نمايش نسخه نهائي : كراوات
siavash_ad
Friday 10 January 2003, 12:28AM
با سلام خدمت دوستان عزيز
با اينكه كراوات در همه جاي دنيا همراه با كت و شلوار مورد استفاده قرار ميگيرد و به نوعي استفاده كننده را مجبور ميكند كه آراستگي و پاكيزگي خود را حفظ كند، در كشور ما اينگونه مورد لعن و نفرين است و از آن به عنوان قلاده تمدن و افسار غرب ياد ميشود. نظر شما چيست؟
سینا 555
Friday 10 January 2003, 11:05AM
از نظر من هم قلاده اي بيش نيست
ولي اقا سيا بيكاري بابا بحث قلاده پيش ميكشي؟حالا خودت راجع به مزاياي اين بند گردن واسه ما بگو عزيز.سينا:)
بهزاد
Friday 10 January 2003, 11:20AM
من يك جا شنيدم كه كراوات در اصل نماد مسيحيت است، مانند زنار
چون شكلش شبيه صليب است
يعني قسمت عمودي آن كه مشخص است، قسمت افقي هم همان پاپيون آن است كه البته كمي بالاتر از حد معمول قرار گرفته.
البته من نمي دونم اين مطلب درست است يا نه، ولي اگر درست باشه، براي ما مسلمانان استفاده از آن درست نيست.
siavash_ad
Friday 10 January 2003, 12:22PM
سلام
كراوات جز لاينفك كت و شلوار است و از شرق تا غرب عالم (از جمله مسلمانان) از آن استفاده ميكنند. همين آقاي روژه گارودي كه ادعا ميكنيد با صهيونيزم مخالف است، كراوات ميزد! پس او هم قلاده آمريكا را بر گردن دارد؟
دلايل سازگاري آن با اسلام:
1- براي زدن كراوات، يقه بايد بسته باشد. (به جاي يقه باز) و اين پوشيدگي با اسلام كاملا سازگار است.
2-براي زدن كراوات بايد آراستگي و پاكيزگي حفظ شود و از اين بابت هم كاملا مطابق دستورات اسلام است.
زدن كراوات يكي از آزاديهاي فردي است كه در كشور ما زير پا گذاشته شده و مثلا بايد عكس گواهينامه و ساير كارتهاي شناسايي در كشور بدون كراوات باشد. مسخره است. آدم ناخودآگاه ياد طالبان ميفته.
بهزاد
Friday 10 January 2003, 01:05PM
اين مطلبي رو كه راجع به آزادي هاي فردي گفتي من هم كاملا قبول دارم.
و فكر مي كنم اين از زياده روي هايي باشد كه در جامعه ما بعد از انقلاب به خاطر جو ضد غربي حاكم شد و بعدا هم هركي خواست اين جو رو بشكنه به طرفداري از غرب محكوم شد.
به هر حال فكر نمي كنم كراوات تا اين درجه اهميت داشته باشه كه به خاطر قانون وضع كنن.
siavash_ad
Saturday 18 January 2003, 12:12AM
یه چیز دیگه. دکتر شریعتی و مرحوم بازرگان و بسیاری دیگر از متفکران دینی کراوات میزدند. آیا آنها هم قلاده بر گردن داشتند؟ آقا سینا نظر شما چیست؟ دکتر شریعتی که یک متفکر دینی برجسته است. به نظر شما زشت نیست که اینگونه ایشان را به سگ تشبیه کنید؟ (از نظر قلاده). منتظر نظرات شما هستم.
سینا 555
Saturday 18 January 2003, 06:38AM
اقا سيا اولآ سلام
در جواب شما بايد گفت انطور كه جنابعالي از كراوات دفاع كرديد درست نبود وحرف شما چند نكته تحميلي و نادرست داشت كه از كراوات مورد نظر شما برداشتي جز قلاده نميتوان تصور كرد.
"با اينكه كراوات در همه جاي دنيا همراه با كت و شلوار مورد استفاده قرار ميگيرد و به نوعي استفاده كننده را مجبور ميكند كه آراستگي و پاكيزگي خود را حفظ كند"
در همين جمله كوتاه چندين چند اشتباه فاحش وجود دارد
1_اينكه در همه جا كراوات وكت شلوار با هم استفاده ميشود تا حدي درست است ولي بطور نمونه در كشور خودمان اينطور نيست واينطور هم نيست كه هر كس كراوات و كت پوشيد پاكيزه است,تازه تا منظور از پاكيزه گي چه باشد.
2_از نظر شما اراستگي به تركيب كت شلوار كراوات است؟اگر اينطور باشد شما خواسته يا تا خواسته اكثريت مردم دنيا را كه كراوات نميزنند به نا پاكي و زشتي ترسيم ميكنيد واين كمي تا قسمتي زورگويي است تا منطقي.
3_دليل اورده اي شريعتي هم كراوات ميزد,خب ميزد ,ايا اين دليل بر درستي مستندات غلط جملات شماست؟من نميدانم شريعتي چرا كراوات ميزد ولي اگر او نيز از استنادات شما براي زدن كراوات استفاده ميكرد , به نظر بنده اشتباه ميكرده,ولي من مطمئن هستم شريعتي حداقل به دلائل مورد استفاده شما كراوات نميزده و حتما دلائل خودش را داشته كه من و شما اگاه نيستيم.
بله به نظر من منشا تحميلي و جزمي حرفهاي شما از كراوات يك سمبل تحقير وخفت نزد اكثريت مردم ما ميسازد و به دليل همين زورگويي رضا خاني( او نيز ميگفت كشف حجاب نشانه اراستگي و پيشرفت زنان ماست)مردم ما از كراوات به عنوان قلاده ياد ميكنند.
يك سئوال از شما,ايا به نظر شما لباسهاي محلي اقوام ايراني اراسته و پاكيزه نيست؟ا
لطفا توضيح بدهيد نزدن كراوات بهمراه كت شلوار چگونه ناپاك و نا اراسته ميشود؟
با احترام...سينا
maryam
Saturday 18 January 2003, 09:50AM
هر کسی می خواد خوب استفاده کنه! بحث نداره که!!!!!
siavash_ad
Saturday 18 January 2003, 05:07PM
شما میگی که کراوات قلاده است و لابد هر کس که کراوات میزند سگ. چون قلاده برای سگ است و این یعنی زیر سوال رفتن آزادی پوشش. چرا نمیشود عکس گواهینامه را با کراوات گرفت؟ به حقوق چه کسی تجاوز میشود؟ لطفا پاسخ این سوال را بدهید.
من کجا گفته ام که هر کس که کراوات نزد یا لباس دیگری پوشید، حتما کثیف است؟؟؟؟؟؟
اكثريت مردم دنيا كراوات ميزنند.
شریعتی به خاطر این کراوات میزد چون اينگونه خود را آراسته تر ميديد و شما بسیار زشت ایشان را تا حد سگ قلاده بر گردن پایین آورده اید. موضوع خيلي پيچيده نيست.
من هیج جا نگفتم که کراوات باید اجباری باشه ولی هر کس دوست داره باید بتونه از اون استفاده کنه. (آزادي پوشش)
حرفهای خودتان را به عنوان حرف مردم تحویل ندهید لطفا.
صبح
Saturday 18 January 2003, 07:08PM
اكثريت مردم دنيا كراوات ميزنند.
اولا اكثريت نمي زنند
ثانيا اگر هم مي زدند معيار راه ما نبود !
----------
كجاي كراوات خوشگله ؟ اصلا هم خوشگل نيست .
فقط در يك حالت مرتب ميشود ... اونهم در حالتيكه آدم سيخ وايساده باشه !
اگر حتي بشيني رو صندلي هم تا ميخوره ... و مزاحم نشستنت ميشه .
اين كه نشد لباس ... شد زجر ...
----
يكي ميشه گاندي ميگه تا لباسم رو خودم نسازم نميپوشم .
يكي هم ميشه آق سياوش گل گلاب در ايران كلاب ... كه مرده كراواته .
كراوات مظهر لباس غربيست و پوشيدنش يعني از خود باختگي ... شريعتي هم از حسرت نظم غربي به كراوات پناه برده بود ... (به نظر من) :) توي نوشته هاي مشهوده ... ولي كروات زدن شريعتي و اين و آن هيچوقت به منظم شدن من و شما كمك نمي كنه .
اصلا يقه سه سانتي چه اشكالي داره ؟ مرتب هم هست ...
برو لباسهاي محلي رو ببين .. خيليهاش اگه مرتبش كني و دوخت تميز داشته باشه به خيلي زيباتر از كت شلوار هم هست .
فقط يه كم بايد خودمون رو پيدا كنيم .
siavash_ad
Saturday 18 January 2003, 08:51PM
پس چین و ژاپن هم خود باخته غرب هستند؟ از اينها شرقي تر سراغ داريد؟
كراوات اصلا زشت و بي ريخت دو عالم، يك سوال رو هيچكدومتون جواب نميديد:
چرا نمیشود عکس گواهینامه را با کراوات گرفت؟ به حقوق چه کسی تجاوز میشود؟ كدام قانون زير پا گذاشته ميشود؟؟؟؟؟؟؟
منتظر جواب صبح (مرد يقه سفيد) هستم.
سینا 555
Sunday 19 January 2003, 06:33AM
استاد سيا
نگفتي ايا لباسهاي محلي اراسته و پاكيزه است يا نيست؟
همونطور كه صبح هم گفت كراوات راحتي طبيعي بدنو ميگيره و ادم بايد شق و رق مثل ميخ بشينه و راه بره و احساس كنه طناب گردنشه و هي عذاب بكشه.
چرا بي ربط ميگويي اكثريت مردم دنيا كراوات ميزنند؟
در چين و هند كه بيش از 2 ميليارد ادم زندگي ميكنه جز يك قشر 2 الي 3 درصدي بقيه پوشش هاي محلي خودشونو استفاده ميكنند.
در آفريقا كجا اكثريت كراوات ميزنند؟حرف شما بيشتر به شوخي شبيهه بخدا.
در امريكاي لاتين و مابقي آسيا هم تعداد كراواتيها نسبت به اكثريت مردم انجا خيلي خيلي كمه.
كراوات فقط در دنياي غرب استفاده كننده داره اونم بطور نسبي.اينطور هم نيست كه همه در غرب كراوات بزنند.خوبه خود من كه در غرب زندگي ميكنم با چشماي خودم هر روز شاهد اين هستم كه از هر 10 نفر شايد يك نفر در زندگي روزانش كراوات ميزنه,تازه اونها هم به تازه گي فهميدن كه كراوات البسه ي آزار دهنده ايه و امروزه هستند حتي بسياري از روساي شركت هاي بزرگ كه زدن كراوات رو ترك كردند,پس شما با كدوم محاسبه به اين نتيجه قطعي رسيديد اقا سيا؟
خود غربيها به تجربه دريافتند كراوات استرس زاست و اكثريت به لباسهاي راحتتر رو ميارن حالا شما از مزيت ان دم ميزني؟
در ايران هم زدن كراوات تاانجايي كه من ميدانم غدغن نيست.
در مورد عكس با كروات هم به جاي بحث با جنابعالي فقط ميگويم به همان دليل كه در غرب گرفتن عكس اداري با پوشش اسلامي غدغن است در ايران هم گرفتن عكس اداري با كراوات غدغن است و اين جزئه قوانين ماست.
نيا بگو گرفتن عكس اداري در غرب با پوشش اسلامي بدليل شفافيت عكس است و غيره چون ما در ايران هيچ مشكلي با عكس با پوشش اسلامي در ادارات نداريم.در غرب اكثر جاها نميگزارند بانوان با حجاب حتي بر سر كارشان بروند و اين خود همانطور كه حتما ميدانيد معظل بزرگي شده است.
دليل اين جلوگيريها در غرب در واقع حمايت از پوشش هاي استاندارد خود غرب است پس چه دليلي دارد ما از پوششهاي خودمان حمايت نكنيم؟
تازه غربيها ادعاي حمايت از ازاديهاي فرديشان گوش فلك را كر كرده ولي ميبينيم كه همه اش دروغ است.كمي هم بايد انصاف داشته باشيم اقا سيا دوست گرامي....سينا
صبح
Sunday 19 January 2003, 10:11AM
نوشته شده بوسيله siavash_ad
منتظر جواب صبح (مرد يقه سفيد) هستم.
يعني واقعا اينقدر منطقت ضعيفه كه تا اسم يقه سه سانتي مياد ، ياد مردهاي يقه سفيد (مبدع : ابراهيم حاتمي كيا) ، كه خودش مظهر (خودماني بودن) است ، و خودش هم اين نوع لباس را ميپوشد ، مي افتي ؟
عجب !!!
چيكار كنيم ديگه ... خيلي از مردم ما اينطوري هستند !!!
تو چماقي يا من ؟ :D
جواب هم كه آقا سينا فرمودند ...
siavash_ad
Sunday 19 January 2003, 11:23AM
اساتيد منطق و فلسفه جنابان صبح و سينا
لباسهاي محلي پاك و مطهر. لابد ميخواهيد ادعا كنيد كه شما هم لباس محلي ايران را استفاده ميكنيد؟ من كجا گفتم همه آفريقا كراوات ميزنند؟ مثلا نلسون ماندلا كه نميزنه! اصلا اونا كه نميدونن كراوات چي هست. كت و شلوار و كراوات لباس رسمي اكثر كشورها و حكومت هاست . ميتونيد سياسمتداران و وزيران كشورها را ببينيد.
چرا نمیشود عکس گواهینامه را با کراوات گرفت؟ به حقوق چه کسی تجاوز میشود؟ كدام قانون زير پا گذاشته ميشود؟؟؟؟؟؟؟
جواب را با استفاده از قوانين آمريكا ميدهيد؟ هر جا كه نفعتونه به قوانين آمريكا مراجعه ميكنيد؟ اصلا چه ربطي داره؟ آمريكا رو ول كن. ما تو ايران هستيم. منتظر جواب هستم. البته اگه جوابي داريد استاد منطق.
راجع به چماق صحبت نكن صبح كه من دو بار توسط نيروهاي ويژه ضد شورش و يك بار توسط اون بسيج بي شرفتون مورد ضرب و شتم قرار گرفته ام. به خاطر شركت در تجمعات سياسي. تاريخ ثابت كرده كه عاقبت همچين حكومت هايي چيست.
صبح
Sunday 19 January 2003, 02:11PM
در مورد عكس با كروات هم به جاي بحث با جنابعالي فقط ميگويم به همان دليل كه در غرب گرفتن عكس اداري با پوشش اسلامي غدغن است در ايران هم گرفتن عكس اداري با كراوات غدغن است و اين جزئه قوانين ماست.
نيا بگو گرفتن عكس اداري در غرب با پوشش اسلامي بدليل شفافيت عكس است و غيره چون ما در ايران هيچ مشكلي با عكس با پوشش اسلامي در ادارات نداريم.در غرب اكثر جاها نميگزارند بانوان با حجاب حتي بر سر كارشان بروند و اين خود همانطور كه حتما ميدانيد معظل بزرگي شده است.
دليل اين جلوگيريها در غرب در واقع حمايت از پوشش هاي استاندارد خود غرب است پس چه دليلي دارد ما از پوششهاي خودمان حمايت نكنيم؟
مستحضر هستيد ؟ بدليل جلوگيري از ترويج فرهنگ غربي كه ما را به مهلكه خواهد برد. دقيقا كاري كه آنها با حجاب زنان محجبه مي كنند .
اگر شما مي گوئيد ما هيچ مشكلي با فرهنگ غربي كه در بدبخت كردن ملتي همچون ايران دست طولائي دارد ، عرض كنم در اشتباه هستيد .
راجع به چماق صحبت نكن صبح كه من دو بار توسط نيروهاي ويژه ضد شورش و يك بار توسط اون بسيج بي شرفتون مورد ضرب و شتم قرار گرفته ام. به خاطر شركت در تجمعات سياسي. تاريخ ثابت كرده كه عاقبت همچين حكومت هايي چيست.
