PDA

نمايش نسخه نهائي : سلام به اعضا

mm-bb
Friday 24 January 2003, 03:51AM
السلام عليكم
من عضو جديد هستم و مي خوام بگم كه انشاء الله از شما برادران و خواهران استفاده خواهم گرفت و همچون من برايتون يك فرد مفيدى خواهم بود
سلام به همه

سینا 555
Friday 24 January 2003, 05:25AM
سلام برادر,خوشامديد,اينجا را منزل خودتون بدونيد.انشااله همه براي هم مفيد خواهبم بود.

سربلند باشي

ديوونه
Friday 24 January 2003, 11:14AM
سلام.
ببخشيد كه دير شد...ولي خوش آمديد.
ظاهرا شما اهل لبنان هستيد!!! و براي من جالبه كه يه نفر از يه كشور غير از ايران توي باشگاه جوانان ايران مشاركت ميكنه...ولي عقيده من اينه كه ايران مال تمام كسانيه كه به ايران علاقه دارند و استقلال و سربلندي ايران رو ميخوان.

بهر حال خوش اومديد و اميدوارم كه بتونيم دوستان خوبي براي هم باشيم.

يا حسين
التماس دعا
ديوونه

maryam
Friday 24 January 2003, 03:34PM
سلام و خوش اومدی

yas9
Friday 24 January 2003, 04:01PM
خوش آمديد ببخشيد اين امضائتون معني كامل نميده فكر كنم بقيه اش جا افتاده;)
اميدوارم همين جور كه از خودتون تعريف كرديد مفيد باشيد:D
همچون ياس با طراوت باشيد:smile07:

SAFA
Friday 24 January 2003, 06:38PM
حللت اهلا اخي من سوريا
و هذه ارض الاسلام ترحب بك و بكل المسلمين في انحا العالم
هذا ميدان الكلمه الصادقه بيننا و بين الاشقا و الاصدقا اهلا بك و سهلا

صبح
Friday 24 January 2003, 07:20PM
سلام عليكم و رحمة الله ...
خيلي خوش اومديد ... اميدوارم دوستان خوبي براي همديگه باشيم ... موفق و مويد حق تعالى باشيد ان شاء الله.

mm-bb
Saturday 25 January 2003, 02:53AM
با تشكر از همهء برادران و خواهران عزيز
آقايان و خانمها : سينا 555 ، مريم ، صبح : قربان شما .
آقاى ديوونه : واقعاً من اهل سوريه هستم اما جمهورى اسلامى ايران مهمترين كشورهاى جهان ميدونم ، و هميشه از خدا التماس مي كنم كه از رهبر ما محافظت بفرما .
آقاى ياس 9 : برادر عزيز چيزى از امضايم جا نيفتاد ولى اگر ميخوام تمام سخن رهبر معظم ما ذكر كنم پس امضا خيلى طولانى خواهد بود ؛ منظور امضايم اينست كه پيروان اسلام و ولايت در لبنان بر اين دشمن غول پيكر پيروز شدند ، حتماً بنزديكى - و بخواست خدا - خودم را معرفى خواهم كرد و شايد اين اولين موضوعات من در اين باشگاه خواهد بود ، التماس دعا .
برادر صفا : اين لطف شماست ، خيلى ممنون
ديگه ميگم سلام به همهء اعضاى گرامى
سلام

yas9
Saturday 25 January 2003, 12:02PM
برادر گرامي بازم سلام :p ميگم اگه كلمه(اگر)را از آغاز امضاتون حذف كنيد جمله درست ميشه:) ما منتظر شما هستيم
چون ياس با طراوت باشيد:smile07:

siavash_ad
Saturday 25 January 2003, 01:06PM
با سلام و خوش آمد خدمت دوست عزيز اهل سوريه
من يك سوال داشتم از خدمتتون. آيا در سوريه هر كس كه كراوات بزنه، خودباخته و مزدور غرب به حساب مياد؟؟

حزب الله
Saturday 25 January 2003, 01:35PM
به به ... جمع دوستان همه جمعند و جاي ما خالي ... :cool:
سلام و خوش آمد گرم مرا هم پذيرا باش

موفق و مويد باشي

صبح
Saturday 25 January 2003, 03:14PM
نوشته شده بوسيله siavash_ad
با سلام و خوش آمد خدمت دوست عزيز اهل سوريه
من يك سوال داشتم از خدمتتون. آيا در سوريه هر كس كه كراوات بزنه، خودباخته و مزدور غرب به حساب مياد؟؟

اينجا ايرانه :)

بهزاد
Saturday 25 January 2003, 03:28PM
السلام عليكم و رحمه الله و بركاته
مرحبا بك في موقع ايران كلابز.
في امان الله.

yas9
Saturday 25 January 2003, 03:43PM
سلام
فكر نمي كنيد جاي منتظر montazer

يـــا مهــدي عج ادرکنــي

خاليه
اگه بود اونم سلام ميكرد:smile40: كسي ازش خبر نداره؟
چند وقته ازش خبري نيست بياين دعا كنيم هرجا هست سلامت باشه:)
چون ياس با طراوت باشيد:smile07:

mm-bb
Saturday 25 January 2003, 05:20PM
سلام از سوريه بهمهء شما
واقعاً خيلى لذت ميبرم از اين گفتگوى خواندنى ، به خودم ميگم كه چرا قبل از اين وقت به اين باشگاه شركت نكردم ؟
آقاى ياس : راست ميگين ؛ كلمهء اگر رو حذف كردم ، در بارهء سؤال شما جوابم اينست : جاى منتظر (عج) خالي نبود و نيست .
آقاى سيواش : بدرستى سؤال تون جالبه ، نه آقا جان ؛ در سوريه اين نظر موجود نيست ؛ البته آنان كه شيعيان هستند و مرجع تقليد شان ميگه اين حرامه پس نمي زنن ، موفق باشيد
آقاى حزب الله : خدايا شما رو با حزب الله محشور ميسازه ( ألا إن حزب الله هم المفلحون ) .
آقاى صبح : اشكال نيست .
آقاى بهزاد : به به ؛ دست شما درد نكنه .
ديگر از همهء شما برادران و خواهران متشكرم

ديوونه
Saturday 25 January 2003, 05:30PM
جناب ام بي بي...خوش اومديد ...يا به عبارتي اهلا و سهلا.

اقاي ياس از شما سوالي نكردند. ما اينجا يه دوستي دارم به نام منتظر با امضا (يا مهدي ....) و ايشون سراغ اقاي منتظر رو گرفتند.

بهر حال خوشحال شديم. اميدواريم كه از شما و از كشورتون بيشتر بشنويم.

فقط من يه گله از كشور شما دارم كه توي لبنان به جنگ عليه ايران راي داد:(

فعلا يا حسين
التماس دعا

siavash_ad
Saturday 25 January 2003, 06:37PM
نوشته شده بوسيله mm-bb
سلام از سوريه بهمهء شما
آقاى سيواش : بدرستى سؤال تون جالبه ، نه آقا جان ؛ در سوريه اين نظر موجود نيست ؛ البته آنان كه شيعيان هستند و مرجع تقليد شان ميگه اين حرامه پس نمي زنن ، موفق باشيد
آقاى صبح : اشكال نيست .

خيلي ممنون جناب ام ام بي بي . شكرا

قابل توجه حاج آقا صبح.

صبح
Saturday 25 January 2003, 08:07PM

خيلي ممنون جناب ام ام بي بي . شكرا

قابل توجه حاج آقا صبح.

به آقا سياوش
به همچنين ... بنده به شما عرض كردم ... اينجا ايران است :) آنهمه توضيح در موضوع مربوطه دادم ..
-----------------------------
آقاي mmbb
جمله من خطاب به آقا سياوش بود و خدمت شما عرض نكردم . سوء تفاهم نشه ...

