نمايش نسخه نهائي : کا لا ها ی عالی ایرانی !
saleh57
Tuesday 26 December 2006, 01:59AM
سلام
بي مقدمه اینکه :
بیایید ان جنسها ومحصولات عالی ای که در ایران تولید میشود را به هم معرفی کنیم .ترجیحا خودتون از اون استفاده کرده و نتیجه اش رو دیده باشید .
متشکر
یا علی
saleh57
Tuesday 26 December 2006, 02:09AM
سلام /ببخشید مشتری دشت اول خودم هستم .اما منتظر لطف همه شما دوستان هم هستیم / تا چه قبول افتد و چه در نظر اید /
1 - دوچرخه های شرکت اساک دوچرخ .مدلهای هیمالیا/ دماوند/
2- ابزارهای شرکت ابزار مهدی مثل انبر دست/پیچ گوشتی/...
3 - وسایل جنبی کامپیوتر شرکت فراسو شامل موس /کیبورد/ ...
تابعد
یاعلی
صبح
Tuesday 26 December 2006, 02:19AM
سلام :) دوچرخههاي "توسن چرخ" هم خوبن.
ديوونه
Tuesday 26 December 2006, 09:43AM
سلام.
منم یه دوچرخها آساک خریدم و واقعا ازش راضی بودم.
تشنه
Tuesday 26 December 2006, 11:40AM
سلام
پیکانش هم خوبو عالی بود که جمعش کردن
صبح
Tuesday 26 December 2006, 01:54PM
از : موسس كارخونه ميتسوبيشي ( لابد يه چيزائي در حدود (چينگ هيانگ چون) )
اگر بتونيم يك دوچرخه كامل عالي رو خودمون بسازيم ، خواهيم توانست يك خودروي بسيار عالي هم بسازيم. :D
به نظرم درست ميگه :)
و محصولات خوب ديگه ايران :
كولر (سرد كننده) آبسال با موتور موتوژن ! :)
http://www.motogen.com/images/farsi/f2.jpg http://www.namabazar.net/images/goods/big/2263.jpg
ســـــــــمنــــد : توليد ونزولا ، بلاروس ، سوريه :D
http://www.autosphere.ru/files/cache/11/2738/samand-m1.jpg
تراكتور صادراتي تراكتورسازي تبريز !!!
http://www.itm.co.ir/image/tractor%20iran.jpg
خمير دندان ايراني ... از بهترين انواع خميردندانها هستند ...
صندلي اداري نيلپر !
محصولات فراسو ... . از جمله اين كيبردم كه سه ساله آخ نگفته ! :)
http://www.farassoo.com/images/larg/8800-larg.gif
saleh57
Tuesday 26 December 2006, 11:57PM
سلام و متشكر ازهمکاریتون/ پس تا حالا :
4 -دوچرخههاي توسن چرخ
5 -كولر (سرد كننده) آبسال با موتور موتوژن
6 -ســـــــــمنــــد
7 -تراكتور صادراتي تراكتورسازي تبريز
8-خمير دندان ايراني مثل پاوه وپونه و ...
9-صندلي های اداري نيلپر!
10- ماشین لباسشویی ابسال مدلش رو بعدا میگم محضرتون !
11- محصولات بهداشتی پنبه ریز.از مسواک گرفته تا دستمال کاغذی و پمپرس!
بیایید ا ون جنسها ومحصولات عالی ای که در ایران تولید میشود را به هم معرفی کنیم .ترجیحا خودتون یا اطرافیان نزدیکتون از اون استفاده کرده و نتیجه اش رو دیده باشید .
متشکرم
یا علی
مشكي
Wednesday 27 December 2006, 12:25AM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام،
کار خیلی خوبیه، ادامه بدین
saleh57
Wednesday 27 December 2006, 12:37AM
سلام
چشم "مشکی " گرامی!
12- محصولات لوازم تحریری"پاپکو"
/کیف /کلاسور/پوشه/زونکن/هدیه های مناسب برای کودکان /...
که انصافا عالی هستن
یا علی
saleh57
Friday 29 December 2006, 03:07PM
سلام
ممنون از همراهی تون اما محصولات جدید ی که به نظرم رسیده اینهاست :
13 - محصولات بهداشتی " تاژ " حد اقل پودر ماشین لباسشویی ومایع دستشویی ان !
14 - بخاری گازی " مهیا گاز " که الان خوشبختانه خیلی اش صادر میشه !
15 - محصولات پوشاکی ! " البسکو"
16 - محصولات پوشاکی ! " دنیس تریکو"
در خدمتیم
یا علی
saleh57
Friday 29 December 2006, 10:02PM
سلام
17- فرش های ماشینی: " مشهد" -" کویر" -....
بر منکر برتری فرش دستباف تبریز و نائین وقم و کاشان
بر فرشهای دیگه {...} !!!
18 - ظروف چینی وبلور شرکت های " سپیدار" و "حمید "
یا علی
saleh57
Tuesday 2 January 2007, 01:30AM
سلام
"صبح " با صفا و "دیوونه" عاشق مرحمتی رسید . منتظر همراهی تان در تکمیل لیست هستیم . و اما :
19- ابگرمکن های شرکت "بوتان " مخصوصا دیواری اش .
20 - اجاق گاز های شرکت "پادیسان" و" سینجر " .
21 - پتو های شرکت " گلبافت " و " نرمینه "
22 - ............؟
saleh57
Wednesday 3 January 2007, 11:43PM
سلام
منتظریم ها !
22-موتور سیکلتهای ساخت شرکت "تلاش"
23 - لاستیک دوچرخه و موتورسیکلت شرکت " یاسا"
24 -.... ؟
یاعلی
صبح
Thursday 4 January 2007, 12:20AM
Zirconium (زيركنيوم)
:p
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d3/Zirconium_rod.jpg/180px-Zirconium_rod.jpg
Thursday 4 January 2007, 12:33AM
دارو : داروسازي جابربن حيان / انتسيتو رازي / داروسازي حكيم / داروسازي دكتر عبيدي / سينا دارو / كيميدارو/ جالينوس / داروپخش / زهراوي / سبحان / امين ... الی ماشاءالله :)
ابومحسن
Friday 5 January 2007, 11:17PM
بابا ایول خجالت نکشین :smile39:
اینجا تاپیک پیامهای بازرگانی شده همه کالا ها رو قطار کنین دیگه:D
راستی پفک نمکی چی توز هم یادتون نره :p
saleh57
Saturday 6 January 2007, 11:16PM
سلام با کمی تا قسمتی اضافات.!
12- "محصولات لوازم تحريري"پاپکو"و"پومر"و" سهند"
/کيف /کلاسور/پوشه/زونکن/هديه هاي مناسب براي کودکان /...
