PDA

نمايش نسخه نهائي : نگفته ها و نشنيده ها

صوفيا
Saturday 30 December 2006, 10:57PM
پچه ها بياين تو اين تاپيك در مورد مسائل روز ،فيلمهاي تلوزيون ،آب وهوا و غيره يه بحث داغ راه بندازيم به شرطي كه نسوزين ها !؟

صوفيا
Sunday 31 December 2006, 03:47PM
خودم شروع مي كنم /// باغ مظفر:به نظر من فقط يه طنز خنده داره كه بازم مثل همه فيلمها و سريالها مسائل اجتماعي رو بيان مي كنه. يه تيكه هاييش مثل پيام بازرگاني مي مونه مثلا: تبليغ شركت گاز ،ستاره كوير يزد و از اين جور چيزا ولي در كل سرگرم كننده است /// فعلا بسه تا شما دوستان هم نظراتتون رو بگين

تشنه
Tuesday 2 January 2007, 09:55AM
سلام
اینو بخونید

سحر جعفري‌جوزاني در نقش فروغ‌السلطنه سريال باغ مظفر توانسته انتظارها را برآورده كند.
كاراكتر فروغ بدون اغراق يكي از پايه‌هاي استحكام مايه‌هاي طنزگونه سريال جديد مهران مديري است و جعفري‌جوزاني نشان داده قواعد حضور در چنين كاري را به خوبي مي‌شناسد.
سر به سر گذاشتن‌هاي فروغ و نازي (شقايق دهقان) بدون شك براي بيننده دلنشين است و جاهايي كه كامران تبديل به دست مايه قدرت‌طلبي آنها براي رو كم‌كني طرف مقابل مي‌شود بار طنز مجموعه را افزون‌تر مي‌كند.
البته مديري مي‌تواند با وارد كردن خواستگاري سمج براي فروغ از توانايي‌هاي بيشتر بازيگري سحر جعفري‌جوزاني در بهتر شدن باغ مظفر استفاده كند.
حتي اين نقش را مي‌توان برعهده نيما (هادي كاظمي) بگذارد، لودگي او و خصوصيات اخلاقي فروغ حسابي بيننده را به ريسه مي‌اندازد و حتي فرصت عرض‌اندام بيشتري به بردبارخان يا همان نادر سليماني خودمان در كنار شخصيت‌هاي ديگر مرتبط با داستان مي‌دهد كه در نهايت سريال را دلنشين‌تر خواهد كرد

نویسندشو نمی دونیم کیه ولی رو یه سایت پیداش کردیم
راستش من هم اولی که این دو تا تو اشپزخونه همدیگه رو دیدن و با هم بحث کردن پیش خودم گفتم اگه این دو تل هم اره چه شود

فعلا که نشد
ولی نمی دونم چرا تو این قسمت که چدرو مادر نازی تو خونه مظفر خان تلپ شدن چرا نیما رو با خودشون نیوردن؟!

صوفيا
Tuesday 2 January 2007, 01:57PM
از اطلاعاتتون ممنون اگه نظر خودتون رو هم مي نوشتي بهتر ميشد

زانا
Tuesday 23 January 2007, 07:22PM
بابا سوفیا خانوم عجب تایپک داغی که خودتون سه هفته پیش بهش سر زده اید خسته نباشی عزیز
من هم اومدم در باره جنگ حرف به زنم اگه ایران با امریکا جنگ رو شروع کرد خودم از همین جا جای همه شما که مایدارید وبه کشورهای هم جوار فرار می کنید از خاک تون دفاع می کنم نگران نباشید

parmida
Tuesday 23 January 2007, 11:55PM
سلام سوفيا متشكرم از پيغامت

A+CH
Tuesday 17 April 2007, 01:10AM
بابا سوفیا خانوم عجب تایپک داغی که خودتون سه هفته پیش بهش سر زده اید خسته نباشی عزیز
من هم اومدم در باره جنگ حرف به زنم اگه ایران با امریکا جنگ رو شروع کرد خودم از همین جا جای همه شما که مایدارید وبه کشورهای هم جوار فرار می کنید از خاک تون دفاع می کنم نگران نباشید
سلام زانا....

فکر نکنم جنگ بشه....بعدش هم تازه اگه جنگ شد فکر نکنم تنهایی بتونی از پس آمریکا بر بیای....!
...هممون میایم کمکت....

A+CH
Sunday 22 April 2007, 01:10AM
....بچه ها نظرتون راجع به "شب شیشه ای" چیه......؟...تو این شبا مهمونای خوبی دعوت میکنه ..این طور نیست...؟!

shabgard
Sunday 22 April 2007, 01:45AM
شب شیشه ای چیه؟ مطمئناً برنامه تلویزیونی باید باشه ولی میشه بگی شبکه چند ؟

A+CH
Sunday 22 April 2007, 02:00AM
شبکه ی پنج ساعت نه......

ارزو
Sunday 13 May 2007, 11:34AM
چرا اينجاسرد شد؟

A+CH
Sunday 13 May 2007, 11:56PM
....خب ...بیاید ...................کسی نمیاد .............

A+CH
Sunday 13 May 2007, 11:57PM
...راستی بچه ها بهرام رادان رو شبکه پنج دیدید...!!؟

ارزو
Monday 14 May 2007, 08:42AM
...راستی بچه ها بهرام رادان رو شبکه پنج دیدید...!!؟

اخي علي جان شبكه 5 كه يك شبكه استاني تو هر استاني فرق فوكوله:p
منظورت كدوم استانه؟

A+CH
Monday 14 May 2007, 04:36PM
....تهران....!

asalbanoo
Tuesday 27 May 2008, 02:27PM
اين تاپيك خيلي گرد و خاك گرفته بود گفتم يادي ازش كرده باشم همين