PDA

نمايش نسخه نهائي : واقعيت چيست؟

بنده خدا
Tuesday 26 September 2006, 03:06PM
به نام خدا
سلام عليكم
جواب بديد.
در جامعه كنوني ما غلو و شرك بسيار بيشتر از قبل قابل احساس است .همه چيز شده است عشق و توسل به ائمه اطهار و گريه و زاري به درگاه اين امامان ،حاجت گرفتن از آنها به گونه اي كه هر سال اين شو ر و شوق و عشق به اهلبيت بيشتر و بيشتر مي شود .اين عشق به اهلبيت مردم را از ياد خداوند،تفكر در قرآن،
و كمك به فقيران و مستمندان و..... حتي انجام واجبات باز داشته چه بسا ديده شده افرادي كه در هيئت زنجيزني حضور داشته و هنگام نماز آن مكان را ترك مي كنند .
ماه محرم كه مي رسد مردم با تبل و زنجير و علم و با چهره اي سرشار از غم به سوگواري مي پردازند و بهترين زمان براي براورده شدن حاجات را اين زمان مي دانند .
چرا؟
به جاي اينكه اينهمه بگوييد همه بيايد در غم سالار شهيدان شريك باشيم و مردم را به صورت مكرر دعوت كنيد چرا نمي گوييد نماز را به موقع بخوانيد چرا نمي گوييد نبايد عمل مستحب را جاي واجب گذاشت چرا نمي گوييد كه.........
چرا بهرمندي از قرآن كتاب هدايت اينقدر متروك شده ،چرا به جاي قرائت قرآن و تدبر و تعقل در معني آن بايد به زيارتنامه ها و كتاب هاي كه هيچ كلام آنها با كلام خدا عزوجل(قرآن) سازگار نيست و شرك است هجوم آورده شده .
چرا ما حاجاتمان را از خدا عزوجل نمي خواهيم چون اينقدر گناه كرديم كه فكر مي كنيم شايد خداوند(عزوجل) ما را نبخشد!!!!!!!!!! .چرا ائمه را واسطه مي گيريم ؟چون آنها به خدا(عزوجل) نسبت به ما نزديكترند و مي توانند خداوند(الرحمن الرحيم) را راضي كنند كه از سر گناه ما بگذرد!!!!!!!!!!!
ريشه اين تصورات غلط چيست ؟
سوال من اين است كه خداوند عزوجل مهربانترند يا بندگان او امامان و پيامبران؟
خداوند عزوجل به ما نزديكتر است و نسبت به ما شنوا و بيناست يا ائمه و پيامبران؟
خداوند قادر به براورد نيازهاي ما است يا ائمه و پيامبران؟
جواب سوال ها بسيار واضح است و حتي يك بچه دبستاني هم مي تواند به آنها جواب دهد ما پاسخ آنها را بلديم اما به اين پاسخ ها ايمان نداريم.
از اينكه خداوند مهربانتر از هر موجود زمين است شكي نيست اما ما فكر مي كنيم وقتي دچار گناه مي شويم خداوند ما را نمي بخشد واگر به ائمه متوسل نشويم از گنهگاران مي شويم .به همين دليل روي به ائمه مي آوريم .
اي( امام حسين-امام علي –حضرت رقيه –تمام امامان و امام زادگان) تو از خدا بخواه ما را ببخشد !!!!
اي امام حسين حاجت مرا برآورده كن!!!!!
اي امام حسين مريض مرا شفا بده !!!!!
اين دعاهاي شرك آميز سر زيان هاي همه ما است ما نبايد در اين دعاها مخاطب اصلي را امامان بدانيم بلكه بايد مخاطب اصلي را خدا بدانيم .مطمئن باشيد هرچيز را از خدا بخواهيد (از ته قلب) خدا به شما مي دهد و اگر هم ندهد حكمتي در كار بوده !
اما ما اگر دعايي به درگاه خدا كرديم و جوابي نشنيديم روي به ائمه مي آوريم و با اين تصور غلط كه آنها حرف ما را بهتر مي شنوند و نيازهاي ما را بهتر مي توانند به خدا بگن!
با اين تصور غلط خدا را دور تلقي كرده و ائمه را نزديك .
يكبار ديگر مي گويم شيوه دعا كردن ما نبايد به صورت بالا باشد .چرا از امام حسين بخواهيم ؟چرا از خدا نخواهيم ؟مطمئنا مي گوييد چون ما اينقدر توبه كرده و دوباره گرفتار گناه شديم و مي دانيم ديگر خداوند دعاي ما را برآورده نمي كند ؟يعني درك شما از مهربانترين مهربانان اين است بدرستي كه اين درك مشركين است.
آيا بهتر نيست به جاي گفتن
اي( امام حسين-امام علي –حضرت رقيه –تمام امامان و امام زادگان) تو از خدا بخواه ما را ببخشد !!!!
بگوييم
اي خداي مهربان به حق (امام حسين-امام علي –حضرت رقيه –تمام امامان و امام زادگان)گناهان ما را بخش.
آيا بهتر نيست به جاي گفتن
اي امام حسين مريض مرا شفا بده !!!!!
بگوييم
اي خدا مهربان به حق (امام حسين-امام علي –حضرت رقيه –تمام امامان و امام زادگان) مريض ما را شفا بده.
«يا من اسمه دواء و ذكره شفاء و طاعته غني»
اي علما !اي آخوندها شما چرا؟
به جاي اينكه به منبر رفته و از طرز شهيد شدن امامان مصيبت خواندن براي آنها و روضه خواندن سخن بگوييد به مردم بگوييد كه اين دين اسلام نيست .بگوييد چرا نمي رويد راجع به دينتان تحقيق كنيد تا بدانيد چه دروغ هاي كه به شما نگفتند !!چرا به مردم نمي گوييد كه امام حسين چرا شهيد شد براي چه شهيد شد؟
فقط بلديد(بعضي ها)به مردم بگوييد كه امام حسين چگونه شهيد شد؟در سال شما هزاران بار اين مطلب را ميگوييد؟لذت شما در اين است كه مردم با حرف هاي شما گريه كنند .حالا به هر قيمتي كه شده و بعضي ها ديگر قبل از حرف زدن فكر هم نميكنند ،مطالبي مي آورند كه حتي علماي آنها هم آن را شرك مي دانند .
در قيامت جواب خداوند را چه مي دهيد؟
اي خواننده محترم بدان چيزي كه از دين به شما مي گويند معلوم نيست حقيقت داشته باشد چرا شما هر چه آخوندها يا علما بگن عمل مي كنيد چرا درباره مذهبتان تحقيق نمي كنيد؟
بدانيد خيلي چيزها است كه از ديد شما مخفي است بايد بريد دنبالش در اصول دين تقليد جايز نيست بايد تحقيق كرد.
دلم مي خواهد كه نظرتان را بدهيد به امان خدا