که انصافا عالي هستن
13 - محصولات بهداشتي " تاژ " حد اقل پودر ماشين لباسشويي ومايع دستشويي ان !
14 - بخاري گازي " مهيا گاز " که الان خوشبختانه خيلي اش صادر ميشه وبخاريهاي" ازمايش" و "ارج" !
15 - محصولات پوشاکي ! شرکت " البسکو"
16 - محصولات پوشاکي ! شرکت " دنيس تريکو"
17- فرش هاي ماشيني:شرکت هاي "فرش مشهد" -" کوير" -....
بر منکر برتري فرش دستباف تبريز و نائين وقم و کاشان
بر فرشهاي ديگه {...} !!!
18 - ظروف چيني وبلور شرکت هاي " سپيدار" و "لورکروک "و "حميد "
19- ابگرمکن هاي شرکت "بوتان " مخصوصا ديواري اش .
20 - اجاق گاز هاي شرکت "پاديسان" و" سينجر " .
21 - پتو هاي شرکت " گلبافت " و " نرمينه "
22-موتور سيکلتهاي ساخت شرکت" شهاب"و "تلاش"
23 - لاستيک دوچرخه و موتورسيکلت شرکت "ايران ياسا"
24- توليدات سازمان انرژي اتمي ايران ازجمله :Zirconium (زيركنيوم)ویواف 6و یواف4
25-دارو : داروسازي جابربن حيان / انتسيتو رازي / داروسازي حكيم / داروسازي دكتر عبيدي / سينا دارو / كيميدارو/ جالينوس / داروپخش / زهراوي / سبحان / امين ... الي ماشاءالله
26- چراغ قوه های " تارا" که مدلهای متنوع وجالبی دارد.
27. خدمات فنی مهندسی ساخت سد های بتنی وخاکی( این یکی کالابه معنی مصطلح نیست ولی به صورت افتخاری در اینجا ذکر کردم ! )
28. کاشی کف " ایرانا" و " سینا" و ...
29. شیر الات بهداشتی ساختمان " ایران نوید " و ...
30. .....؟
منتظرهمراهی شماییم.
یا علی
راستی ابو محسن اینقدره سخت نگیر! به قیافه ما میخوره اینکاره باشیم؟ ؟ نه جدی ؟
saleh57
Friday 12 January 2007, 12:16PM
سلام
30- چسب ها و رزین های صنعتی شرکت " رازی" در انواع قطره ای /چسب کاغذ / دوقلو و ...
31- کفش و سرپائی شرکت های " نیکتا" و شوپا" و افاق " و ای سودا " و...
32- لامپ های کم مصرف شرکت " صا ایران" و ...
33-ماشین های کار شرکت" ایران خودرو دیزل " شامل کمپرسی و ...
34 - لامپ های شرکت " شهاب" و ...
35 - مس فرا وری شده شرکت " مس سرچشمه کرمان "
36 - تراکتورهای ساخت شرکت " تراکتور سازی ایران" و ...
37 - ...........؟
موفق باشید
یاعلی
saleh57
Saturday 20 January 2007, 04:27PM
سلام
37- برنج ایرانی " طارم" و" دمسیاه" و" بی نام " و ....
38- چای ایرانی شرکت " نمونه" و " نوشینه " و ...
39 - مواد غذایی شامل ابلیمو و رب گوجه و ... شرکت " یک و یک " و " مهرام " و ...
40 - چینی و بلورجات شرکت " ارکوپال " و " لر کروک " و ...
41-مواد غذایی شامل ماکارونی و... شرکت " تک ماکارون " و " مانا و ...
42- خدمات فنی مهندسی ساخت سیلو { سیلو های بزرگ گندم و سیمان و غله و ...}.
43-محصولات لبنی شرکتهای " میهن " و "کاله"و " پاک" و.....
44 - .........؟
التفات دارید که به مرور در حال تکمبل هستیم ! گرچه منتظر لطف شما هم هستیم .
در ضورت لزوم اضافه یا اصلاح نمایید.
موفق باشید.
یا علی
saleh57
Sunday 11 February 2007, 01:58PM
سلام
- خودرو های باری ( وانت بار) " زامیاد " محصول شرکت سایپا
- پارچه های فاستونی " مقدم " و " ایران مرینوس" و نساجی مازندران و ...
-ظروف استیل با برند " استنلس استیل( 8-8 1). + سینک ظرفشویی اخوان و ...
موفق باشید.
یا علی
saleh57
Wednesday 21 February 2007, 12:07AM
سلام
47 . موکت " پارس " و " ظریف مصور " و ...
48 . مداد " سوسمار " و " سبز ( روزنامه ای !) و ....
49 . خودکار " مروی " و ...
50 . ورق کلاسور " فرنو" و " با قری " و ...
51 . باتری اتومبیل و موتور سیکلت " اتمیک " و صبا " و " برنا " و ...
52 . .....؟
موفق باشید.
یا علی
saleh57
Monday 26 February 2007, 08:35PM
سلام
چی فکر کردید ؟ خیال کردید اینجا خبری نیست که سر نمیزنید ؟ ما نخواستیم که پشت سر هم پست بسازیم به همین خاطر مرتب مطالب رو ویرایش میکردیم .
منتظر همراهی موثر شما دوستان گرامی هستم.
موفق باشید.
یا علی
saleh57
Monday 9 April 2007, 05:40PM
سلام
چی فکر کردید ؟ خیال کردید اینجا خبری نیست که سر نمیزنید ؟ ما نخواستیم که پشت سر هم پست بسازیم به همین خاطر مرتب مطالب قبلی رو ویرایش و به عبارت بهتر تکمیل میکردیم .
منتظر همراهی موثر شما دوستان گرامی هستیم.
موفق باشید.
یا علی
سلام:)
تا الان بیش از 50 دسته محصول عالی ایرانی را در قالبهای گوناگون و با همراهی دوستان معرفی نموده ایم این مرحله گرچه نیاز به تکمیل دارد اما یکی از زنجیره های حمایت از تولیدات مناسب داخلی است . از شما تقاضا دارم در عین کمک برای تکمیل فهرست کالاها راهنمایی ها و پیشنهادات خود را اهدا ء ! بفرمایید.;)
با تشکر
راستی امروز که 20 فروردین 1386 است این محصول جدید ایرانی را به لیست مان اضافه میکنیم.
52 . سوخت صنعتی هسته ای { تحفه واقعی نطنز !} :smile39:
53 . ..........؟
موفق باشید.
