PDA

نمايش نسخه نهائي : يك جرم !!!!


alaradi
Saturday 21 October 2006, 07:48AM
خبري كه تازه نيست اين است :

متاسفانه در ايران (( مخابرات )) كارهاي عجيبي ازشون سر زده و ميزنه كه شايد بر بعضيها مخفي مونده و هست (( حقيقت رو نبايد كتمان كرد))
من اصلا قصد فتنه ايجاد كردن ندارم و نخواهم داشت ان شاءالله

ولي مسائلي كه منتشر شده از مخابرات ايران از تصور خارج بود و همه ايران را كشور اسلامي ميدانستن و ضد عنصريت ((ميدونند البته با اصلاح كارها))

البته نميخواهم مسائلي رو ذكر كنم.... ولي هم ميدونم شما دليلي بر صحت حرف من ميخواهيد.... به همين مساله اكتفا ميكنم:
يك سال كذشته و هنوز
اية الله العظمى الشيخ يعسوب الدين رستكاري جويباري(حفظه الله) در زندان به سر ميبرد از قبيل مخابرات ايران ..بدون مبرر و سبب برا ي اجراي اين كار و تنها تهمت بي جا زدن به ايشون كه اين مرجع كتابي رو منتشر كرده و در اين كتاب تعرض بر وحدة اسلامي كرد !!!!!!!!!!!!!

وتنها اين مساله نيست .....
ارزوي خلاصي براي اين مرجع تقليد ميكنيم و هدايت متخلفان...

و قضاوت با شماست !!!!

صبح
Saturday 21 October 2006, 09:10AM
برادر عزیز سلام علیکم ،

در ایران بر خلاف کشورهای عربی وزارت مخابرات معنای وزارت اطلاعات نمی دهد . مخابرات مربوط به Communications و IT است ... و أمن و امنیت مربوط به وزارت "اطلاعات" می شود . یکی از مهمانهای عرب نیز هنگامی که ایران آمده بود ، با دیدن وزارت های متعدد مخابرات هول برش داشته بود که چقدر این کشور امنیتی است که در کوچه پس کوچه های آن ساختمانهای عظیم "مخابرات" وجود دارد... اما با این توضیح متوجه خطای خود شد .

بنده با این شخص آشنا نیستم . اما با جستجوئی در گوگل به این خبر برخوردم که جهت تکمیل موضوع و با حفظ بی طرفی آنرا اینجا می آورم .


درخواست امام جمعه اهل سنت اروميه براي برخورد با نويسنده كتاب حقيقت وحدت دين

خطيب نماز جمعه اهل سنت اروميه چاپ و انتشار كتابي با عنوان حقيقت وحدت در دين كه توسط يعسوب‌ الدين رستگاري جويباري نوشته شده و در آن به اهل سنت،‌صحابه مكرم اسلام و مسئولان نظام توهين شده است را محكوم كرد. وي گفت: در اين كتاب نويسنده برگزاركنندگان مراسم هفته وحدت را بي‌شعور قلمداد مي‌كند و اين توهين به مسئولان نظام است كه 25 سال براي وحدت جامعه تلاش مي‌كنند. بيضاوي تاكيد كرد: اين كتاب هيچ مجوزي از وزارت ارشاد اسلامي براي چاپ ندارد و به طور مخفي در قم به چاپ رسيده است. وي از قوه قضائيه خواست نويسنده و عاملان چاپ اين كتاب را دستگير و مجازات كنند.


و همچنین :

با حکم دادگاه ویژه روحانیت
1383/12/27
يعسوب الدين جويباري زنداني شد

سيروان: »يعسوب الدين رستگاري جويباري« كه با انتشار كتابي موهن عليه اعتقادات اهل سنت اوائل ارديبهشت ماه سال جاري بازداشت شد، با حكم دادگاه به زندان و خلع لباس محكوم شد.
خبر محكوميت جويباري نويسنده كتاب »حقيقت وحدت دين« در روزنامه كيهان منتشر شد. اين روزنامه نوشت: دادگاه ويژه روحانيت جويباري را محاكمه و به خلع لباس و چهار سال زندان محكوم كرده است.كيهان اذعان كرده است كه اين كتاب در حالي كه با اعتراض علماي اهل سنت روبرو شد از حمايت و پشتيباني برخي محافل و مجامع برخوردار بود.

جويباري 77 سال دارد و پيشتر نيز يك هزار و 800 روز درزندان بوده است. پس از انتشار كتاب توهين آميز وي فراكسيون كرد مجلس ششم به شدت به وزارت ارشاد اعتراض كرد اما وزارت ارشاد با سلب مسئوليت ازخود گفت كه كتاب جويباري از آنها مجوز چاپ ندارد. گرچه آن روزها در قم، مشهد و تهران در پي يافتن چاپخانه محل چاپ اين كتاب بودند اما با صدور اين حكم و محدود كردن آن و محكوميت جويباري ظاهراً چاپخانه چاپ اين كتاب موهن يافت نشده است. / نقل از یک سایت اهل سنت.