ببين عزيزم اون غربتون ، غرب بي شرفتون ... معلومه چي بسر جوونهاي ما آورده ... همونها كه شما عاشق كراواتشوني ... همونها كه به عراق شيميائي دادن ... همونها كه به عراق 8 سال اسلحه دادن ... همونها كه نصف فاميلهاي من رو كشتن ... همونها كه قدم به قدم اين مرز و بوم ، بوي خون ريختنهاشون مياد و كوچه به كوچه جوونهاي شهيد به جا گذاشتن ... همونها كه با ژست كرواتيشون خيلي راحت اعتراف به كودتا كردن ... همون كراواتيهاي كه ايرباس ما رو براحتي زدن و به باعثش جايزه دادن ... همون كرواتيهائي كه من و شما رو كمتر از سگ ميدونن و حق توحش مي گرفتن ... همونهائي كه مملكت ما رو غارت كرده بودن ... همونهائي كه دهها ساله كه صبح تا شب رو سر مردم ما بمباران سكس راه انداختن ... همونها كه هيچوقت براي ما استقلال نميخوان ... همونها كه استقلال هيچ كي رو نمي خوان ... همون جنايتكارهائي كه روزانه تو فلسطين و اينور اونور دنيا مي كشن ... همون جنايتكارهائي كه ملتها رو غارت مي كنن و در حاليكه روزي 24.000 نفر از گرسنگي ميميرن گندمهاشون رو به آب ميريزن ... قطعا معلومه كه عاقبت اونها و عاقبت حكومت ما چيه ... ساده لوحهاي فرعوني تا آخرين لحظه فرعون را خداي خود ميدانند ... اما آنوقت كه افتاد ، سكه آنها هم خواهد افتاد .
و اونوقت تمام مشكل آقا سياوش ما اينه كه چرا كراوات در گواهينامه ممنوعه !
اگر خودت را نيافتي برو غربزدگي جلال آل احمد را بخون ...
نميدونم اينطور كه پيش ميريم ... چه جوابي داريم كه به شهدا و خانواده هاشون بديم ؟ جز شرمندگي ...
اگر روزي بسيج خطا و اشتباه مي كرد ، هيچگاه دليل نميشود ، امروز ده برابر بسيج خطا كنيد .
بنده قصد هيچ طعنه و يا توهيني نداشته ام و ندارم .
siavash_ad
Tuesday 21 January 2003, 02:17AM
اولا غرب مال خودتونه حضرت آقاي صبح تهمت زن
فلسطيني ها هم خودشون كراوات ميزنند، همين خالد مشعل كراوات ميزنه، همين روژه گارودي كراوات ميزنه. چي ميگي تو؟ غرب من؟؟؟؟؟ خجالت نميكشي؟ غرب كجاش مال منه؟ فقط بلدي تهمت بزني؟ همون لبنان، خط مقدم جنگ با اسرائيل، همين سوريه، رفيق جون جوني ايران، همشون كراوات ميزنن. همون روسيه، كشوري كه سالها جنگ سرد را با غرب داشته، كشوري كه انرژي اتمي به ايران داده، همشون كراوات ميزنن. همون كره شمالي و عراق (از دشمنان سرسخت غرب) كراوات ميزنن، همون اتحاديه اروپا كه ايران خواهان گسترش وسيع روابط باهاشونه، هفت جد و آبادشون كراوات ميزنن. اگه غربيه، خوب كت و شلوار هم كه همون حكم رو داره، نكنه كت و شلوار از فضا اومده؟؟؟؟ چطور اون خوبه ولي اين بده؟؟؟ چي داري بگي؟ چرا چرت و پرت جواب ميدي؟ بگو نميتونم جواب بدم. اين هم به اسرائيل مربوط شد؟ كراوات همون حكمي رو داره كه كت و شلوار داره چون منشا جفتشون يكيه. قصد هيچ گونه تهمتي و توهيني رو نداري، اما نميدونم چطور ميشه كه اينكار رو انجام ميدي. خيلي راحت منو به غربي بودن متهم ميكني. دروغگويي بيش نيستي. من حتا براي يك بار هم پام رو از اين كشور بيرون نذاشتم. خجالت بكش.
siavash_ad
Tuesday 21 January 2003, 10:51AM
يه چيزايي يادم رفتم حضرت صبح
ما داريم راجع به آزادي پوشش در كشورمون صحبت ميكنيم، يهو ميزني به صحراي كربلا. كنترل خودتو از دست ميدي، قضيه رو به اسرائيل مربوط ميكني، آخر سر هم يك برچسب غربي بودن ميچسبوني و ميري. با اين همه ادعاي منطق و عدل! واقعا نميدونم چي بايد بگم.
صبح
Tuesday 21 January 2003, 12:03PM
اولا غرب مال خودتونه حضرت آقاي صبح تهمت زن
فلسطيني ها هم خودشون كراوات ميزنند، همين خالد مشعل كراوات ميزنه، همين روژه گارودي كراوات ميزنه. چي ميگي تو؟ غرب من؟؟؟؟؟ خجالت نميكشي؟ غرب كجاش مال منه؟ فقط بلدي تهمت بزني؟ همون لبنان، خط مقدم جنگ با اسرائيل، همين سوريه، رفيق جون جوني ايران، همشون كراوات ميزنن. همون روسيه، كشوري كه سالها جنگ سرد را با غرب داشته، كشوري كه انرژي اتمي به ايران داده، همشون كراوات ميزنن. همون كره شمالي و عراق (از دشمنان سرسخت غرب) كراوات ميزنن، همون اتحاديه اروپا كه ايران خواهان گسترش وسيع روابط باهاشونه، هفت جد و آبادشون كراوات ميزنن. اگه غربيه، خوب كت و شلوار هم كه همون حكم رو داره، نكنه كت و شلوار از فضا اومده؟؟؟؟ چطور اون خوبه ولي اين بده؟؟؟ چي داري بگي؟ چرا چرت و پرت جواب ميدي؟ بگو نميتونم جواب بدم. اين هم به اسرائيل مربوط شد؟ كراوات همون حكمي رو داره كه كت و شلوار داره چون منشا جفتشون يكيه. قصد هيچ گونه تهمتي و توهيني رو نداري، اما نميدونم چطور ميشه كه اينكار رو انجام ميدي. خيلي راحت منو به غربي بودن متهم ميكني. دروغگويي بيش نيستي. من حتا براي يك بار هم پام رو از اين كشور بيرون نذاشتم. خجالت بكش.
كت شلوار مظهر غرب نيست ... شلوار ابداع ايراني ها است ... و كت هم در همه جاي دنيا انواع دارد و اين يك نوع با اين نوع يقه انگليسي است ... اما كراوات كاملا غربي است . اگر در غرب كت شلوار نپوشي يك (ضد عرف) محسوب نمي شود ... اگر كت شلوار و يا پيراهن بدون كراوات بپوشي يك (ضد عرف) محسوب ميشود ... و يك معيار (غربي بودن) زير پا گذاشته ميشود .
اما اگر اصلا كت شلوار نپوشي و تيشرت بپوشي هيچ مشكلي ايجاد نخواهد كرد .
به اين نتيجه ميرسيم كه كراوات مظهر غربي بودن است.
[HR]
يه چيزايي يادم رفتم حضرت صبح
ما داريم راجع به آزادي پوشش در كشورمون صحبت ميكنيم، يهو ميزني به صحراي كربلا. كنترل خودتو از دست ميدي، قضيه رو به اسرائيل مربوط ميكني، آخر سر هم يك برچسب غربي بودن ميچسبوني و ميري. با اين همه ادعاي منطق و عدل! واقعا نميدونم چي بايد بگم.
آقا سياوش ... در مورد چماق صحبت كردي ... و اينكه مضروب شدي ... لفظ "اون بسيج بي شرفتون" رو بكار بردي ...
بنده اين سخنان را از سوي يك ايراني نميدانم ... از سوي يك (خودباخته و واداده) مي دانم ... از سوي كسي ميدانم كه تمام مشكلش كراوات زدن است و ظاهرا تمام ارزشهاي زندگيش در آن خلاصه شده است .
كسي كه فراموش مي كند ، چه كساني با همان لباسي كه كراوات ملزوم آن است ... ، دهها سال است كه ما را مورد هجوم قرار داده اند ... و اوست كه با آغوش باز بفداي كراوات آنها ميشود .
كسي كه فراموش مي كند ، چه كساني با نام مقدس (بسيج) ، خالصانه اين مملكت را از هجوم كراواتيها در امان داشتند . و آنگاه لفظ (بي شرف) بر سر آن مي آورد . سياوش جان ... شرف تو كجاست ؟ مطمئني شرف داري ؟ يا شرافتت رو در كراوات زدن ميبيني ؟
من شرفم رو در گرو دفاع و حفظ آثار و خونهاي ريخته شده از حملات غربي(كراوات) ميبينم .... شرفم رو در گرو عزتم و استقلالم مي بينم ... شرفم رو در نوكري غرب نمي بينم ... شرفم رو در دينم مي بينم ... شرفم رو در لباس غربي پوشدن نمي بينم ... شرفم رو در 10 سال دفاع خالصانه هموطنان بسيجي ام ميبينم (هيچگاه پايم را در بسيج نگذاشته ام ... ) ... شرفم در جاهلانه در خدمت غرب بودن نمي بينم ... بلكه ذلتم را در آن ميبينم ...
آمدي گفتي ... فلاني كراوات ميزند .... فلاني اگر كراوات نميزد كه مملكتش به باد هوا نبود ... اگر ملتش اينگونه مثل ايران ... غرب كراواتي را به جاي خود ننشانده بودند كه 8 شان گرو 9 شان نبود ... اگر كراوات زدن -بعنوان نمونه - جاي اصالت آنان را نمي گرفت كه اينگونه نميشد ... كه براي بازپس گرفتن سرزمينشان اينگونه بجنگند ... اگر شبهاي حمله اسرائيل به خوردشان زهرماري غربي و زنبارگي و عيش و نوش غربي نميدادند كه الآن بعد از 50 سال اسرائيل وجود نداشت ... اگر اسلامي بودند كه اينطور نميشد ... ! از پذيرفتن كراوات شروع كردند ... تا تعظيم كردن به اربابان غربيشان رسيدند ... شاهنشاه مفلوك هم همين بود ... اما خميني ما اينچنين نبود ... به اميد خدا ملتمان هم اينچنين نخواهند شد.
ما هم زمان مزدوريمان كروات ميزديم ... آنزمان كه حيوان محسوب مي شديم - با اينكه كراوات ميزديم - و بايد حق توحش ميداديم ... اما بلند شديم و مغولهاي وحشي و مهاجم غربي را تف كرديم بيرون ... و هيچ ملتي هم مثل اين كار را انجام نداد ...
همون لبنان، خط مقدم جنگ با اسرائيل،
ببخشيد ... ؟ :D
سيد حسن نصر الله روحاني منظورتون هست ؟
[HR]
من اطلاع ندارم چرا خالد مشعل كراوات ميزند .... شايد براي ضرب المثل ما است كه ( خواهي نشوي رسوا ... ) كه جماعت سران عرب جز مزدوري و تهي توشگي و پوچي چيزي نداشته اند كه بگويند ... ، يا اشتباه مي كند .... و الگوي ما خالد مشعل نيست ... الگوي ما ائمه هستند ... الگوي ما اسلام و قرآن است كه مي گويد : خودت باش ... ذلت نپذير ... بدنبال استقلال و عزت باش ... عقل هم همين را مي گويد ...
مگر عقل جنابعالي به چشمان مبارك است كه به اين و آن نگاه مي كني؟ فلاني ميزند و فلاني نميزند به من چه ... به شما چه ؟
من نميدانم تا كي بايد اين چماق ژست غربي گرفتن و ظاهر سازي غربي روي سر ما باشد ؟ و حتي يك ذره از نظم توصيه شده اسلام كه آنها مفتخر به اجراي آن شده اند را نگيريم ... و زندگيهايمان را پوچ بپنداريم و در حد لهو و لعب به زندگي ادامه دهيم . هيچگاه فكر نكنيم كه ما ... ما هستيم ... همان ايراني كه اسلام را پرورش داد .... همان ايراني كه تاريخي دارد بس عظيم ... تا كي بايد حتي يك ذره هم به فكر بازسازي خودمان نباشيم و به فكر و ذكر تقليد ميموني از غرب باشيم ؟
بهزاد
Tuesday 21 January 2003, 03:42PM
همه اين حرفها درست، ولي اينها دليل نمي شود كه اگر كسي دوست داشت از اين وسيله استفاده كند، مانعش شويم و يا كسي را كه چنين چيزي را مي فروشد، در مرحله اول توبيخ و جريمه و در مرحله دوم به پلمپ محل كسب و... محكوم كنيم.
اصولا چه كسي گفته كه هر چيزي كه غربيها استفاده مي كنند بد است و نشانه فرهنگ غرب و ما بايد از آن ها دوري كنيم؟
شما چرا راجع به اينترنت اين نظر را نداريد؟
چرا راجع به اتومبيل اين نظر را نداريد؟
چرا نمي گوييد چون ويندوز ساخت غرب پدر سوخته فلان فلان شده است، همان آمريكايي كه جوانان ما رو كشت و از ما حق توحش گرفت، پس من از ويندوز استفاده نمي كنم؟؟؟!!!
صبح
Tuesday 21 January 2003, 04:18PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
همه اين حرفها درست، ولي اينها دليل نمي شود كه اگر كسي دوست داشت از اين وسيله استفاده كند، مانعش شويم و يا كسي را كه چنين چيزي را مي فروشد، در مرحله اول توبيخ و جريمه و در مرحله دوم به پلمپ محل كسب و... محكوم كنيم.
اصولا چه كسي گفته كه هر چيزي كه غربيها استفاده مي كنند بد است و نشانه فرهنگ غرب و ما بايد از آن ها دوري كنيم؟
شما چرا راجع به اينترنت اين نظر را نداريد؟
چرا راجع به اتومبيل اين نظر را نداريد؟
چرا نمي گوييد چون ويندوز ساخت غرب پدر سوخته فلان فلان شده است، همان آمريكايي كه جوانان ما رو كشت و از ما حق توحش گرفت، پس من از ويندوز استفاده نمي كنم؟؟؟!!!
سلام ...
بحث ، بحث فرهنگ است ... بحث تكنولوژي نيست ... من در مورد ممنوع بودن يا نبودن ن بحث نكردم ... در مورد طرز نگرش به كراوات بحث كردم ...
خودرو و يا كامپيوتر استفاده اي براي ما دارند ... و به ما كمك مي كنند ... وقتي كه از خودرو استفاده مي كني ، به اين نميبالي كه من دارم از يك خودرو تكنولوژي غرب استفاده مي كنم . اين عين همان بحث كت و شلوار است . خودرو درست است ساخت غرب است ... و يا پيراهن يقه انگليسي درست است مربوط به غرب است .... اما مظهر فرهنگ غربي نيست ...
كراوات در دنيا يك مظهر تمدن غربي است . و كراوات (انداختن) ، يك ابراز ارادت به اين تمدن است . اما ماشين سوار شدن و كت شلوار پوشيدن خير ...
بهزاد
Tuesday 21 January 2003, 05:29PM
نوشته شده بوسيله صبح
[QUOTE]كراوات در دنيا يك مظهر تمدن غربي است. و كراوات (انداختن) يك ابراز ارادت به اين تمدن است . اما ماشين سوار شدن و كت شلوار پوشيدن خير ...
كي گفته كه كراوات مظهر تمدن غربي است؟
اگر كراوات يك مصنوع ساخت غرب و مورد استفاه غرب است، ويندوز هم همينطور است.
پس اگر كراوات زدن ابراز ارادت به غرب است. از ويندوز استفاده كردن هم همين معني را مي دهد. (شايد هم بدتر). زيرا باعث وابستگي به غرب مي شود و اگر روزي آنها بخواهند از اين راه با ما مبارزه كنند، دچار دردسر فراوان مي شويم.
اگر انسان روزي كراوات نزند، نمي ميرد و اتفاقي برايش نمي افتد ولي اگر سيستم هاي نظامي و امنيتي يك كشور با يك نرم افزار غربي كار كرد. و روزي غرب خواست از آن طريق آن كشور را تحت فشار قرار دهد، ضربه بزرگي به مملكت وارد مي شود.