یا علی:smile07:
saleh57
Thursday 19 July 2007, 12:48PM
سلام
53 .گوشی موبایل : تا حالا از گوشی با برند " حایر " که در بازار هم ارائه شده باخبرم . راستی گوشی های "ال جی " رو که خب سابقه اش بد نیست رو شرکت "مادیران" هم داره می سازه و هم از اون پشتیبانی میکنه و خدمات پس از فروش هم داره.
شما از گوشی های جدید دیگه خبر دارید؟
یک کج ومعوج
Friday 20 July 2007, 01:06PM
عالی:smile28:بيست بهترين کار ممکن خريد کالای ايرانی ضامنه اشتغال جوانان رقابت بازاری، کاهش واردات وخروج کمتر ارزش از کشور وبهبود وضعيت اقتصاد
کرانچی یادتون نره:p شکلاتهای ایدین هم که عالی . خود من الان تو یخچال خونمون به برکت مهمونهای خارجیمون پر شکلات خارجیه ولی با اینکه ادم شکیمویی هستم یک دونشم نخوردم:smile39: قلم کاریهای زیبای اصفهان هم یادتون نره:smile55:
saleh57
Sunday 19 August 2007, 11:01AM
سلام
با زحمتی که دوست گرامی "کج و معوج" کشیده اند دسته ای دیگر از محصولات که مواد غذایی و شیرینی جات ایرانی می باشد به فهرست مان اضافه می شود.
54 - محصولات شرکت ایدین شامل : شکلات و ...
55- صنایع دستی اصفهان :شامل قلمکاری و ... {گر چه در تاپیک سوغات مناطق ایران در تالار ایرانگردی بهتر بود به ان اشاره شود.}
55 - ... ؟
منتظر کمک بیشتر شما هستیم.:)
موفق باشید.
یا علی مدد:smile07:
مهندس
Friday 21 September 2007, 12:26PM
راستی امروز که 20 فروردین 1386 است این محصول جدید ایرانی را به لیست مان اضافه میکنیم.
52 . سوخت صنعتی هسته ای { تحفه واقعی نطنز !} :smile39:
لطف كنيد اين تاپيك خوبتون رو مثل سوخت هسته اي سياسي اش نكنيد.
saleh57
Wednesday 3 October 2007, 10:47PM
لطف كنيد اين تاپيك خوبتون رو مثل سوخت هسته اي سياسي اش نكنيد.
سلام مهندس گرامی.:)
- از حسن نظرتون ممنونم.
- گرچه شاید سلیقتا بین تولید این محصول و بهره برداری صحیح از ان در عرصه های سیاسی و ... منافاتی احساس نمیکنم. اما شاهدید که فقط به ذکر خبر اکتفا کرده بودم . با این وجود منتظر کمک شما در تکمیل این فهرست ارزشمند و نقد و بررسی و ارائه نکات تکمیلی هستم.
- راستی دوستان ! خبر دارید که سرفصل " سوغاتی های مناطق ایران" هم در تالار جهانگردی وسفر به معرفی این سوغاتی ها می پردازد.
موفق باشید.:)
saleh57
Thursday 21 February 2008, 11:33AM
سلام
- مدتی بود که ویراست فهرست کالاها را انجام نداده بودم که می بخشید.
- تعدادی کالای جدید نیز در نوبت هستند تا اضا فه شوند که در اولین فرصت انجام خواهد شد انشاالله.
- شما نیز اگر کالای شایسته و عالی ای می شناسید اضافه بفرمایید.
با تشکر:)
52 . سوخت هسته ای .
53 .گوشی موبایل : گوشی های "ال جی " رو که خب سابقه اش بد نیست رو شرکت "مادیران" هم داره می سازه و هم از اون پشتیبانی میکنه و خدمات پس از فروش هم داره.در مورد "ای میت " هم تبلیغش را دیدم اما هنوز در بازار مشاهده نکرده ام.
54 - محصولات شرکت ایدین شامل : شکلات و ...
55- صنایع دستی اصفهان :شامل قلمکاری و ...
و 56 : ............
هاتف
Thursday 21 February 2008, 05:47PM
به نظر من کالاهای ایرونی بد نیس وپیشرفت هایی شده اما هنوز از دنیا وبازار رقابت سنگین جهانی عقبیم.
یه علتش اینه که ما هنوز عضو بازار جهانی نشدیم وتا خواستیم قدمهایی برداریم موج تحریم شروع شد وتو داخل هم زمینه فراهم نشد.
یه علت دیگش عدم رقابت سالم در داخله برای مثال صنعت خودروسازی که این همه روش مانور میدن انحصاریه ودر نتیجه قیمت بالا وکیفیت پایینه در حالی که در دنیا برعکسه(یعنی قیمت پایین وکیفیت بالاس)
یه علت دیگش فرهنگ غلط ماست که وجدان کاری نداریم وسمبل کاری می کنیم وچون همون رقابتی که عرض کردم نیس همه به فکر پر کردن جیباشونن تا به فکر پیشرفت مملکت.
خلاصه خیلی باید کار کنیم والبته کار با مدیریت خوب ورقابتی و ورود در عرصه های بین المللی وگرنه با انزوا ودنیا ستیزی نمی شه به جایی رسید....
saleh57
Friday 22 February 2008, 10:23PM
به نظر من کالاهای ایرونی بد نیس وپیشرفت هایی شده اما هنوز از دنیا وبازار رقابت سنگین جهانی عقبیم.
یه علتش اینه که ما هنوز عضو بازار جهانی نشدیم وتا خواستیم قدمهایی برداریم موج تحریم شروع شد وتو داخل هم زمینه فراهم نشد.
یه علت دیگش عدم رقابت سالم در داخله برای مثال صنعت خودروسازی که این همه روش مانور میدن انحصاریه ودر نتیجه قیمت بالا وکیفیت پایینه در حالی که در دنیا برعکسه(یعنی قیمت پایین وکیفیت بالاس)
یه علت دیگش فرهنگ غلط ماست که وجدان کاری نداریم وسمبل کاری می کنیم وچون همون رقابتی که عرض کردم نیس همه به فکر پر کردن جیباشونن تا به فکر پیشرفت مملکت.
خلاصه خیلی باید کار کنیم والبته کار با مدیریت خوب ورقابتی و ورود در عرصه های بین المللی وگرنه با انزوا ودنیا ستیزی نمی شه به جایی رسید....
سلام
باز هم چاره ای ندارم که ابراز کنم که در عمده مطالب با هم نظر مشترکی داریم(همانهایی که "U " اش کردم )
اما در نظر داشته باشید که خیلی از محصولات ارزشمندی را هم که در داخل تولید میکنیم ارزانی خارجی ها می شود چون انها قدر شان را می دانند و برای خودشان می برند و ما به جنس های مبتذل و دم دستی چینی راضی شده ایم.(نمونه اش ابزار الات شرکت "ابزار مهدی" که به المان صادر می شود و در قبالش ما انبر دست و اچار و ... چینی را در بازار ایران استفاده می کنیم.!!!