ايدكم الله ...

mm-bb
Saturday 25 January 2003, 10:52PM
به اعضاى محترم سلام عرض ميكنم
آقاى ديوونه : برادر عزيز : گلهء تون رو نفهميدم ؛ سوريه در هيچوقت به چنگ عليه ايران راي نداد بلكه هميشه بهترين يار برايش بود و هست ؛ همچون ايران همواره بهترين دوست براى سوريه بود و هست ، لطفاً اگر شما اطلاعاتى در بارهء اين موضوع دارين پس بفرمائين .
آقاى صبح : معذرت ميخوام ؛ ملتفت نبودم
انشاء الله بنزديكى پيرامون خودم و كشورم صحبت خواهم كرد
و السلام عليكم

ديوونه
Saturday 25 January 2003, 11:52PM
سلام جناب ام ام بي بي.
من شنيدم كه در اين اواخر كه نشستي در لبنان براي حل مشاكل منطقه بود وقتي بحث در مورد جنگ عليه عراق يا ايران پيش آمده بود...سوريه به جنگ امريكا عليه ايران راي داده بود....

يا حسين
التماس دعا
ديوونه

mm-bb
Sunday 26 January 2003, 12:27AM
آقاى ديوونه السلام عليكم
از كى شنيدين جانم ؟

siavash_ad
Sunday 26 January 2003, 01:18AM
میشه بگین که فرق ایران و سوریه چیه که اونجا میشه کراوات زد و هیچ اشکالی هم نداره، اما تو ایران هر کس که کراوات بزنه، همه فرهنگ و عزت و شرفش رو زیر پا گذاشته.

min
Monday 27 January 2003, 02:06AM
میشه بگین که فرق ایران و سوریه چیه که اونجا میشه کراوات زد و هیچ اشکالی هم نداره، اما تو ایران هر کس که کراوات بزنه، همه فرهنگ و عزت و شرفش رو زیر پا گذاشته.
فرقش اينه كه در ايران انقلاب اسلامي شده اما در سوريه نه
ايران بااسراييل واقعا دشمنه سوريه گاهي
ايران ايرانه و سوريه سوريه

min
Monday 27 January 2003, 02:10AM
در ضمن به شما دوست عزيم و برادر مسلمانم خوش آمد مي گويم
مين

siavash_ad
Monday 27 January 2003, 12:09PM
نوشته شده بوسيله min

فرقش اينه كه در ايران انقلاب اسلامي شده اما در سوريه نه
ايران ايرانه و سوريه سوريه

يعني به نظر شما، سوريه هميشه با اسرائيل دشمن نيست؟ بهتر است بدانيد يكي از معدود كشورهايي كه هرگز پاي ميز مذاكره اسرائيل (تا آنجا كه من ميدانم) ننشست، سوريه بود.

min
Tuesday 28 January 2003, 12:21AM

يعني به نظر شما، سوريه هميشه با اسرائيل دشمن نيست؟ بهتر است بدانيد يكي از معدود كشورهايي كه هرگز پاي ميز مذاكره اسرائيل (تا آنجا كه من ميدانم) ننشست، سوريه بود.
من در مورد كارهاي نكرده حرف نمي زنم
عليه اسراييل چه كرده است ؟

mm-bb
Tuesday 28 January 2003, 01:15AM
سلام
آقاى siavash_ad : كراوات يه فرق ظاهريست ؛ اين فرقى نمى كنه .
آقاى مين :
(فرقش اينه كه در ايران انقلاب اسلامي شده اما در سوريه نه
ايران ايرانه و سوريه سوريه)
كاملاً درست اما بايد بگم كه من ناراحت از نبودن انقلاب اسلامى در سوريه نيستم ؛ بدانين چرا ؟ چون در سوريه هفتاد در صد از مردم اهل التسنن هستند . الآن آقاى اسد - كه بدرستى اسده- رهبرى ميكنه و لى اگر - خداى نكرده - اين ( اسلاميان) دروغگر مانند (اخوان ) و غيره حكومت كنن پس ما شيعيان بتنگ عظيمى خواهيم افتاد ؛ بهر حال در آينده ؛ يه موضوع در بارهء سوريا و حكومتش خواهم نوشت ( بخواست خداى متعال ).
(من در مورد كارهاي نكرده حرف نمي زنم
عليه اسراييل چه كرده است ؟)
برادر عزيز : بنظر من بهتر بگين : عليه اسرائيل چه نكرده است ؛ رجوع بشه به بالايش .

montazer
Tuesday 28 January 2003, 10:08AM
سلام سلام صد تا سلام

سلام به همه
به همه دوستان تازه وارد خوش امد ميگم . به خصوص جناب ام ام بي بي از سوريه.
در طول اين مدت كه نبودم فكر كنم 45 موضوع و 240 پاسخ جديد ايجاد شده نمي دونم وقت ميكنم همش رو بخونم يا نه .:o

اميدوارم بازم بتونم از جمع دوستان استفاده كنم و چيزاي جديد ياد بگيرم.
از توجه دوستان هم واقعا ممنونم:smile40::)
يا حق

siavash_ad
Wednesday 29 January 2003, 01:41AM
نوشته شده بوسيله mm-bb
سلام
آقاى siavash_ad : كراوات يه فرق ظاهريست ؛ اين فرقى نمى كنه .
آقاى مين :
(فرقش اينه كه در ايران انقلاب اسلامي شده اما در سوريه نه
ايران ايرانه و سوريه سوريه)
كاملاً درست اما بايد بگم كه من ناراحت از نبودن انقلاب اسلامى در سوريه نيستم ؛ بدانين چرا ؟ چون در سوريه هفتاد در صد از مردم اهل التسنن هستند . الآن آقاى اسد - كه بدرستى اسده- رهبرى ميكنه و لى اگر - خداى نكرده - اين ( اسلاميان) دروغگر مانند (اخوان ) و غيره حكومت كنن پس ما شيعيان بتنگ عظيمى خواهيم افتاد ؛ بهر حال در آينده ؛ يه موضوع در بارهء سوريا و حكومتش خواهم نوشت ( بخواست خداى متعال ).
(من در مورد كارهاي نكرده حرف نمي زنم
عليه اسراييل چه كرده است ؟)
برادر عزيز : بنظر من بهتر بگين : عليه اسرائيل چه نكرده است ؛ رجوع بشه به بالايش .

آقاي ام ام بي بي
متاسفانه افرادي اعتقاد دارند كه هر كس كه كراوات بزنه، نوكر و دستنشانده ي آمريكا است و استفاده از عكس هاي كراوات دار براي صدور كارت هاي رسمي، غيرقانوني است!! جالبتر آنكه اين حضرات براي توجيه ممنوع بودن كراوات، مبارزات ارزشمند ملت شما با اسرائيل را به راحتي هر چه تمامتر زير سوال ميبرند. حال آنكه سوريه از ابتداي اشغال فلسطين در خط مقدم مبارزه با اسرائيل بوده. اميدورارم راجع به مبارزات ملت سوريه با اسرائيل، بيشتر از دانش شما بهرمند شويم.

min
Wednesday 29 January 2003, 02:04AM

آقاي ام ام بي بي
متاسفانه افرادي اعتقاد دارند كه هر كس كه كراوات بزنه، نوكر و دستنشانده ي آمريكا است و استفاده از عكس هاي كراوات دار براي صدور كارت هاي رسمي، غيرقانوني است!! جالبتر آنكه اين حضرات براي توجيه ممنوع بودن كراوات، مبارزات ارزشمند ملت شما با اسرائيل را به راحتي هر چه تمامتر زير سوال ميبرند. حال آنكه سوريه از ابتداي اشغال فلسطين در خط مقدم مبارزه با اسرائيل بوده. اميدورارم راجع به مبارزات ملت سوريه با اسرائيل، بيشتر از دانش شما بهرمند شويم.

