PDA

نمايش نسخه نهائي : سوريه

mm-bb
Wednesday 29 January 2003, 04:19PM
برادران و خواهران محترم سلام عرض ميكنم
امروز صحبت خواهم كرد در بارهء حكومت كشورم ؛ و دليل اين صحبت آنكه يكى از برادرانم گفت : عليه اسرائيل چه كرده ؟ جوابش اينجا مياد
سال 1971 م.ش ژنرال حافظ اسد رئيس جمهور شد ؛ و از آن لحظه سوريه به حياه نو وارد شد
سال 1973 آقاى أسد عليه اسرائيل هجوم كرد و در اول رستگار شد و بخشى از زمين اشغالى رهائى كرد اما بعلّت خيانت و عهد شكنى انور السادات كه رئيس جمهور مصر بود پس مرحوم أسد بمطلوبش نرسيد ، مطلوبش اين بود كه همچون با سادات قرار داد : ارتش مصر و ارتش سوريه بايد در ميان فلسطين هر يكى بديگر ملاقات كنند .
از سال 73 تا سال 75 آقاى أسد شروع كرد بجنگ بارتيزانى عليه اسرائيل و بالاخره اسرائيل از شهر قنيطره بيرون رفت و نيروهاى ملل متحد در مرز مؤقت سوريه و فلسطين مستقر شدند .
آقاى أسد از هنگامى كه رئيس جمهور شد ؛ سازمانها و جنبشهاى فلسطينى رو حمايت كرد و قسمت عمده از اين سازمانها هنوز در سوريه هستند .
در سال 77 سادات شروع كرد بگفتگو با رژيم صهيونيستى و سوريه حملهْ سياسي و اعلامى بشدت عليه رژيم سادات آغاز كرد .
سال 78 امام (ره) ديگر در عراق نميتوانست بماند پس مرحوم أسد به ايشان نامه فرست تا بسوريه تشريف بياورد ؛ امام فكر كرد كه ميرود به كويت وسپس به سوريه و لي كويت امام (ره) رو از وارد شدن مرزش باز داشت پس امام (ره) مسافرت كرد بفرانسه .
أسد بزرگ كوشيد تا ملت سوريه شيعي بشوند و يك نامه نوشت به شهيد آيه الله العظمى محمد باقر الصدر تا در سوريه زندگي كند و فرهنگ اهل البيت (ع) منتشر كند اما آقاى صدر بدليل اوضاع و موجبات سختش نتوانست بسوريه بياد
وقتى كه انقلاب اسلامى در ايران پيروز شد آقاى اسد اعلان كرد كه ما با اين انقلاب هستيم و ازش حمايت ميكنيم
در دوران سالهاى دفاع ؛ سوريا تنهاترين يار براى ايران بود ، و هنگاميكه امام (ره) فرياد ميكشد ( هل من ناصر ينصرنى ) اسد فقط گفت لبيك و هرچه توانست از كمكهاى نظامى و سياسى و اقتصادى كه ايران ميخواست اسد ميداد
سال 82 ( اسرائيل) بخشى از زمين لبنان اشغال كرد و ارتش اسد بار ديگر با آن دشمن متوحشانه جنگ كرد ؛ و در آنوقت بكمك ايران و همكارى سوريه حزب الله لبنان متشكل شد
اسد با دوستانش و طرفداران ايران در لبنان توانست كه پيمان 17 ايار در ميان لبنان و ( اسرائيل ) رو لغو كرد .
اسد موافق نبود از اشغال كردن صدام به سرزمين كويت و عليرغم دشمني طولانى كه در ميان سوريه و عراق بود پس او به صدام نامه نوشت كه شما بايد از كويت بيرون كنيد چون جنگ واقعى ما بايد با اسرائيا شود نه با برادران ما و اگر از كويت خارج شديد ما از كشور شما از امريكا و غيره بهر چه بتوانيم حمايت خواهيم كرد اما صدام قبول نكرد .
بعد از شكستن عراق در جنگ كويت اسد مجبور شد تا در جلسات گفتگو با رژيم صهيونيستى شركت كند ولى واقعا هدفش بود اينست كه همه دانند كه اسرائيل در باره عقب نشينى از سرزمين اشغالى جدّى نيست و اين خود جملاتش به اقاى عبد الله نورى كه وزير كشور در ايران بود هنگامى كه نامه از رهبر معظم انقلاب به آقاى اسد رساند ؛ اسد - در ان ديدار - اضافه كرد : ميدانم كه اسرائيل هميشه دشمن ما بود و خواهد بود و لي خواستم تا آنرو جلوى چشمهاى جهان آشكار كنم
مرحوم اسد كوتاهى نكرد در مورد كمك كردن مقاومت اسلامى در لبنان تا بالاخره اسرائيل از جنوب لبنان فرار كرد و اينجا بايد قسمتى از سخن سيد حسن نصر الله رو نقل شده باشد : اين پيروزى راجع به دو كشور و دو انسان هست ؛ انان كه ايران و سوريا و امام خامنئي و جناب آقاى اسد .
و بالاخره بايد گفت كه آقاى بشار اسد خود راه پدر بزرگوارش رو ادامه ميدهد
و السلام عليكم

montazer
Wednesday 29 January 2003, 10:05PM
با سلام
از توضيحاتتان در مورد كشور سوريه ممنون . من هم سعي مي كنم اطلاعاتي كه راجع به اين موضوع دارم در اين مبحث جا بدهم كه البته راجع به ژنرال حافظ اسد مي باشد.[HR]