لطفا نگوييد كه اين تكنولوژي است و خاصيت دارد و فلان و بهمان زيرا در اصل ماجرا (كه ساخت غرب و مورد استفاده همان هاست) تغييري ايجاد نمي شود.
siavash_ad
Tuesday 21 January 2003, 05:35PM
آقا سياوش ... در مورد چماق صحبت كردي ... و اينكه مضروب شدي ... لفظ "اون بسيج بي شرفتون" رو بكار بردي ...
بنده اين سخنان را از سوي يك ايراني نميدانم ... از سوي يك (خودباخته و واداده) مي دانم ... از سوي كسي ميدانم كه تمام مشكلش كراوات زدن است و ظاهرا تمام ارزشهاي زندگيش در آن خلاصه شده است .
بسيجي كه كارش فقط و فقط برخورد با جوانان همين كشور است، شرف ندارد. من بسيج زمان جنگ را نميگويم. بسيج فعلي را مي گويم. جز تهمت هيچ كار ديگه اي بلد نيستي. لابد ميخاي بگي كه من ايراني نيستم و احتمالا اسرائيلي هستم. خوب حرف دلت رو بزن. خود باخته و واداده كسي است كه جوانان كشورش را مورد ضرب و شتم قرار ميدهد. به خاطر چند روز حكومت بيشتر. مشكل من كراوات نيست، طرز تفكري است كه يكي از آثار آن ممنوعيت كراوات است. اينقدر هم به ارزشهاي زندگي من توهين نكن، ديگه دارم صبرم رو از دست ميدم.
كراوات هر چي هست، يك پوششي است كه با معيار هاي اسلامي هيچ تناقضي نداره. اين همه مسلمان از آن استفاده ميكنند. لابد ميخاي بگي همشون خودباخته غرب هستند. و البته سلب اين آزادي در مقابل آزاديهاي ديگري كه سلب شده خيلي ناچيز است. نميدونم چرا باز ياد طالبان افتادم! البته اونا هر كس كه كراوات داشت رو اعدام ميكردند. با استدلالهايي كه خيلي شبيه استدلال هاي جناب صبح بود.
maryam
Tuesday 21 January 2003, 07:23PM
انصافا خودتون بگین!:
مگر نه اینکه کروات شبیه قلاده برای انسان است؟
در نظر بگیرید انسانی که تابع غرب است و عشق کروات داره، همون کروات مثل قلاده برای اون عمل می کنه که افسارش دست استعمار گران و ... است.
دقیقا مثل سگ!!!!!!!!!! که قلاده اش دست ما انسانهاست
پس اینقدر بحث بی خود نداره هر کسی می خواد امتحان کنه.مجانیه
ولی باید تابع عرف و وضعیت جامعه هم بود. از نظر شرع مساله ای نداره چون توی قران و .. همچنین بحثی نداریم
ولی اگر می خواهید امتحان کنید تا شاهد چشمهای از حدقه گسیخته مردم باشید
----------------------------------
ارزش وقت را بدانید و بحث بی خود نکنید
سینا 555
Tuesday 21 January 2003, 09:33PM
دنيا ميدان تاخت و تاز اين سگ امريكايي بوش منفور قلبها شده انوقت اقاي سيا بحث كراوات رو راه ميندازند.اين بحثها از يك مدعي روشنفكري در شرايط بحراني دنيا جاي بسي تاسف دارد.
شما به بحث ازادتون ادامه بدهيد اين حق مدني شماست.بنده؟
يا علي مدد:cool::):cool:
siavash_ad
Wednesday 22 January 2003, 12:24AM
بوش چه ربطي داره به قضيه؟؟؟؟ آدم بعضي وقت ها از حرفهاي شما شاخ در مياره! اون اتهاماتي كه تو تاپیک بوش به من زدی بس نبود؟ همه چیز به شقیقه ربط نداره استاد.
siavash_ad
Wednesday 22 January 2003, 12:30AM
نوشته شده بوسيله maryam
انصافا خودتون بگین!:
مگر نه اینکه کروات شبیه قلاده برای انسان است؟
در نظر بگیرید انسانی که تابع غرب است و عشق کروات داره، همون کروات مثل قلاده برای اون عمل می کنه که افسارش دست استعمار گران و ... است.
دقیقا مثل سگ!!!!!!!!!! که قلاده اش دست ما انسانهاست
پس اینقدر بحث بی خود نداره هر کسی می خواد امتحان کنه.مجانیه
ولی باید تابع عرف و وضعیت جامعه هم بود. از نظر شرع مساله ای نداره چون توی قران و .. همچنین بحثی نداریم
ولی اگر می خواهید امتحان کنید تا شاهد چشمهای از حدقه گسیخته مردم باشید
----------------------------------
ارزش وقت را بدانید و بحث بی خود نکنید
یک نمونه از این سگ های قلاده بر گردن، حضرت روژه گارودی (دشمن درجه يك صهيونيزم) .يك نمونه ديگر، دكتر شريعتي! يك نمونه ديگر نلسون ماندلا، يك نمونه ديگر، بازرگان! ماشاالله سگ زياده! در ضمن مريم خانوم شما نگران سلامتي چشمان ملت نباشيد. من خودم صد بار تو خيابون آدم كراواتي ديدم، چشم كسي هم در نيومده بود.
siavash_ad
Wednesday 22 January 2003, 12:42AM
يه ابهامي براي من پيش اومد سينا خان، اگه دوست داشتين جواب بدين
شما با اين همه عشق به ولايت و دشمني با آمريكا چرا تشريف نمياريد در ممكلت امام زمان (عج) زندگي كنيد؟ باور كنيد به وجود امثال شما احتياج است. اين مزدوران آمريكا و سيا (!) همه جا را پر كرده اند. باور كنيد كه كشور محتاج امثال شماست. سوئد سرزمين كفر، شايستگي قدوم شما رو نداره.
بهزاد
Wednesday 22 January 2003, 12:28PM
نميشه كه همه اسلام در ايران باشه كه،
بقيه دنيا هم بايد بالاخره نصيب ببرند!!!
صبح
Wednesday 22 January 2003, 01:05PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
كي گفته كه كراوات مظهر تمدن غربي است؟
اگر كراوات يك مصنوع ساخت غرب و مورد استفاه غرب است، ويندوز هم همينطور است.
پس اگر كراوات زدن ابراز ارادت به غرب است. از ويندوز استفاده كردن هم همين معني را مي دهد. (شايد هم بدتر). زيرا باعث وابستگي به غرب مي شود و اگر روزي آنها بخواهند از اين راه با ما مبارزه كنند، دچار دردسر فراوان مي شويم.
اگر انسان روزي كراوات نزند، نمي ميرد و اتفاقي برايش نمي افتد ولي اگر سيستم هاي نظامي و امنيتي يك كشور با يك نرم افزار غربي كار كرد. و روزي غرب خواست از آن طريق آن كشور را تحت فشار قرار دهد، ضربه بزرگي به مملكت وارد مي شود.
لطفا نگوييد كه اين تكنولوژي است و خاصيت دارد و فلان و بهمان زيرا در اصل ماجرا (كه ساخت غرب و مورد استفاده همان هاست) تغييري ايجاد نمي شود.
ببخشيد شما ويندوز رو به خودتون آويزون نميكنين ... و خودتون رو با ويندوز معرفي نمي كنين ...
وقتي ميگن آقا بهزاد ... نميگن اون آقا بهزادي كه از ويندوز استفاده مي كنه ...
ميگن اون آقا بهزادي كه مثلا بلند قده ... و موهاش خرمائيه ... مثلا عينكيه ... بليزش سفيده ... و كراوات ميزنه ... (چون اين يك استثناء در ايران است) ...
اينكه چرا همه ايران نميزنند و عرف نيست و چرا اينكه لباس ما اگر اون باشه خوب نيست (به نظر من) هم قبلا شرح دادم .
من نميگم از ويندوز استفاده كنيم ... ما مجبوريم از ويندوز استفاده كنيم ... اما مجبور نيستيم از كراوات استفاده كنيم ... اين عقب ماندگي تكنولوژيكي ما است كه ما را مجبور مي كند محصولات آنها را بخريم ... من عقب ماندگي را كه تائيد نكردم ... يك خلاء تكنولوژيكي داريم ... حالا فرهنگ و اجتماع و تاريخ و تمدنمان خودمان را كه خيلي بهتر از آنها هم هست را با پوشيدن لباس مخصوص آنها (به اعتقاد من مظهر آنها است) پس بزنيم ... ميشود قوز بالا قوز ...
با اين فرهنگ و تاريخ پرمغزي كه داريم خجالت آور است از كراوات استفاده كنيم . هيچ وقت هم مجبور نيستيم از كراوات استفاده كنيم .
اولا اين ضربه بزرگي هست ... و من هم همانطور كه كراوات را نفي ميكنم و نمي خواهم ... آن را هم نفي مي كنم ... !
اما خوب ، مطمئن نباشيد سيستمهاي امنيتي ما از ويندوز استفاده مي كنند ... من كسي را كه سيستم عامل كامپيوترهاي وزارت دفاع ايران را نوشته ميشناسم ... ويندوز هم به جاسوسي اطلاعات كامپيوترها معروف است ... و چندين بار به اين كار اعتراف كرده است .
صبح
Wednesday 22 January 2003, 01:29PM
بسيجي كه كارش فقط و فقط برخورد با جوانان همين كشور است، شرف ندارد. من بسيج زمان جنگ را نميگويم. بسيج فعلي را مي گويم. جز تهمت هيچ كار ديگه اي بلد نيستي. لابد ميخاي بگي كه من ايراني نيستم و احتمالا اسرائيلي هستم. خوب حرف دلت رو بزن. خود باخته و واداده كسي است كه جوانان كشورش را مورد ضرب و شتم قرار ميدهد. به خاطر چند روز حكومت بيشتر. مشكل من كراوات نيست، طرز تفكري است كه يكي از آثار آن ممنوعيت كراوات است. اينقدر هم به ارزشهاي زندگي من توهين نكن، ديگه دارم صبرم رو از دست ميدم.
كراوات هر چي هست، يك پوششي است كه با معيار هاي اسلامي هيچ تناقضي نداره. اين همه مسلمان از آن استفاده ميكنند. لابد ميخاي بگي همشون خودباخته غرب هستند. و البته سلب اين آزادي در مقابل آزاديهاي ديگري كه سلب شده خيلي ناچيز است. نميدونم چرا باز ياد طالبان افتادم! البته اونا هر كس كه كراوات داشت رو اعدام ميكردند. با استدلالهايي كه خيلي شبيه استدلال هاي جناب صبح بود.
من بسيج زمان جنگ را نميگويم.
تعريفي كه شما از بسيج مي كنيد ، محصور به زماني خاص و محدود و محصور به عده و گروه خاصي در مكانهاي خاصي مي شود .
اين تعريفيست كه پس از اتمام جنگ 8 ساله و ادامه جنگ سرد 24 ساله ... به خورد شما داده اند ...
بسيجي كه من ميشناسم دهها هزار كشته داد تا مملكت تو حفظ شود ...
بسيجي كه من ميشناسم هميشه نشاني از دلاوري و كمك و حميت در ميان مردم است .
اما تو با جهالت تمام ... براي اينكه شايد در زماني خاص آسيبي به نام بسيج ديده اي ... خون و فداكاري دهها هزار بسيجي را براحتي زير پا ميگذاري ... و بر سر نام بسيج لفظ (بي شرف) مي آوري ...
من كسي را كه به خون بسيجياني كه قدم به قدم محله شما هم آثارش پيداست چنين اهانتي مي كند ... يا نادان و جاهل ميدانم ... يا مزدور ... بنده مجبورم نظرم را بگويم .....
اثر آسيبي كه عده اي از اين ملت از عده اي "بسيجي نما" ديده اند ، ممكن است به ندرت ببيني .... اما اثر فداركاري اين قشر محترم را در هر كوچه ميبيني ...
و اين جمله اي كه تو بزبان آوردي ... اثر همان جنگ سرديست كه بر سر اين قشر فداكارمان آوردند تا فداكاري را در ملت ما از بين ببرند ... و مانده اند عده بسيار زيادي گول خورده و بهت زده ...
روح شهداي بسيج شاد باشد ... اللهم صل علي محمد و آل محمد ...
[HR]
اما بي شرفيهاي غرب .... كه شما دوست داري كرواتشان را بزني :) خود باختگي يعني اين ... كه نه اينكه ذره اي از ضربات شديد غرب بر پيكره همه ملتمان را يادمان برود ... بلكه بخواهيم حتي ظاهرمان با آنها فرقي نكند ... تا به ما اشاره نروند ... و ما بدليل اينكه فكر مي كنيم هيچ نداريم ... عين يخ آب شويم و تصميم بگيريم كراوات بياندازيم .
[HR]
كراوات هر چي هست، يك پوششي است كه با معيار هاي اسلامي هيچ تناقضي نداره. اين همه مسلمان از آن استفاده ميكنند.
پوشيدن لباس طاغوتي و اجنبي بهمين دليل كه باعث از خود باختگي ميشود در احاديث منع شده است . اگر فرصت شد پيدا خواهم كرد .
خوب شد اشاره كرديد :)
[HR]
كسي كه در جامعه اي زندگي مي كند ... با معيارهاي همان جامعه زندگي مي كند .... مثل روژه گارودي كه در غرب زندگي مي كند ... و مجبور است طبق كلاس غربي لباس بپوشد ...
اما اينجا ايران است ... و كراوات بعنوان مظهر غرب شناخته شده است ... و ما هم بايد مثل روژه جان معيارهاي جامعه خود را احترام بگذاريم .
بهزاد
Wednesday 22 January 2003, 05:01PM
نوشته شده بوسيله صبح
وقتي ميگن آقا بهزاد ... نميگن اون آقا بهزادي كه از ويندوز استفاده مي كنه ...
ميگن اون آقا بهزادي كه مثلا بلند قده ... و موهاش خرمائيه ... مثلا عينكيه ... بليزش سفيده ... و كراوات ميزنه ... (چون اين يك استثناء در ايران است) ...
اينكه چرا همه ايران نميزنند و عرف نيست و چرا اينكه لباس ما اگر اون باشه خوب نيست (به نظر من) هم قبلا شرح دادم .
ببين صبح جان!
من نميگم كه همه حتما بايد كراوات بزنند يا اينكه طرفدار سينه چاك كراوات باشند.
من با اجبار بيهوده در جهت پوشيدن يا نپوشيدن نوعي لباس دارم صحبت مي كنم.
ما نمي توانيم با زور و چماق كسي را مجبور به استفاده يا عدم استفاده از پوششي خاص بكنيم.
در مورد اينكه عرف نيست، نيز بايد بگويم كه عرف را مردم مي سازند.
در زمان قبل از انقلاب كسي مردم را مجبور به كراوات زدن نكرده بود. و اگر كسي هم كراوات مي زد، هيچ كس تعجب نمي كرد.
بعد از انقلاب هم هيچ كس كسي را مجبور به برداشتن كراوات نكرد. بلكه كساني كه كراوات مي زدند، چون احساس مي كردند كه اين نشانه اي از رژيم گذشته است (كه البته به نظر من اشتباه مي كردند) اقدام به برداشتن آن كردند.
بعدها كه كمي جو انقلاب آرام شد، و بعضي خواستند مجددا از كراوات استفاده كنند، ناگهان با يك قوه قهريه به نام كميته (در آن زمان) و نيروي انتظامي (در اين زمان) مواجه شدند كه آنها را مجبور به عدم استفاده مي كرد.
و البته خود نيز خوب مي داني كه اين كار نتيجه اي نداشته و روز به روز بر تعداد افرادي كه كراوات مي زنند اضافه مي شود. (هرچند هنوز خريد و فروش آن ممنوع است).
بحث سر درستي يا نادرستي استفاده از كراوات نيست، بحث سر اشتباه بودن ممنوعيت آن است.
siavash_ad
Thursday 23 January 2003, 12:32AM
اینو گفتی یاد یه قضیه ای افتادم. یه روز رفته بودیم یه مغازه ای برای یکی از دوستان یه کراوات بخریم، فروشنده بیچاره رفته از صد تا سوراخ کراواتا رو اورده نشون ما داده. انگار که مواد مخدره.
siavash_ad
Thursday 23 January 2003, 12:46AM
تعريفي كه شما از بسيج مي كنيد ، محصور به زماني خاص و محدود و محصور به عده و گروه خاصي در مكانهاي خاصي مي شود .