برادر عزيزم
سلام
شما عادت داريد از جانب ديگرا حرف بزنيد ؟ سعي كنيد نظرات خودتان را بيان كنيد و از زبان ديگران حرف نزنيد و يا حرف ديگري را تفسير به راي نكنيد .
در ضمن پاي ميز مذاكره ننشستن كار نيست بگوييد چه كرده اند ؟

siavash_ad
Wednesday 29 January 2003, 08:24PM
خودش آقاي ام ام بي بي در تاپيك مربوط (سوريه، بحث آزاد) دارند ميگويند كه سوريه چه كرده. شما بگوييد كه ايران كه تازه 24 سال است كه با اسرائيل دشمن شده چه كرده كه سوريه نكرده؟؟

min
Thursday 30 January 2003, 12:52AM
خودش آقاي ام ام بي بي در تاپيك مربوط (سوريه، بحث آزاد) دارند ميگويند كه سوريه چه كرده. شما بگوييد كه ايران كه تازه 24 سال است كه با اسرائيل دشمن شده چه كرده كه سوريه نكرده؟؟
با سلام
برادر گرامي
نمي دانم سن شما در حدي هست كه اوايل پيروزي انقلاب و قبل از انقلاب را به خاطر داشته باشي يا نه
اما اقداماتي كه ايران در اين 23 سال كرره تمام كشورهاي عربي روي هم در تمام طول اشغال فلسطين نكرده اند .
اعزام بچه هاي سپاه به لبنان و آموزش جوانان لبنان كه پس از حمله عراق به ايران به ايران بازگشتند و حزب الله لبنان پرورش يافته هاي همان بچه ها هستند . و مطيع امر ولايت .
كمك مالي به مردم بي دفاع فلسطين كه كشورهاي عربي اصلا آنها را فراموش كرده اند .
كمك تبليغاتي وسيع در سطح جهان و بسياري از آنها تاثير گذار بوده است . يكي از بزرگترين جنگ تبليغاتي عليه اسراييل اعلام روز قدس از طرف امام بود كه در تمام دنيا از اين فرمان اطاعت كردند .
و اگر يادتان باشد قبل از انقلاب فلسطين و انقلاب فلسطين كاملا مرده بود و انقلاب ايران بود كه دوباره جان تازه اي به فلسطين بخشيد و دوباره زنده گشت .
و ...
كه بسياري از آنها قابل بيان نيست .

siavash_ad
Thursday 30 January 2003, 10:27AM
خير سن من در آن حد نيست. ولي تاريخ را خوانده ام.
كشورهاي عربي چند جنگ و رويارويي مستقيم نظامي با اسرائيل داشته اند. كه ايران نداشته. همين كافي است. شعارهاي قشنگي داره يادم مياد. بعد از عراق نوبت اسرائيله و راه قدس از كربلا ميگذرد!!! كه ماشاالله همش هم عملي شد.

yas9
Thursday 30 January 2003, 10:58AM
اقا سياوش شما كه تاريخ خوندي به نظرتون نمي رسه جنگ اعراب و اسرائيل مال قبل از انقلابه؟ ما كه در كشورهاي عربي هستيم ميبينيم چقدر غصه فلسطين تو دلشونه

siavash_ad
Thursday 30 January 2003, 11:32AM
امان از دايه ي مهربان تر از مادر. بعدش من نگفتم كه جنگ اعراب و اسرائيل بعد از انقلاب بوده.

min
Friday 31 January 2003, 12:19AM
خير سن من در آن حد نيست. ولي تاريخ را خوانده ام.
كشورهاي عربي چند جنگ و رويارويي مستقيم نظامي با اسرائيل داشته اند. كه ايران نداشته. همين كافي است. شعارهاي قشنگي داره يادم مياد. بعد از عراق نوبت اسرائيله و راه قدس از كربلا ميگذرد!!! كه ماشاالله همش هم عملي شد.
ساعت خواب
اعراب چقدر هم موفق بودند
خيانت اعراب از جنگهايشان بيشتر بود
اما تشكيل حزب الله لبنان كار كه بود؟
رهبري انتفاضه فلسطين به عهده كيست؟
اگر كمك ايران نباشد و ياري خدا نباشد انقلاب فلسطين يك ماه هم دوام ندارد همانطور كه قبل از انقلاب فلسطين مرده بود

siavash_ad
Friday 31 January 2003, 11:49AM
نوشته شده بوسيله min

ساعت خواب
اعراب چقدر هم موفق بودند
اگر كمك ايران نباشد و ياري خدا نباشد انقلاب فلسطين يك ماه هم دوام ندارد همانطور كه قبل از انقلاب فلسطين مرده بود

نظرتون راجع به دايه ي مهربانتر از مادر چيست؟ ما بيشتر از اعراب دلمون براي فلسطين ميسوزه؟؟ حضرات حتي عرفات را هم قبول ندارند! نكنه ما عرب تر هستيم؟ يا نكنه ما مسلمونتر هستيم؟

زيتون
Friday 31 January 2003, 03:23PM
[B]

نظرتون راجع به دايه ي مهربانتر از مادر چيست؟ ما بيشتر از اعراب دلمون براي فلسطين ميسوزه؟؟ حضرات حتي عرفات را هم قبول ندارند! نكنه ما عرب تر هستيم؟ يا نكنه ما مسلمونتر هستيم؟
من بحث رو از اينجا از دوستان ميگيرم
دايه مهربانتر از مادر ..جوابت تو حرفات هست اقايان عرفات رو قبول ندارند ..نكنه ما عبربتر هستيم!!عزيز جان ما مسلمونيم و قبل از ان انسان هنگامي كه ظلم به اين اشكاري رو ميبينيم هنگامي كه علنا نه به فلسطين تجاوز ميشه كه در همه رسانه ها بوق ميشه كه بر عكس هم هست .. و تا اينجا شايد به انسانيت شما بر نخوره اما هنگامي كه مي فهميد كه داعيه صهيونيسم فلسطين تنها نيست كه هنوز داعيه نيل تا فرات را دارد هنوز هم چشم به ما دوخته هنوز هم به هر بهانه اي بامبولي سر هم ميكند براي ان چيزي كه تو ايرانش مي خواني و هنوز خاك 3 كشور را در دست دارد ..من انسانيتم عقلم دينم و وطن پرستيم بدون هر گونه تعصب و به قول تو عرب پرستي (كه اين مغلطه بازيها كه از همان دوستان ينگه نشين چشم بر تل آويو دارند صادر ميشود ..)بهم حكم ميشه كه با ظالم زورمدار و كسي كه داعيه و فكر تجاور به دين و خاك من رو داره(كاش ميدونستي زمان شاه معدوم سفارت دوفاكتو بيشتر به گمرگ اثار باستاني تبديل شد بود و كيفهاي ديپلماتيك هم نقش حمل اين اثار رو داشتند)به ايستم و از مظلوم حمايت كنم...
من نه با عرفات كاري دارم كه لزومي هم نميبينم به قبول يا ردش نه به اعراب..

