نمايش نسخه نهائي : گناه كردها بخونن!!!!
alaradi
Sunday 29 October 2006, 06:31PM
باسلام....
ميخوام خيلي خودموني حرف بزنم اما حرفهايم از ته دل هست...
خدا ميدونه من خودم به شخصه غرق گناهم.... خودموني تر باشم
هنوز هم گناهكار هستم .... وهر بار هم تصميم ميگيرم براي ترك...اما 2الى3 روز در ترك هستم ولي باز روز از نو و روزي از نو ....
اما اين بار ... الان كه اين حقير دارم براي شما اين بند رو مينويسم تصميم جدي و با صلابت ميخواهم بگيرم كه كمتر گناه بكنم با ياري حق تعالى و مدد مولا علي عليه السلام .... و ميدونم كه توبه فقط گفتن استغفرالله نيست بلكه به قولي دل كندن از گناه است ...
اين از من.... و اما كسناني كه خدانكنه مثل اين حقير گناه كردن يه كم حرف درام برايشون و براي خودم.....
او لا: از خود خدا ميخواهم كه فكر نا اميدي به سر من و امثال من هرگز نزند كه ان شاءالله همينطور خواهد بود (( وسعت رحمته كل شي))..
قوله تعالى (وإن استفروا ربكم ثم توبوا إليه) هود/ 3، در اين ايه اشاره شده به من كه هر كس استغفار از معصيتي كه كرده و توبه يعني دل كندن از معصيت و نافرماني بكند ان شاءالله مورد رحمت خدا ميباشد ....
حقير و جوانها بايد بدونند كه خدا منبع رحمت و بخشندگي هست.... ونا اميدي بزرگترين گناه است .....
و درمضمون حديثي از رسول اسلام محمد صل الله عليه واله (صلوات)ميفرمايند:كه هركس قبل مردنش به يك سال توبه كند , خدا توبه او را قبول ميكند .. بعد حضرت رسول فرمودند : يك سال زياد است هركس قبل از مردنش به يك ماه توبه كند خدا توبه اش را قبول ميكند ..و بعد فرموداند يك ماه زياد است .. هركس قبل از مردنش به يك هفته توبه كند خدا توبه اش را قبول ميكند .. وبعد فرمودند : يك هفته زياد است .. هركس قبل از مردنش به يك روز توبه كند خدا توبه اش را قبول ميكند ... بعد فرمودند : يك روز زياد است ... هركس در اخرين لحظه از عمرش توبه كند خدا توبه اش را قبول ميكند...!!!
وتوبه: برگشت به خداوند و قدم گذاشتن در راه رسيدن به اين نور ورحمت لا متنهاي هست ...
و توبه اعتراف به گناه است و درخواست مغفرت از مولا عز وجل هست ...و مهم تر از ان دل كندن و بازگشتن است ...
از مولا عز و جل ميخواهم توبه اين حقير و هر جواني كه غفلت كرده را مورد قبول خود قرار بده و من و همه بندگان را از مواليان اهل بيت عليهم السلام قرار بده ...
و السلام على من اتبع الهدى....
اللهم صل على محمد و ال محمد (عج).
حق جو
Sunday 29 October 2006, 11:45PM
اللهم صل علی محمد و آل محمد و تب علینا انک انت التواب الرحیم
zxcv
Monday 30 October 2006, 02:26AM
بسم الله
با سلام و کمال احترام
گناه تنها عمل به افعالی است که خداوند انجام آنها را نهی کرده است و به همین سبب نمی توان بر اساس مصلحت اندیشی و یا تفکرات دیگر برای دین خدا حدود گناه و ثواب تعیین کنیم . بسیاری از کارهایی که همکنون به عنوان گناه در جامعه شناخته می شوند در واقع هیج گونه سند معتبری برای گناه دانستن آنها وجود ندارد .
اما مذاهب آنچنان حدود دین را بدون اذن الهی گسترده کرده اند که مردم و بخصوص جوانان در مقابل انجام بسیاری از اعمالی که هیچ بار معصیتی ندارند احساس گناه می کنند ، تا جایی که در اکثر مواقع این احساس بجای آنکه موجب بازگشت آنان شود باعث فرار جوانان از دین خدا می گردد ! حتی دیده شده که در بعضی از مواقع به دلیل یاس از توبه ، جوان دچار ناراحتی های حاد روانی می گردد !