ارژنگ
Tuesday 26 September 2006, 06:16PM
دلالت صريح قرآن بر حجيت سنت پيامبر (ص)

در اينكه قرآن تنها كتاب آسماني امت اسلامي است كه براي هدايت مردم جهان در دسترس مي‎باشد شكي نيست ; ولكن منحصر نمودن حجت الهي و طريق هدايت به قرآن صحيح نيست، زيرا عقل و ادراكات قطعي آن نيز يكي ديگر از طرق هدايت بلكه اساس همه استدلالها و حجت ها مي‎باشد; و حتي حجت بودن خود قرآن و فهم و برداشت از آن و نيز رسيدن به اصول دين از راه عقل و استدلالهاي صحيح مي‎باشد. علاوه بر آن سنت پيامبر(ص) يكي ديگر از حجج و منابع ديني مي‎باشد.

در اين راستا به بعضي از آياتي كه دلالت بر حجيت كلام و سنت پيامبر دارد اشاره می شود :

1 - (و ما آتاكم الرسول فخذوه و ما نهاكم عنه فانتهوا)(1) "آنچه را پيامبر به شما داد بگيريد و آنچه را نهي نمود از آن باز ايستيد".

2 - (فاسئلوا اهل الذكر ان كنتم لاتعلمون)(2) "اگر نمي دانيد از اهل ذكر (اهل علم) بپرسيد".

و به اتفاق فريقين بارزترين مصداق اهل ذكر، پيامبر(ص) و اهل بيت او هستند.