موفق باشید.
یا علی
Teshneh
Saturday 23 February 2008, 09:14PM
این هم دلیل اون ادعای قبلی مون در مورد پیکان....که الان دیدیم جناب گومز تاییدش کردن:).....
يكي از ايرانيان تعريف ميكنه كه "يك روز درحالي كه از كوچه بغل خونمون داشتيم رد ميشديم متوجهه پيكان وانت وطني خودمون شديم و با صاحبش هم كه حرف ميزديم مي گفت كه به اتفاقي داشته از ايران رد ميشده كه اين ماشينو ديده و ازش خيلي خوشش اومده و تصميم گرفته كه 3تاشو بگيره و با كشتي به استرآليا بياره. خودش كه مي گفت خيلي ماشينه خوبيه و تا حالا هم كه خراب نشده! صآحبش مي گفت كه فرمآنه ماشينو داده تو استرآليا عوضش كردن سمت راست و اينكه نام هيلمن را خودش داده نوشتن .
در مورد لوآزم يدكي هم يآرو مي گفت كه لوازمه ماشين هآي ديگه بهش ميخوره و در ضمن مي گفت كه يه تعميركآر ايراني هم ميشنآسه كه ميبره پيش اون خلاصه خيلي راضي بود مي گفت ماشينه توپه توپيه .ما كه تعجب كرديم حسابي!
سلیمی
Tuesday 26 February 2008, 09:46PM
چرخ خیاطی کاچیران،یخچال الکترواستیل،گاز پادیسان،محصولات لبنی پگاه ورضوی.
Teshneh
Tuesday 26 February 2008, 10:07PM
بستنی میهن :smile28: رو جا انداختین:)
3Reza
Thursday 28 February 2008, 03:50PM
بعضی از کالاهی ایرانی خدائی کیفیت خوبی دارن. ولی جوری تو جامعه جا افتاده که خارجی از ایرانی بهتره. باید در این باره فرهنگ سازی بشه.
saleh57
Friday 29 February 2008, 09:38PM
سلام.
- از دوستانی که با نکاتشان به پربار تر کردن این سرفصل پرداختند متشکرم.:)
- کالاهای جدید را اضافه نمودم .
- جنابعالی نیز اگر کالای شایسته و عالی ای می شناسید اضافه بفرمایید.
52 . سوخت هسته ای .
53 .گوشی موبایل : گوشی های "ال جی " رو که خب سابقه اش بد نیست رو شرکت "مادیران" هم داره می سازه و هم از اون پشتیبانی میکنه و خدمات پس از فروش هم داره.در مورد "ای میت " هم تبلیغش را دیدم اما هنوز در بازار مشاهده نکرده ام.
54 - محصولات شرکت "ایدین" شامل : شکلات و ...
56 :چرخ خیاطی : شرکت " کاچیران " و
57-یخچال : " الکترواستیل " و
58-اجاق گاز : شرکت " پادیسان " و
59- محصولات لبنی : " رضوی " و "پگاه " و " کاله " و ...
60-محصولات بستنی ! : شرکت " میهن " و ...
61- .... ؟
62-...؟
هلنا
Saturday 8 March 2008, 08:55PM
سلام . من کالاهای تاسیساتی روتین ایرانی را معرفی میکنم . از پمپهای سیر کولاتور زمینی به هر سایز با دور 1450دور وجود دارد از مارک پمپیران بخرید دارای سیل مکانیکی باشد تا در مصرف اب نیز صرفه جویی بشود . با همین طراحی مارکهای متفرقه هم موجود است که جالب نیست . از سیر کولاتور های خانگی در سایز های مختلف از بلند گاست سمنان یا تهران استفاده کنید من کوپل مستقیم ان را پیشنهاد میکنم تا به دردسر کوپلینگ عوض کردن نیفتید . مشعل های دم دار مارک اتمسفر روتین است و انصافا خوب کار میکند با همین طراحی ایران رادیاتور هم خوب است از قطعات مشعل رله شکوه یا پارس . ترانس جرقه هم دقیق یا شکوه یا پیشرانه . مشعل های صنعتی مخصوص کاوه خوب است . پمپ های زمینی تحت فشار طبقاتی 2850دور برای ابرسانی ساختمانهای مرتفع بصورت کوپلاز همان پمپیران خوب است . برای ساختمانهای متوسط متاسفانه برای ما جای کار دارد و ایرانی با کیفیت ندارد . انواع ورقهای گالوانیزه برای مخازن تاسیساتی فولاد مبارکه . شیر الات صنعتی کیز ایران انصافا خوب است . شیر الات گازی انهایی که تاییدیه دارند عالی هستند و گاها برای سهولت باز بسته کردن برای اب هم استفاده میشوند . شیر های چدنی کشویی صنعتی فلنچی همه مارکهای ایرانی خوب است . از لوله های کالوانیزه کلا مارکهای ایرانی جایی برای خارجی نگذاشته و در انواع سنگین و سبک و مخصوص تولید میشود و قابل اعتماد است. از لوله های پلی پروپیلن یزد بسپار خوب است . از لوله های 5 لایه سوپر پایپ . البته میدانید که کارکرد لوله های پلاستیکی در محدودهای دمایی و فشار کاری تضمین میشود . شیر الات داخلی برای سرویسها مارک قهرمان یا شیبه با ضمانت ارایه میشود من نوع اهرمی ان را توصیه میکنم برای صرفه جویی در مصرف اب. روشویی . فرنگی و سرویس های سرامیکی در انواع و طرحهای مختلف برای هر نوع سلیقه با درجه بندی مارک ایرانی وجود دارد و انصافا خوب است و چینی کرد سر امد انها البته باقی هم خوبند . یک سری اطلاعات شغلی دیگر هم دارم که در اینده یک سرو صورتی میدهم و ارایه میکنم
Mr.Dambalos
Saturday 15 March 2008, 06:34PM
تلویزیون های ایکس ویژنی که شرکت مادیران داره تولید میکنه هم خوبه و هم قیمت مناسبی داره درواقع چیزی از تلویزیون های دیگه گه 200 تا 300 هزار تومان قیمتشون بیشتره کم نداره
PAYAN
Tuesday 18 March 2008, 07:30AM
من هم شيرالات شركت قهرمان رو معرفي ميكنم..
saleh57
Saturday 22 March 2008, 12:07AM
با اجازه تان شماره ترتیب کالاها را به متن تان اضافه میکنم.
راستی منتظر بقیه کالاها یی که مدنظرتان است هستیم.;):)
موفق باشید.
سلام .
