درك كنه. اين نيروي عشقه كه به خاطر فرزندش شبا تا صبح بيداره. و پدر كه باز هم نيروي عشقه كه اونو به كار و فعاليت براي تامين معاش خانواده وا ميداره.
جز اين عشقي ديگه وجود داره؟ كه حقيقي باشه؟

maryam
Tuesday 29 April 2003, 06:29PM
جناب چرا جواب نداديد؟
اگه تونستيد ديدگاه منو عوض كنيد بنده يه تاپيك مي زنم و از شما تشكر بلند بالايي مي كنم.

asheghe iran_p
Wednesday 30 April 2003, 09:06PM
نوشته شده بوسيله maryam
آ‎قاي عاشق ايران...

ببخشيد كه دير متوجه نوشته هاي شما شدم و الان بعد از يه غيبت جواب شما رو ميدم

كي ميگه همه از عشق بريدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما بريدي دليل نشد كه همه مثل شما باشند
برام مهم نيست كه شما ميخواي توي صداقت من شك كني يا نه شك شما براي من مهم نيست چون نه من و ميشناسي نه چيزي از من ميدوني فقط با هم گفتگو ميكنيم ولي من به تمام تعهدات عاشقي عمل ميكنم اين حرف آخرم

عشق كه قرارداد نيست كه شما اينجوري سوال ميكني

asheghe iran_p
Wednesday 30 April 2003, 09:08PM
نوشته شده بوسيله maryam
منم فكر مي كردم بدون عشق زندگي بي مفهومه. اما الان پي بردم كه عشق سيري چند؟
تنها عشقي كه مي تونه هميشه جريان داشته باشه عشق مادر و پدر به فرزندشونه.
من تا به حال هيچ دو نفري رو نديدم كه عاشق واقعي باشند.
به نظر من عشاق صد در صد به هم مي رسند. منظورم از عشاق, عاشقاي واقعي هست نه عاشقاي هوسي.

عاشق تر از من كي ديگه:p

كاملآ جدي گفتم

toofan_25
Monday 19 May 2003, 12:10AM
راستش هم اره هم نه
بستگي به ذات ادم داره
نهههههههههههه؟
من كه دوست دارم از عشق جز غاله بشم

تا طرف كي باشه
يا حق

jale
Wednesday 21 May 2003, 01:12PM
:cool:;)سلام ![
هر كي از عشق يه تعريفي داره كه چون يه نظره و همه نظرها
قابل احترام .ان نظر هم با ارزش!!! "اووه خيلي ادبي شد ":eek::eek:
به نظر من ادم عاشق "هر جور عشقي كه ..." اونه كه جز
معشوقش هيج كيرو نبينه.:smile41:
ادمي كه دو عشق دشته باشه اون اصلن عاشق نيست.:smile40:

hamid206
Friday 14 July 2006, 10:04AM
من حميد از كردستان هستم.
نمي خواهم بگويم عشق دورغه ويا نبست .ولي تا به حال به هيچ دختري ابراز علاقه نكردم.
چون مي ترسم كه مورد توهينش قرار بگيرم.
22سالمه اما تا به حال تنهاي تنهام.......................... ميگذره نه
ولي بزار كه راستشو بگم دلم خيلي تنگ خيلييييييييييييي.

mahdi1060
Sunday 16 July 2006, 01:55AM
مریم راستش همیشه فک می کردم تو یهویی همینجوری بدنیا اومدی!:smile40:
اصلن حواسم نبود یه روزی تو هم دختر دبیرستانی بودی! با همون حرفا...:smile05:
دوست دارم بدونم الآن نظرت چیه؟:smile07:

maryam
Wednesday 19 July 2006, 04:45AM
با نظر اون موقعه خودم مخالفم!
عشق دروغ نیست..حقیقتی بود که انکارش میکردم.. دلم میخواست انکارش کنم به هزار و یک دلیل منطقی و بی منطق برای خودم.
شاید نمیخواستم برم طرفش!
اما همه چیز جوری که میخوایم پیش نمیره.
انگار فراموش کرده بودم زندگی روش خودشو داره... و یه روالی داره که باید طی بشه ..
عشق برای من نه زنده بود نه مرده.. یه تلنگر باید بهش میزدم!
شاید تلنگر رو زدم، که عشق رو دارم برای خودم تعریف میکنم.. و شایدم تجربه... :smile07:

maryam
Wednesday 19 July 2006, 04:51AM
آ‎قاي عاشق ايران...
عشق از دل مردم پاک نشد.. فقط یه دیدگاه بهش اضافه شد.. عشق واقعی و عشق هوسی ( که هوسی اضافه شد )
آره.. شاید کسی به دروغ ادعا کنه که عاشقه اما بیانصافیه بخوام بگم همه دروغ میگن!
من با چشمای خودم دارم یه عشق واقعی رو میبینم... عشق میتونه دو تا بچه رو بزرگ کنه! اون دو تا بچه تلاش میکنن بزرگ بشن.. به خاطر هم.. خیلی شیرینه چیزی رو جلوی چشمات ببینی که قبلا انکارش میکردی.. زمانی برام مشخص شد که دارم لذت میبرم از این احساسی که بین دو نفر دیگه میبینم، که این تایک رو دوباره خوندم.. یعنی از چند دقیقه ی پیش تا به حال.

عشق تعهد میاره .. باید تعهد رو دو نفر بین خودشون و برای خودشون ایجاد کنن. هیچ کس از بیرون گود نمیتونه بگه تو به تعهدت عمل نکردی! چون ما از تعهدات بین افراد خبر نداریم! :smile07:

امیدوارم این بار اشتباه نکنم توی نظرم! :smile07:

maryam
Wednesday 19 July 2006, 04:57AM
و در آخر:
من عشق رو همیشه در مقابل خودم دیدم... همیشه طوری بهش نگاه کردم که انگار باید همیشه باهاش مبارزه میکردم.. مبارزه ای که نمیدونم چی و کی باعثش بود... اما از این مبارزه هیچی یاد نگرفتم جز بدبینی!

arman1383
Friday 13 October 2006, 08:39AM
بابا بیا و ما را دریاب

رسول بهمني
Thursday 19 October 2006, 07:11PM
عشق ارباب تن پاك خدايي است بجويش

مهدی_خاندانی
Friday 20 October 2006, 05:27PM
عشق یک موهبت الهی که نبایدهرجایی خرجش کرد.
هر کسی برای خودش یک معیارهایی داره وکسی سر بلنده که معیارهاشو درست انتخاب کرده باشه (برای هر کسی براساس اعتقاداتش این معیارهافرق می کند)و دیگه جایی برای خیلی از
حرفهاوحدیث هانمی مونه که بخواد عشق را کم رنگ کنه یا باچیزهای دیگه عوضش کنه.

سالواتور
Tuesday 19 December 2006, 02:45PM
عشق اصلا دروغ نيست
اگر من دروغگو نباشم

lilibit
Tuesday 26 December 2006, 12:37PM
سلام
به نظر من عشق صرفا" خودخواهي محض است ودر جامعه ايراني متاسفانه بهانه اي بيش نيست براي سوء استفاده

مشكي
Tuesday 26 December 2006, 08:18PM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام،
عشق بدون عقل یعنی موتور بدون رادیاتور

A+CH
Saturday 15 December 2007, 11:42PM
من كه فكر نمي كنم
چون عشق دروغه

عجب سوالي..!!!!http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gifhttp://www.pic4ever.com/images/229.gif

maryam
Wednesday 19 December 2007, 02:58AM
عجب چرندیاتی میگفتم توی اون سن!! :D

ROYA1072
Thursday 20 December 2007, 01:07PM
مریم جان نمیگم جزغاله شدم اما همچین دور از اینا هم نیستم اگه باورتون نمیشه می تونین به تاپیک تلخ وشیرین یه سری بزنین