كاش ميفهميديم هنگامي كه اولين جنگ اغاز شد ابتدا براي عدم دخالت افكار عمومي جهان گفتند اين مربوط به مسلمونهاست...بعد براي عدم دخالت كشورهاي مسلمان ديگر گفتند اين مربوط به عربهاست وبس و بعد نيز گفتند مربوط به فلسطينيان است و حال شده يه موضوع داخلي صهيونيستي!!!!
(اگه بخواي تاريخ كاملتري رو ميگم چون ايران و كشورهاي غير مسلمان زيادي هند ونزوئلا و...در اين مسئله بعد از جنگ دوم جهاني دخيل بودند و طرحهاي زيادي ارائه دادند)
ما نه عربيم نه عرب پرستيم اما حرف چيز ديگريست ...
و اينو نمي فهمم ما مسلمونتر هستيم يعني چه!!!؟واقعا كه!!

siavash_ad
Friday 31 January 2003, 04:50PM
نوشته شده بوسيله زيتون

من بحث رو از اينجا از دوستان ميگيرم
دايه مهربانتر از مادر ..جوابت تو حرفات هست اقايان عرفات رو قبول ندارند ..نكنه ما عبربتر هستيم!!عزيز جان ما مسلمونيم و قبل از ان انسان هنگامي كه ظلم به اين اشكاري رو ميبينيم هنگامي كه علنا نه به فلسطين تجاوز ميشه كه در همه رسانه ها بوق ميشه كه بر عكس هم هست .. و تا اينجا شايد به انسانيت شما بر نخوره اما هنگامي كه مي فهميد كه داعيه صهيونيسم فلسطين تنها نيست كه هنوز داعيه نيل تا فرات را دارد هنوز هم چشم به ما دوخته هنوز هم به هر بهانه اي بامبولي سر هم ميكند براي ان چيزي كه تو ايرانش مي خواني و هنوز خاك 3 كشور را در دست دارد ..من انسانيتم عقلم دينم و وطن پرستيم بدون هر گونه تعصب و به قول تو عرب پرستي (كه اين مغلطه بازيها كه از همان دوستان ينگه نشين چشم بر تل آويو دارند صادر ميشود ..)بهم حكم ميشه كه با ظالم زورمدار و كسي كه داعيه و فكر تجاور به دين و خاك من رو داره(كاش ميدونستي زمان شاه معدوم سفارت دوفاكتو بيشتر به گمرگ اثار باستاني تبديل شد بود و كيفهاي ديپلماتيك هم نقش حمل اين اثار رو داشتند)به ايستم و از مظلوم حمايت كنم...
من نه با عرفات كاري دارم كه لزومي هم نميبينم به قبول يا ردش نه به اعراب..

كاش ميفهميديم هنگامي كه اولين جنگ اغاز شد ابتدا براي عدم دخالت افكار عمومي جهان گفتند اين مربوط به مسلمونهاست...بعد براي عدم دخالت كشورهاي مسلمان ديگر گفتند اين مربوط به عربهاست وبس و بعد نيز گفتند مربوط به فلسطينيان است و حال شده يه موضوع داخلي صهيونيستي!!!!
(اگه بخواي تاريخ كاملتري رو ميگم چون ايران و كشورهاي غير مسلمان زيادي هند ونزوئلا و...در اين مسئله بعد از جنگ دوم جهاني دخيل بودند و طرحهاي زيادي ارائه دادند)
ما نه عربيم نه عرب پرستيم اما حرف چيز ديگريست ...
و اينو نمي فهمم ما مسلمونتر هستيم يعني چه!!!؟واقعا كه!!

آقا ملت فلسطين مظلوم. ولي آيا لازمه كه تا اين حد سرنوشتشون با سرنوشت ملت ما گره بخوره؟ فلسطينيها براي ما چه كرده اند؟ چرا وقتي كه به مسلمانان چچن ظلم ميشد، مباني فكري شما، دليلي براي دفاع از آنها نيافت؟ يا وقتي كه هندوهاي كافر، مسلمانان را تكه پاره ميكردند. و اگر بحث انساني است راجع به كودكان اسرائيلي چه نظري داريد. آنها هم انسان هستند و معصوم. اما ريختن خونشان حلال است. خون يك كودك فلسطيني همان پاكي خون يك كودك اسرائيلي را دارد. هر دو انسان هستند. اما وقتي اين ميميرد، شهيد است و آن ديگري به وقت مردن، هلاك شده! اين همه زن و كودك خياباني در تهران داريم، بايد بشينيم غصه زنان و كودكان فلسطيني را بخوريم. اصلا يك بار شده راجع به كودكان خياباني تهران و يا ساير شهرهاي ايران چيزي بگويي؟ آن وقت همه ريشه خود را در فلسطين ميبيني. البته اين صحبت ها براي يك ايراني قابل درك است و نه يك فلسطيني.

siavash_ad
Friday 31 January 2003, 04:56PM
نوشته شده بوسيله min

ساعت خواب
اعراب چقدر هم موفق بودند

حضرات اگر واقعا ميهن دوست بودند، ميبايست بودجه تشكيل حزب الله و حمايت از آن را به حل مشكلات اقتصادي كشور اختصاص ميدادند. چراغي كه به خانه رواست، به مسجد حرام است.

زيتون
Friday 31 January 2003, 05:16PM

آقا ملت فلسطين مظلوم. ولي آيا لازمه كه تا اين حد سرنوشتشون با سرنوشت ملت ما گره بخوره؟ فلسطينيها براي ما چه كرده اند؟ چرا وقتي كه به مسلمانان چچن ظلم ميشد، مباني فكري شما، دليلي براي دفاع از آنها نيافت؟ يا وقتي كه هندوهاي كافر، مسلمانان را تكه پاره ميكردند. و اگر بحث انساني است راجع به كودكان اسرائيلي چه نظري داريد. آنها هم انسان هستند و معصوم. اما ريختن خونشان حلال است. خون يك كودك فلسطيني همان پاكي خون يك كودك اسرائيلي را دارد. هر دو انسان هستند. اما وقتي اين ميميرد، شهيد است و آن ديگري به وقت مردن، هلاك شده! اين همه زن و كودك خياباني در تهران داريم، بايد بشينيم غصه زنان و كودكان فلسطيني را بخوريم. اصلا يك بار شده راجع به كودكان خياباني تهران و يا ساير شهرهاي ايران چيزي بگويي؟ آن وقت همه ريشه خود را در فلسطين ميبيني. البته اين صحبت ها براي يك ايراني قابل درك است و نه يك فلسطيني. [/B]
سياوش عزيز جاي اينهمه اين شاخ ان شاخ پريدن و بهانه پشت بهانه چيدن قدري هم توجه به جواب حرفات داشته باش و دنبال غلط ديكته اي هم نگرد;)
اين بحث كه شما مي خوايد الان شروع كنيد يك سال در تالارهاي ديگه تموم شده و تمام جواب داده شدخ به هر حال...
من ايرانيم زيتون روهم توضيح دادم يعني چه...
اما گويا نه از اين استعاره ها وطعنه ها سر در مي اوريد نه شاعرانه حرف زدن:cool:
بعد هم دارم يا به دركتان يا به واقعا صدقتان شك ميكنم...اگر واقعا منظورم رو فهميدين...بعد هم صحبتهاي من براي يه انسان قابل درك بود ايراني و فلسطيني نداشت شما نمي دانم چقدر متوجه شدين..جواب مفصل باشه براي بعد

siavash_ad
Friday 31 January 2003, 05:20PM
نوشته شده بوسيله زيتون

سياوش عزيز جاي اينهمه اين شاخ ان شاخ پريدن و بهانه پشت بهانه چيدن قدري هم توجه به جواب حرفات داشته باش و دنبال غلط ديكته اي هم نگرد;)
اين بحث كه شما مي خوايد الان شروع كنيد يك سال در تالارهاي ديگه تموم شده و تمام جواب داده شدخ به هر حال...
من ايرانيم زيتون روهم توضيح دادم يعني چه...
اما گويا نه از اين استعاره ها وطعنه ها سر در مي اوريد نه شاعرانه حرف زدن:cool:
بعد هم دارم يا به دركتان يا به واقعا صدقتان شك ميكنم...اگر واقعا منظورم رو فهميدين...بعد هم صحبتهاي من براي يه انسان قابل درك بود ايراني و فلسطيني نداشت شما نمي دانم چقدر متوجه شدين..جواب مفصل باشه براي بعد

آقاي زيتون
حالا اشكال نداره يه بار ديگه اين بحث رو باز كنيم. منتظر جواب شما هستم.