من کالاهای تاسیساتی روتین ایرانی را معرفی میکنم .
از61 - پمپهای سیر کولاتور زمینی به هر سایز با دور 1450دور وجود دارد از مارک "پمپیران" بخرید دارای سیل مکانیکی باشد تا در مصرف اب نیز صرفه جویی بشود . با همین طراحی مارکهای متفرقه هم موجود است که جالب نیست .
62- از سیر کولاتور های خانگی در سایز های مختلف از" بلند گاست سمنان /یا تهران" استفاده کنید من کوپل مستقیم ان را پیشنهاد میکنم تا به دردسر کوپلینگ عوض کردن نیفتید .
63 - مشعل های دم دار مارک" اتمسفر" روتین است و انصافا خوب کار میکند با همین طراحی "ایران رادیاتور" هم خوب است
64 - از قطعات مشعل" رله شکوه" یا" پارس" .
65 - ترانس جرقه هم دقیق یا شکوه یا پیشرانه .
66- مشعل های صنعتی مخصوص" کاوه "خوب است .
67 - پمپ های زمینی تحت فشار طبقاتی 2850دور برای ابرسانی ساختمانهای مرتفع بصورت کوپلاز همان "پمپیران" خوب است . برای ساختمانهای متوسط متاسفانه برای ما جای کار دارد و ایرانی با کیفیت ندارد .
68 - انواع ورقهای گالوانیزه برای مخازن تاسیساتی "فولاد مبارکه" .
69- شیر الات صنعتی "کیز ایران" انصافا خوب است .
70- شیر الات گازی انهایی که تاییدیه دارند عالی هستند و گاها برای سهولت باز بسته کردن برای اب هم استفاده میشوند .
71- شیر های چدنی کشویی صنعتی فلنچی همه مارکهای ایرانی خوب است .
72- از لوله های کالوانیزه کلا مارکهای ایرانی جایی برای خارجی نگذاشته و در انواع سنگین و سبک و مخصوص تولید میشود و قابل اعتماد است.
73- از لوله های پلی پروپیلن" یزد بسپار" خوب است .
74- از لوله های 5 لایه" سوپر پایپ" . البته میدانید که کارکرد لوله های پلاستیکی در محدودهای دمایی و فشار کاری تضمین میشود .
75- شیر الات داخلی برای سرویسها مارک "قهرمان "یا "شیبه" با ضمانت ارایه میشود من نوع اهرمی ان را توصیه میکنم برای صرفه جویی در مصرف اب.
76-روشویی .
77- فرنگی و
78 - سرویس های سرامیکی در انواع و طرحهای مختلف برای هر نوع سلیقه با درجه بندی مارک ایرانی وجود دارد و انصافا خوب است و "چینی کرد" سر امد انها البته باقی هم خوبند .
یک سری اطلاعات شغلی دیگر هم دارم که در اینده یک سرو صورتی میدهم و ارایه میکنم
هلنا
Saturday 22 March 2008, 01:56AM
با اجازه تان شماره ترتیب کالاها را به متن تان اضافه میکنم.
راستی منتظر بقیه کالاها یی که مدنظرتان است هستیم.;):)
موفق باشید.
یا علی:smile07: سلام . دست شما درد نکند . متشکر یکسزی اطلاعات شغلی تاسیساتی هم فردا یا پس فردا با طریق شما تایپ میکنم
saleh57
Saturday 5 April 2008, 08:05PM
سلام
این افتخاری است برای ما که این سرفصل با بیش از 2000 بازدید مورد عنایت اهالی باشگاه قرار گرفته است.
و حتی دیگران نیز از طریق جستجو های اینترنتی که به بازدید از باشگاه منجر می شود از ان بهره برده اند(با نگاهی که مرتبا به دسترسی سریع :"چه کسانی که روی خط باشگاه هستند ؟ " داشته ام معمولا یک بازدید از این سرفصل را شاهد بوده ام)
تا بحال به لطف الهی بیش از 70 دسته کالای مطلوب و عالی ایرانی را با همکاری کاربران محترم معرفی نموده ایم.
چند وقت پیش بود که خبری را خواندم ان را در همینجا منتقل میکنم.اما همچنان به پیشتازی خودمان در این عرصه ( ولو محدود باشد) می با لیم.
راهاندازي نمايشگاه مجازي كالاهاي ايراني در اينترنت (http://www.moc.gov.ir/News/1372.htm)
نمايشگاه مجازي كالاهاي ايراني از طريق اينترنت در دستور كار سازمان توسعه تجارت ايران قرار گرفت و راهاندازي شد.
به گزارش روابط عمومي سازمان توسعه تجارت ايران، كارگر ـ مديركل دفتر امور ترويج تجارت دفتر امور ترويج تجارت سازمان توسعه تجارت ايران ـ هدف از ايجاد نمايشگاه مجازي بوسيله اينترنت را آشنا نمودن شركتهاي ايراني با تجارت الكترونيك، آشنايي با روشهاي نوين تجاري در جهان، شناساندن توانمنديهاي صادراتي جمهوري اسلامي ايران به بازرگانان خارجي و فراهم آوردن زمينههاي مذاكره خريداران خارجي با توليدكنندگان و صادركنندگان ايراني بيان كرد.
وي افزود: معرفي كالا و خدمات صادراتي ايران در محيط وب، افزايش كمي و كيفي حضور محصولات ايراني در محيط وب، تسهيل و ترويج تجارت الكترونيكي، ترويج ,E-MARKETING E-BUSINESS ، بازاريابي قويتر الكترونيكي جهت محصولات ايراني، افزايش حجم صادرات از طريق تبليغات اينترنتي، ايجاد يك مركز مجازي جهت تسهيل و ارتباط بين خريداران خارجي با توليدكنندگان ايراني، ايجاد ارتباط «ان لاين» (on-line) بين توليدكنندگان و صادركنندگان ايراني و ... از ديگر اهداف طرح ايجاد نمايشگاه مجازي است.