3 - (و أنزلنا اليك الذكر لتبين للناس ما نزل اليهم)(3) "و ما قرآن را به تو نازل كرديم تا آن را براي مردم بيان كني".
اين آيه صريح در اعتبار و حجت بودن بيان پيامبر(ص) مي‎باشد نسبت به آنچه از طرف خداوند براي هدايت نازل شده است .

4 - (فان تنازعتم في شئ فردوه الي الله و الرسول)(4) "پس اگر در چيزي نزاع و اختلاف پيدا كرديد آن را به خدا و رسول ارجاع دهيد".

اگر سنت پيامبر(ص) حجت نمي بود قرآن او را براي رفع منازعات و اختلافات بشري در كنار خداوند به عنوان داور قرار نمي داد.

5 - (فلا و ربك لايؤمنون حتي يحكموك فيما شجر بينهم ثم لايجدوا في أنفسهم حرجا مما قضيت و يسلموا تسليما)(5) "نه، هرگز! به خدايت سوگند اينان مؤمن نخواهند بود مگر وقتي كه تو را در اختلافاتشان حكم قرار دهند
و از آنچه قضاوت مي‎كني در دل خود نگراني احساس نكنند و كاملا تسليم تو باشند".

در اين آيه قضاوت پيامبراكرم (ص) به طور كلي و تسليم كامل مردم در برابر آن ملاك ايمان قرار داده شده است .

6 - (ما ضل صاحبكم و ما غوي، و ما ينطق عن الهوي، ان هو الا وحي يوحي)(6) "يار شما [پيامبر(ص)] نه گمراه است و نه كجراه، و از هواي نفس سخن نمي گويد، اين نيست مگر وحيي كه به او مي‎شود".

7 - (قل ان كنتم تحبون الله فاتبعوني يحببكم الله)(7) "بگو اگر خدا را دوست داريد از من ( پیامبر )پيروي كنيد تا خدا شما را دوست بدارد".

8 - (فليحذر الذين يخالفون عن أمره)(8) "بايد بترسند كساني كه از دستورات او( پیامبر ) سرپيچي مي‎كنند"
.

9 - (انما كان قول المؤمنين اذا دعوا الي الله و رسوله ليحكم بينهم أن يقولوا سمعنا و اطعنا و اولئك هم المفلحون)(9) "همانا سخن مؤمنان - آنگاه كه به سوي خدا و پيامبرش خوانده شوند تا ميانشان داوري كند - اين است كه گويند: شنيديم و فرمان برديم ; و اينانند رستگاران".

10 - (و من يطع الله و رسوله و يخش الله و يتقه فاولئك هم الفائزون)(10) "و هر كه خدا و پيامبر او را فرمان برد و از خدا بترسد و از [نافرماني ] او بپرهيزد، پس آنان همان رستگارانند".

11 - (قل أطيعوا الله و أطيعوا الرسول فان تولوا فانما عليه ما حمل و عليكم ما حملتم و ان تطيعوه تهتدوا و ما علي الرسول الا البلاغ المبين)(11) "بگو - اي پيامبر - دستور خدا و رسول را اطاعت نماييد; پس اگر اعراض كرديد هم آنان و هم شما تكليف خاص خود را خواهيد داشت . و اگر دستور رسول را اطاعت كرديد هدايت مي‎شويد. و بر رسول جز تبليغ آشكار نيست".

12 - (و أقيموا الصلاة و آتوا الزكاة و أطيعوا الرسول لعلكم ترحمون)(12) "نماز را به پا داريد و زكات را بپردازيد و از رسول اطاعت كنيد تا مورد رحمت خدا قرار گيريد".

علاوه بر اين، آيات 80 سوره نساء، 157 و 158 سوره اعراف، 66 سوره احزاب، و تمام آياتي كه پيامبر را بشير و نذير و هادي خوانده است همگي دلالت بر حجيت و صحت هدايتگري پيامبر(ص) دارند;

زيرا بدون حجيت سنت پيامبر(ص) وجوب اطاعت مطلق از او و توبيخ مخالفت با او از طرف خداوند حكيم صحيح نخواهد بود.

بنابراين راه هدايت الهي منحصر به قرآن نيست و قول و فعل و حتي تقرير پيامبر(ص) نيز حجت و طريق هدايت خداوند است .

