نمايش نسخه نهائي : عشق خیابانی بدرد خانه نمی خورد
min
Monday 13 January 2003, 01:43AM
عزيزان در اين روزها ديده مي شود كساني دنبال پيدا كردن همسر از بين دختران ولگردي هستند كه از كوچه و خيابان جمع نمي شوند
به نظر من عشق خياباني بدر خانه نمي خورد
نظر شما چيست ؟
yas9
Monday 13 January 2003, 11:02AM
be nazare man in jomle sahihtare eshq be in khiabaniha be hich dardi nemikhore:D
بهزاد
Monday 13 January 2003, 01:13PM
البته به درد بخور يا به درد نخور بودنش بستگي به خيابانش داره.
هههههههه
min
Wednesday 15 January 2003, 01:32AM
نوشته شده بوسيله بهزاد
البته به درد بخور يا به درد نخور بودنش بستگي به خيابانش داره.
هههههههه
منظورت اينه كه نثلا توي كوچه با خيابان فرق داره ؟!!!!:D:D
از شوخي بگذريم
ولي خوب است پسرها بدانند دختري كه در خيابان با او رفيق مي شود بسيار راحت با كس ديگري هم رفيق مي شود و اين به دور از غيرت ايراني است .
غيرت ايراني اجازه نمي دهد او ببيند خواهر و مادر و همسرش به چنين عملي دست مي زند
علاوه بر آن خلاف شرع بوده و قرآن ازدواج با چنين دختر هايي را منع كرده است .
كارولين
Thursday 6 February 2003, 06:21PM
نوشته شده بوسيله min
عزيزان در اين روزها ديده مي شود كساني دنبال پيدا كردن همسر از بين دختران ولگردي هستند كه از كوچه و خيابان جمع نمي شوند
به نظر من عشق خياباني بدر خانه نمي خورد
نظر شما چيست ؟
يه بلا نسبتي چيزي:eek:
زيتون
Friday 7 February 2003, 12:08PM
بنده خدا بلا نسبتشو قبلا تو دلش گفته....
اما منظور نه جمع دوستان ماست! كه يه پديده كلي در اجتماع ماست...!
قصد صرفا مطرح كردن بحثي است تا دوستان هم در موردش نظر بدن هم راه كاري ارائه بشه و اينكه شايد دور وبر ما از اين مشكلات پيدا بشه و ما بتونيم كار مثبتي انجام بديم
دوست عزيزمون مين مي تونستن به شكل بهتري بحث رو مطرح كنن
به هر حال فكر مي كنم عزيزان نظر بدن و بحث جهت دار بشه بهتره!
با تشكر
بهزاد
Monday 10 February 2003, 03:48AM
بهتره بحث رو با اين سوال ادامه بديم كه:
به نظر شما يه دختر و پسر كه ميخوان با هم ازدواج كنن، چطوري ميتونن با هم آشنا بشن و از روحيات همديگه با خبر؟
يا:
چطوري ميشه يه همسر مناسب پيدا كرد؟
asheghe iran_p
Monday 10 February 2003, 04:27AM
نوشته شده بوسيله بهزاد
بهتره بحث رو با اين سوال ادامه بديم كه:
به نظر شما يه دختر و پسر كه ميخوان با هم ازدواج كنن، چطوري ميتونن با هم آشنا بشن و از روحيات همديگه با خبر؟
يا:
چطوري ميشه يه همسر مناسب پيدا كرد؟
به نظر من فردي ميتونه موفق باشه در انتخابش كه يه سري تحقيقات در مورد هدفش انجام بده به نظر من اين غلط كه آدم كسي رو كه نميشناسه و هيچ شناختي ازش نداره فقط پدر و مادرا هم ديگر و ميشناسن ولي مهم اون دو نفر هستند كه باهم ازدواج ميكنن من اين مسايل واسه من حل شده است من خيلي از خانواده ها رو ميشناسم به خاطر يك اشتباه با يك عمر زندگي فرزندانشون بازي ميكنند البته اين آرزوي همه پدر و مادرهاست خوشبختي فرزندانشون ولي خوشبختي رو نميشه به اجبار به كسي تهمين كرد اين خوشبختي رو خود فرزندان هستند كه پيدا ميكنند نه پدر و مادرها من در زندگيم به چيزايي كه ميخواستم برسم هيچوقت نرسيدم اين براي من تجربه شد تا براي آيندگانم هم تجربه خواهد بود به نظر من آدم جايي موفق كه دوست داره من از كانادا خوشم نمياد ولي دوست دارم برگردم ايران فكر ميكنم اينجا نميتونم موفق بشم ولي ايران شايد بتونم ولي همه اين فرصتها از من گرفته شده كه بخواهم خودم تصميم بگيرم ولي ازدواج با همه اينها فرق ميكنه من خيلي تجربه كردم تو زندگيم تجربه هاي تلخي ولي با همه اين سختيهاش باز هم شيرين بود چون يك چيزي رو ياد گرفتم من متاسفانه بعضي از سنتهاي ايرانيهاست كه اين رسم به نظر من خيلي بيخود هست مثلآ من از اين دختر خوشم مياد ولي وقتي با خودم فكر ميكنم ميگم اين دختر چون با من دوست بوده حتمآ با خيلي ها هم دوست اگر اين به من گفت دوست دارم حتمآ به خيلي ها گفته ولي اين غلط يه تاپيكي تو يك تالار ديگه ديدم خيلي نظرم و جلب كرد كه پسرها اكثر پسرها كه از يكي خوششون مياد و عاشق يك دختر خانمي هستند اگر بفهمند خواهرشون از يكي خوشش مياد وا وي لا اين موضوعي بود كه تو يكي از تالارها خوندم واقعآ آدم وقتي كه فكرش و ميكنه ميبينه بعضي ها چقدر خودخواه هستند عشق نه گناه نه جرم البته عشق پاك.
خيلي از دخترها هستند كه فقط براي اينكه پسرها رو سر كار بگذارند تا چند سال با اون دوست ميشن و بعد هم ازدواج ميكنند البته اين در پسرها هم هست نبايد يك طرفه ماجرا رو ديد و نظر داد ولي خيلي از دخترها هم هستند تا يكي ميگه دوست دارم زود باور ميكنند بدون هيچ تحقيقي اين هم به نظر من اشتباست.
ازدواج وقتي صورت ميگيره كه به قول يكي از دوستان هر دو طرف جزغاله بشن ديگه اون تصميم و انتخاب خود آدم هست و هر دو آمادگي براي ازدواج و داشته باشند
اين و از يكي از دوستان شنيدم كه ميگفت
آدم از عشق واقعي به خدا ميرسه
هر عشقي براي دو طرف پاك و واقعي مقدس پس قدر عشق و بدونيد چون با عشق كه آدم زنده است و زندگي ميكنه حتي اگر اون و آدم از دست داده باشه مهم نيست ميتونه خودش و خاطراتش ياد آور اون و روزهايي كه گذشت باشه آخرش آدم اينقدر صبر ميكنه يا به عشقش ميرسه يا غرق دريا ميشه
راستي خدا با صابرين
ببخشيد از ازدواج به يك موضوعي رسيدم كه ربطي به اينجا نداشت خيلي احساسي شدم ولي حقيقت و گفتم
دریای خروشان
Monday 23 July 2007, 10:27AM
پس چرا پسری که قصد ازدواج با دختری نداره با اون دوست میشه اخه این رسم مردونگی که با حرفای قشنگ دل اونا رو به دست بیارن بعد ...
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.