كارگر ادامه داد: اين سيستم به چهار زبان دنيا طراحي شده و با راهاندازي آن زمينهاي فراهم خواهد آمد تا كاربران بتوانند با سهلترين روش و كوتاهترين زمان به اطلاعات مورد نياز خود در بخش توليد و صادرات كالاهاي ايراني دسترسي پيدا كنند. نرمافزار نمايشگاه مجازي هماكنون درحال تست مقدماتي است.
saleh57
Monday 7 April 2008, 09:49PM
سلام این شرکت ها با محصولاتی که تولید کرده اند مورد تایید سازمان حمایت از مصرف کنندگان قرار گرفته اند و جوایز ی را حائز شده اند.( برگرفته از سایت همین سازمان است)
شركتهاي واجد شرايط دريافت گواهينامه سال85
تعداددفعات دریافت گواهینامه وتندیس
تعداددفعات دریافت گواهینامه
نام مدیرعامل
نام شرکت
ردیف
ـــــ
2
جناب آقاي حسن رسولي
اتحاديه مركزي تعاونيهاي مصرف كارگران ايران ( امكان)
1
ـــــ
1
جناب آقاي عباس ملتخواه
موسسه چاي مسما
2
ـــــ
2
جناب آقاي بهروز صادقي
شركت كماج صبا ( خوتكا)
3
ـــــ
1
جناب آقاي عبد الامير باروتكوب
شركت شير پاستوريزه پگاه فارس
4
ـــــ
2
جناب آقاي حميدرضا رضايي
شركت توليدي كندر
5
2
3
جناب آقاي حسن كبيري
شركت پاكنام
6
1
3
جناب آقاي يورگن فرومه
شركت هنكل پاكوش
7
ـــــ
2
جناب آقاي محمود زيني
شركت ايران لايي (لايكو)
8
ـــــ
2
جناب آقاي سيد محمد جعفر سبزواري
شركت كارخانجات چرخ خياطي ايران، كاچيران
9
ـــــ
1
جناب آقاي جمشيدپورپشنگ
شركت نساج پلاستيك و لاستيك اصفهان( لوله فرشيد)
10
ـــــ
1
جناب آقاي اصغر قاضيان
شركت فرش يزد
11
3
5
جناب آقاي هادي صاحب نسق
شركت صنايع پلاستيك پارس
12
ـــــ
3
جناب آقاي عباسعلي متوسليان
شركت توليدي صنايع يزد پوليكا
13
ـــــ
1
جناب آقاي مجتبي نوايي
شركت صنايع خزرالكتريك
14
ـــــ
1
جناب آقاي عباس وردي نژاد
شركت فولاد خوزستان
15
ـــــ
3
جناب آقاي محمد رضااعطايي
شركت توليدي صنعتي اكسيژن ملائكه
16
ـــــ
1
جناب آقاي دياني
شركت حايرتهران
17
ـــــ
1
جناب آقاي محمد علي شاملو
شركت قندتربت حيدريه
18
ـــــ
1
جناب آقاي رمضان سليماني
شركت توليد فراورده هاي گوشتي كاله آمل
19
3
5
جناب آقاي اردشير اميني
شركت پشم پيشه ايران
20
ـــــ
1
جناب آقاي عزيزاله نيري
شركت صنايع پلاستيك خوزستان
21
ـــــ
1
جناب آقاي حسين متين راد
شركت كارتن مشهد
22
ـــــ
1
جناب آقاي جهان بخش بهزادي كيا
شركت پارس اسلت
23
ـــــ
1
جناب آقاي محسن پورسيد آقايي
شركت قطارهاي مسافري رجاء
24
ـــــ
2
جناب آقاي محمد مهدي حاج صادقي
كارخانجات توليدي بهمن(فيلور)
25
ـــــ
1
جناب آقاي محمد رضا نجفي
شركت الياف
26
شركتهاي واجد شرايط دريافت گواهينامه و تنديس سال 85:
تعداددفعات دریافت گواهینامه وتندیس
تعداددفعات دریافت گواهینامه
نام مدیرعامل
نام شرکت
ردیف
1
3
جناب آقاي حسين مدرسيفر
شركت تعاوني مصرف سپه
27
1
3
جناب آقاي محبالله دولتزاده
شركت تجهيزات مدارس ايران
28
6
6
جناب آقاي نظام محمودي
شركت شيميايي بهداد
29
5
6
جناب آقاي محمد تقي كاظمي مجرد
شركت پاكسان
30
5
5
جناب آقاي سيد رضا زيتون نژاد موسويان
شركت توليپرس
31
2
4
جناب آقاي علي كاظمي
شركت صنام الكترونيك
32
2
4
جناب آقاي حميد رحيم تبريزي
شركت توليدي و صنعتي سينجر گاز
33
1
3
جناب آقاي سيد حسن سيد مهدي جاسبي
شركت ساوه صنعت بسپار(اتصال بسپارPGE)
34
2
4
جناب آقاي احمدصادقيان
شركت فرش ستاره كوير
35
2
4
جناب آقاي غلامحسين صادقيان
شركت فرش خاطره كوير
36
1
3
جناب آقاي مهرداد يوسفي ميانجي
شركت سوپرپايپ اينترناشنال
37
2
4
جناب آقاي محمد مهدي اصلاني
شركت صنايع چوب و كاغذ مازندران
38
5
5
جناب آقاي مرتضي ميثمي فرد
شركت توليدي تك ماكارون
39
4
4
جناب آقاي امير محمد تقي گنجي
شركت توليدي مهرام
40
sina jon
Monday 28 July 2008, 11:00AM
مامانم اينا
saleh57
Sunday 17 August 2008, 01:48AM
السلام علی المهدی:smile07:وعلی ابائه(ع)
این هفتاد-هشتاد نوع کالایی که با همکاری کاربران عزیز جمع اوری شده را تقدیم میکنیم به ایرانیانی که علاقمندند تا از کالاهای عالی ساخت داخل حمایت کنند ونگذارند اجناس مرغوب داخلی کم مشتری بماند و خارجی ها همان را با قیمتی کمتر ببرند و نام برند خود را بر ان بزنند و ... الی اخر.
توخود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
4 -دوچرخههاي توسن چرخ
5 -كولر (سرد كننده) آبسال با موتور موتوژن
6 -ســـــــــمنــــد
7 -تراكتور صادراتي تراكتورسازي تبريز
8-خمير دندان ايراني مثل پاوه وپونه و ...
9-صندلي های اداري نيلپر!
10- ماشین لباسشویی ابسال مدلش رو بعدا میگم محضرتون !
11- محصولات بهداشتی پنبه ریز.از مسواک گرفته تا دستمال کاغذی و پمپرس!
12- "محصولات لوازم تحريري"پاپکو"و"پومر"و" سهند"
/کيف /کلاسور/پوشه/زونکن/هديه هاي مناسب براي کودکان /...
که انصافا عالي هستن
13 - محصولات بهداشتي " تاژ " حد اقل پودر ماشين لباسشويي ومايع دستشويي ان !
14 - بخاري گازي " مهيا گاز " که الان خوشبختانه خيلي اش صادر ميشه وبخاريهاي" ازمايش" و "ارج" !
15 - محصولات پوشاکي ! شرکت " البسکو"
16 - محصولات پوشاکي ! شرکت " دنيس تريکو"
17- فرش هاي ماشيني:شرکت هاي "فرش مشهد" -" کوير" -....
بر منکر برتري فرش دستباف تبريز و نائين وقم و کاشان
بر فرشهاي ديگه {...} !!!