[1] سوره حشر، آيه 7 .
[2] سوره نحل، آيه 43 .
[3] سوره نحل، آيه 44 .
[4] سوره نساء، آيه 59 .
[5] سوره نساء، آيه 65 .
[6] سوره نجم، آيات 2، 3 و 4 .
[7] سوره آل عمران، آيه 31 .
[8] سوره نور، آيه 63 .
[9] سوره نور، آيه 51 .
[10] سوره نور، آيه 52 .
[11] سوره نور، آيه 54 .
[12] سوره نور، آيه 56 .

محور دوم : حجيت عترت پيامبراكرم (ص) بر اساس احاديث نبوي

حديث ثقلين

طبق روايت متواتر بين فريقين يعني حديث "ثقلين" ، پيامبر(ص) سنت و عترت خود را در كنار قرآن به عنوان مرجع هدايت قرار داده و فرموده است :
"همانا من دو چيز گرانبها و ارزشمند را بين شما برجا مي‎گذارم : كتاب خدا و عترتم - سنت خودم - چيزي كه اگر به آنها چنگ زنيد هرگز گمراه نخواهيد شد".(1)

در اكثر كتابهايي كه اين حديث نقل شده است كلمه "عترتي" وجود دارد، و بر فرض اينكه "سنتي" نقل شده باشد دلالت بر عدم انحصار حجيت به قرآن دارد.

اين روايت در كتب صحاح و سنن و مسانيد اهل سنت با عبارات مختلف مطرح شده كه تفاوتي در دلالت بر معناي مورد نظر ندارد; و راويان آن از طريق اهل سنت آن قدر زيادند كه مرحوم علامه سيد حامد حسين هندي آنها را در دو جلد كتاب بزرگ به نام "عبقات الانوار" جمع آوري كرده است .
در ميان روايات اسلامي شايد روايتي تا اين حد به صورت متواتر نقل نشده باشد. اين روايت را پيامبراكرم (ص) در مواقف حساسي همچون روز عرفه در حجة الوداع، هجدهم ذي الحجة در غدير خم، بر منبر خود در مسجد مدينه، و در نهايت در حجره مبارك خويش در هنگام ارتحال ايراد فرموده است .(2)

يادآوري مي‎شود: بنابر تحقيق صاحب كتاب "الكشاف المنتقي" در
صد وبيست و نه (129) كتاب از كتابهاي اهل سنت، حديث فوق با كلمه "و عترتي اهل بيتي" نقل شده است . همچنين هفت كتاب مستقل توسط علماي اهل سنت در رابطه با حديث ثقلين - كه در آن كلمه "و عترتي و اهل بيتي" وجود دارد - تأليف شده است .(3)

و از آنجا كه پيامبراكرم (ص) هر آنچه مي‎گويد متكي به وحي مي‎باشد - (و ما ينطق عن الهوي ان هو الاوحي يوحي);(4) "از روي هوا سخن نمي گويد و سخن او جز وحي نيست" - حجيت سنت پيامبر و عترت او نيز مستند به وحي الهي بوده و ريشه قرآني دارد
و مصداق كامل (قل ان هدي الله هو الهدي)(5) "بگو همانا هدايت خدا فقط هدايت است" مي‎باشد.

zxcv
Wednesday 27 September 2006, 12:41AM
بسم الله

با سلام و کمال احترام

دوست بزرگوار من ، واقعیت درکلام خداوند است ، فوران حقیقت در آیاتی است که به ما می آموزد که تکیه و توکل مومنان تنها به خداست !

:smile07: و اعتصموا با لله هو مولیکم فنعم المولی و نعم انصیر ( حج - 78):smile07:

اما چرا مطلبی را که به قول شما یک کودک دبستانی می تواند آن را درک کند اینها قادر به فهم آن نیستند ؟!

:smile07: یهدی الله لنوره من یشاء ( نور - 35) :smile07:

پس آنان مانند میلیونها انسان دیگر در پی خواشهای نفسانی می روند ، تقلیدی از دین ابا و اجدادیشان را به عنوان راه سعادتشان کور کورانه پذیرفته اند ، اکنون برای آنها مهم نیست چقدر دروغ و خرافات برایشان به ارث رسیده است مهم تقلید و دفاع از عقاید موروثی است و دلیل کوری آنان هم لایق نبودن آنها در زمان حاضر برای هدایت خداوندی است .