زيتون
Friday 31 January 2003, 05:26PM
خير اشكالي نيست منتها حرف رو از شاخه وسط اغاز نكن

min
Saturday 1 February 2003, 12:54AM

با سلام
..................
دایــــه؟
کدام دایه
ما قبله اول مسلمین را می خواهیم از دست آنها آزاد کنیم
قدس متعلق به یک ملت نیست متعلق به همه مسلمانان است
اگر اعراب غیرت را خورده و حیا را قی کرده اند دلیل نمی شود ما هم مثل آنها باشیم .
عجیب است کدام دایه و کدام مادر؟
در ضمن خوب است بدانید اگر اسراییل یکروز روز خوش ÷یدا کند به من و شما هم رحم نمی کند .
اون ملعونها سکه ای ضرب کرده اند که ÷شت آن نقشه ای هست جالب است بدانید آن نقشه که نقشه خیالی ملک سلیمان و اسراییل آنها است نیم بیشتر ایران را نیز شامل می شود .
حال باز هم نظرت همان دایه مهربان تر از مادر است ؟
اگر کتاب تورات و قانون مجعول یهود آنها را بخوانید در آن هم دقیقا این نکات ذکر شده است .

وحيد
Sunday 2 February 2003, 01:59PM
سلام به همه جوانان پاك ايراني يزدان پرست

siavash_ad
Sunday 2 February 2003, 04:46PM
قبله اول مسلمین؟ فکر نمیکنید که خود مسلمین مهمتر از قبله اول باشند؟ بودجه ی کشور باید به حزب الله و انتفاضه اختصاص یابد درحالیکه اینهمه فقیر و بیکار در کشور وجود دارد. حتی اگر هزار تومن هم به حزب الله داده شده باشد، خیانت در حق ایران و بیکاران ایران است.

زيتون
Sunday 2 February 2003, 08:17PM
[B]قبله اول مسلمین؟ فکر نمیکنید که خود مسلمین مهمتر از قبله اول باشند؟ بودجه ی کشور باید به حزب الله و انتفاضه اختصاص یابد درحالیکه اینهمه فقیر و بیکار در کشور وجود دارد. حتی اگر هزار تومن هم به حزب الله داده شده باشد، خیانت در حق ایران و بیکاران ایران است.
:)

siavash_ad
Sunday 2 February 2003, 08:20PM
نوشته شده بوسيله زيتون

:)

حرف حساب جواب نداره؟ فقط ميتوني لبخند بزني. لبخند بزن به مردم بيچاره اي كه براي انتفاضه جون ميكنند.

مقاومت كن. چون ريشه ات در فلسطين است. ولي من ريشه ام در ايران است و قبل از آنكه مسلمان باشم، يك ايراني هستم. فلسطين هم بيشتر يك بهانه است تا يك هدف. بهانه اي براي دشمني با آمريكا كه بتوانند همه مخالفانشان را به آن بچسبانند.

siavash_ad
Thursday 6 February 2003, 11:32AM
السلام علیکم یا اخی

لا جواب منک لسوالی؟

گفتم عربی بگم شاید بهتر متوجه شدی! البته عربیش دست و پا شکسته است و از این بابت شرمنده ام. مثل شما نميتونم مثل بلبل عربي صحبت كنم.

دوستی ایران با فلسطین بیشتر به یک دروغ شاخدار شبیه است. کسانی که اهمیتی به بیچارگان و مستضعفان کشور خودشان، کسانی که تنها چند کیلومتر با آنها فاصله دارند، نمیدهند(!) چگونه ميخواهند حق جهان اسلام را از اسرائيل آدم خور بگيرند؟

اگر واقعا به فكر مردم فلسطين بودند، تربيت تروريست را متوقف ميكردند تا حملات انتحاري كاهش پيدا كند و اسرائيل بهانه لازم را براي سركوب از دست بدهد. و به جاي آن از ياسر عرفات (كه در فلسطين بسيار محبوب هم هست) حمايت ميكردند. ملت فلسطين با اين دور بسته (انفجار هاي فلسطيني، سركوبهاي اسرائيلي) به هيج جا نخواهند رسيد. جز اينكه روزانه شاهد از دست رفتن تعدادي از جوانان خود باشند.

زيتون
Thursday 6 February 2003, 02:55PM
שאלצמ

ןדיע ר"מסו תוער
םיבכממ הירא ןב רימא מ"גס - םיגורהה
ב גרהל הבוגת הפקתהה חתפה .
ןועבט תירקמ ןיזוס
תובא תיב לע ל"הצ ירימ וגרהנ םיאניתשלפ םכשב

بای!

siavash_ad
Thursday 6 February 2003, 04:39PM
از همفکران آقای با مزه زیتون (كه در صبرا و شتيلا ريشه دارند) تقاضا میکنم که اگر جوابی دارند، بدهند.

تهمت گناه کبیره است. و کسی که نقل و نبات صحبتش تهمت باشد، نمیتواند که یک مسلمان واقعی باشد. مگه نه؟ زیتون! تو که میگی من اسرائیلی هستم یک دروغگوی بزرگ هستی. اگر جوابی داری به زبان فارسی بده. البته میدونم که جواب نداری و به جز نمک ریختن، کار دیگه نمیتونی انجام بدی.

زيتون
Thursday 6 February 2003, 09:21PM
السلام علیکم یا اخی

لا جواب منک لسوالی؟

گفتم عربی بگم شاید بهتر متوجه شدی! البته عربیش دست و پا شکسته است و از این بابت شرمنده ام. مثل شما نميتونم مثل بلبل عربي صحبت كنم.

دوستی ایران با فلسطین بیشتر به یک دروغ شاخدار شبیه است. کسانی که اهمیتی به بیچارگان و مستضعفان کشور خودشان، کسانی که تنها چند کیلومتر با آنها فاصله دارند، نمیدهند(!) چگونه ميخواهند حق جهان اسلام را از اسرائيل آدم خور بگيرند؟

اگر واقعا به فكر مردم فلسطين بودند، تربيت تروريست را متوقف ميكردند تا حملات انتحاري كاهش پيدا كند و اسرائيل بهانه لازم را براي سركوب از دست بدهد. و به جاي آن از ياسر عرفات (كه در فلسطين بسيار محبوب هم هست) حمايت ميكردند. ملت فلسطين با اين دور بسته (انفجار هاي فلسطيني، سركوبهاي اسرائيلي) به هيج جا نخواهند رسيد. جز اينكه روزانه شاهد از دست رفتن تعدادي از جوانان خود باشند.
جناب اقاي بي مزه اين توهين رو لطفا جواب بده تا جواب كامل بهت بدم!!!مزه ريختن هم از شما ياد گرفتيم!
اگر دنبال بحثيد كه هيچ بشينيد از جايي كه مبهم هست بحث كنيم و ...

در ضمن من نمي دونم تو مگه خوندي چي نوشتم كه تهمت مي زني!!:eek:
بابا بي خيال!:cool:
فعلا شب خوش

asheghe iran_p
Friday 7 February 2003, 12:55AM
نوشته شده بوسيله زيتون

جناب اقاي بي مزه اين توهين رو لطفا جواب بده تا جواب كامل بهت بدم!!!مزه ريختن هم از شما ياد گرفتيم!

فعلا شب خوش

اين هميشه همين جوري با همه درگيري داره حتي با خودش

asheghe iran_p
Friday 7 February 2003, 12:56AM
:D

صبح
Friday 7 February 2003, 01:43AM
قبله اول مسلمین؟ فکر نمیکنید که خود مسلمین مهمتر از قبله اول باشند؟ بودجه ی کشور باید به حزب الله و انتفاضه اختصاص یابد درحالیکه اینهمه فقیر و بیکار در کشور وجود دارد. حتی اگر هزار تومن هم به حزب الله داده شده باشد، خیانت در حق ایران و بیکاران ایران است.