اين تعريفيست كه پس از اتمام جنگ 8 ساله و ادامه جنگ سرد 24 ساله ... به خورد شما داده اند ...
بسیج زمان جنگ، جزیی از تاریخ است. خیلی هم شهید داده، خیلی هم زحمت کشیده، قبول. ولی ما داریم راجع به مسائل روز صحبت میکنیم، نه تاریخ جنگ هشت ساله ایران و عراق. در ضمن کسی چیزی به خورد من نداده، تو كي ميخاي از اين تهمت زدن ها دست برداري؟؟
بسيجي كه من ميشناسم دهها هزار كشته داد تا مملكت تو حفظ شود ...
بسيجي كه من ميشناسم هميشه نشاني از دلاوري و كمك و حميت در ميان مردم است .
اما تو با جهالت تمام ... براي اينكه شايد در زماني خاص آسيبي به نام بسيج ديده اي ... خون و فداكاري دهها هزار بسيجي را براحتي زير پا ميگذاري ... و بر سر نام بسيج لفظ (بي شرف) مي آوري ...
اون بسيجي كه تو ميشناسي به تاريخ پيوست. بسيجي كه امروز در جامعه هست، يه چيز ديگه است. منحرفه. بسيج جلوي اين مسجد محلمون يه ايست زده. يه روز داشتيم با ماشين رد ميشديم، ديدم دارن مشكوك نگاه ميكنن، خودم وايسادم. بعد يه بچه 16 ساله از اين ور خيابون داد ميزنه كه "حاجي، بگيرمشون؟" حالا حاجي كيه؟ يه پسر 17 18 ساله. حاجي هم ميفرمايد، نه ولشون كن برن!!! ور ميدارن مسلسل ميدن دست بچه 16ساله، كه دست چپ و راستشو تشخيص نميده. بسيج امروز اينه.
من كسي را كه به خون بسيجياني كه قدم به قدم محله شما هم آثارش پيداست چنين اهانتي مي كند ... يا نادان و جاهل ميدانم ... يا مزدور ... بنده مجبورم نظرم را بگويم .....
نظرتو واضح تر بگو!! خجالت نكش. بگو من از موساد و سيا پول گرفتم. مرد حرفش رو لاي پتو نميپيچه آقاي صبح.
روح شهداي بسيج شاد باشد ... اللهم صل علي محمد و آل محمد ...
روح همه شهدا شاد. روح شهداي قتل هاي زنجيره اي هم شاد.
اما بي شرفيهاي غرب .... كه شما دوست داري كرواتشان را بزني خود باختگي يعني اين ... كه نه اينكه ذره اي از ضربات شديد غرب بر پيكره همه ملتمان را يادمان برود ... بلكه بخواهيم حتي ظاهرمان با آنها فرقي نكند ... تا به ما اشاره نروند ... و ما بدليل اينكه فكر مي كنيم هيچ نداريم ... عين يخ آب شويم و تصميم بگيريم كراوات بياندازيم .
زدن كراوات خودباختگي نيست. اسمش آزادي پوششه. اينقدر هم ظاهربين نباش.
كسي كه در جامعه اي زندگي مي كند ... با معيارهاي همان جامعه زندگي مي كند .... مثل روژه گارودي كه در غرب زندگي مي كند ... و مجبور است طبق كلاس غربي لباس بپوشد ...
اما اينجا ايران است ... و كراوات بعنوان مظهر غرب شناخته شده است ... و ما هم بايد مثل روژه جان معيارهاي جامعه خود را احترام بگذاريم .
اين نظر شخصي شماست. از نظر خيلي ها كراوات مظهر غرب نيست. لطفا نظرات شخصي و حزبي خود را به نام جامعه تحويل ندهيد. در ضمن روژه گارودي به هيچ وجه مجبور نيست كه كراوات بزنه. نميدونم شما از كجا همچين برداشتي كرده اي.
صبح
Friday 24 January 2003, 07:41PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
ببين صبح جان!
من نميگم كه همه حتما بايد كراوات بزنند يا اينكه طرفدار سينه چاك كراوات باشند.
من با اجبار بيهوده در جهت پوشيدن يا نپوشيدن نوعي لباس دارم صحبت مي كنم.
ما نمي توانيم با زور و چماق كسي را مجبور به استفاده يا عدم استفاده از پوششي خاص بكنيم.
در مورد اينكه عرف نيست، نيز بايد بگويم كه عرف را مردم مي سازند.
در زمان قبل از انقلاب كسي مردم را مجبور به كراوات زدن نكرده بود. و اگر كسي هم كراوات مي زد، هيچ كس تعجب نمي كرد.
بعد از انقلاب هم هيچ كس كسي را مجبور به برداشتن كراوات نكرد. بلكه كساني كه كراوات مي زدند، چون احساس مي كردند كه اين نشانه اي از رژيم گذشته است (كه البته به نظر من اشتباه مي كردند) اقدام به برداشتن آن كردند.
بعدها كه كمي جو انقلاب آرام شد، و بعضي خواستند مجددا از كراوات استفاده كنند، ناگهان با يك قوه قهريه به نام كميته (در آن زمان) و نيروي انتظامي (در اين زمان) مواجه شدند كه آنها را مجبور به عدم استفاده مي كرد.
و البته خود نيز خوب مي داني كه اين كار نتيجه اي نداشته و روز به روز بر تعداد افرادي كه كراوات مي زنند اضافه مي شود. (هرچند هنوز خريد و فروش آن ممنوع است).
بحث سر درستي يا نادرستي استفاده از كراوات نيست، بحث سر اشتباه بودن ممنوعيت آن است.
سلام
بهزاد عزيز ...
كراوات زدن در خيابان ممنوع نيست (حداقل از لحاظ اجرائي و انتظامي ) . فروش آن هم آزاد ميباشد ... بنده به كرات در مغازه و يا دست و بال دست فروشهاي خيابان انقلاب كروات ديده ام .
يك دولت اختيار تام دارد روي كارت يا عكسي كه مهر ميزند ، شرايطي تعيين كند ، و طبق نظرات و قوانين موضوعه مربوط به آن دولت و ملت اين قوانين را وضع كند .
مثل بسياري از كشورهاي اروپائي كه اجازه عكس محجبه خانمها را نمي دهند ...
اما با اينكه درصد بسيار كمي از مردم ما كراوات ميزنند ، آقا سياوش مي خواهد (دولت) را مجبور كند پاي عكس كراواتيها مهر بزند .
ملت ما قطعا مخالف مهر زدن دولتمان پاي عكسهاي ذوب شدگان در ولايت غرب است .
متشكرم
صبح
Friday 24 January 2003, 10:14PM
بسیج زمان جنگ، جزیی از تاریخ است. خیلی هم شهید داده، خیلی هم زحمت کشیده، قبول. ولی ما داریم راجع به مسائل روز صحبت میکنیم، نه تاریخ جنگ هشت ساله ایران و عراق.
اول : ارزش يك عمل تاريخي قطعا قابل احترام و پاسداشت است .
دوم : ظاهرا ، هنگامي كه شما لفظ (بي شرف) بر سر اين حماسه هاي افتحار آميز آورديد ، يا اين جمله تائيد آميز بالا را به ياد برده بوديد ... يا شرفتان از ياد رفته بود .
[HR]
در ضمن کسی چیزی به خورد من نداده، تو كي ميخاي از اين تهمت زدن ها دست برداري؟؟
اين كه جنگ رواني استثماري از سوي استثمارگران بر سر مردم ما وجود دارد ... و مطالب به خورد بعضي داده ميشود ، واضح است . اين مسائل جوري به اين قشر خورانده ميشود كه نفهمند از كجا خورده اند . جنگ رواني يعني 7 كانال كه توسط جيره خواران فارسي زبان آمريكا هدايت ميشود و چندين كانال راديوئي ... كه طبعا آن عده مشغول آنها ميشوند .
حرفه جنگ سرد و جنگ رواني ، تا زير رشته هاي متعددي در علوم استراتژيك و تا مدارج عالي ... تحصيلات دارد ... قطعا يك عامي مثل من و شما متوجه نخواهد شد كه از كجا مي خورد ... مثلا چيزي به نام (دكتراي شايعه) شنيديد ؟ ...
من نميتوانم ادعا كنم كسي چيزي به خورد من نداده است ... !!! شما كه همچين ادعائي ميكني ... يا خيلي آدم با اطلاع ، سياستمدار ... و آگاه به تمامي مسائل اين كره خاكي (حداقل تا آنجا كه مربوط به خودت و اسلامت و ايرانت است) هستي .... يا بعكس !
خدا رحم مي كند ...
[HR]
اون بسيجي كه تو ميشناسي به تاريخ پيوست.
اما هنوز آنقدر شجاع هستم ... آنقدر شرف دارم ... كه از آن اخلاق و مرام تقدير كنم ... ، و اينچنين ركيك و بي ملاحظه، به آن لقب جاهلانه (بي شرف) ندهم .
وقت اين حرف را ميزني ياد بعضي وهابي ها ميافتم كه بمحض يادآوري تاريخ ، ميگويند مطالعه تاريخ ما را به جائي نمي رساند ... . يا مطالعه تاريخ بدعت است ... و يا در اين حدود.
در جلسه سريال (خاك سرخ) حاتمي كيا مي گفت در يكي از كشورهاي اروپائي (فكر مي كنم ايتاليا) كانالهاي تلويريوني موظفند هر شب يكشنبه يك فيلم يادآور جنگ پنجاه سال پيش خود بكنند ... و مي گفت در فرانسه هر چند وقت يك بار آژير خطر بصدا در ميآيد تا مردم يادشان باشد كه اين راحتي آنها مديون همت چه كساني بوده است !!!
نميدانم چه فرهنگي . چه بي وجداني به شما اين اجازه را مي دهد كه تاريخ را دور بياندازيد :confused:
[HR]
بسيجي كه امروز در جامعه هست، يه چيز ديگه است. منحرفه. بسيج جلوي اين مسجد محلمون يه ايست زده. يه روز داشتيم با ماشين رد ميشديم، ديدم دارن مشكوك نگاه ميكنن، خودم وايسادم. بعد يه بچه 16 ساله از اين ور خيابون داد ميزنه كه "حاجي، بگيرمشون؟" حالا حاجي كيه؟ يه پسر 17 18 ساله. حاجي هم ميفرمايد، نه ولشون كن برن!!! ور ميدارن مسلسل ميدن دست بچه 16ساله، كه دست چپ و راستشو تشخيص نميده. بسيج امروز اينه.
بسيج بي آفت نيست ... شايد يكي از دلايلي كه بنده وارد بسيج نميشوم و تا اين قبيل آفتها رفع نشود ، وارد آن نخواهم شد ، از اين دست اختيارات است . من در اين مورد با شما هم دردم .
اما بسيجي كه امروز در جامعه ما است ، همه اش اين نيست ...
- از يك لحاظ بسيج يك نيروي مردمي است كه در همه جا ريشه دارد و آماده براي پشتيباني مردم .
- از يك لحاظ تامين كننده امنيت شهري مي باشد .
- خدمات مختلفي را در اختيار مردم قرار مي دهد - مخصوصا در شهرستانها - . اگر يادتان نرفته باشد قسمت عمده اي از عمليات مبارزه با فلج اطفال بعهده بسيجيها بود ... تا همين دو سه سال پيش كه ريشه كن شد . شخصي تعريف مي كرد بسيج شهرستان محل اقامت او در خانه كوپنهاي اعلام شده را تحويل ميداد ... در بسياري از مواقع امدادي بسيج و بسيجيها عضو ثابتي از كمك رساني به مردم هستند .
شهداي بسيجي كه كوچه به كوچه ميبينيد كه بجاي خود ... اما متاسفانه شما از بسيج فقط برخورد بچه گانه يك بسيجي كه با شخص شما برخورد داشته است ميبينيد .
همين الآن هم بسيج خيلي از نقاط كشورمان ، به عنوان يك نيروي مردمي فداكار مطرح است ... و اين فداكاري را هم از خود نشان مي دهد. اما شما ظاهرا اطلاع نداريد .
حالا نام و محتوائي كه اينگونه پاي ثابت فداكاري و دفاع است ، با دو كس تعارض دارد ...
1 - دشمن استقلال و فداكاري ملت ... و مزدوران و جيره خوارهايش كه اولين كساني هستند كه براي نابودي اين قشر مي كوشند .
2 - گول خورده هاي آنها كه جاهلانه از آنها تبعيت مي كنند . و مبارزه با اين مفهوم به آنها خورانده شده است .
دليل هم اينكه ... خوب ... يكي از نقاط مقاومت ملي ما بسيج است ... و قطعا سد راهي براي نفوذ آن دشمن استقلالمان ، خواهد بود . و مطمئن باشيد اگر يك حمله ناگهاني به مرزهاي ما بشود ، اولين گروههاي مقاوم همين قشر خواهند بود ... كه خوشبختانه مسلح هم هستند ... يك راهش اين است كه همه بسيجيها را بكشد ... :p تا از اين نيروي مقاوم ملي خلاص شود . يك راهش هم اين است كه به خورد ملت بدهد بسيج دشمن مردم است (!!!) ... اشتباهات كوچكش را بسيار بزرگ جلوه بدهد ... و هويت غالب و واقعي بسيج را در ميان آنها از بين ببرد . طوري كه خود بسيج و بسيجيها از خدمت به مردم پشيمان شوند . اين بزرگترين خيانت به اين ملت است كه بجاي اينكه اين نيروي مردمي را آفت زدائي كنيم ، و به اشكالات موجود در آن بپردازيم . وجود آن را زير سؤال ببريم . و بسيج را نابود كردن همانا و نابود و تضعيف كردن مرام اين جمع و نابود كردن حس كمك به همنوع همانا ... آنچه كه در كلان شهرهائي كه به فرهنگ پول پرستي و ماده پرستي غرب مسلكي نزديك تر است ، ديده مي شود . و در اين شهرها چيزي جز (ماده و پول) نقش حياتي ندارد .
بسيج اگر انتقاد سالم پيش برود ، و فرهنگي كه در دهه اول انقلاب نشان داد را در پيش بگيرد ، وجودش براي ملت ما رحمت است . اما بجاي اينكه اين قشر را كمك كنيم تا در راهشان استوار باشند ، متاسفانه مشغول تيشه زدن به ريشه آن هستيم ...!! آيا تا بحال يك نقد سالم و دلسوزانه نسبت به بسيج ديده ايد ؟ مگر روزي بسيجي مظهر ملت ما نبود ؟ مگر روزي افتخار جوان ايراني اين نبود كه بسيجي شود و از مملكت خود دفاع كند ... چرا نقد سالمي از بسيج نميشود و فقط به آن(حمله) مي شود ؟
دشمن ما حتي نمي خواهد ... پديده اي بنام بسيج در ميان مردم باشد ... چون اگر وجود داشته باشد تماما به ضررش است .
[HR]
نظرتو واضح تر بگو!! خجالت نكش. بگو من از موساد و سيا پول گرفتم. مرد حرفش رو لاي پتو نميپيچه آقاي صبح.
من نظرم رو خيلي واضح گفتم ... بهتر بود دوباره مي خوانديد ... اگر دوست داريد اينگونه برداشت كنيد مشكلي نيست ... اما بعهده من نيست و اين نوشته شما است .
[HR]
روح همه شهدا شاد. روح شهداي قتل هاي زنجيره اي هم شاد.
شهداي قتلهاي زنجيره اي ؟ :D :mad:
ظاهرا شما تعصب خاص و غير منطقي داريد كه دشمن دشمن شما دوست شماست ...
مطمئن نباشيد كساني كه نقل و نبات مجالسشان ساب نبي و ائمة باشد شهيد باشند :D وگرنه ممكن است در ديار آخرت در جهنم اسفل السافلين با آنها محشور شويد .... :p كمي در مورد مرام آنها تحقيق كنيد و بدانيد بد نيست ...
[HR]
زدن كراوات خودباختگي نيست. اسمش آزادي پوششه. اينقدر هم ظاهربين نباش.