دوست من ، در مملکتی که خواص و عوامش هنوز در گیر و دار خرافات و دخیل بستن به قبور مردگان هستند ، شما پی به حقیقتی برده اید که شابد بسیاری از آنان در روزی که مطمئنا می آید بر آن حسرت می خورند که چرا آن را انکار کرده اند ، پس خدا را هزار مرتبه شکر کنید که انشاء الله شما از سعادتمندانید .

وسلام . یا الله

ارژنگ
Wednesday 27 September 2006, 03:27AM
لابد به همان حقایقی که شما پی برده اید و الان ماه هاست که طوطی وار آنها را بر مدار یک دایره ی تکرار به گردش در می آوردید :

ای مسلمانان ، ترجمه ، تفسیر و برداشت ِ هیچ کس را نسبت به قرآن قبول نکنید !
فقط آن ترجمه و تفسیری که ضدایکس سی وی می گوید درست است و لاغیر !

ارژنگ
Wednesday 27 September 2006, 03:33AM
آری دوستان !

ایشون ظاهرا یکی از همون افراد سابق هستند !
که حالا آیدی و احیانا مکانشون رو عوض کرده اند !
می آیند یکی دو پست می زنند و یک حرف بی منطق و غیر مستندی را می گویند ،
و بعد یا ناگهان غیبشان می زند !
و یا اینکه در دستگاه تکرار مکررات ِ رفقای سابقشان ! می چرخند !
بدون هیچ بازدهی ای !

هستي
Wednesday 27 September 2006, 08:16AM
بسمه تعالي
قبلا با نام كاربري a-b-d
مي نوشت واز همفكران ياور است.

بنده خدا
Wednesday 27 September 2006, 01:07PM
به نام خدا
جوابي به دوست:
ديوونه:
من به تازگي با اين سايت آشنا شده ام و تنها نظراتم را مي گم و دنبال حقيقتم گرچه تا حدودي به آن رسيده ام.
و راجع به:( اولا که جبهه ات رو مشخص کن که ما بدونیم از چه زاویه ای باهات بحث کنیم( . تا حالا روي اين موضوع فكر نكرده بودم اما بدان من قصد جنگ و جبهه بازي ندارم.
آقاي ديوونه به نظر من شايد شما از ميان شيعيان علي بن ابي طالب جا افتاده باشيد و از حرف هايتان معلوم مي شود مي توان با شما بحث كرد حالا زيارت جامعه كبيره درست اما دلم مي خواهد نظرت را راجع به دعاي توسل بگي !!
اميدوارم از جمله افرادي نباشي كه :
هنوز حرف طرف را نشنيده حرف مخالف را به طرف مي زنه! واقعا اگر دنبال حقايق باشي اينگونه نمي باشي.

جوابي به دوست:
ارژنگ:
از حرفهاتون به نظر مي ياد كه از جمله افرادي هستيد كه هنوز حرف طرف را نشنيده حرف مخالف را به طرف مي زنه!
لطفا هدفتون از عضويت در اين سايت بفرمائيد آيا براي شنيدن به موضوعات طرفين و جر وبحث در صورتي كه مخالف عقايدتان است وارد اين سايت شده ايد يا خواهان حقيقت اين گفت و شنودهايي؟
اما پاسخ جديدتان را ديدم .
اينهمه مدارك آورديد كه البته چندتا از آنها چنگي به دل نزد ،براي اينكه اثبات كنيد تنها قرآن موجب هدايت نمي شود بلكه رسول هم هست و آيات قرآني هم آورديد اما سوال من اينست كه در حال حاضر چگونه بايد
مشكلاتمان را پيش رسول ببريم لابد مي گوييد بايد پيش علما يا ولي فقيه يا ......برد .اگر جواب شما اين است اينها هم در مسائل دين اختلاف دارند .مثلا هر مرجع تقليد حرف خود را مي زند .يا بعضي آنها ماه رمضان را همراه عربستاني ها شروع مي كنند(لنكراني) و بعضي آنها(خامنه اي) از كار آنها ناراحت شده و فتوايي ديگر مي دهند.يا مثلا يكي از آنها امام زمان را در خواب مي بيند كه امام زمان حرف ديگر زده.
حال بايد حرف چه كسي را قبول كرد؟
به درستي كه قل ان هدي الله هو الهدي)(5) "بگوهمانا هدايت خدا فقط هدايت است" مي‎باشد.