از نگاه ما كه بنگريم آقا سياوش جان ، وظيفه ديني است ... اين وظيفه اي كاملا معقول و متين و استراتژيك است كه يك امت در مقابل مهاجمين از خود دفاع كند . حال چه براي حفاظت از اراضي اسلامي ... چه براي حفاظت از مردم مسلمان . كسي كه صداي فرياد كمك خواهي مسلماني را بشنود و پاسخگو نباشد مسلمان نيست .

حال تعادلي بايد در مورد اين فريادهاي مسلماني برقرار باشد ... از لحاظ استراتژيك و از لحاظ آينده نيز ما موظفيم براي دفاع از دينمان و سرزمينمان از فلسطين نيز دفاع كنيم . ما همه چيز را ماده نمي دانيم . و مطمئن باش اگر يك ايراني و يك فلسطيني در كنار هم از تشنگي در حال جان دادن باشند ، بنده يكي را انسان تر از آنيكي نميدانم ... اگر دو جرعه آب داشته باشم ... يك جرعه به يكي و جرعه اي به ديگري ميدهم .
اگر شما فقط به ايراني ميدهيد ، كه فبها ! :confused:
اسلام آمد تا برتري مرز و نژاد را بردارد ... اگر مدعاي رسيدگي به مستضعفان داريم ... تك تك ما موظفيم تا آنجا كه مي توانيم در هر كجا كه باشد براي رفع استضعاف تلاش كنيم ... استضعاف فقط پول و غذا نيست ... كسي كه زمين خود را هم براي خوابيدن ندارد ، و يا نخواهد داشت ، مستحق تر از كسي است كه نان و پنير خود را دارد .

صبح
Friday 7 February 2003, 01:56AM

شما چطور چنين تهمتي ميزنيد ؟ :confused:
از كجا ؟
چرا مطلق فكر مي كنيد ؟
مگر بين آن دو حالت ، راه ديگري نيست ... مگر كميته امداد هزارها برابر كمكي كه فلسطين مي كند ، به داخل كمك نمي كند .

اگر ميگوئيد مردم فلسطين ربطي به شما ندارند ... ، طبق نظر خودتان است ... من جاي شما به خدا جواب نخواهم داد ... اما تا جائي كه مربوط به من ميشود ، از مسائل بسيار مهم من مسلمان است . و فراموش كردن آن خيانت به انسانيت و تاريخ و قالب تهي كردن از وظايف اسلامي ....

min
Friday 7 February 2003, 02:25AM
با سلام
ببينم در اسلام مرز جغرافيايي حد و حدود برادري مي باشد كه در قرآن آمده
پس تكليف فرمان مولا كه مي فرمايند اگر مسلماني از آن سوي دنيا فرياد بزند يا للمسلمين و مسلماني از اين سوي دنسا به فريادش نرسد مسلمان نيست چه مي شود
و يا با حديث حضرت فاطمه (س) كه فرمودند الجار ثم الدار چه ؟

min
Friday 7 February 2003, 02:31AM
السلام علیکم یا اخی

لا جواب منک لسوالی؟

جناب آقاي سياوش كسي كه خواب باشد اميد به بيداريش مي رود اما اگر كسي خود را به خواب زده باشد هيچ اميدي به بيداريش نمي رود .
اميدوارم خودتان به خواب نزده باشيد
ملت بي پناهي كه سلاحي جز سنگ در مقابل توپ تانك و مسلسل دشمن ندارند آيا چاره اي جز عمليات شهادت طلبانه دارند ؟
در ضمن قبلا خدمت شما عرض كردم دفاع از فلسطين دفاع از ايران هم هست .
اگر روزي اسراييل خيالش از فلسطين راحت شود يقينا به سراغ ساير كشورهاي مورد ادعايشان كه قسمت عمده ايران هم هست خواهد آمد در آن زمان از خواب بيدار شدن بسيار دير است .

siavash_ad
Friday 7 February 2003, 03:07PM
نوشته شده بوسيله زيتون

فعلا شب خوش

ميشه بگي منظورت از اون گفتگوي عبري و اون باي آخرش چي بود؟

siavash_ad
Friday 7 February 2003, 03:08PM
نوشته شده بوسيله asheghe iran_p

اين هميشه همين جوري با همه درگيري داره حتي با خودش

كسي از نماينده ي ويژه ي كانادا نظر نخواست. توجه مسئولين تالار رو به اين گفتگو جلب ميكنم.

siavash_ad
Friday 7 February 2003, 03:09PM
نوشته شده بوسيله asheghe iran_p
:D

متخصص در گفتگوي خالي و بي محتوا. اين لبخند مليح رو ميتونستي آخر گفتگوي قبلي بزني

زيتون
Friday 7 February 2003, 03:10PM
خيلي كلكيا!!!
هيچي يه جواب به حرفهاي نا مربوط شما...منتظرم

siavash_ad
Friday 7 February 2003, 03:20PM
نوشته شده بوسيله صبح

از نگاه ما كه بنگريم آقا سياوش جان ، وظيفه ديني است ... اين وظيفه اي كاملا معقول و متين و استراتژيك است كه يك امت در مقابل مهاجمين از خود دفاع كند . حال چه براي حفاظت از اراضي اسلامي ... چه براي حفاظت از مردم مسلمان . كسي كه صداي فرياد كمك خواهي مسلماني را بشنود و پاسخگو نباشد مسلمان نيست .

حال تعادلي بايد در مورد اين فريادهاي مسلماني برقرار باشد ... از لحاظ استراتژيك و از لحاظ آينده نيز ما موظفيم براي دفاع از دينمان و سرزمينمان از فلسطين نيز دفاع كنيم . ما همه چيز را ماده نمي دانيم . و مطمئن باش اگر يك ايراني و يك فلسطيني در كنار هم از تشنگي در حال جان دادن باشند ، بنده يكي را انسان تر از آنيكي نميدانم ... اگر دو جرعه آب داشته باشم ... يك جرعه به يكي و جرعه اي به ديگري ميدهم .
اگر شما فقط به ايراني ميدهيد ، كه فبها ! :confused:
اسلام آمد تا برتري مرز و نژاد را بردارد ... اگر مدعاي رسيدگي به مستضعفان داريم ... تك تك ما موظفيم تا آنجا كه مي توانيم در هر كجا كه باشد براي رفع استضعاف تلاش كنيم ... استضعاف فقط پول و غذا نيست ... كسي كه زمين خود را هم براي خوابيدن ندارد ، و يا نخواهد داشت ، مستحق تر از كسي است كه نان و پنير خود را دارد .

اگر يك كودك اسرائيلي و يك كودك فلسطيني رو ببيني چه ميكني؟ هر دو معصوم هستند و بيگناه. در ایران قضيه اينطوريه كه هر دو تا قطره ي آب ميره فلسطين براي كمك به انتفاضه و حزب الله. اول فرياد مسلمانان هم وطنت رو بشنو. فرياد بيكاران ميليوني را بشنو. چگونه دلت براي كودكان فلسطيني ميسوزد در حالي كه كودكان ايراني گرسنه ميخوابند؟ هر روز دهها كودك خياباني را ميبينم كه براي خريد يك فال التماس ميكنند. روزانه دهها معتادي را ميبينم كه عاجزانه شيشه ي ماشين رو دستمال ميكشند. اما شما نسبت به اينها هيچ نظري نداريد. اون بنياد مستضعفان (!) كه فقط پول رو پول انباشت ميكنه. موسسه ی اعتباری میزنه، خط هوایی میزنه. آقای خامنه ای هم نظاره میکنند. والا به خدا كفن جيب نداره. يك ذره هم به فكر مستضعفان نيستند. انقلابي كه يكي از شعارهاي اساسي آن، رسيدگي به مستضعفان بوده امروز كاري كرده كه تعداد مستضعفان چند برابر شود. بريد از فلسطين دفاع كنيد. به انتفاضه كمك كنيد. بمب سيار تربيت كنيد. چون مسلمانيم. ولي در كوزوو، اسلام اصلا مهم نيست. در هند اسلام اصلا مهم نيست. مسلمانان تكه و پاره شوند. اهميتي نداره فقط فلسطين مهم است.