طبق توضيحاتي كه در نامه هاي پيشين دادم ، كراوات زدن يك ايراني نمي تواند جزو مرام كسي باشد كه ادعاي عزت داشته باشد ... جمهوري اسلامي هم اختيار دارد مهري كه شرطهائي را در برگه اي كه مهر مي زند بگذارد .
حال شما دوست داريد با كلمه زيباي (آزادي پوشش) معاشقه كنيد ، كه نزد من كلمه اي مجهول و اغوا كننده كه جزو خورش هاي ماهواره هاي جنگ سرد مي تواند باشد ، اختيار با خودتان است .
[HR]
اين نظر شخصي شماست. از نظر خيلي ها كراوات مظهر غرب نيست. لطفا نظرات شخصي و حزبي خود را به نام جامعه تحويل ندهيد. در ضمن روژه گارودي به هيچ وجه مجبور نيست كه كراوات بزنه. نميدونم شما از كجا همچين برداشتي كرده اي.
از نظر چندين برابر آن خيليها كراوات زدن براي عزت طلبها زشت و كريه است . كسي ، طرفداران از خودباختگي را زور نكرده است كه كراوات نزنند ... اما آنها هم حق ندارند جمهوري اسلامي را زور كنند كه پاي عكس كراواتي مهر بزند . اگر دوست داري بداني در اجتماع اسلامي در دنيا چه كساني كراوات نمي زنند ... ، اغلب (عزت طلبها) را خواهي ديد . آقاي طه يس رمضان (موسس حماس فلسطين) ، آقاي سيد حسن نصر الله و سيد موسي موسوي... امام خميني ... شهداي صدر ... شيخ قرضاوي در قطر ... و اكثر كساني كه سردمدار بازگشت به عزت انساني انسانها هستند ...
روژه گارودي در يك جامعه اروپائي زندگي مي كند ... آباء و اجداد او كراوات را اختراع كرده اند ... و او يك اروپائي است ... اما ما ايراني هستيم و خود را با وابسته كردن به يك لباس غربي ضايع نمي كنيم .
siavash_ad
Saturday 25 January 2003, 12:41AM
بسیجی که در جبهه مقاوت کرد محترم. اول جنگ، ارتش ضعیف بود، ساختارش رو از دست داده بود، این بود که بسیج تشکیل شد تا نیروهای پراکنده مردمی رو سازمان بده. اما بعد از اینکه جنگ تموم شد، ارتش ساختارش رو بدست اورد. دیگه چه نیازی به یک نهاد موازی ارتش هست؟ که اسمش هم بسیجه. جاش تو جبهه است نه تو خیابونهای تهران که بیاد خر امثال من رو بگیره. من با بسیج 4 5 بار برخورد بد داشتم و خود به خود از بسيج بدم مياد. رویه بسیج ((فعلي)) همينه. بسيج بايد در ارتش ادغام بشه و امنيت شهري رو بده به نيروي انتظامي، امنيت مرزها رو بده به ارتش، فلج اطفال رو بده به وزارت بهداشت!، بقيه كارها رو هم بده به نهادهاي مربوط. من تيشه به ريشه بسيج نميزنم، رفتار خودشون اين كار رو انجام ميده.
حالا نام و محتوائي كه اينگونه پاي ثابت فداكاري و دفاع است ، با دو كس تعارض دارد ...
1 - دشمن استقلال و فداكاري ملت ... و مزدوران و جيره خوارهايش كه اولين كساني هستند كه براي نابودي اين قشر مي كوشند .
2 - گول خورده هاي آنها كه جاهلانه از آنها تبعيت مي كنند . و مبارزه با اين مفهوم به آنها خورانده شده است .
حالا به نظرت من جزو كدوم يكي از اين دو دسته ام؟؟
ظاهرا شما تعصب خاص و غير منطقي داريد كه دشمن دشمن شما دوست شماست ...
مطمئن نباشيد كساني كه نقل و نبات مجالسشان ساب نبي و ائمة باشد شهيد باشند وگرنه ممكن است در ديار آخرت در جهنم اسفل السافلين با آنها محشور شويد .... كمي در مورد مرام آنها تحقيق كنيد و بدانيد بد نيست ...
مثل اينكه شما از كشته شدن قربانيان قتل هاي زنجيره اي خوشحال هستيد. من فكر ميكنم جاي قاتلين و همفكرانشون در جهنمه نه مقتولين.
كراوات به عزت ربطي نداره. واي به حال عزتي كه به يك كراوات بند باشه.
Mohajer
Saturday 25 January 2003, 12:51AM
با سلام
این دومین باری است که اینجا مطلب می نویسم.
ببینید کراوات به نظر خیلی ها قشنگه , بعضی ها هم زشت , خیلی هم موضوع حساسی نیست ولی بعضی از عزیزان مثل جناب صبح چون خودش از کراوات بدش می یاد یعنی باید همه بدشون بیاد !
جناب صبح اگر سر کراوات با دیگرون کلنجار بشی پس سر مسائل حساستر چکار می کنی ؟
siavash_ad
Saturday 25 January 2003, 12:54AM
نوشته شده بوسيله Mohajer
با سلام
ببینید کراوات به نظر خیلی ها قشنگه , بعضی ها هم زشت , خیلی هم موضوع حساسی نیست ولی بعضی از عزیزان مثل جناب صبح چون خودش از کراوات بدش می یاد یعنی باید همه بدشون بیاد !
سلام
جناب صبح ميگن كه نظرات من، نظرات همه ملته!! و هر كس كه با اين نظرات مخالفت كنه يا مزدوره يا احمق.
صبح
Saturday 25 January 2003, 09:50AM
نوشته شده بوسيله Mohajer
با سلام
سلام عزيز ...
من چنين صحبتي نكردم كه "اگه من قبول ندارم پس غلطه"!!! ممكن است يك خط در ميون خونده باشين :)
بنده نظر خودم رو گفتم و دليل هم آوردم ... ، هر كسي حق داره طبق نظر خودش عمل كنه ... اما خوب ... اين آقا سياوش ما هم ميگه جمهوري اسلامي (بايد) زير عكس كراوات دار مهر بزنه ... ! كه اين مطمئنا نظر اكثريت نيست ! و قوانين حكومت قابل احترامه .
بله ... خود كراوات شايد مهم نباشد ... اما نقطه نظرات نوشته شده من اكثرا در مورد خودباختگي و پذيرفتن فرهنگ اجنبي بود كه نظراتم را نوشته ام . شايد تحت نام موضوع كراوات كمي غلط انداز باشد .
صبح
Saturday 25 January 2003, 10:03AM
بسیجی که در جبهه مقاوت کرد محترم. اول جنگ، ارتش ضعیف بود، ساختارش رو از دست داده بود، این بود که بسیج تشکیل شد تا نیروهای پراکنده مردمی رو سازمان بده. اما بعد از اینکه جنگ تموم شد، ارتش ساختارش رو بدست اورد. دیگه چه نیازی به یک نهاد موازی ارتش هست؟ که اسمش هم بسیجه. جاش تو جبهه است نه تو خیابونهای تهران که بیاد خر امثال من رو بگیره. من با بسیج 4 5 بار برخورد بد داشتم و خود به خود از بسيج بدم مياد. رویه بسیج ((فعلي)) همينه. بسيج بايد در ارتش ادغام بشه و امنيت شهري رو بده به نيروي انتظامي، امنيت مرزها رو بده به ارتش، فلج اطفال رو بده به وزارت بهداشت!، بقيه كارها رو هم بده به نهادهاي مربوط. من تيشه به ريشه بسيج نميزنم، رفتار خودشون اين كار رو انجام ميده.
مشابه اين كار سالها پيش انجام شد و بسيج زير نظر سپاه رفت .... اما بسيج هنوز مي تواند بعنوان كانون فرهنگي و كمكي مردم فعاليت كند . مشابه ابتداي پيروزي انقلاب ... اين يك خاصيت منحصر بفرد ميان ملتها بود و بنظرم دنبال مشابه نگرديد بهتر است ...
[HR]
حالا به نظرت من جزو كدوم يكي از اين دو دسته ام؟؟
اميدوارم جزو هيچكدوم نباشي :)
[HR]
مثل اينكه شما از كشته شدن قربانيان قتل هاي زنجيره اي خوشحال هستيد. من فكر ميكنم جاي قاتلين و همفكرانشون در جهنمه نه مقتولين.
سر و ته اين ماجرا معلوم نيست ... ! اما گفته ميشود نقل و نبات مجالسشان فحش دادن و سب نبي و ائمه اطهار بوده است . و تكليف آنها براي مسلمانها معلوم است . و آنچه كه تعجب برانگيز است ... اينكه شما فقط براي اينكه دشمن مخالفان شما بوده اند از آنها به نام شهيد ياد مي كنيد :D شهيد يك مفهوم اسلامي است ... براي كسي نيست كه ساب نبي كند ... و با اسلام دشمني كند ...
صبح
Saturday 25 January 2003, 10:04AM
سلام
جناب صبح ميگن كه نظرات من، نظرات همه ملته!! و هر كس كه با اين نظرات مخالفت كنه يا مزدوره يا احمق.
اگر ميدونستم اينقدر در تشخيص مواضع و حريمها اختلاف فاز داريد اينهمه وقت نميگذاشتم تا براي شما بنويسم :D
siavash_ad
Saturday 25 January 2003, 12:01PM
ملت ما قطعا مخالف مهر زدن دولتمان پاي عكسهاي ذوب شدگان در ولايت غرب است . بهتره بگي آقاي صبح مخالف است.
اين آقا سياوش ما هم ميگه جمهوري اسلامي (بايد) زير عكس كراوات دار مهر بزنه ... ! كه اين مطمئنا نظر اكثريت نيست !
ميبيني ميگم نظرات خودت رو به نام ملت تحويل ميدي. نظر اكثريت رو از كجا اوردي؟؟؟؟؟فعلا كه نظر اكثريت در مجلسه. مجلسي كه همفكران شما خيلي باهاش مشكل دارند. تازه اگه نمايندگان واقعي مردم (بدون رد صلاحيتها) به مجلس ميرفتند كه الان شاهد يك مجلس برانداز بوديم!!
اولي يعني مزدور، دومي يعني احمق. پس من بدون دليل حرف نزده ام.
سر و ته اين ماجرا معلوم نيست ... ! اما گفته ميشود نقل و نبات مجالسشان فحش دادن و سب نبي و ائمه اطهار بوده است . و تكليف آنها براي مسلمانها معلوم است . و آنچه كه تعجب برانگيز است ... اينكه شما فقط براي اينكه دشمن مخالفان شما بوده اند از آنها به نام شهيد ياد مي كنيد شهيد يك مفهوم اسلامي است ... براي كسي نيست كه ساب نبي كند ... و با اسلام دشمني كند ...
اگر سر و تهش معلوم نيست پس چرا مياي همينجوري پشت سر مرده حرف گزاف ميزني و اتهام سنگين سب نبي رو بهشون نسبت ميدي؟ فقط بلدي تهمت بزني. ميدوستي كه تهمت گناه كبيره است؟؟ كي گفته كه فروهر ها سب نبي ميكرده اند؟ همونهايي كه كشتنشون؟؟ باز ياد آقاجري افتادم. مدركت كجاست؟ بر اساس چه چيزي اتهاماتي چنين سنگين رو به مرده اي ميزني كه قدرت دفاع از خودش رو نداره؟ خجالت داره به خدا. من مرامشون رو ميشناسم و بهش خيلي هم احترام ميذارم. نكنه شما هم از طرفداران اعدام انقلابي (بخوانيد ترور) مخالفان هستيد؟ اون هم به شكل فجيع و غير انساني.
اگر ميدونستم اينقدر در تشخيص مواضع و حريمها اختلاف فاز داريد اينهمه وقت نميگذاشتم تا براي شما بنويسم
وقت گرانبهاتون رو بذاريد براي كشتن همفكران فروهرها. همينجا بهت بگم يكيشون خود من هستم. خواستي بيا بكش. فقط خواستي بكشي با گلوله بزن توي مخ كه خيلي درد نشكم، قربونت.
بهزاد
Saturday 25 January 2003, 03:16PM
نوشته شده بوسيله صبح
سلام
بهزاد عزيز ...
كراوات زدن در خيابان ممنوع نيست (حداقل از لحاظ اجرائي و انتظامي ) . فروش آن هم آزاد ميباشد ... بنده به كرات در مغازه و يا دست و بال دست فروشهاي خيابان انقلاب كروات ديده ام .
سلام عزيز...
من كه معتقدم اين مبحث ارزش اين همه بحث رو نداره و از ادامه اين بحث خسته و منصرف شدم ولي جهت اطلاع عرض كنم كه شما مي توانيد به يكي از بوتيك ها مراجعه كنيد و دستور العمل نيروي انتظامي رو روي ديوارشون در محلي كه در معرض ديد مشتريان باشد مشاهده بفرمائيد (در آبادي ما كه اينطوري است).
كه نوشته: خريد و فروش كراوات ممنوع است و نمي دونم چقدر مجازات نقدي و حبس تعزيري و... دارد.
صبح
Saturday 25 January 2003, 03:38PM
آقا جون من حق ندارم نظرم رو بگم ... ؟ عجب ها ... !!! نظر من اینه که اکثریت مخالفن ... خوب نظر شما هم شاید این باشه که موافقن ... خوب بنویس به نظر شما نظر من صحیح نیست . ما که نمی خوایم فردا تصمیم اجرائی رو حرفهامون بگیریم ... اگه آقا سیاوش شد رئیس جمهور یه نظر سنجی می کنه میبینه کی به کیه ... !!!
شما همه شکایتت این بود که چرا جمهوری اسلامی زیر عکس کراواتی مهر نمیزنه ... بنده هم گفتم طبق معیارهائی که من هم به چندین نوعش اشاره کردم جمهوری اسلامی میتونه مهرش رو پای برگه اي بزنه كه شرايطش رو خودش تعيين كرده باشه (نوضيح بيشتر نامه هاي پيشين) .
در مورد فروهرها عرض كنم كه خوب ... هر كسي با هم سنخ هاش محشور ميشه ... غصه نخور ... عيسي به دين خود ... موسي هم به دين خود ... اونچه كه گفتم ، شنيده ام... از شخص موثقي هم شنيده ام ... و نوشتم (گفته مي شود) ... اگر چنين شرطي در مورد آنها صحيح باشد ، تكليف آنها پيش مسلمانها معلوم است . شما هنوز بلد نيستيد متني را بخوانيد ... چه ميشود با شما گفت ؟
وقت گرانبهاتون رو بذاريد براي كشتن همفكران فروهرها. همينجا بهت بگم يكيشون خود من هستم. خواستي بيا بكش. فقط خواستي بكشي با گلوله بزن توي مخ كه خيلي درد نشكم، قربونت.
كشته هائي كه مسلمانها بابت مزدوري و وادادگي و خودباختگي عده اي مي دهند تا استقلال خود را بازپس گيرند ، براي شما كافيست اگر خيلي به خونريزي علاقه داريد ... فقط كافيست به راديو و تلويزيون و يا حتي رسيور خودتون برق برسوني ... و چشمهات رو باز كني ...
اگر خواستي اين داستان سرائي هاي بامزه ات هم به واقعيت بپيونده ... برو تو آشپزخونه خونتون يه خورده از مامان جون رب گوجه قرض بگير و با آب قاطيش كن و بريز رو كراواتت و بخواب كف اتاقت ... تا حماسه اي فروهري بسازي :D هر وقت سير شدي پاشو كراواتت رو بنداز تو ماشين لباسشوئي كه اگه خشك بشه ديگه راحت نميره ... :p
صبح
Saturday 25 January 2003, 03:54PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
سلام عزيز...
من كه معتقدم اين مبحث ارزش اين همه بحث رو نداره و از ادامه اين بحث خسته و منصرف شدم ولي جهت اطلاع عرض كنم كه شما مي توانيد به يكي از بوتيك ها مراجعه كنيد و دستور العمل نيروي انتظامي رو روي ديوارشون در محلي كه در معرض ديد مشتريان باشد مشاهده بفرمائيد (در آبادي ما كه اينطوري است).
كه نوشته: خريد و فروش كراوات ممنوع است و نمي دونم چقدر مجازات نقدي و حبس تعزيري و... دارد.
خوب بنده با توجه آنچه كه در مغازه ها و دست فروشيهاي خيابان انقلاب تهران اين صحبت را كردم .
