نمايش نسخه نهائي : در نسب دشمنان اهل البیت (ع)
جوجو
Saturday 28 October 2006, 03:40PM
این تایپیک جهت نسب شناسی دشمنان اهل البیت (ع) راه اندازی شده از عموم دوستان آل الله تقا ضا مند است مطالب خود را در این تایپیک ثبت نمایند
:smile07: یا علی مدد بحق حضرت زهرا (س):smile07:
محمد مهدی 128
Sunday 29 October 2006, 06:49AM
کتاب انساب النواصب
کتاب انساب العرب از کلبی و....................
حق جو
Monday 30 October 2006, 12:01AM
با سلام
بنا بر مستندات تاریخی نسب بسیاری از دشمنان اهل بیت را باید در موسسه عبد الله بن جدعان جستجو کرد.
EHSAN5
Monday 30 October 2006, 10:24AM
با سلام
بنا بر مستندات تاریخی نسب بسیاری از دشمنان اهل بیت را باید در موسسه عبد الله بن جدعان جستجو کرد.
اللهم العن الجبت و الطاغوت واللات و العزي ........
جوجو
Thursday 2 November 2006, 02:51PM
معاويه از كساني است كه اهل سنت؛ به ويژه وهابيها از او به شدت دفاع و او را امير خطاب ميكنند، ما در اين مقاله سعي داريم كه گوشههايي از شخصيت او را از منظر روايات و كتابهاي خودشون بررسي كنيم.
اصل و نسب معاويه:
هنگام ولادت معاويه، چهار نفر مدعي بودند كه پدر او هستند: 1. عمارة بن وليد بن مغيره؛ 2. مسافر بن عمرو؛ 3. ابوسفيان؛ شخصي كه نامش را ذكر نكردهاند و گفتهاند: رجل آخر.
هند مادر معاويه از بدكاران معروف بود كه بر بالاي بام خودش پرچم نصب ميكرد؛ يعني هر كه مَرده بياد جلو. جالب اينجا است كه مادر بزرگ معاويه هم از بدكاران و صاحبان پرچم بوده و اين اخلاق و رفتار در طايفه بني اميه، افتخاري براي آنان محسوب ميشود. (شرح ابن ابيالحديد، ج2، ص225).
در عقد الفريد داستان جالبي از زناي شخصي به نام مسافر بن عمرو با هند جگر خوار مادر خال المؤمنين معاويه نقل شده است كه علاقه مندان ميتوانند به ج6، ص86 اين كتاب مراجعه كنند.
بهزاد
Saturday 4 November 2006, 10:57AM
به نظر من پرداختن به این موضوعات، در این برهه زمانی، نه تنها هیچ کمکی به ما نمیکنه و فایده ای نداره، بلکه بیشتر باعث دعوای خانگی و سود دشمن میشه.
با این حال، این چیزی که راجع به معاویه میگین، رو من در یک کتاب تاریخی راجع به عمرو عاص خوندم.
حق جو
Saturday 4 November 2006, 03:43PM
با سلام
جناب جوجو آیا در قران هم می توان اشاراتی به اصل و نسب و مولد دشمنان اهل بیت یافت ؟
yar-mahdi
Monday 27 November 2006, 06:45PM
بسم رب المهدي :smile07:
سلام عليكم
با سلام
جناب جوجو آیا در قران هم می توان اشاراتی به اصل و نسب و مولد دشمنان اهل بیت یافت ؟
‹‹وَإِذْ قُلْنَا لِلْمَلآئِكَةِ اسْجُدُواْ لآدَمَ فَسَجَدُواْ إَلاَّ إِبْلِيسَ قَالَ أَأَسْجُدُ لِمَنْ خَلَقْتَ طِينًا *
قَالَ أَرَأَيْتَكَ هَـذَا الَّذِي كَرَّمْتَ عَلَيَّ لَئِنْ أَخَّرْتَنِ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ لأَحْتَنِكَنَّ ذُرِّيَّتَهُ إَلاَّ قَلِيلاً *
قَالَ اذْهَبْ فَمَن تَبِعَكَ مِنْهُمْ فَإِنَّ جَهَنَّمَ جَزَآؤُكُمْ جَزَاء مَّوْفُورًا *
وَاسْتَفْزِزْ مَنِ اسْتَطَعْتَ مِنْهُمْ بِصَوْتِكَ وَأَجْلِبْ عَلَيْهِم بِخَيْلِكَ وَرَجِلِكَ وَشَارِكْهُمْ فِي الأَمْوَالِ وَالأَوْلادِ وَعِدْهُمْ وَمَا يَعِدُهُمُ الشَّيْطَانُ إِلاَّ غُرُورًا *
إِنَّ عِبَادِي لَيْسَ لَكَ عَلَيْهِمْ سُلْطَانٌ وَكَفَى بِرَبِّكَ وَكِيلاً››
‹‹ [به ياد آوريد] زمانى را كه به فرشتگان گفتيم: (براى آدم سجده كنيد!) آنها همگى سجده كردند، جز ابليس كه گفت: (آيا براى كسى سجده كنم كه او را از خاك آفريدهاى؟!) *
[سپس] گفت: (به من بگو، اين كسى را كه بر من برترى دادهاى [به چه دليل بوده است؟] اگر مرا تا روز قيامت زنده بگذارى، همه فرزندانش را، جز عده كمى، گمراه و ريشهكن خواهم ساخت!) * فرمود: (برو! هر كس از آنان از تو تبعيت كند، جهنم كيفر شماست، كيفرى است فراوان! *
هر كدام از آنها را مىتوانى با صدايت تحريك كن! و لشكر سواره و پيادهات را بر آنها گسيل دار! و در ثروت و فرزندانشان شركت جوى! و آنان را با وعدهها سرگرم كن! -ولى شيطان، جز فريب و دروغ، وعدهاى به آنها نمىدهد- *
[اما بدان] تو هرگز سلطهاى بر بندگان من، نخواهى يافت [و آنها هيچگاه به دام تو گرفتار نمىشوند]! (همين قدر كافى است كه پروردگارت حافظ آنها باشد.)
الاسراء 65-61
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.