اما مرجع دین خدا ، دستورات خداست و او بهترین مصلحت اندیش است ، ولی مذاهب بر اساس آنچه خود مصلحت می دانند گناه و ثواب دین خدا را تغییر می دهند ، آنها در بعضی از مواقع گناهان را تغییر نام داده و آنها را حکم حلال می دهند ، ولی در هنگامی دیگر بر عکس عمل می کنند و عملی را که هیچگونه بار گناهی ندارد معصیت می دانند . و این تفکر ناثواب را به نام فقه و رساله بین مردم منتشر می کنند .
گناه تنها آن زمان گناه است که خداوند آن را گناه بداند ، و آن احکامی که از کتب دینی و رساله ها خارج می شوند باید الزاما سند قرانی موثقی پشتشان باشد والا این حد و حدود ، تنها یک بدعت اند مانند بدعتهای دیگر .
وسلام . یا الله
EHSAN5
Monday 30 October 2006, 01:16PM
باسلام....
ميخوام خيلي خودموني حرف بزنم اما حرفهايم از ته دل هست...
خدا ميدونه من خودم به شخصه غرق گناهم.... خودموني تر باشم
هنوز هم گناهكار هستم .... وهر بار هم تصميم ميگيرم براي ترك...اما 2الى3 روز در ترك هستم ولي باز روز از نو و روزي از نو ....
اما اين بار ... الان كه اين حقير دارم براي شما اين بند رو مينويسم تصميم جدي و با صلابت ميخواهم بگيرم كه كمتر گناه بكنم با ياري حق تعالى و مدد مولا علي عليه السلام .... و ميدونم كه توبه فقط گفتن استغفرالله نيست بلكه به قولي دل كندن از گناه است ...
اين از من.... و اما كسناني كه خدانكنه مثل اين حقير گناه كردن يه كم حرف درام برايشون و براي خودم.....
او لا: از خود خدا ميخواهم كه فكر نا اميدي به سر من و امثال من هرگز نزند كه ان شاءالله همينطور خواهد بود (( وسعت رحمته كل شي))..
قوله تعالى (وإن استفروا ربكم ثم توبوا إليه) هود/ 3، در اين ايه اشاره شده به من كه هر كس استغفار از معصيتي كه كرده و توبه يعني دل كندن از معصيت و نافرماني بكند ان شاءالله مورد رحمت خدا ميباشد ....
حقير و جوانها بايد بدونند كه خدا منبع رحمت و بخشندگي هست.... ونا اميدي بزرگترين گناه است .....
و درمضمون حديثي از رسول اسلام محمد صل الله عليه واله (صلوات)ميفرمايند:كه هركس قبل مردنش به يك سال توبه كند , خدا توبه او را قبول ميكند .. بعد حضرت رسول فرمودند : يك سال زياد است هركس قبل از مردنش به يك ماه توبه كند خدا توبه اش را قبول ميكند ..و بعد فرموداند يك ماه زياد است .. هركس قبل از مردنش به يك هفته توبه كند خدا توبه اش را قبول ميكند .. وبعد فرمودند : يك هفته زياد است .. هركس قبل از مردنش به يك روز توبه كند خدا توبه اش را قبول ميكند ... بعد فرمودند : يك روز زياد است ... هركس در اخرين لحظه از عمرش توبه كند خدا توبه اش را قبول ميكند...!!!
وتوبه: برگشت به خداوند و قدم گذاشتن در راه رسيدن به اين نور ورحمت لا متنهاي هست ...
و توبه اعتراف به گناه است و درخواست مغفرت از مولا عز وجل هست ...و مهم تر از ان دل كندن و بازگشتن است ...
از مولا عز و جل ميخواهم توبه اين حقير و هر جواني كه غفلت كرده را مورد قبول خود قرار بده و من و همه بندگان را از مواليان اهل بيت عليهم السلام قرار بده ...
و السلام على من اتبع الهدى....
اللهم صل على محمد و ال محمد (عج).
ربنا ظلمنا أنفسنا و أعترفنا بذنوبنا و إن لم تغفر لنا و ترحمنا لنكونن من الخاسرين
...يا ولي الله ان لي ذنوبا كثيره فاشفع لي الي ربك فان لك عندالله مقاما معلوما و ان لك عندالله جاها و شفاعه و قد قال الله تعالي و لا يشفعون الا لمن ارتضي
زيارت ششم اميرالمومنين عليه السلام
:smile07: يا اميرالمومنين حيدر مدد :smile07:
كاهن
Monday 30 October 2006, 02:44PM
گناه ، خطا است و گناهكار خاطي . هر عملي كه به اراده و خواست خدا انجام نشود اشتباه و خطاست و هركه اعمالش با اراده خدا انجام نميشود گناهكار است . چه در كتابي نوشته شده باشد چه نوشته نشده باشد. براي يافتن قوت و تسلط بر گناهان هيچ راهي جز تسليم بي قيد و شرط در مقابل خالق نيست. كسي كه نميتواند اراده خود را تسليم خالق كند و آنچه را كه از خود ميداند ( حقوق انساني ، تمايلات نفساني ، خواسته ها ، اعتقادات و دانشها و هرچه كه از خود اوست ) به او بدهد نميتواند توبه كند و برگشتن از راه گناه مستلزم از دست دادن همه چيز است ، همه آن چيزي كه در گناه ، يعني در تابعيت نفس انسان كسب شده . و كسي كه حاضر نيست آنچه را كه در غير اراده خدا كسب كرده از دست بدهد ، هرگز نميتواند اراده خدا را اجرا كند و خدا هرگز او را از گناهانش پاك نخواهد كرد . چه دچار بحران روحي شود و چه درآرامش خيال به جهنم برسد !!! سرنوشت به بازي گرفتن احكام خدا و عمل نكردن در حيطه اراده او همين است و در كمال عدالت و محبت ، او ما را هدايت ميكند و اگر نپذيريم در نهايت عذاب جاوداني در انتظار ما خواهد بود و هيچ راه سومي در پيش روي ما نيست .
zxcv
Tuesday 31 October 2006, 02:42AM
بسم الله
با سلام و کمال احترام
بزرگان مذاهب اکثرا هر گناهی را از نظر عقوبت در جایگاهی که شارع مقدس برای آن تعیین کرده است قرار نمی دهند ، با اینکه شاید تصور کنند که قصد شان خیر است ولی این عمل آنها به سبب آنکه از علم مطلق سرچشمه نگرفته باعث تبعات بدی در جامعه می شود !
تا آنجایی که گناه موجب بوجود آمدن احساس نیاز و ندامت در وجدان و قلب شخص شود مشکل چندانی در جامعه و برای خود فرد به وجود نمی آورد ، ولی اگر باعث شود که فرد خاطی از رحمت خدا ناامید و خود را کاملا آلوده و برگشت ناپذیر حس کند ، آنگاه است که باید احساس خطر کنیم .
بخصوص جوانان در مقابل بعضی از افعال نمی توانند مقاومت چندانی از خود نشان دهند این تجربه ایست که علم هم آن را ثابت کرده است ، ولی علما به سبب آنکه خود را مصلحت اندیش تر از خدا حس می کنند ! دست به این بدعت خطرناک می زنند که برای همان خطا ها عقوبتی متصور می شوند که بسیار بیش از آن چیزی است که در شریعت اسلام برای آن تعیین شده است.
تبعات این اشتباه این است که جوان اراده بازگشت را نا خود آگاه از دست می دهد و خود را آنچنان آغشته به خطا و مورد غضب خداوند تصور می کند که انجام سایر گناهان را با خیالی و وجدانی آسوده تر بر خود سهل و آسان می کند و آن گاه است که بلایی می شود و بر سر جامعه فرود می آید .
اما حقیقت ماجرا اینچنین نیست ، هر گناهی عقوبت مخصوص به خود را دارد و غیر از شرک به خدا تمامی گناهان قابل بخشش هستند .
إِنَّ اللّهَ لاَ يَغْفِرُ أَن يُشْرَكَ بِهِ وَيَغْفِرُ مَا دُونَ ذَلِكَ لِمَن يَشَاء وَمَن يُشْرِكْ بِاللّهِ فَقَدِ افْتَرَى إِثْمًا عَظِيمًا . نساء - 48
خداوند هیچوقت گناه شرک را نمی بخشد و غیر از شرک به خدا بقیه گناهان را آنچه بخواهد می بخشد . هر کس به خدا شرک بورزد گناه بزرگی مرتکب شده است .
بنابر این اگر روزی اینگونه حس کنیم که از رحمت خداوند کاملا دور و نامید هستیم ! آن لحظه ، لحظه ایست که باید ناقوس خطر را برای عاقبتمان به صدا در بیاورند ، چون در درگاه وسیع رحمت خداوند نامیدی معنایی ندارد .
وسلام . یا الله
مشكي
Tuesday 31 October 2006, 11:26AM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام،
ولی علما به سبب آنکه خود را مصلحت اندیش تر از خدا حس می کنند ! دست به این بدعت خطرناک می زنند که برای همان خطا ها عقوبتی متصور می شوند که بسیار بیش از آن چیزی است که در شریعت اسلام برای آن تعیین شده است.
جناب zxcv گمان می کنم منظور شما از نابخشودگیی که علما می کنند همان حدودی باشد که احرا می شود. اگر این گونه است که سخت در اشتباهید. اولا شما مدرکی دال بر اینکه علما دستورات را تحریف می کنند ارایه نکردید بلکه فقط کلی گویی کردید.
دوم آنکه حدودی که (اگر منظورتان این است) اجرا می شود با بخشش خداوند فرق می کند. خدا از حق خود شاید بگذرد اما از حق مردم نخواهد گذشت. در ثانی حتی از حق خود بگذرد ما از کجا بفهمیم که خدا کسی را بخشیده است یا نه. تا بدانیم که حد اجرا شود یا نه.
سوم آنکه مجازات یا بخشش خدا به ما ربطی ندارد. در هیج جای قرآن نگفته است که اگر من بخشیدم شما هم ببخشید و حد اجرا نکنید.
گناه تنها آن زمان گناه است که خداوند آن را گناه بداند ، و آن احکامی که از کتب دینی و رساله ها خارج می شوند باید الزاما سند قرانی موثقی پشتشان باشد والا این حد و حدود ، تنها یک بدعت اند مانند بدعتهای دیگر .
خوب ما از کجا بدانیم که خداوند چیزی را گناه فرض کرده است یا نه؟ مرجع آن دستورات خداست همانگونه که شما گفتید اما برای شناخت این مرجع چهار وسیله وجود دارد که قرآن فقط یکی از آنهاست. در قرآن همه جزییات اسلام وارد نشده است بلکه قرآن کتابی است که قوانین را می گوید البته در کنار آن بعضی از دستوارت را صریحا اعلام می کند. اما نه همه. مثلا گفته است نماز بخوانیم اما چگونه؟ برای یافتن آن باید از سنت که وسیله ای دیگر برای شناخت دستورات خداست استفاده کنیم. رساله هم همین است. اصولا اگر تمام احکام خدا در قرآن یا سنت ذکر شده بود و ما آن را می یافتیم که نیاز چندانی به مجتهد نبود.
zxcv
Wednesday 1 November 2006, 02:39AM
اولا شما مدرکی دال بر اینکه علما دستورات را تحریف می کنند ارایه نکردید بلکه فقط کلی گویی کردید.
بسم الله
با سلام و کمال احترام
جناب مصطفی ، شما را دعوت می کنم که به قران مراجعه نمائید و تفاوتها را در آنجا ببینید . آیاتی بسیاری وجود دارد که برای گناهان حد شرعی و یا عقوبت اخروی تعیین کرده اند ، ولی به وضوح می بینیم که در جامعه ما برای همان گناهان حد و عقوبتی متفاوت با آنچه که خداوند تعیین کرده در نظر گرفته اند .
حکمی که از صراحت قران می آید قابل معامله و معاوضه نیست ، شریعت اسلام بر پایه قران بنا نهاده شده است و این منبع احکام الهی تصریح دارد که حکم زنا شلاق است و نه سنگسار ! این تنها مشتی است از خروار .
وسلام . یا الله
مشكي
Wednesday 1 November 2006, 12:53PM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
برای تمامی گناهان چه فردی چه اجتماعی خداوند مجازاتی را برای ما فراهم کرده است. اما برای بعضی از همان ها هم مجازات های دنیایی نیز تعیین شده است. مانند شراب که در هر دو جا مجازاتی برای آن فراهم است. در ضمن ما نمی توانیم در قرآن تمام احکام را پیدا کنیم. روایات و سنت پیامبر هم هستند.
اما این که دیگران مجازاتی دیگر می کنند بله این اشکالی است که باید حتما هر چه سریعتر رفع شود.
Folaani
Wednesday 1 November 2006, 10:44PM
بسم الله
حکمی که از صراحت قران می آید قابل معامله و معاوضه نیست ، شریعت اسلام بر پایه قران بنا نهاده شده است و این منبع احکام الهی تصریح دارد که حکم زنا شلاق است و نه سنگسار ! این تنها مشتی است از خروار .
وسلام . یا الله
الله اکبر!
بسم الله الرحمن الرحیم
اما این که دیگران مجازاتی دیگر می کنند بله این اشکالی است که باید حتما هر چه سریعتر رفع شود.
این دیگران احتمالا خودِ شیطان نیستند؟
مشكي
Wednesday 1 November 2006, 11:23PM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام،
شاید، البته نه همه.
امیر
Wednesday 1 November 2006, 11:33PM
سلام
حالا که صحبت از سنگسار شد و جناب مصطفی هم حضور دارند از ایشان میخواهم تا نظر خودشون رو درباره تاپیک (( http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=2583&highlight=%D3%E4%90%D3%C7%D1+%C7%D3%E1%C7%E3)) بدهند تا از معلومات ایشون در این زمینه بیشتر بهره مند بشیم
با تشکر
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.