siavash_ad
Friday 7 February 2003, 03:23PM
نوشته شده بوسيله زيتون
خيلي كلكيا!!!
هيچي يه جواب به حرفهاي نا مربوط شما...منتظرم

میشه بگی چرا عبری پیام داده بودی؟ مگه من اسرائیلی هستم؟

زيتون
Friday 7 February 2003, 03:40PM
خوشمزه باهوش ...من جائي گفته بودم عربم كه تو دلقك بازي راه انداختي؟؟؟
چند روز فرصت نشد بيام حوصله هم نداشتم ...قصد بحث داري يا گير دادن به غلط املايي؟؟
لطف كن دس ازبچه بازي بردار بعد من در خدمتم....
يا حق

siavash_ad
Friday 7 February 2003, 04:00PM
پرچمت كه فلسطينه (فلسطينيها عرب هستند). اگه ايراني بودي، پرچم ايران رو ميذاشتي.

مكانت هم كه اينجاست: آوارم ام و بي مکان اما ريشه در زمين دارم..چه فرق دارد ..صبرا شتيلا..

اگه ايراني بودي مكان رو كشورت ميذاشتي و آواره هم نبودي

زيتون
Friday 7 February 2003, 06:27PM
پرچمت كه فلسطينه (فلسطينيها عرب هستند). اگه ايراني بودي، پرچم ايران رو ميذاشتي.

مكانت هم كه اينجاست: آوارم ام و بي مکان اما ريشه در زمين دارم..چه فرق دارد ..صبرا شتيلا..

اگه ايراني بودي مكان رو كشورت ميذاشتي و آواره هم نبودي
[HR]كسي از نماينده ي ويژه ي كانادا نظر نخواست

ببخشيد نمي دونستم عقل مي تواند گاهي در چشم باشد لابد همانگونه كه عاشق ايران كانادايي و به قول شما.....يا دوستان عزيز كه پرچم ديگر كشورها رو مي گذارند و.....
در ضمن
زيتون يك نماد يه استعاره و يه حقيقت تلخ كه به مذاق خيلي ها خوش نمياد!
صبرا و شتيلا هم تنها انهايي كه از ازادگي گريزان و متنفرند اينگونه صحبت مي كنند...اگر نه...
اواره هم هستم تا وقتي جاي جاي دنيا پر است از كودكان و مردمان اواره كه انها كه سردمدار بشريت وانسانيتند به اين روز شان كشيده اند!
ببخشيد اگه نا مفهوم گفتم وكوتاه چون
با ديگران مگوئيد اسرار عيش و مستي!!

جناب سياوش دوست جوانم قدري با تعمق باش و لحن ستيه جويانت رو كنار بگذار..به جاي در جا زدن در الفاظ به عمق ادمها كه در پشت اين لفاظي هاست توجه كن
مطمئن باش انهايي كه با اختلاف شديدي دارند هم انسانند چه برسد به هم ميهني كه با تو هزار ويك مشترك دارد و تعدادي اختلاف
پيروز باشيد
در ضمن وبلاگ من رو ببينيد بد نيست گاهي از ايرانيان هم گفته ام

siavash_ad
Saturday 8 February 2003, 12:41AM
نوشته شده بوسيله زيتون

ببخشيد نمي دونستم عقل مي تواند گاهي در چشم باشد لابد همانگونه كه عاشق ايران كانادايي و به قول شما.....يا دوستان عزيز كه پرچم ديگر كشورها رو مي گذارند و.....
در ضمن
صبرا و شتيلا هم تنها انهايي كه از ازادگي گريزان و متنفرند اينگونه صحبت مي كنند...اگر نه...
اواره هم هستم تا وقتي جاي جاي دنيا پر است از كودكان و مردمان اواره كه انها كه سردمدار بشريت وانسانيتند به اين روز شان كشيده اند!
ببخشيد اگه نا مفهوم گفتم وكوتاه چون
با ديگران مگوئيد اسرار عيش و مستي!!

جناب سياوش دوست جوانم قدري با تعمق باش و لحن ستيه جويانت رو كنار بگذار..به جاي در جا زدن در الفاظ به عمق ادمها كه در پشت اين لفاظي هاست توجه كن
مطمئن باش انهايي كه با اختلاف شديدي دارند هم انسانند چه برسد به هم ميهني كه با تو هزار ويك مشترك دارد و تعدادي اختلاف
پيروز باشيد
در ضمن وبلاگ من رو ببينيد بد نيست گاهي از ايرانيان هم گفته ام

ببخشيد نمي دونستم عقل مي تواند گاهي در چشم باشد لابد
ببخشید قربان! اگه من بیام پرچم اسرائیل رو بذارم کنار اسمم بعدشم مکانم رو بزنم: ریشه در خاک دارم. شاید تل آویو بزرگ! نمیای بگی که اسرائیلی هفت جد و آباد یهودی هستم؟

من راجع به زیتون چیزی نگفتم. البته خیلی خوشمزه است.

تو خیال کن که من از آزادگی گریزانم.

موفق باشید

پيروز باشيد

دوست عزیز. من نه با شما و نه با هیچ کس دیگه پدر کشتگی ندارم.

maryam
Sunday 9 February 2003, 09:28PM
مي بخشيد آقا سياوش!
دليل اين چيه كه با همه دعوا مي كنيد؟!!!!
ببخشيد هان!

Sepehre Azadi
Sunday 9 February 2003, 10:00PM
آقا همه دارن قاطي ميكنن و همش زير سر ( سياوش شيطونه:cool:)
اولا من هم به عنوان يه دوست به دوست عزيز تازه وارد سلام عرض ميكنم و از خدا براتون موفقيت رو خواستارم .
دوما من توي يه مدتي نتونستم بيام ولي خب از آشنايي با دوستي عزيز از كشور زيباي سوريه بسيار خرسندم
( البته نا گفته نمونه چند وقت قبل به كشور شما هم اومده بودم و واقعا احساس غريبي نداشتم جوانان فوق العاده خونگرم و كوشا و همه مثل برادر محيط خوبي رو درست كرده اند.)
سياوش جان اگه مشكلي داري نيازي نيست بدو بدو بياي سلام كني و الكي موضوع رو پرت كني .
اومدي سلام كردي ديگه به كراوات چيكار داري ؟ مشكليه جوابت رو هم گرفتي ولي هي كش بده خب ! برو يه تاپيك ديگه بزن نظر بخواه .
آقاي mm-bb يكمي از كشورتون بيشتر توضيح بدين و از مردم بگين تا دوستاني كه زياد اطلاع ندارن هم بيشتر با اوضاع و مردم و زندگي و روابط اونها باخبر شن .

siavash_ad
Monday 10 February 2003, 09:59AM
نوشته شده بوسيله maryam
مي بخشيد آقا سياوش!
دليل اين چيه كه با همه دعوا مي كنيد؟!!!!
ببخشيد هان!

