نمايش نسخه نهائي : قمه زني حرام يا حلال
امیر
Monday 4 September 2006, 12:43PM
فاتح : بر اساس اصاله الاباحه تمام انواع عزاداری(لطم و زنجیر زنی و قمه زنی و....)مباح هستند
مگر ضرر رساندن به بدن حرام نیست ؟؟؟!!!!!پس چرا قمه زنی را مباح میدانید ؟!!!!!!!!
فاتح
Monday 4 September 2006, 04:59PM
مگر ضرر رساندن به بدن حرام نیست ؟؟؟!!!!!پس چرا قمه زنی را مباح میدانید ؟!!!!!!!!
بسم رب الحسین
امیر جان بهتر است شما مفهوم و معنای ضرر و حد ان را بدانید و سپس این چنین نسنجیده سخن بگویید.
امیر
Monday 4 September 2006, 06:51PM
علامه فضل الله
التطبير حرام:
س: نعيش في السويد، ومن المفروض أن مراجعنا أعلى الله مقامهم يعرفون أوضاع البلد السياسية والاجتماعية، خصوصاً إن تعلقت بعض الأعمال بمعرفة هذه الأحوال من قبيل التطبير. نريد فتوى واضحة، فالبعض يقول تجوز إن لم يحدث الضرر، والبعض الآخر يقول تجوز إن لم تسئ للإسلام، والبعض الآخر يقول جائزة مطلقاً؟
ج: التطبير حرام لكونه من مصاديق الإضرار بالبدن، وهو غير جائز مطلقاً على رأينا، سواء أدى إلى التهلكة أو لم يؤد إليها، وعندئذ فما دام محرماً فلا يمكن جعله من الشعائر الدينية أو الحسينية، ولا سيما إذا كان مسيئاً للمذهب، فسوف تشتد الحرمة وتتأكد.
جناب فاتح یعنی قمه زدن از مصادیق لطمه به بدن نیست ؟؟!!!! (تعجب شدید )
محض اطلاع شما : بعضی وقت ها اثر این ضرر تا حدی است که به مرگ شخص میانجامد
حالا شما میگویید به بدن ضرر نمیرساند ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حق جو
Tuesday 5 September 2006, 12:06AM
اگر چه دوستان حاضر با نوع فتواهای جناب فضل الله که اصولا بی اساس و بعضا ضد قرانی هستند آشنایی دارند اما برای روشنتر شدن موضوع توجه شما را به یکی از فتواهای جناب فضل الله و تناقض گویی مکرر جناب امیر در دفاع از این فتوای ضد قرانی و گمراه کننده جلب می کنم:
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=4709
puyan
Tuesday 5 September 2006, 12:18AM
سلام
جناب امیر
ظاهرا شما قصد پیگیری این بحث را دارید و امیدوارم در این راه رفیق نیمه راه نباشید .
مگر ضرر رساندن به بدن حرام نیست ؟؟؟!!!!!
لطفا دلایل خود را در این باره ارائه نمایید !
بر اساس کدام دلیل ارزشمند ضرر رساندن به بدن حرام است ؟
البته حتما توجه دارید چون شما از لفظ حرام استفاده کرده اید و این کلمه یک اصطلاح دینی است لذا لازمست دلیل شرعی خود را درباره این حرمت ذکر نمایید .
متشکرم
امیر
Tuesday 5 September 2006, 10:39AM
اگر چه دوستان حاضر با نوع فتواهای جناب فضل الله که اصولا بی اساس و بعضا ضد قرانی هستند آشنایی دارند اما برای روشنتر شدن موضوع توجه شما را به یکی از فتواهای جناب فضل الله و تناقض گویی مکرر جناب امیر در دفاع از این فتوای ضد قرانی و گمراه کننده جلب می کنم:
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=4709
ظاهرا کاربر حق جو به نیت پاسخ دادن به بنده وارد تالار میشود و کاری جز این هم ندارید ، فقط این رو بگم که روتون خیلی زیاده چون هر دفعه که کم آورده اید و پاسخ های بنده را طاقت نیاوردید ( روحیه حق گیرزی !! ) سعی داشته اید با دروغ و تهمت زدن و اتهام های نادرست از طرف مقابل انتقام بگیرید :
یکبار جواب شما را دادم محض اطلاع دوستان :
واقعا که عجب رویی دارن بعضی ها !!!
آقای حق جو تا کی میخواهید با تلبیس و دروغ و تهمت زدن ، حرف خود را به کرسی بنشانید !!!
فاتح :
از اونجا که اکثر استناد به حرفهای مرحوم مطهری از کتاب حماسه حسینی میباشد لازم است مطلبی رو عرض کنم.این کتاب مربوط به شهید مطهری نیست و منسوب به ایشان است.
هاتو برهانکم ان کنتم صادقین
عزیز دل برادر دروغ گفتن کار سختی نیست چرا که هر پیرزن مفلوک و بیچاره ای هم قادر به آن است مهم اینست که برای آنچه میگویید دلیل داشته باشید .
FADAK_F
Tuesday 5 June 2007, 02:14AM
سلام
وقتي نظرات رو خوندم كمي فكر كردم از بعضي نظرات دلگير شدم بخاطر لحن زشتشون سر حرف من با اوناييي كه دنبال حرف حق هستن نه كسائي كه با بي ادبيشون به جاي انتقاد عقده هاشونو خالي مي كنند . ايميلمو دادم .كاملا حاضر به بحث در مورد اثبات قمه زني هستم.منتظر ايميل هاي آدماي دنبال حق هستم . مخصوصا نويسنده وبلاگ و نه آدم هايي كه از روي احمقي فقط بد و بيرا مي گن .تا تكيه به قرآن داريم و به دامن اهل بيت.از مباحثه نمي ترسيم .علي مدد
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.