اسد
ژنرال حافظ اسد نظامي با سابقه سوريه و رييس جمهور سق اين كشور در سال 1930 در ايالت لاذيقه سوريه در ساحل مديترانه متولد شد . او پس از تحصيلات متوسطه وارد دانشكده افسري نيروي هوايي سوريه شد و از اين دانشكده فارغ التحصيل شد. او در سال 194 به عنوان خلبان برجسته نيروي هوايي سوريه از فرماندهان خود مدالت لياقت گرفت .
اسد از فوريه 1966تا نوامبر 1970پست وزارت دفاع و فرماندهي نيروي هوايي سوريه را بر عهده داشت . سپس در 13 نوامبر همان سال طي يك كودتا عليه رژيم غير نظامي حاكم نخست وزير سوريه شد و از مارس 1971 با انتخاب شدن به عنوان رييس جمهور اين كشور موضع سياسي خود را در سوريه مستحكم تر كرد. وي ماه بعد يعني در اوريل 1971به دبير كلي حزب بعث سوريه اتخاب شد و پس از جنگ اكتبر 1973 عنوان فرماندهي كل قوا را نيز به خود اختصاص داد . حافظ اسد در سال1976 به دنبال دعوت اتحاديه عرب دستور اعزام نيروي نظامي 30000نفري حافظ صلح عرب را به لبنان براي فرو نشاندن جنگهاي داخلي اين كشور صادر كرد . او در سال بعد عليه پيمان كمپ ديويد موضع گرفت و روابط خود را با قاهره قطع كرد و متعاقب ان جبهه پايداري عرب را به وجود اورد
. در سال 1978 حافظ اسد به عنوان اولين رئيس جمهور پس از استقلال سوريه توانست دوره هفت ساله حكومت خود را به پايان برساند و مجددا به عنوان رئيس جمهوري اين كشور انتخاب شود .
او در سال 1979 موفق شد اعضاي يك شبكه براندازي و كودتا را در شهر حلب سوريه شناسايي و دستگير كند و دستور اعدام تمام انان را صادر كرد .
حافظ اسد در سال 1980 با شروع جنگ عراق عليه جمهوري اسلامي ايران اقدام عراق را در اغاز كردن اين جنگ محكوم و روابط سياسي خود را با بغداد قطع كرد . در همين سال روابط اردن با سوريه تيره شد و در مرزهاي دو كشور تشنجاتي روي داد . در سال 1981 حافظ اسد دستور بسته شدن لوله نفت صادراتي عراق را در خاك سوريه صادر كرد.
حافظ اسد داراي 4 پسر و يك دختر بود.

Sepehre Azadi
Wednesday 12 February 2003, 07:17AM
با تشكر از دوستان خوبم
من كه واقعا لذت بردم از مطالبتون و مطمئنم دوستان ديگر هم از اين مطالب به يك دورنماي جالب در مورد اين كشور ميرسن
من هم در سفرهاي متعددي كه به سوريه داشتم ميتونستم احساس مهري كه مردم به آقاي حافظ اسد داشتن رو احساس كنم اما بعدا توسط خواندن و جستجو متوجه خدمات ايشان به سوريه و اسلام شدم
و بايد بگم مردم سوريه واقعا مثل برادران با مردم ايران هستن من كه در مدت اقامت در اون كشور برام اين موضوع ثابت شد و از همه مردم خونگرم سوريه متشكرم به اميد سربلندي تمامي مسلمين
ياحق

mm-bb
Thursday 20 February 2003, 06:54PM
آقاى منتظر نوشته شما خيلى جالبه ، ممنونم
آقاى Sepehre Azadi هر موقع و هر وقتى خوش آمدين ؛ اگر ميخواهين به سوريه تشريف بيارين لطفاً به من خبر بدين

بابک
Wednesday 20 February 2008, 09:30AM
به به دمشق .
شهر زیبای عربی .
کی رفته تا حالا ؟؟؟؟

yasin583
Wednesday 20 February 2008, 09:36AM
من رفتم دو بار
جاي همتون خالي بود

بابک
Wednesday 20 February 2008, 09:44AM
من یه بار رفتم .
البته زیارتی با مادر و خواهرم .
یک سال هم لبنان بودم .
بیروت

yasin583
Wednesday 20 February 2008, 09:53AM
بيروت عروس خاور ميانه
نرفتم ولي خيلي دوست دارم برم

بابک
Wednesday 20 February 2008, 01:38PM
البته واژه عروس خاور میانه که برای شهر بیروت به کار میرفت ، بیشتر نشانگر جلوه های خاص و زیباییهای منحصر به فرد این شهر زیبا در اوایل و اواسط دهه 70 میلادی بود . ولی متاسفانه بعد از اشغال بیروت در 1982 دیگه اون چهره زیبای عروس خاور میانه از بین رفت و الان با توجه به اینکه هنوزم یک سری ویژگی داره ولی دیگه اون بیروت سابق نیست .
شایدم به خاطر گناههای زیادی که در این شهر مسلمان انجام شد ، خدا اون بلاها رو سرش آورد و خشکو تر با هم سوختند .
به هر حال خدا قسمتت کنه یاسین جون .