18 - ظروف چيني وبلور شرکت هاي " سپيدار" و "لورکروک "و "حميد "
19- ابگرمکن هاي شرکت "بوتان " مخصوصا ديواري اش .
20 - اجاق گاز هاي شرکت "پاديسان" و" سينجر " .
21 - پتو هاي شرکت " گلبافت " و " نرمينه "
22-موتور سيکلتهاي ساخت شرکت" شهاب"و "تلاش"
23 - لاستيک دوچرخه و موتورسيکلت شرکت "ايران ياسا"
24- توليدات سازمان انرژي اتمي ايران ازجمله :Zirconium (زيركنيوم)ویواف 6و یواف4
25-دارو : داروسازي جابربن حيان / انتسيتو رازي / داروسازي حكيم / داروسازي دكتر عبيدي / سينا دارو / كيميدارو/ جالينوس / داروپخش / زهراوي / سبحان / امين ... الي ماشاءالله
26- چراغ قوه های " تارا" که مدلهای متنوع وجالبی دارد.
27. خدمات فنی مهندسی ساخت سد های بتنی وخاکی( این یکی کالابه معنی مصطلح نیست ولی به صورت افتخاری در اینجا ذکر کردم ! )
28. کاشی کف " ایرانا" و " سینا" و ...
29. شیر الات بهداشتی ساختمان " ایران نوید " و ...
30- چسب ها و رزین های صنعتی شرکت " رازی" در انواع قطره ای /چسب کاغذ / دوقلو و ...
31- کفش و سرپائی شرکت های " نیکتا" و شوپا" و افاق " و ای سودا " و...
32- لامپ های کم مصرف شرکت " صا ایران" و ...
33-ماشین های کار شرکت" ایران خودرو دیزل " شامل کمپرسی و ...
34 - لامپ های شرکت " شهاب" و ...
35 - مس فرا وری شده شرکت " مس سرچشمه کرمان "
36 - تراکتورهای ساخت شرکت " تراکتور سازی ایران" و ...
37- برنج ایرانی " طارم" و" دمسیاه" و" بی نام " و ....
38- چای ایرانی شرکت " نمونه" و " نوشینه " و ...
39 - مواد غذایی شامل ابلیمو و رب گوجه و ... شرکت " یک و یک " و " مهرام " و ...
40 - چینی و بلورجات شرکت " ارکوپال " و " لر کروک " و ...
41-مواد غذایی شامل ماکارونی و... شرکت " تک ماکارون " و " مانا و ...
42- خدمات فنی مهندسی ساخت سیلو { سیلو های بزرگ گندم و سیمان و غله و ...}.
43-محصولات لبنی شرکتهای " میهن " و "کاله"و " پاک" و.....
44- خودرو های باری ( وانت بار) " زامیاد " محصول شرکت سایپا
45- پارچه های فاستونی " مقدم " و " ایران مرینوس" و نساجی مازندران و ...
46-ظروف استیل با برند " استنلس استیل( 8-8 1). + سینک ظرفشویی اخوان و ...
52 . سوخت هسته ای .
54 - محصولات شرکت "ایدین" شامل : شکلات و ...
56 :چرخ خیاطی : شرکت " کاچیران " و
57-یخچال : " الکترواستیل " و
58-اجاق گاز : شرکت " پادیسان " و
59- محصولات لبنی : " رضوی " و "پگاه " و " کاله " و ...
60-محصولات بستنی ! : شرکت " میهن " و ...
61 - پمپهای سیر کولاتور زمینی به هر سایز با دور 1450دور وجود دارد از مارک "پمپیران" بخرید دارای سیل مکانیکی باشد تا در مصرف اب نیز صرفه جویی بشود . با همین طراحی مارکهای متفرقه هم موجود است که جالب نیست .
62- از سیر کولاتور های خانگی در سایز های مختلف از" بلند گاست سمنان /یا تهران" استفاده کنید من کوپل مستقیم ان را پیشنهاد میکنم تا به دردسر کوپلینگ عوض کردن نیفتید .
63 - مشعل های دم دار مارک" اتمسفر" روتین است و انصافا خوب کار میکند با همین طراحی "ایران رادیاتور" هم خوب است
64 - از قطعات مشعل" رله شکوه" یا" پارس" .
65 - ترانس جرقه هم دقیق یا شکوه یا پیشرانه .
66- مشعل های صنعتی مخصوص" کاوه "خوب است .
67 - پمپ های زمینی تحت فشار طبقاتی 2850دور برای ابرسانی ساختمانهای مرتفع بصورت کوپلاز همان "پمپیران" خوب است . برای ساختمانهای متوسط متاسفانه برای ما جای کار دارد و ایرانی با کیفیت ندارد .
68 - انواع ورقهای گالوانیزه برای مخازن تاسیساتی "فولاد مبارکه" .
69- شیر الات صنعتی "کیز ایران" انصافا خوب است .
70- شیر الات گازی انهایی که تاییدیه دارند عالی هستند و گاها برای سهولت باز بسته کردن برای اب هم استفاده میشوند .
71- شیر های چدنی کشویی صنعتی فلنچی همه مارکهای ایرانی خوب است .
72- از لوله های کالوانیزه کلا مارکهای ایرانی جایی برای خارجی نگذاشته و در انواع سنگین و سبک و مخصوص تولید میشود و قابل اعتماد است.
73- از لوله های پلی پروپیلن" یزد بسپار" خوب است .
74- از لوله های 5 لایه" سوپر پایپ" . البته میدانید که کارکرد لوله های پلاستیکی در محدودهای دمایی و فشار کاری تضمین میشود .
75- شیر الات داخلی برای سرویسها مارک "قهرمان "یا "شیبه" با ضمانت ارایه میشود من نوع اهرمی ان را توصیه میکنم برای صرفه جویی در مصرف اب.
76-روشویی .
77- فرنگی و
78 - سرویس های سرامیکی در انواع و طرحهای مختلف برای هر نوع سلیقه با درجه بندی مارک ایرانی وجود دارد و انصافا خوب است و "چینی کرد" سر امد انها البته باقی هم خوبند .
یا علی روحی فداک:smile07:
saleh57
Saturday 23 August 2008, 10:11AM
سلام
در میان صدها نوع کالایی که درایران تولید میشه و بسیاری از انها را ذکر نکرده ایم 70-80 تا تعداد زیادی نیست.
اگر مواردی را می شناسید لطف کنید و ما را هم درجریان قرار دهید.
متشکریم.:)
amanda
Monday 25 August 2008, 11:59PM
سلام.كاملا موافقم واز اين اقدام شما هم ممنون.
