نمايش نسخه نهائي : چرا آقايان با دوستشان ازدواج نميكنند ؟
پويا
Tuesday 7 January 2003, 12:30PM
در اين موضوع مانده ام كه اقايان با دوستشان هر كار ميخواهند ميكنند و نيز دوست دخترشان كه مدتها ميشناسنش و از هيچي براشان كم نميگذارد را ول ميكنند و ميروند با دختري كه نميشناسنش و مثلا مامانشان گفته كه خوبه ازدواج ميكنند؟
چرا؟
موفق باشيد.
ممدصفري
Tuesday 7 January 2003, 03:14PM
ضمن عرض سلام
پويا جان اين سوالي كه شما مطرح ميكنيد بر ميگردد به فرهنگ خاص ايراني
به عنوان مثال ما ايرونيا مخصوصا مردا برام مهم نيست با دخترا يا زنا چه كارها كه نميكنيم ولي كسي حق چپ نگاه كردن به ناموسمان را ندارد.
در مورد ازدواج هم همينطور . مرد ايروني دوست داره با كسي ازدواج كنه كه حداقل خودش هيچ رابطه جنسي قبلا با اون نداشته باشه ولي كيف ميكنه وقتي ميبينه دوست دخترسابقش داره با شوهرش تو خيابون رد ميشه اونوقت پيش خودش ميگه :
اه اين همونيه كه من چند بار . . . . . . .
منتظر نظريات صائب شما هستم.
قربانت ممد صفري
siavash_ad
Tuesday 7 January 2003, 04:01PM
متاسفانه اين بخش از فرهنگ ما خيلي غلطه كه به مرد اجازه ميده قبل از ازدواج هر غلطي كه ميخواد بكنه اما خانم ها بايد چشم و گوش بسته به خونه شوهر برند.
من خيلي ها رو ميشناسم كه خودشون دوست دختر دارن اما اگر بفهمند كه خواهرشون دوست پسر داره، پدر خواهر نگون بخت رو درميارن. خب وقتي آدم اين حق رو براي خودش قائله، بايد براي خواهرش هم قائل باشه. منتظر نظرات ساير دوستان هم هستم.
شقايق افشار
Wednesday 8 January 2003, 01:32PM
سلام
سياوش جان با نظر شما موافقم
من فكر مي كنم دوست داشتن چه براي دختر وچه براي پسر هيچ فرقي نبايد بكند مهم اين است كه ارتباطات سالم باشد .مهم اين است كه هركس به آن فهم و شعور برسد كه تشخيص دهد چه چيزي خوب و چه چيزي بد است . اگر پسري دوست دارد با دختري رابطه اي خوب داشته باشد مظمئن باشيد كه دخترها هم اينگونه اند منتها حجب و حياي آنها كمي بيشتر است .
ضمناً از جناب ممد صفري واقعاً گله مند هستم كه اينچنين طرز تفكر غلطي دارند . همه چيز دوستي فقط رابطه جنسي نيست مهم عشق و محبت و دوست داشتن و براي يكديگر مردن است .
توجه شمارابه اين بيت جلب مي كنم كه :
بني آدم اعضاي يكديگرند كه در آفرينش ز يك گوهرند
چو عضوي بدرد آورد روزگار دگر عضو ها را نماند قرار
همانطور كه ملاحظه مي شود همه اعم از زن ومرد از يك گوهر خلق شده اند و هيچ تفاوتي بين آنها نيست هركس مجاز است كه دوستش را خودش انتخاب كند ولي هردوي آنها در دوستي بايد جنبه داشته باشند .
قربان همگي
شقايق افشار
siavash_ad
Thursday 9 January 2003, 11:12PM
شقايق جان، ضمن تاييد نظرات شما
يك ارتباط سالم بين دختر و پسر (با رضايت و علاقه طرفين) خيلي قشنگتر از رابطه يك آدم پولدار بي شرفه كه با يك دختر 30 سال كوچكتر از خودش صيغه ميشه. از نظر اسلام آقايون، اون اولي بده ولي دومي شرعيه. خدا خودش همه چيز رو ميدونه. به نظر من دخترها بايد قبل از ازدواج حق داشتن دوست پسر رو داشته باشند و فكر ميكنم كه اين مطلب در تكميل شخصيتشون خيلي موثر باشه و ميتونن با چشم باز ازدواج كنند. نه اين مادر پدرشون براشون تصميم بگيرن و بيان به عقد آدمي دربيان كه دو جلسه هم با هم صحبت نكرده اند و يك عمر حسرت و افسوس براشون باقي بمونه. فرهنگ ما بيماره. يك عده هستند كه خودشون رو نماينده خدا و پيغمبر احساس ميكنند و در خصوصي ترين مسائل ملت هم دخالت ميكنند. آخه من چرا بايد وقتي كه با دوست دخترم ميرم بيرون، تنم بلرزه؟ مگه ما چيكار كرديم؟ حق چه كسي رو زير پا گذاشتيم؟ چه كسي رو ناراحت كرديم؟ دوست داشتن بده؟ اگه بد بود كه خدا اون رو تو وجود آدم نميذاشت.
ببخشيد يه كم تند رفتم، از بحث هم منحرف شدم.
به هر حال من خودم اگه ببينم كه دوست دخترم، از جميع جهات (يا اكثر جهات) با من متناسبه، باهاش حتماازدواج ميكنم. حتي اگه قبلا با پسرهاي ديگه دوست بوده باشه. مهم شخصيت فعلي انسانه.
بهزاد
Friday 10 January 2003, 11:58AM
فرهنگ كه خودش خود به خود ساخته نميشه
فرهنگ رو مردم يك سرزمين مي سازند. چه خوب باشه و چه بد.
اگر شما فكر مي كنيد اين فرهنگ غلط است، خوب بر خلافش عمل كنيد. كم كم اگر بقيه هم به اين نتيجه رسيدند و همينطور عمل كردند، مي بينيد كه فرهنگ هم خودش عوض ميشه.
siavash_ad
Friday 10 January 2003, 12:28PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
فرهنگ كه خودش خود به خود ساخته نميشه
فرهنگ رو مردم يك سرزمين مي سازند. چه خوب باشه و چه بد.
اگر شما فكر مي كنيد اين فرهنگ غلط است، خوب بر خلافش عمل كنيد. كم كم اگر بقيه هم به اين نتيجه رسيدند و همينطور عمل كردند، مي بينيد كه فرهنگ هم خودش عوض ميشه.
مطمئن باشيد كه من برخلافش عمل خواهم كرد. نظر هر آدمي براي خودش محترمه.
بهزاد
Friday 10 January 2003, 01:10PM
خيلي خوبه
مطمئن باش اگر ديگران هم همينطوري عمل كنند و تو هم واقعا به چيزي كه ميگي اعتقاد داشته بشي اونوقت بعد از يك مدت مي بيني كه خيلي از مشكلاتي كه ما باهاش روبرو بوديم از بين رفتن.
البته شايد اين مدت خيلي طول بكشه و به دوران ما نرسه ولي مطمئنا بچه هاي ما زندگي راحت تري خواهند داشت.
پويا
Saturday 11 January 2003, 10:49AM
خيلي مطاب جالبي بود:
آقايون دوست دارن همسرشان سابقه خوبي داشته باشن ولي از خانمشون گله مند ميشن اگر بفهمند كه در گذشته آنها كندو كاو ميكند.
------------------------------------------
هر چه براي خود ميپسندي براي ديگران هم بپسند و بالعكس.
-----------------------------------------
در فيلم مسيح نكتهاي ديدم كه هر گز يادم نميرود:
زني فساد كرده بود و مردم فهميده بودند و بدنبالش ميدويدند تا با سنگ و چوب بكشندش.
مسيح جلو آمد و گفت بله او فساد كرده و بايد مجازات شود !
هر كس گناه نكرده جلو بيايد و سنگ بردارد و به زن بزند.
همه عقب رفتند.
------------------------------------------
راستي چه اشكالي دارد همان گونه كه هستيم از طرف مقابلمان هم انتظار داشته باشيم. و اگر بديم سعي كنيم اول خوب شويم.
----------------------------------------
دسته همگي درد نكند و خدانگهدار
maryam
Friday 17 January 2003, 03:04PM
به خاطر اینکه به افکار پلیدشون رسیده اند و اون دختر خانم را بد بخت کردند و حال خودشون باید با دختری ازدواج کنند که از هر نظر پاک و عاری از آلودگی باشند.
این بی انصافیه که وقتی یک دختر رو نمی خواهند به اون قول ازدواج رو می دهند و بنا به این قول هر کاری که خواستند میکنند .......................
صبح
Friday 17 January 2003, 04:19PM
پويا جان ... من معمولا از اين سطح پائين دوست دختر و دوست پسر بازي فرار مي كنم . (به معناي واقعي كلمه) ... شايد بخاطر اينكه قبل از اينكه وارد سن اين مقولات بشم ، تجربه هاي مختلفي رو ديدم .
اما بلحاظ اينكه دختر از همه لحاظ (عاطفي ... رواني ... و ...) ضربه پذير تر هست ، اين مطلب هست كه كمي رابطه را حساس مي كند . و نظارت خانواده را ميطلبد . (قطعا خانواده و ولي با تجربه كمك بهتري براي دختر است) .
بهترين راه هم همان است كه اسلام گفته است ، ارتباط (علني) و نه (مخفي و خطاكارانه) بين دو جوان. با حضور و دخالت خانواده و اطرافيان .
حال هر كجاي فرهنگ ما متناقض با دستورات اسلام باشد . عيب از مسلماني ما است .
چه بسا كه رابطه ولنگارانه به شيوه فرهنگ غربي براي همه جوامع سم و زهر است .
[HR]
ويرايش - فرداش
آنچه كه در اين سرفصل تعريف شده ، ابدا فرهنگ اسلامي و ايراني ما نيست ... بلكه فرهنگيست كه از سوي بيگانه به جامعه ما تزريق شده است .
maryam
Wednesday 22 January 2003, 03:58PM
ببخشید آقای صبح!! شما نماینده ولی فقیه هستید که اینقدر اطلاعات مذهبی در خدمت ما می گذارید؟؟؟؟؟؟
---------------------------
همانا غروب دور است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شقايق افشار
Wednesday 22 January 2003, 04:23PM
سلام مريم جان
اميدوارم حالتان خوب باشد
نماينده ولي فقيه ديگر چيست ؟
اگر منظور رهبر روحاني است كه واقعاً دمت گرم خوب برجك طرف رو پروندي
دختر به اين شجاعي كي ديده كي شنيده
قربانت
شقايق
بهزاد
Wednesday 22 January 2003, 05:06PM
وقتی سرکاران عليه داشتيد نظر شخصي خود را مطرح مي كرديد، كسي شما را به نماينده كسي يا جرياني بودن متهم نكرد. كه حال شما داريد اين كار را با يكي ديگر از دوستانمان انجام مي دهيد.
شايسته بود، اگر نظر ديگري داريد با منطق بيان كنيد.
يا حق
maryam
Wednesday 22 January 2003, 06:19PM
آقای بهزاد خان!
من با تو حرف نمی زنم که جواب منو میدی.
شما با بقیه کاری نداشته باش... به کار خودت برس.....در ضمن برای من مادربزرگ نشو!
------------------------
فضولها به بهشت نمی روند
بهزاد
Wednesday 22 January 2003, 06:27PM
نوشته شده بوسيله maryam
آقای بهزاد خان!
من با تو حرف نمی زنم که جواب منو میدی.
شما با بقیه کاری نداشته باش... به کار خودت برس.....در ضمن برای من مادربزرگ نشو!
------------------------
فضولها به بهشت نمی روند
جواب شما:
خاموشي:cool:
شقايق افشار
Wednesday 22 January 2003, 07:14PM
با سلام خدمت مريم عزيز
خيلي باحالي خدا قوت پوز زني شما حرف نداره
ولي يك كمي هم به پسرها حق بده
هرچي بگي باز هم اونا كشته مرده ماها هستند
قربانت
شقايق افشار
siavash_ad
Thursday 23 January 2003, 12:22AM
نوشته شده بوسيله شقايق افشار
با سلام خدمت مريم عزيز
خيلي باحالي خدا قوت پوز زني شما حرف نداره
ولي يك كمي هم به پسرها حق بده
هرچي بگي باز هم اونا كشته مرده ماها هستند
قربانت
شقايق افشار
اولا که عشق دو طرفه است! خانوم ها هم به نوبه خودشون کشته مرده آقایون هستند. جهت اطلاع عرض کردم.
بعدش هم من پیشنهاد میکنم به جای واژه پوززنی از واژه رو کم کنی استفاده کنید که قشنگتره. چون پوزه مال سگه و ما همگی انسانهای ایرانی هستیم که تازه از اینترنت هم استفاده میکنیم!!!
maryam
Friday 24 January 2003, 02:11PM
من شما پسر ها رو آدم حساب نمی کنم که یه وقتی خدایی نا کرده عاشقه! شماها بشم
مخصوصا یکی مثل بهزاد و سیاوش!!!!
------------------------------
وقتی حالتون رو گرفتم می فهمید!
siavash_ad
Saturday 25 January 2003, 12:45AM
لازم نيست كه تو ما رو آدم حساب كني. تازه عاشق هم بشي، جوابت منفيه.
شقايق افشار
Saturday 25 January 2003, 02:50PM
با سلام
عزيزم من همه چيز را با شوخي گفتم وگرنه من هيچوقت جسارت نمي كنم كه با آن لحني كه شما گفتيد ( پوزه مال سگ است ) مطلب بنويسم .
همينجا صورت ماهتان را مي بوسم ومجدداً عذر مي خواهم.
قربان همگي ايرانيان عزيز
شقايق افشار
maryam
Saturday 25 January 2003, 04:53PM
كسي از شما جواب نخواست آقا!
صبح
Saturday 25 January 2003, 05:09PM
مریم خانم ...
شما با این حالت معلوم الحال ، ابدا مجبور نیستید نظرات بنده را بخونید ... :p
siavash_ad
Saturday 25 January 2003, 06:34PM
بزرگوارید شما. میدونم که به شوخی گفتید. بنده هم من باب مزاح عرض کردم.
misstina
Tuesday 28 January 2003, 12:19AM
دوستان سلام
من مي خوام يه سئوال از پسرها بپرسم: چرا دروغ مي گيد با احساسات دخترها بازي ميكنيد فريبشون ميديد بعد هم وقتي ازشون استفاده كرديد مي ريد و ديگه پشت سرتون هم نگاه نمي كنيد منظورم همه نوع استفاده است حالا چه عاطفي چه جنسي فرقي نداره چه بسا عاطفيش بد ترم هست بابا انصاف داشته باشيد و دروغ نگيد. خدا حافظ
siavash_ad
Wednesday 29 January 2003, 01:05AM
دخترانی هم که به خاطر پول کشیدن از پسرها با آنها دوست میشوند کم نیستند. آیا دخترها دروغ نمیگویند؟ پسرها رو فریب نمیدن؟ البته نمیخوام بگم پسرها پاک و معصوم هستند، ولی لطفا این قضیه رو با جنسیت قاطی نکنید. بحث به شخصیت انسانی مربوط میشه نه جنسیت. آدم دروغگو، فریبکار و ... در هر دو جنس هست و بالعکس، آدم پاک و با مرام هم در هر دو جنس هست. لطفا یک مقدار با دید غیرفمینستی مساله را نگاه کنید.
كارولين
Tuesday 4 February 2003, 10:09AM
دوعشق هيچوقت به يكديگر نميرسند زيرا دراينصورت ديگر عشقي برايشان وجود نخواهد داشت.
siavash_ad
Thursday 6 February 2003, 10:47AM
نوشته شده بوسيله asheghe iran_p
:confused:
ميشه وقتي كه حرفي براي گفتن نداريد، اظهار نظر نكنيد؟
asheghe iran_p
Friday 7 February 2003, 12:51AM
نوشته شده بوسيله siavash_ad
ميشه وقتي كه حرفي براي گفتن نداريد، اظهار نظر نكنيد؟
ميشه شما با ادب باشيد و حرفي نزنيد شما اگر حرف نزنيد كسي نميگه لال تشريف داريد پس ساكت باشيد:D
asheghe iran_p
Friday 7 February 2003, 12:52AM
:p
siavash_ad
Friday 7 February 2003, 10:51AM
خوبه مسئولین سایت دهها گفتگوی شما رو حذف کردند! از بس که پربار بود. بعد من اگه حرف میزنم، حتما یه نظری میدم نه اینکه بیام برای 40 تا تاپیک، گفتگوی خالی بذارم که یعنی من هم هستم.
asheghe iran_p
Saturday 15 February 2003, 02:08AM
خوبه مسئولین سایت دهها گفتگوی شما رو حذف کردند! از بس که پربار بود. بعد من اگه حرف میزنم، حتما یه نظری میدم نه اینکه بیام برای 40 تا تاپیک، گفتگوی خالی بذارم که یعنی من هم هستم.
اون نظرهايي كه شما ميديد داده نشه بهتره:D
siavash_ad
Saturday 15 February 2003, 04:41PM
این نظر شخصی شماست. به هر حال تحجر و عدم تحمل نظرات مخالف همچین اظهار نظرهایی رو در هم پی داره. قضاوت با سایر دوستان.
نيلوفر
Sunday 16 February 2003, 10:52AM
البته همه آقايون اينطوري نيستند، ولي اونهايي كه هستند، به نظر من خائنن خائن
مهرشاد
Saturday 22 February 2003, 01:56AM
نوشته شده بوسيله نيلوفر
البته همه آقايون اينطوري نيستند، ولي اونهايي كه هستند، به نظر من خائنن خائن
مودب باش خانم:mad:
مهرشاد
Saturday 22 February 2003, 01:57AM
این نظر شخصی شماست. به هر حال تحجر و عدم تحمل نظرات مخالف همچین اظهار نظرهایی رو در هم پی داره. قضاوت با سایر دوستان.
سياوش جان موضوع سر چيه؟
siavash_ad
Saturday 22 February 2003, 11:00AM
نوشته شده بوسيله مهرشاد
سياوش جان موضوع سر چيه؟
سلام مهرشاد جان
اين آقا پدرام (كه خيال ميكنه عاشق ايرانه) به بنده گفتن كه:
"اون نظرهايي كه شما ميديد داده نشه بهتره" امام پدرام
اين گفتگو در پاسخ ايشون بود.
نيلوفر
Saturday 22 February 2003, 06:23PM
نوشته شده بوسيله مهرشاد
مودب باش خانم:mad:
چيه؟ بهت برخورده:confused:
چطور وقتي دوست دخترت بره با يه پسر ديگه ازدواج كنه هرچي از دهنت در بياد بارش مي كني و اونو تا سر حد يك فاحشه پائين مياري اونوقت خودتون دلتون ميخواد هر كثافت كاري كه خواستيد بكنيد، بعد بريد با يه دختر معصوم ازدواج كنيد، هيچ كس هم بهتون نگه بالاي چشمت ابرو:mad:
كارولين
Saturday 22 February 2003, 06:39PM
كاملا با نيلوفر موافقم.
مهرشاد
Sunday 23 February 2003, 12:54AM
عاشقي كوتاه بيا بابا اينجا باشگاه تبادل نظر نه دعوا :mad:
مهرشاد
Sunday 23 February 2003, 01:00AM
نوشته شده بوسيله نيلوفر
چطور وقتي دوست دخترت بره با يه پسر ديگه ازدواج كنه هرچي از دهنت در بياد بارش مي كني و اونو تا سر حد يك فاحشه پائين مياري
من كه همچين كاري نميكنم اولآ دوست دختر بنده غلط ميكنه همچين كاري كنه دومآ اگر هم روزي همچين كاري كرد به اون بي احترامي نميكنم و اين چيزايي كه ميگي رو هيچ وقت بهش نخواهم گفت چون يه زماني دوستش داشتم فقط تنها چيزي كه بهش ميگم اينه كه اميدوارم به سرت بياد همين كاري رو كه با من كردي و براي خوشبختيش دعا نخواهم كرد ولي هرگز بهش فحش نميدم
اونوقت خودتون دلتون ميخواد هر كثافت كاري كه خواستيد بكنيد، بعد بريد با يه دختر معصوم ازدواج كنيد، هيچ كس هم بهتون نگه بالاي چشمت ابرو:mad:
من هيچ وقت هميچين كاري نكردم و نخواهم كرد چون عشق من مقدس و به عشقم ايمان دارم و هيچ وقت خيانت نميكنم تا وقتي كه اون باشه منم هستم
setare
Monday 24 February 2003, 11:15PM
نوشته شده بوسيله مهرشاد
من هيچ وقت هميچين كاري نكردم و نخواهم كرد چون عشق من مقدس و به عشقم ايمان دارم و هيچ وقت خيانت نميكنم تا وقتي كه اون باشه منم هستم
سلام.......................
اقا مهرشاد,ولي همه اقا پسرها هم مثل هم نيستن....بعضي مثل شما هستن و بعضي ديگه... ,ولي به نظر من اصلا اين طور اشنايي ها درست نيست و اصلا دو طرف قصد ازدواج با همديگر رو ندارن و فقط براي تفريحه كه صحيح نيست.
ستاره;)
asheghe iran_p
Tuesday 25 February 2003, 02:29AM
نوشته شده بوسيله مهرشاد
عاشقي كوتاه بيا بابا اينجا باشگاه تبادل نظر نه دعوا :mad:
دوست من شما تازه وارد هستيد بهتر نيست ساكت باشيد؟:confused::D
مهرشاد
Tuesday 25 February 2003, 02:32AM
نميدونم
ولي بهتر نيست شما هم ملاحظه ديگران رو بكنيد؟
asheghe iran_p
Tuesday 25 February 2003, 02:33AM
نوشته شده بوسيله مهرشاد
نميدونم
ولي بهتر نيست شما هم ملاحظه ديگران رو بكنيد؟
من ميدونم
شما هم بهتر جوش ديگران و نزنيد ديگران خودشون زبان دارند :D
soofiya
Sunday 2 March 2003, 04:15PM
پويا جان سلام
من كسي هستم كه با عشق بسيار زياد وبا پختگي نسبي با همسرم كه قبلا با هم دوست بوديم ازدواج كردم .و در زندگي هم موفقيت نسبي داريم ولي با تمام اين احوال طبق تجربه خودم معتقدم كه ازدواج در سن مناسب از طريق خواستگاري بهتره
asheghe iran_p
Sunday 2 March 2003, 11:21PM
نوشته شده بوسيله soofiya
پويا جان سلام
من كسي هستم كه با عشق بسيار زياد وبا پختگي نسبي با همسرم كه قبلا با هم دوست بوديم ازدواج كردم .و در زندگي هم موفقيت نسبي داريم ولي با تمام اين احوال طبق تجربه خودم معتقدم كه ازدواج در سن مناسب از طريق خواستگاري بهتره
خوب شما مگه پشيمونيد از ازدواجتون؟:confused:
eesa
Tuesday 4 March 2003, 12:33PM
نوشته شده بوسيله نيلوفر
چطور وقتي دوست دخترت بره با يه پسر ديگه ازدواج كنه هرچي از دهنت در بياد بارش مي كني و اونو تا سر حد يك فاحشه پائين مياري اونوقت خودتون دلتون ميخواد هر كثافت كاري كه خواستيد بكنيد، بعد بريد با يه دختر معصوم ازدواج كنيد، هيچ كس هم بهتون نگه بالاي چشمت ابرو:mad:
اينو قبول دارم ... دوست خودم توي دبي از نايت كلاپ زنگ ميزد به زنش كه كجا بودي حق نداري بري فلان جا تا من بيام و هزارتا دري وري ...زنش هم زنگ ميزد به من كلي گريه كه ايا واقعا اين حقه ؟
درسته كه مرد بايد خشن باشه و شب مياد خونه جوري عربده بزنه كه موهاي سر زنش سيخ بشه يا زير كمر سياهش كنه اما اين چيزا كه توضيح دادن و دادم درست نيست والا
:cool: اين عينكه به من مياد؟
eesa
Tuesday 4 March 2003, 12:36PM
دوست من شما تازه وارد هستيد بهتر نيست ساكت باشيد؟:confused::D
سلام پسرم
صد بار بهت نگفتم درست صحبت كن به همه احترام بذار ..حالا كه زير كم سياهت كردم ...بدو برو تو انباري ببينم ...بدو
---
حالا ...تو كه مثلا قديمي هستي چه گلي به سر اينجا زدي كه نميذاري جديدا گلي بزنن ؟
..... كانادا زندگي ميكني انگليسي بلدي تو ؟
asheghe iran_p
Wednesday 5 March 2003, 05:27AM
نوشته شده بوسيله eesa
سلام پسرم
صد بار بهت نگفتم درست صحبت كن به همه احترام بذار ..حالا كه زير كم سياهت كردم ...بدو برو تو انباري ببينم ...بدو
---
حالا ...تو كه مثلا قديمي هستي چه گلي به سر اينجا زدي كه نميذاري جديدا گلي بزنن ؟
..... كانادا زندگي ميكني انگليسي بلدي تو ؟
چيه فكر كردي همه مثل تو بي سوادند تازه كجاش و ديدي من اگه بخوام بي ادب بشم كه تو .....:D نميخوام بدون خداحافظي از اينجا بري!:p
eesa
Wednesday 5 March 2003, 01:46PM
چيه فكر كردي همه مثل تو بي سوادند تازه كجاش و ديدي من اگه بخوام بي ادب بشم كه تو .....:D نميخوام بدون خداحافظي از اينجا بري!:p
اينو قبول دارم چون من بي ادب نيستم فحش هم نميدم جوراي ديگه ميپيچونمت .... جوري كه فيتيله پيچ توي كشتي بشه 4 امتياز
خوبي پسرم ؟ مسواكتو زدي ؟
asheghe iran_p
Thursday 6 March 2003, 02:05AM
نوشته شده بوسيله eesa
اينو قبول دارم چون من بي ادب نيستم فحش هم نميدم جوراي ديگه ميپيچونمت .... جوري كه فيتيله پيچ توي كشتي بشه 4 امتياز
خوبي پسرم ؟ مسواكتو زدي ؟
تو مواظب باش كه من نپيچونمت كه اگر بپيچي چهار چرخت هواست :D
از با ادب بودنت هم شكي نيست:D
پدرام السلطنه
eesa
Thursday 6 March 2003, 03:06PM
تو مواظب باش كه من نپيچونمت كه اگر بپيچي چهار چرخت هواست :D
از با ادب بودنت هم شكي نيست:D
پدرام السلطنه
ميگم اين جوابهاي دندان شكن رو كه ميدي يه وقت ندزدنت ... مواظب خودت باش ..البته خب هر كسي نون مغز و سن خودش رو ميخوره بيشتر از اين هم نميتونستم ازت انتظار داشته باشم
پدارم فنچ
دوباره رختخوابتو خيس نكنيا ...
asheghe iran_p
Friday 7 March 2003, 01:22AM
نوشته شده بوسيله eesa
ميگم اين جوابهاي دندان شكن رو كه ميدي يه وقت ندزدنت ... مواظب خودت باش ..البته خب هر كسي نون مغز و سن خودش رو ميخوره بيشتر از اين هم نميتونستم ازت انتظار داشته باشم
پدارم فنچ
دوباره رختخوابتو خيس نكنيا ...
وقتي كه جوابي نداري لطفآ خفه شو:D
پدرام السلطنه
persli
Friday 2 November 2007, 11:57AM
اين تاپيك عشقولانس يا تاپيك جداله ؟
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.