PDA

نمايش نسخه نهائي : جوایزحساب قرض الحسنه و باقی قضایا !

saleh57
Monday 26 February 2007, 08:51PM
سلام
صحنه فرود ریو و شمش طلا و انشا خواندن طفل مدرسه ای را که به خاطر می اورید !
حجم جوایزی را که میدهند (200 میلیلرد و.... ) بگذارید کنار عنوان قرض الحسنه ومعنای صحیحی که بایستی از ان بشود .
همه اینها بعلاوه دیگر نکاتی که شما هم به ان واقفید چه نتیجه ای را در ذهن ها متبادر میکند و چه اثری را در جامعه جوان و حساس و فرهنگی ما به جای میگذارد؟
من که خیلی از مسایل برایم جا نیافتا ده . شما رو نمیدونم.
یا علی

saleh57
Monday 9 April 2007, 06:46PM
سلام
اوایل که دولت جدید امده بود فضای تبلیغات بانکها عوض شده بود اما متاسفانه در این زمینه شاهد پسرفت بوده ایم و هم اکنون از تنوع بیشتر و فریبنده تری برخوردار شده اند.
سوالی که در ذهنم وجود دارد اینست که اینهمه جوایز را اگر به همان پس انداز کنندها تقسیم کنند بهتر نیست ؟ و اصلا ایا از جهت شرعی اشکالی ندارد این جوایز عجیب و غریب !
مخصوصا که ظاهر مذهبی هم به بعضی جوایز میدهند تا همه را جذب کنن ( مثل عتبات و حج و ... )
تا نظر شریف شما چه با شد.
مرسی!
موفق باشید.
یا علی

مشكي
Saturday 14 April 2007, 02:54PM
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام،
امروز يك چيز جالب روي يك تبليغ بانكي‌گونه ديدم!!!
نوشته بود هزاران جايزه ديگر به خاطر نيت خير شما!!!! احتمالا اين نيت خير همون كسب شمش‌هاي يك كيلويي و مصرف زدگي جامعه هستش!!!

صبح
Saturday 14 April 2007, 03:49PM
سلام
اين مطلبي است كه بحث ندارد و در آن ترديدي نيست . در اين جور مواقع بايد علم و رسانه و قدرت اجرائي در اختيار داشت تا با تمام قوا جلوي خطا را گرفت . :)

setare tanha
Saturday 25 August 2007, 07:35PM
من چندتا حساب بانكي دارم اما نميدونم چرا توي هيچ بانكي دريغ از 5000تومان هم برنده نميشم اما مامانم ميگه اميدوار باش همين روزا شمش طلا رو ميدن بهت اما از ته دل دعا ميكنم به مستحقش برسه يكي از فاميلامون در عرض 6ماه 2تا خودرو برنده شد به نظرم خيلي خر شانس بايد كنكور شركت ميكرد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAMIN.0
Thursday 6 September 2007, 12:28PM
سلام من 3 ماه قبل 15 روز سفر تورسيتي به كشور پرتغال داشتم البته اين پونزده روز جايزه بنده شدن در يكي از بانك آمريكاييه مانهاتن بود كه البته در شعبه تل آويو برنده شدم . خيلي خوش گذشت ولي برگشتني يه فرود اضطراري در فردگاه داشتيم كه به خير گذشت

saleh57
Wednesday 19 September 2007, 02:26PM
سلام من 3 ماه قبل 15 روز سفر تورسيتي به كشور پرتغال داشتم البته اين پونزده روز جايزه بنده شدن در يكي از بانك آمريكاييه مانهاتن بود كه البته در شعبه تل آويو برنده شدم . خيلي خوش گذشت ولي برگشتني يه فرود اضطراري در فردگاه داشتيم كه به خير گذشت

سلام

ولی این که ظاهرا حساب پس انداز بوده و نه حساب قرض الحسنه .!

saleh57
Sunday 6 April 2008, 11:27PM
سلام:)
خوشبختانه دولت قانونی را تصویب کرده که بانکها بایستی 95 در صد وجوه حسابهای قرض الحسنه را برای وامهای قرض الحسنه اختصاص بدهند برخلاف قبل که از انها در امور متفرقه و سرمایه گذاری استفاده می شد ه است.
ظاهرا بحث جوایز انچنانی و شبهه ناک نیز از این وضع نابسامان در امده و سروسامان جدیدی میگیرد.
انشاالله که زور دولت به این سازمان بروکراتیک و تنبل بانک ها برسدو تحول لازم را در انها ایجاد نماید.

یا علی:smile07:

Mr.Dambalos
Monday 7 April 2008, 12:38PM
پولای مردم رو به عنوان قرض الحسنه میگیرند بعد با همون پول که با نیت نکوداده میشه به یه بدبخت دیگه با سود چند درصد وام میدن

روح الیاس
Monday 7 April 2008, 01:09PM
درسته ولی بزگترین کلاهبرداری بانکها در ایجاد این شرایط(افتتاح دفترچه با 10000 تومان), این است که قریب به اتفاق مردم اغفال شده ودفترچه باز می کنند ومعمولا طرف برای ایجاد شانس بیشتر در این مراسم قرعه کشی کذائی برای تک تک اعضای خانواده خود در چند بانک اقدام می کند وتا موقع قرعه کشی وکلی وقفه های ایجاد شده تا تاریخ نتایج بانکها ,پولها مدتی حدود شش الی یکسال در بانکها می ماند وبعد از قرعه کشی تازه مردم برای گرفتن پولهای سرگردان خود اقدام نمی کنند در نتیجه این پولها با مبالغ کم در بانکها می ماند وبانکها علاوه بر اجر مادی که نصیبشان می شود اجر تورم شدید هم به کمکشان می آید تا حدی که بعضی از مردم بعد از سالیان متمادی یا کوتاه اگر برای گرفتن پول خود مراجعه کنند دیگر با آن پول چیزی نمی توانند بخرند ویا حتی بانکها ممکن است این حسابها مسدود کرده باشند.بعنوان مثال من در سال 1367 مبلغ 6750تومان که در آن زمان معادل پانزده امتیاز جهت قرعه کشی در مراسم بود گذاشتم وچهارسال بعد پنج هزار تومان آن را برداشتم(شد سه امتیاز) ودر سال 80 حدود مبلغ 3500 روی آن گذاشتم که تازه یک امتیاز بشه وحالا باید 5000 تومان روی آن بگذارم تا یک امتیاز بشه پس اینجا باز کننده متضرر صددرصد است .