جوابي به دوست:
هستي:
دوست گرامي شما هم كه مانند ارژنگ قضاوت كرديد نمي دانم شما چرا زود در مقابل حرف طرف(خواه نادرست) جبهه مي گيريد حداقل مي توانيد اشتباهتش را به او بفهماني ،نه اينكه سفسطه راه بندازي.
بار ديگر مي گويم (من به تازگي با اين سايت آشنا شده ام و تنها نظراتم را مي گم و دنبال حقيقتم گرچه تا حدودي به آن رسيده ام.)
لطفا كمي منطقي باشيد چرا وقتي فردي حرفي مخالف عقيده تان مي زند اينقدر آتشي مي شويد و مي خواهيد زود اون را سر جايش بنشانيد .به دون اينكه آن حرف را حتي با عقل خود تطابق دهيد اين درست همان كاري است كه بيشتر علماي كنوني ما دارند انجام مي دهند.
اگر نظري نداريد لطفا شلوغ نكنيد.

از حرفهاتون به نظر مي ياد كه از جمله افرادي هستيد كه هنوز حرف طرف را نشنيده حرف مخالف را به طرف مي زنه!
لطفا هدفتون از عضويت در اين سايت بفرمائيد آيا براي شنيدن به موضوعات طرفين و جر وبحث در صورتي كه مخالف عقايدتان است وارد اين سايت شده ايد يا خواهان حقيقت اين گفت و شنودهايي؟
در آخر از خداي عزوجل مي خواهم كه همه ما را به راه راست هدايت فرمايد.

جوابي به دوست:
ياور:
اميدوارم شما از جمله اون افراد نباشيد(هنوز حرف طرف را نشنيده حرف مخالف را به طرف مي زنه!)
من درست نظرتون نفهميدم .
اما قبول دارم جواب اين سوال ها روشن است من هم به آنها رسيده ام اما دوست دارم بدانم شما چگونه به آنها رسيده ايد.
مقاله يا كتابي را هم كه فرستاده بوديد خواندم (البته نه همه آن را) بسيار جامع و پر محتوا بود . اما فكر كنم جاي ديگري اين را شنيده ام .لطفا اگر مقالات ديگري هم داريد بفرستيد.
راستي شاعر اين شعر ها كيه خودتون يا...
واقعا جواب سوال ها خيلي واضح است اما نمي دانم چرا اين افراد واقعيت را كتمان مي كنند .
شايد تعصبات بسيار باعث شده .
راجع به:( پس آنان مانند میلیونها انسان دیگر در پیخواشهای نفسانی می روند ، تقلیدی از دین ابا و اجدادیشان را به عنوان راه سعادتشانکور کورانه پذیرفته اند ، اکنون برای آنها مهم نیست چقدر دروغ و خرافات برایشان بهارث رسیده است مهم تقلید و دفاع از عقاید موروثی است و دلیل کوری آنان هم لایقنبودن آنها در زمان حاضر برای هدایت خداوندی است .)

[4:82]:چرا قرآن را به دقت مطالعه نمي كنند ؟اگر از جانب غير خدا بود در آن ضد و نقيضهاي بسياري پيدا مي كردند.
چرا؟ آنها بايد اينگونه رفتار كنند كه:
[6:26]آنها ديگران را از اين(قرآن) باز مي دارند ،چنانكه خودشان از آن كناره مي گيرند و بدين ترتيب،تنها خود را نابود مي كنند،بي آنكه در يابند.
به درستي كه"قل ان هدي الله هو الهدي)(5) "بگوهمانا هدايت خدا فقط هدايت است" مي‎باشد.
خدا همه ما به راه راست هدايت فرمايد ._________________________________________________ _____________
بنده به علت مشكلاتي تنها هفته اي يكبار به اين سايت سر مي زنم اميدوارم به همين دليل نمي توانم زياد در گفت و شنودها شرك كنم.اين را بدين جهت گفتم اگر جواب دير مي شود فكر نكنيد بنده جا زدم.
همه دوستان به امان خدا.

ديوونه
Wednesday 27 September 2006, 02:27PM
زیارت جامعه کبیره چی؟ قبولش داری؟

دعای توسل چی؟ مشکلش چیه؟