منظورتون از همه، چه كساني هستند؟

siavash_ad
Monday 10 February 2003, 10:04AM
نوشته شده بوسيله Sepehre Azadi
آقا همه دارن قاطي ميكنن و همش زير سر ( سياوش شيطونه:cool:)
اولا من هم به عنوان يه دوست به دوست عزيز تازه وارد سلام عرض ميكنم و از خدا براتون موفقيت رو خواستارم .
دوما من توي يه مدتي نتونستم بيام ولي خب از آشنايي با دوستي عزيز از كشور زيباي سوريه بسيار خرسندم
( البته نا گفته نمونه چند وقت قبل به كشور شما هم اومده بودم و واقعا احساس غريبي نداشتم جوانان فوق العاده خونگرم و كوشا و همه مثل برادر محيط خوبي رو درست كرده اند.)
سياوش جان اگه مشكلي داري نيازي نيست بدو بدو بياي سلام كني و الكي موضوع رو پرت كني .
اومدي سلام كردي ديگه به كراوات چيكار داري ؟ مشكليه جوابت رو هم گرفتي ولي هي كش بده خب ! برو يه تاپيك ديگه بزن نظر بخواه .
آقاي mm-bb يكمي از كشورتون بيشتر توضيح بدين و از مردم بگين تا دوستاني كه زياد اطلاع ندارن هم بيشتر با اوضاع و مردم و زندگي و روابط اونها باخبر شن .

سلام برادر
احتمالا من از موساد و سيا مقاديري چمدان دلار گرفته ام كه تفرقه بندازم و همه با هم قاطي كنند.

تاپيك مربوط به كراوات قبلا ايجاد شده و من اينجا يك سوال كوچك مطرح كردم. قانون نيست كه اينجا همه حتما بايد جواب سلام بدن. نكنه قانونه؟

لطفا از موضع يك پدر با من صحبت نكنيد. من خودم ميدونم كه به كي چه جوري سلام كنم. و بقيه اش هم به خودم مربوطه.

شقايق افشار
Monday 10 February 2003, 11:06AM
عالي بود:smile07: :smile07:

maryam
Tuesday 11 February 2003, 02:12PM

منظورتون از همه، چه كساني هستند؟
همه حتي خود من!!!!:D

siavash_ad
Tuesday 11 February 2003, 02:53PM
نوشته شده بوسيله maryam

همه حتي خود من!!!!:D

فكر كنم كه با شما آشتي كردم!

maryam
Wednesday 12 February 2003, 02:31PM
بله درسته ولي قبل از آشتي!!!! دعواي مفصلي داشتيم! نه؟؟؟؟؟

siavash_ad
Friday 14 February 2003, 07:42PM
خب آره! بازم ميخاي دعوا كنيم؟

maryam
Friday 14 February 2003, 08:12PM
نه!

siavash_ad
Friday 14 February 2003, 11:14PM
ولي يه كار بدي كرديم همه مون! اين دوست سوري رو رنجونديم. ديگه اينجا نمياد.

ليلا
Thursday 18 August 2005, 12:17PM
بیچاره اون دوست سوری.. مریم !! :smile20:

mahdi1060
Thursday 18 August 2005, 11:53PM
کاش یکی این مریم رو برنجونه دیگه نیاد اینوری:D :smile34:

maryam
Friday 19 August 2005, 10:20AM
کاش یکی این مریم رو برنجونه دیگه نیاد اینوری:D :smile34:
:eek: :mad: :smile55: :smile55: ..من برنج ميدوستم :p :smile55:

بیچاره اون دوست سوری.. مریم !!

هووم؟؟:smile34:

maryam
Friday 19 August 2005, 10:30AM
بیچاره اون دوست سوری.. مریم !! :smile20:
من همين الان فهميدم که من توي اين تاپيک هيچ کاره بودم :D چرا پس اونطوري نگاهيدي؟:confused:

ليلا
Friday 19 August 2005, 11:05PM
نه بابا..منظور من از اون نگاه گیرا پر معنا این بود که چرا اون بنده ی خدارو زله نمودی؟؟؟ :smile09:
بیچاره ..دلم به حالش جیز شد :D

maryam
Saturday 20 August 2005, 08:41AM
نه بابا..منظور من از اون نگاه گیرا پر معنا این بود که چرا اون بنده ی خدارو زله نمودی؟؟؟ :smile09:
بیچاره ..دلم به حالش جیز شد :D
من که گفتم براي اولين بار هيچ نقشي نداشتم :cool: :smile55:

ليلا
Saturday 20 August 2005, 11:40AM
من باور نمودم متحد عزیزم

maryam
Saturday 20 August 2005, 12:29PM
ممنون اتحاد متحد جان :smile06:

ليلا
Saturday 20 August 2005, 03:45PM
ما چنقذه با هم تفاهم داریم اتحادات جانم؟؟

maryam
Sunday 21 August 2005, 08:04AM
يه 7 - 8 تايي اتحاد داريم اتحاد متحد جون:D

farhad_k25
Sunday 21 August 2005, 09:37AM
چه ترسناک!

ليلا
Sunday 21 August 2005, 10:05PM
فرهاد برو کنار..وگرنه میترکی

maryam
Monday 22 August 2005, 08:42AM
هميني که اتحاد متحد جونم گفت:smile55:

ليلا
Monday 22 August 2005, 11:01AM
اتحاد جونم میگما این عکس آواتارت خیلی آشناس .. منو تو نیستیم احیانآ؟؟؟:smile09:

maryam
Monday 22 August 2005, 12:58PM
لاست ميگيا:smile55: چلا خودمونيم:p

ليلا
Monday 22 August 2005, 05:17PM
ههه ...چه خوشملیم ما ....نمیدونستم :smile40:

mahdi1060
Monday 22 August 2005, 07:43PM
هووم؟؟
جناب خان! لطف کن از تیکه کلام من استفاده نکن. کپی رایت داره:p
حالا جنابان اتحاد متحدات! کدومتون گربه این کدوم سگ؟:smile55: :smile31:

maryam
Tuesday 23 August 2005, 07:53AM
جناب خان! لطف کن از تیکه کلام من استفاده نکن. کپی رایت داره:p
حالا جنابان اتحاد متحدات! کدومتون گربه این کدوم سگ؟:smile55: :smile31:
هووم؟؟:smile09: :smile55: :smile55: ميدوستم که استفاده کنم..سننه؟ :eek: :p
سوال خوبي بود...جواب نميدم تا تو خماريش بموني :smile55:

ليلا
Wednesday 24 August 2005, 12:07PM
مریم نگو بهش یخورده جز جیگر بزنه

maryam
Wednesday 24 August 2005, 12:34PM
باش...پس بمونه تو خماری فعلا

ليلا
Wednesday 24 August 2005, 12:38PM
ولی خودمم نمیدونم کودومم :smile09: :D

maryam
Wednesday 24 August 2005, 01:20PM
تو هم تو خماری بمون ..نیش

ليلا
Wednesday 24 August 2005, 05:10PM
ایییییییییشششش مگه تو خودت میدونی؟؟:smile20:

maryam
Thursday 25 August 2005, 10:05AM
نمیدونم که میدونم یا نمیدونم

1304
Friday 26 August 2005, 08:29PM
موضوع چيه ؟؟؟؟؟

maryam
Saturday 27 August 2005, 09:18AM
موضوعی نیست..سلام به اعضا ست!

نادون
Saturday 27 August 2005, 11:15AM
میگم حتما باید سر یه موضعی کل بندازین دیگه یه طورایی نه...
من سلام میکنم به تمام اعضای محترم توی اتحادیه یا خارج اتحادیه ...

maryam
Sunday 28 August 2005, 09:22AM
آره دیگه نادونی...اگه کل کل هم نکنیم ایرانکلابز رو باید به زباله دانی تاریخ بندازیم:eek: :D

mahdi1060
Wednesday 31 August 2005, 10:14PM
اولن خماری نداره. شماها متفاوتین. یه وقت عینهو سگ! یه بار مثل گربه:D
فرق نداره. هرچی باشین. چه سگ چه گربه یا هر موجود دیگه واسه من جوجه این:smile55:

149
Saturday 25 August 2007, 03:19AM
سلام به شما عزیز
به جمع بسیار دوست داشتنی خودتان خوش امدید اینح همه با حالند .من هم به تازگی عضو شده ام خوشحالم با شما بیشتر اشنا شوم
موفق باشید.

اینم تقدیم به شما دوست گرامی: