PDA

نمايش نسخه نهائي : عيد سعيد فطر بر همه مسلمانان تبريك و تهنيت باد

صدرا صدر
Monday 23 October 2006, 07:58PM
دوستان منجم و رصد گر هلال مركز تقويم دانشگاه تهران و گروه اعزامي دفتر رهبري در نجف آباد اصفهان موفق به روئيت هلال اول ماه شوال شدند و گويا تاييد هم شده است.همينطور تصوير برداري هم نموده اند و دوستان تهران گزارش را تاييد نموده اند. تا گزارش ساير استانها به مركز برسه قدري طول خواهد كشيد اما چون اصفهان در مداري قرار دارد كه مي توان به كل ايران نيز تعميم داد و در ساير مناطق نيز مي توان اعلام عيد سعيد فطر نمود.
و قطع به يقين فردا عيد سعيد فطر خواهد بود.
من پيشاپيش و به طور خبرنگاري اين عيد رو به شما عزيزان تبريك مي گم.!(حق تكذيب محفوظ)
:smile07:

امیر
Monday 23 October 2006, 08:11PM
بسم الله الرحمن الرحیم

الله اکبر ....الله اکبر ...لا اله الا الله ....لا اله الا الله .....محمد(ص) رسول الله ....علی (ع) ولی الله

منم به همهههههههههههه مسلمانان تبریک میگم این عید بزرگ را ....
:smile07: :smile07: :smile07: :smile07:
:smile07: :smile07: :smile07: :smile07:

اللهم صل علی محمد(ص) و آل محمد (ص)

جوجه تیغی
Monday 23 October 2006, 08:26PM
حالا که این طوره ... :smile28:

:smile45: عید همتون مبارک بچه ها :smile45:

صبح
Monday 23 October 2006, 08:41PM
الله اكبر، الله اكبر، لا اله الا الله الله اكبر لله الحمد و الحمدلله على ما هدانا و له الشكر على ما اولانا

(خدا بزرگ‏تر از آن است كه توصيف ‏گردد. آرى چنين است، معبودى جز خداى يكتا و بى‏همتا نيست، و خدا بزرگ‏تر از آن‏است كه وصف شود، حمد و سپاس اختصاص به ذات پاك خدا دارد به خاطر آن كه ما رادر راستاى پاكسازى و بهسازى هدايت كرده، و شكر او را كه جمعيت ما و امت ما رابرترين جمعيت و امت قرار داده است.)

بنده هم این عید سعید رو خدمت همگی برادران و خواهران حاضر در باشگاه تبریک عرض می کنم :smile07:

ابومحسن
Monday 23 October 2006, 09:25PM
السلام عليك من اليف آنس مقبلا فسر و اوحش منقضيا فمض‏
سلام بر تو اى دوست‏با الفت كه وقتى آمدى، ما را مسرور كردى و وقتى رفتى، ما را گداختى و رفتى

منهم فرا رسیدن عید فطر را به همه مسلمین خصوصاً ایرانکلابزیهای عزیز تبریک میگم

پروردگارا، هجران ماه مبارك را كه مصيبت ماست جبران فرما و براى ما در روز عيد فطر بركت مقرر نما...
و هر پاداشى كه به افراد شايسته و واجد شرايط اين ماه مرحمت مى‏كنى، به ما نيز لطف فرما، زيرا فضل تو تمام‏شدنى نيست، بلكه همواره جوشان است.

ديوونه
Monday 23 October 2006, 09:30PM
سلام بر همگی
اسعدالله ایامکم.
عید سعید فطر بر همه دوستان مبارک باشه.

از طرف دیوونه و برو بچز تیمارستان خودمون:D

فرقان
Monday 23 October 2006, 09:51PM
اسعد الله ایامکم و اعیادکم :smile07:

تقبل منا و منکم

عید الله اکبر بر همه شما مبارک باد :smile25:

چه عذري دارد انکه در را گشوديم و وارد نشد ؟:( :(

پشتیبانی باشگاه
Monday 23 October 2006, 10:01PM
سلام :)
دوستان عزيز تبريكات و شادباش بنده را نيز پذيرا باشيد ، عيد و تعطيلات خوبي را براي شما آرزومندم.

پيروز باشيد :smile07:

maryam
Tuesday 24 October 2006, 06:26AM
سلام
عیدتون مبارک.

همس الصمت
Sunday 29 October 2006, 06:48PM
تهئنة خالصة من القلب