خوب يكي از دفعاتي كه من كراوات فروشيهاي دست فروش را ديدم ، خوب در جاي خود اين پديده را در همان جهت هويت زدائي از مردم اين شهر يافتم . و بسيار متاسف شدم كه چرا جلوي اين فروش گرفته نمي شود . چون بهرحال عرضه ، خود نوعي تبليغ است و اگر فروش آزاد باشد ، و تقاضا را هم در بر دارد. و به مرور تبديل به عرف خواهد شد كه به نظر من يكي از جنبه ها و زمينه هاي هويت زدائي است. مخصوصا در اين جامعه ما كه شرحش را همه دانند ...
siavash_ad
Saturday 25 January 2003, 06:32PM
صحبت کردن با یک تروریست (يا همفكر تروريست) خيلي سخته و من بلد نيستم. راجع به اون پيشنهاد خيلي با مزه تون خيلي ممنون. لطف كردين. در ضمن مادر بنده عمرشون رو دادن به شما و من نميتونم ازشون رب بگيرم. نميدونم چي بايد بگم. بعضي وقتها زبان عاجز ميمونه. و اين اولين دفعه است تو اين باشگاه. بهتون تبريك ميگم.
صبح
Saturday 25 January 2003, 08:01PM
صحبت کردن با یک تروریست (يا همفكر تروريست) خيلي سخته و من بلد نيستم.
مسترهاي تروريست و تروريست زاده تا هفت پشت هم چنين جملاتي ميگن :) باعث افتخار منه كه اين جملات از زبان آن تروريستها در مياد ... اين جملات رو به حماس و حزب الله و هر همتي كه بدنبال عزتش باشه ميگن ... اما متاسفانه باعث تاسف منه كه از زبان شما شبيه همون جملات در مياد :) چند وقت پيش تو يه وبلاگ يه دانشجوي صهيونيست آمريكائي يه حقيقتي در مورد تورات نوشتم ... از عصبانيت يك جمله شبيه به جمله شما گفت ... ببين شباهت تا كجاست :D البته بلا نسبت آقا سياوش ... فقط گفتم كه بدوني ... :)
راجع به اون پيشنهاد خيلي با مزه تون خيلي ممنون. لطف كردين. در ضمن مادر بنده عمرشون رو دادن به شما و من نميتونم ازشون رب بگيرم. نميدونم چي بايد بگم. بعضي وقتها زبان عاجز ميمونه. و اين اولين دفعه است تو اين باشگاه. بهتون تبريك ميگم.
خدا رفتگان جمع حاضر رو رحمت كنه ان شاء الله .... و همه سفر خوبي براي آخرت داشته باشيم ... و در هر دو سرا از دشمنان خدا و پيغمبر در نهايت فاصله باشيم ...
والسلام
siavash_ad
Sunday 26 January 2003, 01:04AM
بعله. احتمالا من قاتل تك تك كودكان فلسطيني هستم. خدا منو ببخشه!!
صبح
Sunday 26 January 2003, 11:32AM
بعله. احتمالا من قاتل تك تك كودكان فلسطيني هستم. خدا منو ببخشه!!
استغفر الله ... بنده گفتم اين اصل "مزدوري و همه چيز را در نوكري غرب ديدن" باعث ميشه كه يك ملت همچون فلسطين يك روز اينچنين حتي براي وجب به وجب سرزمينش بجنگه ... و زورش به دو وجب كشور كه از استان تهران هم كوچيكتره نرسه ... بقول امام حتي نتونه يه سطل آب بريزه كه سيل ببره اين دشمنان بشريت رو ... اينها همه از دوستي با مرام اجنبيها و كفار انجام مي گيره ...
همه اينها بلا نسبت آقا سياوش و هر مسلمون ديگه اي :)
min
Monday 27 January 2003, 01:48AM
آقايان طرفدار كراوات !
يعني اين مسئله اينقدر براي شما مهمه ؟
خوب چه سودي داره؟
siavash_ad
Monday 27 January 2003, 12:10PM
شما اول همه گفتگوها رو بخون بعدا اظهار نظر کن. کراوات مشکل نیست، یکی از آثار طرز تفکری است که معضل کشور است!
سینا 555
Monday 27 January 2003, 04:35PM
شما اول همه گفتگوها رو بخون بعدا اظهار نظر کن. کراوات مشکل نیست، یکی از آثار طرز تفکری است که معضل کشور است!
سيا خان
همين شما بوديد كه ميگفتيد يك مشكله بزرگيه,چرا طفره ميري عزيز؟
اگه مشكلي نبود كه جنابعالي اينقدر واسه اون قلمفرسايي نميكردي.
از نظر شما معضلات كشورو ميشه با زدن اين طناب مسخره به گردن حل و فصل كرد.چون خودت گفتي كه زدن طناف به گردن انسان رو اراسته و پاكيزه نگه ميداره
وباعث ميشه انسان تو زندگيش بخاطر شق و رقي تركيب كت شلوار و كراوات منظم باشه و پيشرفت كنه.والله اين حرفا رو تو خود غرب بزني بهت ميخندند دوست عزيز.اين يك منطق الكنيست كه هيچ ادمي با عقل سليم نميتونه قبولش كنه.
مثل اينه كه شما نتوني مشكلات يك مملكتي رو از راه خودش حل كني و بياي بگي اي ملت,اگه از امروز فلان لباسو بپوشيد بخش زيادي از مشكلات شما حل ميشه.نه ,كراوات مشكلي نيست ولي شما داري اينجا يك مشكل ازش درست ميكني واينو چند تا دوست ديگه به سركار عالي گفتند و رفتندولي جنابعالي مصر به ادامه اين بحث كذايي هستيد
min
Monday 27 January 2003, 11:43PM
اتفاقا اينجا درست گفتيد
طرز تفكري كه به يك متر پارچه بند شده كه بايد دور گردنشان باشد تا اگر ارباب آنها آمريكا خواست بكشد سريع دم دست باشد .:D:D
siavash_ad
Wednesday 29 January 2003, 01:08AM
خیلی بی مزه بود. تو کی میخوای از تهمت زدن دست برداری؟ اینه دیگه؟ آمریکا شد ارباب ما؟ چقدر دو رویی؟
siavash_ad
Wednesday 29 January 2003, 01:28AM
نوشته شده بوسيله سينا 555
سيا خان
همين شما بوديد كه ميگفتيد يك مشكله بزرگيه,چرا طفره ميري عزيز؟
اگه مشكلي نبود كه جنابعالي اينقدر واسه اون قلمفرسايي نميكردي.
از نظر شما معضلات كشورو ميشه با زدن اين طناب مسخره به گردن حل و فصل كرد.چون خودت گفتي كه زدن طناف به گردن انسان رو اراسته و پاكيزه نگه ميداره
وباعث ميشه انسان تو زندگيش بخاطر شق و رقي تركيب كت شلوار و كراوات منظم باشه و پيشرفت كنه.والله اين حرفا رو تو خود غرب بزني بهت ميخندند دوست عزيز.اين يك منطق الكنيست كه هيچ ادمي با عقل سليم نميتونه قبولش كنه.
مثل اينه كه شما نتوني مشكلات يك مملكتي رو از راه خودش حل كني و بياي بگي اي ملت,اگه از امروز فلان لباسو بپوشيد بخش زيادي از مشكلات شما حل ميشه.نه ,كراوات مشكلي نيست ولي شما داري اينجا يك مشكل ازش درست ميكني واينو چند تا دوست ديگه به سركار عالي گفتند و رفتندولي جنابعالي مصر به ادامه اين بحث كذايي هستيد
آخه من کجا گفتم که همه مشکلات با کراوات حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
min
Wednesday 29 January 2003, 02:11AM
خیلی بی مزه بود. تو کی میخوای از تهمت زدن دست برداری؟ اینه دیگه؟ آمریکا شد ارباب ما؟ چقدر دو رویی؟
برادر عزيزم
سلام
من گفتم ـمريكا ارباب شماست ؟ يادم نمي آيد چنين حرفي زده باشم .
گفتم عده اي دوست دارند افسارشان براي اربابشان آماده باشد و هرگز ادعا نكردم شما جزو آن عده هستيد .
من يقين دارم كه هرچند شما در برخي جهات با ما اختلاف نظر داريد اما در نظراتتان صاف و صادقيد و براي همين از صحبت كردن با شما لذت مي برم هرچند نظراتتان با من مخالف باشد
عزيز من آيا من اولين بار براي شما دست دوستي دراز نكردم و با وجود جواب منفي باز ادامه دادم
هنوز شما را برادر عزيزي مي دانم كه فكر مي كنم در برخي جهات يا درست توجيه نشده ايد و يا اشتباه درك كرده ايد .
براي شما هم آرزوي موفقيت مي كنم
siavash_ad
Wednesday 29 January 2003, 08:26PM
من خودم در ميهماني ها كراوات ميزنم و در تمام اين تاپيك از آزاد بودن آن دفاع كرده ام. حال به نظر شما اين جمله چه معنايي دارد؟؟
طرز تفكري كه به يك متر پارچه بند شده كه بايد دور گردنشان باشد تا اگر ارباب آنها آمريكا خواست بكشد سريع دم دست باشد
من از اين جمله برداشت ميكنم كه كراواتي، يك آدم نوكر آمريكاست و فلسفه اش هم براي اعدام است. شما چيزي ديگه اي برداشت ميكني؟؟؟؟؟
درياي آرام
Wednesday 29 January 2003, 09:23PM
صبر كنيد صبر كنيد صبر كنيد
ببينم حالا كاري به كراوات ندارم، اون شلوار كه همه آقايون ميپوشند( و اگر خدايي نكرده چون از فرهنگ ديگري آمده نپوشند، خيلي بده) از كجا اومده؟
آيا لباس مردها در زمان اسلام و در زمانهاي قديم در ايران، شلوار بوده؟؟
پس چرا فقط سختگيريها در مورد يك سري چيزها است؟ چرا يك سري چيزها انقدر حساسيت برانگيز شده؟
مگه گذشته از لباس خيلي چيزهاي ديگه در زندگيهاي روزمره ما از بيرون مرز ايران يا اسلام نيامده؟
چرا بعضي رو ميگيريم بعضي رو يه هو روش كليك ميكنيم؟
خدا ميدونه چقدر حساسيتها ديد ما رو تنگ ميكنه... خدا ما رو از تعصب نجات بده. آمين.
درياي آرام
Wednesday 29 January 2003, 09:34PM
يك خواهشي هم از كساني كه كراوات براشون خيلي زشت و منفوره دارم.
لطفا براي اينكه ثابت كنيد از لباس غربي بيزاريد ديگه شلوار و احيانا كت و شلوار نپوشيد. اين رو واقعا بهش فكر كنيد.
آيا ديديد در هند و پاكستان و اندونزي و .... چطور هيچ لباسشون به هيچ جاي ديگه نميخوره. تا اونجا كه من يادم مياد اونها كامل لباس سنتيشون رو نگه داشته اند. نه نصفه نيمه
min
Thursday 30 January 2003, 12:32AM
من خودم در ميهماني ها كراوات ميزنم و در تمام اين تاپيك از آزاد بودن آن دفاع كرده ام. حال به نظر شما اين جمله چه معنايي دارد؟؟
من از اين جمله برداشت ميكنم كه كراواتي، يك آدم نوكر آمريكاست و فلسفه اش هم براي اعدام است. شما چيزي ديگه اي برداشت ميكني؟؟؟؟؟
اينكه شما براي چي كراوات ميزنيد خود ميدانيد اما نمي دانم چرا اينقدر دوست داريد اون جمله نوكر آمريكار را به خود بچسبانيد ؟;);):D
siavash_ad
Thursday 30 January 2003, 12:50AM
نوشته شده بوسيله min
اينكه شما براي چي كراوات ميزنيد خود ميدانيد اما نمي دانم چرا اينقدر دوست داريد اون جمله نوكر آمريكار را به خود بچسبانيد ؟;);):D
اولا نوكر آمريكا جمله نيست و عبارته! چون فعل نداره.
دوما اينكه من دوست ندارم نوكر كسي باشم و نيستم.
سوما اينكه بحث ارباب ((آمريكا)) رو يكي ديگه شروع كرد نه من!
چهارما اينكه دوست دارم كراوات بزنم و هيچ ربطي هم به آمريكا نداره كه هيچ، به هيچ كس ديگه هم ربط نداره.
min
Thursday 30 January 2003, 12:58AM
اولا نوكر آمريكا جمله نيست و عبارته! چون فعل نداره.
دوما اينكه من دوست ندارم نوكر كسي باشم و نيستم.
سوما اينكه بحث ارباب ((آمريكا)) رو يكي ديگه شروع كرد نه من!
چهارما اينكه دوست دارم كراوات بزنم و هيچ ربطي هم به آمريكا نداره كه هيچ، به هيچ كس ديگه هم ربط نداره.
پنجما اينكه خودتون هر چي ميگن به خودتون ميگيريد.:D
سینا 555
Thursday 30 January 2003, 10:29AM
سيا جان گفته بودي:
شما میگی که کراوات قلاده است و لابد هر کس که کراوات میزند سگ. چون قلاده برای سگ است و این یعنی زیر سوال رفتن آزادی پوشش
خواستم بگم:
محض اطلاع شما قلاده يه سمبوله و گذشته از اين انواع و اقسام حيوانات و نه فقط سگ بوسيله انسانها قلاده شده اند. علاوه بر اينها دير زماني نبوده كه به گردن انسانهاي ديگر زنجير ميزدند و به صورت برده ازشون استفاده ميكردند.
و اين يعني زير سئوال رفتن منطق شما:)
siavash_ad
Thursday 30 January 2003, 10:53AM
سيا جان گفته بودي:
خواستم بگم:
محض اطلاع شما قلاده يه سمبوله و گذشته از اين انواع و اقسام حيوانات و نه فقط سگ بوسيله انسانها قلاده شده اند. علاوه بر اينها دير زماني نبوده كه به گردن انسانهاي ديگر زنجير ميزدند و به صورت برده ازشون استفاده ميكردند.
و اين يعني زير سئوال رفتن منطق شما:)
استاد منطق و فلسفه
حالا چي شد كه بعد از يك قرن ياد اين گفتگوي من افتادي؟ بعدش هم شما كه اينهمه از قلاده بر گردن ها بدت مياد پس چرا در ميان آنها زندگي ميكني؟ دم خروس رو باور كنيم يا قسم حضرت عباس رو؟
سینا 555
Friday 31 January 2003, 06:10AM
استاد منطق و فلسفه
حالا چي شد كه بعد از يك قرن ياد اين گفتگوي من افتادي؟ بعدش هم شما كه اينهمه از قلاده بر گردن ها بدت مياد پس چرا در ميان آنها زندگي ميكني؟ دم خروس رو باور كنيم يا قسم حضرت عباس رو؟
اين حرفت بوي تحجر ميده ,جوابي نداره .تحجرسياسي حد ومرزي ميتونه نداشته باشه.ضمنا محل زندگي شخص ربطي به مباحثه و گفتگو نداره .
siavash_ad
Friday 31 January 2003, 11:36AM
اين حرفت بوي تحجر ميده ,جوابي نداره .تحجرسياسي حد ومرزي ميتونه نداشته باشه.ضمنا محل زندگي شخص ربطي به مباحثه و گفتگو نداره .
ميدونم كه جوابي نداره. (يه چيز تو مايه هاي حرف حساب) ولي دليلش تحجر نيست عزيز. تحجر اونه كه يك تيكه پارچه رو نشونه هزار تا چيز ميدونه. اصلا نميدوني تو ايران چي ميگذره، حس نميكني كه تو ايران چي ميگذره. از دور دستي بر آتش داري. اونوقت مياي ادعاي همه چيز را هم داري. خب اينها تناقض دارند.
maryam
Wednesday 12 February 2003, 02:36PM
آقا سياوش!
اينقدر خودت رو ناراحت نكن اگر دوست داري خب برادر استفاده كن
بگذار نظرات ديگران براي ماماناشون بمونه!
asheghe iran_p
Wednesday 12 February 2003, 10:23PM
ششمآ هيچ كس حق نداره به سگ من جورج بوش توهين كنه چون اون هم قلاده داره:D
tafsir
Saturday 17 May 2003, 02:55AM
0. به نام خدا
سلام
من چون اين بحث را خواندم، خواستم نظرم را بگويم:
1. این که از بسیج چنین یاد شد، متاسفم. گر چه امروزه اوضاع بسیجی ها مثل زمان جنک نیست، ولی نباید به خاطر عمل سوء عده ای، کل موضوعی را بد بدانیم.
2. من کاری به کشور های دیگه ندارم، که اونا کروات می زنن یا نه. شاید اون جا کروات مظهر غرب و حکومت گذشته نیست. من کاری به گذشته ندارم که شریعتی کروات می زده یا نه. شاید در گذشته این حالت مظهر بودن را نداشته. ولی در ایران امروزه چنین است. اگر روزی این مظهر بودن را از دست داد، باید آزاد بشه.
دلیل این که روی لباس های دیگه بحثی نمی شه این ه که اگر حتی از غرب اومده باشن، در ایران مظهر غرب نیستند. هر چند کت هم لباس غربی(از لحاظ ریشه) نیست. غربی ها می خواستن خودشونو شبیه (فکر کنم) ابن سینا در بیارن، لباسی شبیه لباس اون پوشیدن، شد کت. اینو شریعتی می گه.
سلوك و رفتار ائمه هم همين بوده. مثلا ما بين حمد و سوره مستحب مي دونيم "الحمد لله رب العالمين" بگيم. سني ها آمين مي گن. چرا ائمه اينو مستحب كردن، اونو حرام؟
چرا در حديثي نشانه هاي شيعه بودن را اين 5 چيز دانسته اند: 1. خواندن 51 ركعت نماز در روز(يوميه+ نافله) 2. خواندن زيارت اربعين 3. انگشتر در دست راست كردن 4. در سجده جبين را بر خاك گذاشتن 5. بسم الله را بلند گفتن
اكثر اين علائم مثل همون مظهر ها و نشانه هان.(فهميديد يا توضيح بدهم؟)
ما بايد سعي كنيم خودمان را شبيه مومنان در آوريم، نه كفار. بايد علانم و نشانه ها و مظاهر اسلامي داشته باشيم، نه نشانه هاي كفر.
3. حال بايد ببينيم كه اين "تشبه به مومن و مسلمان" و "خود را به نشانه ها و مظاهرغيراسلامي و ضد اسلامي نياراستن" يك چيز اجباري است يا اختياري؟ انجامش واجب است و تركش حرام، يا نه، بحث مستحب و مكروه مطرح مي شود. تا چه حد آن، چه حكمي دارد؟
ضمنا در نظر داشته باشيد كه ممكن است چيزي گناه باشد، ولي جرم يا ممنوع نباشد، يا برعكس.
حال عده اي قانون گذار به اين نتيجه رسيده اند كه حكم آن اين است. هر چند ممكن است عده اي ديگر مخالف باشند. بالاخره نظرات مختلف ه ديگه. حالا اينو نبايد به كل حكومت بسط داد. يا نبايد هميشه از هر قانوني در اين حكومت دفاع كرد.
4. در جواب این حرف که"جمهوری اسلامی میتونه مهرش رو پای برگه اي بزنه كه شرايطش رو خودش تعيين كرده باشه" باید گفت که هر چند این حرف درسته، ولی "جواب" برای این مساله نمی شه. شرایطی که انتخاب می کنه، باید اسلامی باشه. باید مانع آزادی نشه.
شاید فردا خواستند قانون کنند که مهرشون رو پای هر عکسی که ریش بلند نداشته باشه نزنن. خوب همین سلب آزادی ه.
ولی همون طور که گفتم، باید ببینیم این مورد در شرایط امروز حکمش چیه، و اگر واقعا حرامه یا جرمه، این که مهر نمی زنن درسته.
هر کی با نظرات من موافقه، یا مخالفه بگه. در مورد اون مواردی هم که به عنوان سوال مطرح کردم یا مجهول گذاشتم هم نظر بدید.
لطف کنید حرف های قبلی را کنار بگذارید و روی مسئله ی مطرح شده بحث کنید.
صبح
Saturday 17 May 2003, 09:10AM
4. در جواب این حرف که"جمهوری اسلامی میتونه مهرش رو پای برگه اي بزنه كه شرايطش رو خودش تعيين كرده باشه" باید گفت که هر چند این حرف درسته، ولی "جواب" برای این مساله نمی شه. شرایطی که انتخاب می کنه، باید اسلامی باشه. باید مانع آزادی نشه.
شاید فردا خواستند قانون کنند که مهرشون رو پای هر عکسی که ریش بلند نداشته باشه نزنن. خوب همین سلب آزادی ه.
ولی همون طور که گفتم، باید ببینیم این مورد در شرایط امروز حکمش چیه، و اگر واقعا حرامه یا جرمه، این که مهر نمی زنن درسته.
سلام
محل بحث اين مطلب اين بود كه آقا سياوش در نظرات خودش ( كروات ) را مظهر غرب نمي دانست . بنده گفتم مسئولين اين امر كراوات را مظهر غرب مي دانند و مختار هستند كه طبق نتيجه گيريهاي خودشان پاي گذرنامه شما مهر بزنند . و منتظر اطاعت از نظريات آقا سياوش نمي شوند !
و 3 :
اسلام ( تشبه به كفار ) و ( برگزيدن راه كفار ) را مجاز نمي شمرد. من حديثش را پيدا كردم ولي مطمئن نيستم نوشته باشم :)
موفق باشيد
a133boss
Monday 19 May 2003, 12:22AM
سلام دوستان,
اميد وارم حال همگي خوب باشد.
آيا كسي مي تواند به اين سوال من كه مدتي ست فكرم را مشغول كرده پاسخ دهد.
كراوات براي چه ابداع شد؟
لطفا پاسخ دهيد.
صبح
Monday 19 May 2003, 09:39PM
سلام
من شنيدم كه از ابتدا پارچه اي بوده كه اروپائيها ازتاريخشان بر گردن مي انداختند ( در لباس روستائي هاي اروپائي هم ديده مي شود ) كه به مرور مدل داده شده و به اين حالت در آمده است.
با عرض معذرت :smile05: ، من تا مي بينم ياد يك فلش (پيكان) مي افتم كه به جاي ويژه اي نشانه رفته است ! :smile21:
a133boss
Tuesday 20 May 2003, 08:21AM
سلام اميد وارم حالتان خوب باشد,
البته انتظاري هم نداشتم جواب كامل و صحيحي را دريافت كنم چه بسا كه از قديم گفته اند : قافيه كه تنگ آمد شاعر به جفنگ آيد... خوب حالا دوست عزيز بهتر است نوك پيكان رو جاشو تغيير بدي زيرا از قديم گفته اند گفتار نيك نشانه شخصيت است. بله...
داستان از آنجا شروع شد كه آقاي محترمي كه شغل خياطي را ساليان سال دنبال مي كرد چون فقط همين يك كار را بلد بود و از آن جايي كه آقايان غربي كمتر ادعايي در حرفه هاي ديگر دارند به عبارتي متخصص اينكار شده بود . روزي شخصي پيش آن خياط رفت و سفارش تكه پارچه اي را داد كه با آن بتواند دكمه هاي بزرگ پيراهن خود را بپوشاند. (به همين سادگي) البته بعد از مدت كمي كراوات به شكل امروزي در آمد حال ميتوان آن را بسته به سطح آگاهي شخصي آن را به نقاط مورد علاقه نسبت داد ... شما هم آزاد هستيد....:D
tafsir
Thursday 22 May 2003, 03:55AM
به نام خدا
جان خودتون دوباره نيوفتيد به جون هم. موضوع رو هم منحرف نكنيد.
هر كس يادداشت مرا خوانده باشد، مي بينيد كه اكثرش بي پاسخ مونده.
مهمترين قسمتش اينه كه: آيا حكومت مي تونه در این موضوع دخالت کنه یا نه؟
از صبح هم تعجب می کنم که چنین حرفی رو زده. من ازش انتظار بیشتری داشتم.
ضمنا اون حدیث رو هم در این جا نگفته ای.
از همه ی دوستان هم می خوام این قدر به هم گیر ندهند. بچسبند به موضوع اصلی بحث و حاشیه نروند.
متشکر:)
در ضمن نمی دونم چرا نامه ی این سوال برای من نیامد :-( به همین خاطر ه که نیومدم جواب بدهم.
صبح
Sunday 8 June 2003, 11:04AM
کراوات برای پزشکان ممنوع!
شنبه، 17 خرداد 1382
بی عنوان ــ سرویس خارجی: در انگلیس گفته شد که پزشکان بايد از پوشيدن کراوات هنگام معاينه بيماران خودداری کنند، زيرا کراوات سبب انتقال عوامل بيماری زا می شود.
قرار است اين مساله روز جمعه در همايش انجمن پزشکی بريتانيا درباره جلوگيری از گسترش بيماری های عفونی در بيمارستان ها، مورد بحث قرار گيرد.
کراوات برای بسياری از پزشکان جزء جدانشدنی از لباس است، ولی ممکن است استفاده از آن برای بسياری از پزشکان پايان گيرد.
بی گزارش بی.بی.سی تحقيقات نشان داده است که کراوات، در صورتی که با پوست بيمار يا زخم تماس پيدا کند، می تواند باکتری ها را به خود جذب کند. اين باکتری ها سپس ممکن است به همين صورت به بيماران ديگر که توسط پزشک مورد معاينه قرار می گيرند، منتقل شود.
از آنجا که کراوات مثل ساير لباس ها زود به زود شسته نمی شوند، باکتری ها می توانند روی آن انباشته شوند.
البته اين نظر در همه جهان پذيرفته شده نيست. بسياری از پزشکان می گويند راه های بسيار بهتری برای جلوگيری از گسترش ميکرب وجود دارد مثلا شستن دست ها قبل و بعد از معاينه بيمار.
Scorpion
Tuesday 10 June 2003, 01:08AM
با سلام
آيت الله تبريزي:
سئوال 2259 ـ استفاده از پوشاك متداول ملل كافر و دولتهاى غربى ,چگونه است ؟
جواب بسمه تعالى بـر مـسـلمان سزاوار است از لباسهايى كه موجب تشبه به كفاراست استفاده نكند .
و از امورى كه شعار كفار است , مانند صليب بايد اجتناب نمود , واللّه العالم .
سئوال 2260 ـ پوشيدن لباس سفيد بر روى لباس سياه كراهت آن را رفع مى كند ؟
جواب بسمه تعالى رفع كراهت نمى شود .
واللّه العالم .
سئوال 2261 ـ پوشيدن جامه هايى كه اسم هاى خدا بر آن نوشته شده ,چگونه است ؟
جواب بسمه تعالى پوشيدن لباسهاى مزبور مانعى ندارد , لكن كسى كه محدث است , نبايد بدن خود را به اسم جلاله برساند , واللّه العالم .
سئوال 2262 ـ ايـن روزها مدل لباس و آرايش ويژه غربيها در كشور رواج يافته و برخى جوانان نيز خود را بـه آن مـى آرايـنـد , آيـا جـايزاست ؟
همچنين بستن كراوات و پاپيون كه مسلمان را به كفارشبيه مى كند , چگونه است ؟
جواب بسمه تعالى مـؤمـن بايد از كارى كه موجب ترويج فساد بين جامعه مسلمين است يا جامعه را در معرض فساد قرار مى دهد اجتناب كند , واللّه العالم .
سئوال 2263 ـ اكنون لباسهايى با رنگها و شكلهاى مختلف در بازارموجود است اين لباسها ارمغان فرهنگ غرب است , پوشيدن اينها چه حكمى دارد ؟
جواب بسمه تعالى سزاوار است مسلمان از كافر امتياز داشته باشد , و تشبه به كفار پيدا نكند , واللّه العالم .
55. اراكى: در صورتي كه تأييد يا تقويت كفار باشد جايز نيست. استفتاء.
بهجت: تشبه به كفار احوط اجتناب است. استفتاء.
خامنه اى: بطور كلي پوشيدن هر لباسي كه لباس غير مسلمانان محسوب مي شود، بطوريكه پوشيدن آن منجر به ترويج فرهنگ منحط بيگانه شود جايز نيست. با استفاده از اجوبة الاستفتائات، ج2، سؤال 300 و استفتاء.
سيستانى: چنانچه شعار و آرم كفر به حساب مي آيد جايز نيست. استفتاء.
56. 173. سؤال: كراوات از نظر اسلام چه صورت دارد.
بهجت: تشبه به بيگانه خلاف احتياط است. استفتاء.
خامنه اى: بطور كلي پوشيدن كراوات و يا ديگر لباسهايي كه پوشش و لباس غير مسلمانان محسوب مي شود بطوريكه پوشيدن آنها منجر به ترويج فرهنگ منحط اجانب شود جايز نيست.
با استفاده از اجوبة الاستفتائات، ج2، سؤال 300 و استفتاء.
سيستانى: في نفسه دليلي بر حرمتش نيست. استفتاء.
فاضل: كراوات مربوط به مسيحيها و شعار آنهاست، لذا بهتر است مسلمانان از آن اجتناب كنند. اگر چه با شيوع آن در بين مسلمانان از آن جنبه خارج شده است. جامع المسائل، سؤالهاي 253 و 2237.
گلپايگانى:جواب اول: كراوات از شعار مذهبي نصاري است كه با كمال تأسف بين مسلمين رايج گرديده است. مجمع المسائل، ج2، سؤال 22، مكاسب محرمه.
جواب دوّم: كراوات شعار مسيحيهاست و بر مسلمين لازم است از آن اجتناب كنند. مجمع المسائل، ج1، با استفاده از سؤال 123.
والله ولي التوفيق
سینا 555
Saturday 21 June 2003, 12:54AM
سلام
هنوز اين بحث داغ كراوات سرپاست؟
:smile16:
دوست ايراني
Saturday 21 June 2003, 04:44AM
سلام
من تمام بحث هاي شما را خواندم و لازم ديدم به چند نكته اشاره كنم اولاً چرا صحبتها تازه گي ندارد و مشابه اين حرفها را مي شود در تاكسي ها مهماني هاي خانوادگي مجلات و خيلي جاهاي ديگر در مورد مسائل پيش و پا افتاده ديد
بهتر است تعصب و تحجر را زمين بگذاريم چون چيزي كه تا كنون دين و اعتقادات از آن صدمه خورده است همين تعصبات و تحجر است اين را به هم عقيده هاي خودم گفتم .
چون مي دانم شما همگي سوز و عشق هستيد اما متاسفانه مهرتان در پشت كلمات تكراري و خشك پنهان شده است .
فكر ميكنم در اين جمع سن من ازهمه شما بيشتر باشد نمي دانم اما روي سخنم با كسي است كه اين بحث را شروع كرده است
برادرم اميدوارم با اينگونه بحث ها قصد وقت گذراني نداشته باشيد و از اين نوع ارتباط براي كوبيدن دين استفاده نكنيد زيرا كه دست شيطان را مي شود در اين نوع بهانه جوييها ديد.
بهر حال من پاسخ سئوال شما در چندسال قبل بدست آوردم در آن زمان من تازه به اعتقادت مذهبي اسلامي روي آورده بودم اما خيلي از مسائل دين برايم سئوال بود ازجمله حجاب من چون يك زن هستم فكر مي كردم حجاب به درون انسان ورفتار افراد بستگي دارد(كه البته قسمت اصلي حجاب هم همين است)و پو شش ظاهري را قبول نداشتم فكر مي كردم پوشيدن يك لباس مناسب كافي است .
تصميم گرفتم تحقيق كنم به مواردي برخوردم كه پاسخ سئوال شما نيز در آن است .
ديدم در شروع مسلماني يك انسان (تشهد) به بندگي حضرت محمد قبل از رسالتش شهادت بايد داد اين چراغ بود براي اينكه بفهمم خيلي از چيزهاي داخل دين را بدون چون وچرا بايد بندگي كرد تا با ارتقاء روحي به علت آن پي برد.
پس ابتدا به ساكن بندگي را شروع كردم و خدائند چراغهاي روشن خود را به من نشان داد ديدم هر امتي را در روي زمين از اول خلقت خداوند بدون سرپرست نگذاشته است بنابراين اغلب فرهنگها ريشه مذهبي داشته است چون اين اعتقادات با روح انسان سازگار بود به نسلهاي بعد نيز منتقل مي شد نشانه فرهنگ هر ملتي را در نوع پوشش آنهارد يابي كردم ديدم در پوشش ابتدايي زنان و مردان چيني كه اغلب از كنفسيوس و بزرگاني همچون او پيروي مي كنند پوشش مو و دست پا كامل بوده است مي شود اين پوشش را در فيلمهاي قديمي خصوصا ازدواج آنها كه سنتي ترين لباس است ديد
بعد همين پوشش را در ساري هنديها ديدم كه از بودا پيروي مي كردند
بعد در ايران باستان و از كتيبه هاي بجا مانده نيز پوشش زن ايراني زمان كورش نيز خالي از اين قضيه نبود اين رونددر دين زرتشت و يهوديت نيز ديده شد چون آثار آن را هم اكنون در لباس خاخام ها و موبد و مراسم هاي مذهبي مي شود ديد كه زنان با يك تور سر خود را مي پوشانند در مسيحت نيز قضيه به همين ترتيب بود كه از لباس تنديس حضرت مريم و راهبه ه9ا مي شود به اين نكته پي برد متعاقب اين تحقيق متوجه شدم كه سالهاي اقتدار كليساها بر مردم اروپا اصرار بر رعايت قوانين كليسا پوششي را به مردم القاء نموده بود كه آثار آن را مي شود در فيلمهاي قرن نوزده ديد زنان كم كم پوشش سر را با كلاه و لباسهاي بلند متنوع مي كردند (مشابه اتفاقي كه براي روسري در ايران افتاده است) و مردان نيز با پوشيدن لباسهاي فراك و كلاه از پوشش كليسايي دور مي شدند . در آن زمان اعلام مسيحي بودن به داشتن صليبي بر گردن بود خصوصا ً مردها همين امر باعث شد كه در گيرودار تعديل پوشش از لباس مذهبي به كت وشلوار واز صليب به كراوات تغيير صورت گيرد .
پس كروات يك نماد مذهبي بود وقتي كشورهاي اروپايي خصوصاً انگليس كشورهاي جهان سوم را اشغال نمود پوشش خود را كه نشانه فرهنگ مذهبي خودشان بود به اين كشور ها وارد نمود و حتي در اكثر موارد اجباراً اين پوشش مي بايست رعايت مي شد آثار آن را مي شود در زمان رضا شاه ديد و يا در زمان آتا ترك
طبيعي است علماء مذهبي برخود تكليف مي دانستند كه از لباس استثمار برائت جويند اين فقط شامل كراوات نمي شد شامل كلاه پهلوي نيز بود .
خوب طبيعي است كه عامه مردم كه كم سواد بودند از اين پوشش به اسم قلاده و يا يوغ بردگي نام ببرند كه تاكنون نيز متاسفانه ادامه دارد .
دوست هم مرام خودم بسيجي عزيز بايد پذيرفت كه تعصب فايده ندارد واين منطق است كه مي تواند حاكم بر امور باشد . و بايد قبول كرد كه سرمايه گذاري شيطان از ازل بر روي متدينين بيشتر از بي دينان بوده است و دشمن دين همواره در لباس يك ديندار بر دين صدمات جبران ناپذير وارد آورده است امام حسين را با گفتن الله و اكبر كشتند . پس بهتر است با منطق و عقل پاسخ داد نه با احساس احساس خود را در زمان دعا براي خداوند نگه داريد.خدا نگه دار
سینا 555
Saturday 21 June 2003, 05:30AM
سلام دوست ايراني
اولا مقدم شما رو گرامي ميدارم و اميدوارم ورود شما به پر بار تر شدن گفتگوها انشالله كمك بكنه و دوما فرمايش شما كاملا متينه و حرفي درش نيست و اميدوارم همه ما بتونيم گفتگويي از روي منطق داشته باشيم.سوما مخلص بسيجياي اگاه و دلسوز مثل سركار عاليه هم هستيم:)
اميدوارم بازم از شما بشنويم دوست عزيز
يا حق
سينا
HOSI_SHAKH
Saturday 21 June 2003, 03:21PM
آخر سر بزنيم يا نزنيم؟ :o
Scorpion
Tuesday 24 June 2003, 02:46AM
با سلام
به میل عالی بستگی دارد .
موفق باشید
صبح
Sunday 1 May 2005, 08:52AM
يک شنبه، 11 ارديبهشت 1384
كراوات؛ احمقانه، قدیمى و از مدافتاده
«اندى رونى»، گزارشگر بخش خبرى ۶۰دقیقه اى شبكه CBS آمریكا، درباره تصمیم گزارشگران این شبكه در برداشتن كراوات گفته: مدها عوض مى شوند و جوانان حق دارند كه فكر كنند كراوات زدن احمقانه و قدیمى شده و از مدافتاده است.
گزارشگران CBS عقیده دارند كه بدون كراوات خوش قیافه تر به نظر مى رسند.
http://www.cbsnews.com/stories/2003/08/08/60minutes/rooney/main567411.shtml
ليلا
Sunday 1 May 2005, 05:11PM
از تير 82 هيشكي به اين گفتگو پاسخ نداده بوده..بعد جناب صبح بحث رو زنده كردن..كه البته من با ايشون و متني كه نوشتن موافقم..نه اينكه تابع حرفاي غربي ها باشم...كلآ كراوات چيز خوبي نيس:p
سینا 555
Monday 2 May 2005, 02:32AM
به به بحث شيرين بند گردن:p
راستش من يكي دو سال پيش همينو نوشتم و گفتم بنده كه خودم در غرب زندگي ميكنم ميبينم كه 99 درصد مردم كسي كراوات نميزند و كلا مال قديما بود.خوب اين خبر صبحي براي من اصلا چيز عجيبي نبود و خودم به عينه ميبينم حتي پير و پاتال ها كراوات رو قديمي و دمده شده ميدونند و جوانان كه ديگه هيچي;)
ليلا
Monday 2 May 2005, 09:53AM
عجب!!
شما هم در غرب مي باشيد!
لابد قديمترها كراوات هم ميزديد؟! ..يا نميزديد
farhad_k25
Monday 2 May 2005, 10:38AM
به نظر من بحث بحث جالبي نيست
كراوات يك پوشش ايراني نيست همونطور كه كت و شلوار يك پوشش ايراني محسوب نميشه
خيلي از چيزهاي ديگه اي كه ما استفاده ميكنيم ايراني نيست
منتهي بايد ديد كدوم منطبق با جامعه ايراني و از اون به بهترين نحو استفاده كنيم
همونطوري كه الان استفاده از كت و شلوار در كشور يك حركت رسمي به حساب مياد در حالي كه در اوايل انقلاب اكثر مسولين از پوشيدن كت و شلوار اجتناب ميكردن ولي به قولي الان اون رو مناسب جامعه ميدونن
پس هر كسي بستگي به چيزي كه فكر ميكنه براش مناسبه بايد استفاده كنه
شايد در شان مقامات كشور ما نباشه كه كراوات استفاده كنند ولي كت و شلوار رو چيزه مناسبي تشخيص دادن
ولي به نظر من اينكه استفاد از كراوات رو ترد كنيم درست نيست
هر كسي بايد طبق عقايدش ازاد باه
ولي من هم قبول دارم كه كراوات يك پوشش ايراني به حساب نمياد
سینا 555
Tuesday 3 May 2005, 05:56AM
نوشته شده بوسيله ليلا
عجب!!
شما هم در غرب مي باشيد!
لابد قديمترها كراوات هم ميزديد؟! ..يا نميزديد
سلام
چرا عجب حالا:p
يعني شما هم!؟
خير هيچوقت نزده ام نه در غرب و نه در شرق:D
بعضي دوستان سر سفره عقد و عروسي كلي
اصرار كردند كه بزن ولي گفتم اين چيزا نه به من مياد نه دوست دارم
گفتند عكسات قشنگ ميشه گفتم من خودم كلي تيپم كروات بزنم تيپم ضايع ميشه:D;) عيال هم كه خودش از من تندرو تر بوده و هست:p گفت اگه بزني ديگه هيچي;)منم گفتم مگه بچه شدي اينها يه چيزي ميگن كيه كه گوش كنه:p
نوچ ليلا خانم
وقتي ما ميبينيم خود اين غربي ها خودشون را از كروات خلاص كردند:p
بايد يه چيزيمون بشه بعد از عمري بياييم طناف بندازيم گردنمون:D;););)
تازه قديما بخاطر شكل صليبي اون ميزدند و بحثش هم شده گويا همينجا.
يا حق
min
Sunday 8 May 2005, 12:49AM
کراوات؟؟؟؟
به نظر من چیز بسیار مزخرفی است
من که هر گز نزده ام
حتی شب عروسی
چون دوست نداشتم افسار به گردنم آویزان کنم
:D:D:D:D:D:D:D:D:p:D:D:D:D:D
PreuX
Tuesday 26 June 2007, 03:18PM
ديدم يك نفر تاريخچه براي كراوات نوشته بود گفتم اينو بذارم
ژوهشگر انگليسي ، نوئل مالكوم در كتاب خود به اسم"تاريخچه مختصر بوسني" مطالعه ذيقيمتي در مورد روابط ايرانيان و گذشته اقوام يوگوسلاوي سابق انجام داده است.
وي در اين كتاب مينويسد: "واژه كراوات ، يا هراوات (Hravat) در زبان صربي" ريشه در اين زبان ندارد. اين واژه از شبيه به نامي ايرانياست كه كه در لوحي سنگي در ناحيه يوناني نشين جنوب روسيه يافته شده است.
ريشه آن نام، خراوات("Khoravat") در اوستا به معناي " دوستانه" است.مطالعات تاريخي نشان ميدهد كه نژاد فعلي كرواسي ، كرواتها، از 3000 سال پيش شروع به مهاجرات از سرزمين مادريشان ، ايران به سمت كرواسي، صربستان و بوسني مهاجرت نمودهاند. البته موج بزرگ از مهاجرت اين قوم 1700 سال پيش اتفاق افتاده است. احتمالاً علت اين مهاجرت سركوب مومنين به آئين مانوي در دوران ساسانيان بوده است. برمبناي تحقيق انجام شده توسط اين پژوهشگر ، واژه "صرب " ريشه در واژهاي ايراني با عنوان "چارو" ("Charv") دارد كه به معناي گله و رمه است.
بر مبناي اسناد قديمي، اقوام صرب و كروات داراي اصليت ايراني هستند كه بعدها به اقوام اسلاو ملحق شدهاند.نوئل مالكوم معتقد است كه تئوريهاي جديد در اين زمينه با شواهد تاريخي مطابقت دارد. برخي از تئوريسينهاي مليگراي كروات، ترجيح ميدهند كه اصليت خود را با ايرانيان مرتبط سازند تا همسايگان اسلاو خود. چنين تئوريهايي خصوصاً در زمان جنگ جهاني دوم ، در هنگامي كه نژاد ايرانيان در طبقهبندي نژادها از سوي آلمانيان بالاتر از نژاد اسلاو قرار گرفت ، تقويت شد.
هرچند بر طبق نظر مالكوم ، هم كرواتها و هم صربها مهاجريني از ايران بودهاند كه تقريباً به صورت همزمان از ايران به بالكان مهاجرت كردهاند .يك نكته كاملاً مشخص است: مهاجرين اوليه براي آنكه از ساير اقوام آن ناحيه تميز داده شوند خود را "خراوات" يا همان كروات ميناميدهاند.
همچنين اين مهاجران ايراني تبار ، براي آنكه وجه تمايز خود را از نشان دهند، دستمالي بدور گردنشان ميبستند، چيزي كه بعدها محبوبيتي جهاني يافت و به كراوات مشهور گشت.در سال 1656 ، لوئي چهاردهم ، هنگي از داوطلبان كروات را در ارتش خود تشكيل داد. اعضاي اين هنگ، برسم پيشينيان خود، دستمالي ابريشمين را بدور گردن خود ميبستند كه در انتهاي آن گرهاي داشت. همچنين اين دستمال براي بستن زخم مجروحين مورد استفاده قرار ميگرفت. از آن به بعد اين حمايل ابريشمي به عنوان بخشي از زيور نظامي در ارتش فرانسه پذيرفته شد و واژه ’a la croate’ وارد زبان فرانسه گشت. 170 سال بعد بستن كراوات به گردن رسمي جهان شمول گرديد
يه چيز ديگه هم شنيدم كه بيشتر خنده داره : مسيحيها بعد از پيروزي در جنگهاي صليبي به نشانه پيروزي بر مسلمانها كراوات زدند:smile21::smile39:
آقايوني هم كه هي افسار افسار مي كنند بايد انسانهاي جالبي باشند به كراوات مي گين افسار پس به كت و شلوار چي مي گين؟:smile21:
تو كتابمون حقيقتا درست نوشته بود آفت خانمانسوز جامعه دينداران سطحي نگري است
اما كو كسي كه فكر كنه از حالت سنگي بياد بيرون:confused:
صبح
Tuesday 26 June 2007, 06:26PM
آقايوني هم كه هي افسار افسار مي كنند بايد انسانهاي جالبي باشند به كراوات مي گين افسار پس به كت و شلوار چي مي گين؟
اگر ثابت شود كه كت پوشيدن با اين مدل ، به اندازه كراوات افسار است ... اين توجيه اشتباه نيست ... بلكه هر دو را بايد كنار گذاشت و بر طبق يك ارزش مربوط به آئين و تاريخ منطقه لباس پوشيد. و اين قانون تا زماني كه اين نوع لباس مربوط به جبههي كفار باشد جاري است .
فرزند شريعتي
Friday 25 July 2008, 03:54PM
به نام خدا
به نظر من بايد نه تنها در ايران بلكه در تمامي كشور ها مردم از لحاظ پوشش آزادي داشته باشند.
و اما اينكه كراوات رو به قلاده و استفاده كنندگانشان را به سگ تشبيه ميكنيد،پس در مورد مداحاني كه با زدن قلاده به گردن ،خود را سگ حسين(ع) ميخوانند چه ميگوييد؟
اگر تنهاترين تنها شوم،باز هم خدا هست!
شريعتي بزرگ(رضي الله عنه)
ghadem
Friday 25 July 2008, 06:47PM
کراوات نماد بارز مسیحیت وتکمیل کننده ی ضلع دیگر صلیب است.
A+CH
Saturday 26 July 2008, 12:15AM
کراوات نماد بارز مسیحیت وتکمیل کننده ی ضلع دیگر صلیب است.
علم هایی که در دسته های عزاداری استفاده می شود هم نماد واضحی از صلیب و مسیحیت است
اگر سعی در پاکسازی دینی داریم باید تمام موارد رو در نظر بگیریم نه فقط کراوات.
بابک
Saturday 26 July 2008, 07:32AM
تاپیک خیلی خوبیه .
به نظر من کراوات به خاطر اینکه باعث حفظ نظم در ترکیب لباسهای پوشیده شده میشه خیلی عالیه .
مخصوصا" افرادی که کراوات میزنن خود به خود یقه اونها بسته میمونه و مثل بعضی از مردا دیگه موهای سینشون بیرون نمیریزه و از همه مهمتر یکی از شرایط مهم زدن کراوات اینه که اصولا" باید یقه پیراهن تمیز و مرتب باشه و این خودش یک حسن هست .
ولی به خاطر مسائل عرفی که در کشور حکم فرما هست ، زدن کراوات ممنوعه و به قول دوستان یک هدیه بی ارزش از طرف غربه .
ولی به هر حال اگر یک روزی مسئولیت زدن یا نزدن کراوات رو به من بدن ، من تا جایی که بتونم در رواجش کمک میکنم و کاری هم با فرهنگ غرب و شرق ندارم .
فرزند شريعتي
Saturday 26 July 2008, 01:25PM
به نظر من كسي كه كراوات ميزند مجبور است يقه اش هم تميز باشد.يقه كه تميز باشد پيراهن و شلوار هم بايد تميز باشند.كت نيز به دنبال آنهاست.همچنين استفاده كننده مجبور است كه كفش هايش راهم برق بي اندازد.در نتيجه انسان مرتب ميشود كه اين امر كاملا مطابق با قوانين اسلام است.
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.