واقعا حرص مي خورم كه چرا ما اينقدر كوركورانه دنبال جنس خارجيم.البته اين از دوران قبل در ايرانيها جا افتاده كه ايراني حتي نميتونه يه آفتابه بسازه ! ولي انشاالله منو شما كه سازنده تفكرات جديد و دنياي جديد ايرانيم اين محملات رو از ذهن همه ايرانيها و همه دنيا پاك مي كنيم وسعي ميكنيم به جايگاه واقعي يك ايراني برسيم.
ممنون .
موفق باشيد.
Arshanoosh
Thursday 11 September 2008, 10:53AM
همش خوب بود به جز قسمت دنيس تريكو و البسكو
بقيه هم كه گفتين خوب بودند
saleh57
Wednesday 15 October 2008, 01:36AM
سلام علیکم ؛
این روزنگار(وبلاگ) حرف دل ام را نوشته بود لذا بی کم و کاست ان را در اینجا اوردم.
راستی به لینک ان دانشجوی استرالیایی هم سری بزنید.نکات خوبی داره.
موفق باشید.
یاعلی:smile07:
"با سربلندی روی محصولات خود می نویسیم ساخت ایران" (http://amaliat.blogfa.com/post-299.aspx)
http://ketabeavval.ir/logos/259154.gif
دو دل بودم. خیلی با خودم کلنجار رفتم که این مطلب را بنویسم یا نه، عاقبت تصمیم خودم را گرفتم؛ "تاژ"!
اسم آشنایی است، نه؟! بارها و بارها آگهی های بازرگانی این محصول را در صدا و سیما دیده ایم اما آنچه مرا وادار ساخت که این سطور را راقم باشم تفاوت جنس تبلیغات "تاژ" با تبلیغات قاطبه ی محصولات دیگر بود. این تفاوتها ارزش خاصی به تبلیغات این شرکت بخشیده و اتفاقا باعث تاثیرگذاری بسیار فراوان فرآورده های این شرکت شده است:
خیلی از اجناس "ایرانی" که دارای کیفیت بسیار ممتازی نیز هستند فقط به این علت که "ایرانی" هستند با عدم اقبال "ایرانیان" مواجه می شوند و در عوض بسیاری از کالاهای تولید ژاپن یا آمریکا حتی اگر کم کیفیت تر از اجناس ایرانی باشند با اشتیاق فراوان "ایرانیان" مواجه می شوند فقط به این دلیل که "خارجی" هستند!
این یعنی مصیبت! بسیاری از لباسهای باکیفیت تولید داخل برای اینکه به گناه ایرانی بودن با کسادی مواجه نشوند با مارکهای ایتالیایی فروخته می شوند و اتفاقا چه استقبالی می شود از آن ها! اما "تاژ" در به ایرانی بودن خود افتخار می کند و می گوید:
"با سربلندی روی محصولات خود می نویسیم ساخت ایران"
در این وانفسای هجوم سامسونگ و ال جی و کاسترول و اَوِ، این خیلی سرورآفرین و باارزش است که شرکتی ایرانی نه تنها می گوید من ساخت ایرانم بلکه می گوید به ایرانی بودن خودم افتخار می کنم.
اینکه یک شرکت تجاری در این غوغارقابتهای "تکاثریسم"، بی اعتنا به مولفه های صرفا مادی و سودساز، در آگهی های خود ارزشی به نام "ملیت" که در نگاه مادی یک ضدتبلیغ هم محسوب می شود را فریاد بزند، خیلی چیزها را آشکار می کند.
علاوه بر این استفاده از افراد میانسال و با ظاهری کاملا عادی به جای بهره بردن از دخترکان بزک کرده و عدم قائل شدن جایزه برای خرید محصولات و نیز تاکیدات مستمر این شرکت بر "کیفیت" از دیگر پارامترهایی است که عنصر "صداقت" را در تبلیغات این شرکت نمایان می سازد.
تبلیغات اسلامی تاژ چند وقتی است که باعث شده من وسواس عجیبی در خرید محصولات این شرکت بگیرم.
1. لطفا خیالات بیجا نفرمایید! من نه اینقدر بی دغدغه شدم نه اینقدر بی پول شده ام و نه اینقدر بی کار شده ام که بازاریاب یک شرکت بهداشتی باشم. تاکیدات تمام این نوشته بر روی "ایران" و "اسلام" هست نه "تاژ"!
2. پیشنهاد می کنم سایر وبلاگ نویسان نیز از این دست شرکتها را معرفی نمایند، بنظرم تشویق بسیار خوبی است در جهت اینگونه تبلیغ کردن هایی
۳. در این باره این مطلب (http://baghepooya.blogspot.com/2006/12/blog-post_5940.html) دوست مقیم استرالیاییمان و نوشتار (http://www.hamedtalebi.blogfa.com/post-269.aspx)حامد عزیز را هم بخوانید
نوشته شده توسط سید مصطفی میرمحمدی در ساعت 1:22 | لینک (http://amaliat.blogfa.com/post-299.aspx) | 22 نظر (http://javascript<b></b>:void(0))
manofsky
Wednesday 29 October 2008, 12:41PM
سلام.
این که کالاهای ایرانی رو تبلیغ کنیم خیلی خوبه.
و این که کالاهای ایرانی رو استفاده کنیم فوق العاده هست.
اما یک حقیقتی هست که نباید از کنارش براحتی بگذریم.
مشتری به عنوان استفاده کننده کالا ، دنبال کالایی خواهد بود که "مناسب" باشد.
منظور از مناسب بودن کالا ، کیفیت بالای کالا در عین پایین بودن قیمت آن است.
حالا سوالی که مطرحه اینه که :
آیا در خصوص کالاهای تولید داخل زمینه مناسب برای تولید کالاهایی با کیفیت بالا و قیمت پایین وجود داره یا نه؟
بذارین سوال رو یه جور دیگه مطرح کنم:
چه عواملی در ترغیب تولید کننده برای تولید کالاهای مناسب (با کیفیت بالا و قیمت پایین) نقش دارند؟
جوابگویی به این سوال می تواند رهگشای رشد اقتصادی چشمگیر برای ایران باشد.
به امید ایرانی سرفراز ، پرتکاپو و قدرتمند.
شاد باشید.
هلنا
Tuesday 11 November 2008, 12:00AM
چه عواملی در ترغیب تولید کننده برای تولید کالاهای مناسب (با کیفیت بالا و قیمت پایین) نقش دارند؟
سلام . در کلیت قضیه . تولید بالا با هزینه پایین و تنوع مطابق ذائقه مصرف کنند ه و استفاده از تفکر خلاقه هم در ماهیت هم در کیفیت . و جلو گیری از اخلال کالاهای قاچاق بصورت مبنایی
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.